abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_33889084
Situatie:

Vlees; hamlappen; ingevroren in originele verpakking... hoe lang kan ik die ingevroren bewaren?

pi_33889114
Minstens een half jaar.
Their eyes opaque.
pi_33889169
Maximaal nog wat langer.
feest
pi_33890189
quote:
Hoe lang kan ik vlees in de diepvries bewaren?
Dat hangt af van de capaciteit van uw diepvriezer:
* - 6o C of lager:
Ongeveer een week

* - 12o C:
Circa een maand

* - 18o C:
Drie maanden

* - 18o C of lager:
Drie maanden. Bovendien kunt u kleine hoeveelheden zelf invriezen.
  dinsdag 10 januari 2006 @ 00:45:41 #5
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_33890370
Bewaartijd is afhankelijk van het soort vlees:

Rundvlees 6 maanden
Varkensvlees, lamsvlees, kalfsvlees 3 maanden
Gehakt 2 maanden
Bereid vlees 2-3 maanden
Vleeswaren 1-3 maanden

Dus in jouw geval met hamlappen maximaal 3 maanden.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_33891639
hmmm... half jaar bewaard... te lang blijkbaar... al weet ik niet wat er mee kan gebeuren in die vriezer... wist niet dat het er nog lag... gaat 't weggooien...
pi_33893891
Enne Struisvogelbiefstuk?

tligt bij ons in de diepvries....

kweet eigenlijk niet waar dat t meest op lijkt....
Cooking!
  dinsdag 10 januari 2006 @ 10:58:53 #8
26118 paparia
Zit ook in een complot.....
pi_33896315
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 00:45 schreef golfer het volgende:
Bewaartijd is afhankelijk van het soort vlees:

Rundvlees 6 maanden
Varkensvlees, lamsvlees, kalfsvlees 3 maanden
Gehakt 2 maanden
Bereid vlees 2-3 maanden
Vleeswaren 1-3 maanden

Dus in jouw geval met hamlappen maximaal 3 maanden.
Oei, dan ben ik blij dat ik nog leef.
Mijn moeder heeft een grote vrieskist die eigenlijk altijd vol ligt met oa. vlees.
En eigenlijk gaat er meer in dan er uit komt. Wel altijd direct na aankoop ingevroren.
Maar het is regelmatig voorgekomen dat we dat vlees na een paar jaar nog aten.
Zal dit lijstje met bewaartijden eens doormailen
  dinsdag 10 januari 2006 @ 11:43:36 #9
33232 Againzender
Vriend van de show
pi_33897520
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 10:58 schreef paparia het volgende:

[..]

Oei, dan ben ik blij dat ik nog leef.
Mijn moeder heeft een grote vrieskist die eigenlijk altijd vol ligt met oa. vlees.
En eigenlijk gaat er meer in dan er uit komt. Wel altijd direct na aankoop ingevroren.
Maar het is regelmatig voorgekomen dat we dat vlees na een paar jaar nog aten.
Zal dit lijstje met bewaartijden eens doormailen
ik eet ook regelmatig vlees dat een jaar in de vriezer heeft gelegen, niets mis mee. Alleen heb ik het idee dat de structuur wat achteruit gaat.
[b]Op maandag 6 september 2010 00:28 schreef tong80 het volgende:[/b]
GVD Wat moet jij een trotse vader zijn :)
:P
  dinsdag 10 januari 2006 @ 11:48:02 #10
36461 Joppy
geen colaboy
pi_33897631
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 11:43 schreef Againzender het volgende:

[..]

ik eet ook regelmatig vlees dat een jaar in de vriezer heeft gelegen, niets mis mee. Alleen heb ik het idee dat de structuur wat achteruit gaat.
Opzich is er niks mis mee, anders zou ik ook niet zo gezond meer zijn Maar je merkt het idd wel aan de smaak en structuur.
Let the beat control your body!
  dinsdag 10 januari 2006 @ 19:57:28 #11
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33914644
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 00:45 schreef golfer het volgende:
Bewaartijd is afhankelijk van het soort vlees:

Rundvlees 6 maanden
Varkensvlees, lamsvlees, kalfsvlees 3 maanden
Gehakt 2 maanden
Bereid vlees 2-3 maanden
Vleeswaren 1-3 maanden

Dus in jouw geval met hamlappen maximaal 3 maanden.
Is zo'n lijstje er eigenlijk ook voor groentes?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_33914806
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 19:57 schreef Martijn_77 het volgende:


Is zo'n lijstje er eigenlijk ook voor groentes?
http://www.xs4all.nl/~johzandb/petra/groenten_bewaren.htm
http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=1732


Handy he
  dinsdag 10 januari 2006 @ 20:16:24 #13
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33915282
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_33915324
Supermarktgehakt kan wel 2 jaar ingevroren zijn, dus gewoon vlees is ook wel te doen.
Dit bericht is goedgekeurd door de NSA en de NVD en andere opsporingsdiensten.
  dinsdag 10 januari 2006 @ 23:19:16 #15
106102 Mabelle
Hi.... haaaa
pi_33923314
Ik heb pas nog rundergehakt geruld ... dat lag precies een jaar in de vriezer... was niet mis mee maar doorgaans bewaar ik het nooit zo lang.
Hij: "Je zult er morgenvroeg spijt van hebben......."
Ik: "Dan slapen we toch tot morgenmiddag??..."
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')