aardappelschijfjes erbij bakken, dan in een ovenschaal, beetje kaas erover mieteren en dan even gratineren..quote:Op dinsdag 6 mei 2008 12:42 schreef DarkElf het volgende:
vanavond kip uit de oven met erbij gesmoorde kropjes little gems
Ziet er lekker uit!quote:Op dinsdag 6 mei 2008 14:36 schreef Tezz het volgende:
Ik maak vanavond sateetjes voor op de grill, aardappels in de schil met knof en tijm uit de oven en ik kwam nog een zak spitskool tegen in de koelkast. Nog geen idee wat ik daar mee ga doen eigenlijk.
Edit: klaar met eten!!!
Het vlees heb ik maar gewoon in zijn geheel gegrilld, lekker ingesmeerd met olijfolie en provencaalse kruiden. De spitskool heb ik gewokt met peterselie en ontbijtspek en daarna samen met geraspte kaas en creme fraiche in een paprika geduwd. Het was lekker!
[ afbeelding ]
Yep Action! Vier borden, vier ontbijtbordjes en vier soepborden voor 9,95quote:Op dinsdag 6 mei 2008 18:20 schreef MinderMutsig het volgende:
Ik vind dat zulke leuke borden, kwamen die niet van de Action?
Wat is het ?quote:Op dinsdag 6 mei 2008 21:06 schreef Gesloten het volgende:
[ afbeelding ]
Baklava is gelukt en smaakt goed!
Baklava.quote:
Damn dat moet wel lekker smakenquote:Op dinsdag 6 mei 2008 21:18 schreef Gesloten het volgende:
[..]
Baklava.
Filodeeg, met gemalen pistachenootjes met honing en boter ertussen. En als het uit de oven komt overgoten met suikestroop. Turks lekkernij.
Weet iemand trouwens hoe je dit het beste kunt bewaren? En ook hoe lang je het kunt bewaren? Het is namelijk best veel
Het smaakt ook superlekker. Met name als je van mierzoet spul houdtquote:Op dinsdag 6 mei 2008 21:22 schreef Trigalti het volgende:
[..]
Damn dat moet wel lekker smaken![]()
Is het ergens te koop? Of mail je het naar me
Bedankt, binnenkort eens uitvoeren danquote:Op dinsdag 6 mei 2008 21:28 schreef Gesloten het volgende:
[..]
Het smaakt ook superlekker. Met name als je van mierzoet spul houdt
Je kuint het kopen bij de turkse bakker, maar dat is vaak redelijk aan de prijs. Zelf maken is niet zo moeilijk en een stuk goedkoper. Ik heb dit recept aangehouden.
De ex man (turk) van mijn zus zei ooit tegen mij dat je ze het beste PER STUK in zilverfolie kan verpakken, en dan in een trommel doenquote:Op dinsdag 6 mei 2008 21:18 schreef Gesloten het volgende:
[..]
Baklava.
Filodeeg, met gemalen pistachenootjes met honing en boter ertussen. En als het uit de oven komt overgoten met suikestroop. Turks lekkernij.
Weet iemand trouwens hoe je dit het beste kunt bewaren? En ook hoe lang je het kunt bewaren? Het is namelijk best veel
quote:Op dinsdag 6 mei 2008 14:36 schreef Tezz het volgende:
Ik maak vanavond sateetjes voor op de grill, aardappels in de schil met knof en tijm uit de oven en ik kwam nog een zak spitskool tegen in de koelkast. Nog geen idee wat ik daar mee ga doen eigenlijk.
Edit: klaar met eten!!!
Het vlees heb ik maar gewoon in zijn geheel gegrilld, lekker ingesmeerd met olijfolie en provencaalse kruiden. De spitskool heb ik gewokt met peterselie en ontbijtspek en daarna samen met geraspte kaas en creme fraiche in een paprika geduwd. Het was lekker!
[ afbeelding ]
Ja he. En door om mijn creativiteit van gister weer enigszins in balans te brengen met vandaag, hebben we zojuist een AH maaltijdsalade gegeten. De beef teryJAKKI. (hij was dus niet lekker)quote:Op woensdag 7 mei 2008 18:34 schreef -Mellow- het volgende:
[..]![]()
wat creatief van je met die spitskool!
Die tauge lijkt me er niet echt lekker bij combineren.quote:Op woensdag 7 mei 2008 19:22 schreef shiNinG_staR het volgende:
Tagliatelle met spinazie a la boursin, kip en taugé.
Het smaakte er juist heel goed bijquote:Op woensdag 7 mei 2008 22:36 schreef Xennia het volgende:
[..]
Die tauge lijkt me er niet echt lekker bij combineren.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |