abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_69768655
Het was weer super Vooral de cocktail van krab en garnalen zal me nog lang bijblijven!
Laatste gercht: Komkommer-achtigen, mierikswortel en "nadan" vond ik minder, voor de rest was het weer de hele avond genieten!
geniet nooit met mate
pi_69769717
quote:
Op zaterdag 6 juni 2009 14:11 schreef gimme.shelter het volgende:
Het was weer super Vooral de cocktail van krab en garnalen zal me nog lang bijblijven!
Laatste gercht: Komkommer-achtigen, mierikswortel en "nadan" vond ik minder, voor de rest was het weer de hele avond genieten!
ja een ordinaire garnalencocktail
lekker
looooooooooooooooool lol
pi_69770968
Wat is nadan GS ?
pi_69778872
quote:
Op maandag 11 mei 2009 12:11 schreef Duderella het volgende:

[..]

Ik weet niet meer zo goed wat ik daarvan vond (hier sloeg Trees haar wijn al toe, vrees ik). Niet het allerlekkerste, maar ook niet vies, anders had ik dat vast onthouden. Ik vond het gerecht het lekkerste dat in twee lagen werd geserveerd en waarbij de bediening op een bepaald moment het bovenste bord weghaalde. iets met groenten boven en onder de grond... maar dat vind ik op het menu niet terug.

Veel plezier progje!
Ben je van plan het Librije Menu te nemen?
Deze was het staat op de kaart als cocktail van krab en garnalen. Was echt geweldig. Bovenste bord met garnalen en groenten boven de grond, onderste bord met krab en groenten onder de grond! Dat was zoo godsgruwelijk lekker!!
geniet nooit met mate
  donderdag 3 september 2009 @ 10:01:48 #157
62913 Blik
The one and Only!
pi_72391531
Nog een weekje, dan zal ik heerlijk gaan genieten van het eten van de Librije. Hotelletje in Zwolle is ook al geboekt zodat we niet hoeven te letten op alcohol-gebruik.
pi_72403981
Neem je fototoestel mee
  donderdag 10 september 2009 @ 16:16:11 #159
62913 Blik
The one and Only!
pi_72615072
afteltopic, 2 dagen

Ik heb vrijdagavond een feestje, en ik heb al besloten dat ik niet teveel ga drinken, anders zit ik daar met een kater bij de Librije

PS: ik neem geen fototoestel mee
pi_72641668
quote:
Op donderdag 3 september 2009 10:01 schreef Blik het volgende:
Nog een weekje, dan zal ik heerlijk gaan genieten van het eten van de Librije. Hotelletje in Zwolle is ook al geboekt zodat we niet hoeven te letten op alcohol-gebruik.
zatlap
looooooooooooooooool lol
  vrijdag 11 september 2009 @ 14:06:16 #161
62913 Blik
The one and Only!
pi_72642340
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 13:45 schreef MrKawada het volgende:

[..]

zatlap
nee hoor, ik vind dat een wijntje het eetgenot enorm kan verhogen. En met een wijnarrangement is de kans dat je over 0.5 promille-grens heengaat zeer aanwezig. Liever veilig de volgende ochtend de weg op, dan aangeschoten diezelfde avond nog terug.
  vrijdag 11 september 2009 @ 16:37:14 #162
131800 Tarado
capô de fusca
pi_72647564
quote:
Op vrijdag 11 september 2009 14:06 schreef Blik het volgende:

[..]

nee hoor, ik vind dat een wijntje het eetgenot enorm kan verhogen. En met een wijnarrangement is de kans dat je over 0.5 promille-grens heengaat zeer aanwezig. Liever veilig de volgende ochtend de weg op, dan aangeschoten diezelfde avond nog terug.
Groot gelijk en eet smakelijk, maar dat zal wel lukken
  zondag 13 september 2009 @ 17:37:55 #163
62913 Blik
The one and Only!
pi_72703587
In één woord....HEERLIJK!!

(en schoonmams heeft meteen voor volgend jaar Oud Sluis gereserveerd )
  zondag 13 september 2009 @ 18:29:52 #164
131800 Tarado
capô de fusca
pi_72705336
quote:
Op zondag 13 september 2009 17:37 schreef Blik het volgende:
In één woord....HEERLIJK!!

(en schoonmams heeft meteen voor volgend jaar Oud Sluis gereserveerd )
Als ze dan ook betaald is het toch prima?
  zondag 13 september 2009 @ 19:00:46 #165
62913 Blik
The one and Only!
pi_72706268
quote:
Op zondag 13 september 2009 18:29 schreef Tarado het volgende:

[..]

Als ze dan ook betaald is het toch prima?
Bedoel het ook niet negatief
  dinsdag 15 september 2009 @ 13:47:42 #166
131800 Tarado
capô de fusca
pi_72764652
quote:
Op zondag 13 september 2009 19:00 schreef Blik het volgende:

[..]

Bedoel het ook niet negatief
ik wilde daar(Oud Sluis) een keer reserveren voor diner en toen moest ik al mijn creditcard nr afgeven om een minimale betaling te garanderen voor no show maar omdat het zover vooruit was en ik dus niet 100% kon garanderen dat ik er ook zou zijn die datum heb ik het niet doorgezet.
  vrijdag 18 september 2009 @ 11:17:11 #167
195169 Enfermera
I'm k-kinda busy.
pi_72869384
Ik wil er ook wel eens een keer gaan eten.. Ze hebben ook een theater-cafe toch? Denk dat dat wat goedkoper is.. En diner is net iets te hoog gegrepen gok ik. Of ik ga lunchen
I never look back, darling. It distracts from the now.
pi_72869506
quote:
Op zondag 13 september 2009 17:37 schreef Blik het volgende:
In één woord....HEERLIJK!!

(en schoonmams heeft meteen voor volgend jaar Oud Sluis gereserveerd )
Kunnen we het ergens teruglezen? En géén foto's?
  vrijdag 18 september 2009 @ 11:31:29 #169
62913 Blik
The one and Only!
pi_72869826
quote:
Op vrijdag 18 september 2009 11:20 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Kunnen we het ergens teruglezen? En géén foto's?
Zit allemaal in mijn hoofd

We hebben trouwens meteen 2 flesjes van de dessertwijn meegenomen die we kregen, goddelijk

het menu is trouwens gewoon van de site af te halen, van begin tot het eind
pi_72870967
Yes I know Ik lees alleen graag de recensies
  Moderator zondag 20 september 2009 @ 19:05:38 #171
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_72942451
quote:
Op dinsdag 15 september 2009 13:47 schreef Tarado het volgende:

[..]

ik wilde daar(Oud Sluis) een keer reserveren voor diner en toen moest ik al mijn creditcard nr afgeven om een minimale betaling te garanderen voor no show maar omdat het zover vooruit was en ik dus niet 100% kon garanderen dat ik er ook zou zijn die datum heb ik het niet doorgezet.
Wat lomp, om al creditcardgegevens te vragen.
"Those people who think they know everything, are a great annoyance to those of us who do."
  zondag 20 september 2009 @ 19:15:11 #172
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_72942756
quote:
Op zondag 20 september 2009 19:05 schreef Gert het volgende:


Wat lomp, om al creditcardgegevens te vragen.
Vind ik niet. Ze willen het risico van "no shows" zo klein mogelijk maken en als je tent al een half jaar van te voren volgeboekt zit, wil je wel zekerheid hebben dat de mensen daadwerkelijk komen opdagen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator zondag 20 september 2009 @ 19:21:19 #173
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_72942916
quote:
Op zondag 20 september 2009 19:15 schreef golfer het volgende:

[..]

Vind ik niet. Ze willen het risico van "no shows" zo klein mogelijk maken en als je tent al een half jaar van te voren volgeboekt zit, wil je wel zekerheid hebben dat de mensen daadwerkelijk komen opdagen.
Ik snap wel waarom ze het doen, alleen ik vind het lomp en onnodig.
Bij De Librije bellen ze een paar dagen van tevoren nog even op. Dat is een vriendelijker manier dan dat je een half jaar van tevoren bij iedereen al om creditcardgegevens gaat hengelen.
"Those people who think they know everything, are a great annoyance to those of us who do."
  zondag 20 september 2009 @ 20:03:47 #174
252240 Duderella
Snobs have more fun
pi_72944406
quote:
Op zondag 20 september 2009 19:21 schreef Gert het volgende:

[..]

Ik snap wel waarom ze het doen, alleen ik vind het lomp en onnodig.
Bij De Librije bellen ze een paar dagen van tevoren nog even op. Dat is een vriendelijker manier dan dat je een half jaar van tevoren bij iedereen al om creditcardgegevens gaat hengelen.
ja dat ben ik met je eens. Ik vind het ook een rare gang van zaken. Alsof er elke week een geinponem een valse reservering maakt.

Ik zou het niet op prijs stellen. En wij willen er binnekort reserveren. Dat levert nog een aardig telefoongesprek op, vermoed ik!
Freudian slips: when you say one thing, but mean your mother.
  zondag 20 september 2009 @ 20:19:51 #175
62913 Blik
The one and Only!
pi_72945101
quote:
Op zondag 20 september 2009 20:03 schreef Duderella het volgende:

[..]

Ik zou het niet op prijs stellen. En wij willen er binnekort reserveren. Dat levert nog een aardig telefoongesprek op, vermoed ik!
bij mijn schoonmams hebben ze niks gevraagd in ieder geval
  maandag 21 september 2009 @ 18:46:27 #176
131800 Tarado
capô de fusca
pi_72975080
quote:
Op zondag 20 september 2009 20:19 schreef Blik het volgende:

[..]

bij mijn schoonmams hebben ze niks gevraagd in ieder geval
Ik heb er afgelopen vrijdag geluncht na een telefoontje de woensdag ervoor, ze belden donderdag terug dat er een tafel vrij was, dus zonder allerlei Credit Card gedoe. Het menu Père et Fils genomen inclusief wijn arrangement.

zie website voor menu want ik krijg het niet gekopieerd : http://www.oudsluis.nl/dining.html

Het was geweldig, zeer de moeite waard
  maandag 21 september 2009 @ 20:25:08 #177
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_72978977
Nog nooit meegemaakt, dat ze bij Oud Sluis om creditcardgegevens vragen.
  maandag 21 september 2009 @ 20:27:07 #178
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_72979057
quote:
Op maandag 21 september 2009 20:25 schreef RobinOok het volgende:
Nog nooit meegemaakt, dat ze bij Oud Sluis om creditcardgegevens vragen.
Als je online wilt reserveren is het een onderdeel van het reserveringsformulier.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 1 oktober 2009 @ 12:42:24 #179
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_73271348
De Librije krijgt waarschijnlijk weer een TV-show:
quote:
ZWOLLE - Restaurant De Librije vormt in 2010 waarschijnlijk het decor van een tv-serie op RTL4. De onderhandelingen daarover zijn in een afrondende fase. "We verwachten er over een paar weken uit te zijn", laat een woordvoerder van de omroep weten.
Thérèse Boer bevestigt dat.

In het programma gaan Jonnie en Thérèse Boer op zoek naar een nieuwe kok en gastvrouw. Het geheel wordt als een wedstrijd gepresenteerd, waarbij uiteindelijk de besten overblijven en die krijgen dan ook een baan in het Zwolse restaurant.

Over de frequentie waarin het programma uitgezonden wordt kan de omroep nog geen mededelingen doen: "Dat is nu nog in onderhandeling. Evenals de kosten die er mee gemoeid zijn. Want ja, het gaat natuurlijk altijd over geld, maar over hoeveel, daar doen we geen mededelingen over".

Thérèse is verbaasd dat het nieuws over het programma al op straat ligt. "We zijn nog in gesprek. Er is nog geen handtekening geplaatst. RTL wilde weer een realityserie over ons maken, zoals al eerder gedaan, maar daar voelen wij niet voor. We willen echt ons vak laten zien en daarmee zouden we met dit programma de kans krijgen. Het gaat er om dat wij mensen opleiden en dat er na een afvalrace uiteindelijk één iemand voor de keuken en één iemand voor de bediening over blijft. We weten nog niet of het programma op dinsdag- of donderdagavond uitgezonden wordt. En ook niet of het nu zes of acht afleveringen worden die dan wekelijks uitgezonden zouden worden. En afhankelijk van het aantal afleveringen kan pas bepaald worden hoeveel kandidaten mee zullen doen. Over twee weken hebben we weer een bespreking met RTL, wellicht is er dan meer te melden", zo verwacht Thérèse Boer van De Librije.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_73686469
quote:
Op maandag 21 september 2009 20:25 schreef RobinOok het volgende:
Nog nooit meegemaakt, dat ze bij Oud Sluis om creditcardgegevens vragen.
Komt niet geheel uit de lucht vallen denk ik. Medeverantwoordelijke is ene F. van Harreveld van Hartool uit Haarlem van www.oudsluis.us.

Quote van de website:
quote:
Hij zei dat hij over dat antwoord, zeer begrijpelijk, heel teleurgesteld was en dat hij had besloten om kok Sergio Herman en restaurant Oud Sluis te "straffen" (zoals hij dat noemde). Hij deed dat door van tijd tot tijd restaurant Oud Sluis te bellen en een tafel voor 4 of 6 personen te reserveren op dagen waarop het daar waarschijnlijk erg druk was. Hij hoopte dat Oud Sluis dan volgende reserveringen voor die dag zou moeten afwijzen omdat ze al vol waren. Uiteraard kwam hij dan niet opdagen.
Hoog tijd dat dit soort extremisten eens juridisch keihard aangepakt worden, als je het mij vraagt.

Vervelend voor de betreffende restaurants in ieder geval, want ook De Librije, Beluga, Parkheuvel etc. worden op de site genoemd.
  donderdag 10 december 2009 @ 16:33:47 #181
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_75486768
Jonnie heeft er weer een prijs bij:

quote:
Dat Jonnie Boer van De Librije in Zwolle de internationale culinaire wereld altijd weer weet te verrassen, blijkt weer uit het gerecht dat hij creëerde voor de Alba White Truffle Award. Boer verwerkte de truffel in oer-Hollandse snert en maakte daarmee het beste truffelgerecht ter wereld. De prijs? Een cheque van ¤ 10.000,-.
Bron: Misset Horeca.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_75490392
quote:
Op donderdag 10 december 2009 16:33 schreef golfer het volgende:
Jonnie heeft er weer een prijs bij:

[ afbeelding ]
[..]

Bron: Misset Horeca.
Geweldig dat ie een prijs wint met (voor ons) zoiets gewoons als snert erbij. Ik kan me herinneren dat restaurant Valuas hier uit Venlo ook eens een prijs gewonnen had door een gerecht te maken met Balkenbrij erbij! Heerlijk, maar niet echt iets wat je in de wat prijzigere horeca terugvindt.
  vrijdag 6 augustus 2010 @ 00:50:32 #183
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_84921278
Eigenlijk was dit het enige wat nog ontbrak. Neerlands meest bekende culi-echtpaar, Jonnie en Thérèse Boer van restaurant De Librije in Zwolle droomden al jaren over een magazine. ‘Want wat is er veel te vertellen over de wereld van Librije.’ En nu ligt het er: J en T is 116 pagina’s dik, met reportages, bekende gasten, exclusieve foto’s en uiteraard recepten.

Er is aandacht voor Ilse de Lange die kookt in Librije’s atelier. Claudia Brevet van Interscaldes en Hans van Wolde van Beluga komen aan het woord. We lezen waar J en T eten als ze in New York zijn, Jan Janssen kiest de ideale schoen voor Thérèse en de moeders van Jonnie en Thérèse koken Oer-hollandse gerechten. Ook veel smaakmakende recepten van diverse topchefs waaronder uiteraard van Jonnie Boer
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_84937640
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 00:50 schreef golfer het volgende:
Eigenlijk was dit het enige wat nog ontbrak. Neerlands meest bekende culi-echtpaar, Jonnie en Thérèse Boer van restaurant De Librije in Zwolle droomden al jaren over een magazine. ‘Want wat is er veel te vertellen over de wereld van Librije.’ En nu ligt het er: J en T is 116 pagina’s dik, met reportages, bekende gasten, exclusieve foto’s en uiteraard recepten.

Er is aandacht voor Ilse de Lange die kookt in Librije’s atelier. Claudia Brevet van Interscaldes en Hans van Wolde van Beluga komen aan het woord. We lezen waar J en T eten als ze in New York zijn, Jan Janssen kiest de ideale schoen voor Thérèse en de moeders van Jonnie en Thérèse koken Oer-hollandse gerechten. Ook veel smaakmakende recepten van diverse topchefs waaronder uiteraard van Jonnie Boer
En die kost 15 euro? :P

10 dus, sjé zeg. Alsof ze tegenwoordig niet meer kunnen kiezen tussen een boek en een tijdschrift, wat een dure magazines worden er toch uitgegeven.
  vrijdag 6 augustus 2010 @ 14:28:06 #185
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_84937744
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 14:25 schreef LieLie het volgende:


En die kost 15 euro? :P
9,95 ¤


http://www.jtmagazine.nl/
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_84938403
Zullen we ook een glossy maken golfer?
GenB of PenT :D
  vrijdag 6 augustus 2010 @ 16:08:16 #187
131800 Tarado
capô de fusca
pi_84941968
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 14:28 schreef golfer het volgende:

[..]

9,95 ¤
[ afbeelding ]

http://www.jtmagazine.nl/
Net besteld, bedankt voor de link ^O^ ben benieuwd, is inderdaad niet goedkoop voor een magazine, eerst de inhoud beoordelen om te zien of dit een eenmalige aankoop wordt :)
  vrijdag 6 augustus 2010 @ 16:10:20 #188
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_84942064
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 16:08 schreef Tarado het volgende:


Net besteld, bedankt voor de link ^O^ ben benieuwd, is inderdaad niet goedkoop voor een magazine, eerst de inhoud beoordelen om te zien of dit een eenmalige aankoop wordt :)
Het magazine verschijnt slechts 2x per jaar, dus meer dan 2 per jaar hoef je het niet aan te schaffen. :)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 6 augustus 2010 @ 16:43:21 #189
252240 Duderella
Snobs have more fun
pi_84943685
Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die twee. :@ Ga gewoon lekker koken en hou op met al die nonsens, schiet er door me heen.
Freudian slips: when you say one thing, but mean your mother.
  vrijdag 6 augustus 2010 @ 16:46:04 #190
131800 Tarado
capô de fusca
pi_84943825
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 16:43 schreef Duderella het volgende:
Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die twee. :@ Ga gewoon lekker koken en hou op met al die nonsens, schiet er door me heen.
Dat kan ik wel begrijpen, maar voorlopig gaan al die nevenactiviteiten niet ten koste van de kwaliteit in het restaurant, ik heb er begin vorige maand nog geluncht en het was absoluut top.

Ik vraag me wel af waar ze de energie vandaan halen, ze lijken een onuitputtelijke bron te hebben :)
  vrijdag 6 augustus 2010 @ 16:46:16 #191
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_84943839
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 16:43 schreef Duderella het volgende:
Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die twee. :@ Ga gewoon lekker koken en hou op met al die nonsens, schiet er door me heen.
Merchandising.
Blijkbaar onontkoombaar tegenwoordig als bekende kok.
Eigen TV-programma's, boeken, hotels, tijdschriften....
Je telt als kok niet meer mee als je daar niet aan meedoet. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_84946371
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 16:43 schreef Duderella het volgende:
Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die twee. :@ Ga gewoon lekker koken en hou op met al die nonsens, schiet er door me heen.
Met zoiets als dit magazine vind ik dat ook wel. Projecten zoals dat boek van Giphart vind ik dan wel weer leuk. Omdat je echt kun meegenieten van hun werk. Dat is wat anders dan schoenen voor Trees.
  Moderator vrijdag 6 augustus 2010 @ 17:46:43 #193
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_84946552
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 16:43 schreef Duderella het volgende:
Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die twee. :@ Ga gewoon lekker koken en hou op met al die nonsens, schiet er door me heen.
Ja.
"Those people who think they know everything, are a great annoyance to those of us who do."
pi_85032686
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 16:43 schreef Duderella het volgende:
Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die twee. :@ Ga gewoon lekker koken en hou op met al die nonsens, schiet er door me heen.
dat is nou precies wat ik al heel lang bij die 2 heb :).
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  maandag 9 augustus 2010 @ 00:35:42 #195
252240 Duderella
Snobs have more fun
pi_85033160
quote:
Op maandag 9 augustus 2010 00:24 schreef DarkElf het volgende:

[..]

dat is nou precies wat ik al heel lang bij die 2 heb :).
Nou ja, de man kookt wel uitermate fantastisch, dat staat buiten kijf, en dat geeft hem een boel krediet, moet ik zeggen. Ik zal ook met plezier nog bij ze eten.
Maar de 'lol' om Trees en Sjonnie zélf ben ik zelf wel een beetje kwijt. Ik vind het gewoon niet zo chique, dat er zo veel bij moet komen kijken. In het begin vond ik ze nog bewonderenswaardig naief ("We mogen business class-vliegen!"), maar ik heb nu het idee dat we volgende maand bij de V&D Librije-pepermolens kunnen gaan kopen.
Freudian slips: when you say one thing, but mean your mother.
pi_85037840
tuurlijk kookt hij, wrs, fantastisch maar ik vind ze gewoon niet als leuke mensen overkomen :) en vooral erg aandachtsgeil en dat trekt mij dus niet in ze :) Liever heb ik een kok die fantastisch kookt en zich daarmee bezig houdt. Maar das natuurlijk persoonlijk :P
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  maandag 9 augustus 2010 @ 18:53:16 #197
57434 Marloes
Digital Love
pi_85060455
Trees komt ook altijd een beetje verwaand over, laatst waren ze te zien bij ''Ik kom bij je eten'' en af en toe irriteerde het me behoorlijk :P
The more you try to erase me,
The more that I appear.
pi_85060689
Te veel van jezelf laten zien kan ook averechts werken. Ik heb het ook een beetje met schrijvers. Als ik die eens in een programma zie en ik vind ze heel naar, dan staat het meteen ook tegen om die boeken te kopen. ;)
  maandag 9 augustus 2010 @ 19:09:28 #199
252240 Duderella
Snobs have more fun
pi_85061031
quote:
Op maandag 9 augustus 2010 19:00 schreef LieLie het volgende:
Te veel van jezelf laten zien kan ook averechts werken. Ik heb het ook een beetje met schrijvers. Als ik die eens in een programma zie en ik vind ze heel naar, dan staat het meteen ook tegen om die boeken te kopen. ;)
Ja! Goed samengevat!
Freudian slips: when you say one thing, but mean your mother.
  maandag 16 augustus 2010 @ 22:29:45 #200
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_85369952
Sjonnie en Trees nu bij On Air ter promotie van het blaadje.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator maandag 22 november 2010 @ 22:31:31 #201
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_89033480
KLM serveert maaltijden van Jonnie Boer

SCHIPHOL/ZWOLLE - Luchtvaartmaatschappij KLM gaat vanaf december maaltijden van topkok Jonnie Boer van restaurant De Librije in Zwolle serveren op intercontinentale vluchten vanuit Amsterdam. Dat heeft de KLM maandag bekendgemaakt.

De luchtvaartmaatschappij wil daarmee onder meer haar Nederlandse afkomst benadrukken. De maaltijden worden tot eind september volgend jaar geserveerd in de World Business Class. Boer kookte in 2007 nog voor de Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa.

Restaurant De Librije in Zwolle heeft drie Michelinsterren en behoort tot de vijftig beste restaurants ter wereld.

bron
"Those people who think they know everything, are a great annoyance to those of us who do."
  donderdag 16 december 2010 @ 08:06:49 #202
131800 Tarado
capô de fusca
pi_89988108
Het "genoegen" gehad dit begin deze maand te proeven, tja wat moet ik zeggen, het was wel één van de beter vliegtuigmaaltijden die ik de afgelopen jaren heb geproefd maar het blijft vliegtuigeten, er werden ook een witte en rode Lady Librije wijn geschonken , die waren goed.
pi_105574215
Ik zie zo gauw geen ander topic maar ik wilde dit grapje nog even delen :D

  woensdag 14 december 2011 @ 14:14:05 #204
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105574754
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2011 13:59 schreef Bluezz het volgende:
Ik zie zo gauw geen ander topic maar ik wilde dit grapje nog even delen :D

[ afbeelding ]
Wist je trouwens dat er in Maggi helemaal geen Lavas (de zogenaamde maggiplant) verwerkt zit
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105575390
http://www.maggi.nl/Producten/MAGGI-Aroma-Flacon-Nr2_5_14.aspx
Was hier even driftig op zoek gegaan maar er staat niks over.
  woensdag 14 december 2011 @ 14:36:19 #206
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105575534
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2011 14:32 schreef Bluezz het volgende:
http://www.maggi.nl/Producten/MAGGI-Aroma-Flacon-Nr2_5_14.aspx
Was hier even driftig op zoek gegaan maar er staat niks over.
quote:
De plant is ook wel bekend onder de naam maggiplant, hoewel het geen ingrediënt is van het originele recept van Maggi
http://nl.wikipedia.org/wiki/Lavas
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 14 december 2011 @ 14:36:48 #207
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105575552
Vind het er trouwens ook niet naar smaken
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105575583
Verwarrend omdat het maggiplant genoemd wordt dan! Ik wist het niet :)
  woensdag 14 december 2011 @ 14:47:18 #209
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105575947
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2011 14:37 schreef Bluezz het volgende:
Verwarrend omdat het maggiplant genoemd wordt dan! Ik wist het niet :)
De plant heet Lavas, dat de volksmond het zo noemt, tja, je hebt ook het brekebeentje, Dandilion of Löwenzahn (leeuwentand letterlijk, paardenbloem), Foxglove (vossenhandschoen) of Vingerhoedskruid die wetenschappelijk digitalis heet maar erg analoog is.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 14 december 2011 @ 14:48:54 #210
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105576001
Als ik een beetje goegel komt het omdat met het altijd te pas en onpas in de soep deed, net als maggi. Net zoals bonenkruid niet naar bonen smaakt maar in de bonen gedaan werd
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 14 december 2011 @ 15:04:51 #211
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105576659
Oh en een white van man niet in een wit busje hoeft te rijden
Mannen 'met wit busje' vinden we aantrekkelijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_105577990
Net bij de deka op flesje maggi staan kijken : tarwe-eiwit *)
  woensdag 14 december 2011 @ 15:43:14 #213
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_105578074
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2011 15:40 schreef Bluezz het volgende:
Net bij de deka op flesje maggi staan kijken : tarwe-eiwit *)
Gluten dus
Eiwitten die je gaat bewerken vallen uit elkaar in oa glutamaten, dat geeft de pittige umamismaak die we ook van gerijpt vlees en oude kaas kennen, of van ve-tsin.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 27 december 2014 @ 00:07:55 #214
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_147991603
http://www.rtvoost.nl/pl.aspx?nid=205737

Het einde van De Librije op deze plek. ;(
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 27 december 2014 @ 13:07:32 #215
131800 Tarado
capô de fusca
pi_148005152
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 december 2014 00:07 schreef golfer het volgende:
http://www.rtvoost.nl/pl.aspx?nid=205737

Het einde van De Librije op deze plek. ;(
Gelukkig niet het einde van de Librije, ik moet eerlijk zeggen dat ik het na de laatste verbouwing ook wat kitscherig vond, hopelijk wat meer smaak in de nieuwe Librije.
pi_148155126
Ach uiteindelijk gaat het om de keuken die men voert. Zolang die niet verloren gaat,is er niets aan de hand. :s)
  maandag 5 januari 2015 @ 15:28:21 #217
130803 Gripper
Get a grip
pi_148357492
En die keuken mag ik 9 mei gaan proeven, ik ben zeer benieuwd! Nog wel lang wachten... :9
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')