FOK!forum / Culinesse à gogo / Kip Tikka Masala, wat is het ultieme recept?
Trustenzondag 30 maart 2008 @ 10:37
Kip Tikka Masala, wat is het ultieme recept?

Help
SHEzondag 30 maart 2008 @ 10:42
Jij zit restaurant make over te kijken!
Trustenzondag 30 maart 2008 @ 10:45
quote:
Op zondag 30 maart 2008 10:42 schreef SHE het volgende:
Jij zit restaurant make over te kijken!
Betrapt
Oblivionzondag 30 maart 2008 @ 10:46
Indiaas Topic.

Kip Tikka Masala staat er niet in, maar als je het hier gevonden hebt, posten!!!
SHEzondag 30 maart 2008 @ 10:46
Ik bedacht me hetzelfde als jij hoor. Ik heb de ballen verstand van de Indiase keuken, dus ik wacht geduldig af
Oblivionzondag 30 maart 2008 @ 10:51
Trouwens SHE, jij moet gewoon naar de zadelstraat gaan....

Taj Mahal.

Gewoon gaan eten, meer zeg ik niet...
Trustenzondag 30 maart 2008 @ 10:53
Zou dit wat zijn?

Chicken Tikka Masala volgens Jamie Oliver

6 tenen knoflook gepelt
stuk verse gemberwortel van7 1/2cm geschild
2 of 3 verse rode chillipepers zonder zaadjes
olijfolie
1 eetlepel mosterdzaad
1 eetlepel paprikapoeder
2 theelepels gemalen komijn
2 theelepels gemalen koriander
3 eetlepels garam masala
200 ml yoghurt
4 middelgrote kipfilets,in grote stukken gesneden
1 eetlepel boter
2 middelgrote uien, gepeld en dun gesneden
2 eetlepels tomatenpuree
handje gemalen cashewnoten of amandelen
zeezout
1 dl slagroom
handvol verse koriander gehakt
het sap van 1 tot 2 limoenen

Rasp de knoflook en gember op de fijnste kant van een kaasrasp in een kom. Hak de pepertjes zo fijn mogelijk en meng ze met de gember en knoflook. Verhit eenflinke scheut van de olie in een pan en doe de mosterdzaadjes erbij. Wanneer ze beginnen te ploppen mogen ze samen met de paprikapoeder,komijn,gemalen koriander en 2 eetlepels van de garam masala bij het knoflook-en gembermengsel. Doe de helft van dit mengsel in een kom, roer de yoghurt erdoor en doe de stukken kip erbij, hussel alles goed en laat de kip minimaal een uur marineren. Laat de boter smelten in de pan van de mosterdzaadjes en laat hierin de gesneden ui en de andere helft van het kruidenmengsel 15 min. op een laag vuur bakken zonder bruin worden. Als het goed is, begint het al heerlijk te ruiken!
Doe de tomatenpuree en de gemalen noten erbij en giet een halve liter water met een halve theelepel zout in de pan. Roer alles goed door en laat het een paar min. zachtjes pruttelen. Laat de saus inkoken tot hij iets dikker is geworden en zet hem even opzij. Bak de stukken gemarineerde kip door en door gaar. Warm de saus op en roer de room en de 3e lepel garam masala door. Proef de saus en breng hem zonodig op smaak. Zodra de saus kookt haal je hem van het vuur en kunnen de gebakken stukken kip erbij.

Bestrooi de curry voor het serveren met de gehakte koriander en besprenkel met het limoensap. Geef er basmatirijst, papadums en voldoende koud bier bij...
-Banaan-zondag 30 maart 2008 @ 10:59
Heston Blumenthal heeft het ultieme recept voor Chicken Tikka Masala geprobeerd te zoeken in In Search for Perfection. Ik heb zelf t recept niet opgeschreven, maar ik denk dat het vast wel ergens te vinden is op internet (die aflevering kan je denk ik ook wel ergens downloaden, nummer 1 van seizoen 2).
Trustenzondag 30 maart 2008 @ 11:01
quote:
Op zondag 30 maart 2008 10:59 schreef -Banaan- het volgende:
Heston Blumenthal heeft het ultieme recept voor Chicken Tikka Masala geprobeerd te zoeken in In Search for Perfection. Ik heb zelf t recept niet opgeschreven, maar ik denk dat het vast wel ergens te vinden is op internet (die aflevering kan je denk ik ook wel ergens downloaden, nummer 1 van seizoen 2).
Chicken Tikka Masala. Sorry, this episode is not available online

Edit: maar uiteraard heeft iemand het recept op zijn eigen site gezet:

http://www.dominicsayers.com/documents/ChickenTikkaMasala.pdf

Kom niet helemaal uit de ingredienten, zijn er ook nogal wat
-Banaan-zondag 30 maart 2008 @ 12:53
Ja t is nogal flink, die aflevering was ook leuk om te zien. Hij moest een oven hebben waarin het behoorlijk heet kon worden, een flinke put gegraven bij de parkeerplaats en daar een oven van gemaakt.

Het is wel bewerkelijk met zoveel ingredienten en het kost ook behoorlijk wat tijd, maar volgens mij is het wel leuk om als je een keer een dagje niks te doen hebt je Tikka Masala op deze manier te maken en het te vergelijken met hetgeen uit een Wereldgerecht pakje komt.
-Banaan-zondag 30 maart 2008 @ 21:06
De afleveringen blijken ook gewoon op Youtube te staan:

http://www.youtube.com/results?search_query=in+search+of+perfection+masala&search_type=
Trustenzondag 30 maart 2008 @ 21:37
quote:
Op zondag 30 maart 2008 21:06 schreef -Banaan- het volgende:
De afleveringen blijken ook gewoon op Youtube te staan:

http://www.youtube.com/results?search_query=in+search+of+perfection+masala&search_type=
Heb het gekeken zal vast heel lekker zijn maar vind het toch ietsie pietsie teveel werk en gedoe
Trustendinsdag 1 april 2008 @ 21:03
Waar kan je eigenlijk mosterdzaad en korianderdinges kopen?
-Banaan-dinsdag 1 april 2008 @ 21:38
Turkse slager heeft t hier (in Delft), ook staat er hier elke donderdag op de markt een kraampje met alle mogelijke kruiden en bij de toko hebben ze t vast ook.

Ga je t recept van Jamie Oliver maken?
Obliviondinsdag 1 april 2008 @ 21:58
http://www.videojug.com/film/how-to-make-chicken-tikka-masala
Trustendinsdag 1 april 2008 @ 22:05
quote:
Op dinsdag 1 april 2008 21:38 schreef -Banaan- het volgende:
Turkse slager heeft t hier (in Delft), ook staat er hier elke donderdag op de markt een kraampje met alle mogelijke kruiden en bij de toko hebben ze t vast ook.

Ga je t recept van Jamie Oliver maken?
Toko is wel goed idee,daar zal ik ook de garam masala vandaan moeten halen. Turkse slager hebben we hier zo niet in de buurt...

Ben van plan om dat recept te gaan proberen ja die andere is me echt way to much work....

[ Bericht 3% gewijzigd door Trusten op 01-04-2008 22:12:54 ]
Trustenwoensdag 2 april 2008 @ 21:29
In het recept staat trouwens verse cilantro ipv koriander...is dat in NL te koop? ik heb er nog nooit van gehoord..

"Although cilantro and coriander come from the same plant, their flavors are very different and cannot be substituted for each other"
-Banaan-donderdag 3 april 2008 @ 09:03
De volgende zin is "(Some countries refer to the cilantro as coriander, so any references to "fresh coriander" or "coriander leaves" refer to cilantro)".

Zou het zo zijn dat cilantro de blaadjes zijn & coriander 't zaad? Ik weet t ook niet, ook nog nooit van gehoord.
Isegrimdonderdag 3 april 2008 @ 09:09
Ja, cilantro zijn de korianderblaadjes. Smaak is idd heel anders dan de zaadbolletjes.

Dat ene recept is wel heel uitgebreid idd. Eens testen als ik een week vrij heb. De meeste ingrediënten heb ik wel in huis.
Trustendonderdag 3 april 2008 @ 09:14
Ik snap hem, bedankt!
Xithdonderdag 3 april 2008 @ 09:16
Ik vind Rogan Josh lekkerder met kip
Trustendonderdag 3 april 2008 @ 09:21
quote:
Op donderdag 3 april 2008 09:16 schreef Xith het volgende:
Ik vind Rogan Josh lekkerder met kip
Dat hoort toch met lam? Anyway, gooi het recept er even in dan
Isegrimdonderdag 3 april 2008 @ 09:23
Ik ben eigenlijk meer fan van de vegetarische keuken van India. Ben geen vegetariër meer, maar Indiaas staat voor mij zo ongeveer gelijk met vegetarisch (voor de meeste mensen in India ook ).
sieskezaterdag 5 april 2008 @ 09:05
quote:
Op dinsdag 1 april 2008 21:03 schreef Trusten het volgende:
Waar kan je eigenlijk mosterdzaad en korianderdinges kopen?
bij van die natuurkruidenenzo winkeltjes haal ik vaak kruiden. Want de winkels hier en turks winkeltje hier en toko hier hebben vaak niet veel.
Er zijn ook inderdaad heel veel lekkere indiase vegetarische gerechten.
Waar ligt trouwens de Taj Mahal, wat bovenaan beschreven staat aan SHE?
Xithzaterdag 5 april 2008 @ 10:25
quote:
Op donderdag 3 april 2008 09:21 schreef Trusten het volgende:

[..]

Dat hoort toch met lam? Anyway, gooi het recept er even in dan
http://i89.photobucket.com/albums/k240/hoenen/Scannen0011.jpg
Miyanouzaterdag 5 april 2008 @ 18:44
ik vind dit een lekker en makkelijk recept (van de taste of live kok)

Snijd de kipfilet in blokjes. Pel en snipper de knoflook. Schil en rasp de gember.
Meng de yoghurt, olie, limoensap, knoflook, garam massala en gember. Rijg de kip aan satépennen en leg ze in een schaal. Overgiet het vlees met de marinade en laat het een ½ dag marineren in de koelkast.
Pel en snipper de knoflook en uien. Verwijder de zaadlijsten van de peper en snijd hem fijn. Snijd de tomaten in stukjes.
Verhit een scheut olie in een pan en fruit de uien en knoflook lichtbruin. Voeg kerriepoeder en peper naar smaak toe en bak kort mee. Voeg de tomaten toe en laat even goed doorkoken. Voeg de room toe en laat inkoken tot de saus de gewenste dikte heeft. Breng op smaak met zout en peper.
Verhit de grillpan of grillplaat voor en rooster het vlees om en om.
Serveer de kip met de saus en garneer met koriander.
Tip: Dit gerecht is ook erg lekker met naanbrood, rijst en gestoomde broccoli.Voeg voor een iets zoeter gerecht een eetlepel suiker toe aan de saus.

Ingrediënten voor 4 personen

800 g kipfilet
marinade

2 teentjes knoflook
1 cm gember
200 g (Griekse) yoghurt
scheutje olie
sap van 1 limoen
2 eetlepels garam massala (kerriepoeder)
saus

1 ui
1 teen knoflook
4 tomaten
scheut olie
1 eetlepel garam massala
1 rode peper
1 dl room
zout

Bereidingstijdca 30 minuten en een ½ dag marineren.
Isegrimzaterdag 5 april 2008 @ 18:52
Garam masala is geen kerriepoeder.
Trustenzaterdag 5 april 2008 @ 18:58
quote:
Op zaterdag 5 april 2008 18:52 schreef Isegrim het volgende:
Garam masala is geen kerriepoeder.
Op wat ik heb gekocht staat echt Garam Masala gelukkig Dacht ook altijd dat masala nagenoeg hetzelfde was als kerriepoeder. Ik ga woensdag het recept van Jamie uitproberen...
Isegrimzaterdag 5 april 2008 @ 19:34
Garam masala is een kruidenmengsel dat een aantal vaste componenten heeft, maar per familie verschilt. Een masala is net zoiets als een boemboe in de Indonesische keuken.

http://en.wikipedia.org/wiki/Garam_masala
Isegrimzaterdag 5 april 2008 @ 19:36
Wat ze hier verkopen als kerriepoeder is ergens wel afgeleid van garam masala volgens mij, maar de samenstelling / smaak is wel heel anders dan wat je in een Indiase toko als garam masala koopt.
Superprutsermaandag 14 april 2008 @ 10:40
De liefhebbers van Indiaas eten en curries kan ik van harte het kookboek de "Curry Bijbel" van Madhur Jaffrey aanbevelen. Staan echt fantastische gerechten in waaronder ook de authentieke Tikka Massala en curries uit alle windstreken, van India, Trinidad tot Maleisië.
HostiMeistermaandag 14 april 2008 @ 10:52
Top , binnenkort ook maar eens een tikka masala maken, ik heb van mijn pa namelijk een grote zak met indische kruiden gekregen die hij voor me megenomen had uit india, ook een grote zak garam masala, ik vroeg me al af waarvoor men het gebruikte...
-Banaan-maandag 14 april 2008 @ 11:17
quote:
Op maandag 14 april 2008 10:40 schreef Superprutser het volgende:
De liefhebbers van Indiaas eten en curries kan ik van harte het kookboek de "Curry Bijbel" van Madhur Jaffrey aanbevelen. Staan echt fantastische gerechten in waaronder ook de authentieke Tikka Massala en curries uit alle windstreken, van India, Trinidad tot Maleisië.
Wat is de authentieke Tikka Massala? Ik dacht dat het een Brits verzinsel wat omdat ze graag saus bij hun kip hadden.
Isegrimmaandag 14 april 2008 @ 21:47
quote:
Op maandag 14 april 2008 10:40 schreef Superprutser het volgende:
De liefhebbers van Indiaas eten en curries kan ik van harte het kookboek de "Curry Bijbel" van Madhur Jaffrey aanbevelen. Staan echt fantastische gerechten in waaronder ook de authentieke Tikka Massala en curries uit alle windstreken, van India, Trinidad tot Maleisië.
Klinkt goed.
MinderMutsigdonderdag 17 april 2008 @ 15:38
quote:
Op zaterdag 5 april 2008 18:52 schreef Isegrim het volgende:
Garam masala is geen kerriepoeder.

Ik heb overigens drie recepten om zelf garam masala te maken als iemand interesse heeft. Als je goede kwaliteit kruiden gebruik is het ongeveer 3 maanden houdbaar.
Trustendonderdag 17 april 2008 @ 15:39
Waar kan je trouwens rauwe noten (amandelen, cashews) kopen? Ik zie het wel vaker staan en heb geen idee waar je dat kan kopen en wanneer het precies rauw genoemt word?
Trustendonderdag 17 april 2008 @ 15:41
Heb net eindelijk mijn bestelling van kruidenwinkel.net binnen (duurde 2 weken dus nooit meer..) want heb geen toko oid in de buurt...dus ga het recept van Jamie zondag uitproberen..
MinderMutsigdonderdag 17 april 2008 @ 16:08
quote:
Op donderdag 17 april 2008 15:39 schreef Trusten het volgende:
Waar kan je trouwens rauwe noten (amandelen, cashews) kopen? Ik zie het wel vaker staan en heb geen idee waar je dat kan kopen en wanneer het precies rauw genoemt word?
Veel notenwinkels bakken de noten zelf af dus misschien dat je daar terecht kan? Als je maar een paar amandelen nodig hebt zou je ook zo'n zakje van de koopmans kunnen gebruiken die bij de bakbenodigdheden liggen.
Obliviondonderdag 17 april 2008 @ 16:09
quote:
Op donderdag 17 april 2008 15:38 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]


Ik heb overigens drie recepten om zelf garam masala te maken als iemand interesse heeft. Als je goede kwaliteit kruiden gebruik is het ongeveer 3 maanden houdbaar.
Yep, komt u maar!
Isegrimdonderdag 17 april 2008 @ 16:14
quote:
Op donderdag 17 april 2008 15:39 schreef Trusten het volgende:
Waar kan je trouwens rauwe noten (amandelen, cashews) kopen? Ik zie het wel vaker staan en heb geen idee waar je dat kan kopen en wanneer het precies rauw genoemt word?
De Turk heeft ze vaak wel. Die is goedkoper dan de notenhandel, vermoed ik zomaar.
ColdFeetdonderdag 17 april 2008 @ 22:22
quote:
Op maandag 14 april 2008 10:40 schreef Superprutser het volgende:
De liefhebbers van Indiaas eten en curries kan ik van harte het kookboek de "Curry Bijbel" van Madhur Jaffrey aanbevelen. Staan echt fantastische gerechten in waaronder ook de authentieke Tikka Massala en curries uit alle windstreken, van India, Trinidad tot Maleisië.
Madhur Jaffrey Er staan volgens mij ook veel curryrecepten van haar op de website van BBC Food.
MinderMutsigvrijdag 18 april 2008 @ 01:42
quote:
Op donderdag 17 april 2008 16:09 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Yep, komt u maar!
Even in delen hoor, het is me nu teveel werk om het allemaal over te tikken. De recepten komen uit het Groot Aziatisch Kookboek van Charmaine Solomon. En ik zie dat ik het verkeerd gelezen had, het is niet drie maanden goed maar (mits luchtdicht verpakt) maaaaaanden houdbaar.

Garam Masala no.1

Ingrediënten
4 eetl. korianderzaad
2 eetl. komijnzaad
1 eetl. zwarte peperkorrels
4 theel. kardamomzaad (afgemeten nadat de peulen zijn verwijderd)
4 kaneelstokjes van 7,5 cm
2 theel. kruidnagels
1 hele muskaatnoot

Rooster na elkaar in een pannetje het korianderzaad, het komijnzaad, de peperkorrels, het kardemomzaad, de kaneel en de kruidnagels. Schuif ze op een bord zodra ze geur beginnen af te geven, zodat ze kunnen afkoelen. Maal in een blender, keukenmachine of vijzel tot een fijn poeder. Rasp (met een fijne rasp) en meng de nootmuskaat erdoor.

De andere twee volgen nog.
Oblivionvrijdag 18 april 2008 @ 08:15
Opgeslagen in het mapje...
MinderMutsigvrijdag 18 april 2008 @ 13:42
Mijn kip tandoori staat lekker te marineren maar ik vond de marinade nog iets missen dus ik heb er nog anderhalf theelepeltje tandoori masala kruiden van de toko bij gedaan en nu is hij Ik heb er 7 chilipepertjes in gedaan (mijn arme darmen )

Ik ga zo de raita vast maken en alle ingrediënten voor de kikkererwtencurry vast bij elkaar mikken en dan hobbel ik even naar de groentekraam die hier op vrijdag altijd op de hoek staat voor wat fruit voor een lassie en andere lekkernijen want ik moet die man wel een beetje sponsoren.
SPOILER
Dit is een heel klein dorp met een supermarkt van het niveau campingwinkel, een slager, een drogist en een bloemist maar we hebben sinds kort een soort van markt. Nou ja, markt... op woensdag staat er 1 viskraam en op vrijdag 1 groente- en fruitkraam
Maar ik had jullie nog twee recepten beloofd voor garam masala. Het valt me wel op dat er echt gigantisch veel verschil zit in die recepten. Het is dus wel de moeite waard om, als een recept niet zo bevalt, het eens met een andere garam masala te maken.

No. 2 Geurige garam masala

Ingrediënten
3 kaneelstokjes van 7,5 cm
4 theel. kardamomzaad (afgemeten nadat de peulen zijn verwijderd)
2 theel. kruidnagelen
2 theelepels foelieblad of 1/2 muskaatnoot geraspt

Rooster de specerijen afzonderlijk en maal ze in de blender, keukenmachine of vijzel met stamper tot een fijn poeder; voeg bij gebruik van nootmuskaat dat als laatste toe.


No.3 Garam masala uit Kashmir

Ingrediënten
4 theel. kardamomzaad (afgemeten nadat de peulen zijn verwijderd)
2 theel. zwart komijnzaad
2 theel. zwarte peperkorrels
2 kaneelstokjes van 5 cm
1 theel. kruidnagel
1/4 muskaatnoot geraspt

Bereiding: zie vorige twee.
Trustenvrijdag 18 april 2008 @ 16:49
Even een vraagje, dat recept van Jamie wat ik heb gepost....is 7,5 cm gember niet een beetje veel?
MinderMutsigvrijdag 18 april 2008 @ 17:06
quote:
Op vrijdag 18 april 2008 16:49 schreef Trusten het volgende:
Even een vraagje, dat recept van Jamie wat ik heb gepost....is 7,5 cm gember niet een beetje veel?
Maar wel lekker Ik gooi ook altijd extra gember in mijn gerechten omdat ik het zo verschrikkelijk lekker vind. Maar ik denk dat hier sprake is van een omrekenfoutje. Zo'n 4 cm zou voldoende moeten zijn denk ik.

Waar komt dat recept vandaan? Als ik op zijn site kijk zie ik dit recept maar daarin staan hele andere hoeveelheden.
Oblivionvrijdag 18 april 2008 @ 17:08
Dank je, mindermutsig!
Voor je arme darmen heb ik een goede tip: Te moe lawak.
Heet erin en toch geen pijnlijke darmen en geen verbrandende ster...

Trustenvrijdag 18 april 2008 @ 17:09
quote:
Op vrijdag 18 april 2008 17:06 schreef MinderMutsig het volgende:
Waar komt dat recept vandaan? Als ik op zijn site kijk zie ik dit recept maar daarin staan hele andere hoeveelheden.
Die ik gaf komt van
http://www.thecookbookcri(...)/jamies_dinners.html
"3 inches fresh ginger, peeled"

Hoeveel is 3 inches?

De vertaling komt van Smulweb
Trustenvrijdag 18 april 2008 @ 17:22
7.62 cm...

Zo moet ie worden:


[ Bericht 89% gewijzigd door Trusten op 18-04-2008 17:27:52 ]
MinderMutsigvrijdag 18 april 2008 @ 17:31
quote:
Op vrijdag 18 april 2008 17:09 schreef Trusten het volgende:

[..]

Die ik gaf komt van
http://www.thecookbookcri(...)/jamies_dinners.html
"3 inches fresh ginger, peeled"

Hoeveel is 3 inches?

De vertaling komt van Smulweb
Hmm, dat is inderdaad 7,5 cm. Maar er moeten ook zes tenen knoflook in en dat vind ik ook wel een beetje veel naar verhouding. Ik zou hem dan gewoon maken zoals in het recept staat, mocht het niet bevallen kan je de volgende keer altijd iets aanpassen.

@Obli: wat is Te moe lawak en waar kan ik dat krijgen?
Trustenvrijdag 18 april 2008 @ 20:23
quote:
Op vrijdag 18 april 2008 17:31 schreef MinderMutsig het volgende:
@Obli: wat is Te moe lawak en waar kan ik dat krijgen?
"Geelwortel, ook bekend onder de naam jiang huang, Temoe Lawak, Kurkuma, Turmeric of Curcuma"
MinderMutsigvrijdag 18 april 2008 @ 20:48
quote:
Op vrijdag 18 april 2008 20:23 schreef Trusten het volgende:

[..]

"Geelwortel, ook bekend onder de naam jiang huang, Temoe Lawak, Kurkuma, Turmeric of Curcuma"
En wat moet ik daar dan mee? Een stukje eten, iets met een poedertje (ik ken het eigenlijk alleen als poedertje), thee van zetten, sap drinken
Trustenvrijdag 18 april 2008 @ 20:51
quote:
Op vrijdag 18 april 2008 20:48 schreef MinderMutsig het volgende:
En wat moet ik daar dan mee? Een stukje eten, iets met een poedertje (ik ken het eigenlijk alleen als poedertje), thee van zetten, sap drinken
In deze context denk ik als poedertje gebruiken in het eten
Oblivionvrijdag 18 april 2008 @ 21:34
Nope is een pil, gewoon voor de maaltijd slikken!
1 is vaak genoeg, als je extra heet gaat dan 2...

MinderMutsigvrijdag 18 april 2008 @ 21:52
Ah merci Dat koop je bij de natuurwinkel?
Oblivionvrijdag 18 april 2008 @ 22:00
Volgens mij wel, is voor mij heeeeeeeeel lang geleden, toen ik nog een galblaas had...
Werkt namelijk ook tegen lichte galaanvallen.
En volgens mij ook bij een gewone drogisterij...maar dat weet ik niet zeker.
Trustenzondag 20 april 2008 @ 13:35
Vanavond staat hier op het menu:
Kip Tikka Masala met Kokos-Saffraanrijst...
ColdFeetzondag 20 april 2008 @ 13:38
Leuk! Maak je een foto-reportage?
Trustenzondag 20 april 2008 @ 16:02
quote:
Op zondag 20 april 2008 13:38 schreef ColdFeet het volgende:
Leuk! Maak je een foto-reportage?
Ik zal het proberen, worden wel telefoonfoto's want me camera is kapot
Trustenzondag 20 april 2008 @ 19:03
Nou...is dat effe heerlijk mislukt

"Doe de helft van het kruidenmengsel in een kom en doe de yoghurt erbij..."

En wat doe ik? Flikker zo alle kruiden in de yoghurt

Heb het nog geprobeerd te redden maar het was een groot kruidendrama
MinderMutsigzondag 20 april 2008 @ 20:21
quote:
Op zondag 20 april 2008 19:03 schreef Trusten het volgende:
Nou...is dat effe heerlijk mislukt

"Doe de helft van het kruidenmengsel in een kom en doe de yoghurt erbij..."

En wat doe ik? Flikker zo alle kruiden in de yoghurt

Heb het nog geprobeerd te redden maar het was een groot kruidendrama
En daarom moest je dus eerst de kruiden en dan pas de yoghurt doen .
Trustenzondag 20 april 2008 @ 20:42
quote:
Op zondag 20 april 2008 20:21 schreef MinderMutsig het volgende:
En daarom moest je dus eerst de kruiden en dan pas de yoghurt doen .
Ja, is gewoon vrij domme actie