En het is ook nog eens erg gezondquote:Op dinsdag 28 oktober 2008 21:02 schreef Deliah het volgende:
Het ziet er smakelijk uit en helemaal niet moeilijk.
quote:Op dinsdag 28 oktober 2008 21:06 schreef --Christiaan-- het volgende:
Dat ziet er zeer goed uit, ga ik eens maken.
Nee, vlees is lekker zacht.quote:Op dinsdag 28 oktober 2008 21:10 schreef BasEnAad het volgende:
Lekker en gezond ja.
Maare, is dat vlees niet taai dan?
Die haal je er weer uit. Was ik vergeten te meldenquote:Op dinsdag 28 oktober 2008 21:44 schreef henkSX het volgende:
Ziet er lekker uit! Maarre, laat je de gember erin zitten of haal je die er uit?
Bedoel je de Surinaamse of Indonesische versie?quote:Op woensdag 29 oktober 2008 00:15 schreef Wooldoor het volgende:
Ziet er zeer goed uit! Ik heb afgelopen zaterdag Souto soep op bij een maat en ik kan dat spul echt blijven eten zo lekker. Heb je daar mischien ook een recept van zoiets als wat je hierboven ook geweldig heb gemaakt?
In het weekend wel maar ik had niets meer staan dus dan neem je bouillonblokjes.quote:Op woensdag 29 oktober 2008 01:37 schreef Tha-CheF het volgende:
Barbaar !
Maak je je eigen bouillon niet?
quote:Op woensdag 29 oktober 2008 09:31 schreef Jay_Bee het volgende:
Dat ziet er lekker uit!
Ik ga het zeker een keertje proberen.
Ik stelde de vraag niet, maar ik zou ook graag willen weten hoe je Surinaamse sautosoep maakt.quote:Op woensdag 29 oktober 2008 00:29 schreef beelz het volgende:
[..]
Bedoel je de Surinaamse of Indonesische versie?
Helemaal mee eens. Ik gruwel er ook van (en ik heb echt verder nergens een afkeer tegen, ik eet echt alles hihi). Gember is not done hoor!quote:Op woensdag 29 oktober 2008 10:30 schreef MissyMirjaM het volgende:
zonder gember lijkt het me nog wel wat, gember is vies
Zeker verse gember. Bovendien zal je niet erg veel van de gember proeven denk ik. Het geeft in een gerecht als dit net effe dat extra's. In het meeste eten wat je bij de chinees haalt zit meer gember.quote:Op woensdag 29 oktober 2008 15:34 schreef DarkElf het volgende:
lijkt me heerlijk, mét gember want gember is zo lekker
verse gember is erg lekker, alleen de geur al als je hem aan t snijden bentquote:Op woensdag 29 oktober 2008 15:38 schreef Snakey het volgende:
[..]
Zeker verse gember. Bovendien zal je niet erg veel van de gember proeven denk ik. Het geeft in een gerecht als dit net effe dat extra's. In het meeste eten wat je bij de chinees haalt zit meer gember.
Ik heb altijd wel een pot met gemberballetjes in huis. Lekker om af en toe een bolletje te snoepenquote:Op woensdag 29 oktober 2008 15:40 schreef DarkElf het volgende:
[..]
verse gember is erg lekker, alleen de geur al als je hem aan t snijden bent
Zou het ook te doen zijn zónder gember? Heb al op allerlei manieren gember proberen te eten, maar ik krijg het echt niet weg.quote:Op woensdag 29 oktober 2008 10:30 schreef MissyMirjaM het volgende:
zonder gember lijkt het me nog wel wat, gember is vies
knoflookquote:Op woensdag 29 oktober 2008 15:48 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Zou het ook te doen zijn zónder gember? Heb al op allerlei manieren gember proberen te eten, maar ik krijg het echt niet weg.![]()
Misschien iets ter vervanging van de gember?
Laos/galangal??quote:Op woensdag 29 oktober 2008 15:48 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Zou het ook te doen zijn zónder gember? Heb al op allerlei manieren gember proberen te eten, maar ik krijg het echt niet weg.![]()
Misschien iets ter vervanging van de gember?
quote:Op donderdag 30 oktober 2008 17:01 schreef Innocence het volgende:
Lekker, maar je kookt dat vlees gewoon 5 minuutjes?
Nooit geprobeerd eigenlijk.
En wat zit er in koekkruiden?
Die staat dan bij deze in de planningquote:Op woensdag 29 oktober 2008 09:43 schreef Svyatagor het volgende:
[..]
Ik stelde de vraag niet, maar ik zou ook graag willen weten hoe je Surinaamse sautosoep maakt.
Lust je bij de chinees dan ook niks? Lijkt me lastig zeg.quote:Op woensdag 29 oktober 2008 15:48 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Zou het ook te doen zijn zónder gember? Heb al op allerlei manieren gember proberen te eten, maar ik krijg het echt niet weg.![]()
Misschien iets ter vervanging van de gember?
Het is echt een maaltijdsoep, vult erg goedquote:Op zaterdag 1 november 2008 22:32 schreef renzell het volgende:
tvp
Die ga ik zéker deze week eens proberen. Ziet er goed uit! Is het een complete maaltijd, of meer een voorgerechtsoepie?
Citroengras lijkt me er ook wel lekker in. Zorgt ook voor een fris tintje maar net even een ander smaakje.quote:Op woensdag 29 oktober 2008 15:48 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Zou het ook te doen zijn zónder gember? Heb al op allerlei manieren gember proberen te eten, maar ik krijg het echt niet weg.![]()
Misschien iets ter vervanging van de gember?
Beetje late reactie maar ik bedoelde de surinaamse variant met frietsticks erinquote:Op zaterdag 1 november 2008 11:59 schreef beelz het volgende:
[..]
Die staat dan bij deze in de planning
Eerst komt er vanavond nog een fototopic over Irish Stew
Hij was geweldig!!quote:Op dinsdag 18 november 2008 23:19 schreef RobinOok het volgende:
Pietverdriet? Hm, dat is vast niet goed.....
Ik heb nog een keer met hem gemaild over een recept. Volgens mij was het ruzie met wat mods of iets dergelijks.quote:Op woensdag 19 november 2008 19:05 schreef RobinOok het volgende:
En niemand die 'm irl kent en weet waar ie gebleven is?
Jeetje.
Wij eten het ook altijd met zijn tweeen inderdaadquote:Op donderdag 20 november 2008 01:19 schreef starla het volgende:
MAg het ook voor 2 personen? Lijkt me beteje weinig voor 4.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |