Hmm, die heb ik ook net gehaald, wel sticky zooi zeg! En ik heb echt een gruwelijke hekel aan sticky zooiquote:Op dinsdag 8 juli 2008 09:54 schreef DarkElf het volgende:
[ afbeelding ] deze ...
maar t ziet er vloeibaaruit, tot je erin gaat wroeten dan is het wel harde was achtig iets...
maar zodra je er een lont uitgevist hebt, zoals zij aanraade, dan gaat het in een mum van tijd "smelten" en dus zit alles onder ipv dat je een soort bolletje krijgt die je kan kneden..
en ik heb geen warme handen van mezelf, ben een echte koukleum dus neem niet aan dat het daaraan ligt...
Mja, bij mij stond er een gastje van 14 achter de kassa en had eigenlijk geen zin om het aan hem te vragenquote:Op dinsdag 8 juli 2008 10:31 schreef DarkElf het volgende:
ja tis echt énorm sticky, gelukkig kan je het met warm water zo wegwassen..
maar ik ben er dus niet achter hoe dit werkt... annoying!
Ik haalde het spul ook uit het potje met een lepel, daar greep ik het uit en dan rekte ik het uit, deed het weer tegen elkaar, en rekte het weer uit. Het als een kauwgomkneedmachine. En dat doe je net zo lang totdat het niet meer zo heel erg plakt, en dan maak je er een bal van.quote:Op dinsdag 8 juli 2008 10:54 schreef DarkElf het volgende:
t wordt dus een bal op een gegeven moment? mmmmm....
ik eindigde steevast met mijn hele handen onder de meuk en geen bal te zien
Ik heb op een Turks forum gevraagd hoe je Çamsakazi het beste kunt gebruiken. Tot nu toe heb ik als reactie gekregen dat je het 3 minuten in kokend water moet leggen i.p.v. de magnetron.quote:Op dinsdag 8 juli 2008 09:55 schreef DarkElf het volgende:
opwarmen ook geprobeerd maar dat is helemaal een sticky zooi
quote:Op woensdag 25 juni 2008 09:31 schreef Syrena het volgende:
[sub] 'Are we talking cheeks or hole or hoo-ha?"
De eerste keer las ik 'm gelukkig thuisquote:Op woensdag 9 juli 2008 14:10 schreef k_i_m het volgende:
[..]
.
.
.
Omfg. De tranen rollen over mijn wangen, en ik zit op mijn werk
.
Maar ik warm mijn spul niet eens op...quote:Op woensdag 9 juli 2008 14:18 schreef Aventura het volgende:
Als het niet lukt, dan is het te warm. Bij mij wordt het een balletje dat, als ik het uitsmeer, vrij dik blijft met opstaande dikke randjes die ik makelijk kan vastpakken en lostrekken.
Benieuwdquote:Op donderdag 10 juli 2008 23:34 schreef Burdie het volgende:
Hmm, ben het nu aan het maken (mét foto's, no worries- laptop staat naast de kookplaat) maar het is lekkerrrrr
(ja, ik kan het niet laten om af en toe te proeven van wat ik kook
) ben bang dat dit geen lang leven is beschoren
.
Het duurt wel lang zeg, voor het een beetje caramelkleurig is. Hopen dat het de moeite waard is.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |