abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_58241027
Ik heb vandaag onverantwoord gegeten, dus niet zoveel te delen. Maar ik wou maar even zeggen dat je echt een leuke creatieve moeder bent, Obli, en dat ik hier ook inspiratie opdie om beter te eten
pi_58241257
Schiet me ineens te binnen dat Harold McGee's 'Over eten en koken' nog wel eens een heel goed, informatief boek voor je zou kunnen zijn.
"De dwaling is de moeder van het inzicht."
"Intelligentie gaat niet om wat je weet maar om wat je doet met wat je weet."
"If you think education is expensive, try ignorance"
LinkedIn profiel
pi_58245814
quote:
Op dinsdag 22 april 2008 23:49 schreef ColdFeet het volgende:
Ik heb vandaag onverantwoord gegeten, dus niet zoveel te delen. Maar ik wou maar even zeggen dat je echt een leuke creatieve moeder bent, Obli, en dat ik hier ook inspiratie opdie om beter te eten


Leuk om te horen!

Gisteren heeft zoonlief een wafel met chocolade geprobeerd...
Jaja we blijven proberen, maar ging weer faliekant mis....
Ik denk niet dat we ooit iets vinden met chocolade wat hij wel kan eten.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58245856
quote:
Op dinsdag 22 april 2008 23:59 schreef beunkster het volgende:
Schiet me ineens te binnen dat Harold McGee's 'Over eten en koken' nog wel eens een heel goed, informatief boek voor je zou kunnen zijn.
Oeh en wat een prijs...
Ik heb 'm gebookmarked, omdat ik er niet zeker van ben of we er wat aan hebben.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58247920
McGee is een must voor iedereen die wat meer wil weten van koken! Supermooi boek.
pi_58248016
en pure cacao, kan hij dat wel hebben?
Saartje
pi_58248079
quote:
Op woensdag 23 april 2008 10:40 schreef Maneki.Neko het volgende:
en pure cacao, kan hij dat wel hebben?
Nee, ik had wafels van de biologische winkel dus heel puur.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58248409
Jammer zeg! Anders had je zelf nog wat kunnen knutselen..
Saartje
pi_58256758
Dat is zeker jammer, maar helaas pindakaas...
Ik zie zelfs vandaag dat gedrag met vlagen terug...
Pff, zal blij zijn als het over is.

Vandaag voor het eerst brood gemaakt, staat af te koelen.
Risotto met zelfgemaakte bouillon en doperwten en basilicum.
Gemarineerde kippenpoten en kofte voor op de bbq!

Zal wel een plaatje schieten.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58262861
Geen plaatjes, lukt niet met 7 kinderen die in en uit rennen...

Brood was heerlijk, recept van Jamie Oliver.
Pesto was ook goed gelukt!
Risotto ook van Jamie Oliver, met aanpassingen...
Kippenpoten waren prachtig van kleur en nog veel lekkerder qua smaak...
Kofte waren heel klein... (Althans dat is wat de dames en heren zeiden.)
Knoflooksaus was heel snel op!

Al met al een druilerige BBQ (had de parasol maar neergezet ivm regen) maar heerlijk qua smaak.

Laat de zomer maar beginnen!

En het mooie van alles: Geen reactie....
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58263223
Wat fijn Obli! Dan weet je tenminste zeker dat je het goed aanpakt allemaal
Saartje
pi_58263335
quote:
Op woensdag 23 april 2008 20:22 schreef Maneki.Neko het volgende:
Wat fijn Obli! Dan weet je tenminste zeker dat je het goed aanpakt allemaal
Ik heb wel de hele dag in de keuken gestaan.
Maar goed, ook daar krijg je op een gegeven moment routine in.

Dat brood maken is me een partij cool!
Krijgt ie morgen mee naar school!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58266001
quote:
Op woensdag 23 april 2008 09:05 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Oeh en wat een prijs...
Ik heb 'm gebookmarked, omdat ik er niet zeker van ben of we er wat aan hebben.
En of je er wat aan hebt!
Iedere serieuze (hobby)kok heeft er iets aan en omdat er waanzinnig veel achtergrondinformatie in staat denk ik dat het juist bij zo'n situatie als die van jullie heel zinvol en verhelderend kan zijn om het eens te lezen en de informatie te gebruiken.
"De dwaling is de moeder van het inzicht."
"Intelligentie gaat niet om wat je weet maar om wat je doet met wat je weet."
"If you think education is expensive, try ignorance"
LinkedIn profiel
pi_58266551
Ik heb het maar gedaan...
Krijg 'm als het goed is over 2 dagen binnen.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58306367
Hij is binnen!
Heb 'm snel weer dicht geslagen, wat een info...

Zal vanavond een foto maken.
Staan wel zeer interessante dingen in en erg leuk om te weten.

Bedankt voor de tip!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58306533
Ik heb net broccolisoep gemaakt. Erg makkelijk en goed te doen in het from scratch principe.

Voor 4 personen (twee borden p.p.)
Fruit een flinke ui en een teen knoflook in roomboter. Doe er 500 gram in roosjes gesneden broccoli bij en fruit dit even mee. Dan anderhalve liter kippebouiilon erop en laten koken. Als de broccoli gaar is de hele handel purerern. Dan een hand verse peterselie erdoor.
Op smaak brengen met peper en zout en het sap van een halve limoen.

Dan aan tafel in elk bord een handje uitgebakken spek- of hamreepjes, een dot creme fraiche en wat parmezaanse kaas.

edit: ook lekker met courgette in plaats van broccoli.
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_58307707


En ik heb al zo'n honger...
Ziet er lekker uit,Tezz!

Ik ken 'm nog eenvoudiger van Godron Ramsey, ook zeer lekker!

Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58316085
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58316676
is het een idee om een hoofdstuk aan het fokkookboek toe te voegen?
Ik zie hier best veel lekkere recepten staan die straks een stuk moeilijker terug te vinden zijn. En we hebben een erg mooi kookboek.
pi_58316710
Is misschien wel een leuk idee ja!

-edit- Heb het gevraagd in Feedback...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 april 2008 @ 16:56:07 #71
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_58322717
quote:
Op zaterdag 26 april 2008 09:53 schreef Oceanonix het volgende:
is het een idee om een hoofdstuk aan het fokkookboek toe te voegen?
Ik zie hier best veel lekkere recepten staan die straks een stuk moeilijker terug te vinden zijn. En we hebben een erg mooi kookboek.
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_58361468
Ik eet vanavond een soepje dat je misschien ook wel wat vind.

Courgettesoep met knoflook

Ingrediėnten
1 courgette (ongeveer 250 gr)
1 sjalotje
2 tenen knoflook (of meer natuurlijk )
4 dl. bouillon
kruiden, zout en peper naar smaak
beetje boter

Sjalotje en knoflook fijnsnijden en even fruiten in boter, courgette snijden en ook even meefruiten, bouillon toevoegen en even laten koken, pureren en op smaak brengen.

Edit: Ik vergeet helemaal dat hij een stuk lekkerder wordt met een dot crčme fraīche.

[ Bericht 14% gewijzigd door MinderMutsig op 28-04-2008 17:01:15 ]
There is no love sincerer than the love of food.
pi_58366698
Dank je, MinderMutsig!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  dinsdag 29 april 2008 @ 19:18:17 #74
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_58386059
Ik bedacht me net nog wat. Vroegāh thuis aten we veel uit: Eten van moeder aarde. Maak zelf eruit nog wel de kerrie-eieren. Heel vaak Gierstsouflé vroeger. toen vond ik het niet te hachelen Nu vind ik het heerlijk.

Het is volgens mij op macro-biotische theorie gebasseerd. Misschien heb je er iets aan!

(en ik heb nu een Nigella- probeersel in de oven, knoflookkip. het ruikt dus als het echt zo lekker is gooi ik het recept hier nog wel even neer.)
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
pi_58386332
Hmmm, kerrie eieren klinkt zeer interessant...
Gierst soufflé? Wat is dat?

Doet maar recepten!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58387485
Heb je wel eens risotto gemaakt?
Zag wat lekkere recepten voorbij komen in het Risotto topic

Je kunt de wijn weglaten (laat de Italianen dit maar niet horen) en eventueel de kaas ook als hij daar niet tegen kan. De bouillon is zelf te maken. De rest zijn allemaal eerlijke ingredienten.

Je kunt natuurlijk ook de Spaanse versie maken of te wel Paella.
  dinsdag 29 april 2008 @ 20:41:14 #77
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_58387704
gewoon te koop op Marktplaats!

Anders even in de bieb kijken? heb het recept van kerrie-eieren wel. Gierstsoufflé eet ik bij mams. (mijn kindjes vinden het op hun beurt ook weer vies )

Kerrie eieren
8 hardgekookte eieren
2 eetlepels margarine 3 eetlepels bloem
1 eetlepel kerrie (of naar smaak)
(1/4 kop sherry) dit gebruik ik zelf nooit
2 koppen melk
zout en peper
2 ons geraspte kaas (Gruyčre) maar gewoon goudse is ook heerlijk
(peterselie)

Smelt de margarine op laag vuur. Roer er de bloem en de kerriepoeder door (evt. Sherry) Voeg langzaam, steeds roerend de melk toe. Dan zout en peper
Kook de suas al roerend 5 minuten (deze lijkt nu te dun maar wordt dikker in de oven)
Doe de gehalveerde eieren in een ingevette vuurvaste schaal. Bedek ze met de kerriesaus. Strooi er de kaas over. Zet de schaal 20 minuten in een matig warme oven. Lekker op toast of met rijst. Bestrooi met gesnipperde peterselie.
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
pi_58388252
quote:
Op dinsdag 29 april 2008 20:30 schreef Oceanonix het volgende:
Heb je wel eens risotto gemaakt?
Zag wat lekkere recepten voorbij komen in het Risotto topic

Je kunt de wijn weglaten (laat de Italianen dit maar niet horen) en eventueel de kaas ook als hij daar niet tegen kan. De bouillon is zelf te maken. De rest zijn allemaal eerlijke ingredienten.

Je kunt natuurlijk ook de Spaanse versie maken of te wel Paella.
Yep, dat maak ik wel eens...
Gewoon met wijn trouwens.
En vegetarische kaas, zit geen rommel in.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58388319
quote:
Op dinsdag 29 april 2008 20:41 schreef debuurvrouw het volgende:
gewoon te koop op Marktplaats!

Anders even in de bieb kijken? heb het recept van kerrie-eieren wel. Gierstsoufflé eet ik bij mams. (mijn kindjes vinden het op hun beurt ook weer vies )

Kerrie eieren
8 hardgekookte eieren
2 eetlepels margarine 3 eetlepels bloem
1 eetlepel kerrie (of naar smaak)
(1/4 kop sherry) dit gebruik ik zelf nooit
2 koppen melk
zout en peper
2 ons geraspte kaas (Gruyčre) maar gewoon goudse is ook heerlijk
(peterselie)

Smelt de margarine op laag vuur. Roer er de bloem en de kerriepoeder door (evt. Sherry) Voeg langzaam, steeds roerend de melk toe. Dan zout en peper
Kook de suas al roerend 5 minuten (deze lijkt nu te dun maar wordt dikker in de oven)
Doe de gehalveerde eieren in een ingevette vuurvaste schaal. Bedek ze met de kerriesaus. Strooi er de kaas over. Zet de schaal 20 minuten in een matig warme oven. Lekker op toast of met rijst. Bestrooi met gesnipperde peterselie.
Hmmm, ik ga het dan alleen wel met echte boter doen.
Ik koop geen margarine...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  dinsdag 29 april 2008 @ 21:23:07 #80
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_58388511
quote:
Op dinsdag 29 april 2008 21:12 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Hmmm, ik ga het dan alleen wel met echte boter doen.
Ik koop geen margarine...
Dan is het toch ook veel lekkerder?!
Dit is het recept zoals voorgeschreven door de macro-chaotische kookbijbel. Ik varieer er ook mee. Echt lekker bij Broccoli dit trouwens

En de knoflookkip was ook errug lekker trouwens. Volgens het recept moet je de tenen van twee bollen knoflook opzetten met koud water en 10 minuten laten koken. Ze zijn dan zacht. Beetje uit laten lekken en uit de velletjes drukken. In een foodprocessor fijn maken. 4 dl olie erbij en tot een melkachtige substantie draaien. Sap van 2 citroenen erbij. Kip in een ovenschaal. knoflookprut over de kip gieten en 36 uur afgedekt in de koelkast laten intrekken (dit laatste gedeelte heb ik niet gedaan). Dan over in een braadslee en onder af en toe bedruipen 45 minuten op ongeveer 220 graden gaar bakken. Wel lekker dus....

[ Bericht 0% gewijzigd door debuurvrouw op 30-04-2008 08:19:20 ]
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
pi_58388568
4 dl neem ik aan?

Klinkt ook erg lekker die knoflookkip!
Gaat ook in de map!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58391842
quote:
Op vrijdag 25 april 2008 17:11 schreef Oblivion het volgende:
Hij is binnen!
Heb 'm snel weer dicht geslagen, wat een info...

Zal vanavond een foto maken.
Staan wel zeer interessante dingen in en erg leuk om te weten.

Bedankt voor de tip!
Mooi he
Ik lees iedere keer een stukje, prachtig boek. Echt geweldig. En juist omdat het allemaal zo diepgravend is, leek het me in jullie situatie erg handig.
"De dwaling is de moeder van het inzicht."
"Intelligentie gaat niet om wat je weet maar om wat je doet met wat je weet."
"If you think education is expensive, try ignorance"
LinkedIn profiel
  woensdag 30 april 2008 @ 08:19:42 #83
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_58394494
quote:
Op dinsdag 29 april 2008 21:25 schreef Oblivion het volgende:
4 dl neem ik aan?

Klinkt ook erg lekker die knoflookkip!
Gaat ook in de map!
Mijn hoofdletter 4 doet raar!
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
pi_58423363


Zo vandaag voor het eerst pasta gemaakt!
En het is gelukt! Was heerlijk!

Had harde durum meel gekocht bij een biologische winkel, 5 eieren erbij en een snufje zout.
En kneden maar! Krijg je spierballen van!
Ook nog brood gemaakt en was alweer een stuk beter dan de vorige keer.

We komen er wel!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58458070
OMG..ik ben nu toch lekkere chips aan het eten..
keek ik eens op de website, blijkt dat er echt helemaal niets aan conserveringsmiddelen of wat dan ook inzitten:

http://www.hoekschechips.nl/

Ik heb t bij super de boer gekocht.

edit: het ligt bij de super de boer bij de uien op de groenteafdeling
(:
pi_58458626
Weet je wat misschien ook wel iets voor jou is? Koop een spatzle zeef! Het gerecht Spatzle komt uit Duitsland (volgens mij). Tupperware heeft er een zeer handige zeef voor, maar in een goede kookwinkel hebben ze er vast ook en ook op marktplaats word je er mee doodgegooid.

Spatzle is een soort pasta/ mie/knoedels hoe je het ook wilt noemen. Je hebt diverse varianten in het beslag, maar het basisbeslag is tarwebloem, eieren, water en zout. (je kunt varieeren met bijvoorbeeld kwark, melk, aardappels, kruiden etc. etc.).

Je maakt het beslag en duwt dan met een spatel het deeg door een zeef. De 'wormpjes' die dan uit de zeef komen laat je vallen in een pan kokend water, een paar minuten koken en voila: spatzle! Het 'geknoei' valt reuze mee en het is verrassend lekker.

Ik heb het tot nu toe tweemaal gemaakt: eenmaal in een ovenschotel met gebakken uien, spek en kaas (echt op z'n Duits dus) en 1 keer in een wokgerecht met zoete paprika, uien en kipfilet.
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_58459627
quote:
Op zaterdag 3 mei 2008 19:02 schreef nein het volgende:
OMG..ik ben nu toch lekkere chips aan het eten..
keek ik eens op de website, blijkt dat er echt helemaal niets aan conserveringsmiddelen of wat dan ook inzitten:

http://www.hoekschechips.nl/

Ik heb t bij super de boer gekocht.

edit: het ligt bij de super de boer bij de uien op de groenteafdeling
Die ken ik al...
Ziet er alleen niet zo appetijtelijk uit in de doorzichtige zak, maar is inderdaad vrij van zooi.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58459638
@Tezz kan je er ook aardappelpuree maken met dat ding?
Want die heb ik al...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58459807
quote:
Op zaterdag 3 mei 2008 20:29 schreef Oblivion het volgende:
@Tezz kan je er ook aardappelpuree maken met dat ding?
Want die heb ik al...
Nee, het is een heel specifiek gevalletje, meer zoiets.
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_58459856
pompidompidom.

[ Bericht 94% gewijzigd door Tezz op 03-05-2008 20:52:27 (laat maar) ]
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_58459991
quote:
Op zaterdag 3 mei 2008 20:38 schreef Tezz het volgende:

[..]

Nee, het is een heel specifiek gevalletje, meer zoiets.
AH, maar op die pagina staat dat het met zo'n aardappel ding ook gaat!
Moet ik maar een keer prutsen, alhoewel de naam me vreselijk tegen staat...
Gek hč?

Lijkt op spachtelputz...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58460044
quote:
Op zaterdag 3 mei 2008 20:46 schreef Oblivion het volgende:

[..]

AH, maar op die pagina staat dat het met zo'n aardappel ding ook gaat!
Moet ik maar een keer prutsen, alhoewel de naam me vreselijk tegen staat...
Gek hč?

Lijkt op spachtelputz...
Ja, ik denk dat het in een aardappelknijper wel kan, maar dan worden de wormpjes zo dun.......
Het ziet er trouwens precies uit zoals het klinkt, haha! Maar geloof me, het is echt heel lekker! En buiten dat je kunt varieeren met het beslag, kun je ook eindeloos combineren!
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_58460062
Hier een lurker die ook graag zonder pakjes en troep kookt. Ik heb even zitten denken en een paar ideetjes voor je. Verdraagt hij risotto? Daar kun je eindeloos mee variėren en voor kinderen lekker vanwege de zachte smaak en dito substantie Bijvoorbeeld met doperwtjes, rauwe ham (?) en lekkere kaas, of limoenrisotto met gegrilde groenten. Pizza is ook doodeenvoudig zelf te maken, zeker als je de goede tomatensaus al onder de knie hebt. Verder is falafel lekker, leuke burgertjes, met dipsausjes als tahin of babaganoush (auberginepuree). Roep maar als je recepten wilt, dan post ik ze even.

Edit: heb niet alle posts doorgelezen, dus als ik iets overbodigs zeg; sorry

[ Bericht 11% gewijzigd door Clubsoda op 03-05-2008 21:03:54 ]
I'm not troubled or sad, I'm just ready for bed.
pi_58460072
Ik zal mijn ogen open houden bij zo'n leuke keuken/kook winkel...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58461716
Nog even wat gedachtenspinseltjes: zelfgemaakte pesto is erg lekker, op een stokbroodje bijvoorbeeld met mozzarella en tomaat (uit de oven) of door pasta. Gnocchi zijn ook erg lekker en je hoeft ze maar een paar minuten te koken. In de kant-en-klare zit vast ook zooi, maar je kunt ze ook zelf maken: receptje. Het is wel even een klus, maar je kan veel maken en invriezen.
I'm not troubled or sad, I'm just ready for bed.
pi_58462519
Oh ja, dat heb ik wel eens voorbij zien komen... Gnocchi...
*Recept opslaat!

Bedankt!

Pesto heb ik reeds onder de knie...
Duurde even, maar we zijn er...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58476703
Ik had nóg weer wat ideetjes Misschien leuk om mee te nemen naar school of een dagje weg en weer eens wat anders dan brood; hartige muffins. Zijn natuurlijk ook met andere ingrediėnten te verzinnen. Of anders kleine quiches? Hartige taartdeeg kun je ook vrij eenvoudig zelfmaken, het is minder bewerkelijk dan bladerdeeg en veel minder vet.
Verder vind ik dit een lekkere zomerse salade. Alleen die kant-en-klaar gerookte kip vind ik rare, vieze gummiezooi, ik marineer zelf een (bio)kipfiletje, even in de grillpan en door de salade. Voor de wraps moet je wsl iets anders bedenken, (volkoren) pannekoekje of brood misschien.
Met couscous (AH verkoopt biologische) kun je ook eindeloos variėren, salade bijvoorbeeld met boontjes, feta, (zongedroogde) tomaten en olijven. Is dacht ik ook een recept van de AH.
I'm not troubled or sad, I'm just ready for bed.
pi_58476867
Die hartige muffins ga ik zeker een keer proberen!
De rest klinkt ook lekker!

Ik doe het allemaal in zijn map!
Dank je wel!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_58477140
Serieus Oblivion, als je map straks dikker en dikker wordt..moet je het gewoon uitwerken in een mooi boekje, en verkopen.
(:
pi_58477195


Zulke boeken zullen toch wel bestaan?
Ik laat er in ieder geval een boekje van maken, voor als hij op zichzelf gaat wonen.
Duurt nog wel even...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')