Ik vind het vaak smeriger als mensen de snot UIT hun neus naar buiten een doekje in blazen.quote:Ik vind dat altijd zo smerig hè, dat mensen hun neus ophalen in plaats van te snuiten
Dat doen ze maar één keer! Zij doet het wel 10x achter elkaar.quote:Op woensdag 11 juni 2008 17:53 schreef Prst_ het volgende:
[..]
Ik vind het vaak smeriger als mensen de snot UIT hun neus naar buiten een doekje in blazen.
Ik ben het daar mee eens, want treinen vliegen toch ook niet 's nachts?quote:Op maandag 2 juni 2008 12:18 schreef Summers het volgende:
iedereen maakt zelf uit wat voor argumenten die gebruikt en of dat zinnig is of niet , accepteer dat maar een keer .
als jij graag over vliegende treinen wilt nadenken die s'nachts niet vliegen , moet je dat lekker doen als je daar blij van wordquote:Op donderdag 12 juni 2008 13:52 schreef Metallinos het volgende:
[..]
Ik ben het daar mee eens, want treinen vliegen toch ook niet 's nachts?
Maar het maakt geen zinnig argument in een discussie, dat moet jij toch ook wel inzien. Er zijn wel degelijk maatstaven voor wat een zinnig en wat een onzinnig argument is. Argumenteren en kennis vergaren gaat niet zoals jij beweert dat iedereen dat zelf maar uitmaakt en dan is het wel goed.quote:Op donderdag 12 juni 2008 13:59 schreef Summers het volgende:
[..]
als jij graag over vliegende treinen wilt nadenken die s'nachts niet vliegen , moet je dat lekker doen als je daar blij van word
Ik kan " het " ook nog niet,quote:Op zondag 27 april 2008 14:43 schreef Dibble het volgende:
Mij is het nog niet gelukt, je moet namelijk absoluut geen twijfel hebben en je geloof erin mot sterk zijn. Ik zou zeggen probeer het eens, zet een muziekje op waar je helemaal in opgaat en maak je hoofd leeg. Concentreer je in een object en kijk of je het kan beinvloeden.
let me know [ afbeelding ]
Je zadelt ons op met allerlei spirituele theorieen met daarbij de melding dat je stellig overtuigd bent dat het zo werkt. Dan gaan mensen daar uiteraard over doorvragen. Nu heb je alle recht om daar niet op te hoeven reageren, ik wil enkel aangeven dat je van te voren weet dat mensen dat op een forum doen en als je niet zulke reacties wilt zien of op wilt reageren, tja dan heeft het noemen van je theorieen niet zo veel zin. En dat is zonde, want als ze waar zijn dan geef je de theorieen en jezelf geen enkele kans om zich te ontplooien.quote:Op zondag 8 juni 2008 15:42 schreef Darkwolf het volgende:
Omdat ik uiteindelijk toch meer de spirituele kant op zal gaan betreffende de antwoorden op andermans vragen.
Dat zal alleen maar tot meer vragen leiden die steeds verder afstruinen van het hele QM gebeuren.
Immers, ik ben geen expert op het QM gebeuren en zal meer van eigen invalshoek deze vragen dus beantwoorden.
Het gaat erom dat de openingspost (niet van jou) en veel new age theorieen en films domweg stellen dat QM het paranormale bewezen heeft. Het zou correcter zijn als ze eerst de QM uitleggen en daarna duidelijk aangeven "en mijn theorie gebaseerd op de QM is het volgende". Nu wordt de QM gewoon verkeerd weerggeven, we weten al zo weinig van de wereld om ons heen, laten we dan in godsnaam wat we WEL testbaar weten correct weergeven. De verkrachting van de QM, zoals ik het inderdaad heb genoemd, betekent namelijk in de praktijk dat zoeken op internet op QM eerst 20 links oplevert met verkeerde voorstelling ervan en allemaal over new age gaan. Door het verkeerd weergeven van de feiten over QM op die manier gaat de kennis er wereldwijd op achteruit, niet vooruit.quote:QM en spiritualiteit zijn volgens vele hier een "verkrachting" van samensmelting. De haren gaan letterlijk overeind staan bij sommige hier.
Ik ben juist blij met je reacties, en ik ga ook op alles in wat jij zegt. Dus dan zijn wij beide geen sukkels naar mijn mening.quote:You and I both know that isn't true.
Al moet ik zeggen dat posts zoals die van jou een stuk respectvoller over komen. En dan bedoel ik voornamelijk deze post van jou waar ik nu op reageer.
En misschien ben ik ook wel een sukkel dat ik overal op in ga, maar dat is dan mijn imperfectie.
Er zijn geen maatstaven voor tru gerelateerde onderwerpen , als dat zo was was het al bekend , als iedereen argumenten moet gebruiken volgens de norm terwijl tru onderwerpen daarbuiten vallen dan krijg je dus dat niemand meer iets kan zeggen , ( valt het al op ? ) dan kan je dit forum wel wetenschap noemen maar dat is er al . kennis vergaren gaat bij tru onderwerpen vaak via eigen ervaringen , ook al willen sommige mensen graag geloven dat mensen een fantasieverhaal aangrijpen omdat ze zo zielig zijn ...quote:Op donderdag 12 juni 2008 14:06 schreef Metallinos het volgende:
[..]
Maar het maakt geen zinnig argument in een discussie, dat moet jij toch ook wel inzien. Er zijn wel degelijk maatstaven voor wat een zinnig en wat een onzinnig argument is. Argumenteren en kennis vergaren gaat niet zoals jij beweert dat iedereen dat zelf maar uitmaakt en dan is het wel goed.
Wat een onzinquote:Op vrijdag 13 juni 2008 12:58 schreef Summers het volgende:
Als je gaat eisen dat mensen argumenten gebruiken die jij vind dat de waarheid is ( maar hoeft niet perse zo te werken voor dingen die je nog niet kent ), dan sluit je dus bij voorbaat uit dat het wellicht anders zou kunnen werken dan je denkt dat het zou moeten werken
prima , dan vind jij dat , andere mensen hebben weer het recht om dingen op hun eigen manier te zien en dingen erbij te halen die hun weer wel relevant vinden in een onderwerp .quote:Op vrijdag 13 juni 2008 13:06 schreef L.Denninger het volgende:
[..]
Wat een onzin
Een argument maak je om iets logisch aannemelijk te maken.
Willekeurig ongerelateerde dingen roepen en dat 'argumenten' noemen slaat nergens op, hoe hard je ook roept "ik maak zelf wel uit wat argumenten zijn !" - ten slotte heeft een fiets ook twee wielen.
Summers is geen kerel, en dat verklaart misschien ook gelijk je laatste stellingquote:Op vrijdag 13 juni 2008 13:55 schreef P8 het volgende:
Summers, jij haalt volgens mij begrippen als "feiten", "argumenten", "ervaringen" en "meningen" door elkaar.
Je bent volgens mij een tolerante kerel. Dat is goed imho. Maar je beredeneert onlogisch.
oe, is ze een chick? Pics?quote:Op vrijdag 13 juni 2008 13:56 schreef L.Denninger het volgende:
[..]
Summers is geen kerel, en dat verklaart misschien ook gelijk je laatste stelling
Wahahaha! Jij twijfelde serieus even aan mijn geslacht door die opmerking?quote:
Maatstaven voor hoe je iets in het algemeen als mogelijk bestaand kunt accepteren zijn er wel, alleen komen ze nooit overeen met paranormale ervaringen, omdat die juist elke logische waarheidsvinding ontlopen. Het ontlopen van doodnormale logische "maatstaven" is geen garantie dat het dan wel iets anders moet zijn wat die saaie wetenschappelijke instelling niet kan bevatten, maar meer een aanwijzing dat het misschien wel allemaal niet klopt.quote:Op vrijdag 13 juni 2008 12:58 schreef Summers het volgende:
Er zijn geen maatstaven voor tru gerelateerde onderwerpen , als dat zo was was het al bekend ,
De wetenschappelijke "normen" zijn geen beperkingen die nieuwe inzichten onderdrukken, maar instrumenten die je kunnen helpen de waarheid te achterhalen. Alles en iedereen die zich buiten die normen beweegt zijn niet per definitie zinnige nieuwe zienswijzes, maar dubieuze theorieen die zichzelf eerst moeten bewijzen. Die vervelende "normen" zijn geen opgelegde beperkingen maar bewezen methodes die een nieuwe theorie eerst moet weerleggen om als zinnig beschouwd te worden.quote:als mensen dingen ervaren buiten de norm gaan hun hersenen zich niet schikken naar jouw huidige norm maar denken uit zichzelf verder dan de maatstaven , nieuwe wegen, nieuwe zienswijze .
Nieuwe ideeen en vrije geesten zijn prima, dat is de motor van de gehele wetenschap, maar dat betekent niet dat nieuwe ideeen gevrijwaard zijn van het aanleveren van bewijs en uitleg waarom bestaande theorieen -die zich wel bewezen hebben- opeens niet meer zouden kloppen. Een nieuwe theorie is niet goed alleen maar OMDAThet de wetenschap simpelweg tegenspreekt, het zal eerst aanwijzingen moeten aanleveren DAT het aantoonbaar de wetenschap tegenspreekt.quote:prima als mensen anders denken maar ga niet je eigen maatstaven bij andere mensen opdringen omdat je zelf vind dat dat moet of zo hoort of de waarheid is .
wees een vrije geest en laat andere mensen dat ook zijn .
Het gaat erom dat er eerst bewezen moet worden dat er dingen ZIJN die we nog niet kennen, je gaat nu bij voorbaat vanuit dat dat zo is, terwijl dat juist hetgene is dat je eerst moet bewijzen.quote:Als je gaat eisen dat mensen argumenten gebruiken die jij vind dat de waarheid is ( maar hoeft niet perse zo te werken voor dingen die je nog niet kent ),
ik heb ook niet de overtuiging dat alles logisch te beredeneren is of kan of zou moeten zijn .quote:Op vrijdag 13 juni 2008 13:55 schreef P8 het volgende:
Summers, jij haalt volgens mij begrippen als "feiten", "argumenten", "ervaringen" en "meningen" door elkaar.
Je bent volgens mij een tolerante meid. Dat is goed imho. Maar je beredeneert onlogisch.
misschien werken paranormale ervaringen wel anders dan de algemene maatstaven van nu , dat is mijn ervaring , ik kan niet anders dan bij mezelf te blijven ook als jij geloofd dat het anders zou moeten werken . voor mij is er in alles een stukje waarheid en is niks de ultieme waarheid .quote:Op zaterdag 14 juni 2008 01:46 schreef mike_another het volgende:
[..]
Maatstaven voor hoe je iets in het algemeen als mogelijk bestaand kunt accepteren zijn er wel, alleen komen ze nooit overeen met paranormale ervaringen, omdat die juist elke logische waarheidsvinding ontlopen. Het ontlopen van doodnormale logische "maatstaven" is geen garantie dat het dan wel iets anders moet zijn wat die saaie wetenschappelijke instelling niet kan bevatten, maar meer een aanwijzing dat het misschien wel allemaal niet klopt.
[..]
als zinnig beschouwd te worden in jouw ogen , ik zie dat het anders werkt en heb dus ook niet de overtuiging net als jij dat alles aan die normen MOET voldoen . dat is jouw geloof maar niet de mijne , ik zie gevoel bijv ook als instrument om de waarheid te achterhalen en ik zie gevoel niet als ondergeschikte in paranormale zaken maar meer als sleutel of poort tot kennis en waarheid .quote:De wetenschappelijke "normen" zijn geen beperkingen die nieuwe inzichten onderdrukken, maar instrumenten die je kunnen helpen de waarheid te achterhalen. Alles en iedereen die zich buiten die normen beweegt zijn niet per definitie zinnige nieuwe zienswijzes, maar dubieuze theorieen die zichzelf eerst moeten bewijzen. Die vervelende "normen" zijn geen opgelegde beperkingen maar bewezen methodes die een nieuwe theorie eerst moet weerleggen om als zinnig beschouwd te worden.
[..]
Er is wel uitleg alleen word die niet gehoord omdat het niet aan de norm voldoet die jij als waarheid ziet .quote:Nieuwe ideeen en vrije geesten zijn prima, dat is de motor van de gehele wetenschap, maar dat betekent niet dat nieuwe ideeen gevrijwaard zijn van het aanleveren van bewijs en uitleg waarom bestaande theorieen -die zich wel bewezen hebben- opeens niet meer zouden kloppen. Een nieuwe theorie is niet goed alleen maar OMDAThet de wetenschap simpelweg tegenspreekt, het zal eerst aanwijzingen moeten aanleveren DAT het aantoonbaar de wetenschap tegenspreekt.
[..]
daar gaat het jou om , voor mij is bewezen dat het bestaat dmv eigen ervaringen , ik hoef me niet te gedragen of te praten of te geloven naar wat jij als de waarheid ziet , dat verwacht ik ook niet van jou .quote:Het gaat erom dat er eerst bewezen moet worden dat er dingen ZIJN die we nog niet kennen, je gaat nu bij voorbaat vanuit dat dat zo is, terwijl dat juist hetgene is dat je eerst moet bewijzen.
Dat is een beetje een doodoener, dat niks de ultieme waarheid is betekent niet dat je niet zo dicht mogelijk bij de meest waarschjijnlijke waarheid moet willen en kan komen. Het is niet zo dat alle theorieen wetenschappelijke, paranormale en elke andere theorie die we nu ter plekke erbij verzinnen allemaal even gelijkwaardig zijn en evenveel recht hebben op dat ze de waarheid zouden kunnen beschrijven. Daar zijn natuurlijk wel verschillen in waarschijnlijkheid in aan te geven.quote:Op zaterdag 14 juni 2008 13:05 schreef Summers het volgende:
misschien werken paranormale ervaringen wel anders dan de algemene maatstaven van nu , dat is mijn ervaring , ik kan niet anders dan bij mezelf te blijven ook als jij geloofd dat het anders zou moeten werken . voor mij is er in alles een stukje waarheid en is niks de ultieme waarheid .
Jouw gevoel en persoonlijke ervaringen zijn geen nieuw instrument om het paranormale te meten, maar juist onderdeel van het paranormale verschijnsel zelf dat men probeert aan te tonen. Je gaat er nu vanuit dat de theorie die jij erzelf voor hebt, bewijs is van de theorie zelf.quote:ik zie gevoel bijv ook als instrument om de waarheid te achterhalen en ik zie gevoel niet als ondergeschikte in paranormale zaken maar als sleutel of poort tot kennis en waarheid .
Dat is niet zozeer mijn geloof, maar een opvatting die overeenkomt met wat algemeen door anderen objectief testbaar en aantoonbaar is. Persoonlijke ervaringen en gevoel zijn subjectieve foutgevoelige instrumenten. Je kan die twee niet zomaar als gelijkwaardige alternatieven naast elkaar zetten door te stellen dat sommige mensen in het een en anderen in het andere geloven, alsof het een bijna religieuze kwestie van keuzes is.quote:als zinnig beschouwd te worden in jouw ogen , ik zie dat het anders werkt en heb dus ook niet de overtuiging net als jij dat alles aan die normen MOET voldoen . dat is jouw geloof maar niet de mijne ,
Als het niet verklaard waarom werkende aantoonbare metingen opeens er volkomen naast zouden zitten, dan is dat geen uitleg. Dat is simpelweg zeggen dat alle wetenschappelijke aanpakken het lijken te weerleggen omdat het dan "blijkbaar" niet gemeten kan worden.quote:Er is wel uitleg alleen word die niet gehoord omdat het niet aan de norm voldoet die jij als waarheid ziet .
Het gaat erom dat jij als argument aandraagt dat er dingen zijn die de wetenschap niet kan verklaren, terwijl het werkelijk bestaan van die dingen eerst aangetoond moet worden, daarna is het pas zinnig om te proberen om het te verklaren.quote:daar gaat het jou om , voor mij is bewezen dat het bestaat dmv eigen ervaringen , ik hoef me niet te gedragen of te praten of te geloven naar wat jij als de waarheid ziet , dat verwacht ik ook niet van jou .
Die bewering lijkt me onjuist.quote:Op zondag 15 juni 2008 01:34 schreef mike_another het volgende:
Je kunt enkel stellen dat de wetenschap telekinese nog nooit uberhaupt heeft kunnen WAARNEMEN.
Dit waargenomen effect werd door 'n aantal wetenschappers (bij gebrek aan beter ?) toegeschreven aan psychokinetische krachten :quote:Uri Geller was not the only "psychic warrior" called back to government service after 9/11.
http://new-federalist.com/other/2005/3233spoonbenders.html
Nu doe je net alsof jij wel zo dicht mogelijk bij de waarheid wilt en kan komen en iemand die een andere weg ziet kloot maar wat aan en komt niet zo dichtbij ? dat kan jij niet weten , ieder mens zoekt de waarheid en dus heeft ieder mens recht om de waarheid te beschrijven .quote:Op zondag 15 juni 2008 01:34 schreef mike_another het volgende:
[..]
Dat is een beetje een doodoener, dat niks de ultieme waarheid is betekent niet dat je niet zo dicht mogelijk bij de meest waarschjijnlijke waarheid moet willen en kan komen. Het is niet zo dat alle theorieen wetenschappelijke, paranormale en elke andere theorie die we nu ter plekke erbij verzinnen allemaal even gelijkwaardig zijn en evenveel recht hebben op dat ze de waarheid zouden kunnen beschrijven. Daar zijn natuurlijk wel verschillen in waarschijnlijkheid in aan te geven.
[..]
ik zie weleens aura's hoe moet ik dat bewijzen ? heb jij een machine waarmee je door mijn ogen kan kijken om te zien wat ik zie ? heb je dan misschien een bril waarmee je iedereens aura kan laten verschijnen en ik moet dan zeggen welke kleuren die aura heeft en jij controleerd dat ?quote:Jouw gevoel en persoonlijke ervaringen zijn geen nieuw instrument om het paranormale te meten, maar juist onderdeel van het paranormale verschijnsel zelf dat men probeert aan te tonen. Je gaat er nu vanuit dat de theorie die jij erzelf voor hebt, bewijs is van de theorie zelf.
Je kunt niet zeggen dat een thermometer perfect werkt door de thermometer op zichzelf los te laten, dan zul je daar extra externe meetapparaten op los moeten laten om in beginsel de juiste werking van de nieuwe thermometer eerst aan te tonen. Ik kan ook wel zeggen dat ik aura's kan voelen met m'n hand, maar dan is niet daarmee mijn hand en gevoel opeens een werkend nieuw instrument dat beter meet dan de huidige wetenschap. Eerst moet je bewijzen dat aura's bestaan en daarna dat ik dat OOK met m'n hand kan aanvoelen. Nou ja, dat hoeft natuurlijk niet, maar als je niet zo redeneert dan werk je zelfdeceptie in de hand.
zeker met telekinese en telepathie mocht je dat ervaren dan neem jij maar aan dat iemand dat als een machine eruit kan stampen of als een kraan die je open zet en dan ook nog wanneer jij dat wilt en hoe vaak en het moet ook nog in een standaard methode passen die geld voor dingen die we wel al kennen ..quote:We hebben het er al eerder samen over gehad, er is geen enkele reden waarom de paranormale dingen die via gevoel waargenomen zouden kunnen worden niet OOK daarnaast getest zouden moeten kunnen worden met standaardmethodes, zeker als we het hebben over telekinese en telepathie.
[..]
zo heeft iedereen zijn opvattingen die algemeen door anderen worden gedeeld , maar geen van hen mag dat voor een ander bepalen .quote:Dat is niet zozeer mijn geloof, maar een opvatting die overeenkomt met wat algemeen door anderen objectief testbaar en aantoonbaar is. Persoonlijke ervaringen en gevoel zijn subjectieve foutgevoelige instrumenten. Je kan die twee niet zomaar als gelijkwaardige alternatieven naast elkaar zetten door te stellen dat sommige mensen in het een en anderen in het andere geloven, alsof het een bijna religieuze kwestie van keuzes is.
[..]
idd , dus als iemand zegt dat je een aura kan voelen met je hand kan je op zijn minst constateren of je daadwerkelijk iets voelt , dus gewoon te kijken of het werkt .quote:Als het niet verklaard waarom werkende aantoonbare metingen opeens er volkomen naast zouden zitten, dan is dat geen uitleg. Dat is simpelweg zeggen dat alle wetenschappelijke aanpakken het lijken te weerleggen omdat het dan "blijkbaar" niet gemeten kan worden.
Als iets niet gemeten kan worden, dan zeg jij dat daarmee bewezen is dat de metingen niet goed zijn, terwijl het veel waarschijnlijker is dat wat je probeerde te meten blijkbaar niet klopt. En nogmaals, het gaat niet om energiestromen meten, maar doodnormale statistische raporten bijhouden of iemand bv iets kan voorspellen of dat iemand iets kan laten zweven. Er is geen enkele verklaring waarom die dingen niet op z'n minst geconstateerd zouden kunnen worden door gewoon te kijken of het werkt.
[..]
elke eigen ervaring is zinnig om te verklaren , het is echt niet zo dat je dat in de wacht zet of kan zetten omdat de wetenschap het nog niet heeft aangetoond , jij denkt ook altijd na over je ervaringen en bent de hele dag aan het verklaren hoe en waarom , dat is menseigen , dat kan je niet eens stoppen anders zou niemand meer bijv een slapeloze nacht hebben omdat er iets in zijn of haar hoofd maalt maar het gewoon in de wacht zetten voor iets buiten jezelf .quote:Het gaat erom dat jij als argument aandraagt dat er dingen zijn die de wetenschap niet kan verklaren, terwijl het werkelijk bestaan van die dingen eerst aangetoond moet worden, daarna is het pas zinnig om te proberen om het te verklaren.
Maar wat er niet is kan je dan ook niet ervaren , zodra dat wel zo is bestaat het al , of het nou wel of niet een naam heeft of in iemands hokje past of zienswijze .quote:Je kunt toch ook niet stellen dat wetenschap tekort schiet omdat ze bv telekinese niet kunnen verklaren? Je kunt enkel stellen dat de wetenschap telekinese nog nooit uberhaupt heeft kunnen WAARNEMEN. Wat er niet is, kan uiteraard ook niet verklaard worden.
Ik probeerde het eerder al uit te leggen wat betreft argumentatie met een maf voorbeeld. "Ik ben het daar mee eens, want treinen vliegen toch ook niets 's nachts?" Denk jij dat dit ooit een goed argument kan zijn bij normale vragen? Zo nee, op basis waarvan veroordeel jij dit argument? Oftewel, ben je het er mee eens dat dit een onzin argument is, omdat het niet voldoet aan bepaalde eisen die men aan een argument toekent? En is het dan echt zo'n grote stap om dit door te trekken naar argumenten die minder onzinnig zijn dan deze, maar nog steeds niet voldoen aan bepaalde eisen?quote:Op maandag 16 juni 2008 14:08 schreef Summers het volgende:
Daarom ruikt het voor mij een beetje naar geloof , als iemand "afwijkt " van wat jij als standaard ziet dan zijn daar altijd negatieve consequenties aan verbonden en is iemand per definitie NIET gelijkwaardig meer , sterker nog , je stelt nog regels op ook , dit en dat mag je NIET combineren , je moet evenveel waarde hechten aan waar ik waarde aan hecht ( wetenschap en paranormale MAG NIET gelijkwaardig gestelt worden )
Zoek een groep mannen of vrouwen die ongeveer even lang zijn en zelfde postuur hebben. Laat ze precies hetzelfde kleden en een masker opdoen (of kan je met masker de aura niet meer zien? Dan kan je ze bijvoorbeeld ook op een stoel zetten met de rug naar jou, maar zorg dan dat ze dezelfde pruik op hebben of zo) Probeer bij elke man te onthouden hoe de aura eruit ziet, maak zoveel notities als je wil en nummer de personen. Dan is er een moment dat je even niet mag kijken. De mannen worden doorelkaar gehusseld en je probeert op basis van de aura de mannen hetzelfde te nummeren. Uiteraard onder toezicht van kritische mensen die de selectie van personen leverenquote:ik zie weleens aura's hoe moet ik dat bewijzen ?
Wederom ook te testen. Laat een groep mensen rechtopzitten in een stoel met de rug naar jou (zorgen dat houding hetzelfde is en dat je gezicht niet kan zien, aangezien je daar veel (soms onbewust) kan aflezen aan gemoedstoestand. Zorg ervoor dat er mensen tussenzitten met uiteenlopende gemoedstoestanden, zoals iemand die iemand kent die pas overleden is, iemand die pas verliefd is, iemand die moe is enz.. of als je denkt dat te kunnen, volstaat misschien de gedachte alleen al? Dat de ene persoon denkt aan dood en verderf en dat de ander denkt aan relaxen in de zon en dat jij dat aan de hand van aura voelen kan weten? Als je op basis van aura voelen de gemoedstoestand beter kan voorspellen dan dat je van toeval kan verwachten is de test een succes. Zeker als je met het tweede testopzet het denkt te kunnen daag ik je uit om dit te testen (en ja, ik weet het, ik heb mijn testtopic een beetje lopen verwaarlozen en dit past beter daarin).quote:een aura voelen met je hand is dan weer wat makkelijker , probeer het eens zou ik zeggen , daar hoef je niet voor te wachten tot de wetenschap dat heeft bewezen , vanaf je geboorte voel je al zelfstandig en ik wed dat je nu je verschillende gevoelens kan onderscheiden van elkaar , en dat als je je klote voelt , je je klote voelt en niet per ongeluk superblij omdat je gevoel een foutgevoelig instrument is , als je je klote voelt door een situatie en ik vertel jou dat je je niet klote moet voelen wed ik nog steeds dat je je gewoon klote voelt en niet plotseling euforisch omdat ik beweer dat je dat zou moeten voelen .
Sommige opvattingen zijn beter dan anderen. Dat water kookt door hitte is een betere opvatting dan dat water kookt door voorbijvliegende vogels bijvoorbeeld, hoe erg iemand dat zo ook voelt.quote:zo heeft iedereen zijn opvattingen die algemeen door anderen worden gedeeld , maar geen van hen mag dat voor een ander bepalen .
Toon me een rond vierkant. Sommige dingen zijn per definitie onmogelijk, dus de uitspraak 'alles is mogelijk' is per definitie onzinnig.quote:Ik ga ervan uit dat alles mogelijk is
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |