Oerlekker, maar ook oerduurquote:Op maandag 21 april 2008 09:03 schreef maok het volgende:
Oerbrood uit de supermarkt, vooral het Oerpompoen en Oerdonker
Dat heb ik er wel voor over. (¤1,70 bij Jumbo geloof ik) Ik doe 4 dagen met een brood dus per lunch valt het wel mee.quote:
Idd. Beetje bakker maakt prima brood. Zelfs het vers afgebakken brood van de AH is lekker.quote:Op maandag 21 april 2008 10:02 schreef Armageddon het volgende:
Ligt eraan wat voor brood je koopt natuurlijk. Als je van dat C1000 pauperbrood koopt dan smaakt het ook niet nee.
Brood van de AH komt dan ook van de bakker. Die van C1000 uit fabriek.quote:Op maandag 21 april 2008 10:22 schreef Biogarde het volgende:
[..]
Idd. Beetje bakker maakt prima brood. Zelfs het vers afgebakken brood van de AH is lekker.
Alleen zo jammer van die prijssticker welke ze halverwege de verpakking plakken. Je trekt dus altijd de verpakking kapot
Niet alles. Ze bakken in sommige winkels ook zelf brood maar dat is duurder.quote:Op maandag 21 april 2008 10:46 schreef PsyCha het volgende:
[..]
Brood van de AH komt dan ook van de bakker. Die van C1000 uit fabriek.
Supermarkt/fabrieks brood is idd niet te eten, maar er zijn best bakkers in Nederland die erg goed brood kunnen bakken/maken.quote:Op maandag 21 april 2008 04:04 schreef blonchi het volgende:
OK OK, ons brood is te eten, maar het valt toch absoluut in het niet als je het vergelijkt met de ons omringende landen.
Duitsland, België, Italië, Frankrijk, compleet Oost-Europa...![]()
Behalve Engeland, maar ja, is daar überhaupt wel iets te pruimen??
Klacht: In Nederland is alles eetbaar, maar voor echt lekker moet je toch regelmatig de grens over...
Ach joh, eten is eten.quote:Op maandag 21 april 2008 11:07 schreef Armageddon het volgende:
[..]
Niet alles. Ze bakken in sommige winkels ook zelf brood maar dat is duurder.
Maar zoals altijd willen Nederlanders voor een duppie op de eerste rij zitten. Als je goed wil vreten kost het geld. Klaar.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |