abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_58202638
quote:
Op maandag 21 april 2008 14:16 schreef Viking84 het volgende:

[..]

Wat doe je dan in het dagelijks leven? Op de één of andere manier denk ik de hele tijd dat je nog in Havo 5 zit .
Dat was toch ook zo? (vorig jaar mislukt examen herinner ik me). Maar gezien dat lange slapen blijkbaar wat minder gemotiveerd dan Chicolate bv.
Het mooi kotsende meisje.
  maandag 21 april 2008 @ 14:23:34 #152
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_58202746
quote:
Op maandag 21 april 2008 14:17 schreef DevilsAndDust het volgende:
Oeh! Zondag heb ik risotto uit een pakje gegeten, maar eigenlijk wil ik dat liever zelf eens maken. Wie heeft een recept, geschikt voor een keukenkluns?
In CUL staat een risottotopic .

En verder over welke kant van een cracker besmeerd moet worden:

Hier zie je dat de kant met 'inkepingen' besmeerd is:




Hier idem dito:



Dus óf we hebben elkaar verkeerd begrepen óf ik heb gelijk .

Ik zie dat knäckebrod in Amerika 'crispbread' heet. Het heet dus gewoon 'knapperig brood' in het Nederlands .
Niet meer actief op Fok!
pi_58202749
M'n havo diploma heb ik al een tijdje terug gehaald
nu ben ik vooral een beetje aan het sjaken
pi_58202779
ja maar dat is voor de foto
in het echte leven moet je de onderkant besmeren
  maandag 21 april 2008 @ 14:25:01 #155
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_58202787
quote:
Op maandag 21 april 2008 14:23 schreef Principessa.Farfalla het volgende:
M'n havo diploma heb ik al een tijdje terug gehaald
nu ben ik vooral een beetje aan het sjaken
Je bent nog aan het uitvogelen wat voor studie je wilt doen? .
Niet meer actief op Fok!
  maandag 21 april 2008 @ 14:25:20 #156
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_58202795
quote:
Op maandag 21 april 2008 14:24 schreef Principessa.Farfalla het volgende:
ja maar dat is voor de foto
in het echte leven moet je de onderkant besmeren
ja doei .
Niet meer actief op Fok!
pi_58202868
cracker besmeerd aan de gatenkant: 150 cal. Cracker besmeerd aan de andere kant:100 cal. : nou dan weet ik het wel, wat de foto op de verpakking ook laat zien!! (hebben zzeker ook aandelen in die smurriefabriek )
pi_58202878
Maar als je de bovenkant besmeert met, zeg, bijvoorbeeld, boter - dan ben je dus aan het smeren, met wat je normaal zou beschouwen als een behoorlijke lik boter. Zo'n lik dat je denkt, nou, ik ben op dieet, zou-ik-dat-nou-wel-doen. En als je dan lekker aan het smeren bent, op die bovenkant dus, dan zitten al die kleine knackebrotnaveltjes zo snel vol met die toch behoorlijke lik boter, waardoor je nog zo'n behoorlijke zou-ik-dat-nou-wel-doen-lik nodig hebt om de andere helft van de knackebrotnaveltjes te vullen, waardoor je dus uiteindelijk helemaal niet zo slank de zomer ingaat als je zelf had gehoopt.

En ohja, als je de bovenkant besmeert dan eet je dus met die kant boven, en die kant breekt eerder als je er in bijt.

Dus je moet de onderkant besmeren. Oftewel de platte kant. Want dat wordt natuurlijk de bovenkant als je die besmeert.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 21-04-2008 14:28:26 ]
  maandag 21 april 2008 @ 14:29:20 #159
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_58202913
quote:
Op maandag 21 april 2008 14:27 schreef conleche het volgende:
cracker besmeerd aan de gatenkant: 150 cal. Cracker besmeerd aan de andere kant:100 cal. : nou dan weet ik het wel, wat de foto op de verpakking ook laat zien!! (hebben zzeker ook aandelen in die smurriefabriek )
Hoe kom je nou weer aan die flauwekul dan? .
Niet meer actief op Fok!
pi_58202917
quote:
Op maandag 21 april 2008 14:24 schreef Principessa.Farfalla het volgende:
ja maar dat is voor de foto
in het echte leven moet je de onderkant besmeren
Eens! Anders gebruik je veel meer beleg.
Knackebrod met sesam, niet de el cheapo, is wel lekker trouwens.
En alsnog gefeli van je havo dan!
Het mooi kotsende meisje.
  maandag 21 april 2008 @ 14:30:31 #161
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_58202930
Maar goed, dan zal ik ook wel de platte kant gaan besmeren, hoor.
Jullie doen net alsof de wereld vergaat als iemand de gaten besmeert.
Niet meer actief op Fok!
pi_58202938
quote:
Op maandag 21 april 2008 14:29 schreef Viking84 het volgende:

[..]

Hoe kom je nou weer aan die flauwekul dan? .
Wat nou flauwekul? Das toch logisch nadenken!!

Dat van die aandelen is hoogstwaarschijnlijk wel flauwekul, maar je weet natuurlijk maar nooit
pi_58202963
quote:
Op maandag 21 april 2008 14:30 schreef Viking84 het volgende:
Jullie doen net alsof de wereld vergaat als iemand de gaten besmeert.
Ja, dat is ook Heel Erg Natuurlijk. Ze zouden ze gewoon zonder gaten moeten produceren. Of dat je de gaten er apart bij kan kopen ofzo.
  maandag 21 april 2008 @ 14:31:49 #164
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_58202966
quote:
Op maandag 21 april 2008 14:29 schreef veiligheidsspeldje het volgende:

[..]

Eens! Anders gebruik je veel meer beleg.
Knackebrod met sesam, niet de el cheapo, is wel lekker trouwens.
En alsnog gefeli van je havo dan!
Ik eet er vaak een plak kaas tussen en dan maakt het niet uit.
Oeh, kaas ik ga zometeen even een stukje afsnijden .
Niet meer actief op Fok!
pi_58202968
wat een discussie zeg
  maandag 21 april 2008 @ 14:33:09 #166
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_58202999
quote:
Op maandag 21 april 2008 14:31 schreef octopussy het volgende:
wat een discussie zeg
Dat krijg je met die paranoïde wijven hier.
Niet meer actief op Fok!
pi_58203011
ik eet nu twee crackers pindakaas (gaatjes kant beneden !!!!)
pi_58203028
Zoals ik het zie: je moet ALLEEN de gaten vullen met beleg en dan niet een laagje erop. Dan ben je denk ik per saldo net zo veel calorieen kwijt als dat je een laagje doet op de gladde kant.
pi_58203035
je vraagt hoe het hoort en iedereen zegt gaatjes kant naar beneden
- ik vraag dat niet, ik doe dat gewoon
pi_58203064
quote:
Op maandag 21 april 2008 14:34 schreef octopussy het volgende:
Zoals ik het zie: je moet ALLEEN de gaten vullen met beleg en dan niet een laagje erop. Dan ben je denk ik per saldo net zo veel calorieen kwijt als dat je een laagje doet op de gladde kant.
maar dat kost wel veel tijd
pi_58203073
Polletje maken dan maar?
pi_58203075
Mijn lievelingscracker is de original crisp van wasa; die heeft geen gaten. Ik kan dus kiezn welke kant ik besmeer. Wel zo prettig.
pi_58203113
mijne is de wasa met sesam (die rode)
  maandag 21 april 2008 @ 14:37:51 #174
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_58203115
Mijn lievelingscracker is de vezelrijke cracker van Wasa. Die bevat maar 30 calorieën per stuk, dus ik hoef me niet zo'n zorgen te maken om gaten .
Niet meer actief op Fok!
  maandag 21 april 2008 @ 14:38:41 #175
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_58203131
quote:
Op maandag 21 april 2008 14:37 schreef Principessa.Farfalla het volgende:
mijne is de wasa met sesam (die rode)
Is sesam wel gezond?
Niet meer actief op Fok!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')