Wie?quote:Op vrijdag 25 juli 2008 16:39 schreef DJMO het volgende:
[..]
helemaal geen bier meer![]()
[..]
laatste keer: ik vergat dat bonnetje niet, maar mijn vriend !!!!!!!!!!!!!!!!
En je laat je ook nog in de maling nemen door MC Donalds medewerkersquote:Op vrijdag 25 juli 2008 16:39 schreef DJMO het volgende:
[..]
helemaal geen bier meer![]()
[..]
laatste keer: ik vergat dat bonnetje niet, maar mijn vriend !!!!!!!!!!!!!!!!
daarom ga ik tegenwoordig naar de KFC +O (als ik trek heb in een vette snack, of koolslaquote:Op vrijdag 25 juli 2008 16:48 schreef denthemen het volgende:
[..]
En je laat je ook nog in de maling nemen door MC Donalds medewerkers
jij niet iigquote:
Geloof me, daar ben ik god iedere dag nog dankbaar voorquote:Op vrijdag 25 juli 2008 16:52 schreef DJMO het volgende:
[..]
daarom ga ik tegenwoordig naar de KFC +O (als ik trek heb in een vette snack, of koolsla)
[..]
jij niet iig
rookhuillie-alert.quote:
Dan al?quote:Op zaterdag 26 juli 2008 00:13 schreef Electrocute het volgende:
Na een biertje of 3 merk je er niets meer van dat het lauw is.
quote:The introduction of salt to the water creates a solution whose freezing point is lower than 0C. Pure water ice in that solution is no longer thermodynamically stable and so it melts. However, it takes energy to do that. The energy comes from the heat supply of the salt solution, and anything in contact with the salt solution (like a can of cold, refreshing, malt beverage), lowering the temperature. Water takes a lot of energy to change phases. If you can force a phase change by adding salt, then the increased melting rate of the ice means an increased heat-loss rate from anything in contact with the ice, as energy is consumed in the melting process.
If the background environment were held stable at the freezing temperature of the target salt-solution, then the salt and ice could coexist comfortably together with no melting, because there would be no energetic advantage to melting and refreezing. Salt solution melts ice only if there is a heat reservoir at a temperature above the freezing point of the salt solution.
Vergeet niet na het openen de hals van de fles eerst droog te vegen, anders smaakt het bier zo zout in het beginquote:Op zaterdag 26 juli 2008 02:32 schreef fusionfake het volgende:
Loser. pak het dan ook een beetje slim aan.
Gooi de flesjes bier in een kom met water en zout, roer een paar min en voila, koud. ijskoud.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |