abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_69270860
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
“Mocht het ooit tot rassenrellen komen, wat ik dus echt niet wil, dan hoeft daarvan niet bij voorbaat een negatieve werking uit te gaan.”Geert Wilders, Volkskrant, 9 oktober 2004
Deze toont het beste de volstrekte immoraliteit van wilders aan. Maar wat zijn stemmers tot nadenken moet stemmen is dat hij VOLKOMEN LACONIEK volledig bereid IS tientallen witte slachtoffers te accepteren, die er natuurlijk OOK zullen vallen bij rassenrellen. Allicht dat er 10 keer zoveel moslims zullen doodgaan. Neemt echt niet weg dat er ook ook tientallen zoniet honderden niet-moslims zullen sterven. En dat accepteert hij gewoon. En dat " wat ik dus echt niet wil" moet je gewoon met een korrel zout nemen. Hij komt gewoon klaar bij de gedachte aan rassenrellen.

Toont ook aan dat hij zelf niet eens gelooft dat moslims zo super geweldadig zijn, want een super geweldadige groep ga je niet nog pissiger maken met dit soort uitspraken.

In dit opzicht lijkt hij wel op bush die gewoon voor politiek gewin 4000 amerikaanse soldaten de dood injoeg, en martelde om het allemaal achteraf goed te praten.
pi_69273214
Dit is echt mooi, 11 combineert in EEN post
quote:
Op vrijdag 28 maart 2008 03:46 schreef Elfletterig het volgende:Als je eindelijk eens zou leren lezen,
met dit:
quote:
Kritiek op de islam uiten is echter wat anders dan racisme!
Och simpele, WAT WILDERS DOET IS ECHT WEL MEER DAN "kritiek uiten"!!!
Als JIJ kon lezen .... Okee, weet je wat? Ik geef je het voordeel van de twijfel en ik zal er van uitgaan dat je KAN lezen. Dat maakt het wel erger, want als je alle uitspraken van Wilders hier tot je kan nemen en NOG STEEDS NIET denkt dat wilders een racist is, tsja, dan is er geen hoop meer voor jouw verstandelijke vermogens.

Of ... je bent zelf een racist.

En ga nou niet zitten huilebalken, hŔ?

Oh wacht. Gaan ze vast weer zeiken dat het een RELIGIE is, geen ras, whatever, bla bla bla.
Alsof DAT veel uitmaakt. Trouwens, wilder en/of de pvv hebben ook racistische dingen gezegd over Afrikanen, Surinamers en Antillianen.

google het maar.

[ Bericht 7% gewijzigd door AxisForOll op 21-05-2009 21:42:10 ]
pi_69275110
quote:
Mijn vraag aan Wilders stemmers, Waarom stemmen jullie Wilders en waarom hebben jullie een haat tegen de Moslims en de allochtonen
Geen haat tegen moslims en allochtonen , wel zie je dat het bijna altijd marrokanen zijn (en turken in mindere maten) die Nederland aan het verkloten zijn.
Zoals Wilders het mooi verwoordde "Er wordt teveel geld besteed aan linkse hobbies" en dit is volledig waar. www.marroko.nl krijgt 138,000 euro subsidie geld. WAAROM? Omdat het linkse kabinet de kant van de allochtonen kiest.

Het grappige is dat ik zelf ook allochtoon ben (enkel, een westerse allochtoon) maar ik heb mijzelf goed ge´ntegreerd, ik praat goed Nederlands en heb geen problemen op school.

Als je op TV kijkt, de kranten leest en gewoon de door de stad loopt zijn het vaak de buitenlanders die problemen veroorzaken. Rellen in slotervaart? Marrokanen. Bedreigingen tegen busschauffers in Gouda? Marrokanen, turken en antilianen (in ieder geval geen enkele Nederlander)

Geweld tegen politie, brandweer en ambulances? Wederom marrokanen.

Het linkse kabinet schrijft dit af als 'incidenten' omdat ze bang zijn om het beestje bij de naam te noemen. Wat mensen zo goed aan Wilders vinden is dat hij zegt wat veel mensen denken maar niet durven te zeggen vanwege dat agressieve volk. Hij loopt nu met 4/5 beveiligers om zich heen 24/7 enkel om het feit dat dat volk zo agressief is terwijl hij ze enkel met de feiten op hun neus drukt.

Ook wat ze goed vinden aan Wilders is zijn eis voor hogere gevangenisstraffen voor dit tuig, tegenwoordig zie je bijna alleen maar boetes of taakstraffen voor GEWELDPLEGING...dat is toch niet voor te stellen?

In ieder geval, er moet verandering komen. En of het nou Wilders is die deze veranderingen brengt of iemand anders, met dit kabinet kan je niet langer doorgaan.

Jup, het zijn incidenten met de buitenlanders.....really?Ik denk dus dat niemand ontkennen kan dat het bijna altijd onze gekleurde medemens is..


Wel wil ik er trouwens nog bij zeggen dat ik turkse vrienden heb waarvan de vader zelfs een chirurg is en die jongen ook gewoon Vwo doet op school.... ik ben tegen het buitenlands tuig dat op straat onrust veroorzaakt met hun nike petjes door de straten heen loopt en vervolgens homo's in elkaar timmeren omdat het niet volgens hun geloof is DIE MENSEN WIL IK HET LAND UIT! niet de goed ge´ntegreerde allochtonen die meedoen met de maatschappij dat wil ik wel even dus duidelijk hebben omdat er veel rotzooi tusen zit maar we ze er niet allemaal op aan kunnen spreken.
pi_69385495
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Op donderdag 21 mei 2009 22:31 schreef Sierieoes. het volgende:

[..]

marrokanen
www.marroko.nl
Marrokanen.
Marrokanen,
Wederom marrokanen.
Marokkanen en het is: www.marokko.nl

Voor de rest heb je gelijk hoor.
quote:
Wel wil ik er trouwens nog bij zeggen dat ik turkse vrienden heb waarvan de vader zelfs een chirurg is en die jongen ook gewoon Vwo doet op school.... ik ben tegen het buitenlands tuig dat op straat onrust veroorzaakt met hun nike petjes door de straten heen loopt en vervolgens homo's in elkaar timmeren omdat het niet volgens hun geloof is DIE MENSEN WIL IK HET LAND UIT! niet de goed ge´ntegreerde allochtonen die meedoen met de maatschappij dat wil ik wel even dus duidelijk hebben omdat er veel rotzooi tusen zit maar we ze er niet allemaal op aan kunnen spreken.
Hetzelfde geldt voor kampers, en andere paupertjes die zich achter het excuus schuilen dat ze laag zijn opgeleid.

Gewoon zo nu en dan even met het leger de wijk intrekken, even een controle houden. Want veel van die paupertjes zitten in de zomer lekker buiten voor hun huis met hun complete tuinmeubels en kratjes bier. Als de politie dit niet durft? Prima, dan sturen we wel het leger de wijken in!

Zelfde geldt voor woonwagenkampen. Niet aan de regels houden? Geen belasting betalen? Mooi! Leger inzetten! Kampen ontruimen! Shovels inzetten, en die kampen platrijden

Wat dat betreft zijn kampers ook net Marokkanen die zich niet willen aanpassen, net zo hard aanpakken dat tuig.
pi_69388559
Met kampers heb ik geen ervaringen omdat die niet in mijn buurt/wijk voorkomen.

Maar aan je andere topic te zien neem ik je bericht maar met een korreltje zout, jammer dat je de echte gevaren niet in ziet.^ Engeland geloof ik, duurt niet lang voor die gekken hier ook allemaal dingen gaan opeisen.
pi_69495168
*nvm*

[ Bericht 91% gewijzigd door #ANONIEM op 28-05-2009 16:18:58 ]
pi_69497941
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Op maandag 25 mei 2009 17:48 schreef Sierieoes. het volgende:
Met kampers heb ik geen ervaringen omdat die niet in mijn buurt/wijk voorkomen.

Maar aan je andere topic te zien neem ik je bericht maar met een korreltje zout, jammer dat je de echte gevaren niet in ziet.

[ afbeelding ]

^ Engeland geloof ik, duurt niet lang voor die gekken hier ook allemaal dingen gaan opeisen.
Was juist wel sserieus bedoeld. En idd, we mogen hier wel gaan oppassen, vooral omdat er hier ook mensen posten die maar al te graag willen dat hier enge mannetjes gaan rondlopen zoals op die foto met dat soort domme borden. Nu nog de sharia invoeren...
  donderdag 28 mei 2009 @ 18:35:55 #83
137676 TommyGun
Stik er maar in!
pi_69499479
quote:
Ze was verkracht, maar ze was niet kwaad. De journaliste die op zoek ging naar de Taliban in Afghanistan zag haar nieuwsgierigheid omgezet in een wrede, meervoudige, verkrachting. Maar waar dat bij anderen leidt tot woede of verdriet, toont deze journaliste vooral begrip. Ze zegt: “er was ook respect voor mij”. En ze kreeg nog thee met koekjes ook.

Vz, ik begin met deze gebeurtenis, omdat hij tekenend is voor het morele verval van onze elite. Die is zo verblind door haar eigen ideologie dat het bereid is weg te kijken voor de waarheid. Verkrachting? Nou, ik wil nuances aanbrengen in het verhaal, zegt de linkse journaliste. De Taliban bestaat heus niet uit monsters. Liever de werkelijkheid ontkennen dan hem onder ogen zien.

Onze elite, of het nou gaat om politici, journalisten, rechters, subsidieslurpers of ambtenaren, is volledig de weg kwijt. Elk gevoel voor realiteit is verdwenen. Elk gezond verstand wordt overboord gezet om de werkelijkheid te ontkennen. Niet alleen deze helaas verkrachte journaliste leidt aan het Stockholm-syndroom, maar de hele Nederlandse elite.

Ze praten alles goed. Alles relativeren ze weg. Goed en kwaad, logica en gezond verstand, het is 1 grote grijze streep geworden – zonder begin of eind. Het enige morele ijkpunt dat ze nog hebben is: als het moslims maar niet irriteert – want dan zijn ze er wel tegen.

Je zou verwachten: een vrouw wordt meermalen verkracht en vindt het vreselijk. Maar de journaliste is niet kwaad want de moslim in kwestie toonde ook respect.

Je zou verwachten: de misdaad is nog steeds fors en er wordt hard ingegrepen. Maar dit kabinet sluit gevangenissen en bezuinigt op politie omdat het een andere realiteit wenst te zien.

Je zou verwachten: er is een explosieve stijging van het aantal asielzoekers dus het asielbeleid wordt strenger. Maar in dit land wil men asielzoekers twee-onder-een-kap-woningen geven, terwijl onze bejaarden een luierdag krijgen.

Je zou verwachten dat de politie in Gouda keihard optreedt tegen moslim-kolonisten. Maar als de tegels naar de politiewagens vliegen, herbenoemt de PvdA-kliek deze realiteit gewoon tot ‘baldadigheid’. Probleem opgelost. En van de rechters krijgt het tuig dat de politie aanvalt geen dubbele straf maar een taakstraf.

Je zou verwachten dat de Somalische piraten die onze schepen aanvallen gewoon onder vuur worden genomen, maar in plaats daarvan halen we ze naar Nederland en geven ze computercursussen. Gratis.

Je zou verwachten dat een links politicus opkomt voor vrouwenrechten. Maar mevrouw Arib geeft als advies aan Marokkaanse vrouwen over hoe om te gaan met dominerende mannen: “Ga de strijd niet aan, die verlies je toch.”

Je zou verwachten dat nu we weten dat de schade van de multicul minstens 100 miljard euro bedraagt, dat de sluizen van de massa-immigratie nu wel dichtgaan. Maar nee hoor, dit kabinet vestigt een nieuw record met 140.000 nieuwe vreemdelingen, een groep zo groot als de bevolking van Amersfoort. Let wel voorzitter: in 1 jaar!

Je zou verwachten dat Boris Dittrich op zijn minst aangifte doet als hij in de Albert Heijn met een mes wordt bedreigd door een nieuwe Nederlander en te horen krijgt ‘vuile homo’. Maar hij zwijgt, want de realiteit van de massa-immigratie doet blijkbaar meer pijn dan welk Marokkaans mes dan ook.

Je zou verwachten dat het zeer progressieve Utrecht opkomt voor gelijkheid van man en vrouw. Maar in plaats daarvan subsidieert het gescheiden loketten. Net als vroeger in Zuid-Afrika.

Je zou verwachten dat in PvdA-bolwerk Rotterdam niet getornd wordt aan de resultaten van de emancipatie. Maar toch zijn er plannen voor apartheidsvoorstellingen in het theater, met speciale plaatsen voor moslima’s.

Je zou verwachten dat als er op een islam-congres, zoals een paar weken geleden in Nederland gebeurde, wordt geroepen ‘islam zal de overhand krijgen’ en als gezegd wordt ‘islam staat niet voor vrede, maar voor overgave’ en als klinkt dat de democratie moet verdwijnen en er in Nederland sharia-rechtbanken moeten komen dat onze regering daar keihard afstand van neemt. Maar dit kabinet zwijgt.

Je zou verwachten dat als blijkt dat al die miljoenen richting Vogelaarwijken niet werken, omdat, ik citeer uit het onderzoek: "Vooralsnog kan niet worden geconcludeerd dat investeringen in barbecues, buurtcomitÚs en buurtregisseurs maatschappelijk zinvol zijn geweest.". Dan zou je denken dat de stekker er uit gaat. Maar er gebeurt niets, het kabinet houdt haar roze bril op.

Je zou verwachten dat Ronald Plasterk, ooit een vrijzinnig columnist, opkomt voor vrouwenrechten, maar met hem als minister van onderwijs vinden er inburgeringcursussen plaats op basis van sekse-apartheid. Mannen in het ene lokaal, vrouwen in het andere. Eerste boodschap: wij buigen voor jullie woestijn-ideologie.

Je zou verwachten dat Brussel nu eindelijk eens doorheeft dat immigratie een ramp is, maar nee hoor, een heuse denktank van de Europese Commissie komt tot de conclusie: ‘Nederland heeft te weinig Marokkanen’! Ja, voorzitter, waar zouden we zijn, zonder Europa?

Je zou verwachten dat Wouter Bos nu wel begrijpt dat we genoeg problemen hebben. Maar hij zegt: “wen er maar aan, het hoort erbij dat de islam in Nederland wortel schiet”. Daarom gaat hij maar door met het hierheen halen van vliegtuigladingen van mensen uit moslimslanden die vaak niet kunnen lezen of schrijven. Wouter zegt: dit land kan zo veel analfabeter. Vz, tijdens de algemene beschouwingen in september sprak ik over de Twee Nederlanden. Aan de ene kant de elite, met haar zogenaamde “idealen”. Van een multiculturele samenleving, megahoge belastingen, van de klimaathysterie, van de islamisering, van de Brusselse superstaat en de ontwikkelingshulp en zo kan ik nog wel even doorgaan, maar dat doe ik niet, want de rillingen lopen me nu al over de rug.

Onze hele grachtengordel-elite is volledig in staat van ontkenning. Alles wat heilig zou moeten zijn is vloeibaar. Over alles willen ze praten. Niets is meer onbespreekbaar. Alles kan in de uitverkoop. Alles kan worden meegenomen voor stuntprijzen.

Vz, ik zeg het nog maar eens: De islam is een totalitaire ideologie, de grootste bedreiging voor onze vrijheid. Dit kabinet kijkt naar het plafond en hoopt dat de bui overwaait. Maar ik, ik zal nooit zwijgen, ik zal nooit zwichten. Niet voor honderdduizend doodsbedreigingen, niet voor Al Qaeda, niet voor de minister van Justitie en al helemaal niet voor het politieke showproces dat mij te wachten staat.

Tegenover de buigende elite van dit kabinet staat het Nederland van de mensen die de rekening moeten betalen. Letterlijk en figuurlijk. Die het slachtoffer zijn van de straatterroristen, iedere dag opnieuw, die de banken van de nog steeds naar bonussen graaiende bankiers mochten redden maar naar wie Wouter Bos niet omkijkt, die verlangen naar een sociaal Nederland. Het zijn de mensen die door de politiek zelden gehoord worden. Die door de elite worden uitgelachen. Voor die mensen strijdt de Partij voor de Vrijheid.

En daarover wordt geen verantwoording afgelegd vandaag. Dit kabinet legt zich neer bij die Twee Nederlanden. En nog erger: dit kabinet kiest consequent partij voor het Nederland van de elite, en niet voor het Nederland van de gewone mensen. Wie zich afvraagt hoe het komt dat nog maar 1 op de 8 Nederlanders vertrouwen heeft in de politiek moet kijken naar die Twee Nederlanden.

Dat, voorzitter, is fundamentelere kritiek dan de 82 procent van de doelen die bereikt schijnen te zijn. En of de 74 doelstellingen al dan niet gehaald zijn. Al die holle cijfers, al die patserige powerpoint-presentaties, kunnen niet verbloemen dat er achter de papieren realiteit van gladpratende bestuurskunde-doctorandussen met designer-brillen een wereld schuilgaat van een Nederland dat zich vertrapt en vernederd voelt.

Dat is een Nederland dat weet dat het belazerd wordt. Belazerd door een elite die alles best vindt zolang de miljoenen maar richting de VPRO, de kunstmaffia en Milieudefensie stromen.

Voorzitter, het Nederlandse volk is bezig te ontwaken uit een lange linkse nachtmerrie en ik zeg u vandaag: deze elite loopt op haar laatste benen. Er tekent zich in Nederland een regenboogcoalitie af - die dwars door alle lagen van de bevolking klaar staat om op te komen voor het vertrouwde Nederland. Verandering hangt in de lucht en ons land hunkert er naar een nieuwe toekomst binnen te stappen.

Vz, er wordt door dit kabinet totaal geen verantwoording afgelegd over wat de massa-migratie betekent voor onze economie. Het Centraal Planbureau komt op minstens 100 miljard euro schade. In Denemarken becijferen ze de schade zelfs op 300.000 euro per moslim-migrant. Een rapport in Frankrijk stelt dat de economische groei van dat land met twee-derde gereduceerd wordt door de massa-immigratie. De Zweedse econoom Lars Jansson schat de schade voor Zweden op 27 miljard dollar. In Noorwegen waarschuwen werkgevers dat de opbrengsten van de oliewinning straks helemaal opgaan aan de kosten van de massa-immigratie. Kabinet, andere landen doen het wel, onderzoeken de kosten van de massa-immigratie wel, kabinet leg daar eens verantwoording over af. Breng die kosten van de massa-immigratie eens in beeld, zonder roze linkse wolken.

Vz, wanneer gaan we praten over aanpakken? Wanneer stopt de afdeling pappen en nathouden? Wanneer komt er een eind aan dit kabinet van uitstel en afstel? Wanneer wordt de boodschap van Nederland ook eens gehoord in het grachtengordel-paleis dat het hoofdkantoor van de PvdA is?

Ik zie heus wel dat niet elk probleem meteen valt op te lossen. De nachtmerrie van links kan niet in een paar jaar worden hersteld, dat weet ik ook wel. Maar we kunnen in ieder geval een start maken. Volgende generaties moeten toch kunnen zeggen: op dat moment is een eerste stap gezet naar het herstel. Toen zijn we begonnen met terugvechten. Daar is links gestikt in zijn eigen leugens.

Niet elk probleem is meteen op te lossen, maar elk probleem is wel meteen aan te pakken. We kunnen een begin maken. Vandaag nog. Laat ik wat voorbeelden noemen. Probleem: de zorg aan onze bejaarden en zieken holt achteruit. Aanpak: minder managers, meer handen aan het bed en meer geld naar de zorg.

Probleem: Marokkanen gooien met stenen naar onze politie. Oplossing: oppakken, aanpakken en uitzetten.

Probleem: onze economie krimpt nog sneller dan de VVD in de peilingen. Aanpak: stop met de linkse hobby’s zoals de ontwikkelingshulp, de Vogelaarwijken en de publieke omroep en geef de Nederlander zijn eigen geld terug, herstel de vraag en kies voor flinke belastingverlaging.

Probleem: Brussel krijgt steeds meer te zeggen over ons. Oplossing: de macht terug naar Nederland en de eurocraten in de WW.

Probleem: burgers worden beroofd en bedreigd. Aanpak: voer hoge minimumstraffen in zodat criminelen altijd forse straffen krijgen.

Probleem: dit kabinet breekt record na record op het gebied van de massa-immigratie. Aanpak: Geen Oost-Europeanen meer toelaten en grenzen dicht voor immigranten uit moslimlanden. NU!

Probleem: we smijten met miljarden, en nog verandert het weer niet. Aanpak: stop daarmee, dat scheelt miljarden.

Probleem: de JSF kost klauwen met geld en de PvdA draait en draait en draait. Aanpak: nog jarenlang doorvliegen met de F16.

Probleem: Rotterdam, de tweede stad van Nederland, heeft in 2012 een allochtone meerderheid. Aanpak 1: remigratie, aanpak 2: remigratie en aanpak 3: remigratie. Wat er in kan, kan er ook weer uit.

Probleem: de miljarden die naar de ontwikkelingshulp-lobby gaan lossen niets op. Aanpak: geen cent meer naar die oplichterij.

Probleem: de islam doet alsof het een godsdienst is en profiteert zo van onze godsdienstvrijheid. Aanpak: benoem het tot wat het is: meer een politieke ideologie dan een religie.

Vz, er moeten snel verkiezingen komen, een nieuwe Tweede Kamer, een nieuw kabinet.

Meneer Balkenende en meneer Bos, u kunt beiden een leuk betoog houden over het uit elkaar gaan van Jan Smit en Yolanthe, maar goed leiding geven aan ons land dat kunt u niet. Pak uw biezen, vertrek en kom nooit meer terug. Dank u wel.
  donderdag 28 mei 2009 @ 19:57:22 #84
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_69502256
quote:
Meneer Balkenende en meneer Bos, u kunt beiden een leuk betoog houden over het uit elkaar gaan van Jan Smit en Yolanthe, maar goed leiding geven aan ons land dat kunt u niet. Pak uw biezen, vertrek en kom nooit meer terug. Dank u wel.
Even heel realistisch blijvend..... dat gebeurd natuurlijk nooit. Sterker nog, ik durf te beweren dat als je geen allochtonen meer in je stad wil hebben.... dat je OF een fascistisch regime moet invoeren die alle migranten deporteren, OF zelf moet vertrekken naar een oord zonder allochtonen, OF als 3e optie accepteren dat ze er altijd zullen zijn.

Ik denk dat het 1e vrij onrealistisch is.... dus is het kiezen tussen zelf vertrekken en accepteren. Bij de meesten zal het optie 3 worden, omdat ze toch liever in een democratie willen wonen waarin moslims ook vrijheden hebben om te doen wat ze willen binnen het kader van de Nederlandse wet.
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  donderdag 28 mei 2009 @ 20:16:08 #85
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_69502859
quote:
Op donderdag 21 mei 2009 22:31 schreef Sierieoes. het volgende:
Wel wil ik er trouwens nog bij zeggen dat ik turkse vrienden heb waarvan de vader zelfs een chirurg is en die jongen ook gewoon Vwo doet op school.... ik ben tegen het buitenlands tuig dat op straat onrust veroorzaakt met hun nike petjes door de straten heen loopt
Maar als die VWO-er een Nike petje draagt en na school door de stad wandelt...... dan heeft hij bij voorbaat al het "straatmarokkaantje" stempel.

Kijk, ik ben ook tegen voetbal geweld. Een probleem dat zich vooral afspeelt bij autochtone jongeren. En wat mij betreft passen deze twee categorieŰn in het zelfde straatje: Vervelend gedrag, vandalisme, vechten, etc....
quote:
DIE MENSEN WIL IK HET LAND UIT!
Tja, dat kun je nu wel willen.... maar het gros van de straatmarokkaantjes zijn gewoon in Nederland geboren, en genieten 100% bescherming onder de grondwet als zijnde Nederlander. De oplossing moet in Nederland gevonden worden, want iemand met een Nederlands paspoort (of ze nu nog een ander hebben of niet) zet je niet zomaar uit, en het populistische "afpakken" van het Nederlandse paspoort vereist wetsveranderingen die onze grondwet en vrijheden vrij diep aantasten.

Het heeft geen enkele zin om iemand die in Nederland geboren is van Marokkaanse ouders, zijn hele leven hier in Nederland naar school is gegaan etc.... op een vliegtuig naar Marokko te zetten als ze vervelend zijn. Die komen met de eerste boot weer naar Spanje, en liften weer terug naar Nederland. Ze kennen Nederland meer dan het land waar ze op vakantie gaan naar Oma, en zullen denk ik liever hier illegaal verblijven bij hun ouders dan dat ze in Marokko echt vooruit kunnen.

Maar wat dan wel? Tja, dat is nog een probleem.... allereerst ben ik best voorstander voor langdurig werk voor de overheid. Wilders noemt het "werkkampen", en dat vind ik dan nog een beetje ver gaan..... maar als je als voetbal vandaal opgepakt wordt na een wedstrijd, stuur ze dan niet weg met een "stadionverbod" en een boete, maar laat ze voortaan het eigen stadion schoonmaken na wedstrijden. En het station, de treinen, etc naderhand die gebruikt zijn. Marokkanen hetzelfde geval.... plantsoenen schoffelen, straten aanvegen, andere schoonmaak klussen.... laat ze maar werken voor hun vervelende gedrag. En uiteraard autochtone vervelende jongeren hetzelfde, er zijn in Twentse boerendorpen ook genoeg brommerjeugd te vinden die problemen veroorzaken.

Het toverwoordje "uitzetten" en "afpakken" is dus niet iets wat zomaar kan, en ook geen oplossing voor het probleem.
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
pi_69503590
quote:
vliegtuigladingen van mensen uit moslimslanden die vaak niet kunnen lezen of schrijven. Wouter zegt: dit land kan zo veel analfabeter.


Wilders 4 president
pi_69504615
quote:
Op donderdag 28 mei 2009 18:35 schreef TommyGun het volgende:

[..]

Ik zag bij eerste, snelle lezing al zoveel stupiditeiten, dat ik het maar opgeslagen heb.
Waarschijnlijk parels voor de zwijnen, maar toch even fileren.
Komt er aan.
Onderschat nooit de kracht van domme mensen in grote groepen!
Der Irrsinn ist bei Einzelnen etwas Seltenes - aber bei Gruppen, Parteien, V÷lkern, Zeiten die Regel. (Friedrich Nietzsche)
pi_69505074
quote:
Op donderdag 28 mei 2009 21:07 schreef Kees22 het volgende:

[..]

Ik zag bij eerste, snelle lezing al zoveel stupiditeiten, dat ik het maar opgeslagen heb.
Waarschijnlijk parels voor de zwijnen, maar toch even fileren.
Komt er aan.
Gelukkig maak jij je zelf nooit belachelijk he
Op woensdag 27 mei 2009 23:08 schreef Lambiekje het volgende:Afgezien van de datums,en natuurlijk niet van de inividuele personen van jouw en mij, maar van de werldgeschiedenis is 99,999999% verdraaid.
pi_69513493
quote:
Op donderdag 28 mei 2009 21:22 schreef Slappy het volgende:

[..]

Gelukkig maak jij je zelf nooit belachelijk he
Nou, dat valt wel mee.
En als ik me belachelijk maak, wordt er goed gelachen, dus ik zie niet in waarom ik Wilders zou sparen.

Mijn filering van zijn toespraak ben ik kwijt en ik heb geen zin om die te herhalen.
Wat een flapdrol, die man.
En wat een chaos, zijn redeneringen.
Hij weet van voren niet wat hij van achteren denkt.
Onderschat nooit de kracht van domme mensen in grote groepen!
Der Irrsinn ist bei Einzelnen etwas Seltenes - aber bei Gruppen, Parteien, V÷lkern, Zeiten die Regel. (Friedrich Nietzsche)
pi_69513631
quote:
Op donderdag 28 mei 2009 19:57 schreef maartena het volgende:

[..]

Even heel realistisch blijvend..... dat gebeurd natuurlijk nooit. Sterker nog, ik durf te beweren dat als je geen allochtonen meer in je stad wil hebben.... dat je OF een fascistisch regime moet invoeren die alle migranten deporteren, OF zelf moet vertrekken naar een oord zonder allochtonen, OF als 3e optie accepteren dat ze er altijd zullen zijn.

Ik denk dat het 1e vrij onrealistisch is.... dus is het kiezen tussen zelf vertrekken en accepteren. Bij de meesten zal het optie 3 worden, omdat ze toch liever in een democratie willen wonen waarin moslims ook vrijheden hebben om te doen wat ze willen binnen het kader van de Nederlandse wet.
Er zit een heel groot verschil tussen beperkt buitenlanders toelaten die wat toevoegen en 60% van je stadsbevolking die zijn roots in het achterlijke Afrika heeft hebben.
  vrijdag 29 mei 2009 @ 08:38:41 #91
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_69515533
quote:
Op vrijdag 29 mei 2009 01:53 schreef Fedor_von_Bock het volgende:
Er zit een heel groot verschil tussen beperkt buitenlanders toelaten die wat toevoegen en 60% van je stadsbevolking die zijn roots in het achterlijke Afrika heeft hebben.
Afrikaanse roots of niet, onder de grondwet zijn de meeste van die ettertjes 100% Nederlander, en staan ze wettelijk 100% gelijk aan jou.

Dat had de VVD in 1969 beter moeten bedenken toen ze met hun nieuwe immigratiewet kwamen..... Want de kinderen van die reeks immigranten, zijn voornamelijk hier geboren.
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
  zaterdag 30 mei 2009 @ 15:56:26 #92
120804 Yildiz
Freedom or loyalty?
pi_69554360
quote:
Op vrijdag 29 mei 2009 01:53 schreef Fedor_von_Bock het volgende:

[..]

Er zit een heel groot verschil tussen beperkt buitenlanders toelaten die wat toevoegen en 60% van je stadsbevolking die zijn roots in het achterlijke Afrika heeft hebben.
Iedereen heeft zijn roots in Afrika.
Bovenstaande tekst = C C 3.0 NL BY-NC-ND - quotes inkorten uitgezonderd.
pi_69556422
Hier alleen nog maar uitspraken, voor discussies verwijs ik jullie graag door naar


[Het centrale] Wilders roept iets en ik ben het er niet mee eens topic
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_77637238
Dit is de grootste onzin die ik ooit heb gelezen! Wat een verschrikkelijke vent in het toch!

Zijn argumenten slaan niet alleen nergens op, hij steekt ze ook allemaal in een verkeerd jasje!
Ik hoop dat Nederland snel inziet dat hij alleen maar kapot wil maken...
Bah.
pi_77665697
Lijkt mij bewijs genoeg dat de man wel degelijk veroordeeld moet worden.
My soul is painted like the wings of butterflies
pi_77666618
quote:
Op maandag 24 maart 2008 14:36 schreef du_ke het volgende:

[..]

Komkom martijn, je hebt toch google? Dan ben je met twee klikken op www.watwilwilders.nl waar alle uitspraken met hyperlink staan.

vooral dit vind een erg beroerde uitspraak .
[..]


Erg enge uitspraak inderdaad. En dat er dan nog mensen zijn die ontkennen dat Wilders een hekel heeft aan buitenlanders. Wat een nationalistische xenofoob is het toch ook.
pi_77670225
quote:
Op donderdag 21 mei 2009 22:31 schreef Sierieoes. het volgende:

[..]
Jup, het zijn incidenten met de buitenlanders.....really?

[ afbeelding ]

Ik denk dus dat niemand ontkennen kan dat het bijna altijd onze gekleurde medemens is..


Wanneer ik mijn rechter pols beweeg, gaat het landschap sneller
pi_77670264
[quote]Op vrijdag 5 februari 2010 14:53 schreef Motorist het volgende:


Dus wat verteld de grafiek? Dat als er meer ijs gegeten word er meer mensen verdrinken?
Wanneer ik mijn rechter pols beweeg, gaat het landschap sneller
pi_77676316
quote:
Op donderdag 21 mei 2009 20:13 schreef AxisForOll het volgende:

[..]

Deze toont het beste de volstrekte immoraliteit van wilders aan. Maar wat zijn stemmers tot nadenken moet stemmen is dat hij VOLKOMEN LACONIEK volledig bereid IS tientallen witte slachtoffers te accepteren, die er natuurlijk OOK zullen vallen bij rassenrellen. Allicht dat er 10 keer zoveel moslims zullen doodgaan. Neemt echt niet weg dat er ook ook tientallen zoniet honderden niet-moslims zullen sterven. En dat accepteert hij gewoon. En dat " wat ik dus echt niet wil" moet je gewoon met een korrel zout nemen. Hij komt gewoon klaar bij de gedachte aan rassenrellen.

Toont ook aan dat hij zelf niet eens gelooft dat moslims zo super geweldadig zijn, want een super geweldadige groep ga je niet nog pissiger maken met dit soort uitspraken.

In dit opzicht lijkt hij wel op bush die gewoon voor politiek gewin 4000 amerikaanse soldaten de dood injoeg, en martelde om het allemaal achteraf goed te praten.
En dus? Hij is tenminste realistisch...rassenrellen hoeven niet per se tientallen doden opleveren .
In Engeland en Frankrijk heb je regelmatig rassenrellen. Maar ook in Nederland heb je rassenreleln. Denk maar aan Marokkanen vs. Molukkers de afgelopen maand. Heb jij doden gezien? Ik niet in elk geval.
pi_77680047
quote:
Op vrijdag 5 februari 2010 17:32 schreef Zienswijze het volgende:

[..]

En dus? Hij is tenminste realistisch...rassenrellen hoeven niet per se tientallen doden opleveren .
In Engeland en Frankrijk heb je regelmatig rassenrellen. Maar ook in Nederland heb je rassenreleln. Denk maar aan Marokkanen vs. Molukkers de afgelopen maand. Heb jij doden gezien? Ik niet in elk geval.
Ga jij nog steeds door met leugens en wilders verdedigen?
rassenrellen hou toch eens op met je onzin verhalen... rassenrellen in Engeland? welke bronnen gebruik je? wilders?
Voor vrede en rechtvaardigheid - Tegen alle soorten vormen van geweld.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')