abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_56826709
quote:
Op vrijdag 15 februari 2008 16:21 schreef Leonilein het volgende:
enorm geil verhaal
crap... mijn fantasie wat doe je?

Zoiets dromen lijkt me trouwens helemaal geweldig. Ik heb wel eens sexdromen maar nooit zo fantastisch als dit
pi_56835610
tvp
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_56835740
Eindelijk is het dan zover, we gaan met een stel collega’s op stap en gaan er een lange nacht van maken. Het is een leuk groepje van zo’n 10 man en we beginnen de avond in een leuk restaurantje. We hebben al snel de grootste lol met elkaar en de drank vloeit rijkelijk.

Ik zit naast de collega’s die ik het leukst vind, Willem en Angela. Met Willem heb ik 3 jaar intensief samengewerkt en hij is net zo gek en direct als ik. Tijden hebben we het er al over dat we een mvm trio willen maar nooit is het ervan gekomen. Angela is een leuke spontane meid; mooie krullen, kleine parmantige borstjes en een kontje waar ik mijn ogen niet vanaf kan houden.

Tussen Angela en mij is er al van alles gebeurd. Het begon met gezellig roken op de zaak maar na msncontact waarbij we het over alles hadden hebben we regelmatig gezoend en net dat kleine stapje verder genomen. Nooit is het van een wilde uitgebreide sexpartij gekomen, hoe vreemd dat ook eigenlijk is…

De stemming stijgt naarmate de drank vloeit en al snel dagen Angela, Willem en ik elkaar uit. Op een nette leuke manier maar wel een spannende manier. We hebben natuurlijk collega´s om ons heen dus houden het een beetje netjes.

Na het eten gaan we lekker op stap naar de kroeg en de spanning blijft hangen. Het lijkt erop alsof we alle drie hetzelfde denken. We dansen, drinken, lachen, teasen en feesten met zijn allen en al snel wordt het tijd om af te taaien. We nemen afscheid en Willem en ik lopen met Angela mee om haar veilig thuis te brengen. Onderweg teasen we elkaar nog wat en voor mij is het dan eigenlijk al duidelijk hoe de avond gaat lopen….

Bij Angela thuis gaan we nog even naar binnen voor een afzakkertje. Willem gaat op de bank zitten en Angela loopt naar de keuken om een drankje te maken. Ik lach naar Willem en loop achter Angela de keuken in. Ze bukt net om wat uit de koelkast te pakken en ik pak haar bij haar heupen. Snel kijkt ze om om te kijken wie er achter haar staat en ze glimlacht naar me als ze ziet dat ik het ben. Ze maakt totaal geen haast om op te staan en ik heb dus ruim de tijd om mijn handen over haar heerlijke kontje te laten glijden. Als ze overeind komt zoen ik haar passioneel op haar mooie zachte lippen. Onze tongen vermengen zich en ik druk Angela strak tegen me aan. Doordat ik mijn onderlichaam tegen het hare duw voelt ze mijn pik langzaam hard worden, iets wat haar kennelijk opwindt door haar zachte gekreun….

Willem vind het wat lang duren en is ondertussen ons aan het bekijken zonder dat we het door hebben. Angela schrikt ervan maar ik had dit eigenlijk al verwacht en stop dan ook niet. Mijn handen glijden over Angelaas lichaam en doen haar shirtje omhoog waardoor haar mooie borstjes vrij komen. Mijn lippen verkennen haar nek, schouders en sabbelen zacht op haar tepels. Daar sta je dan, een beetje verlegen omdat Willem zichtbaar aan het genieten is van het schouwspel maar toch genietend van mijn aanrakingen.

Al snel vind ik het tijd dat de keuken te klein is en we gaan richting zitkamer. Willem staat nog steeds in de deuropening en als je naar hem toeloopt pakt hij je beet en zoent je op je mond. Gewillig laat je hem zijn gang gaan en ik geniet van het zicht op jullie. Je pakt Willem bij de hand en neemt hem mee naar de bank waar je hem op laat zitten. Vol overgave gooi je je op hem en je lijkt mij helemaal vergeten te zijn. Op zijn schoot zittend open je zijn blouse en streelt en zoent zijn borstkas. Ik ben ondertussen op een stoel gaan zitten om van het schouwspel te genieten. Langzaam glijd je van Willem af en doet de knopen van zijn broek open. Als je de broek naar beneden doet verschijnt er al snel een keiharde pik.
Zoals ik je ken van onze eerdere uitspattingen en onze msn gesprekken laat je je helemaal gaan en je neemt de pik van Willem in je mond. Je draait je zo zodat ik goed kan zien hoe je Willem langzaam en zacht zuigt. Van Willem krijg ik een grote knipoog want het ziet eruit dat onze fantasie nu werkelijk wordt.

Het wordt tijd dat ik me in de strijd gooi en ik maak de knopen van je broek los en trek deze omlaag. Je heerlijke kontje waar ik al zolang op kick doe je iets omhoog om het me wat makkelijker te maken. Even haal je de pik van Willem uit je mond en je kijkt me ondeugend aan. Veel heb ik niet nodig en ik kleed mezelf nu ook uit. Gulzig kijk je naar me en als snel verleg je je aandacht en mond op mijn pik. Ik pak je bij je krullen beet terwijl je mijn pik en ballen likt en zuigt. Willem is ondertussen achter je gekropen en zijn handen glijden over je lichaam, verkennend naar je prachtige kale kutje. Zijn vingers strelen je lipjes en er verschint een zacht gekruen uit je gevulde mond….

Nu is het tijd om jou extra te laten genieten en ik zeg je op de bank te gaan zitten, met je kontje net iets over het randje. Ik begin je borsten te zoenen, je tepels te sabbelen en dwaal langzaam af. Ondertussen is Willem al naast je komen staan en gulzig ontferm je je over zijn harde pik. Je zuigt alsof je leven er vanaf hangt en speelt ondertussen met zijn ballen. Je andere hand ligt op mijn hoofd, me aanmoedigend om door te gaan naar je prachtige kutje. Eenmaal aangekomen proef ik hoe heerlijk je smaakt. Je lipjes, je klitje en ook je kontje ontsnappen niet aan mijn tong. Van onze msn gesprekken herinner ik me nog hoe je kickt op anale sex dus mijn tong glijdt ook langs je prachtige strakke kontje. Al likkend aan je heerlijke kutje begin ik je langzaam te vingeren, eerst 1 vinger maar als snel volgt de tweede. Een derde vinger masseert je kontje en langzaamaan verdwijnt hij in je strakke kontgaatje. Zo gevuld en met een pik in je mond laat je je helemaal gaan en al snel volgt je eerste sidderende orgasme. Willem kan zich ook niet inhouden en al snel spuit hij je mondje vol. Dikke stralen spuiten in je mondje en gulzig slik je alles door en zuigt de laatste restjes nog uit Willems pik.

Ik ben nu zo geil dat ik nu in je wil. Je strakke schaamlipjes strak om mijn pik. Ik ga op de bank zitten en dirigeer je op mijn schoot. Heel rustig en teasend pak je mijn pik en wrijft ermee langs je natte lipjes, steeds een stukje in je, dan weer glijdend langs je lipjes. Ik word gek van je getease en duw je hard en resoluut op mijn schoot, even schrik je maar al snel begin je heftig op en neer te bewegen, rijdend op mijn pik. Willem is ook al wat bijgekomen en streelt je rug, kontje en borsten. Vanavond MOET ik je in je kontje neuken en met eerst 1 en vervolgens 2 vingers begin ik je strakke kontje te bewerken. Zichtbaar geniet je ervan dat je opgevuld wordt en al snel wil je Willems pik weer in je mond. De halfstijve pik is binnen een mum van tijd weer hard gezogen door je en Willem is weer helemaal paraat.

Ik laat je omdraaien zodat je op mijn schoot met je rug naar me toe zit en zo nog beter Willems pik kan zuigen. Wild beweeg je heen en weer op mijn schoot terwijl ik je klitje streel. Maar nu moet het er toch echt van komen. Ik pak je bij je heupen beet, duw je wat omhoog en dirigeer mijn pik tegen je kontje aan zodat je zelf kan aangeven hoe snel en diep je me wilt voelen. Met veel moeite verdwijnt mijn pik langzaamaan in je kontje. Zo strak heb ik nog nooit een kontje gevoeld en ik geef je aan rustig te doen omdat ik anders meteen mijn zaad in je spuit.

Het tempo vertraagt en al snel voel ik dat je verder kan (en moet) bewegen. Diep neuk ik je in je kontje en streel je klitje terwijl je nog steeds Willem zuigt. We hebben het er weleens op msn over gehad en ik weet dat je fantaseert over een DP. Ik moedig Willem aan en hij zet zijn pik tegen je schaamlipjes aan. Langzaam verdwijnt hij helemaal in je en begint je hard te neuken. Je siddert, kreunt, vraagt om meer en eindigt in een gigantisch orgasme terwijl Willem en ik je blijven neuken. Willem is de tweede en kreunend spuit hij je gewillige kutje vol. Ik voel ook dat ik me niet meer kan inhouden en haal mijn pik uit je kontje en geef je aan dat ik wil dat je me klaarpijpt. Hard, diep en gulzig zuig je aan mijn pik, stiekem verdwijnt een vinger naar mijn kontje om mijn prostaat te bewerken. Zo kan ik me echt niet inhouden en pak je hoofd beet als ik je diep in je keeltje spuit. Voor de tweede keer vanavond slik je gulzig al het zaad tot de laatste druppel door.

Na nog wat getease, geklets en gelach lopen Willem en ik naar huis, beiden nagenietend op onze eigen manier en denkend aan Angela. Dit zal niet de laatste keer zijn…..
blaat
pi_56836969
wel ff onder een andere naam

ik was met een vrienden op 2 jongens aan het wachten
toen ze eindelijk aan kwamen rijden stapten we bij ze in de auto
we reden naar een industrietereintje en mijn vriendin en 1 van de jongens
stapten uit
de ene jongen pakte me op m'n bek en toen pakte hij een condoom en gingen we neuken
en toen kwamen we klaar einde verhaal
pi_56838490
sommige mensen hebben of een hele goeie fantasie en moeten schrijver worden!!!

leuke verhalen

*keep up the good work peeps*
It is I that f*cks your girlfriend
pi_56840363
Een korte nu eens

Vluggertje tijdens het feest.

Tijdens ons jaarlijks feest van het werk is het tussen ons wel heel gezellig. We zitten steeds bij elkaar aan de tafel en als de rest dans en wij alleen zitten is de spanning te voelen. Als het onderwerp aan tafel ineens over sex gaat kijk je me een paar keer aan. Ik snap wat je bedoeling is en ik sta op om naar het toilet te gaan. Een andere collega bied nog aan om even mee te lopen maar nee dank je. Ik red me wel alleen.
Bij de toiletten wacht ik op je. Als je aan komt lopen ga ik de wc in, kijk rond of er verder niemand is en ga het douchehokje in. Jij komt vlak achter me aan. Zodra jij ook binnen bent beginnen we ruw te zoenen. Ik ga meteen met mijn hand op zoek naar jou rits. Ik voel dat je al aardig geil bent. Ik doe je rits open en ga met mijn hand in jou broek. Door je onderbroek heen wrijf ik over je lul. Bij de eerste aanraking voel ik dat ie meteen een stuk harder word. Ik maak je knoop los en trek je broek en boxer naar beneden. Ik trek mijn onderbroek uit en doe mijn rok omhoog. Jij gaat op het bankje zitten en ik laat me langzaam bovenop je zakken.
Ik vind het gigantisch geil dat ik hier zomaar sex met jou ga hebben. Waar iedereen die naar de wc gaat ons kan horen en omdat ik na dit jou waarschijnlijk nooit meer op deze manier mee zal maken.
Maar ik zak langzaam bovenop je en ik voel hoe je met je hand je lul de weg wijst naar mijn natte lippen. Dan voel ik hem naar binnen glijden en ontsnapt me een kreun. Jou handen liggen op mijn heupen om zo mee te bepalen in het ritme. Eerst langzaam en dan steeds sneller. Steeds een stukje dieper glijdt je harde lul bij me naar binnen. Steeds harder beginnen we te kreunen. En voor ik er erg in heb voel ik dat je klaarkomt. Ik blijf nog even zitten en sta dan op. Met een papieren handdoekje probeer ik me een beetje schoon te vegen aan de onderkant. We zoenen elkaar nog eens en jij vraagt of ik niet klaar wil komen. Maar ik heb zo al genoten.
Als jij het douchehokje uitloopt staan er 2 collega’s in de wc’s. Ze zien mij ook dus ik loop maar meteen met je mee. De collega’s beginnen te lachen en we hoeven ze niet te vertellen wat er zojuist gebeurd is maar vragen ze wel hun mond te houden aangezien we beiden een partner hadden.
Sex is goed, als je maar weet hoe het moet!!
  dinsdag 19 februari 2008 @ 23:13:58 #82
206164 Gibson88
Aan het typen....
pi_56849709
De gymlerares, mijn mentor, het boegbeeld van vrouwelijkheid, D natte droom van elke jongen. En van haar, van haar kreeg ik les. Het enige waar ik naar kon kijken waren haar mooie borsten
en lekkere kont bedekt met kleding. En alleen haar van geur werd ik al opgewonden. Haar mooie benen en perfecte lichaam, alles was perfect aan haar. En als ik de kans kreeg glimlachte ik zovaak mogelijk vriendelijk tegen haar, en probeerde haar aandacht te trekken door expres mijn buikspieren aan te spannen zodat ze zichtbaar werden, zodra zij binnen kwam, en net doen alsof ik van niks wist, maar stiekem vanuit mijn ooghoeken zag ik haar ogen altijd stiekem mijn lichaam bekijken, en dan weer snel h afwenden. Een keer toen ik mijn spulletjes bij haar in het kamertje zou leggen, zoals we dat allemaal deden, was ik even de enige in haar kamertje en ik kijk haar recht aan, en ik stond aan de grond genageld, ik voelde de adrenaline door mijn lijf gieren, ze keek me lief en begripvol aan, en ook, hoe raar het ook klinkt, geil, zo keek ze me aan.
En ik wist niet wat ik moest zeggen. Na de gymles liep ik expres naar de kleedkamer toe, en ik pakte een pen en een stukje papier, en schreef mijn 06 op, en nam het papiertje mee naar haar kamertje, en ik mijn dode onschuld liet ik het papiertje vallen, nadat ik mijn spulletjes had gepakt en haar een verliefde blik had toegeworpen. tot mijn grote verbazing zei ze niks over het papiertje dat ze opraapte, maar goed ik ging er vanuit dat ze toch nooit zou bellen, en dat gebeurde ook niet, maar Vrijdag, Vrijdag belde ze me, en ik nam op:' Ja hallo ? En aan de andere kant hoorde ik een stem zeggen: ' Hoi met je gymdocente, je hebt een papiertje laten vallen in mijn kamertje.
En ik bleef stil, en de stem van mijn mentor sprak: ' Is er iets dat je me wil vertellen lieverd ? En ik voelde dat ik rood werd, en mijn lul opeens gigantisch stijf stond. En ik stotterde een beetje: 'nou...uh ne,,nja ik weet het niet, ik weet niet hoe ik het moet zeggen. En ik hoorde haar: ' Hmmmm.....vind je mij een beetje leuk ? en ik durfde het niet te ontkennen en ik gaf vuurrood en verlegen antwoord: 'Ja, sorry. Ik weet dat het bizar is maar iedere keer als ik U zie kan ik mijn ogen niet van U afhouden, en ik kan er niks aan doen, maar u bent gewoon z mooi......en toen opeens: ' Sssst, het geeft niet lieverd, ik moet toegeven dat je me wel een beetje verlegen maakt jongetje. En ik ? Ik genoot ervan dat ze me zo noemde, ik voelde mijn penis steeds stijver en harder worden. En ik ging op bed liggen. Ze hoorde wat en vroeg wat ik deed, en ik zei: Ik ben even op bed gaan liggen'
Ze reageerde: 'Oh ik ook....' Op zo'n ontiechelijk geile manier dat ik het niet kon laten om het te vragen, en het floepte eruit voordat ik er erg in had: 'Bent U alleen ? En ik hoorde aan de andere kant een zacht kreuntje, en in een diepe hijg ,doch geil antwoordde ze: 'Uuhu...Ja ik ben alleen....'
En ik met mijn stomme kop vroeg: 'Heb je dan geen vriend ?...: '..Nee ik, ben vrijgezel..... En mijn mond viel open...: Wat ? ! Jij ?! ik bedoel U !?, no way ! En ze zuchtte en zei: 'Helaas wel' Ik wist mezelf niet echt een houding tegeven, en hoorde plotseling: 'zullen wij eens lekker babbelen ? en ik kreeg al een vermoeden wat ze bedoelde en antwoordde haar vraag met JA!

Ze begon: Weetje liefje, ik kan er niks aan doen, maar iedere keer als ik jou zie krijg ik er zin in, om mezelf te vingeren, jou lichaam, en nu al zo lekker. En ik zei volledig vergelegen: Ik word ook geil van jou als ik je zie :$ En ik deed mijn boxer onder de dekens uit en begon mezelf zachtjes af te trekken, en ik fluisterde: Ik heb een stijve.... En ik hoorde: en zacht Mhhh ohhhh... Vol geilheid alsof ze was klaar gekomen, en toen begon ze: ' Ik heb zin in je, ik hoop dat je nog echt zo'n lekker jongens lul hebt, die je zachtjes mijn kutje inschuift, terwijl je heerlijk met mijn roze tepeltjes speelt, en zachtjes stoot, en dat ik je dan heerlijk op je mond zoen, sensueel mijn tong die van jouw laat strelen, terwijl ik jou hard tegen me aandruk zodat die lekkere pik van je diep in me zit. Ik hoorde aan haar stem dat ze moddergeil was en dat ze heerlijk lag te hijgen en te kreunen. En ze ging verder...: Ik heb mijn vinger nu heerlijk in mijn kutje zitten, in mijn lekkere warme poesje, en ik fantaseer dat het die van jou is. Ik voel het lekker nat worden, en terwijl ze dat vertelde trok ik mezelf heerlijk af en genoot van haar geile fantasie, met MIJ. Ze vertelde verder hoe ze heerlijk haar klitje stimmuleerde en zachtjes met haar ronde borsten speelde, en hoe ze haar eigen tepeltjes masseerde, en ik werd er zo geil van dat ik het overnam : ' Langzaam laat ik mijn lul in jou poes glijden, en stoot lekker na als hij er helemaal inzit, ondertussen heb ik dat lekkere tepeltje van je tussen me tanden en sabbel eraan, zachtjes lik het ,met het puntje van mijn tong, en lik het ook rond om je tepel heen, terwijl ik met een hand lief je borsten streel waardoor je kippenvel krijgt en langzaam aan steeds natter word. Dat lekkere warme kutje van je word steeds natter en mijn lul steeds stijver, en ik steeds geiler. Opeens haal ik hem eruit en ram hem hard en diep in je kut, en je geeft een gilletje van genot, je knijpt je ogen dicht en bijt op je tanden. Dan laat ik je op je handen en knien zitten, en schuif mijn lul voorzivhtig in je kontje, ik geniet ervan hoe dat lekkere warme holletje zich om mijn lul sluit, en ik laat hem er even inzitten, genietend van die geile warmte...AAAAAAAAAAAwwwww Aw AAAW ik kom hoorde ik geschreeuw vanaf de andere kant, en ik hoorde haar gillen van geilheid en genot. En ik maakte snel mijn verhaal af, met een onderbreking, aawww heerlijk ga door lekkertje ga door hou me geil, kom klaar! en ik zei: Zachtjes begon ik je anaal te neuken en ik voelde al gauw een orgasme opkomen en spoot mijn warme zaad heerlijk in dat lekkere kontje van, en ik neukte je nog hard en diep na, na mijn orgasme. En ....hijgend zei ze: Hmmm heerlijk, ik wil je een keer echt voelen, als jij je woorden na kan maken....Ooh. en overvallen dat ik was en stemde ik ermee akkoord. We spraken een keer af en .....

Het was ongelooflijk dat een docente van amper 7 jaar ouder dan ik geneukt wou worden door mij. We hadden afgesproken en ik ging bij haar langs.Al snel ging haar blousje uit en mijn T-shirt en lagen we op de bank hevig te jongen, en rijdde ze als een geil hond op mijn lul. Ik deed de rest van mijn kleren uit en die van haar, en we ploften weer op de bank neer. Ik voelde hoe mijn lul haar kutje in schoof...GODDELIJK, haar kutje was nog lekkerder dan in mijn wildste fantasie kon fantaseren over haar, het was nog een stap verder dan perfect. Ik voelde hoe haar kutje steeds natter werd, en hoe soepel en snel mijn lul er steeds in en uit ging door het stoten. Op een gegeven moment kon ik niet meer spreken van liefdevolle seks, amaar dat ik haar ordinair hard in haar kut aan het stampen was. Het zweet spatte letterlijk van mijn voorhoofd maar was vast besloten, mijn geile gymjuf te vullen. Haar benen wijd en daar ging ik weer.

Ze ging door haar knien en naam mijn lul in haar mond en begon deze met man en macht te bewerken, alsof haar leven ervan af hing pijpte ze me, en ik werd helemaal gek. Helemaal wil van dat heerlijk gevoel. De lippen van mij gymjuf om mijn lul, de tong van mijn gymjuf die mijn eikel likt, streelt en weer likt. Haar mond, die mijn lul pijpt. Het is een droom die uitkomt en ik geniet hijgend van haar geilheid. Mijn hele lul werd verwent en er werd geen stuk je overgeslagen, ze zoog aan mijn ballen, ze likte alles vanaf mijn ballen tot aan mijn eikel, en ik kwam klaar, en spoot dat lieve gezichtje er helemaal onder, in volle onschuld en ondeugendheid keek ze me aan, en ik hielp haar overeind en liet haar haar benen wijd op het kamertafeltje leggen terwijl ze ging zitten op de bank, ik ging door mijn knien en zach daar het meest fabelachtige kutje die je maar kon voorstellen, Heerlijk roze een piepklein streepje er boven, en helemaal nat, het glanste zelfs door het daglicht en ik twijfelde geen seconde, en drukt mijn tong in haar kut en likte haar poes helemaal schoon, maar nadat ik mijn tong er doorheen had gehaald, had zich alweer een hoopje vocht zich opgehoopt en ik sabbelde het er heerlijk vanaf, en ik bleeft likken. Maar omdat ik haar klitje nog niet verwend had, en ik haar G-spott nog niet gevonden had, of sterker nog niet eens een poging gedaan liet ik mijn mindervinger voorzichtjes in haar kutje glijden en had het al snel te pakken, ik bewoon mijn vinger puntje richting haar navel en, een kreun van hier tot weet ik veel waar donderde door de kamer en ik pakte mijn kans en likte zo snel met mijn tongpuntje, en stimmuleerde haar klitje en g-spot zo hevig dat ze spuitend klaar kwam, mijn hele gezicht zat onder haar vaginale vocht, en ze keek me zowat verliefd aan, en kuste me op de plekken waar haar vocht zich in mijn gezicht bevond.

Ik liet mijn lippen zachtjes die van haar aanraken. Net zo, zodat het aangenaam zou kietelen.
Precies zo, dat zij weer geil zou worden, zo, zodat we zouden tongen, en dat gebeurde.
Zachtjes aaide ik met mijn tong die van haar en anders om, de teamwork was verbazingwekkend genoeg erg goed ondanks ons leeftijds verschil, ik was 18 en zij 25. Maar dat boeide me geen fuck, want ik was en zou zeker weten de enige jongen van heel de school zijn, die het is gelukt om de gymdocente tot 4 keer toe helemaal suf te neuken, en stiekem hielden we er een relatie op na. hoevaak ik haar wel niet geneukt hebt in een tussenuur in het stookhok achter de gymzaal, hoeveel sperma zij wel niet uit me gezogen heeft. Het seks draaide uit op elke vrijdagmiddag na school om 13:00 in het stookhok, niemand was daar dan want er werd geen gymles gegeven op vrijdagmiddag. Elke keer alleen, en elke keer weer schoof ik hem diep in je kut en elke keer weer was de spanning, de geilheid zo ontiechelijk hoog, en was de ene keer neuken nog lekkerder dan de ander. En toen die ene keer dat we bijna betrapt waren door een leerling.... Maar dat we toen van schrik het atributenhokje in doken, en waar je me toen heerlijk door pijpte, en ik jou befte ?

Heerlijk, al die keren vond ik het heerlijk, ik wou dat we een relatie hadden, want de seks was zo heerlijk zo goddelijk! En godverdomme jou kut, oooohhhhh als ik daaraan terug denk. en dan waar het begon, is het eigenlijk toch wel super gek gelopen, maar ook zo sodemieters geil.
Ik mis je en ben toch stiekem echt van je gaan houden, en zou willen dat we de seks nog
honderdduizend keer opnieuw konden doen. Want jij, jij hebt me zoveel geleerd. en jij met je
geile tieten, kut en lichaam, dankje, dankje voor al dat heerlijke seks dat we gehad hebbe
Op vrijdag 4 februari 2022 13:55 schreef Cockwhaleszusje het volgende:
Gibson is een seksgod
pi_56863929
YAY! GLP!
  woensdag 20 februari 2008 @ 18:29:31 #84
206164 Gibson88
Aan het typen....
pi_56865802
quote:
Op woensdag 20 februari 2008 17:09 schreef Leonilein het volgende:
YAY! GLP!


Ach....wat zou ik zeggen.
Het was niet bepaald karig.
Op vrijdag 4 februari 2022 13:55 schreef Cockwhaleszusje het volgende:
Gibson is een seksgod
pi_56868169
We hebben een nieuwe Jan Wolkers
quote:
Heerlijk, al die keren vond ik het heerlijk, ik wou dat we een relatie hadden, want de seks was zo heerlijk zo goddelijk! En godverdomme jou kut, oooohhhhh als ik daaraan terug denk. en dan waar het begon, is het eigenlijk toch wel super gek gelopen, maar ook zo sodemieters geil.
Zo literair
pi_56868454
TS, wat een goed idee dit topic!
Ja, ik mag weer :6
*O* 9-12-2009 @ Paul McCartney *O*
pi_56868695
quote:
Op woensdag 20 februari 2008 20:10 schreef Sexy_Sadie het volgende:
TS, wat een goed idee dit topic!
Thanks S_S Nu nog een modje dat het puin er even tussenuit vist
pi_56868974
quote:
Op woensdag 20 februari 2008 20:19 schreef Leonilein het volgende:

[..]

Thanks S_S Nu nog een modje dat het puin er even tussenuit vist
Wmah, het puin verstoord in principe tot nu toe niet het totaalbeeld. Iedereen post mooie verhalen, die paar knurftige posts tussendoor hebben niet echt invloed, heb ik het gevoel. Als het erg storend wordt, geef even een gil via Feedback, Topicreport, PM, rooksignaal, whatever.
Ja, ik mag weer :6
*O* 9-12-2009 @ Paul McCartney *O*
  donderdag 21 februari 2008 @ 00:48:27 #89
206164 Gibson88
Aan het typen....
pi_56875784
quote:
Op woensdag 20 februari 2008 19:59 schreef Makkelijk het volgende:
We hebben een nieuwe Jan Wolkers
[..]

Zo literair
Sarcast
Op vrijdag 4 februari 2022 13:55 schreef Cockwhaleszusje het volgende:
Gibson is een seksgod
  donderdag 21 februari 2008 @ 08:55:37 #90
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_56877988
Ik zal zometeen eens wat schrijven....
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_56877998
Onder een kloontje..... want ik wil niet zo goed herkent worden...


Het voordeel van in Zeeland wonen is dat je na je werk nog makkelijk even naar het strand kan gaan. Zo ook vanmiddag. Ik was rond 4 uur klaar en om half 5 liep ik bij de Dishoek de duin op om een paar minuten later hijgend beneden te komen in het warme zand.

Ik moet eens gaan stoppen met roken bedenk ik me.

Het is niet zo druk en ik vind al snel een plekje vlakbij het opkomende water. Ik trek m’n overhemd en pantalon uit en loop in m’n zwembroek die ik op m’n werk al snel even had aangedaan de zee in. Even afkoelen. Na wat gebadderd te hebben, loop ik terug naar m’n handdoek om even wat te chillen met een boekje.

Vlak naast me is ondertussen een meisje komen liggen met haar spullen. Ik glimlach even vriendelijk naar haar en ga op mijn buik liggen met m’n boek. Ik kan me er nog niet goed op concentreren, omdat het meisje nog volop bezig is. Ik schat haar een jaar of 22. Ze heeft van de heerlijke krullende bruine haar en een prachtig lijntje. Dat laat ze steeds beter zien als ze haar kleren verder uit doet. Tot mijn eigen plezier trekt ze ook haar bh uit en gaat ze alleen in een bikinibroekje op haarhanddoek zitten.

Ze pakt haar zonnebrand en begint ze uitgebreid in te smeren. Of het nog niet erg genoeg is, besteed ze veel aandacht aan haar borsten. Het weer, de warmte en haar prachtige uitzicht zorgen ervoor dat ik blij ben dat ik op mijn buik lig.

Of ze doorheeft dat ik naar haar kijk weet ik niet, maar het lijkt alsof ze het erom doet. Ze pakt een banaan uit haar tas als ze klaar is met smeren en begint hem op een klassieke manier op te eten. Even wil ik zeggen tegen haar dat ze moet ophouden, ik heb ook gevoel. Ze gaat op haar rug liggen en sluit haar ogen. Rustig ligt ze te zonnen en heel voorzichtig zie ik haar borsten deinen als ze ademt.

Ik rook nog een sigaretje met dat uitzicht, daarna doezel ik zelf ook weg in het warme zonnetje. Als ik weer wakker schrik, ben ik net op tijd om haar te zien opstaan. Ze geeft me een mooi uizicht op haar mooie rondje kontje. Alsof ze voelt dat ik naar haar staar, draait ze haar hoofd. Met haar hoofd maakt ze een beweging dat ze vraagt of ik kom. Even kijkt ze of ik op sta, maar als ze ziet dat ik dat doe, trekt ze een sprintje en duikt ze het koude water in.

Ik sta en wandel rustig naar het water. Onverstoorbaar ga ik er in. Ze zwemt vlak bij en gaat steeds wat verder de zee in. Steeds ga ik iets verder achter haar aan. Als het water haar navel gepasseerd heeft stopt ze. Ik ga nog iets verder door tot ik pal voor haar sta. We kijken elkaar aan. Haar ogen twinkelen stout en tergend langzaam maakt haar tong haar lippen nat. Ik buig voorover en voel hoe haar tong hetzelfde met mijn lippen doet. De stap naar een innige tongzoen is klein en heel snel genomen. Ze duwt haar lichaam tegen dat van mij. Ik voel hoe haar bovenlijf glibbert van de zonnebrand tegen mijn borstkas aan en hoe ze haar kruis tegen het mijne duwt. Ik was hard en word nog harder.

Mijn handen gaan automatisch naar haar billen en begin ze te kneden. Ze kreunt licht als haar hand tussen ons in naar beneden glijdt en ze door mijn zwembroek voelt hoe leuk ik haar vind. Mijn hand volgt haar voorbeeld en begint langzaam haar kutje te masseren door haar broekje heen. Ik trek het opzij en begin al snel haar te vingeren.

Ze kreunt nu nog wat meer en blijft me strelen door mjijn broek heen. Hoe het kwam weet ik niet, maar ik ben nog niet bezig of ik voel haar schokken. Even verbreekt ze onze zoen en kijkt ze me heel blij aan. “Dat had ik nodig”, fluistert ze zachtjes hijgend.

Het is de eerste keer dat ik haar stem hoor, bedenk ik me. Ze kijkt me aan en trekt langzaam mijn zwembroek naar beneden. Ze neemt mijn harde pik in haar handen en begint me langzaam af te trekken. Ik geef haar nog een zoen en voel hoe ze haar been optrekt. Ze leidt hem soepel naar haar kutje dat niet alleen van de zee nat is. Langzaam dring ik haar binnen en grom even als ik voel hoe strak ze is.
Ze slaat haar andere been ook om me heen en gaat met twee handen om mijn nek hangen. Langzaam beginnen we te bewegen. Steeds glij ik wat dieper in haar.

Ze zoent, likt en bijt me in mijn nek als we steeds heftiger beginnen te neuken. Of het door de zon komt of de zee of gewoon haar weet ik niet, maar in mum van tijd voel ik het zaad opborrelen in mijn ballen. Ik grom dat ik komen ga. Spuit me vol, kermt ze. Droog zeg ik okay en..........


Ineens gaat m’n telefoon. Ik schrik wakker op mijn handdoek.Even weet ik niet meer waar ik ben. Het is mijn vriendin die vraagt of ik eraan denk om tampons voor haar mee te nemen. Ik zeg dat ik daar natuurlijk aan denk, terwijl ik met mijn ogen het meisje zoek.

Ik zie haar in de zee met een man die hier iets verder op lag. Haar handen om zijn nek, ze lijkt hem te zoenen en langzaam met haar heupen te bewegen.

Ik besluit er niet meer naar te kijken en als een minuut of 10 en 2 sigaretten later eindelijk mijn keiharde pik wat toonbaar is geworden, belsuit ik me aan te kleden en weg te gaan. Ik stap mijn hete auto in en ga richting huis. Maar eerst tampons kopen.
pi_56878612
mmm lekker verhaal! leuk op de ochtend....
Ik gek op knuffelen? Nee............. lijkt maar zo!
  zaterdag 23 februari 2008 @ 14:11:38 #93
206164 Gibson88
Aan het typen....
pi_56925067
Ts je verhaal van T-b-c....
waar blijft ie?

Wil meer verhalen zien.
deze topic verzuipt een beetje
onder het andere grut.
Kop op mensen laat je fantasien de vrije loop.
Op vrijdag 4 februari 2022 13:55 schreef Cockwhaleszusje het volgende:
Gibson is een seksgod
pi_56925243
Geen fantasie maar wat ik afgelopen nacht uitgespookt heb

Mijn liefje kwam na middernacht thuis, ik lag al op bed en sliep een beetje en had alleen een slipje aan, voelde zijn tong tussen mijn benen en zijn stoppelige kin schuurde langs mijn dijen, mmmmm, hij heeft me lekker klaargelikt en daarna ff flink geneukt, daarna heb ik me omgedraaid en heeft ie me doggystyle gepakt, lekker met zijn ballen tegen mijn kutje, hij heeft me flink gespankt en aan mijn haren getrokken en lekker met zijn handen over mijn borsten mmmm Daarna nog even anaal en toen is hij gaan liggen en ben ik op hem gaan zitten en hebben we lekker liggen tongen en hij ondertussen ook nog in mijn borsten geknepen en aan mijn tepels gezogen, daarna ben ik tussen zijn benen gedoken en heb ik hem lekker diep in mijn keel gepijpt en zijn ballen gelikt, daarna standje 69 en toen ik weer op mijn rug en heeft ie mijn kutje helemaal volgespoten Daarna zijn we in slaap gevallen en vanochtend onder de douche nog lekker geneukt. We waren nog van plan om aardbeien en slagroom te gebruiken maar die hebben we voor vanavond/nacht bewaard
pi_56959287
Hier ook even een kloontje, de sociale kring hoeft niet alles van me te weten
True story, hoop dat ik op kan tegen de literaire meesterwerken die reeds geplaatst zijn!

Een vrijdagmiddag bij mij thuis, met mijn vriendin, die ik hier Romy zal noemen, op bezoek. We kennen elkaar al even en een tijdje terug heeft ze me opgebiecht dat ze bi-seksueel is. Ik moest glimlachen. Omdat ik dat ook ben en al een tijdje weet, dacht ik al wat signalen te hebben opgepikt. Dit vertel ik haar op deze middag, de sfeer is er naar en we hebben het al een tijdje over het onderwerp seksualiteit. Ze bloost::'Het spijt me als ik soms niet zo subtiel ben. Ik kan mijn ogen niet van je afhouden en heb zoveel fantasien over ons dat ik je niet meer recht in je ogen durf te kijken.' Ik pak voorzichtig haar kin, til haar hoofd wat op zodat oogcontact onvermijdelijk is, kijk ze indringend aan en kus daarna heel voorzichtig haar lippen. Ze sluit haar ogen en kust me terug. Eerst voorzichtig, aftastend, zacht en warm maar langzaam steeds intenser, harder, dwingend. Ik voel haar tong zachtjes mijn lippen likken, langzaam mijn mond binnen gaan, zoekend naar mijn tong. Als ze die heeft gevonden kust ze me nog intenser, drukt haar lichaam tegen me aan. Ik voel me in een rap tempo bloedgeil worden, mijn benen trillen ervan. Ik maak me even van haar los om ze comfortabel op de bank te leggen. Romy kijkt me aan: nieuwsgierigheid, vertrouwen maar vooral een enorme geilheid zijn in haar ogen te lezen en zorgen bij mij voor steken van opwinding in mijn onderbuik. Een heel stuk minder langzaam en voorzichtig trek ik haar truitje uit, ik had al gezien dat ze geen bh draagt. Haar borsten zijn net zo perfect als dat haar weinig verhullende truitje deed vermoeden. Ik sluit mijn handen om haar borsten, knijp in haar inmiddels keihard geworden tepels terwijl ik ondertussen in haar nek kus, lik, bijt, plaag. Romy's ademhaling gaat steeds zwaarder, af en toe laat ze een zacht kreuntje horen: die kreuntjes maaken me wild. Ik ruk haar broek uit, maak een hand los van haar stevige borst en aai met mijn vingertoppen haar buik, navel, onderbuik. Ik hoor dat ze haar adem inhoudt; ze verwacht dat ik naar haar klitje ga. In plaats daarvan streel ik hl zachtjes over haar lipjes, door tot haar anus, waar ik even zachtjes druk om vervolgens weer hl zachtjes via haar lipjes, waar ik haar geile nat doorheen voel komen, terug naar haar onderbuik, navel, buik. Ik knijp even in haar tepel en laat haar mijn vinger aflikken, waar een beetje geil op is gekomen. Gulzig zuigt ze aan mijn vinger, likt alles af terwijl ze me botergeil recht in mijn ogen aan blijft kijken. Speels bijt ze in mijn vinger. 'Een bijtertje, huh?' vraag ik quasi-streng,'daar weet ik wel raad mee.' Mijn mond vindt zijn weg, via haar mond en nek naar haar harde, heerlijke, perfecte tepels. Mijn tong likt voorzichtig, speels bijten, knabbelen. Romy kronkelt onder me van genot, haar zachte kreuntjes zijn over gegaan in geile, smekende kreunen. Ik kom even omhoog om mijn eigen kleren uit te trekken. Terwijl ik dat doe stopt Romy met een geile blik haar vinger in haar mond, zuigt eraan, en gaat daarna met haar hand naar beneden. Haar natte vinger glijdt tussen haar lipjes door en ik zie haar geile vocht glinsteren. Langzaam begint ze haar klitje te masseren. Even ben ik totaal in haar ban: ze is zo schitterend, zo geil, zo puur, zo heerlijk. Een gevoel van mr dan alleen genot maakt zich van me meester. Ik wil ze laten klaarkomen zoals ze nog nooit heeft meegemaakt.
Ik pak haar druipende hand waarmee ze met haar kutje speelde en lik alles langzaam en precies af. Ik leg haar hand op haar borst. Ze begrijpt me en begint haar borsten te masseren terwijl ik met mijn tong een weg vind naar haar kletsnatte kutje. Weer streel ik heel langzaam over haar lipjes, ik voel ze trillen onder mijn bezwete lichaam. Langzaam duw ik haar natte lipjes uit elkaar, streel over haar kutje, door naar haar klitje. In een vast tempo begin ik haar klitje te masseren. Romy ligt te kronkelen, bijt in het kussen om het niet uit te gillen. Als ik merk dat ze het bijna niet meer houdt, hou ik abrupt op. Romy hapt naar adem en kijkt me verschrikt aan.'Even afkoelen', grijns ik,'ik ben nog lang niet klaar met jou'. Wanneer haar ademhaling weer wat gelijkmatiger is, lik ik heel zachtjes over haar natte lipjes: ze siddert. Steeds harder dwingt mijn tong haar lippen opzij; haar klitje is zo hard en opgezwollen dat mijn tong die al snel heeft gevonden. Weer begin ik gelijkmatig haar klitje te masseren, dit keer met mijn tong. Romy stoot een kreet uit en haar handen klauwen door mijn haar. 'Aaaaw ik...hou..het...niet...meer! Laat me komen, alsjeblieft!'
Omdat het haar eerste keer is met een meisje geef ik toe. Ruw duw ik met mijn tong op haar klitje terwijl ik met mijn vingers haar lipjes langzaam opzij doe. Haar natte geil loopt over mijn hand. Onverwacht laat twee vingers diep haar zeiknatte kutje inglijden. Romy hapt naar adem, nagels boren zich in mijn hoofd, haar warme, bezwete, perfecte lichaam schokt. Haar natte kutje spant zich ritmisch samen om mijn vingers die nog diep in haar zitten en warm geil stroomt over mijn arm. Een lange, lome kreunt ontsnapt haar.'Oh mijn God, dank je wel. Dit was...echt...ik bedoel...dank je wel...' Ik buig me naar haar toe om een kus op haar lippen te geven. 'Nee', zeg ik,'jij dank je wel'.

[ Bericht 1% gewijzigd door bierliefje op 25-02-2008 14:47:33 ]
  maandag 25 februari 2008 @ 08:15:15 #96
179735 UnderTheWingsOfLove
Imperio. Crucio. Avada Kedavra
pi_56962044
Celebrities walk on red carpet because they are famous, I walk on toilet paper because I'm the shit
5 Xbox360 spellen: Halo 3 , Fable 2 ,Saints Row 2 , Pure en Virtua Tennis 3 te koop!
pi_56962539
Ik ben altijd vroeger op dan mijn vriend dus gisterenmorgen vond ik het op een gegeven moment toch tijd worden dat hij eens opstond.
Ik ging naar boven en ging stilletjes naast hem in bed liggen, zijn ogen gingen langzaam open toen ik met zijn pik begon te spelen en ik voelde hem in mijn hand groeien toen we elkaar tongzoenden.
Na dat hij helemaal stijf was nam ik hem in mijn mondje en zoog er net zo lang aan totdat hij klaarkwam, ik slikte alles lekker door.
Daarna heeft hij me lekker over mijn klitje en in mijn kutje gelikt en gevingerd totdat ik het ook niet meer hield en rillend van genot klaarkwam.
Na samen te hebben gedouched en gegeten gingen we beneden op de bank verder, na me met zijn tong weer op temperatuur te hebben gebracht legde hij me op mijn rug en schoof zijn pik diep in mijn verlangende kutje, nadat ik hem een tijdje lekker in me open neer voelde gaan kwam die lekkere warme gloed weer over me heen, heerlijk!
Daarna zette hij me op handen en knieen op de grond en liet hem weer lekker in me op en neer glijden totdat ik zijn warme zaad mijn kutje voelde vullen, na zijn pik te hebben schoon gelikt hebben we nog lekker een beetje nageknuffeld.
Later die middag hebben we alles nog eens dunnetjes overgedaan!
  maandag 25 februari 2008 @ 14:05:03 #98
206164 Gibson88
Aan het typen....
pi_56963713
@ Bierliefje,

Haal nog wel even de schrijffoutjes eruit. Er zitten een paar 'ik-heb-te-snel-getypt'
foutjes in. Geeft verder niet, want het is een prima begin!

Heb er zelf ook last van, als ik verhalen ga typen:P
En nu kan ik ze niet eens meer wijzigen

[ Bericht 33% gewijzigd door Gibson88 op 25-02-2008 14:10:36 ]
Op vrijdag 4 februari 2022 13:55 schreef Cockwhaleszusje het volgende:
Gibson is een seksgod
pi_56964637
quote:
Op maandag 25 februari 2008 08:15 schreef UnderTheWingsOfLove het volgende:
Omdat?
pi_56964663
quote:
Op maandag 25 februari 2008 14:05 schreef GibsonLesPaul88 het volgende:
@ Bierliefje,

Haal nog wel even de schrijffoutjes eruit. Er zitten een paar 'ik-heb-te-snel-getypt'
foutjes in. Geeft verder niet, want het is een prima begin!

Heb er zelf ook last van, als ik verhalen ga typen:P
En nu kan ik ze niet eens meer wijzigen
Ik weet niet of ik er nog zoveel meer ga plaatsen, hoor Haal meer plezier uit het lezen ervan, vooral jouw verhalen, respect!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')