FOK!forum / Klaagbaak / Frituurpan weigert werk op vroege morgen
de_boswachtermaandag 23 juni 2008 @ 09:50
Ik wou me toennet even een tweetal kroketten frituren voor op de boterham als ik op mijn werk ben. Er gaat niks boven 2 witte sneeen brood met een kroket en wat mosterd en dat dan koud

Maar in ieder geval. Ik wil de pan aanzetten doe die klommel helemaal niks. Kijk ik naar de stroomkabel zit er een schroeiplek in Voor hetzelfde geldt was het huis afgefikt met dat kutding.

Misschien in het vervolg eens niet bij de Kijkshop zulkes pan halen
Bulletdodgermaandag 23 juni 2008 @ 09:51
een frituur werkt niet voor 12:00
Florian_maandag 23 juni 2008 @ 09:51
Jaheurmaandag 23 juni 2008 @ 09:52
Frituren op de vroege ochtend
Viking84maandag 23 juni 2008 @ 09:53
Gadverdamme zeg! .
Blue_eimaandag 23 juni 2008 @ 09:57
haal een Mc kroket
stokbroodmaandag 23 juni 2008 @ 09:57
Zeer terechte klacht, ook 's ochtends hoort zo'n ding gewoon te werken. Frituren heerst, op elk moment vd dag.
rottweilersfromcameroonmaandag 23 juni 2008 @ 09:57
Je hebt wederom weer een succesvol lulverhaal opgehangen.
Edwinussmaandag 23 juni 2008 @ 09:58
quote:
Op maandag 23 juni 2008 09:57 schreef Blue_ei het volgende:
haal een Mc kroket
xyz147maandag 23 juni 2008 @ 09:58
had dat gisteren dan gedaan
veldmuismaandag 23 juni 2008 @ 09:58
Niets zo zuur als een dode frituur.
de_boswachtermaandag 23 juni 2008 @ 10:00
quote:
Op maandag 23 juni 2008 09:57 schreef Blue_ei het volgende:
haal een Mc kroket
Mensen die Mc Kroket kwalitatief goed gefrituurd voedsel vinden zijn smaakverkwanselaars en bovendien frituurverraders.
Blue_eimaandag 23 juni 2008 @ 10:01
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:00 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Mensen die Mc Kroket kwalitatief goed gefrituurd voedsel vinden zijn smaakverkwanselaars en bovendien frituurverraders.
En FEBO krokret, misschien
Blue_eimaandag 23 juni 2008 @ 10:05


Zonder snoer ,misschien
Strychninemaandag 23 juni 2008 @ 10:06
Ik dacht dat alleen zwangere vrouwen er zulke rare fratsen op na hielden
Xithmaandag 23 juni 2008 @ 10:06
quote:
Op maandag 23 juni 2008 09:51 schreef Florian_ het volgende:
[ afbeelding ]
pwn
Strychninemaandag 23 juni 2008 @ 10:06
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:05 schreef Blue_ei het volgende:
[ afbeelding ]

Zonder snoer ,misschien
En dat zet je dan op je gaspit ofzo
Klaas.Kopkaasmaandag 23 juni 2008 @ 10:08



Problem solved.
Strychninemaandag 23 juni 2008 @ 10:08
Oh, en hij weigert dienst of weigert te werken
Blue_eimaandag 23 juni 2008 @ 10:09
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:06 schreef Strychnine het volgende:

[..]

En dat zet je dan op je gaspit ofzo
Yep
MPGmaandag 23 juni 2008 @ 10:10
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:06 schreef Strychnine het volgende:

[..]

En dat zet je dan op je gaspit ofzo
Ja .
Kun je altijd frituren, behalve als het gas is afgesloten .
Strychninemaandag 23 juni 2008 @ 10:10
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:09 schreef Blue_ei het volgende:

[..]

Yep
Ok, even laten zien dat ik inderdaad niks van schei/natuurkunde weet:

Kan dat dan gewoon 180/190 graden worden? Op een normaal gaspitje?
veldmuismaandag 23 juni 2008 @ 10:12
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:10 schreef Strychnine het volgende:

[..]

Ok, even laten zien dat ik inderdaad niks van schei/natuurkunde weet:

Kan dat dan gewoon 180/190 graden worden? Op een normaal gaspitje?
Nee, vuur blijft onder de 100 graden. Hoezo?
l3lastermaandag 23 juni 2008 @ 10:13
hahah ik ontbijt nooit omdat ik te lui ben om sochtends een boterham met kaas te smeren....

deze idioot frituurd zelfs in de ochtend wtf
Blue_eimaandag 23 juni 2008 @ 10:13
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:10 schreef MPG het volgende:

[..]

Ja .
Kun je altijd frituren, behalve als het gas is afgesloten .


kan ook zo met gas fles
-Willempie-maandag 23 juni 2008 @ 10:14
Ik krijg honger van dit topic.
Strychninemaandag 23 juni 2008 @ 10:16
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:12 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Nee, vuur blijft onder de 100 graden. Hoezo?
Omdat het dan niet logisch zou zijn een frituurpan op je gaspit te zetten, want onder de 160 graden worden het vieze vettige half rauwe frituurdingen....
En het gaat om de olie, niet om het vuur

[het is hier te vroeg voor]
P8maandag 23 juni 2008 @ 10:27
P8maandag 23 juni 2008 @ 10:29
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:16 schreef Strychnine het volgende:

[..]

Omdat het dan niet logisch zou zijn een frituurpan op je gaspit te zetten, want onder de 160 graden worden het vieze vettige half rauwe frituurdingen....
En het gaat om de olie, niet om het vuur

[het is hier te vroeg voor]
Heeft je moeder je geholpen bij het uitkiezen van je gebruikersnaam?
veldmuismaandag 23 juni 2008 @ 10:39
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:16 schreef Strychnine het volgende:

[..]

Omdat het dan niet logisch zou zijn een frituurpan op je gaspit te zetten, want onder de 160 graden worden het vieze vettige half rauwe frituurdingen....
En het gaat om de olie, niet om het vuur

[het is hier te vroeg voor]
Ben je echt zo dom?
Xithmaandag 23 juni 2008 @ 10:45
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:12 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Nee, vuur blijft onder de 100 graden. Hoezo?
quote:
Temperatures of flames by appearance
The temperature of flames with carbon particles emitting light can be assessed by their color:[7]

Red
Just visible: 525 °C (977 °F)
Dull: 700 °C (1290 °F)
Cherry, dull: 800 °C (1470 °F)
Cherry, full: 900 °C (1650 °F)
Cherry, clear: 1000 °C (1830 °F)
Orange
Deep: 1100 °C (2010 °F)
Clear: 1200 °C (2190 °F)
White
Whitish: 1300 °C (2370 °F)
Bright: 1400 °C (2550 °F)
Dazzling: 1500 °C (2730 °F)
classpcmaandag 23 juni 2008 @ 10:48
quote:
Op maandag 23 juni 2008 09:57 schreef Blue_ei het volgende:
haal een Mc kroket
En ga erop zitten. Zelfde resultaat.
Xithmaandag 23 juni 2008 @ 10:49
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:10 schreef Strychnine het volgende:

[..]

Ok, even laten zien dat ik inderdaad niks van schei/natuurkunde weet:

Kan dat dan gewoon 180/190 graden worden? Op een normaal gaspitje?
En jij denkt dat de eerste gefrituurde patat/friet/kroket pas ontworpen werd toen er eindelijk een electische frituur kwam?
quote:
De kroket komt waarschijnlijk oorspronkelijk uit Frankrijk. In een druk uit 1705 van Le cuisinier royal et bourgeois, (eerste druk 1691) dat werd geschreven door François Massialot, de kok van Lodewijk XIV, staat al een recept voor kroketten ('croquets'). Culinair deskundige Johannes van Dam beschouwt dit als het oudste recept. Deze eerste croquet had de afmeting van een ei. De vulling werd zonder bechamelsaus bereid, maar wel gepaneerd, en vervolgens in reuzel gefrituurd. Dezelfde vulling werd overigens ook wel in deeg verpakt en gefrituurd, net als rissoles. In die vorm bestaat het gerecht al sinds de Romeinse tijd.
In 1705 hadden ze nog geen electrische frituur hoor.
classpcmaandag 23 juni 2008 @ 10:50
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:08 schreef Klaas.Kopkaas het volgende:
[ afbeelding ]


Problem solved.
[ afbeelding ]
220 door een kroonsteen is wel het domste wat je kunt doen
de_boswachtermaandag 23 juni 2008 @ 10:51
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:13 schreef l3laster het volgende:
hahah ik ontbijt nooit omdat ik te lui ben om sochtends een boterham met kaas te smeren....

deze idioot frituurd zelfs in de ochtend wtf
Ik vind dat je je pas een echte frituutkoning mag noemen indien je minimaal 5x per week iets frituurt. Het is dat ik de boterhammen niet kan frituren anders deed ik dat zelf ook nog.

Frituur FTW
Xithmaandag 23 juni 2008 @ 10:56
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:51 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Ik vind dat je je pas een echte frituutkoning mag noemen indien je minimaal 5x per week iets frituurt. Het is dat ik de boterhammen niet kan frituren anders deed ik dat zelf ook nog.

Frituur FTW
http://nl.wikipedia.org/wiki/Wentelteefje

Moet je het wel snel doen
icecreamfarmer_NLmaandag 23 juni 2008 @ 10:57
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:51 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Ik vind dat je je pas een echte frituutkoning mag noemen indien je minimaal 5x per week iets frituurt. Het is dat ik de boterhammen niet kan frituren anders deed ik dat zelf ook nog.

Frituur FTW
Hoezo kan dat niet, gewoon er in flikkeren
Strychninemaandag 23 juni 2008 @ 10:59
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:49 schreef Xith het volgende:

[..]

En jij denkt dat de eerste gefrituurde patat/friet/kroket pas ontworpen werd toen er eindelijk een electische frituur kwam?
[..]

In 1705 hadden ze nog geen electrische frituur hoor.
Om eerlijk te zijn hebben patatjes en kroketten me nooit genoeg geinteresseerd om er over na te denken hoe lang ze al bestaan, ik neem het gewoon aan als een feit dat ze bestaan, en daar houdt het op. Maar ik ging er wel van uit dat ze voor het bestaan van de frituurpan al hebben bestaan ja

Maar je kan een hoop dingen voor de frituur ook in de pan bakken (niet dat dat even lekker is, maar ok, al doende leert men ), dus toen ik die frituurpan zag die je gewoon op je pit moet zetten vroeg ik me inderdaad af hoe mijn gaspitje die frituur op 190 graden wil krijgen en houden.

Maar ik ben eigenlijk niet zó geinteresseerd in het antwoord, dus laat het bij nader inzien maar hangen, het is echt te vroeg en te erg maandag om me bezig te houden met een draadloze frituurpan.
de_boswachtermaandag 23 juni 2008 @ 11:00
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:57 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

Hoezo kan dat niet, gewoon er in flikkeren
Ja en dan een boterham erin gooien die eruit komt zo groot als een brood. En dan beginnen Remia te slurpen

Surveillance-Fietsmaandag 23 juni 2008 @ 11:00
quote:
Op maandag 23 juni 2008 09:58 schreef veldmuis het volgende:
Niets zo zuur als een dode frituur.
Gluckskafermaandag 23 juni 2008 @ 11:05
Koude krokketen op een boterham

ik heb deze ochtend al een ei gebakken voor straks.
Boterham met koude gebakken ei bij de lunch
rulerofdeathmaandag 23 juni 2008 @ 11:10
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:50 schreef classpc het volgende:

[..]

220 door een kroonsteen is wel het domste wat je kunt doen
hoezo?
gebeurt zo vaak.
de_boswachtermaandag 23 juni 2008 @ 11:15
quote:
Op maandag 23 juni 2008 11:05 schreef Gluckskafer het volgende:
Boterham met koude gebakken ei bij de lunch
En dan zoe fluiten en gillen op wijven terwijl je al hangend op je drilboor je boterham met koud ei opeet zeker
rulerofdeathmaandag 23 juni 2008 @ 11:17
quote:
Op maandag 23 juni 2008 11:15 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

En dan zoe fluiten en gillen op wijven terwijl je al hangend op je drilboor je boterham met koud ei opeet zeker
ervaring mee?
Strychninemaandag 23 juni 2008 @ 11:18
Koud gebakken ei is inderdaad lekker
En dan het liefst op wit brood
de_boswachtermaandag 23 juni 2008 @ 11:18
quote:
Op maandag 23 juni 2008 11:17 schreef rulerofdeath het volgende:

[..]

ervaring mee?
Ja ze gilden eens een keer op mij toen ik skinny jeans droeg

Ws. omdat ik zo met mijn reetje wiebelde
rulerofdeathmaandag 23 juni 2008 @ 11:21
quote:
Op maandag 23 juni 2008 11:18 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Ja ze gilden eens een keer op mij toen ik skinny jeans droeg

Ws. omdat ik zo met mijn reetje wiebelde
je wilt toch niet zeggen dat je een reet hebt als je skinny jeans draagt
de_boswachtermaandag 23 juni 2008 @ 11:22
quote:
Op maandag 23 juni 2008 11:21 schreef rulerofdeath het volgende:

[..]

je wilt toch niet zeggen dat je een reet hebt als je skinny jeans draagt
De_Ananasmaandag 23 juni 2008 @ 11:31
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:51 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Ik vind dat je je pas een echte frituutkoning mag noemen indien je minimaal 5x per week iets frituurt. Het is dat ik de boterhammen niet kan frituren anders deed ik dat zelf ook nog.

Frituur FTW
n00b !

Kheb ze wel een keer gefrituurd
Mr.Coopermaandag 23 juni 2008 @ 11:32
Jammer dat die het niet doet, frituren op de vroege morgen is lekker, maar jij wilt ze laten afkoelen voor je werk en dat is vies.
de_boswachtermaandag 23 juni 2008 @ 11:35
quote:
Op maandag 23 juni 2008 11:31 schreef De_Ananas het volgende:

[..]

n00b !

Kheb ze wel een keer gefrituurd
Recept a.u.b.
Klaas.Kopkaasmaandag 23 juni 2008 @ 11:37
PATAT is ook lekker om te frituren.
rulerofdeathmaandag 23 juni 2008 @ 11:39
quote:
Op maandag 23 juni 2008 11:37 schreef Klaas.Kopkaas het volgende:
PATAT is ook lekker om te frituren.
trol
De_Ananasmaandag 23 juni 2008 @ 11:39
quote:
Op maandag 23 juni 2008 11:35 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Recept a.u.b.
Je gooit een ei in de frituurpan, een boterham en 5 knakworstjes. Eventjes laten bakken en dan kan je zo alles op je brood gooien en opeten.
Klaas.Kopkaasmaandag 23 juni 2008 @ 11:40
quote:
Op maandag 23 juni 2008 11:39 schreef rulerofdeath het volgende:

[..]

trol
Je moeder.
Lucifer_Doosjemaandag 23 juni 2008 @ 11:44
Frituur in de ochtend

Koude kroketten
Acinonyxmaandag 23 juni 2008 @ 11:44
quote:
Op maandag 23 juni 2008 09:50 schreef de_boswachter het volgende:
Ik wou me toennet even een tweetal kroketten frituren voor op de boterham als ik op mijn werk ben. Er gaat niks boven 2 witte sneeen brood met een kroket en wat mosterd en dat dan koud

lekkerrr
makkie88maandag 23 juni 2008 @ 11:45
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:12 schreef veldmuis het volgende:

[..]

Nee, vuur blijft onder de 100 graden. Hoezo?
funny boy
rulerofdeathmaandag 23 juni 2008 @ 11:46
quote:
Op maandag 23 juni 2008 11:40 schreef Klaas.Kopkaas het volgende:

[..]

Je moeder.
Acinonyxmaandag 23 juni 2008 @ 11:47
quote:
Op maandag 23 juni 2008 11:39 schreef De_Ananas het volgende:

[..]

Je gooit een ei in de frituurpan, een boterham en 5 knakworstjes. Eventjes laten bakken en dan kan je zo alles op je brood gooien en opeten.
klinkt zalig, maar hoe zit het met dat ei ? als je dat in de frituur gooit verspreid dat ei toch helemaal ?
De_Ananasmaandag 23 juni 2008 @ 11:49
quote:
Op maandag 23 juni 2008 11:47 schreef Acinonyx het volgende:

[..]

klinkt zalig, maar hoe zit het met dat ei ? als je dat in de frituur gooit verspreid dat ei toch helemaal ?
Toch niet als je met schil en al erin gooit

(moet ie niet klappen )
Mr.Coopermaandag 23 juni 2008 @ 11:51
quote:
Op maandag 23 juni 2008 11:37 schreef Klaas.Kopkaas het volgende:
FRIET is ook lekker om te frituren.
TheZapstermaandag 23 juni 2008 @ 11:57
Ik zou nu wel een lekker kroketje lusten
Acinonyxmaandag 23 juni 2008 @ 12:00
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:16 schreef Strychnine het volgende:

[..]

Omdat het dan niet logisch zou zijn een frituurpan op je gaspit te zetten, want onder de 160 graden worden het vieze vettige half rauwe frituurdingen....
En het gaat om de olie, niet om het vuur

[het is hier te vroeg voor]
zo frituur ik al jaren, en de kroketten en patat zijn altijd lekker geweest, en het het maakt heus niet uit of de temperatuur nou 100 of 160 graden is:: gewoon een kwestie van iets langer bakken
Xithmaandag 23 juni 2008 @ 12:04
quote:
Op maandag 23 juni 2008 12:00 schreef Acinonyx het volgende:

[..]

zo frituur ik al jaren, en de kroketten en patat zijn altijd lekker geweest, en het het maakt heus niet uit of de temperatuur nou 100 of 160 graden is:: gewoon een kwestie van iets langer bakken
Olie op het gaspitje wordt gewoon 190 graden, afhankelijk van je pan (een pan met dikke bodem duurt langer om warm te worden, maar blijft wel langer warm/wordt ook heter).

Behalve als je water gebruikt ipv olie, dan wordt het wel alleen maar 100 graden :p
Rock-shockermaandag 23 juni 2008 @ 12:45
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:27 schreef P8 het volgende:
[ afbeelding ]
Perry Bible Fellowship
l3lastermaandag 23 juni 2008 @ 13:45
quote:
Op maandag 23 juni 2008 11:37 schreef Klaas.Kopkaas het volgende:
PATAT FRIET is ook lekker om te frituren.
koude kroketten

Overgens heb ik ooit in een zatte bui wel snijbonen gefrituurd
Nikmansmaandag 23 juni 2008 @ 13:55
quote:
Op maandag 23 juni 2008 12:04 schreef Xith het volgende:

[..]

Olie op het gaspitje wordt gewoon 190 graden, afhankelijk van je pan (een pan met dikke bodem duurt langer om warm te worden, maar blijft wel langer warm/wordt ook heter).

Behalve als je water gebruikt ipv olie, dan wordt het wel alleen maar 100 graden :p
FOUT je kunt ook een hogedrukpan gebruiken
Iemand hier ervaring met frituren met andere dingen dan olie/frietvet?
Xithmaandag 23 juni 2008 @ 14:29
Frituren is een kooktechniek waarbij het voedsel voor enkele minuten in zeer hete olie (160-190°C) of vet wordt ondergedompeld.
Broekpalingmaandag 23 juni 2008 @ 14:46
quote:
Op maandag 23 juni 2008 14:29 schreef Xith het volgende:
Frituren is een kooktechniek waarbij het voedsel voor enkele minuten in zeer hete olie (160-190°C) of vet wordt ondergedompeld.
l3lastermaandag 23 juni 2008 @ 14:48
quote:
Op maandag 23 juni 2008 14:46 schreef Broekpaling het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
dat plaatje
Quirmaandag 23 juni 2008 @ 15:42
Frituren kan altijd. No exceptions.
TommyGunmaandag 23 juni 2008 @ 17:23
quote:
Op maandag 23 juni 2008 10:50 schreef classpc het volgende:

[..]

