abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_59669757
Optimel yoghurt met banaan, boterham met kipfilet en sla en groene thee .
  woensdag 25 juni 2008 @ 10:39:40 #177
12820 Doodkapje
CyanideCookies
pi_59670463
Geroosterd brood met noten-paturain, tomaat en sjalotjes + een bakje yogurt met Smacks
...kan het geen beat schelen...
D700 Nikonian www.schiet7kleuren.nl
pi_59672072
quote:
Op woensdag 25 juni 2008 10:39 schreef Doodkapje het volgende:
Geroosterd brood met noten-paturain, tomaat en sjalotjes + een bakje yogurt met Smacks
Oh dat klinkt smakelijk. Ik ga denk ik een variatie daarop maken. Eens zien wat ik in de kast heb liggen.
There is no love sincerer than the love of food.
  woensdag 25 juni 2008 @ 11:44:09 #179
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_59672268
ik neem zo een sate
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
  woensdag 25 juni 2008 @ 12:27:12 #180
12820 Doodkapje
CyanideCookies
pi_59673253
quote:
Op woensdag 25 juni 2008 11:36 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Oh dat klinkt smakelijk. Ik ga denk ik een variatie daarop maken. Eens zien wat ik in de kast heb liggen.
Met improviseren kun je ook ver komen
...kan het geen beat schelen...
D700 Nikonian www.schiet7kleuren.nl
pi_59673584
gebakken rijst als lunch met wortel, doperwtjes, lente ui en knof.. en natuurlijk een eitje erdoorheen.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_59674711
quote:
Op woensdag 25 juni 2008 12:27 schreef Doodkapje het volgende:

[..]

Met improviseren kun je ook ver komen
Het is een Spaans stokbroodje met yorkham, geitenkaas, sla, tomaat en tuinkers geworden.

Ik heb deze week tuinbonen in mijn biologische pakketje zitten. Heeft iemand een recept waarvan ik niet over mijn nek ga? Bij voorkeur iets waarbij je de tuinbonen helemaal niet meer proeft.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_59674922
cup a soup met boterhammetjes gehad.

vanavond wordt het iets makkelijks...
  woensdag 25 juni 2008 @ 13:33:05 #184
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_59674980
Salade met gegrilde pastrami en een mayo-dragon dressing

pi_59674984
vanavond heerlijke bieflapjes en erbij, ipv wat ik eerst dacht, een salade met komkommer/uienringen/feta/verse dille en gedroogde munt, met citroensap en olijfolie...
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  woensdag 25 juni 2008 @ 13:42:14 #186
12820 Doodkapje
CyanideCookies
pi_59675256
quote:
Op woensdag 25 juni 2008 13:22 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Het is een Spaans stokbroodje met yorkham, geitenkaas, sla, tomaat en tuinkers geworden.

Ik heb deze week tuinbonen in mijn biologische pakketje zitten. Heeft iemand een recept waarvan ik niet over mijn nek ga? Bij voorkeur iets waarbij je de tuinbonen helemaal niet meer proeft.
Jummie Geen dressing op je broodje?

Ik zit nu aan de 'restjes' van gisteravond... aardappel ovenschotel met cajun kip, sjalotjes, kastanjechampignons en paprika (en een beetje knoflook)... stiekem is het nog best veel
zometeen diploma-uitreiking, dus ik wil wel een beetje goed gevulde maag hebben... die dingen kunnen nog best langdradig zijn...
...kan het geen beat schelen...
D700 Nikonian www.schiet7kleuren.nl
pi_59675287
quote:
Op woensdag 25 juni 2008 13:22 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Het is een Spaans stokbroodje met yorkham, geitenkaas, sla, tomaat en tuinkers geworden.

Ik heb deze week tuinbonen in mijn biologische pakketje zitten. Heeft iemand een recept waarvan ik niet over mijn nek ga? Bij voorkeur iets waarbij je de tuinbonen helemaal niet meer proeft.
Dubbeldoppen.
Vervolgens snipper je een witte ui, die fruit je, daarna arborio erbij oid, even bakken, droge vermouth erbij, tuinbonen en reepjes pancetta, en dan langzaam bouillon toevoegen.

Tuinbonenrisotto a la River Cafe. Zelfs mijn tuinbonen-hatende echtgenoot vond het lekker
pi_59675288
quote:
Op woensdag 25 juni 2008 13:33 schreef SHE het volgende:
Salade met gegrilde pastrami en een mayo-dragon dressing

[ afbeelding ]
Kind toch! Dat ziet er zalig uit!
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_59675530
Een kopje groene thee.
Ik hoor net dat ik vanaf vandaag ook een (combi-)oventje heb dus ik ga iets leuks uitzoeken om vanavond te maken
The rock candy's melted, only diamonds now remain
pi_59681699
Hot Ajam
pi_59682055
Kip, kerrie en rijst!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_59683465
Salade gemaakt van veldsla, garnaaltjes, mandarijn en druif. Beetje citroensap en cocktailsaus erop en naanbrood erbij.
pi_59684152
Wij hadden aardappels, boontjes en een karbonade.
Nu heb ik ook wel ff genoeg van de aardappels met groenten
  woensdag 25 juni 2008 @ 19:48:22 #194
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_59684309
Zoals beloofd de ossenhaas, met balsamico-thijm saus




Hoe maken we dat?

Nou simpel:

In een pan wat ganzenvet laten smelten. WAAT?? Ja, ganzenvet : Graisse d'Oie van Rougié tk bij Makro/Hanos
Als het vet gesmolten is, voeg je sjalotjes en een flinke bos verse thijm toe.
Als alles gefruit is, giet je er 150ml aceto balsamico op en 50 ml maple syrup.
Laat inkoken; zeven , klaar : balsamico saus to die for

Dan kastanjechampignons bakken in olijfolie; kort en krachtig; zouten, peper, maple syrup. Klaar
Romaatjes in een ovenschaal; zout, peper en olijfolie; 10 minuten op 220gr

Ossenhaasje bakken in ganzenvet; mooi bruin bakken op hoog vuur, 5 minuten laten rusten, op smaak brengen en op bord leggen.
Nou..dat is verdikkeme lekker. En de smaak sensatie was een dikke 10. Deze krijgt mijn moeder NOOIT. Ha!
pi_59684333
zo zou ik mijn bordje ook maken
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_59684602
Toch wel trek nu dus ik heb wat kippenpootjes met rijst besteld.
pi_59684614
quote:
Op woensdag 25 juni 2008 19:48 schreef SHE het volgende:
Zoals beloofd de ossenhaas, met balsamico-thijm saus

[ afbeelding ]


Hoe maken we dat?

Nou simpel:

In een pan wat ganzenvet laten smelten. WAAT?? Ja, ganzenvet : Graisse d'Oie van Rougié tk bij Makro/Hanos
Als het vet gesmolten is, voeg je sjalotjes en een flinke bos verse thijm toe.
Als alles gefruit is, giet je er 150ml aceto balsamico op en 50 ml maple syrup.
Laat inkoken; zeven , klaar : balsamico saus to die for

Dan kastanjechampignons bakken in olijfolie; kort en krachtig; zouten, peper, maple syrup. Klaar
Romaatjes in een ovenschaal; zout, peper en olijfolie; 10 minuten op 220gr

Ossenhaasje bakken in ganzenvet; mooi bruin bakken op hoog vuur, 5 minuten laten rusten, op smaak brengen en op bord leggen.
Nou..dat is verdikkeme lekker. En de smaak sensatie was een dikke 10. Deze krijgt mijn moeder NOOIT. Ha!
Goddelijk!
pi_59685027
Lekkerrrrrrrrrrrr SHE.
En vandaag aten we vega



LINK
pi_59685078
Vlinderpasta met tomaten/pecorinosaus is bijna klaar
The rock candy's melted, only diamonds now remain
  woensdag 25 juni 2008 @ 20:16:25 #200
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_59685174
quote:
Op woensdag 25 juni 2008 20:12 schreef Bluezz het volgende:
Lekkerrrrrrrrrrrr SHE.
En vandaag aten we vega

[ afbeelding ]

LINK
Oeh, gevulde portobello
Ik ben echt verslaafd aan die dingen!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')