abonnement bol.com Unibet Coolblue
  donderdag 25 juni 2009 @ 13:24:18 #201
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_70356978
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 13:21 schreef Nokiadude31 het volgende:

[..]

Geen idee of ik dat (nu) kan, ik zal eens even zoeken in de opties?
Als ik vanavond aan mn pc zit kijk ik zeker even!
Hij is nu uitgeschakeld
Maar dan komt het vanavond wel
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_70357423
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 13:24 schreef Muck het volgende:

[..]

Hij is nu uitgeschakeld
Maar dan komt het vanavond wel
Zo ver was ik al
Aanzetten Lukt dus idd alleen met een normale browser
Dus vanvond
pi_70377086
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 13:24 schreef Muck het volgende:

[..]

Hij is nu uitgeschakeld
Maar dan komt het vanavond wel
PM actief
pi_70462341
En alsof het afgesproken is kijken we allebei richting de deur en ja hoor, daar komt onze ober van eerder op de avond binnenwandelen. Nadat hij eerst het personeel aan de bar begroet heeft dwaalt zijn blik door de bar en al snel heeft hij jou gezien en een brede glimlach verschijnt op zijn gezicht. Hij komt zelfverzekerd onze kant op gelopen en als hij bij ons tafeltje is aangekomen worden meteen 3 nieuwe cocktails geserveerd. Zonder enige vorm van gene schuift hij aan jouw kant op de bank en begint een gesprek met ons beiden. De tijd vliegt als we het over zijn mooie land hebben, de lokale gebruiken en over de schitterende natuur.

Ik let extra op hoe jij je gedraagt ten opzichte van hem en ik kan zien dat jij, na de eerste zenuwachtigheid, nu al zekerder van jezelf aan het worden bent. Na nog wat cocktails beginnen we alledrie wat losser te raken en ik merk dat jij het gesprek langzaam richting de iets ‘stoutere’ onderwerpen aan het sturen bent. Zo vraag je hem of hij al veel vriendinnen heeft gehad, waarop hij met een brede glimlach antwoord: lokale dames of toeristen? Zijn spontane antwoord zorgt voor lichte blosjes op jouw wangen. Plotseling zie ik zijn ogen even naar jou flitsen en al snel heb ik door wat je aan het doen bent. Onze ober verschuift een beetje op de bank en kijkt mij ondertussen angstvallig aan. "Maak je geen zorgen" zeg je tegen hem, mijn vriend weet hiervan en heeft er geen problemen mee. Toch iets ongemakkelijk kijkt hij ons aan. Maar al snel zie ik aan zijn blik dat hij geen weerstand meer kan bieden. Ik werp een blik tussen jou en hem in en zie jouw hand op zijn kruis. Terwijl je mij een geile blik toewerpt streel je over zijn broek, waarin zich al snel een vorm begint af te tekenen. Hmmmm, zeg je verlekkerd, dat voelt goed aan. Nog enigszins uit het veld geslagen kijkt de man mij aan, maar middels een glimlach en een knikje geef ik aan dat hij zich geen zorgen hoeft te maken.

Door mij gerustgesteld zie ik hem zichtbaar zichzelf overgeven aan jou. Je trekt hem naar je toe en begint hem te kussen en al snel zijn jullie tongen in elkaar verstrengeld in een heftige tongzoen. Ik ga iets verzitten zodat ik een goed beeld heb van wat er bij jullie beide gebeurt. Ik zie jouw hand onder zijn shirt verdwijnen en nog iets aarzelend laat hij zijn handen over jouw topje glijden. Middels een lichte kreun geef je aan dat hij op de goede weg is en al snel heeft hij zijn handen op jouw borsten liggen en begint deze te masseren. Ik zie dat je jouw heupen naar voren duwt ten teken van je geilheid, maar onze ober is nog niet helemaal op je ingesteld en mist dit teken. Hij is inmiddels stevig jouw borsten aan het masseren en ik zie dat jouw tepels fel door je topje heenpriemen.

Hmmm, het was mij helemaal niet opgevallen dat je geen BH had aangedaan denk ik bij mezelf. Ik zie hoe jouw hand onder zijn shirt over zijn borst streelt. Als jullie kus verbroken wordt zie ik jouw hand afdalen naar beneden en verdwijnen in zijn broek. Iets ongerust zie ik onze ober om zich heenkijken, echter niemand besteed enige aandacht aan ons drieŽn op onze bank. Terwijl jouw hand in zijn broek verdwijnt kijk je mij even aan en fluistert: "hij is groot… hmmmm". "Ga je gang maar, leef je uit" zeg ik glimlachend. Ik zie hoe je hand inmiddels vrij fel heen en weer gaat in de broek van onze ober en je buigt je nogmaals naar hem toe om hem te kussen. Inmiddels heeft hij zich ook over zijn onwennigheid heen gezet en laat zijn handen nu over je billen dwalen en ik zie hem er lichtjes in knijpen. Je kunt een kreun niet onderdrukken en gaat nog feller in zijn broek te werk. Plotseling duwt de ober je naar achteren en kijkt je aan. "Wil je dit echt?" vraagt hij aan jou. "Natuurlijk" antwoord je snel, "maar onder een voorwaarde, dat mijn vriend mag toekijken". Even zie ik hem twijfelen, maar zijn geilheid overwint en hij stemt in. "Laten we dan maar naar onze kamer gaan" stel ik voor en snel maken we dat we met zijn drieŽn wegkomen uit de bar.

Binnen enkele minuten arriveren wij op onze kamer en jij trekt onze ober, die Antonio blijkt te heten, resoluut mee naar binnen. Je laat er geen gras over groeien en trekt hem dicht tegen je aan en kust hem fel. Nog iets onwennig laat Antonio zijn handen over je rug naar beneden glijden en kneed je billen door het stof van je rokje heen. Ik ga in een hoek van de kamer zitten in een stoel en kijk geÔnteresseerd toe hoe jij je nu duidelijk tegen hem aandrukt en langzaam kussend zijn nek verkend. Antonio laat zijn handen nu nog iets verder zakken en stroopt je rokje omhoog zodat ik vol tegen je mooie billen in string aankijk. Hij laat zijn handen nu over je billen glijden en streelt nu feller. Een geil kreuntje ontsnapt aan je lippen en je begint fel met hem te tongzoenen terwijl je handen over zijn shirt glijden en zijn knoopjes losmaken. Een gespierde borstkast komt tevoorschijn, waar jij vervolgens je handen weer overheen laat glijden en even langs zijn tepels streelt. In een reactie duwt Antonio zijn heupen naar voren en ik kan zien (en jij voelen) dat het een en ander zijn kruis niet onberoerd heeft gelaten. Antonio haakt zijn vingers onder je topje en trekt in een vloeiende beweging het topje over je hoofd. Terwijl je ferm vooruitstekende borsten in het zicht springen, kan Antonio zijn ogen er niet vanaf houden. "Vind je ze mooi?" vraag je hem terwijl je ondertussen je hand in zijn broek hebt laten verdwijnen. "Uhmm ja", stamelt hij enigszins uit het veld geslagen. "Wil je dadelijk misschien lekker je pik ertussen stoppen"? Weer stamelt Antonio ja, terwijl hij zijn ogen niet van je kan afhouden. Met gepaste trots kijk ik naar hoe mijn schat een andere man compleet om haar vinger wind. Resoluut maak je nu zijn broek los en trekt deze op zijn enkels, vervolgens duw je hem achterover op het bed en kniel je tussen zijn benen.

Nog even kijk je mij aan maar ik geef door middel van een knikje en een knipoog aan dat alles in orde is. Je trekt zijn boxershort naar beneden en daar springt zijn inmiddels al tot flinke omvang gegroeide geslachtsdeel tevoorschijn. Even ben je stil door de enorme afmeting van zijn lul maar dan overwint je geilheid het en buig je je naar voren. Terwijl je hem aankijkt lik je zachtjes langs zijn lul van boven naar onderen en lik en sabbel je even op zijn ballen. Jouw actie zorgt voor een nog verdere groei van zijn lul en je hebt inmiddels twee handen nodig om hem vast te houden. Je begint nu zijn eikel te likken en neemt hem in je mond. Door de omvang moet je iets wennen aan het gevoel, maar al snel begin je hem vol overgave te pijpen terwijl een hand masserend langs zijn lul heen en weer glijdt en je andere hand zijn ballen masseert. Een harde kreun ontsnapt aan Antonio’s lippen terwijl hij volledig aan je is overgeleverd.

Het uitzicht op jou met Antonio laat mij ook niet onberoerd en er begint zich wat te roeren in mijn broek. Ondertussen neem je de nu volledig stijf geworden pik van Antonio in je mond en laat hem zo ver als je kan in je mond verdwijnen. Antonio heeft genoeg van zijn passieve rol en gaat overeind zitten en trekt je omhoog. Een geile tongzoen is het gevolg, terwijl hij ondertussen met een hand jouw rokje en string naar beneden duwt. Terwijl hij je aankijkt laat hij zijn hand tussen je benen glijden en voelt hoe nat je al geworden bent, en al snel duwt hij een vinger bij je naar binnen en begint je te vingeren terwijl jullie tongen fel om en rond elkaar heen draaien. Je duwt hem toch weer achterover en gaat met je poesje op zijn gezicht zitten en buigt voorover om je pijpbeurt voort te zetten. Antonio kan het uitzicht op je poesje niet weerstaan en begint je te likken. Tterwijl je sappen uit je druipen, likt hij dit op en likt langs je clitje en door je poesje heen en weer.

Gestimuleerd door zijn befactie begin je weer fel aan zijn pik te zuigen en neemt hem in je mond en laat jezelf eroverheen zakken. Tot ongeveer de helft kom je en dan moet je toch echt opgeven. Terwijl je mij aankijkt begin je hem fel te pijpen, ondertussen zijn ballen masserend. Ik kan het niet nalaten om mijn inmiddels redelijk gezwollen geslachtsdeel uit mijn broek te nemen en hem langzaam te gaan strelen. Je ziet hoe ik mezelf begin te bevredigen en dit lijkt je nog een adrenalinestoot te geven en je begint nog feller te zuigen en likken aan Antonio’s lul. Ik zie dat hij inmiddels jou ook behoorlijk verhit heeft door middel van zijn gelik en dit windt mij nog meer op en ik begin iets fermer met mezelf te spelen.

Inmiddels begint Antonio je poesje nog feller te likken en ik zie hem bezig met zijn handen, iets wat bij jou een, door een flinke doch gesmoorde kreun ontvangen wordt. Ik geniet van hoe jij ligt te genieten en ook de steigerende opwinding van Antonio laat mij niet onberoerd. Ik zie hoe jij geniet van hoe zijn lul nog harder wordt door jouw pijpkwaliteiten, en hoe je af en toe geil naar mij kijkt. Ik zie hoe Antonio ligt te genieten van jouw kwaliteiten en zich eigenlijk niet meer kan inhouden, jij voelt dit feilloos aan en laat net op tijd zijn lul uit je mond glijden en in een paar felle stralen en met een harde kreun spuit Antonio zijn eerste lading over je borsten en je hals. Gezien de hoeveelheid druipt het sperma weer terug via je borsten naar zijn kruis en benen. Geil lik je zijn sperma op en door zachtjes met zijn ballen te spelen houd je zijn erectie in stand.

Ondertussen zie ik hoe zijn gezicht inmiddels glimt van jouw sappen die uit je inmiddels drijfnatte poesje lopen. Terwijl je zijn resterende sperma over je borsten wrijft kijk je mij geil aan en je ziet hoe ik nog intensiever met mijn inmiddels behoorlijke stijve pik begin te spelen. Je begint weer zachtjes rondom Antonio’s kruis kusjes te geven en neemt zijn ballen in je mond en zuigt er zachtjes aan. Antonio’s geslachtsdeel begint weer schokkenderwijs te groeien en al snel is hij alweer op volle oorlogssterkte. Je doet je handen om zijn lul heen en trekt er aan terwijl je geil kreunt door zijn tong op, rond en in je poesje. Al snel draait Antonio zich om en gaat op jouw buik zitten en kijkt je vragend aan. Direct snap jij zijn hint en terwijl Antonio zijn stijve tussen jouw borsten legt, duw jij met beide handen je borsten bij elkaar. Antonio kijkt geil naar jouw lekkere volle borsten en zijn pik daartussen en begint langzaam te stoten tussen jouw borsten. Iedere keer als zijn pik tussen jouw borsten doorschuift, geef je een likje op zijn eikel.

Plotseling stopt hij, tilt je op en zet je op je handen en knieŽn en positioneert zich achter je. Vol verwachting kijken wij elkaar aan en ik kijk je diep in je ogen als hij zijn, toch behoorlijk formaat pik langzaam bij je naar binnen duwt. Ik zie de geilheid in je ogen toenemen en laat mijn hand nu gebald heftig over mijn harde pik glijden. Antonio begint je stevig te neuken en pakt je heupen beet terwijl hij in en uit stoot. Ik geniet van het schouwspel wat zich voor mij ontwikkeld en merk dat ik ondanks de vreemde situatie enorm geil ben. Ik zie Antonio’s handen over je lichaam glijden, van knedend in je borsten en tepels tot fel strelend op je clitje en dit alles heeft een behoorlijk effect op je, het lijkt wel of er stroomladingen door je lichaam schieten, je trilt van genot. Ik kijk je aan als je ogen even wegdraaien en je uitschreeuwt: “Oh jaa ik kommmmmmm hmmmmmmmmmmmm”. Het uitzicht, gecombineerd met jouw orgasme, de geluiden en mijn handwerk zorgen ervoor dat ook ik mezelf over de rand duw en met een harde kreun mijn zaad tegen mijn borst en buik aanspuit.

...
  woensdag 29 juli 2009 @ 16:45:25 #205
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_71432889
Hoe gaat het nu verder nokiadude?
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_71433703
En zou je misschien iets minder vaak het woord "fel" kunnen gebruiken? Op een gegeven moment gaat het storen...
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_71442147
Het was zo stil, denk het hoeft niet meer, ik zal in mijn vakantie die er snel aankomt weer verder schrijven.

En bedankt voor het commentaar... zal er rekening mee houden pandora
pi_71476335
Kleine update, verdere updates zullen, indien gewenst, even op zich laten wachten.

Je zakt door je knieŽn en blijft even uitgeteld op het bed liggen. Dan kijk je mij aan, met een voldane blik en zegt: dank je dat je dit toegestaan hebt. “Ik vond het ook erg geil om het te zien hoor” zeg ik wijzend op mijn glimmende borst en buik. Je komt naar me toegelopen en likt al mijn sperma van mij af en sluit het af met een geile tongzoen met mij, waarbij ik mijn, jouw en Antonio’s sappen kan proeven. Antonio kijkt met gepast respect naar ons, terwijl wij even alles vergeten en volledig in elkaar opgaan. Mijn handen glijden als vanzelf weer langs je lichaam en verkennen de inmiddels bekende plekjes wat al snel resulteert in een lichte kreun van jou. Antonio begrijpt de onuitgesproken hint en vertrekt met een knipoog naar buiten en laat ons alleen. Al snel priemt mijn harde pik tussen ons in en door geilheid overmant duw je me richting bed en gaat in een vloeiende beweging op mij zitten. Ik glij moeiteloos bij je naar binnen en neem je vast bij je heupen terwijl jij mij begint te berijden. Ik kijk naar je en geniet van jouw geweldige lichaam, je geile uitstraling en je wilskracht. Terwijl je steeds harder jezelf over mijn harde lul laat glijden, laat ik een vinger naar je kontje glijden en duw deze resoluut in je kontje. Je kreunt hard en kijkt me geil aan…. “je weet ook precies hoe je mij super geil krijgt hť” zeg je zuchtend. “Ja, heb je daar een probleem mee” vraag ik lachend? “Nee hoor” kreun je terwijl ik nu je kontje en je clitje bewerk. Terwijl jij je ogen sluit en je tempo nog verder opvoert, graai ik in onze reistas naast het bed en pak er een dunne vibrator uit. Voordat je het in de gaten hebt, heb ik mijn vinger verwisseld voor de vibrator en je gilt het uit van genot. “Jesus, schat, ik ga zo weer komen, het is ongelofelijk.” “Kom maar lekker klaar” zeg ik tegen je, terwijl ik de vibrator nog iets verder in je kontje laat glijden en met mijn duim over je clitje wrijf. Met een gil, duw je je volledig op mijn harde pik en ik voel je klaarkomen, je sappen stromen langs mijn pik naar buiten en over mijn buik. Trillend val je op mij en ik neem je in mijn armen en trek je dicht tegen me aan. Al strelend over je rug laat ik je tot rust komen.

De volgende dag was het tijd voor een excursie in de buurt van Santo Domingo, de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek. We hadden een semi-actieve excursie uitgezocht, waarbij we ook een waterval zouden beklimmen. Luchtig gekleed en met stevige schoenen stonden we ’s morgens vroeg bij de verzamelplaats te wachten op de reisleidster en andere deelnemers. Onze reisleidster kwam aanlopen en keek ons lachend aan. “Zo, ook eens wat anders doen dan alleen luieren” vroeg ze semi-plagend. “Ja hoor, we willen nog wat meer zien dan alleen dit resort” antwoordde ik vlug. De reisleidster streepte onze namen af en toen bleek er nog een koppel mee te moeten, echter deze waren nog in geen velden of wegen te bekennen. Na 5 minuten ging onze reisleidster bellen met de kamer van het betreffende koppel en al snel kwam ze terug met de mededeling dat de man van het koppel ziek was, maar dat de vrouw wel mee zou komen, aangezien zij deze excursie niet wou missen. En jawel, binnen enkele minuten kwam een mooie, halfblonde dame aangerent en konden we vertrekken. Al in de bus richting het startpunt van de excursie raakten we aan de praat met de vrouw, die MariŽl bleek te heten. Ze kwam uit het noorden van het land en al snel bleken onze wederzijdse dialecten best verstaanbaar. Al lachend zeiden we allerlei dingen in onze dialecten tegen elkaar en moesten dan raden wat de ander zei.

Al snel was de busrit voorbij en stapten we uit de bus om de rest van de mensen die aan deze excursie zouden deelnemen te ontmoeten. Het bleek een niet al te grote groep te zijn van ongeveer 15 personen, waaronder 2 lokale gidsen. Na een korte uitleg over de dagplanning, vertrokken wij in een aantal open jeeps richting de start van de beklimming. Ik gaf mijn ogen goed de kost, en na het verkennen van het natuurlandschap om ons heen kon ik het niet nalaten om ook even de mede-excursiegenoten aan een verkennende blik te onderwerpen. Er waren heel wat duidelijk verliefde of getrouwde stelletjes aanwezig die praktisch aan elkaar vast leken te plakken en verder was alleen MariŽl als ‘single’ mee. Nu ik even de tijd had om haar te bekijken viel me haar mooie bouw op, sportief maar zeker niet dun, ze had precies de vrouwelijke rondingen die ik erg kon waarderen. Tevens had ze mooie lange, gebruinde benen die uit haar strakke korte spijkerrokje staken. De rondingen van haar borsten waren duidelijk te zien door een blouse waarvan de twee bovenste knoopjes open waren zodat net het begin van haar decolletť te zien was. Kun je het zien, en ik schrok een beetje op uit mijn getuur en keek MariŽl aan, een kleine blos kon ik niet onderdrukken maar die werd met een lach van MariŽl snel minder. “Ik bekijk alle moois altijd goed” antwoordde ik snel en lachte haar toe. Een glimlach en een knipoog werden mijn deel. Mijn actie was natuurlijk ook niet door jou onopgemerkt gebleven en ik voel een kleine kneep in mijn zij. Ik kijk je brutaal aan en voordat je iets kan zeggen heb je jouw mond al op de mijne gedrukt en kus je mij. Langzaam draaien onze tongen om elkaar heen en steeds sneller worden onze tongen, we vergeten alles en iedereen om ons heen, totdat een zachte stem in mijn oor fluistert: “uhm er zijn nog anderen in deze jeep”. Ik onderbreek onze kus en kijk in het lachend gezicht van MariŽl. Ik kijk haar aan en antwoord: “dat weten we heus wel, maar voordat we ons daardoor laten tegenhouden…”. Al snel raken we weer aan de praat en al grappen makend komen we op de iets spannendere onderwerpen, waar MariŽl gelukkig niet door afgeschrikt wordt. Voordat we echt leuke dingen kunnen bespreken zijn we aan het begin van de beklimming aangekomen en moeten we uit de jeeps.

Na een korte toelichting door de gidsen beginnen we aan de beklimming die langs en door een riviertje loopt. Al pratend raken we met zijn drietjes een beetje achterop, maar gezellig dat het is. Uiteindelijk loop jij voor me en MariŽl achter mij en bij een iets steiler stuk geef ik je een zetje, maar ook snel een klein kneepje in je billen. Een zachte zucht ontsnapt aan je lippen en je draait je om en kijkt me heel veelbetekend aan, ik moet even slikken als ik je blik zie, maar herstel me snel en bij het volgende steile stuk duw ik met een hand in je rug terwijl mijn andere hand snel even tussen je benen glijd en mijn hand even tegen je broek duw. Een duidelijk hoorbare zucht ontsnapt aan jouw lippen en je blijft even staan. Dat had MariŽl niet verwacht blijkbaar en ze botst half tegen mij op. Plotseling voel ik haar handen op mijn billen die mij even duidelijk beetpakken en zacht knijpen. Ik schrik een beetje maar moet ook erkennen dat ze het precies goed doet. Zo al lopend worden de aanrakingen steeds duidelijker en steeds ‘verlangender’. Op een gegeven moment laat ik MariŽl voor zodat jullie met z’n tweeŽn wat beter kunnen praten. Ik geniet ondertussen van het heerlijke uitzicht voor me, 2 heerlijk gevormde dames, de een in een strakke spijkerbroek die duidelijk geen aftekening van een slip laat zien en de ander in een kort spijkerrokje waaronder soms, als ik net genoeg afstand hou een mooi zwart kanten slipje tevoorschijn piept. Mijn gedachten dwalen een beetje af en plotseling bots ik tegen beide dames op omdat ik hele andere beelden voor mij zag. Een beetje geschrokken kijk ik jullie beiden aan. Jullie lachen en jij legt zonder omhaal je hand op mijn kruis en zegt: “zo, zo waar zat jij nu weer met je gedachten?” Een kleine blos kan ik niet onderdrukken maar ik zeg toch vrij snel, “nou wat denk je met twee zo’n heerlijke dames die voor me lopen te paraderen.” “O, jij denkt dat wij paraderen dus” antwoord je snel. “Uhm”, ik moet even naar mijn woorden zoeken terwijl jij me lachend aankijkt. “Zullen wij eens paraderen voor je lieverd” vraag je brutaal en kijkt MariŽl aan. “Ja, zullen wij eens” zegt zij ook. Voor ik het in de gaten heb word ik achterover op een steen geduwd en …

[ Bericht 1% gewijzigd door Nokiadude31 op 30-07-2009 23:44:22 ]
  vrijdag 31 juli 2009 @ 00:39:00 #209
217148 Saninl
Kermit is gangstar!
pi_71477873
quote:
Op donderdag 30 juli 2009 23:38 schreef Nokiadude31 het volgende:
Kleine update, verdere updates zullen, indien gewenst, even op zich laten wachten.

Je zakt door je knieŽn en blijft even uitgeteld op het bed liggen. Dan kijk je mij aan, met een voldane blik en zegt: dank je dat je dit toegestaan hebt. “Ik vond het ook erg geil om het te zien hoor” zeg ik wijzend op mijn glimmende borst en buik. Je komt naar me toegelopen en likt al mijn sperma van mij af en sluit het af met een geile tongzoen met mij, waarbij ik mijn, jouw en Antonio’s sappen kan proeven. Antonio kijkt met gepast respect naar ons, terwijl wij even alles vergeten en volledig in elkaar opgaan. Mijn handen glijden als vanzelf weer langs je lichaam en verkennen de inmiddels bekende plekjes wat al snel resulteert in een lichte kreun van jou. Antonio begrijpt de onuitgesproken hint en vertrekt met een knipoog naar buiten en laat ons alleen. Al snel priemt mijn harde pik tussen ons in en door geilheid overmant duw je me richting bed en gaat in een vloeiende beweging op mij zitten. Ik glij moeiteloos bij je naar binnen en neem je vast bij je heupen terwijl jij mij begint te berijden. Ik kijk naar je en geniet van jouw geweldige lichaam, je geile uitstraling en je wilskracht. Terwijl je steeds harder jezelf over mijn harde lul laat glijden, laat ik een vinger naar je kontje glijden en duw deze resoluut in je kontje. Je kreunt hard en kijkt me geil aan…. “je weet ook precies hoe je mij super geil krijgt hť” zeg je zuchtend. “Ja, heb je daar een probleem mee” vraag ik lachend? “Nee hoor” kreun je terwijl ik nu je kontje en je clitje bewerk. Terwijl jij je ogen sluit en je tempo nog verder opvoert, graai ik in onze reistas naast het bed en pak er een dunne vibrator uit. Voordat je het in de gaten hebt, heb ik mijn vinger verwisseld voor de vibrator en je gilt het uit van genot. “Jesus, schat, ik ga zo weer komen, het is ongelofelijk.” “Kom maar lekker klaar” zeg ik tegen je, terwijl ik de vibrator nog iets verder in je kontje laat glijden en met mijn duim over je clitje wrijf. Met een gil, duw je je volledig op mijn harde pik en ik voel je klaarkomen, je sappen stromen langs mijn pik naar buiten en over mijn buik. Trillend val je op mij en ik neem je in mijn armen en trek je dicht tegen me aan. Al strelend over je rug laat ik je tot rust komen.

De volgende dag was het tijd voor een excursie in de buurt van Santo Domingo, de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek. We hadden een semi-actieve excursie uitgezocht, waarbij we ook een waterval zouden beklimmen. Luchtig gekleed en met stevige schoenen stonden we ’s morgens vroeg bij de verzamelplaats te wachten op de reisleidster en andere deelnemers. Onze reisleidster kwam aanlopen en keek ons lachend aan. “Zo, ook eens wat anders doen dan alleen luieren” vroeg ze semi-plagend. “Ja hoor, we willen nog wat meer zien dan alleen dit resort” antwoordde ik vlug. De reisleidster streepte onze namen af en toen bleek er nog een koppel mee te moeten, echter deze waren nog in geen velden of wegen te bekennen. Na 5 minuten ging onze reisleidster bellen met de kamer van het betreffende koppel en al snel kwam ze terug met de mededeling dat de man van het koppel ziek was, maar dat de vrouw wel mee zou komen, aangezien zij deze excursie niet wou missen. En jawel, binnen enkele minuten kwam een mooie, halfblonde dame aangerent en konden we vertrekken. Al in de bus richting het startpunt van de excursie raakten we aan de praat met de vrouw, die MariŽl bleek te heten. Ze kwam uit het noorden van het land en al snel bleken onze wederzijdse dialecten best verstaanbaar. Al lachend zeiden we allerlei dingen in onze dialecten tegen elkaar en moesten dan raden wat de ander zei.

Al snel was de busrit voorbij en stapten we uit de bus om de rest van de mensen die aan deze excursie zouden deelnemen te ontmoeten. Het bleek een niet al te grote groep te zijn van ongeveer 15 personen, waaronder 2 lokale gidsen. Na een korte uitleg over de dagplanning, vertrokken wij in een aantal open jeeps richting de start van de beklimming. Ik gaf mijn ogen goed de kost, en na het verkennen van het natuurlandschap om ons heen kon ik het niet nalaten om ook even de mede-excursiegenoten aan een verkennende blik te onderwerpen. Er waren heel wat duidelijk verliefde of getrouwde stelletjes aanwezig die praktisch aan elkaar vast leken te plakken en verder was alleen MariŽl als ‘single’ mee. Nu ik even de tijd had om haar te bekijken viel me haar mooie bouw op, sportief maar zeker niet dun, ze had precies de vrouwelijke rondingen die ik erg kon waarderen. Tevens had ze mooie lange, gebruinde benen die uit haar strakke korte spijkerrokje staken. De rondingen van haar borsten waren duidelijk te zien door een blouse waarvan de twee bovenste knoopjes open waren zodat net het begin van haar decolletť te zien was. Kun je het zien, en ik schrok een beetje op uit mijn getuur en keek MariŽl aan, een kleine blos kon ik niet onderdrukken maar die werd met een lach van MariŽl snel minder. “Ik bekijk alle moois altijd goed” antwoordde ik snel en lachte haar toe. Een glimlach en een knipoog werden mijn deel. Mijn actie was natuurlijk ook niet door jou onopgemerkt gebleven en ik voel een kleine kneep in mijn zij. Ik kijk je brutaal aan en voordat je iets kan zeggen heb je jouw mond al op de mijne gedrukt en kus je mij. Langzaam draaien onze tongen om elkaar heen en steeds sneller worden onze tongen, we vergeten alles en iedereen om ons heen, totdat een zachte stem in mijn oor fluistert: “uhm er zijn nog anderen in deze jeep”. Ik onderbreek onze kus en kijk in het lachend gezicht van MariŽl. Ik kijk haar aan en antwoord: “dat weten we heus wel, maar voordat we ons daardoor laten tegenhouden…”. Al snel raken we weer aan de praat en al grappen makend komen we op de iets spannendere onderwerpen, waar MariŽl gelukkig niet door afgeschrikt wordt. Voordat we echt leuke dingen kunnen bespreken zijn we aan het begin van de beklimming aangekomen en moeten we uit de jeeps.

Na een korte toelichting door de gidsen beginnen we aan de beklimming die langs en door een riviertje loopt. Al pratend raken we met zijn drietjes een beetje achterop, maar gezellig dat het is. Uiteindelijk loop jij voor me en MariŽl achter mij en bij een iets steiler stuk geef ik je een zetje, maar ook snel een klein kneepje in je billen. Een zachte zucht ontsnapt aan je lippen en je draait je om en kijkt me heel veelbetekend aan, ik moet even slikken als ik je blik zie, maar herstel me snel en bij het volgende steile stuk duw ik met een hand in je rug terwijl mijn andere hand snel even tussen je benen glijd en mijn hand even tegen je broek duw. Een duidelijk hoorbare zucht ontsnapt aan jouw lippen en je blijft even staan. Dat had MariŽl niet verwacht blijkbaar en ze botst half tegen mij op. Plotseling voel ik haar handen op mijn billen die mij even duidelijk beetpakken en zacht knijpen. Ik schrik een beetje maar moet ook erkennen dat ze het precies goed doet. Zo al lopend worden de aanrakingen steeds duidelijker en steeds ‘verlangender’. Op een gegeven moment laat ik MariŽl voor zodat jullie met z’n tweeŽn wat beter kunnen praten. Ik geniet ondertussen van het heerlijke uitzicht voor me, 2 heerlijk gevormde dames, de een in een strakke spijkerbroek die duidelijk geen aftekening van een slip laat zien en de ander in een kort spijkerrokje waaronder soms, als ik net genoeg afstand hou een mooi zwart kanten slipje tevoorschijn piept. Mijn gedachten dwalen een beetje af en plotseling bots ik tegen beide dames op omdat ik hele andere beelden voor mij zag. Een beetje geschrokken kijk ik jullie beiden aan. Jullie lachen en jij legt zonder omhaal je hand op mijn kruis en zegt: “zo, zo waar zat jij nu weer met je gedachten?” Een kleine blos kan ik niet onderdrukken maar ik zeg toch vrij snel, “nou wat denk je met twee zo’n heerlijke dames die voor me lopen te paraderen.” “O, jij denkt dat wij paraderen dus” antwoord je snel. “Uhm”, ik moet even naar mijn woorden zoeken terwijl jij me lachend aankijkt. “Zullen wij eens paraderen voor je lieverd” vraag je brutaal en kijkt MariŽl aan. “Ja, zullen wij eens” zegt zij ook. Voor ik het in de gaten heb word ik achterover op een steen geduwd en …


En.....?
  vrijdag 31 juli 2009 @ 00:40:03 #210
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_71477902
quote:
Op woensdag 29 juli 2009 22:09 schreef Nokiadude31 het volgende:
Het was zo stil, denk het hoeft niet meer, i
Aahh, loop ik toch alweer achter.
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
pi_71482186
quote:
Op vrijdag 31 juli 2009 00:39 schreef Saninl het volgende:

[..]



En.....?
en de rest volgt zodra ik er mijn hoofd weer naar kan zetten
pi_71482199
quote:
Op vrijdag 31 juli 2009 00:40 schreef SuperrrTuxxx het volgende:

[..]

Aahh, loop ik toch alweer achter.
Dat valt best mee
  vrijdag 31 juli 2009 @ 10:20:39 #213
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_71483005
.... awwww..
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_71502166
Nokiadude je schrijft leuk! En lekker... benieuwd hoe het verhaal verder gaat
  † In Memoriam † zaterdag 1 augustus 2009 @ 04:01:23 #215
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_71508418
quote:
Op vrijdag 31 juli 2009 09:47 schreef Nokiadude31 het volgende:

[..]

en de rest volgt zodra ik er mijn hoofd weer naar kan zetten
niet te lang hoop ik
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
  maandag 3 augustus 2009 @ 15:40:57 #216
264931 Schrijfkloon
Fuck you very much
pi_71566160
Ik heb ook weer wat verhalen opgediept!

- oeps, deze had ik al gepost in het eerste topic...

[ Bericht 98% gewijzigd door Schrijfkloon op 03-08-2009 16:03:49 ]
  maandag 3 augustus 2009 @ 15:45:55 #217
264931 Schrijfkloon
Fuck you very much
pi_71566307
We zijn de hele dag druk in de weer met de kleintjes en je nichtjes zijn bij je moeder op bezoek. We hebben afgesproken de meisjes terug naar huis te brengen en onderweg naar hun woonplaats worden ze muzikaal gezien heropgevoed, omdat we hebben vastgesteld dat dat het enige vlak is waarop we nog iets goeds kunnen bijdragen. Ik verheug me tijdens de hele rit richting hun ouderlijk huis al op de terugweg… We zijn al enige tijd niet echt alleen geweest en het vluggertje van vanmiddag is echt niet genoeg om me volledig te bevredigen… Al was het wel geil… En lekker.
Alsof je raadt waar ik aan denk sla je de uitnodiging om nog even een bakkie te doen bij je oom en tante vriendelijk af, onder het voorwendsel dat je erg moe bent en nog een eind naar huis moet rijden. Je oom en tante reageren begripvol en nemen de meisjes mee naar binnen.
Wij rijden de wijk weer uit en belanden weer op de snelweg.
Dan voel je opeens mijn hand over je bovenbeen glijden, naar je kruis. Langzaam maar vastberaden wrijf ik erover. Je poogt je te concentreren op het autorijden en kijkt me even streng aan. Ik laat me niet van de wijs brengen en wrijf traag maar stevig verder.. Ik voel hoe je langzaam maar zeker hard wordt… Hm… Het laat je dus toch niet koud, ondanks je geconcentreerde blik op de weg… Mooi zo.
Voor je het weet heb ik je riem en je broek losgemaakt en glijdt mijn hand je broek in. Je voelt mijn vingers over je boxershort over je inmiddels hard geworden lul strelen. Ik besluit nog iets brutaler te handelen en laat mijn hand in je short glijden… Oeh, je bent weer heerlijk glad geschoren… Dat voelt zo lekker aan.. Om je te belonen (en mijzelf ook) buig ik me over je heen en ondanks een halfslachtig protest van jouw kant voel je hoe mijn lippen zich om je harde lul sluiten. Je denkt dat je gek wordt… Je voelt mijn hete natte tong over je heerlijke lul glijden, en met een hand omsluit ik voorzichtig je ballen. Traag maar intens pijp ik je, terwijl ik zachtjes je ballen masseer. Ik hoor je kreunen en ik voel je onderlichaam bewegen… Steeds sneller, steeds ongecontroleerder… Mmmm!

Opeens stoppen we ergens. Je duwt me zachtjes van je af, stapt uit de auto en loopt naar mijn deur. Je opent het portier, haalt me uit de auto en zet me zonder enige twijfel voorover gebukt over de motorkap van de auto. Je trekt mijn rokje wat omhoog en streelt mijn billen… Je zakt door je knieŽn en ik voel je lippen zachtjes de huid aan de rand van mijn string beroeren. Dan trek je mijn string opzij, duw je me iets verder voorover en voel ik hoe je tong gretig over mijn gladde schaamlipjes likt. Hm… Dat voelt geil… Je likt me helemaal nat… En dan voel ik hoe je tong tussen mijn schaamlippen door zonder pardon m’n kutje inglijdt.. Heet, zacht en nat… Je probeert in me binnen te dringen en ik hoor je kreunen… Je proeft mijn vocht en het maakt je gek. Ik voel het, steeds dieper wil je met je tong. Je wilt geen druppeltje missen… Je bent heerlijk gretig, dat vind ik zo geil…
En dan, zonder enige waarschuwing, stop je met likken en stoot je in ťťn keer je keiharde lul diep in me. Ik schreeuw het uit, van schrik en van de intensiteit van het gevoel. Je neukt me gelijk hard en diep, mijn kutje drupt van het geil.. Ik voel hoe je tegen mijn baarmoeder stoot, ik voel hoe je ballen tegen mijn onderlichaam kletsen. Je bent ontzettend geil en geeft me er flink van langs… Af en toe voel ik een tik op mijn billen… Hm… Ik kreun en hijg en weet niet meer hoe ik het heb. Je neukt me als een bezetene…
Ondertussen voel ik hoe je mijn kontje nat maakt met speeksel en hoe je tijdens het neuken van mijn kutje een vinger in mijn kontgaatje laat verdwijnen. Dat voelt lekker… Heel traag ga je in en uit mijn kontje… En steeds natter maak je me…
Ik wrijf ondertussen zo goed en kwaad als het gaat over mijn klitje… Mmmm… Dat voelt goed… Ik word lekker nat van mijn eigen vingers en jouw harde lul die diep in mijn strakke spleetje stoot. Dan voel ik hoe je het voor elkaar krijgt om met twee vingers in mijn kontje binnen te dringen… Je trekt me overeind, bijt me in mijn schouder, stoot nog een paar keer hard en diep in mijn kutje en trekt je dan terug… Ook je vingers trek je terug… Dan duw je me weer voorover en dan voel ik hoe je je lul tegen mijn kontgaatje zet. Ik wil protesteren, maar je maant me streng tot stilte. ‘Dat krijg je ervan als je me steeds maar gek loopt te maken…’ en langzaam voel ik hoe je harde pik in mijn kontje glijdt. Het is op het randje, het is heel gevoelig en neigt naar pijnlijk… Maar je neemt je tijd en duwt zachtjes door… Dan zit je opeens helemaal in me en je houdt je stil… Je zegt me zelf mijn klitje weer te verwennen en daar ontspan ik door… En dan begin je me heel langzaam en heel diep te neuken. Geil, zo op de motorkap genomen worden en dan ook nog eens in m’n kontje.
Ik vinger mijn klitje en kutje terwijl jij diep in me stoot. De geilheid straalt van ons beiden af en ik voel dat je steeds harder wordt in me… De spanning in mijn onderlichaam bouwt zich op, mijn kutje is zo nat dat het vocht tussen mijn dijen loopt en gewillig duw ik met elke stoot van jou mijn kontje naar achteren… Mijn reacties maken jou nog geiler en je begint me wat harder te neuken. Ik kreun en gil en hijg… Ik word gek… En dan kom ik opeens, schokkend, gillend.. En je voelt mijn orgasme in mijn nauwe kontje nog beter en van pure geilheid en het heerlijke gevoel van je lul in mijn strakke gaatje zorgt ervoor dat ook jij klaarkomt… Je spuit diep in mijn kontje, terwijl ik druppend van het geil klaarkom…
  maandag 3 augustus 2009 @ 18:05:29 #218
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_71569884
mmmm schrijfkloon!!! lekker!!
Spelende vrouw, wat heeft u nu geleerd?
  dinsdag 4 augustus 2009 @ 14:31:14 #219
143373 Belsezar
Zonnekoning
pi_71593922
quote:
Op maandag 3 augustus 2009 18:05 schreef Murmeli het volgende:
mmmm schrijfkloon!!! lekker!!
Dat inderdaad
R.E.B.E.L. - Reaching Everybody By Exposing Lies
There is no point in arguing with an idiot, they will just drag you down to their level and beat you with experience.
Remember, Jesus died for our sins. So if you don't sin, he died for nothing.
pi_71594051
quote:
Op maandag 3 augustus 2009 18:05 schreef Murmeli het volgende:
mmmm schrijfkloon!!! lekker!!
ook hier veel puntjes in het verhaal :-)
Ik gek op knuffelen? Nee............. lijkt maar zo!
  dinsdag 4 augustus 2009 @ 15:09:17 #221
264478 nl1970
en dat dus....
pi_71595009
quote:
Op maandag 3 augustus 2009 15:45 schreef Schrijfkloon het volgende:
...
Puntgaaf verhaal!!
pi_71595107
  dinsdag 4 augustus 2009 @ 15:13:52 #223
264931 Schrijfkloon
Fuck you very much
pi_71595150
Ah ik heb fans.. Nou dan verzin ik nog wel een verhaaltje zo denk ik
  dinsdag 4 augustus 2009 @ 16:49:49 #224
42829 Mister1977
Furred, not shaven
pi_71598089
quote:
Op dinsdag 4 augustus 2009 15:13 schreef Schrijfkloon het volgende:
Ah ik heb fans.. Nou dan verzin ik nog wel een verhaaltje zo denk ik
Dat lijkt me wel wat ja!
"If nothing else works, a total pig-headed unwillingness to look facts in the face will see us through" General Melchett
Klik hier voor uw dagelijkse portie vitaminen.
pi_71612993
quote:
Op zaterdag 1 augustus 2009 04:01 schreef goldfinger1963 het volgende:

[..]

niet te lang hoop ik
Ik zal mn best doen maar kan niets beloven

Schrijfkloon
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')