220 door een kroonsteen is wel het domste wat je kunt doen
Maakt geen kanker uit, slimkees
P8maandag 23 juni 2008 @ 19:53
quote:
Op maandag 23 juni 2008 12:45 schreef Rock-shocker het volgende:

[..]

Perry Bible Fellowship
eindelijk iemand die het ook kent

anyway, ik verdien mijn geld met frituren. Dat maakt mij de opperfrituurkeizer in dit topic. Ik ben gestopt met handtekeningen uitdelen though
P8maandag 23 juni 2008 @ 20:10
Aangezien frituren een geloof is, en ik een soort van evangelist, zal ik even iets ontkrachten wat ik eerder in dit topic las. Langer frituren op een lagere temperatuur is af te raden. De snacks worden hier slapper en vetter door. Vooral met kroketten is het oppassen, aangezien deze sneller ontploffen als de frituur kouder is.

Graag gedaan
Pollewoppiemaandag 23 juni 2008 @ 20:25
mmmmmmm krijg hier echt honger van... heb net alleen al een bak Kapsalon zitten wegdouwen.... Echt dat is ook goddelijk!! maar koude (mora) kroketten mogen er ook zijn!
Angimaandag 23 juni 2008 @ 20:57
Ik doe kroketten in de oven
de_boswachtermaandag 23 juni 2008 @ 21:45
quote:
Op maandag 23 juni 2008 20:25 schreef Pollewoppie het volgende:
mmmmmmm krijg hier echt honger van... heb net alleen al een bak Kapsalon zitten wegdouwen.... Echt dat is ook goddelijk!! maar koude (mora) kroketten mogen er ook zijn!
je vreet haren gefrituurd ?

Berber
Farmillmaandag 23 juni 2008 @ 21:54
Maak de kapsalon niet belachelijk!

Patat, Shoarma en kaas....


GESTAPELD!
TheZapstermaandag 23 juni 2008 @ 21:54
quote:
Op maandag 23 juni 2008 21:54 schreef Farmill het volgende:
Maak de kapsalon niet belachelijk!

Patat, Shoarma en kaas....


GESTAPELD!
Rotterdammers
de_boswachtermaandag 23 juni 2008 @ 21:57
quote:
Op maandag 23 juni 2008 21:54 schreef Farmill het volgende:
Maak de kapsalon niet belachelijk!

Patat, Shoarma en kaas....


GESTAPELD!
Friet en Shoarma en kaas door elkaar. Dat is net zoiets als als rasnederlander juichen als Turkije een goal scoort.
Gluckskafermaandag 23 juni 2008 @ 22:06
quote:
Op maandag 23 juni 2008 21:57 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Friet en Shoarma en kaas door elkaar. Dat is net zoiets als als rasnederlander juichen als Turkije een goal scoort.
Maar heb je weer een nieuwe frietpan?
de_boswachtermaandag 23 juni 2008 @ 22:15
quote:
Op maandag 23 juni 2008 22:06 schreef Gluckskafer het volgende:

[..]

Maar heb je weer een nieuwe frietpan?
Heb er toenstraks ff naar gekeken, maar die prul is wel maakbaar alleen daar heb ik geen zin in.

Dus koop ik me gelijk ff een nieuwe met 2 rekken erin Bestaat er ook ene van 3 toevallig ? En dan bedoel ik geen hele nieuwe friettent.

Maar goed. Heb zolang even die van mijn buren geleend. Die gaan toch morgen op vakans.
de_boswachtermaandag 23 juni 2008 @ 22:16
quote:
Op maandag 23 juni 2008 11:37 schreef Klaas.Kopkaas het volgende:
PATAT is ook lekker om te frituren.
Haha, hij zei patat.
Quirmaandag 23 juni 2008 @ 23:26
quote:
Op maandag 23 juni 2008 22:16 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Haha, hij zei patat.
Haha, jij zei patat.
Quirmaandag 23 juni 2008 @ 23:27
Het is trouwens patat, oetlul.
fatboybillymaandag 23 juni 2008 @ 23:35
quote:
Op maandag 23 juni 2008 20:57 schreef Angi het volgende:
Ik doe kroketten in de oven
Jij bbq't zeker ook frikadellen?
kaakaamaandag 23 juni 2008 @ 23:41
quote:
Op maandag 23 juni 2008 23:26 schreef Quir het volgende:

[..]

Haha, jij zei patat.
Haha, jij ook! Maar het is wel waar!
Mr.Coopermaandag 23 juni 2008 @ 23:47
Haha, jij quote patat.
Radjeshmaandag 23 juni 2008 @ 23:52
Frituur is lekker
Angidinsdag 24 juni 2008 @ 20:05
quote:
Op maandag 23 juni 2008 23:35 schreef fatboybilly het volgende:

[..]

Jij bbq't zeker ook frikadellen?
Stalker~!!
Angidinsdag 24 juni 2008 @ 20:05
oja: FRIET!!!!!`1 einz
TheZapsterdinsdag 24 juni 2008 @ 20:07
quote:
Op maandag 23 juni 2008 23:27 schreef Quir het volgende:
Het is trouwens patat, oetlul.
de_boswachterdinsdag 24 juni 2008 @ 20:13
De nieuwslezer van radio 3 zei net: File door een frietwagen die is afgebrand

Het is dus friet want het nieuws = goed.
Gluckskaferdinsdag 24 juni 2008 @ 20:56
quote:
Op dinsdag 24 juni 2008 20:13 schreef de_boswachter het volgende:
De nieuwslezer van radio 3 zei net: File door een frietwagen die is afgebrand

Het is dus friet want het nieuws = goed.
Klopt.
Friet is de enige juiste benaming.

Patat klinkt zo agressief en naargeestig, dat komt door de dubbel 'AT' klank.
de_boswachterdinsdag 24 juni 2008 @ 21:41
quote:
Op dinsdag 24 juni 2008 20:56 schreef Gluckskafer het volgende:

[..]

Klopt.
Friet is de enige juiste benaming.

Patat klinkt zo agressief en naargeestig, dat komt door de dubbel 'AT' klank.
Patat klinkt denigrerend voor een gerecht wat 5 sterren heeft op de schaal van 5 voor goed voedsel.
TheZapsterdinsdag 24 juni 2008 @ 22:45
quote:
Op dinsdag 24 juni 2008 20:13 schreef de_boswachter het volgende:
De nieuwslezer van radio 3 zei net: File door een frietwagen die is afgebrand

Het is dus friet want het nieuws = goed.
Dat is die trol uit Eindhoven zeker?
Pollewoppiewoensdag 25 juni 2008 @ 09:51
Ik wist dat dit een patat / friet topic zou gaan worden!!

Kunnen patat en friet niet gewoon vredig samen naast elkaar bestaan? Imo zijn frietjes van die kleine dunne dingen en patatten zijn de grotere dikkere stukken...
de_boswachterwoensdag 25 juni 2008 @ 09:53
*** Zit nu zelf lekker aan een kroketje mosterd

En 2 gebakken voor naar het werk
Gluckskaferwoensdag 25 juni 2008 @ 11:07
quote:
Op woensdag 25 juni 2008 09:53 schreef de_boswachter het volgende:
*** Zit nu zelf lekker aan een kroketje mosterd

En 2 gebakken voor naar het werk
WTF hoe laat begint jouw werk? Smiddags ofzo.
Mr.Cooperdonderdag 26 juni 2008 @ 00:39
Ik heb zin in gefrituurde shizzle.
De_Dorstigedonderdag 26 juni 2008 @ 00:51
Ik mag aannemen dat je haar hebt ontslagen. Vandaag mocht het niet zo zijn dat ik heb gefrituurd, toch zal ik de schade inhalen.

Wat vinden jullie van die kipknotsen van Mora?

Mr.Cooperdonderdag 26 juni 2008 @ 01:33
Lekker natuurlijk.