Ah, dan straks eens even tompouce zoekenquote:Op dinsdag 21 april 2009 23:51 schreef Isabeau het volgende:
Stroopwafel is een gewoon toetje, tompouce is van april
*daad bij woord heeft gevoegdquote:Op woensdag 22 april 2009 08:19 schreef D. het volgende:
[..]
Ah, dan straks eens even tompouce zoeken
Allebei lekker jaquote:Op vrijdag 24 april 2009 19:58 schreef casper019 het volgende:
ik vind het een lekkere toet van deze maand, alleen proeft die saus naar niks helaas... het had lekkerder geweest als dat echt dat glazuur smaakje had.....
is die citroenkwarktaart pudding endie aardbeien pudding lekker btw??
Het was goddelijk, met zn tweeën een bak leeggegetenquote:Op vrijdag 24 april 2009 17:54 schreef PluisigNijntje het volgende:
Ik zag vandaag de tompoucevariant staan, maar ben toch voor de kwarktaart aardbei gegaan, dat móet gewoon veel lekkerder zijn
Als ik tompouce wil eet ik wel een tompouce met een echt knapperig laagje.
iemand ??quote:Op vrijdag 24 april 2009 19:58 schreef casper019 het volgende:
ik vind het een lekkere toet van deze maand, alleen proeft die saus naar niks helaas... het had lekkerder geweest als dat echt dat glazuur smaakje had.....
is die citroenkwarktaart pudding endie aardbeien pudding lekker btw??
Ik vandaag naar de supermarkt, toetje van de maand. Uitverkochtquote:Op zaterdag 25 april 2009 18:24 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Het was goddelijk, met zn tweeën een bak leeggegeten
Kerel... jij hebt echt geen geduld of wel?quote:Op zaterdag 25 april 2009 18:33 schreef casper019 het volgende:
[..]
iemand ??
hoe is die citroenkwarkt taart en aardbeien pudding eigenlijk ??
En het einde van de maand nadert, wat verwachten we volgende maand :p
mij lijkt een stevige pudding met pecan/toffeesaus en stukjes pecan noten erin de perfecte pudding!!
quote:
Monchou met kersensaus.. geloof ik.quote:Op vrijdag 1 mei 2009 12:47 schreef casper019 het volgende:
iemand de pudding van de maand mei al gespot ?
Je bedoelt luchtige mon chou met kersensaus.quote:
Mja, dat is standaard hè tegenwoordig . Ik heb er wel mee in m'n handen gestaan, maar de kwarkyoghurt was op de reclame . En ik wist niet wat monchou was .quote:Op vrijdag 1 mei 2009 19:07 schreef Isabeau het volgende:
Je bedoelt luchtige mon chou met kersensaus.
Weer een luchtig ding.
Klinkt wel aardigquote:Op vrijdag 1 mei 2009 19:07 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Je bedoelt luchtige mon chou met kersensaus.
Weer een luchtig ding.
Mon chou is eerder een soort vette kwark qua smaak, wordt ook vaak gebruikt in kwarktaart, tiramisu en cheesecake. Als je dat kent weet je dat het zoet isquote:Op vrijdag 1 mei 2009 19:55 schreef casper019 het volgende:
mon chou is toch iets van kaas ofzo????
Omg als adt zo is.. hoe verzinnen ze het kaas pudding met kersensaus
een toetje hoort toch een lekkere zoet iets te zijn?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |