quote:Op maandag 27 oktober 2008 10:49 schreef PankPinther het volgende:
Lijkt me inderdaad handiger om eerst de boter te smeren en dan de pindakaas pas.
quote:Op maandag 27 oktober 2008 12:28 schreef mvt het volgende:
boter
pindakaas
boter
brood
De ideale combinatie
BWORPS!!quote:
De stukjes noot maken het juist viscozer en minder smeuïg IMO.quote:Op maandag 27 oktober 2008 12:45 schreef Jape het volgende:
mét stukjes noot) maakt het nog lekkerder en smeuïger
Je qoute me verkeerd. Dat van de stukjes noot slaat verder niet op de smeuïgheid, meer een persoonlijke voorkeur qua pindakaaskeuze.quote:Op maandag 27 oktober 2008 12:47 schreef Mendeljev het volgende:
[..]
De stukjes noot maken het juist viscozer en minder smeuïg IMO.
Voor na het blowen?quote:Op maandag 27 oktober 2008 12:41 schreef TryX het volgende:
Boter + Pindakaas + Hagelslag FTW
Zelfs dan is het nog vies!quote:
of ervoorquote:
Waar wacht je op?quote:Op maandag 27 oktober 2008 13:52 schreef PabloLopez het volgende:
Tijd voor een poll om die boter+pindakaas bashers een lesje te leren!
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |