Ik heb er afgelopen vrijdag geluncht na een telefoontje de woensdag ervoor, ze belden donderdag terug dat er een tafel vrij was, dus zonder allerlei Credit Card gedoe. Het menu Père et Fils genomen inclusief wijn arrangement.quote:Op zondag 20 september 2009 20:19 schreef Blik het volgende:
[..]
bij mijn schoonmams hebben ze niks gevraagd in ieder geval
Als je online wilt reserveren is het een onderdeel van het reserveringsformulier.quote:Op maandag 21 september 2009 20:25 schreef RobinOok het volgende:
Nog nooit meegemaakt, dat ze bij Oud Sluis om creditcardgegevens vragen.
quote:ZWOLLE - Restaurant De Librije vormt in 2010 waarschijnlijk het decor van een tv-serie op RTL4. De onderhandelingen daarover zijn in een afrondende fase. "We verwachten er over een paar weken uit te zijn", laat een woordvoerder van de omroep weten.
Thérèse Boer bevestigt dat.
In het programma gaan Jonnie en Thérèse Boer op zoek naar een nieuwe kok en gastvrouw. Het geheel wordt als een wedstrijd gepresenteerd, waarbij uiteindelijk de besten overblijven en die krijgen dan ook een baan in het Zwolse restaurant.
Over de frequentie waarin het programma uitgezonden wordt kan de omroep nog geen mededelingen doen: "Dat is nu nog in onderhandeling. Evenals de kosten die er mee gemoeid zijn. Want ja, het gaat natuurlijk altijd over geld, maar over hoeveel, daar doen we geen mededelingen over".
Thérèse is verbaasd dat het nieuws over het programma al op straat ligt. "We zijn nog in gesprek. Er is nog geen handtekening geplaatst. RTL wilde weer een realityserie over ons maken, zoals al eerder gedaan, maar daar voelen wij niet voor. We willen echt ons vak laten zien en daarmee zouden we met dit programma de kans krijgen. Het gaat er om dat wij mensen opleiden en dat er na een afvalrace uiteindelijk één iemand voor de keuken en één iemand voor de bediening over blijft. We weten nog niet of het programma op dinsdag- of donderdagavond uitgezonden wordt. En ook niet of het nu zes of acht afleveringen worden die dan wekelijks uitgezonden zouden worden. En afhankelijk van het aantal afleveringen kan pas bepaald worden hoeveel kandidaten mee zullen doen. Over twee weken hebben we weer een bespreking met RTL, wellicht is er dan meer te melden", zo verwacht Thérèse Boer van De Librije.
Komt niet geheel uit de lucht vallen denk ik. Medeverantwoordelijke is ene F. van Harreveld van Hartool uit Haarlem van www.oudsluis.us.quote:Op maandag 21 september 2009 20:25 schreef RobinOok het volgende:
Nog nooit meegemaakt, dat ze bij Oud Sluis om creditcardgegevens vragen.
Hoog tijd dat dit soort extremisten eens juridisch keihard aangepakt worden, als je het mij vraagt.quote:Hij zei dat hij over dat antwoord, zeer begrijpelijk, heel teleurgesteld was en dat hij had besloten om kok Sergio Herman en restaurant Oud Sluis te "straffen" (zoals hij dat noemde). Hij deed dat door van tijd tot tijd restaurant Oud Sluis te bellen en een tafel voor 4 of 6 personen te reserveren op dagen waarop het daar waarschijnlijk erg druk was. Hij hoopte dat Oud Sluis dan volgende reserveringen voor die dag zou moeten afwijzen omdat ze al vol waren. Uiteraard kwam hij dan niet opdagen.
Bron: Misset Horeca.quote:Dat Jonnie Boer van De Librije in Zwolle de internationale culinaire wereld altijd weer weet te verrassen, blijkt weer uit het gerecht dat hij creëerde voor de Alba White Truffle Award. Boer verwerkte de truffel in oer-Hollandse snert en maakte daarmee het beste truffelgerecht ter wereld. De prijs? Een cheque van ¤ 10.000,-.
Geweldig dat ie een prijs wint met (voor ons) zoiets gewoons als snert erbij. Ik kan me herinneren dat restaurant Valuas hier uit Venlo ook eens een prijs gewonnen had door een gerecht te maken met Balkenbrij erbij! Heerlijk,quote:Op donderdag 10 december 2009 16:33 schreef golfer het volgende:
Jonnie heeft er weer een prijs bij:
[ afbeelding ]
[..]
Bron: Misset Horeca.
En die kost 15 euro?quote:Op vrijdag 6 augustus 2010 00:50 schreef golfer het volgende:
Eigenlijk was dit het enige wat nog ontbrak. Neerlands meest bekende culi-echtpaar, Jonnie en Thérèse Boer van restaurant De Librije in Zwolle droomden al jaren over een magazine. ‘Want wat is er veel te vertellen over de wereld van Librije.’ En nu ligt het er: J en T is 116 pagina’s dik, met reportages, bekende gasten, exclusieve foto’s en uiteraard recepten.
Er is aandacht voor Ilse de Lange die kookt in Librije’s atelier. Claudia Brevet van Interscaldes en Hans van Wolde van Beluga komen aan het woord. We lezen waar J en T eten als ze in New York zijn, Jan Janssen kiest de ideale schoen voor Thérèse en de moeders van Jonnie en Thérèse koken Oer-hollandse gerechten. Ook veel smaakmakende recepten van diverse topchefs waaronder uiteraard van Jonnie Boer
Net besteld, bedankt voor de linkquote:Op vrijdag 6 augustus 2010 14:28 schreef golfer het volgende:
[..]
9,95 ¤
[ afbeelding ]
http://www.jtmagazine.nl/
Het magazine verschijnt slechts 2x per jaar, dus meer dan 2 per jaar hoef je het niet aan te schaffen.quote:Op vrijdag 6 augustus 2010 16:08 schreef Tarado het volgende:
Net besteld, bedankt voor de linkben benieuwd, is inderdaad niet goedkoop voor een magazine, eerst de inhoud beoordelen om te zien of dit een eenmalige aankoop wordt
Dat kan ik wel begrijpen, maar voorlopig gaan al die nevenactiviteiten niet ten koste van de kwaliteit in het restaurant, ik heb er begin vorige maand nog geluncht en het was absoluut top.quote:Op vrijdag 6 augustus 2010 16:43 schreef Duderella het volgende:
Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die twee.Ga gewoon lekker koken en hou op met al die nonsens, schiet er door me heen.
Merchandising.quote:Op vrijdag 6 augustus 2010 16:43 schreef Duderella het volgende:
Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die twee.Ga gewoon lekker koken en hou op met al die nonsens, schiet er door me heen.
Met zoiets als dit magazine vind ik dat ook wel. Projecten zoals dat boek van Giphart vind ik dan wel weer leuk. Omdat je echt kun meegenieten van hun werk. Dat is wat anders dan schoenen voor Trees.quote:Op vrijdag 6 augustus 2010 16:43 schreef Duderella het volgende:
Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die twee.Ga gewoon lekker koken en hou op met al die nonsens, schiet er door me heen.
Ja.quote:Op vrijdag 6 augustus 2010 16:43 schreef Duderella het volgende:
Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die twee.Ga gewoon lekker koken en hou op met al die nonsens, schiet er door me heen.
dat is nou precies wat ik al heel lang bij die 2 hebquote:Op vrijdag 6 augustus 2010 16:43 schreef Duderella het volgende:
Ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die twee.Ga gewoon lekker koken en hou op met al die nonsens, schiet er door me heen.
Nou ja, de man kookt wel uitermate fantastisch, dat staat buiten kijf, en dat geeft hem een boel krediet, moet ik zeggen. Ik zal ook met plezier nog bij ze eten.quote:Op maandag 9 augustus 2010 00:24 schreef DarkElf het volgende:
[..]
dat is nou precies wat ik al heel lang bij die 2 heb.
Ja! Goed samengevat!quote:Op maandag 9 augustus 2010 19:00 schreef LieLie het volgende:
Te veel van jezelf laten zien kan ook averechts werken. Ik heb het ook een beetje met schrijvers. Als ik die eens in een programma zie en ik vind ze heel naar, dan staat het meteen ook tegen om die boeken te kopen.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |