abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_58763316
quote:
Op maandag 19 mei 2008 15:06 schreef Elfletterig het volgende:
Vooraf: LEER QUOTEN. Je zit reacties te typen in teksten van mij, waardoor het net lijkt alsof ik die onzin heb uitgekraamd.
[..]

Waar heb je het in vredesnaam over? Word jij gedwongen om met iemand van hetzelfde geslacht het bed in te duiken of te trouwen? En hoezo heb je last van homofobie? Word je regelmatig voor homo aangezien ofzo (en kun je dat niet verkroppen) ? Als je het woord 'last' in de mond neemt als je over homofobie praat, waarom maak je jezelf er dan net zo hard schuldig aan, met je bizarre, opruiiende uitspraken? Gelijke rechten gaan trouwens over alle mensen; onze Grondwet heeft dat heel duidelijk omschreven, dus zoek dat maar op.

Ik maakte die opsomming trouwens niet om nog eens op te reageren. Het was slechts een lijstje van beroemde drogredenen. Het feit dat jij daar NOG EENS op gaat reageren, is veelzeggend. En dan hebben we het nog niet eens over de onzin die je uitkraamt. Hypocrisie ten top, zoals jij je uitlaat over homo-vriendelijkheid, terwijl je hard meewerkt aan een negatieve beeldvorming.
Hypocrisie, zaken proberen te verbergen is pas hypocrisie en zorgt voor een negatieve beeldvorming. Voor de rest is waarschijnlijk de helft van de mensen waar ik mee omga homo, maar het is wel zo eerlijk om te zeggen dat de meesten geen nederlandse homo's zijn, en al helemaal geen verwijfde types. Want voor het grootste gedeelte kan ik de nederlandse homo's niet luchten of zien.

De reden waarom ik zoveel last hebt van homofobie is dat ik homo's als normale mensen beschouw, ook met hun omga, en niet opeens nerveus word als twee mannen of vrouwen elkaar een kus geven, hand in hand lopen, of gezellig tegen elkaar aankruipen op de bank wanneer ze tv kijken.

homo's in nederland en hand in hand lopen op straat... Dat is iets wat ik nog nooit heb meegemaakt.
quote:
Dat geneuzel van jou over andere landen en de gretigheid waarmee je inhaakt op het HIV-verhaal doen me trouwens precies denken aan Monus; ook zo'n wazig figuur die altijd in topics over homoseksualiteit was te vinden, met al net zulke kromme redeneringen als jij.
The only one...
Op onbegeleid verlof...
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')