Brood met héél veel boter en een klein beetje hagelslag, deed ik vroeger:
Boterham - dikke laag boter - beetje hagelslag - boter over de hagelslag - nog een laagje boter op de andere boterham (het was waarschijnlijk omdat ik toen niet zo hield van pure chocolade

)
Brood met veel boter en een beetje pindakaas, zodat de pindakaas en boter mengen. Lekker romig.
Sommige mensen vinden het vreemd dat ik mayonaise (soms icm curry) op een gekookt ei doe als ik hem op brood eet, maar volgens mij is dat wel normaal.
Tosti banaan-chocopasta schijnt volgens sommigen ook raar te zijn.
Eigenlijk vind ik dit allemaal helemaal niet raar, trouwens.
Ohja het papje van de hot chocolate met een scheut koud water waarover je nog heet water moet gieten oplepelen.
Stukjes roomboter snoepen (zou ik van roomboter houden...

)
Witte boterham: bal kneden van het midden en oppeuzelen.
Ontbijtkoek met kaas
Ik zag overigens een keer iemand bij de mac zijn frietjes in de milkshake dopen. Toen ik dit aan een bekende vertelde zei ze dat zij vroeger wel eens friet in het sofijs at, ter vervanging van mayo...