Mijn uitwisseling is naar de VS, daar doet de Erasmus beurs niet aan. Ik heb het ook al vaker gedaan en weet wel hoe ik kan besparen, moet het nog allemaal eens goed narekenen.quote:Op maandag 13 oktober 2008 00:54 schreef GFA het volgende:
@Wheelgunner: let wel dat als je via het Erasmus programma vakken gaat volgen je een beurs krijgt van 200 euro p/maand (tenminste aan mijn universitei, maar denk dat dat landelijk is?). Ook kan je nog eens je OV kaart inleveren waarvoor je een euro'tje of 80 per maand vangt. 280 euro in de maand scheelt toch al lekker
In Nederland moet je ook eten en een dak boven je hoofd, of je dat nou in het buitenland doet maakt niet zoveel uit't kost overal geld (tenzij je natuurlijk naar een duur land gaat)
Elke uni heeft bijna wel een beurs voor studenten die buiten het Erasmus programma vallen. Toen ik naar Korea ging kreeg ik van mijn uni exact evenveel als de Erasmusbeursquote:Op maandag 13 oktober 2008 08:11 schreef Wheelgunner het volgende:
[..]
Mijn uitwisseling is naar de VS, daar doet de Erasmus beurs niet aan. Ik heb het ook al vaker gedaan en weet wel hoe ik kan besparen, moet het nog allemaal eens goed narekenen.
Ik krijg een paar 100 euro, en dat is het.quote:Op maandag 13 oktober 2008 10:59 schreef Underdoggy het volgende:
[..]
Elke uni heeft bijna wel een beurs voor studenten die buiten het Erasmus programma vallen. Toen ik naar Korea ging kreeg ik van mijn uni exact evenveel als de Erasmusbeurs
Nee, omdat mijn universiteit een overeenkomst heeft is hun 'woord' voldoende. Was anders sowieso geen probleem geweest, ik studeer inmiddels al jaren in het Engels.quote:Op maandag 13 oktober 2008 21:34 schreef Bananenman het volgende:
Heb je geen TOEFL moeten doen Wheelgunner?
Haha, ik ga daar studeren aan de Marmara University, deze universiteit heeft een uitwisselingsverband met mijn hogeschool. Zo hoef ik geen collegegeld te betalen, zou dus zeker kijken of jouw opleiding ook zoiets heeft of kan regelen.quote:Op donderdag 16 oktober 2008 20:57 schreef DurumDoner het volgende:
Vertel vertel, wat ga je daar doen? Stage/studeren? Hoe kom je aan een dak boven je hoofd? Zit je in het Aziatische/Europese deel? details
quote:Op donderdag 16 oktober 2008 21:28 schreef Fogel het volgende:
Ik heb gister de rekening binnengekregen voor dit semester, "maar liefst" 450 NOK. Dat is met de huidige koers zo'n 50¤.
Nee, het vak wordt in het Engels gegeven (anders zouden maar een stuk of 5-6 personen het kunnen volgen, inclusief mijzelf). PhD vakken zijn over het algemeen in het Engels.quote:Op vrijdag 17 oktober 2008 00:15 schreef Niek. het volgende:
[..]
Goed voor elkaar, volg je een opleiding in het Noors?
Ik heb zelf een paar maanden in Londen stage gelopen (deed toen mbo), mn Engels is goed dus dat was geen probleem, er was ook een Frans meisje, van de universiteit, haar Engels was niet goed en daardoor kreeg ze gewoon werk wat ver beneden haar niveau lag puur omdat ze bijvoorbeeld niet veel kon zeggen, dan laten ze je dus niet veel contact hebben met bijvoorbeeld klanten.quote:Op maandag 20 oktober 2008 02:27 schreef unlimited het volgende:
ik doe momenteel de opleiding bouwkunde 3e jaar HBO. Op veel sites zie ik staan dat een goede Engelsetaal vaardigheid een pré is. Maar dat is juist het probleem bij mij. Mijn engels is gewoon niet goed. 5.5 op m´n havo examen.
Degene die stage heeft gelopen, hoe hebben jullie goed gecomuniceerd. en is er een oplossing voor mij
Sitting Elfing: ik las dat je in Engeland studeert! Ik wil dit dus ook heel graag (99% zeker dat het psychology wordt, en hopelijk University of Reading).quote:Op donderdag 16 oktober 2008 23:36 schreef sitting_elfling het volgende:
Ik ben op dit moment bezig met mijn 1e jaars in London, Economics. Ben van plan om het 2e jaar, een half jaar 'nogmaals' ergens anders in het buitenland te doen. Het liefste zat ik te denken aan Hongkong / Japan / Amerika / Australie. Om daarna weer terug te keren naar Londen. Maarja, fuck knows wie weet eindig ik wel een half jaar in scandinavie.
Hoe liggen andere talen je? Dan zou je kunnen overwegend naar een Duits, Frans of Spaanstalig land te gaan?quote:Op maandag 20 oktober 2008 02:27 schreef unlimited het volgende:
ik doe momenteel de opleiding bouwkunde 3e jaar HBO. Op veel sites zie ik staan dat een goede Engelsetaal vaardigheid een pré is. Maar dat is juist het probleem bij mij. Mijn engels is gewoon niet goed. 5.5 op m´n havo examen.
Degene die stage heeft gelopen, hoe hebben jullie goed gecomuniceerd. en is er een oplossing voor mij
Euhmmm.. dat ligt echt 100% aan het bedrijf. Met Spaans en Catalaans kun je je hier namelijk ook prima redden, veel beter nog zelfs. Bij een international is Engels wel een vereiste maar dat van de Spanjaarden is ook niet helemaal perfect hoor. In het dagelijks leven kom je hier met Engels in ieder geval niet echt ver.quote:Op woensdag 22 oktober 2008 14:19 schreef wschravendijk het volgende:
Ik loop nu stage in barcelona voor 20 weken en dan moet je ook goed engels kunnen anders houd het op voor je. En worden alle kosten bedenkt dus kost het nicks om hier te verblijven en eten, natuurlijk is het stappen wel voor eigen rekening.perfect stage zeg ik zelf
En Fenerbahce speelt daar.quote:Op donderdag 16 oktober 2008 21:46 schreef Donderdeldoekje het volgende:
[..]
Haha, ik ga daar studeren aan de Marmara University, deze universiteit heeft een uitwisselingsverband met mijn hogeschool. Zo hoef ik geen collegegeld te betalen, zou dus zeker kijken of jouw opleiding ook zoiets heeft of kan regelen.
Een kamer/appartement regel je daar te plekke met behulp van een Turkse erasmusvrijwilliger, in mijn geval dan. Er zijn universiteiten met dorms heb ik gehoord. Mijn universiteit zit in het aziatische gedeelte dus daar zal ik dan ook gaan wonen. Volgens mij is het niet te doen om 'op en neer' te gaan, bovendien is de aziatische kant volgens mij goedkoper.
Las Vegas is niet meer 'in the picture'?quote:Op donderdag 16 oktober 2008 23:36 schreef sitting_elfling het volgende:
Ik ben op dit moment bezig met mijn 1e jaars in London, Economics. Ben van plan om het 2e jaar, een half jaar 'nogmaals' ergens anders in het buitenland te doen. Het liefste zat ik te denken aan Hongkong / Japan / Amerika / Australie. Om daarna weer terug te keren naar Londen. Maarja, fuck knows wie weet eindig ik wel een half jaar in scandinavie.
PhD vakkenquote:Op vrijdag 17 oktober 2008 09:42 schreef Fogel het volgende:
[..]
Nee, het vak wordt in het Engels gegeven (anders zouden maar een stuk of 5-6 personen het kunnen volgen, inclusief mijzelf). PhD vakken zijn over het algemeen in het Engels.
Heb je een betere vertaling voor "PhD course"? Een vak op dr-graadsniveau. Bij sommige PhD trajecten ben je hier (in Noorwegen) verplicht om 30 credits (1 semester) te verzamelen door middel van het volgen van relevante vakken op PhD niveau.quote:Op donderdag 30 oktober 2008 20:57 schreef Wouser het volgende:
[..]
PhD vakken? Volgens mij bedoel je iets heel anders.
Laat ik het zo zeggen. Ik heb altijd heel veel ideeën, maar na een goed gesprek met iemand komt er altijd een duidelijke voorkeur naar boven. Ik studeer zoals gezegd in Londen en zit nu in mn 1e jaar. Tis allemaal leuk en aardig maar toch al wel beetje snel het been there done that gevoel. Nu wil ik mn studie wel gewoon afmaken, maar dat hoeft niet expliciet op deze universiteit. We hebben ook veel exchange studenten hier in londen van uit de hele wereld. Naja .. als zij hier kunnen komen, dan kan ik de andere kant op gaanquote:Op dinsdag 28 oktober 2008 01:03 schreef Bora-Bora het volgende:
[..]
Las Vegas is niet meer 'in the picture'?
Ik vond dat toch zo'n leuk idee!!![]()
Hoe dan ook, ik ben benieuwd wat het wordt.
Ik heb mijn 1e jaar tuitonfee betaald via de student loan company. 3145 pond was dat. Via IBG krijg ik ong. 800 eu per maand. Overigens sta ik volgens IBG gewoon ingeschreven als zijnde woonachtig in Nederland. Dat kwam belasting technisch beter uitquote:Op vrijdag 24 oktober 2008 00:31 schreef Ukkiee het volgende:
[..]
Sitting Elfing: ik las dat je in Engeland studeert! Ik wil dit dus ook heel graag (99% zeker dat het psychology wordt, en hopelijk University of Reading).
Mijn grootste obstakel is echter de financiële kant. Hoe betaal jij je collegegeld? Ik denk niet dat stufi van de IB groep genoeg is om én het collegegeld, plus mijn accomodatie, en mijn eten en kleding van te betalen. In de prospectus van de universiteit staat aangegeven dat ik als EU student een Tuition Fee Loan bij de Student Loans Company (SLC) aan kan vragen, waardoor ik dus mijn collegegeld leen. Ik heb echter geen recht op maintenance grants & loans enzo (wat logisch is).
Op de site van de IB groep stond dat je niet van twee regeringen financiële ondersteuning kan krijgen. Ik weet echter niet zeker of de lening van de SLC een financiële ondersteuning van de overheid is?
Toen ik de IB groep mailde over dit probleem, kreeg ik letterlijk dit als antwoord:
'Je kunt studiefinanciering aanvragen met het formulier studiefinanciering
Buitenland. Of je recht hebt op de studiefinanciering zal dan worden beoordeeld.
Dit formulier kun je vinden via de site.'
En daar had ik dus niets aan :S
Is het zo als ik mijn collegegeld dus leen bij de SLC dat ik helemaal niets meer krijg van de IB groep?
Zo ja, ik kan best een bijbaantje nemen als ik daar ben (als ik al aangenomen word) maar dan moet ik echt een fulltime baan naast mijn fulltime studie nemen ofzo :S Om een lang verhaal kort te maken: hoe betaal je het, krijg je nog stufi, en nog ander advies?
Ik volg hetzelfde plan, alleen weer naar een andere plek. Van Leeds Met naar ergens in Australië/NZ voor een semester lijkt me wel tofquote:Op zaterdag 1 november 2008 13:03 schreef sitting_elfling het volgende:
[..]
Laat ik het zo zeggen. Ik heb altijd heel veel ideeën, maar na een goed gesprek met iemand komt er altijd een duidelijke voorkeur naar boven. Ik studeer zoals gezegd in Londen en zit nu in mn 1e jaar. Tis allemaal leuk en aardig maar toch al wel beetje snel het been there done that gevoel. Nu wil ik mn studie wel gewoon afmaken, maar dat hoeft niet expliciet op deze universiteit. We hebben ook veel exchange studenten hier in londen van uit de hele wereld. Naja .. als zij hier kunnen komen, dan kan ik de andere kant op gaan![]()
De 4 uni's die ik op het oog heb NY(NYU)/miami(UM)/las vegas(UNLV)/california(UC). En ja daar zit las vegas ook tussen :
[..]
Ik heb mijn 1e jaar tuitonfee betaald via de student loan company. 3145 pond was dat. Via IBG krijg ik ong. 800 eu per maand. Overigens sta ik volgens IBG gewoon ingeschreven als zijnde woonachtig in Nederland. Dat kwam belasting technisch beter uit![]()
Dat bedrag van 800 ga ik waarschijnlijk nog opwaarderen naar een 1000 eu per maand, want ik gooi er ook nog college geld krediet van ibg bij. Ik heb gister een brief bij de uni opgehaald waar ze 'netjes' hebben neergezet dat ik student ben op die uni en dat ik 3145 pond moet betalen, 'en niet dat ik al betaald had, want ja ze snappen zelf ook wel dat als ze zeggen dat ik al betaald heb, ik naar dat geld van IBG kan fluiten' Dus ik ben het ook niet helemaal zeker.
Uiteraard heb ik al wel betaald, maar dat was via de student fee loan. En die 'springen' bij, echt betalen is het niet want ik moet die nu 3145 pond terug betalen. Ik bedoel die 3145 pond zie je nooit, je ziet ze nooit op je rekening verschijnen, het wordt regelrecht overgemaakt op de universiteit.
Succes met inschrijven via UCAS en hopen dat je er door komt![]()
![]()
Studeer jij ook niet economics? of iets in die geest? En bied je universiteit dat aan ? Dat uitwisselings project? Zodat je de 3145 pond weer kunt betalen ipv de hogere college gelden in die landen ?quote:Op zaterdag 1 november 2008 19:48 schreef Fetai het volgende:
[..]
Ik volg hetzelfde plan, alleen weer naar een andere plek. Van Leeds Met naar ergens in Australië/NZ voor een semester lijkt me wel tof
Jaa, klopt... Economics for Business! We volgen een beetje een zelfde soort route, best wel tof. Volgens mij bieden ze het wel aan ja, gewoon een semester daar ipv op de uni zelf. Weet er nog niet zo heel veel van, op 6 november geven ze er meer informatie over bij een soort les. Leeds bevalt me heel erg goed, echt een toffe stad, en studeren in het buitenland raad ik iedereen aan. Mooie levenservaring, leert je een andere cultuur kennen, en meer van jezelf kennen. Bevalt het jou ook zo goed in London? Als je eens deze kant op komt stuur me een PM, denk dat je dat hier wel tof vindt.quote:Op zaterdag 1 november 2008 23:21 schreef sitting_elfling het volgende:
[..]
Studeer jij ook niet economics? of iets in die geest? En bied je universiteit dat aan ? Dat uitwisselings project? Zodat je de 3145 pond weer kunt betalen ipv de hogere college gelden in die landen ?
En hoe bevalt het verder in Leeds?
Hehe, mja ik kan me de zomer nog wel herinneren. Ik las hier dat jij al klaar was, en ik moest nog dingen regelen voor mn settlement in Londen. 'quote:Op zaterdag 1 november 2008 23:52 schreef Fetai het volgende:
[..]
Jaa, klopt... Economics for Business! We volgen een beetje een zelfde soort route, best wel tof. Volgens mij bieden ze het wel aan ja, gewoon een semester daar ipv op de uni zelf. Weet er nog niet zo heel veel van, op 6 november geven ze er meer informatie over bij een soort les. Leeds bevalt me heel erg goed, echt een toffe stad, en studeren in het buitenland raad ik iedereen aan. Mooie levenservaring, leert je een andere cultuur kennen, en meer van jezelf kennen. Bevalt het jou ook zo goed in London? Als je eens deze kant op komt stuur me een PM, denk dat je dat hier wel tof vindt.
Nieuw Zeeland, Australie of Japan wordt het voor mij denk ik, als alles goed loopt. Als het niet lukt vind ik het ook niet erg want hier bevalt het me ook prima, maar het lijkt me wel gaaf om eens buiten Europa te kijken hoe het daar is. Wil jij per sé richting de VS? Welke mogelijkheden heb je eigenlijk, welke landen?
Dit zijn die van mij:
http://www.leedsmet.ac.uk(...)90DF5CC76B61E419.htm
Ben wel benieuwd naar je verhaal, want ik kan me herinneren dat je op een zelfde moment als ik verkaste naar de UK. Wat is er in die tussentijd gebeurd? Zijn jouw flatmates een beetje relaxed ook?
Ok duidelijk. Maar in Nederland is dit toch niet? Geloof ik althans. Immers volgt een PhD in Nederland helemaal geen vakken, hij doet onderzoek naar een onderwerp.quote:Op donderdag 30 oktober 2008 21:18 schreef Fogel het volgende:
[..]
Heb je een betere vertaling voor "PhD course"? Een vak op dr-graadsniveau. Bij sommige PhD trajecten ben je hier (in Noorwegen) verplicht om 30 credits (1 semester) te verzamelen door middel van het volgen van relevante vakken op PhD niveau.
succes? .. buitenland gaan rocks ass!quote:Op zaterdag 15 november 2008 15:54 schreef Undergod het volgende:
Ik ga 29 november voor 4 maanden naar Kaapstad om daar stage fysio te lopen.
En gezien dat ik nog niet in de OP sta dacht ik, ik kick dit topic even.![]()
Kaapstad here I come
LMU, hopelijk volgend jaar NYU om af te sluiten met City ..quote:Op maandag 17 november 2008 00:04 schreef Bananenman het volgende:
[..]
Misschien heb je het al eens gepost, maar aan welke universiteit studeer je in London?
Dat amerikaanse universiteits leven heb ik ook wel trek in. Komende zomer naar NYU in new york.quote:Op donderdag 20 november 2008 20:37 schreef Baffelkas het volgende:
Zit nu bijna een jaar in Lincoln, Nebraska, Verenigde Staten, en als ik straks eind december terug naar Nederland moet - want zo voelt het - zal mij dat zwaar vallen. Ik geniet hier nog iedere dag met volle teugen van het Amerikaanse universiteitsleven. Ook zal ik afscheid moeten nemen van bepaalde personen die mij zeer dierbaar zijn geworden. Nuja, maar snel mijn Master voltooien in Amsterdam en dan terug proberen te komen voor een PhD - hoewel ik dan hoop op een mooie oostkust universiteit!
Hehe, ik ben van vwo naar de universiteit in Londen gegaan, en ga mn 2e jaar doen in NY, en als het even kan 0.5 jaar NY, 0.5 jaar japan en anders maar een jaar NY. En dan zie we het 3e jaar wel verder.quote:Op donderdag 20 november 2008 21:59 schreef moby92 het volgende:
Wouw, ben benieuwd hoe je dat gaat doen sitting_elfing! Ik heb aspiraties om naar New York te gaan. Ach eerst moet ik m'n VWO zien af te sluiten met een diploma. Maar ik heb veel belangstelling voor diplomatie en internationale betrekkingen en wellicht wil ik ook daarvan m'n master van maken, met de grote droom om dat in NYC of London te doen.
Het leven op de campus is echt supergaaf. Veel van wat je in de films ziet, gebeurt hier gewoon voor je neus. Belachelijk stoere house parties, pranks in de dorms, knappe doch domme cheer leaders, noem het op, je maakt het allemaal mee. Bereid je wel voor op weinig slaap; zes uurtjes per nacht mag je blij mee zijn. En ondanks dat ik op een zogenoemde 'droge' campus zit, heb ik nog nooit zoveel gedronken. Wat voor studie doe je trouwens?quote:Op donderdag 20 november 2008 21:52 schreef sitting_elfling het volgende:
[..]
Dat amerikaanse universiteits leven heb ik ook wel trek in. Komende zomer naar NYU in new york.
Dat kan ik alleen verknallen als ik het jaar door slechte cijfers haal hehe
Niet zo gek hoor dat je nu wat twijfels hebt, zie het als gezonde spanning. Zodra je daar zit en een beetje bent gesettled is dat helemaal voorbijquote:Op dinsdag 25 november 2008 22:00 schreef francis997 het volgende:
Zondag vertrek, ik. Heb heel erge twijfels..maar ach grote verandering, dus ga het proberen.
Maart begint de opleiding, maar ik zsm. papieren geregeld hebben en dan genieten van de zomer daar
Australië?quote:Op dinsdag 25 november 2008 22:00 schreef francis997 het volgende:
Zondag vertrek, ik. Heb heel erge twijfels..maar ach grote verandering, dus ga het proberen.
Maart begint de opleiding, maar ik zsm. papieren geregeld hebben en dan genieten van de zomer daar
Ja dat denk ik ook, maar de stress en spanning zijn toch wel een beetje mn motor moet ik zeggen, hetquote:Op dinsdag 25 november 2008 22:14 schreef Niek. het volgende:
[..]
Niet zo gek hoor dat je nu wat twijfels hebt, zie het als gezonde spanning. Zodra je daar zit en een beetje bent gesettled is dat helemaal voorbij
Nee, de andere kant van de wereld, Chili in Zuid-Amerikaquote:
Ik vertrek as zaterdag voor 4 maanden naar Kaapstad.quote:Op dinsdag 25 november 2008 18:24 schreef MrD het volgende:
Hello!
Ik doe de opleiding Facilty Management, en ga in februari 2009 voor 5 maanden naar Zuid- Afrika, Kaapstad.
Ik ben erg benieuwd of er nog meer mensen zijn die, die kant opgaan!? En zo ja, voor welke studie enzo..
of wie zijn er al geweest? en heb je nog leuke tips.. Laat het even weten!
Daan.
Haha...ja ik ben benieuwd hoe het gaat worden.quote:Op donderdag 27 november 2008 18:01 schreef Vitamine_C het volgende:
Gaaf. op zich wel een leuke staat (wel veel rednecks natuurlijk), lekker veel whiskey drinken
.
welke stad?
Je motivatie is ook erg belangrijk, daar lees ik niets over terug in dit stuk.quote:Op zaterdag 6 december 2008 15:37 schreef tess123 het volgende:
hoi,
Ik zou na mijn middelbare school HEEL GRAAG in Amerika willen studeren. Niet aan de ivy league topuniversiteiten zoals Harvard en Yale, maar wel aan een betere universiteit. Zoiets als UCLA, USC, UCSD etc.
Ik zit nu in de vijfde klas van het gymnasium. Van alle cijfers die ik de afgelopen jaren gemaakt heb ligt het gemiddelde rond een 7. Van dit jaar ligt mijn cijfergemiddelde wel hoger, rond de 8.
Mijn profiel is E&M
Ik heb niet echt een enorm talent waar ik in uitblink zoals wereldkampioen vioolspelen ofzo, maar ik doe wel veel "extracurricular activities" zoals ze dat noemen. Zit in de redactie vd schoolkrant, ben mentor-assistent, stage-assistent, zit in het lustrum comittee, heb een voorlichtingsproject voor alcohol georganiseerd, ben in onderhandeling met de rector over een China project (waarvoor ik misschien ook naar China moet) heb een leiderschapscursus gedaan, een maatschappelijke stage gelopen bij een asielzoekerscentrum, werk bij het dierenasiel. ga in de zomervakantie in een weeshuis helpen in Sri lanka, volg een Cambridge Engels cursus etc.
Met de financien is het wel in orde, ik heb geen beurs nodig.
Denk je dat ik een kans maak om op zo'n universiteit aangenomen te worden?
groetjes,
Tessa.
Maar waarom wil je naar Amerika?quote:Op zaterdag 6 december 2008 15:37 schreef tess123 het volgende:
Wat mooi, ik heb aan de UCSD onderzoek gedaan. Goede universiteit en zeker voor neuroscience (beste ter wereld, gevolgd door Cambridge). Ik heb er goede ervaringen aan overgehouden. Tja ik weet dat ze wel gebrand zijn op internationale studenten. Voor mij was het makkelijk want ik had al een universitaire diploma van hier en onderzoek doen is net wat anders. Daarbij had ik contacten via mijn professor hier die samen die prof daar op Yale heeft gezeten. Ik zal het zeker proberen als ik jou was.quote:Op zaterdag 6 december 2008 15:37 schreef tess123 het volgende:
knip
Zit zelf ook in Duitsland en gebruik zelf gewoon altijd skype + msn. Ik neem aan dat jullie alle twee wel gewoon een computer hebben en er wel eens achter zitten. Verder kan je vriendin ook gewoon met skype beltegoed kopen en dan vervolgens met skype naar een mobiel/vast nummer bellen. Dat is ook nog altijd goedkoper.quote:
quote:profiders
Ik kan mn huismaatje wel ff vragen, die komt namelijk uit nieuwzeeland.quote:Op woensdag 7 januari 2009 19:43 schreef Slomy het volgende:
Ik wou eigenlijk een apart topic openen, maar zag toen deze al staan dus dan maar hier:
Ik ben aan het kijken naar een stage in Australie of Nieuw Zeeland. Stage moet 5,5 maand duren. Nou mijn vraag: iemand hier met ervaring mbt stage lopen in een van deze 2 landen? Tips zouden zeer welkom zijn. Hoe hebben jullie het geregeld? Via stagebureau of op eigen houtje? En hoe is het leven daar?
Daar wil ik in september voor 20 weken heenquote:Op woensdag 7 januari 2009 12:37 schreef loehoes het volgende:
Net twee weken terug uit Curaçao. Drie maanden stage en nog een maandje vakantie gehad. God wat mis ik dat heerlijke klimaat!
Dat zou heel mooi zijn, alle informatie is welkom.quote:Op woensdag 7 januari 2009 20:39 schreef sitting_elfling het volgende:
[..]
Ik kan mn huismaatje wel ff vragen, die komt namelijk uit nieuwzeeland.
maar dan dus voor een (biomedische) onderzoeksstage in Japan. Ik heb geloof ik hier wel eens mensen langs zien komen die ook in Japan een stage hebben gevolgd, een beetje in hetzelfde vakgebied als dat ik zou doen.. dus mocht er iemand met antwoorden of extra info zijn, graagquote:Op woensdag 7 januari 2009 19:43 schreef Slomy het volgende:
Ik wou eigenlijk een apart topic openen, maar zag toen deze al staan dus dan maar hier:
Ik ben aan het kijken naar een stage in Australie of Nieuw Zeeland. Stage moet 5,5 maand duren. Nou mijn vraag: iemand hier met ervaring mbt stage lopen in een van deze 2 landen? Tips zouden zeer welkom zijn. Hoe hebben jullie het geregeld? Via stagebureau of op eigen houtje? En hoe is het leven daar?
Tja heerlijk gewoonquote:Op woensdag 7 januari 2009 21:36 schreef Radjesh het volgende:
[..]
Daar wil ik in september voor 20 weken heen. Hoe is alles bevallen"?
Je moet vrij hard werken daar in nieuw zeeland, hoge eisen maar wel een behoorlijke outdoor mentaliteit. Quite a macho 'mentaliteit' daar. Wat voor werk wil je daar doen? ..quote:Op woensdag 7 januari 2009 22:55 schreef Slomy het volgende:
[..]
Dat zou heel mooi zijn, alle informatie is welkom.
Harder dan hier?quote:Op vrijdag 9 januari 2009 00:08 schreef sitting_elfling het volgende:
[..]
Je moet vrij hard werken daar in nieuw zeeland, hoge eisen maar wel een behoorlijke outdoor mentaliteit. Quite a macho 'mentaliteit' daar. Wat voor werk wil je daar doen? ..
Mijn opleiding is International Business and Management Studies (engelstalig), hele brede opleiding maar zou zelf het liefst iets in de Marketing sector willen vinden.quote:Op vrijdag 9 januari 2009 00:08 schreef sitting_elfling het volgende:
[..]
Je moet vrij hard werken daar in nieuw zeeland, hoge eisen maar wel een behoorlijke outdoor mentaliteit. Quite a macho 'mentaliteit' daar. Wat voor werk wil je daar doen? ..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |