Dat is onwerkbaar, vrees ik.quote:Op dinsdag 8 juli 2008 22:23 schreef k_man het volgende:
Als het zo moeilijk is om het in één woord te vatten, gebruik er dan gewoon meerdere.
Context?quote:
Sorry.quote:Op dinsdag 8 juli 2008 22:25 schreef Claudia_x het volgende:
[..]
Context?
Ik ben deze vulgariteit niet van je gewend.
Ik snak naar preutsheid.quote:
Ohja, La Gondola. Wat een drama.quote:Op dinsdag 8 juli 2008 22:51 schreef Z het volgende:
Ik ken deze nog niet. Hij is in 'La Gondola'.
Met SPSS 16 heb ik nog niet gewerkt maar kijk er wel naar uit. Oudere versies deden bij sommige modules raar met wegingen, dat moet in SPSS 16 verholpen zijn.
Dat ben ik het niet met je eens. Ontwikkeld betekent hoogstens iets wat in de kern aanwezig is, en zich verder ontplooid heeft. In welke richting is onbelangrijk. Ik snap dat het academisch een onwerkbaar begrip is, maar ik vind het niet normatief.quote:Op dinsdag 8 juli 2008 22:22 schreef Claudia_x het volgende:
'Ontwikkeld' klinkt loos, net als 'het hogere'. Nou ja, de werkterm blijft 'epistemisch'. Ik moet binnen 2 maanden met iets beters zien te komen.
Wie?quote:Op dinsdag 8 juli 2008 22:22 schreef Z het volgende:
De tieten van Dita zijn ook mooi ontwikkeld Gellius.
Dat is vorig jaar volgens mij ook al uitgezonden. Ik vind Ramsay geweldig als hij een stervend restaurant verder helpt. Dat competitieve programma met die Amerikaanse wanneabe koks vond ik vreselijk, hij werd alleen maar betaald om grof te zijn. Ik vind het fijner als ik ook zelf iets leer over koken.quote:Op dinsdag 8 juli 2008 23:02 schreef Z het volgende:
Momma Cherri's Sould Food Shack. was leuk inderdaad, die was vorige week.
Is Gordon door de jaren heen wat 'zachter' geworden? Of kan ik hem beter hebben? Z'n eerste tv programma, dat je hem zag in z'n eigen restaurant, daar was hij veel harder toch? Het is wel een echte vakman, mooi om te zien.
Geen idee, het was meer een 'goeie genade 'plaatje. Je kunt niet iedere dag een stoommachine plaatsen.quote:
Ik denk wel dat hij voor de mensen in Kitchen Nightmares milder is dan voor zijn eigen personeel. Hij is in deze serie inderdaad beminnelijker dan in bijvoorbeeld Boiling Point.quote:Op dinsdag 8 juli 2008 23:02 schreef Z het volgende:
Momma Cherri's Sould Food Shack. was leuk inderdaad, die was vorige week.
Is Gordon door de jaren heen wat 'zachter' geworden? Of kan ik hem beter hebben? Z'n eerste tv programma, dat je hem zag in z'n eigen restaurant, daar was hij veel harder toch? Het is wel een echte vakman, mooi om te zien.
Ik wist niet eens dat ik wat ontdekt had, maar ik ben op een niche gestuit dus?quote:Op dinsdag 8 juli 2008 23:06 schreef ShadyLane het volgende:
Heeft Dita von Teese recentelijk iets bijzonders gedaan waardoor ze hier onderwerp van gesprek is, of hebben jullie gewoon pas vandaag haar bestaan ontdekt?
Mij lijkt het wel wat. Het is dat ik er nu te oud voor ben.quote:Op dinsdag 8 juli 2008 23:13 schreef Z het volgende:
Mijn broer was chef-kok, ik heb hem ook wel eens geholpen in de keuken, met voorgerechten maken. Ik stond altijd met verbazing te kijken naar de timing die bij koken in een restaurant komt te kijken, en de kunst van het bereiden. Ik zou er niks van bakken als chef.
Macro's in SPSS?quote:Op dinsdag 8 juli 2008 23:06 schreef Z het volgende:
Doorgaans zijn die nieuwe versies van SPSS prima hoor. Jammer alleen dat je zelf een licentie kopen... Ik heb thuis een illegale 14Om af en toe even te pielen. Ik ben me aan het verdiepen in macro's in SPSS.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |