abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 21 september 2009 @ 18:46:27 #176
131800 Tarado
capô de fusca
pi_72975080
quote:
Op zondag 20 september 2009 20:19 schreef Blik het volgende:

[..]

bij mijn schoonmams hebben ze niks gevraagd in ieder geval
Ik heb er afgelopen vrijdag geluncht na een telefoontje de woensdag ervoor, ze belden donderdag terug dat er een tafel vrij was, dus zonder allerlei Credit Card gedoe. Het menu Père et Fils genomen inclusief wijn arrangement.

zie website voor menu want ik krijg het niet gekopieerd : http://www.oudsluis.nl/dining.html

Het was geweldig, zeer de moeite waard
  maandag 21 september 2009 @ 20:25:08 #177
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_72978977
Nog nooit meegemaakt, dat ze bij Oud Sluis om creditcardgegevens vragen.
  maandag 21 september 2009 @ 20:27:07 #178
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_72979057
quote:
Op maandag 21 september 2009 20:25 schreef RobinOok het volgende:
Nog nooit meegemaakt, dat ze bij Oud Sluis om creditcardgegevens vragen.
Als je online wilt reserveren is het een onderdeel van het reserveringsformulier.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 1 oktober 2009 @ 12:42:24 #179
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_73271348
De Librije krijgt waarschijnlijk weer een TV-show:
quote:
ZWOLLE - Restaurant De Librije vormt in 2010 waarschijnlijk het decor van een tv-serie op RTL4. De onderhandelingen daarover zijn in een afrondende fase. "We verwachten er over een paar weken uit te zijn", laat een woordvoerder van de omroep weten.
Thérèse Boer bevestigt dat.

In het programma gaan Jonnie en Thérèse Boer op zoek naar een nieuwe kok en gastvrouw. Het geheel wordt als een wedstrijd gepresenteerd, waarbij uiteindelijk de besten overblijven en die krijgen dan ook een baan in het Zwolse restaurant.

Over de frequentie waarin het programma uitgezonden wordt kan de omroep nog geen mededelingen doen: "Dat is nu nog in onderhandeling. Evenals de kosten die er mee gemoeid zijn. Want ja, het gaat natuurlijk altijd over geld, maar over hoeveel, daar doen we geen mededelingen over".

Thérèse is verbaasd dat het nieuws over het programma al op straat ligt. "We zijn nog in gesprek. Er is nog geen handtekening geplaatst. RTL wilde weer een realityserie over ons maken, zoals al eerder gedaan, maar daar voelen wij niet voor. We willen echt ons vak laten zien en daarmee zouden we met dit programma de kans krijgen. Het gaat er om dat wij mensen opleiden en dat er na een afvalrace uiteindelijk één iemand voor de keuken en één iemand voor de bediening over blijft. We weten nog niet of het programma op dinsdag- of donderdagavond uitgezonden wordt. En ook niet of het nu zes of acht afleveringen worden die dan wekelijks uitgezonden zouden worden. En afhankelijk van het aantal afleveringen kan pas bepaald worden hoeveel kandidaten mee zullen doen. Over twee weken hebben we weer een bespreking met RTL, wellicht is er dan meer te melden", zo verwacht Thérèse Boer van De Librije.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_73686469
quote:
Op maandag 21 september 2009 20:25 schreef RobinOok het volgende:
Nog nooit meegemaakt, dat ze bij Oud Sluis om creditcardgegevens vragen.
Komt niet geheel uit de lucht vallen denk ik. Medeverantwoordelijke is ene F. van Harreveld van Hartool uit Haarlem van www.oudsluis.us.

Quote van de website:
quote:
Hij zei dat hij over dat antwoord, zeer begrijpelijk, heel teleurgesteld was en dat hij had besloten om kok Sergio Herman en restaurant Oud Sluis te "straffen" (zoals hij dat noemde). Hij deed dat door van tijd tot tijd restaurant Oud Sluis te bellen en een tafel voor 4 of 6 personen te reserveren op dagen waarop het daar waarschijnlijk erg druk was. Hij hoopte dat Oud Sluis dan volgende reserveringen voor die dag zou moeten afwijzen omdat ze al vol waren. Uiteraard kwam hij dan niet opdagen.
Hoog tijd dat dit soort extremisten eens juridisch keihard aangepakt worden, als je het mij vraagt.

Vervelend voor de betreffende restaurants in ieder geval, want ook De Librije, Beluga, Parkheuvel etc. worden op de site genoemd.
  donderdag 10 december 2009 @ 16:33:47 #181
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_75486768
Jonnie heeft er weer een prijs bij:

quote:
Dat Jonnie Boer van De Librije in Zwolle de internationale culinaire wereld altijd weer weet te verrassen, blijkt weer uit het gerecht dat hij creëerde voor de Alba White Truffle Award. Boer verwerkte de truffel in oer-Hollandse snert en maakte daarmee het beste truffelgerecht ter wereld. De prijs? Een cheque van ¤ 10.000,-.
Bron: Misset Horeca.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_75490392
quote:
Op donderdag 10 december 2009 16:33 schreef golfer het volgende:
Jonnie heeft er weer een prijs bij:

[ afbeelding ]
[..]

Bron: Misset Horeca.
Geweldig dat ie een prijs wint met (voor ons) zoiets gewoons als snert erbij. Ik kan me herinneren dat restaurant Valuas hier uit Venlo ook eens een prijs gewonnen had door een gerecht te maken met Balkenbrij erbij! Heerlijk, maar niet echt iets wat je in de wat prijzigere horeca terugvindt.
  vrijdag 6 augustus 2010 @ 00:50:32 #183
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_84921278
Eigenlijk was dit het enige wat nog ontbrak. Neerlands meest bekende culi-echtpaar, Jonnie en Thérèse Boer van restaurant De Librije in Zwolle droomden al jaren over een magazine. ‘Want wat is er veel te vertellen over de wereld van Librije.’ En nu ligt het er: J en T is 116 pagina’s dik, met reportages, bekende gasten, exclusieve foto’s en uiteraard recepten.

Er is aandacht voor Ilse de Lange die kookt in Librije’s atelier. Claudia Brevet van Interscaldes en Hans van Wolde van Beluga komen aan het woord. We lezen waar J en T eten als ze in New York zijn, Jan Janssen kiest de ideale schoen voor Thérèse en de moeders van Jonnie en Thérèse koken Oer-hollandse gerechten. Ook veel smaakmakende recepten van diverse topchefs waaronder uiteraard van Jonnie Boer
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_84937640
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 00:50 schreef golfer het volgende:
Eigenlijk was dit het enige wat nog ontbrak. Neerlands meest bekende culi-echtpaar, Jonnie en Thérèse Boer van restaurant De Librije in Zwolle droomden al jaren over een magazine. ‘Want wat is er veel te vertellen over de wereld van Librije.’ En nu ligt het er: J en T is 116 pagina’s dik, met reportages, bekende gasten, exclusieve foto’s en uiteraard recepten.

Er is aandacht voor Ilse de Lange die kookt in Librije’s atelier. Claudia Brevet van Interscaldes en Hans van Wolde van Beluga komen aan het woord. We lezen waar J en T eten als ze in New York zijn, Jan Janssen kiest de ideale schoen voor Thérèse en de moeders van Jonnie en Thérèse koken Oer-hollandse gerechten. Ook veel smaakmakende recepten van diverse topchefs waaronder uiteraard van Jonnie Boer
En die kost 15 euro? :P

10 dus, sjé zeg. Alsof ze tegenwoordig niet meer kunnen kiezen tussen een boek en een tijdschrift, wat een dure magazines worden er toch uitgegeven.
  vrijdag 6 augustus 2010 @ 14:28:06 #185
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_84937744
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 14:25 schreef LieLie het volgende:


En die kost 15 euro? :P
9,95 ¤


http://www.jtmagazine.nl/
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_84938403
Zullen we ook een glossy maken golfer?
GenB of PenT :D
  vrijdag 6 augustus 2010 @ 16:08:16 #187
131800 Tarado
capô de fusca
pi_84941968
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 14:28 schreef golfer het volgende:

[..]

9,95 ¤
[ afbeelding ]

http://www.jtmagazine.nl/
Net besteld, bedankt voor de link ^O^ ben benieuwd, is inderdaad niet goedkoop voor een magazine, eerst de inhoud beoordelen om te zien of dit een eenmalige aankoop wordt :)
  vrijdag 6 augustus 2010 @ 16:10:20 #188
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_84942064
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 16:08 schreef Tarado het volgende:


Net besteld, bedankt voor de link ^O^ ben benieuwd, is inderdaad niet goedkoop voor een magazine, eerst de inhoud beoordelen om te zien of dit een eenmalige aankoop wordt :)
Het magazine verschijnt slechts 2x per jaar, dus meer dan 2 per jaar hoef je het niet aan te schaffen. :)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 6 augustus 2010 @ 16:43:21 #189
252240 Duderella
Snobs have more fun
pi_84943685
Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die twee. :@ Ga gewoon lekker koken en hou op met al die nonsens, schiet er door me heen.
Freudian slips: when you say one thing, but mean your mother.
  vrijdag 6 augustus 2010 @ 16:46:04 #190
131800 Tarado
capô de fusca
pi_84943825
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 16:43 schreef Duderella het volgende:
Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die twee. :@ Ga gewoon lekker koken en hou op met al die nonsens, schiet er door me heen.
Dat kan ik wel begrijpen, maar voorlopig gaan al die nevenactiviteiten niet ten koste van de kwaliteit in het restaurant, ik heb er begin vorige maand nog geluncht en het was absoluut top.

Ik vraag me wel af waar ze de energie vandaan halen, ze lijken een onuitputtelijke bron te hebben :)
  vrijdag 6 augustus 2010 @ 16:46:16 #191
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_84943839
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 16:43 schreef Duderella het volgende:
Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die twee. :@ Ga gewoon lekker koken en hou op met al die nonsens, schiet er door me heen.
Merchandising.
Blijkbaar onontkoombaar tegenwoordig als bekende kok.
Eigen TV-programma's, boeken, hotels, tijdschriften....
Je telt als kok niet meer mee als je daar niet aan meedoet. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_84946371
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 16:43 schreef Duderella het volgende:
Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die twee. :@ Ga gewoon lekker koken en hou op met al die nonsens, schiet er door me heen.
Met zoiets als dit magazine vind ik dat ook wel. Projecten zoals dat boek van Giphart vind ik dan wel weer leuk. Omdat je echt kun meegenieten van hun werk. Dat is wat anders dan schoenen voor Trees.
  Moderator vrijdag 6 augustus 2010 @ 17:46:43 #193
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_84946552
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 16:43 schreef Duderella het volgende:
Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die twee. :@ Ga gewoon lekker koken en hou op met al die nonsens, schiet er door me heen.
Ja.
"Those people who think they know everything, are a great annoyance to those of us who do."
pi_85032686
quote:
Op vrijdag 6 augustus 2010 16:43 schreef Duderella het volgende:
Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die twee. :@ Ga gewoon lekker koken en hou op met al die nonsens, schiet er door me heen.
dat is nou precies wat ik al heel lang bij die 2 heb :).
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  maandag 9 augustus 2010 @ 00:35:42 #195
252240 Duderella
Snobs have more fun
pi_85033160
quote:
Op maandag 9 augustus 2010 00:24 schreef DarkElf het volgende:

[..]

dat is nou precies wat ik al heel lang bij die 2 heb :).
Nou ja, de man kookt wel uitermate fantastisch, dat staat buiten kijf, en dat geeft hem een boel krediet, moet ik zeggen. Ik zal ook met plezier nog bij ze eten.
Maar de 'lol' om Trees en Sjonnie zélf ben ik zelf wel een beetje kwijt. Ik vind het gewoon niet zo chique, dat er zo veel bij moet komen kijken. In het begin vond ik ze nog bewonderenswaardig naief ("We mogen business class-vliegen!"), maar ik heb nu het idee dat we volgende maand bij de V&D Librije-pepermolens kunnen gaan kopen.
Freudian slips: when you say one thing, but mean your mother.
pi_85037840
tuurlijk kookt hij, wrs, fantastisch maar ik vind ze gewoon niet als leuke mensen overkomen :) en vooral erg aandachtsgeil en dat trekt mij dus niet in ze :) Liever heb ik een kok die fantastisch kookt en zich daarmee bezig houdt. Maar das natuurlijk persoonlijk :P
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  maandag 9 augustus 2010 @ 18:53:16 #197
57434 Marloes
Digital Love
pi_85060455
Trees komt ook altijd een beetje verwaand over, laatst waren ze te zien bij ''Ik kom bij je eten'' en af en toe irriteerde het me behoorlijk :P
The more you try to erase me,
The more that I appear.
pi_85060689
Te veel van jezelf laten zien kan ook averechts werken. Ik heb het ook een beetje met schrijvers. Als ik die eens in een programma zie en ik vind ze heel naar, dan staat het meteen ook tegen om die boeken te kopen. ;)
  maandag 9 augustus 2010 @ 19:09:28 #199
252240 Duderella
Snobs have more fun
pi_85061031
quote:
Op maandag 9 augustus 2010 19:00 schreef LieLie het volgende:
Te veel van jezelf laten zien kan ook averechts werken. Ik heb het ook een beetje met schrijvers. Als ik die eens in een programma zie en ik vind ze heel naar, dan staat het meteen ook tegen om die boeken te kopen. ;)
Ja! Goed samengevat!
Freudian slips: when you say one thing, but mean your mother.
  maandag 16 augustus 2010 @ 22:29:45 #200
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_85369952
Sjonnie en Trees nu bij On Air ter promotie van het blaadje.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')