abonnement Unibet Coolblue
pi_60558536
quote:
Op maandag 4 augustus 2008 18:29 schreef Prosac het volgende:
alleen thuis


Ho ho, de 21ste uit tegen AEK Athene!!
quote:
Op maandag 4 augustus 2008 20:28 schreef Proud2beDiepfries het volgende:

Heeft die Femi trouwens bij jullie al een keer mee getraind of alleen shirtje gepast en weer richting Nigeria vertrokken?
Shirtje gepast, en weer vertrokken.
Donderdag speelt hij met Nigeria tegen Nederland op de OS.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_60570198
quote:
Op maandag 4 augustus 2008 14:23 schreef The_Verve het volgende:

[..verhaal over De Roover]


Leuk artikel Ik vergeet steeds dat hij ook nog bij het team hoort. Ik weet niet waarom, ik heb het wel met meer spelers
pi_60572536














FC Groningen


Als die 4e rij stoelen er straks in staan ziet het er gewoon enorm gaaf uit!
Alleen die dugout is geen gezicht. Die mensen die daar omheen zitten kijken tegen die balken aan.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  dinsdag 5 augustus 2008 @ 13:23:47 #29
176521 Grulez
rasgroninger
pi_60573944
De dugout is dan ook wel een heul lomp 'ontwerp'.
pi_60584442
VV Annen - FC Groningen is 0-11 geworden.

Opstelling:
koopmans
svejdik - granqvist - sankoh - stenman
vd laak - holla - metaj - lovre
powel - berg

Eerste helft:
1-0 holla (5')
2-0 powel (26')
3-0 powel (27')
4-0 holla (28')
5-0 powel (30')
6-0 powel (35')

In de 2e helft zijn Cahais, Matthijs, Garcia, Meerdink, Hiariej en Nijland erin gekomen. Zes nieuwe spelers dus
Eruit: Svejdik, Sankoh, Stenman, Lovre, Powel, Berg

Tweede helft:
7-0 Van de Laak ( 60')
8-0 Cahaís (voorzet Granqvist) ( 68')
9-0 Garcia Garcia ( 70')
10-0 Svejdik ( 87')
11-0 Cahaís (90')

Ook nog 3 afgekeude doelpunten van Berg, Stenman en Meerdink.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_60584600
Cahais scoort erop los zie ik Powel ook weer..
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
  dinsdag 5 augustus 2008 @ 21:11:29 #32
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_60584696
Koopmans? Luciano dan?
  dinsdag 5 augustus 2008 @ 21:12:16 #33
82552 Bullet-tooth
H.K.A.S. Groningen
pi_60584709
quote:
Op dinsdag 5 augustus 2008 21:11 schreef Prosac het volgende:
Koopmans? Luciano dan?
Krijgt rust voor AEK natuurlijk.
Henk Knaagt Aan Schenen
Hij Kijkt Aapjes Soms
  dinsdag 5 augustus 2008 @ 21:12:31 #34
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_60584716
quote:
Op zondag 3 augustus 2008 15:42 schreef The_Verve het volgende:

[..]

Je zou zeggen van niet. Van Loo heeft nou niet bepaald goed staan te keepen tegen Olympiakos en AGOVV. Luciano zou dit seizoen een eerlijke kans krijgen in de voorbereiding, maar hij keept weer een wedstrijd tegen een profclub minder dan Van Loo. Laat dan beide gewoon een helft keepen in deze wedstrijden.

Hopelijk krijgt Luciano lekker veel te doen tegen AEK Athene.
Mijn eerdere post kan dus de prullenbak in. Aangezien Koopmans vanavond heeft gespeeld zal Luciano keepen tegen FC Dender in Roden.

Tegen AEK zal dan wel de beoogde basiself spelen...
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
pi_60584809
Nieuwsbrief Nijland:
quote:
Online kaartverkoop via deze website

05-08-08 - 15:27 - Categorie: Nieuwsbrief Hans Nijland

In de 192ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de afgelopen week, gaat hij in op de trip van FC Groningen A1 naar Japan en meldt hij de start van kaartverkoop via deze website.

“De eerste selectie heeft het trainingskamp op Ameland achter de rug. Het verblijf op het Waddeneiland was uitstekend en ook de oefenwedstrijd tegen BV Veendam werd onder goede omstandigheden en in een prima sfeer gespeeld. Aan het feit dat het duel met 1-0 verloren ging, moeten we niet te zwaar tillen. We hebben in het verleden in de voorbereiding wel vaker van BV Veendam verloren en in deze fase van de voorbereiding zeggen de uitslagen nog niets.”

Goed voor elkaar
“Afgelopen vrijdagavond oefende de ploeg van trainer Ron Jans tegen AGOVV Apeldoorn. In Harkstede bleek opnieuw dat de organiserende amateurclubs hun zaakjes goed voor elkaar hebben. Het veld in Harkstede lag er goed bij. Vanavond zijn we om 19.00 uur te gast bij vv Annen. Ook daar verwachten we weer veel publiek. Zaterdag volgt nog een oefenwedstrijd tegen het Belgische FC Dender van de Nederlandse trainer Jan Boskamp. Dit duel wordt gespeeld in Roden en begint om 16.00 uur.”

“Sinds gisteren (maandag) zijn alle jeugdteams in voorbereiding op het nieuwe seizoen. In Euroborg werd de nieuwe kleding voor het komende seizoen uitgedeeld en een fotosessie gehouden, waarbij alle elftallen ten behoeve van onze presentatiegidsen op de foto zijn gezet door onze huisfotograaf Jan Kanning.”

Toernooi
“FC Groningen A1 is gisteravond (maandag – red.) voor een bijzondere voetbaltrip vanaf Schiphol vertrokken naar Japan. Het is de bedoeling dat de ploeg van trainer Paul Raveneau dinsdagmiddag plaatselijke tijd landt. De A1 zal morgen (woensdag – red.) doorreizen naar Yokohama, waar het een oefenwedstrijd speelt. Een dag later wordt de trip vervolgd naar Hiroshima, waar tijdens een toernooi drie wedstrijden zullen worden afgewerkt. Donderdag 14 augustus keert het gezelschap van 26 personen terug in Nederland. Het is voor de A1 natuurlijk een heel leerzame en bijzondere ervaring en het is mooi dat FC Groningen voor dit soort internationale activiteiten wordt uitgenodigd.”

Scheidsrechter Braamhaar
“Gistermiddag (maandag –red.) was scheidsrechter Eric Braamhaar te gast in Haren. Hij hield voor de eerste selectie een presentatie over de richtlijnen van de arbitrage voor het nieuwe seizoen. Braamhaar gaf aan waarop het scheidsrechterskorps extra zal letten, zoals het vasthouden en duwen en trekken bij hoekschoppen en vrije trappen in het strafschopgebied. Dat is qua arbitrage een trend die tijdens het EK van afgelopen zomer in Oostenrijk en Zwitserland is ingezet en die lijn zal komend seizoen in de Eredivisie worden doorgetrokken. Bovendien deed hij een beroep op spelers en staf om opstootjes in het veld te voorkomen en gemeen spel uit te bannen.”

“Het is goed dat dit soort ontmoetingen plaatsvinden. Op een informele wijze kunnen zowel de scheidsrechters als de voetballers en trainers elkaar informeren over de beleving die zij tijdens wedstrijden voelen. Hierdoor kan meer wederzijds begrip ontstaan en goede omgangsvormen met elkaar leiden bovendien tot meer onderling respect.”

Olympisch voetbaltoernooi
“Donderdagmiddag begint het Olympisch voetbaltoernooi in Peking. Het Nederlands elftal opent om 13.45 uur (Nederlandse tijd) de groepswedstrijden tegen Nigeria. Aanvankelijk had FC Groningen ook kans spelers af te vaardigen voor Oranje, maar onze speciale aandacht zal donderdag ook uitgaan naar Oluwafemi Ajilore. Wij hopen dat onze nieuwe aanwinst in actie zal komen. De selectie van FC Groningen zal dit duel in Haren bekijken en pas na de wedstrijd beginnen met de middagtraining. Een andere FC-speler, Sepp De Roover, komt een paar uur eerder met België in actie tegen Brazilië.”

“Vanaf vrijdag zullen wij starten met de kaartverkoop voor de oefenwedstrijd FC Groningen – KV Mechelen. Dit duel wordt op donderdag 4 september gespeeld in Euroborg. De aftrap is om 19.30 uur. De prijs voor seizoenkaarthouders is 5 euro. In de vrije verkoop kost een kaart 10 euro. Vanwege de uitbreiding van Euroborg kunnen wij vanaf het nieuwe seizoen meer incidentele bezoekers begroeten in het stadion. Veel mensen die geen seizoenkaart konden bemachtigen of niet in staat zijn elke thuiswedstrijd te bezoeken, krijgen hierdoor extra mogelijkheden toch aanwezig te zijn. Daarmee voldoen wij aan een groeiende wens meer kaarten beschikbaar te hebben voor de losse verkoop.”

Via deze website
“Seizoenkaarthouders hebben het eerste recht hun eigen plaats terug te kopen. Dit kan vanaf vrijdag via deze website. U gaat dan naar het menu ‘kaartverkoop’ en daarna kiest u voor de optie ‘online kaartverkoop’. De rest wijst zich dan vanzelf. Vanaf donderdag 21 augustus start de vrije verkoop via www.fcgroningen.nl. Voor een kaartje voor een wedstrijd van FC Groningen hoeft u dus niet meer de deur uit. Alle overige informatie over de kaartverkoop voor wedstrijden van FC Groningen, bijvoorbeeld via TicketBox, kunt u eveneens op onze website terecht.”"

“Wilt u gratis aanwezig zijn bij het oefenduel FC Groningen – KV Mechelen, sluit dan tijdens de Open Dag op zondag 24 augustus een abonnement af op de nieuwe voetbalzender Eredivisie Live.”

“Met de mededeling dat er deze week kunstgrasmatten naast het speelveld worden gelegd voor de afwerking van de verbouwing van het stadion, besluiten we deze nieuwsbrief.”

“Tot volgende week.”
pi_60590533
quote:
Elftal treffers en wat irritatie in Annen

In de zesde oefenwedstrijd van het seizoen werd voor de derde keer gespeeld tegen een tegenstander uit de rangen van het amateurvoetbal. In Annen kwamen – op de geblesseerde linksbenige spelers Evgeniy Levchenko en Jeroen Veldmate na – alle veldspelers in actie. De meeste spelers maakten een helft vol. Het drietal Danny Holla, Koen van de Laak en Shkodran Metaj speelde de volledige negentig minuten. Ook derde doelman Gijs Koopmans mocht voor het eerst zijn opwachting maken in deze voorbereiding.

Danny Holla opende in de zevende minuut de score door een vrije trap van de zijkant in één keer achter de Anner doelman te schieten. Na een klein kwartier spelen moest de eerste goalie al geblesseerd het veld ruimen en moet zijn collega-doelman het overnemen. Hij hield nog ruim tien minuten stand, maar kon niet voorkomen dat Berry Powel er vier inschoot en ook Danny Holla zijn tweede van de avond aantekende.

Bij de 0-6 stand scoorde Frederik Stenman uit een vrije trap van Shkodran Metaj, maar werd het doelpunt op advies van de grensrechter geannuleerd. Dit tot ongenoegen van trainer Ron Jans, die woonachtig is in het buurdorp van Annen, Schipborg. De FC-coach stapte het veld in en stond zelfs nog binnen de lijnen toen de indirecte vrije trap door Annen al was genomen.

Bij aanvang van de tweede helft maakte Jans duidelijk dat hij zijn ploeg van het veld zou halen als er nog meer treffers op deze manier teniet zouden worden gedaan. Een eerdere prachtige treffer van Marcus Berg was ook al wegens buitenspel afgekeurd. Dit leidde in het eerste kwartier tot soms kolderieke situaties waarin dezelfde grensrechter, die nota bene opnieuw de verdediging van Annen vlagde, nu helemaal genegeerd werd door scheidsrechter Matthijssen.

FC Groningen was op zijn beurt niet echt bedreven in het uitpakken van de cadeautjes, want Van de Laak, Nijland en Garcia (2x) misten opgelegde kansen in het eerste kwartier, voordat Van de Laak alsnog de 0-7 aantekende. Een doelpunt van verdediger Cahais – die eerder een blessure aan het rechteroor opliep – en een van Garcia leverden een 0-9 tussenstand op met nog zo’n 25 minuten op de klok.

Bij die stand werd – tot grote verrassing van de omroeper maar overduidelijk voor de toeschouwers – de 0-10 van Martijn Meerdink afgekeurd, wegens buitenspel. Deze keer konden de betrokkenen wel vrede hebben met de beslissing. De dubbele cijfers kwamen er alsnog toen Ondrej Svejdik 0-10 binnenwerkte. In de slotminuut maakte Matias Cahais zijn tweede doelpunt van de avond en bepaalde de eindstand op 0-11.

Bron: FC Groningen


Jans is flink pissig geweest op de leiding zo te lezen. .
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_60591963
Ron Jans 2x tegen gekomen bij de Vogels, toffe vent!
AFC Ajax, IJsselmeervogels & Indiana Pacers
pi_60594570
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_60606554
quote:
Berg in voorselecties Zweden

Marcus Berg speelt zeer waarschijnlijk woensdag 20 augustus een interland met Zweden of Jong Zweden en zal om die reden geen dele uitmaken van de selectie die afreist naar Griekenland voor een duel met AEK Athene.

Op dinsdag 12 augustus wordt bekend gemaakt of de FC-topscorer tot de selectie behoort voor de wedstrijd Zweden – Frankrijk dan wel voor de wedstrijd Jong Finland – Jong Zweden. Beide duels worden gespeeld op woensdag 20 augustus.

Bron: FC Groningen
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_60611450
Krikt de prijs alleen maar omhoog! Beter toch
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
pi_60618948
Nou, doe maar Zweden - Frankrijk dan, aangezien ik daarheen ga. Kan ik hier mooi even verslag uitbrengen.
pi_60620567
je kiest ze wel uit he.. Mooie wedstrijd natuurlijk.
En uiteraard vervacht ik uitgebreid verslag.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  donderdag 7 augustus 2008 @ 10:59:19 #43
9689 RedGuy
I'll Smash Glasses
pi_60621689
Wordt Cahais basisspeler?
The Most Incredible, Baby
pi_60621944
Ik verwacht van wel
  donderdag 7 augustus 2008 @ 11:22:23 #45
9689 RedGuy
I'll Smash Glasses
pi_60622258
Valt Sankoh buiten de boot dan?
The Most Incredible, Baby
pi_60622428
Persoonlijk denk ik dat dit hem gaat worden:

--De Roover---------Sankoh---------Granqvist----------Stenman
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_60623245
Of Hiariej in plaats van De Roover. Denk dat Sepp eerst op de bank begint aangezien hij de voorbereiding ook geheel gemist heeft.
Of je nu wint of verliest, Grunn fan ben je niet voor even maar voor heel je leven..
  donderdag 7 augustus 2008 @ 12:07:19 #48
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_60623367
Dat denk ik ook. Sepp kent Jans ook nog niet zo goed...

"Nee, ik verwacht niet dat ik door mijn deelname aan de Olympische Spelen de eerste weken een bijrol moet vervullen in Groningen.’’

De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
pi_60624624
Prima wedstrijd van Sepp. De enige keren dat hij het even lastig had was als De Mul niet mee ging verdedigen en Sepp dus tegen twee man kwam te staan, Ronaldinho en Marcelo, toch niet de minste. Die kregen dan enorm veel ruimte. Ronaldinho is hem maar één keer voorbij gekomen, maar gaf toen een mindere voorzet.

Eerste helft gewoon zeer goed, tweede helft redelijk goed.

.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_60629642
Goede speler die Femi. Positioneel prima, opbouwend zeer sterk en komt zo nu en dan ook prima mee op. Had nog een mooi afstandschot dat net van richting werd veranderd. Hij speelde de volle 90 minuten.
Ik heb hem op geen foute pass kunnen betrappen.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')