abonnement Unibet Coolblue
pi_61177016
Goeie genade

10.7 miljoen...?!
Is definitief vertrokken na een ban voor het opstaan tegen slechteriken
pi_61185830
kwam dit tegen op het fcgforum:



.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_61186476
op deze wijze ben ik zeer zeker niet tegen die palen.
pi_61186826
quote:
CDA: gemeentebestuur toont weinig ambitie

GRONINGEN - Het CDA in de Provinciale Staten vindt het 'naïef' dat het gemeentebestuur niet probeert om Groningen speelstad van het WK Voetbal in 2018 te maken.

De Euroborg is volgens de normen van de KNVB te klein voor het WK, maar FC Groningen laat onderzoeken of het stadion kan worden uitgebreid. Nog niet alle resultaten zijn binnen, maar het gemeentebestuur heeft de deur nu al dichtgegooid.

Het CDA vindt dit getuigen van weinig ambitie en wil dat het provinciebestuur gaat overleggen met de burgemeester en wethouders.

CDA-Statenlid Bas Krajenbrink...

tvnoord
Goh, nooit gedacht dat er een dag zou komen dat ik het met het CDA eens zou zijn..
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  donderdag 28 augustus 2008 @ 14:55:16 #105
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_61193170
quote:
Op donderdag 28 augustus 2008 09:57 schreef venomsnake het volgende:
kwam dit tegen op het fcgforum:

[ afbeelding ]

.
Toch niet in plaats van de Penalty shoot-out bokaal in de rust?
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
pi_61194108
quote:
Ajilore landt vrijdagochtend op Schiphol

Oluwafemi Ajilore landt, als alle vluchten volgens planning verlopen, vrijdagochtend op Schiphol. Hij zal vrijdagavond in Gelredome aanwezig zijn bij Vitesse-FC Groningen, maar maakt nog geen deel uit van de selectie.

De Nigeriaanse middenvelder ontbrak de gehele voorbereiding en haalde met het Olympisch Elftal zilver op de Spelen in Peking. Trainer Ron Jans is blij dat Ajilore al kort na de laatste wedstrijd in Nederland arriveert. “Je hoort wel verhalen van spelers die helemaal onbereikbaar zijn, maar Femi heeft altijd contact met ons gehouden en wil zelf ook graag zo snel mogelijk aansluiten. Hij laat er een ontmoeting met de president voor schieten.”

Flexibiliteit
“De voorbereiding is er niet leuker op geworden door het afstaan van alle internationals en ook nog de Olympische Spelen. Op de persdag heb ik al gezegd dat in de maatschappij steeds meer flexibiliteit wordt gevraagd en dat geldt voor de voetballerij nog meer. Het is een uitdaging om van die lastige situatie wel weer iets te maken. Maar ik voorzie dat club in de toekomst steeds meer moeite zullen hebben met het afstaan van spelers. De situatie is nu echter zoals die is en daar veranderen we niets aan.”

bron: fc groningen
quote:
Jans wil Vitesse niet wijzer maken

Ron Jans trainde donderdagochtend met zijn team achter gesloten deuren in Euroborg. Hij wilde daarmee met name Vitesse niet wijzer maken dan het is op basis van de voorbereiding. Zelf heeft de FC-trainer ook nog geen volledige duidelijkheid over de speelwijze van de Arnhemse tegenstander.

“Ik denk dat ik net als mijn collega Hans Westerhof negen posities zo kan invullen, maar de laatste één of twee plaatsen blijven nog onzeker tot vrijdagavond. Het is net als een samenvatting bekijken van een wedstrijd waarvan je de uitslag nog niet weet. Eigenlijk best leuk.”

Drie afwezigen
Binnen het team en de staf begint het na acht weken voorbereiding toch echt te kriebelen. “We hebben deze week prima getraind. Over de laatste oefenwedstrijd tegen AEK Athene was ik, behalve de uitslag, tevreden maar de basisopstelling uit die wedstrijd zegt nog helemaal niets. Er waren toen zeven spelers niet inzetbaar door interlands en blessures.”

Vier van de vijf internationals zijn teruggekeerd en ook Paul Matthijs is weer inzetbaar. Matias Cahais die maandag in de Beloften met een enkelblessure uitviel, trainde ook weer voluit mee met de groep. Vrijdagavond heeft Ron Jans niet de beschikking over Jeroen Veldmate (knie) en Martijn Meerdink (voet). Oluwafemi Ajilore landt vrijdagochtend vroeg op Schiphol en zal wel bij de wedstrijd aanwezig zijn, al zal hij plaatsnemen op de tribune. “We hebben achttien fitte spelers en zijn aanwezigheid zou bovendien kunnen afleiden.”

Onduidelijk
Over tegenstander Vitesse heeft Ron Jans nog niet alle duidelijkheid. “We hebben de oefenwedstrijd tegen Ankaraspor bekeken en daarna hebben ze veel in Spanje gespeeld. We hebben alle berichten wel gevolgd, maar zij hebben net als wij in veel verschillende samenstellingen gespeeld.”

“Als club is Vitesse gebaat bij een visie en rust in de organisatie. Ze zijn daar nu mee bezig, maar hebben het financieel nog steeds lastig. Ze hebben veertien spelers ter beschikking door de schorsing van Sansoni en Molhoek en de blessures van Jenner, Tarvajärvi en Kaya. Ook zij hebben nog wel behoefte aan een extra aanvaller. Het blijft afwachten.”

bron: fc groningen
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  donderdag 28 augustus 2008 @ 15:58:54 #107
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_61195103
Komen er veel van jullie mee morgen? Vind de wedstrijden tegen Groningen altijd erg leuk dus ben benieuwd!
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_61195428
quote:
Matavz niet meteen terug naar FC

Tim Matavz blijft in ieder geval tot de winterstop voetballen bij FC Emmen. De komende dagen gaat FC Groningen op zoek naar een andere speler voor de vacature die na het vertrek van Stefan Nijland is ontstaan. Eenvoudig is die zoektocht niet.

Trainer Ron Jans weet dat het niet gemakkelijk wordt die vacature de komende dagen nog in te vullen. “Spelers uit landen waar we vroeger nog voor relatief lage bedragen terecht konden, zijn veel duurder geworden. Er zijn steeds meer landen met hoge salarissen en club die hoge transfersommen vragen.”

“Gisteren is een optie voor de linkerkant definitief afgeketst, dus zullen we ons waarschijnlijk moeten richten op januari. Voor de aanvaller weet ik in ieder geval zeker dat de club alles doet wat in haar mogelijkheden ligt, om die vacature in te vullen. We zullen in geen geval Tim Matavz terughalen. Zijn start bij FC Emmen is veelbelovend en het is voor zijn ontwikkeling beter dat hij daar in ieder geval een halfjaar blijft. In januari hebben we de optie hem eventueel terug te halen.”

“Met Marcus Berg, Berry Powel en Gonzalo Garcia hebben we nu drie spelers die in of rond de spits zullen spelen. Powel en Garcia zijn beiden ook opties voor de linkerspitspositie in een 4-3-3-systeem. Koen van de Laak en Martijn Meerdink zijn zowel in 4-4-2 als 4-4-3 aan de rechterkant in te zetten, waarbij Van de Laak net als Goran Lovre achter de spitsen uit de voeten kan.”

bron fc groningen
Geen linkermiddenvelder erbij meer deze zomer dus..
Hopelijk lukt het wel een spits te fixen.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  donderdag 28 augustus 2008 @ 17:18:04 #109
176521 Grulez
rasgroninger
pi_61197192
Pff ik heb echt nog geen goed gevoel voor dit seizoen....
  donderdag 28 augustus 2008 @ 17:39:39 #110
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_61197639
Een heel kwalijke zaak dat je in de gehele transferperiode geen geschikte speler voor de linkerkant kan halen. Al is er voor de linkshalf-positie geen man overboord, omdat we Levchenko en Metaj voor die positie hebben. Linksback wordt wel een probleem bij afwezigheid van Stenman. Ik ben geen voorstander van de trage Cahais op die positie.

Hopelijk komt er nog wel een spits bij...
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
pi_61197809
Ik maak me niet zo'n zorgen om die linker kant (of eigenlijk de linksback positie). Kan me nog herinneren dat Metaj het op linksback uitstekend deed tegen Ajax.. Ik had liever een aanvallende linkermiddenvelder gezien dan de optie die de TS in gedachte had. Maargoed, daar kun je GGG ook voor gebruiken misschien.

Spits zou wel welkom zijn.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  donderdag 28 augustus 2008 @ 18:12:20 #112
176521 Grulez
rasgroninger
pi_61198346
Hadden we Kolder nou maar gehouden pv3...
  donderdag 28 augustus 2008 @ 18:17:05 #113
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_61198498
quote:
Op donderdag 28 augustus 2008 17:48 schreef venomsnake het volgende:
Ik maak me niet zo'n zorgen om die linker kant (of eigenlijk de linksback positie). Kan me nog herinneren dat Metaj het op linksback uitstekend deed tegen Ajax..
Ik herinner me Utrecht thuis...
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
pi_61211083
quote:
Op donderdag 28 augustus 2008 18:17 schreef The_Verve het volgende:

[..]

Ik herinner me Utrecht thuis...
Ach.. Stenman raakt gewoon niet geblesseerd dit seizoen. .
Als daar iemand komt moet het ook echt een versterking zijn imo, niet meer zo'n paniek aankoop.
Wdb is het misschien beter dat ze wachten tot de winterstop en dan echt een versterking halen.
quote:
FC Groningen houdt Berg vast

GRONINGEN - Na Stef Nijland dreigde FC Groningen deze week nog een spits kwijt te raken. Het Franse Nancy bracht een bod uit op de Zweedse spits Marcus Berg, maar kreeg nul op het rekest. ,,Met FC Groningen valt nu geen zaken meer te doen. Wij laten Berg niet gaan. Voor ons is hij gewoon veel te belangrijk", aldus algemeen directeur Hans Nijland.

Telegraaf
quote:
Pepijn Kluin naar FC Groningen

AZ jeugdspeler Pepijn Kluin vertrek per direct naar FC Groningen waar hij een contract heeft getekend voor 2 jaar. Later meer.

bron


[ Bericht 6% gewijzigd door venomsnake op 29-08-2008 07:35:59 ]
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_61211116
edit:
hmz... dubbel

[ Bericht 78% gewijzigd door venomsnake op 29-08-2008 07:40:44 ]
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_61211303
Ik heb gehoord, (waarschijnlijk geruchten) dat ze het stadion willen verbouwen en 35.000 plaatsen erbij willen hebben? Zet dan gelijk een nieuw stadion erbij .
"De kabel aan je gitaar is als de band onder je auto: Klein stukje rubber en wat metaal maar o zo belangrijk..."
pi_61211370
Ik zie het niet zitten de 1e helft van het seizoen.. de gewenste kwaliteitsinjectie is er niet geweest en zal ook niet meer komen denk ik
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
pi_61211516
Ik hoop dat er nog een spits bij komt, en dan hebben we in mijn ogen best een leuke selectie.

--------------------Luciano
De Roover - Sankoh - Granqvist - Stenman
-----------------------Femi
VD Laak-------------------------Levchenko
-----------------------Lovre
--------------Berg--------------Garcia/Powel/nieuwe spits

Verder kan je Garcia ook op 10 zetten of links op het middenveld.
De Roover kan rechts op het middenveld spelen als dat nodig zou zijn.
Met Cahais en Svedjik heb je prima backup centraal in de verdediging.
Met Berg heb je bovendien een topspits.

Vergeet niet dat we vorig jaar bijna de hele 2e seizoenshelft met een b team stonden te spelen, zo verschikkelijk veel blessures waren er.

Femi moet gewoon zo snel mogelijk ingepast worden, want dat is een heuele goede speler.

Het is alleen jammer dat Meerdink niet naar De Graafschap is vertrokken, daar had wel een leuke speler voor in de plaats mogen komen imo.

[ Bericht 4% gewijzigd door venomsnake op 29-08-2008 08:33:26 ]
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_61211837
quote:
'Vrije' Kenneth Perez neemt de tijd

Kenneth Perez is niet gehaast met het zoeken van een nieuwe club. De Deen, die gisteren zijn contract bij Ajax ontbonden zag worden en daardoor transfervrij is, laat alles over zich heenkomen.

"We bekijken de komende dagen wat we gaan doen", zegt zijn zaakwaarnemer Karsten Aabrink in het Algemeen Dagblad. Naar verluidt zijn FC Groningen en Roda JC belangstellend naar de diensten van de aanvallende middenvelder.

Gisteren kwam er voor Perez een einde aan een vreemde voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hij droeg begin juli nog de aanvoerdersband, maar werd vervolgens door trainer Marco van Basten naar het tweede elftal gezet. Beide partijen vonden dat een einde aan de samenwerking de beste oplossing was.
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
pi_61211905
En dan Lovre maar op de bank zetten?
Ik geloof er geen zak van dat Groningen interesse heeft in die 34 jarige zak hooi!
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_61211931
Misschien Laak naar de aanval naast Berg en dan Perez op rechts?
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
pi_61212050
Lijkt me sterk. Perez is het beste op 10. En als je Perez niet is de basis zet zorgt hij alleen maar voor problemen, bovendien zal hij wel een behoorlijk salaris gaan vragen. Ik mag die gast niet, arrogant en over het paard getild.. Als ik aan Perez moet denken, denk ik altijd aan het moment toen Groningen AZ uitschakelde in de playoffs.. Wat een gefrustreerde jankbal stond er toen voor de microfoon zeg. .

Perez is wel een prima speler overigens, dat dan weer wel..
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  vrijdag 29 augustus 2008 @ 09:44:44 #123
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_61212974
vanavond vitesse, zin an!
pi_61214510
quote:
Op vrijdag 29 augustus 2008 09:44 schreef Prosac het volgende:
vanavond vitesse, zin an!
Ik ook

Een win in de eerste pot? Ik zeg 0-2.
Mede door de wat mindere verdediging van Fietstas
Is definitief vertrokken na een ban voor het opstaan tegen slechteriken
pi_61216388
Perez is gelukkig naar Twente vertrokken..


Klikbaar


klikbaar

[ Bericht 46% gewijzigd door venomsnake op 29-08-2008 11:54:40 ]
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')