Recept a.u.b.quote:Op maandag 23 juni 2008 11:31 schreef De_Ananas het volgende:
[..]
n00b!
Kheb ze wel een keer gefrituurd
trolquote:Op maandag 23 juni 2008 11:37 schreef Klaas.Kopkaas het volgende:PATAT
is ook lekker om te frituren.
Je gooit een ei in de frituurpan, een boterham en 5 knakworstjes. Eventjes laten bakken en dan kan je zo alles op je brood gooien en opeten.quote:
lekkerrrquote:Op maandag 23 juni 2008 09:50 schreef de_boswachter het volgende:
Ik wou me toennet even een tweetal kroketten frituren voor op de boterham als ik op mijn werk ben. Er gaat niks boven 2 witte sneeen brood met een kroket en wat mosterd en dat dan koud
quote:Op maandag 23 juni 2008 10:12 schreef veldmuis het volgende:
[..]
Nee, vuur blijft onder de 100 graden. Hoezo?
quote:
klinkt zalig, maar hoe zit het met dat ei ? als je dat in de frituur gooit verspreid dat ei toch helemaal ?quote:Op maandag 23 juni 2008 11:39 schreef De_Ananas het volgende:
[..]
Je gooit een ei in de frituurpan, een boterham en 5 knakworstjes. Eventjes laten bakken en dan kan je zo alles op je brood gooien en opeten.
Toch niet als je met schil en al erin gooitquote:Op maandag 23 juni 2008 11:47 schreef Acinonyx het volgende:
[..]
klinkt zalig, maar hoe zit het met dat ei ? als je dat in de frituur gooit verspreid dat ei toch helemaal ?
quote:Op maandag 23 juni 2008 11:37 schreef Klaas.Kopkaas het volgende:FRIET
is ook lekker om te frituren.
zo frituur ik al jaren, en de kroketten en patat zijn altijd lekker geweest, en het het maakt heus niet uit of de temperatuur nou 100 of 160 graden is:: gewoon een kwestie van iets langer bakkenquote:Op maandag 23 juni 2008 10:16 schreef Strychnine het volgende:
[..]
Omdat het dan niet logisch zou zijn een frituurpan op je gaspit te zetten, want onder de 160 graden worden het vieze vettige half rauwe frituurdingen....
En het gaat om de olie, niet om het vuur
[het is hier te vroeg voor]
Olie op het gaspitje wordt gewoon 190 graden, afhankelijk van je pan (een pan met dikke bodem duurt langer om warm te worden, maar blijft wel langer warm/wordt ook heter).quote:Op maandag 23 juni 2008 12:00 schreef Acinonyx het volgende:
[..]
zo frituur ik al jaren, en de kroketten en patat zijn altijd lekker geweest, en het het maakt heus niet uit of de temperatuur nou 100 of 160 graden is:: gewoon een kwestie van iets langer bakken
Perry Bible Fellowshipquote:
koude krokettenquote:Op maandag 23 juni 2008 11:37 schreef Klaas.Kopkaas het volgende:PATAT FRIET
is ook lekker om te frituren.
FOUT je kunt ook een hogedrukpan gebruikenquote:Op maandag 23 juni 2008 12:04 schreef Xith het volgende:
[..]
Olie op het gaspitje wordt gewoon 190 graden, afhankelijk van je pan (een pan met dikke bodem duurt langer om warm te worden, maar blijft wel langer warm/wordt ook heter).
Behalve als je water gebruikt ipv olie, dan wordt het wel alleen maar 100 graden :p
quote:Op maandag 23 juni 2008 14:29 schreef Xith het volgende:
Frituren is een kooktechniek waarbij het voedsel voor enkele minuten in zeer hete olie (160-190°C) of vet wordt ondergedompeld.
Maakt geen kanker uit, slimkeesquote:Op maandag 23 juni 2008 10:50 schreef classpc het volgende:
[..]
220 door een kroonsteen is wel het domste wat je kunt doen
eindelijk iemand die het ook kentquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |