abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zondag 17 februari 2008 @ 18:41:54 #51
170585 peterzx9r
buiten honger thuis eten
pi_56796581
mijn fantasieen hebben te maaken met sex veel sex vaak sex lekkere sex en nog meer sex
sorry voor mn taal ik ben dyslectisch
  zondag 17 februari 2008 @ 18:43:43 #52
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_56796623
quote:
Op zondag 17 februari 2008 18:41 schreef peterzx9r het volgende:
mijn fantasieen hebben te maaken met sex veel sex vaak sex lekkere sex en nog meer sex
maak er gebruik van zou ik zeggen
Aan het typen...
  zondag 17 februari 2008 @ 18:44:21 #53
170585 peterzx9r
buiten honger thuis eten
pi_56796639
hoe wie waar
sorry voor mn taal ik ben dyslectisch
  zondag 17 februari 2008 @ 18:54:21 #54
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_56796810
Niet zo moeilijk toch?
Genoeg aftrek materiaal in de breezersl@ topic

Br33z4H t0p!qUe#105: z3 bEstAan n0GsTe3dS!!
Aan het typen...
  zondag 17 februari 2008 @ 19:44:54 #55
170585 peterzx9r
buiten honger thuis eten
pi_56797995
ben geen handcar fan sorry
sorry voor mn taal ik ben dyslectisch
pi_56798503
peterzx9r & GibsonLesPaul88: Voor slowchat is er een ander topic... Kan het weer ontopic?
  zondag 17 februari 2008 @ 20:05:30 #57
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_56798531
quote:
Op zondag 17 februari 2008 20:04 schreef Leonilein het volgende:
peterzx9r & GibsonLesPaul88: Voor slowchat is er een ander topic... Kan het weer ontopic?
Tuurlijk, sorry
Aan het typen...
  zondag 17 februari 2008 @ 20:12:25 #58
170585 peterzx9r
buiten honger thuis eten
pi_56798702
ok
sorry voor mn taal ik ben dyslectisch
  zondag 17 februari 2008 @ 20:19:50 #59
170585 peterzx9r
buiten honger thuis eten
pi_56798956
sorry
sorry voor mn taal ik ben dyslectisch
pi_56805824
Topic maar ff volgen
pi_56812543
Onverwachts bezoek.

Het is iets voor 10 en ik zit in mijn huispak met een kop thee te computeren. Dan gaat de bel. Hmm vast weer van die jonge lui die denken dat ze grappig zijn. Toch sta ik op om te kijken wie het is. Dan klinkt er een bekende stem door de intercom: “Hallo mag ik binnenkomen?” Oh fuck!! Jij bent het. Jij die ik al jaren leuk vind. Jij die vorige week liet merken mij ook leuk te vinden. En nu stond je aan mijn deur. Ik zie er niet uit. Snel kijk ik in de spiegel om te zien hoe mijn haar zit. Het zit niet. Jammer dan. Dan stap je naar binnen en ik voel dat ik rood word. Jij in mijn huis. Voor de allereerste keer. Ik ben benieuwd wat je komt doen. We gaan op de bank zitten en het word gewoon gezellig. We praten en zoenen wat.
Naar een uur worden we intiemer. Ik ga bovenop je liggen er we zoenen door. Ik voel jou hand over mijn rug naar mijn kont gaan. Er gaat een rilling door mijn lijf die jij blijkbaar ook voelt. “Als je niet wilt dan stoppen we hoor”, zeg je. Maar ik wil wel. Ik wil al 3 jaar. Je ene hand blijft op mijn kont terwijl de andere mijn haren en gezicht strelen. We kijken elkaar diep in de ogen en ik weet waarom jij hier bent. Jou lippen verplaatsten zich naar mijn hals en oorlel. Ik kreun even zacht zodra je die aanraakt met je tong.
Ik ga weer naast je liggen zodat we meer de ruimte hebben. Mijn handen gaan onder jou trui en ik streel je buik. Jij trekt even aan mijn trui om aan te geven dat ik die uit moet doen. Meteen ben ik naakt want mijn bh had ik uitgelaten na het douchen. Jou handen gaan van mijn buik naar mijn bosten. Even zie ik een aarzeling in je ogen. Maar ik pak je hand en leg hem op mijn bost. Dan begin je zachtjes te kneden. Je zakt iets naar onderen en brengt voorzichtig je mond naar mijn tepels. Je begint zachtjes te zuigen. Oh wat is dit lekker. Ik kreun zacht wat jou het teken geeft dat ik echt wil. Je gaat zitten en doet je trui uit. Daar zit je. Je mooie body voor me. Eindelijk. Ik streel je buik en ga vanaf daar naar boven naar je tepels. Je ene tepel lik ik terwijl ik met mijn hand je andere kietelt. Zachtjes begin je te kreunen.
Je brengt je mond naar mijn tepels en begint ze te likken. Oh ja ga door. Ik word helemaal nat. Ik pak je hand en breng die naar mijn kut. Je voelt hoe nat ik ben en wrijft over mijn onderbroek. Ik begin harder te kreunen. Ik doe mijn broek en onderbroek uit en jij volgt mijn voorbeeld. Ik ga op de bank liggen en jij kruipt bovenop me. Onderweg naar boven zoen je me overal. Mijn benen, de binnenkant van mijn dijbenen, mijn clitje, mijn buik, mijn tepels, mijn nek en dan zoenen we weer. Je ligt nu helemaal bovenop me en vraagt me of ik zeker weet dat ik dit wil. Ja ik wil. Ik wil je nu. Dan schuift langzaam jou stijve lul bij me naar binnen. Eerst een klein stukje en dan helemaal. Oh wat is dit lekker. Gewoon al omdat jij het bent. We zoenen terwijl jij even stil blijft liggen. Dan kijk je me aan en begin je te bewegen. Oh wat hou ik van je. Langzaam voel ik je lul in en uit me schuiven. Hoe meer ik begin te kreunen hoe harder jij begint te stoten. Af en toe zoenen we maar het grootste gedeelte kijken we elkaar aan. Wat ben je leuk, wat ben je lief, wat ben je geil! Ik voel hoe je lul bijna vacum zuigt in mijn natte kut. Ik luister en hoor het geluid van lekkere geile seks. Dan stop je omdat je bijna komt. Je wilt het even rustig aan doen zodat we misschien tegelijk kunnen komen. Ik druk je lul uit m’n kut en draai je op je rug. Ik ga bovenop je zitten en schuif je lul weer naar binnen. Oh wat is dit lekker. Ik begin als een gek op een neer ze schuiven zodat jou stijve diep in me komt. We blijven elkaar strak aankijken. Als ik voel dat ik ga komen draaien we weer om. Ik lig onder en jij kruipt weer bovenop me. Je wrijft met je lul langs mijn natte opgezwollen lippen. Dan druk je in een keer je lul naar binnen. Ik kreun van genot. Ik wil dat je klaar gaat komen, ik wil je geil in me voelen. Je gaat zo liggen dat onze monden elkaar net niet aanraken en we net niet kunnen zoenen. Ik word er op een geile manier gek van. Je kijkt me en ik zie iets. Ik kan het niet plaatsen. Misschien is het liefde. Ik voel hoe je lul harder word en zo gaat spuiten. Je blijft me straks aankijken waar ik nog geiler van word dan ik al was. Ik voel dat ik ook op het punt sta te komen en zeg dat tegen je. Langzaam schuif je je lul diep in mijn kut. Je wilt dat ik eerst ga klaarkomen. Ik voel de spanning ophopen en dan kom ik. Ik wil het wel uitgillen maar onze monden hebben elkaar weer gevonden dus het geluid komt niet door. Doordat ik klaar kom spant mijn kut zich om je lul. Je begint te kreunen en ik voel dat je komt. Dikke stralen spuiten mijn kut in.
Jij blijft nog even zo liggen om bij te komen. Nog steeds kijk je me aan. Je hebt gewoon geen moment het oogcontact verbroken terwijl je klaar kwam. Dit vind ik super. Als je je lul uit mijn kut trekt komt het geil van ons beiden mee. We moeten er allebei een beetje stom om lachen. Gelukkig hoef je nog lang niet naar huis en verplaatsen we ons naar de slaapkamer.
Sex is goed, als je maar weet hoe het moet!!
pi_56815388
Mevrouw S, de buurvrouw, had in de tuin gewerkt en zat nu uit te rusten. Ze had haar sandalen uitgedaan zodat ik haar prachtige sexy voeten met vuurrood gelakte teennagels goed kon zien. Haar hond lag voor haar op de grond en ze begon hem met haar voet te strelen. Dat beviel hem kennelijk wel want hij kronkelde van genoegen. Daarna ging op zijn rug liggen en spreide wellustig zijn achterpoten. Mevrouw S kreeg een geile blik in haar ogen en zette haar voet vastberaden in zijn kruis. Eerst drukte ze met haar hiel zijn ballen uitelkaar en daarna rolde zijn haar voet af over zijn inmiddels stijve lul. Vervolgens begon ze de van genot kreunende hond onder haar voet af te trekken. Zijn lul en zijn zak werden zo tegelijk gemasseerd, dat hield hij vast niet lang vol. Ze hield dan ook even op om haar sandaal tussen zijn lul en zijn buik te schuiven, met de zool naar boven. Daarna ging ze weer verder tot hij even later hijgend klaarkwam, een enorme hoeveelheid sperma op haar schoenzool spuitend. Mevr S stond op en drukte met een triomfantelijke uitdrukking op haar gezicht zijn kop met haar voet op de grond terwijl zij het sperma onder haar schoen kritisch bekeek. En nu ben jij aan de beurt zei ze lachtend tegen mij terwijl ze haar andere sandaal pakte. Dat liet ik me geen twee keer zeggen!
nederige man, likt graag vrouwenvoeten
pi_56815945
Jezus, dit is niet voor tijdens het werk
pi_56817856
Ben aan het fantaseren geslagen, maar is nog niet af. To be continued:

De bel gaat. OMG, hij staat al voor de deur. Snel check ik mijn reflectie nog een keer als ik langs de spiegel loop, trek mijn rokje nog een keer recht en loop zo zelfverzekerd als ik kan naar de deur. Als ik de deur open, kijk ik in het grijnzend gezicht van een man die mij na aan het hart staat. Zijn warme bruine ogen doen iets met me, ik voel een hormonenrush door mijn lichaam trekken. Ondanks het feit dat het al donker is, lijken zijn ogen te glanzen.
We hebben voor het eerst een afspraak onder vier ogen, wat niets zegt over de sterkte van onze vriendschappelijke band. Eerder iets over de sterkte van onze niet zuiver vrienschappelijke gevoelens waaraan we niet toe willen geven.
Ik begroet hem met de gebruikelijke kussen en knuffel en sluit de deur. Ik volg hem naar z'n auto. De beste manier om een goed gesprek te kunnen voeren is in een caf onder genot van een drankje. Mensen om ons heen om ons tegen onszelf te beschermen, maar geen mensen die ons kennen zodat we vrijuit kunnen spreken.
Als we in het caf aan een tafel zijn beland, word ik weer gevangen door zijn blik. Zijn sexy ogen.. Zijn sterkste punt, naast alle andere fine assets aan zijn lichaam. Hij speelt met z'n glas, met een stapel bierviltjes. Eigenlijk met alles binnen handbereik, behalve met mij. Ik deel zijn onrust, maar laat het niet blijken.
Een uur en een aantal glazen goeie whiskey later voelt het al een heel stuk comfortabeler en snij ik het onderwerp aan waarom we hier zijn. De niet afnemende seksuele spanning tussen ons. Iets dat begint als een serieus gesprek loopt uit op een gesprek over de spanning itself. Van het in elkaars ogen kijken naar het verlangen elkaar te kussen, wat altijd uitloopt op het verlangen elkaar de kleren van het lijf te rukken... En we raken tijdens het gesprek opnieuw verdwaald in het verlangen. Hij speelt inmiddels met mijn vingers wanneer hij begint over de eerste en gelijk laatste keer dat we eraan toegaven. De flashback roept een nieuwe rush op, ik bijt op mijn lip. En wanneer ik me daar bewust van word, voel ik dat hij in mijn hand knijpt. 'Sorry, maar ik wil weg van hier... Kom'
Wanneer we het caf uitgelopen zijn de nacht in, trekt hij me de eerste steeg in die we tegenkomen. Hij kijkt me doordringend aan en buigt zich naar me toe om me kussen. Even lijkt hij zich te bedenken, maar ik gun hem de kans niet. Ik sla mijn armen om hem heen en kus hem, vol verlangen. Hij grijpt me vast en duwt me tegen de muur. Ik voel zijn handen op mijn buik, naar mijn borsten glijden... Ik druk mijn onderlichaam tegen het zijne, mijn handen op zijn billen trekken hem dichter tegen me aan. Zijn lippen verleggen hun aandacht van mijn mond naar mijn hals, ik hap naar adem.
Hees vraag ik hem waarom we hier ook alweer zo angstvallig voor weglopen. 'Not a clue' zegt hij fluisterend en ik voel zijn handen onder mijn rokje over mijn billen glijden. Zacht kreun ik als hij zachtjes in mijn hals bijt. Ik zak door m'n knien en maak zo snel als ik kan z'n broek los. Ik trek 'm, inclusief underwear, een stukje van z'n billen. Zodra hij mijn lippen om z'n stijve voelt wordt hij wild... Ik plaag 'm, hij voelt afwisselend mijn lippen en mijn tong. Hij staat te trillen op zijn benen. Ik word steeds wilder en maak hem gek. Hij kreunt gesmoord in de mouw van z'n jas. Ik kan me niet inhouden en lik en zuig er op los, tot hij schokkend klaarkomt. Ik proef z'n zoetige zaad en lik en zuig tot ik zeker weet dat ik alles heb.. Hm.. Dat smaakt naar meer. Ik kom overeind en help hem zich te fatsoeneren. Ik kijk 'm aan en grijns. 'Sorry, daar had ik echt enorm veel zin in.' Hij reageert met een halve grijns en mompelt zoiets als dat ik hem niet zal horen klagen. Ik vraag hem of hij wil blijven en heb niet veel nodig om hem te overtuigen. We regelen een kamer in het eerste hotel dat we tegenkomen en belanden binnen no time op de kamer, en op het bed. Al zoenend en over elkaar heen kruipend en rollend helpen we elkaar maar al te graag uit alle overbodige kledingstukken....
pi_56818050
mmmm geeft de burger zin zo'n verhaaltje!
Ik gek op knuffelen? Nee............. lijkt maar zo!
pi_56819146
Terwijl jij aan het bellen bent kom ik achter je staan. Mijn handen glijden om je heen en maken een paar knoopjes los van je blouse zodat alleen je schouders bloot komen te liggen. Je ruikt dat ik een olie met een lichte houtgeur heb gebruikt en voelt het lichtjes prikken op je huid terwijl ik langzaam begin te kneden. Plotseling gaat de telefoon. Terwijl jij opneemt en een gesprek begint te voeren ga ik plagend verder. Ik masseer de spieren in je nek en voel hoe je hartslag lichtjes versnelt. Degene aan de andere kant van de lijn zou kunnen horen dat je iets zwaarder begint te ademen, maar doet dat af als een storing op de lijn. Waarschijnlijk.

Ik hoor je af en toe haperen in je woorden en laat onopvallend mijn handen van je schouders langzaam naar je bovenarmen lopen, daarbij je blouse meenemend. Om echt comfortabel te zitten zou er nu eigenlijk een extra knoopje open moeten, maar de stof drukt nu wel stevig tegen je borsten aan. Er is verder niemand in het kantoor, maar er zou elk moment iemand binnen kunnen komen. Zachtjes glijdt een vinger over je hals en onderkaak om tegen je lippen tot stilstand te komen.

We horen iemand aankomen op de gang. Snel trek ik je mouwen weer omhoog en weet jij weer twee knoopjes dicht te krijgen als een collega binnenkomt om een dossier op te halen. Ze lijkt niet door te hebben dat jouw tepels strak door de stof van je bh en blouse heen prikken en wij allebei iets meer blos hebben dan gebruikelijk. Je legt de telefoon neer en zegt terwijl zij wegloopt dat dat maar net op tijd was. Ik grijns je toe, wandel weer naar jouw bureau en rijd je stoel op wieltjes naar achteren. Ik ga op mijn knien en terwijl jij nog protesteert dat we dat echt niet kunnen maken wordt er weer gebeld. Ik trek je stoel naar het bureau toe en hoor hoe jij de telefoon opneemt.

Terwijl jij in je meest professionele stem de telefoon opneemt trek ik je linkerschoen uit en begin je voet te masseren. Ik leg de voet op mijn schoot en ga langzaam van het stevig kneden van je zool en wreef over naar je enkel. Je schopt je andere schoen uit en legt hem bij me neer. Mijn aandacht verdelend voel ik de stress uit je lichaam stromen en vervangen worden door een geheel andere vorm van opwinding. Ik pak je voeten beet en leg ze langs me neer en trek je aan je benen nog iets verder naar voren. Je legt de klant aan de andere kant van de lijn uit dat dat korte gilletje kwam doordat n van je collega's iets liet vallen. Ik plant een kus aan de binnenkant van je knie en stroop langzaam je rokje verder omhoog. Mijn handen begeven zich naar je dijen, wandelen verder naar je billen en grijpen je daar stevig vast. Ik hoor de deur achter me opengaan en jij ziet je chef binnenkomen. Je benen slaan om mijn hoofd heen maar ik ga door met zachte kneepjes geven in je kont. Mijn tong glijdt over de binnenkant van je dij en jij hebt het nu hoorbaar moeilijk met het voeren van een zakelijk gesprek en het uit je gezicht houden van de opwinding. Je stoel draait lichtjes en met af en toe schokjes heen en weer.

Je legt een hand op mijn hoofd en duwt me lichtjes terug, maar het is duidelijk dat je hart er niet in zit. Ik leg mijn armen tussen je benen en trek ze verder uit elkaar. Je biedt nog even weerstand, maar als je baas de deur weer uit wandelt valt de kracht uit je benen weg en schiet mijn hoofd naar voren. Ik geef een likje van je ene dij naar de andere en de aanraking op je poesje is zo licht dat je geen idee hebt of het nu een echte aanraking was. Dan trek ik je naar voren en plant een lange, natte kus op je slipje en haal mijn tong een paar keer snel over de plaats waar je klitje moet zijn heen en weer. Ik hoor je een net iets sneller dan normaal afscheid nemen van de klant en tegelijkertijd ophangen en even diep naar adem happen. Je beweegt nu sterker om me heen en ik voel hoe nat en opgewonden je bent. Iets wat ook aardig voor mij opgaat, maar hard en warm uitademen op de plaats waar ik met mijn hoofd zit wordt aardig gedempt. En zo te voelen niet slecht ontvangen. Plotseling duw je me weer terug als de deur weer opengaat en maak je desgevraagd een opmerking dat de airconditioning het hier al de hele dag niet goed doet. Ik knijp en streel wat, maar maak het je niet moeilijker dan je het al hebt. Als de collega weer wegwandelt fluister ik dat ik je NU wil.

Ik duw je naar achteren zodat je stoel tegen de kast aanrijdt, kom onder het bureau te voorschijn en trek je omhoog en tegen me aan. Je sluit je ogen en ik pers mijn lippen stevig op de jouwe. Als nu iemand binnen zou komen hadden we heel wat uit te leggen, maar dit contact is even sterker dan onszelf. Ik fluister in je oren dat ik je over twee minuten wil zien in de kleine vergaderzaal op de tweede verdieping, geef je nog een snel zoentje en laat je los. Onze ogen ontmoeten elkaar nog even in een geile blik voordat ik me omdraai en de kamer uitwandel. Je wacht tot ik de gang uit ben voordat je zelf je computer op de screensaver zet en even naar het toilet wandelt om je nog even op te frissen. Als je boven de deur naar de vergaderzaal opent, zie je dat de ruimte nog verduisterd is en alle luiken naar beneden zijn. Je hand beroert het lichtknopje maar je besluit deze te laten voor wat hij is en stapt de kamer binnen. De deur valt zacht achter je dicht en je voelt mijn lichaam zich van achteren tegen je aanpersen en mijn handen op jouw borsten, eerst voorzichtig en daarna steviger knedend. Je leunt tegen me aan, je hoofd achterover op mijn schouder. Ik maak de knoopjes van je blouse tergend langzaam los en wrijf een paar keer "per ongeluk" langs je tepels. Je blouse glijdt naar de grond en met een geoefende hand maak ik de sluiting van je bh open. Dan draai ik je om en begin je over je hele bovenlichaam te zoenen waarbij ik geen plekje onbenut laat. Jouw handen trekken intussen ongeduldig aan de knoopjes van mijn overhemd, alsof je nauwelijks kan wachten om jouw naakte vlees tegen het mijne te voelen.

Je trekt mijn overhemd en shirt uit en drukt je steviger tegen mij aan. Onze tepels wrijven tegen elkaar, onze handen proberen ervoor te zorgen dat we elkaar nooit meer loslaten en onze tongen vinden elkaar eerst voorzichtig zoeken en gaandeweg steeds trefzekerder. Plotseling voel je mijn handen om je bovenarmen, ik pak je stevig beet, draai je om en buig je voorover op de vergadertafel. Je voelt hoe ik je rok omhoog stroop en je slipje naar de grond laat vallen. Als je het geluid van mijn rits hoort sluit je je ogen en doe je je benen iets verder uit elkaar. Ik leg een hand op je warme kont en leid mijn lul met de andere hand naar binnen. Hij is stevig en warm en je kromt je rug terwijl hij vrijwel direkt helemaal naar binnen glijdt. Ik grijp je billen vast en we beginnen in een langzaam, lui tempo te neuken. Langzamer dan ik eigenlijk wil, langzamer dan jij eigenlijk wil, maar onuitgesproken ligt het elkaar teasen nog tussen ons in en nemen we onze tijd.

Na een tijdje loom met lange halen geneukt te hebben voel je dat ik je steviger vastgrijp en alsof onze lichamen elkaar perfect aanvoelen voeren we zonder een maat te verliezen het tempo op tot er op de gang haast wel iets te horen moet zijn. Ik heb hoorbaar moeite om me te beheersen en jij bijt lichtjes op een hand om de rest van het kantoor niet met je mee te laten genieten. Ik val een paar keer bijna uit je om op het laatste moment toch weer diep in die warme comfortabele plek terug te keren. Terwijl je mij helemaal in je voelt buig ik naar voren en verstrengeld in elkaar begin ik je borsten en rug te masseren tot jij zo met je kontje beweegt dat er wel weer beweging in moet komen. Je voelt me uit je glijden, ik trek je naar beneden en duw mijn lul naar jouw lippen. Je ziet hem fier overeind staan, glinsterend van jou en mij, en likt met langzame halen langs de schacht. Als je hem eindelijk in je mondje neemt, voel je een rilling van top tot teen door me heen gaan en weet je dat je me nu volledig in handen hebt.

Nu is het mijn beurt om een hand in mijn mond te houden en zachtjes te bijten, ook om de aandacht van het plezier af te leiden en niet al voortijdig buiten gevecht gesteld te worden. Je pakt mijn billen stevig beet en speelt net zo lang tot ik denk dat ik het nu echt niet meer ga houden. Ik duw je naar achteren en langzaam laat je me gaan. De vloerbedekking is zacht en kriebelt een beetje, maar als jij wijdbeens over me heen gaat staan is dat gauw vergeten. Je zit naar me toe, pakt me beet en geleid me weer naar binnen. Mijn handen reiken naar voren om je borsten te masseren, maar je weert ze speels af en buigt naar voren om mijn handen boven mijn hoofd neer te leggen. In mijn oor wordt gefluisterd dat ik je maar even moet laten begaan. Je handen wrijven over mijn borst en tepels en knijpen in mijn armspieren terwijl je op me rijdt. Ik open mijn mond om je te zeggen dat ik het niet lang meer ga houden en jij legt voor ik ook maar een lettergreep uit heb kunnen persen een vinger op mijn mond en geeft me de geilste blik die ik ooit in je ogen gezien heb. Dan voel ik je verstijven en je spieren om mij heen knijpen. Dat is de druppel en met een diepe kreun laat ik me volledig gaan. Hevig bezweet liggen we nog even tegen elkaar aan voordat we onszelf weer een beetje fatsoeneren en terug aan het werk gaan.
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
pi_56819663
Braaf zo Lit
pi_56820474
De spanning hangt al tijden in de lucht tussen jou en mij. Een paar maanden geleden kwam het al bijna tot seks maar de omstandigheden klopten niet en we gingen koel uiteen. Toch bleven onze ogen elkaar steeds kruisen. Je koele blauwe ogen doordringen me en elke keer kleed je me subtiel uit met je ogen. Op een feestje tijdens valentijnsdag staan we, net als de eerste keer toen we zoenden, tegen elkaar aangedrukt in de drukte. Ik kijk op en voel een rilling als we elkaar alweer indringend aankijken. Je geeft me voorzichtig een zoen op mijn wang, dicht bij mijn mond. Ik reageer subtiel door mijn hand op je rug te leggen en ik begin je zachtjes te strelen. Ik voel je hand in mijn nek glijden en je warme adem in mijn oor. Je begint zachtjes te blazen en op mijn oorlelletje te sabbelen. Na een paar minuten aftasten en voelen, kijk ik je weer aan. We hebben nog geen woord gewisseld. Ik zeg uiteindelijk dat we unfinished business hebben en jij bent het er roerend mee eens. We lopen snel naar de garderobe en pakken de eerste taxi naar mijn huis.

Meer?

[ Bericht 0% gewijzigd door MLI op 18-02-2008 19:24:44 ]
pi_56820782
quote:
Op maandag 18 februari 2008 19:18 schreef MLI het volgende:
Meer?
Dit kan best een leuke kant op gaan. Als je een boek was, las ik nog zeker n of twee paragrafen door om me een mening te vormen dus "ja graag, meer" .
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
pi_56821628
quote:
Op maandag 18 februari 2008 19:18 schreef MLI het volgende:
De spanning hangt al tijden in de lucht tussen jou en mij. Een paar maanden geleden kwam het al bijna tot seks maar de omstandigheden klopten niet en we gingen koel uiteen. Toch bleven onze ogen elkaar steeds kruisen. Je koele blauwe ogen doordringen me en elke keer kleed je me subtiel uit met je ogen. Op een feestje tijdens valentijnsdag staan we, net als de eerste keer toen we zoenden, tegen elkaar aangedrukt in de drukte. Ik kijk op en voel een rilling als we elkaar alweer indringend aankijken. Je geeft me voorzichtig een zoen op mijn wang, dicht bij mijn mond. Ik reageer subtiel door mijn hand op je rug te leggen en ik begin je zachtjes te strelen. Ik voel je hand in mijn nek glijden en je warme adem in mijn oor. Je begint zachtjes te blazen en op mijn oorlelletje te sabbelen. Na een paar minuten aftasten en voelen, kijk ik je weer aan. We hebben nog geen woord gewisseld. Ik zeg uiteindelijk dat we unfinished business hebben en jij bent het er roerend mee eens. We lopen snel naar de garderobe en pakken de eerste taxi naar mijn huis.

Meer?
Ja! Meer postende vrouwen hier!
* Leonilein heeft een lichte voorkeur voor de vrouwelijke schrijfstijl.
pi_56823134
quote:
Op maandag 18 februari 2008 19:58 schreef Leonilein het volgende:

[..]

Ja! Meer postende vrouwen hier!
* Leonilein heeft een lichte voorkeur voor de vrouwelijke schrijfstijl.
Ben nog bezig met een verhaal. Dus morgen misschien
Sex is goed, als je maar weet hoe het moet!!
  maandag 18 februari 2008 @ 20:53:51 #72
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_56823188
Ik ga nu voor een sex verhaal van 2 a viertjes:P
Het kan even duren;)
Aan het typen...
pi_56823221
Gibson echt geniaal ik ken je in het echt maar dat je zo goed in schrijven zou zijn hulde
Mijn Snape wat doe je !
Niet zo dol op Amerika uit de kluiten gewassen kolonie vol randebielen.
Asperger and proud !
  maandag 18 februari 2008 @ 20:59:29 #74
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_56823353
quote:
Op maandag 18 februari 2008 20:54 schreef Canisfire het volgende:
Gibson echt geniaal ik ken je in het echt maar dat je zo goed in schrijven zou zijn hulde
Dank U Dank U

Kniel voor mijn macht
Aan het typen...
pi_56823853
Deze ben je misschien eerder tegen gekomen, neemt niet weg dat ik het zelf heb geschreven. Ik heb al wel eens wat in een trein gedaan, maar niet als dit. Hopende dat het nog gaat gebeuren

Na een lange dag winkelen en terrasjes in de binnenstad van Amsterdam, liep ik samen met haar terug naar het centraal station. We hadden de dag afgesloten in een klein gezellig restaurant. En het was nu net donker aan het worden. Op het station kwamen we er achter dat de trein net weg was. Ze keek me aan met een geile blik en kwam op schoot zitten om mij te zoenen.

Kunnen we niet ergens heen vroeg ze mij toen ze me hard voelde worden. Ik wist dat ze beneden nogal aan het verbouwen zijn en kon me wat vage tunnels herinneren. Misschien was daar iets te vinden waar we meer prive konden zijn. Samen liepen we door de tunnel op zoek naar een openstaande deur of zoiets. Uiteraard was alles goed afgesloten. Er was echter wel een vrij grote nis, een eind van de hoofdtunnel vandaan. Mooi uit het zicht en donker.

Aldaar vlogen we elkaar weer aan. Heftig zoenend maakte ze mijn broek open en haalde mijn stijve lul eruit. ZE zakte door haar knieen en nam hem in haar mond. Een zachte steun ontsnapte mijn lippen. We waren gelukkig ver genoeg en het was lawaaierig genoeg op het station, dus geluid maken was geen probleem. Dat was maar goed ook, want mijn schatje kan er wat van. Voorlopig echter was ik aan de beurt en het enige geluid dat zij maakte was het sloberende geluid van haar lippen om mijn pik. Heerlijk zoog en trok ze aan mijn lul.

Ondertussen zat ik aan haar lekkere tieten. Aan de grote kant van de B-cup waren het voor mij idiaale borsten. Heerlijk vond ik ze, echter wist ik dat ik ze hier niet zou zien. Wat ik ook niet zou zien was haar heerlijke natte kut, maar die zou ik wel degelijk gaan voelen. Ik stond op en terwijl ik meer aan haar tieten zat, trok zij zelf in een simpele beweging haar broek en string naar beneden. Met mijn vingers voelde ik de nattigheid van haar kale kut. Na haar omgedraaid tegen een werkbank aangedrukt te hebben duwde ik bruut mijn stijve piemel in haar natte doos. Mijzelf aan haar lekkere kontje vast houdend neukte ik haar hard en snel.

Zoals ik eerder zei was het maar goed dat we in een luidruchtige waren. Hard gekreun en gekir ontsnapte haar lippen. Ze genoot met volle teugen van het genomen worden op zo'n openbare plek. De kans om betrapt te worden wond ons allebei enorm op.

Hoewel ik normaal echt wel aan haar denk, was dit gewoon te geil en ook openbaar om al te veel rekening te houden met of zij klaar komt of niet. Zij wist wel dat ze later voldoende aan de beurt kwam en keek glunderend om toen ik kreunend mijn zaad in haar spoot. Snel fatsoeneerden wij ons en liepen we naar het juiste perron waar onze trein net binnenkwam.

Binnen gingen we op een twee bankje zitten en zagen we nog drie andere mensen binnenkomen. Vlak bij de ingang ging een oudere man zitten en midden in de coupe gingen twee veel pratende meiden zitten. Gelukkig met hun rug naar ons toe, want ik had een plan om mijn haast goed te maken.

Ik vertelde haar dat ik begreep dat het moeilijk zou worden, maar dat ze echt stil moest zijn. Ze begreep dit en keek me verlekkert aan toen ik haar broek openmaakte en met mijn hand naar binnen ging. Ik voelde haar geilheid en mijn eigen zaad dat langzaam aan weer naar buiten kwam. Dit was voldoende om haar lekker glad te vingeren. Je kon zien dat ze hier van genoot. Ik wist precies welk tempo ze lekker vond. Ook wist ik dat ze het niet super fijn vond om direct op haar klit gevingerd te worden, dus ik plaatste mijn vinger er net boven.

Ik zag dat ze het nu echt moeilijk kreeg om stil te blijven dus ik keek haar streng aan terwijl ik even ophield met vingeren. Smekend keek ze terug. Ik moest verder gaan, maar ik kreeg een beter idee. De rijdende trein had er voor gezorgd dat de oudere man in slaap was gevallen en de meiden letten totaal niet op ons. Die waren veel te druk aan het kletsen. Ik trok haar broek iets naar beneden en draaide haar wat bij. Ik ging met mijn tong naar haar harde knopje en begon haar snel te beffen. Nu kreeg ze het echt moeilijk. Een paar vingers gingen bij haar naar binnen om te helpen bij het klaarkomen. Na een korte tijd voelde ik haar kut samen knijpen en wist ik dat ze het nu het moeilijkst had. Een klein kreuntje kon ze niet inhouden, maar ze had het geluk dat de meiden net keihard begonnen te lachen, dus niemand hoorde het.

Zacht nahijgend trok ze haar broek weer aan en gaf ze me een zoen. Zachtjes pratend reden we verder naar huis in de trein.
pi_56826709
quote:
Op vrijdag 15 februari 2008 16:21 schreef Leonilein het volgende:
enorm geil verhaal
crap... mijn fantasie wat doe je?

Zoiets dromen lijkt me trouwens helemaal geweldig. Ik heb wel eens sexdromen maar nooit zo fantastisch als dit
pi_56835610
tvp
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_56835740
Eindelijk is het dan zover, we gaan met een stel collega’s op stap en gaan er een lange nacht van maken. Het is een leuk groepje van zo’n 10 man en we beginnen de avond in een leuk restaurantje. We hebben al snel de grootste lol met elkaar en de drank vloeit rijkelijk.

Ik zit naast de collega’s die ik het leukst vind, Willem en Angela. Met Willem heb ik 3 jaar intensief samengewerkt en hij is net zo gek en direct als ik. Tijden hebben we het er al over dat we een mvm trio willen maar nooit is het ervan gekomen. Angela is een leuke spontane meid; mooie krullen, kleine parmantige borstjes en een kontje waar ik mijn ogen niet vanaf kan houden.

Tussen Angela en mij is er al van alles gebeurd. Het begon met gezellig roken op de zaak maar na msncontact waarbij we het over alles hadden hebben we regelmatig gezoend en net dat kleine stapje verder genomen. Nooit is het van een wilde uitgebreide sexpartij gekomen, hoe vreemd dat ook eigenlijk is…

De stemming stijgt naarmate de drank vloeit en al snel dagen Angela, Willem en ik elkaar uit. Op een nette leuke manier maar wel een spannende manier. We hebben natuurlijk collega´s om ons heen dus houden het een beetje netjes.

Na het eten gaan we lekker op stap naar de kroeg en de spanning blijft hangen. Het lijkt erop alsof we alle drie hetzelfde denken. We dansen, drinken, lachen, teasen en feesten met zijn allen en al snel wordt het tijd om af te taaien. We nemen afscheid en Willem en ik lopen met Angela mee om haar veilig thuis te brengen. Onderweg teasen we elkaar nog wat en voor mij is het dan eigenlijk al duidelijk hoe de avond gaat lopen….

Bij Angela thuis gaan we nog even naar binnen voor een afzakkertje. Willem gaat op de bank zitten en Angela loopt naar de keuken om een drankje te maken. Ik lach naar Willem en loop achter Angela de keuken in. Ze bukt net om wat uit de koelkast te pakken en ik pak haar bij haar heupen. Snel kijkt ze om om te kijken wie er achter haar staat en ze glimlacht naar me als ze ziet dat ik het ben. Ze maakt totaal geen haast om op te staan en ik heb dus ruim de tijd om mijn handen over haar heerlijke kontje te laten glijden. Als ze overeind komt zoen ik haar passioneel op haar mooie zachte lippen. Onze tongen vermengen zich en ik druk Angela strak tegen me aan. Doordat ik mijn onderlichaam tegen het hare duw voelt ze mijn pik langzaam hard worden, iets wat haar kennelijk opwindt door haar zachte gekreun….

Willem vind het wat lang duren en is ondertussen ons aan het bekijken zonder dat we het door hebben. Angela schrikt ervan maar ik had dit eigenlijk al verwacht en stop dan ook niet. Mijn handen glijden over Angelaas lichaam en doen haar shirtje omhoog waardoor haar mooie borstjes vrij komen. Mijn lippen verkennen haar nek, schouders en sabbelen zacht op haar tepels. Daar sta je dan, een beetje verlegen omdat Willem zichtbaar aan het genieten is van het schouwspel maar toch genietend van mijn aanrakingen.

Al snel vind ik het tijd dat de keuken te klein is en we gaan richting zitkamer. Willem staat nog steeds in de deuropening en als je naar hem toeloopt pakt hij je beet en zoent je op je mond. Gewillig laat je hem zijn gang gaan en ik geniet van het zicht op jullie. Je pakt Willem bij de hand en neemt hem mee naar de bank waar je hem op laat zitten. Vol overgave gooi je je op hem en je lijkt mij helemaal vergeten te zijn. Op zijn schoot zittend open je zijn blouse en streelt en zoent zijn borstkas. Ik ben ondertussen op een stoel gaan zitten om van het schouwspel te genieten. Langzaam glijd je van Willem af en doet de knopen van zijn broek open. Als je de broek naar beneden doet verschijnt er al snel een keiharde pik.
Zoals ik je ken van onze eerdere uitspattingen en onze msn gesprekken laat je je helemaal gaan en je neemt de pik van Willem in je mond. Je draait je zo zodat ik goed kan zien hoe je Willem langzaam en zacht zuigt. Van Willem krijg ik een grote knipoog want het ziet eruit dat onze fantasie nu werkelijk wordt.

Het wordt tijd dat ik me in de strijd gooi en ik maak de knopen van je broek los en trek deze omlaag. Je heerlijke kontje waar ik al zolang op kick doe je iets omhoog om het me wat makkelijker te maken. Even haal je de pik van Willem uit je mond en je kijkt me ondeugend aan. Veel heb ik niet nodig en ik kleed mezelf nu ook uit. Gulzig kijk je naar me en als snel verleg je je aandacht en mond op mijn pik. Ik pak je bij je krullen beet terwijl je mijn pik en ballen likt en zuigt. Willem is ondertussen achter je gekropen en zijn handen glijden over je lichaam, verkennend naar je prachtige kale kutje. Zijn vingers strelen je lipjes en er verschint een zacht gekruen uit je gevulde mond….

Nu is het tijd om jou extra te laten genieten en ik zeg je op de bank te gaan zitten, met je kontje net iets over het randje. Ik begin je borsten te zoenen, je tepels te sabbelen en dwaal langzaam af. Ondertussen is Willem al naast je komen staan en gulzig ontferm je je over zijn harde pik. Je zuigt alsof je leven er vanaf hangt en speelt ondertussen met zijn ballen. Je andere hand ligt op mijn hoofd, me aanmoedigend om door te gaan naar je prachtige kutje. Eenmaal aangekomen proef ik hoe heerlijk je smaakt. Je lipjes, je klitje en ook je kontje ontsnappen niet aan mijn tong. Van onze msn gesprekken herinner ik me nog hoe je kickt op anale sex dus mijn tong glijdt ook langs je prachtige strakke kontje. Al likkend aan je heerlijke kutje begin ik je langzaam te vingeren, eerst 1 vinger maar als snel volgt de tweede. Een derde vinger masseert je kontje en langzaamaan verdwijnt hij in je strakke kontgaatje. Zo gevuld en met een pik in je mond laat je je helemaal gaan en al snel volgt je eerste sidderende orgasme. Willem kan zich ook niet inhouden en al snel spuit hij je mondje vol. Dikke stralen spuiten in je mondje en gulzig slik je alles door en zuigt de laatste restjes nog uit Willems pik.

Ik ben nu zo geil dat ik nu in je wil. Je strakke schaamlipjes strak om mijn pik. Ik ga op de bank zitten en dirigeer je op mijn schoot. Heel rustig en teasend pak je mijn pik en wrijft ermee langs je natte lipjes, steeds een stukje in je, dan weer glijdend langs je lipjes. Ik word gek van je getease en duw je hard en resoluut op mijn schoot, even schrik je maar al snel begin je heftig op en neer te bewegen, rijdend op mijn pik. Willem is ook al wat bijgekomen en streelt je rug, kontje en borsten. Vanavond MOET ik je in je kontje neuken en met eerst 1 en vervolgens 2 vingers begin ik je strakke kontje te bewerken. Zichtbaar geniet je ervan dat je opgevuld wordt en al snel wil je Willems pik weer in je mond. De halfstijve pik is binnen een mum van tijd weer hard gezogen door je en Willem is weer helemaal paraat.

Ik laat je omdraaien zodat je op mijn schoot met je rug naar me toe zit en zo nog beter Willems pik kan zuigen. Wild beweeg je heen en weer op mijn schoot terwijl ik je klitje streel. Maar nu moet het er toch echt van komen. Ik pak je bij je heupen beet, duw je wat omhoog en dirigeer mijn pik tegen je kontje aan zodat je zelf kan aangeven hoe snel en diep je me wilt voelen. Met veel moeite verdwijnt mijn pik langzaamaan in je kontje. Zo strak heb ik nog nooit een kontje gevoeld en ik geef je aan rustig te doen omdat ik anders meteen mijn zaad in je spuit.

Het tempo vertraagt en al snel voel ik dat je verder kan (en moet) bewegen. Diep neuk ik je in je kontje en streel je klitje terwijl je nog steeds Willem zuigt. We hebben het er weleens op msn over gehad en ik weet dat je fantaseert over een DP. Ik moedig Willem aan en hij zet zijn pik tegen je schaamlipjes aan. Langzaam verdwijnt hij helemaal in je en begint je hard te neuken. Je siddert, kreunt, vraagt om meer en eindigt in een gigantisch orgasme terwijl Willem en ik je blijven neuken. Willem is de tweede en kreunend spuit hij je gewillige kutje vol. Ik voel ook dat ik me niet meer kan inhouden en haal mijn pik uit je kontje en geef je aan dat ik wil dat je me klaarpijpt. Hard, diep en gulzig zuig je aan mijn pik, stiekem verdwijnt een vinger naar mijn kontje om mijn prostaat te bewerken. Zo kan ik me echt niet inhouden en pak je hoofd beet als ik je diep in je keeltje spuit. Voor de tweede keer vanavond slik je gulzig al het zaad tot de laatste druppel door.

Na nog wat getease, geklets en gelach lopen Willem en ik naar huis, beiden nagenietend op onze eigen manier en denkend aan Angela. Dit zal niet de laatste keer zijn…..
blaat
pi_56836969
wel ff onder een andere naam

ik was met een vrienden op 2 jongens aan het wachten
toen ze eindelijk aan kwamen rijden stapten we bij ze in de auto
we reden naar een industrietereintje en mijn vriendin en 1 van de jongens
stapten uit
de ene jongen pakte me op m'n bek en toen pakte hij een condoom en gingen we neuken
en toen kwamen we klaar einde verhaal
pi_56838490
sommige mensen hebben of een hele goeie fantasie en moeten schrijver worden!!!

leuke verhalen

*keep up the good work peeps*
It is I that f*cks your girlfriend
pi_56840363
Een korte nu eens

Vluggertje tijdens het feest.

Tijdens ons jaarlijks feest van het werk is het tussen ons wel heel gezellig. We zitten steeds bij elkaar aan de tafel en als de rest dans en wij alleen zitten is de spanning te voelen. Als het onderwerp aan tafel ineens over sex gaat kijk je me een paar keer aan. Ik snap wat je bedoeling is en ik sta op om naar het toilet te gaan. Een andere collega bied nog aan om even mee te lopen maar nee dank je. Ik red me wel alleen.
Bij de toiletten wacht ik op je. Als je aan komt lopen ga ik de wc in, kijk rond of er verder niemand is en ga het douchehokje in. Jij komt vlak achter me aan. Zodra jij ook binnen bent beginnen we ruw te zoenen. Ik ga meteen met mijn hand op zoek naar jou rits. Ik voel dat je al aardig geil bent. Ik doe je rits open en ga met mijn hand in jou broek. Door je onderbroek heen wrijf ik over je lul. Bij de eerste aanraking voel ik dat ie meteen een stuk harder word. Ik maak je knoop los en trek je broek en boxer naar beneden. Ik trek mijn onderbroek uit en doe mijn rok omhoog. Jij gaat op het bankje zitten en ik laat me langzaam bovenop je zakken.
Ik vind het gigantisch geil dat ik hier zomaar sex met jou ga hebben. Waar iedereen die naar de wc gaat ons kan horen en omdat ik na dit jou waarschijnlijk nooit meer op deze manier mee zal maken.
Maar ik zak langzaam bovenop je en ik voel hoe je met je hand je lul de weg wijst naar mijn natte lippen. Dan voel ik hem naar binnen glijden en ontsnapt me een kreun. Jou handen liggen op mijn heupen om zo mee te bepalen in het ritme. Eerst langzaam en dan steeds sneller. Steeds een stukje dieper glijdt je harde lul bij me naar binnen. Steeds harder beginnen we te kreunen. En voor ik er erg in heb voel ik dat je klaarkomt. Ik blijf nog even zitten en sta dan op. Met een papieren handdoekje probeer ik me een beetje schoon te vegen aan de onderkant. We zoenen elkaar nog eens en jij vraagt of ik niet klaar wil komen. Maar ik heb zo al genoten.
Als jij het douchehokje uitloopt staan er 2 collega’s in de wc’s. Ze zien mij ook dus ik loop maar meteen met je mee. De collega’s beginnen te lachen en we hoeven ze niet te vertellen wat er zojuist gebeurd is maar vragen ze wel hun mond te houden aangezien we beiden een partner hadden.
Sex is goed, als je maar weet hoe het moet!!
  dinsdag 19 februari 2008 @ 23:13:58 #82
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_56849709
De gymlerares, mijn mentor, het boegbeeld van vrouwelijkheid, D natte droom van elke jongen. En van haar, van haar kreeg ik les. Het enige waar ik naar kon kijken waren haar mooie borsten
en lekkere kont bedekt met kleding. En alleen haar van geur werd ik al opgewonden. Haar mooie benen en perfecte lichaam, alles was perfect aan haar. En als ik de kans kreeg glimlachte ik zovaak mogelijk vriendelijk tegen haar, en probeerde haar aandacht te trekken door expres mijn buikspieren aan te spannen zodat ze zichtbaar werden, zodra zij binnen kwam, en net doen alsof ik van niks wist, maar stiekem vanuit mijn ooghoeken zag ik haar ogen altijd stiekem mijn lichaam bekijken, en dan weer snel h afwenden. Een keer toen ik mijn spulletjes bij haar in het kamertje zou leggen, zoals we dat allemaal deden, was ik even de enige in haar kamertje en ik kijk haar recht aan, en ik stond aan de grond genageld, ik voelde de adrenaline door mijn lijf gieren, ze keek me lief en begripvol aan, en ook, hoe raar het ook klinkt, geil, zo keek ze me aan.
En ik wist niet wat ik moest zeggen. Na de gymles liep ik expres naar de kleedkamer toe, en ik pakte een pen en een stukje papier, en schreef mijn 06 op, en nam het papiertje mee naar haar kamertje, en ik mijn dode onschuld liet ik het papiertje vallen, nadat ik mijn spulletjes had gepakt en haar een verliefde blik had toegeworpen. tot mijn grote verbazing zei ze niks over het papiertje dat ze opraapte, maar goed ik ging er vanuit dat ze toch nooit zou bellen, en dat gebeurde ook niet, maar Vrijdag, Vrijdag belde ze me, en ik nam op:' Ja hallo ? En aan de andere kant hoorde ik een stem zeggen: ' Hoi met je gymdocente, je hebt een papiertje laten vallen in mijn kamertje.
En ik bleef stil, en de stem van mijn mentor sprak: ' Is er iets dat je me wil vertellen lieverd ? En ik voelde dat ik rood werd, en mijn lul opeens gigantisch stijf stond. En ik stotterde een beetje: 'nou...uh ne,,nja ik weet het niet, ik weet niet hoe ik het moet zeggen. En ik hoorde haar: ' Hmmmm.....vind je mij een beetje leuk ? en ik durfde het niet te ontkennen en ik gaf vuurrood en verlegen antwoord: 'Ja, sorry. Ik weet dat het bizar is maar iedere keer als ik U zie kan ik mijn ogen niet van U afhouden, en ik kan er niks aan doen, maar u bent gewoon z mooi......en toen opeens: ' Sssst, het geeft niet lieverd, ik moet toegeven dat je me wel een beetje verlegen maakt jongetje. En ik ? Ik genoot ervan dat ze me zo noemde, ik voelde mijn penis steeds stijver en harder worden. En ik ging op bed liggen. Ze hoorde wat en vroeg wat ik deed, en ik zei: Ik ben even op bed gaan liggen'
Ze reageerde: 'Oh ik ook....' Op zo'n ontiechelijk geile manier dat ik het niet kon laten om het te vragen, en het floepte eruit voordat ik er erg in had: 'Bent U alleen ? En ik hoorde aan de andere kant een zacht kreuntje, en in een diepe hijg ,doch geil antwoordde ze: 'Uuhu...Ja ik ben alleen....'
En ik met mijn stomme kop vroeg: 'Heb je dan geen vriend ?...: '..Nee ik, ben vrijgezel..... En mijn mond viel open...: Wat ? ! Jij ?! ik bedoel U !?, no way ! En ze zuchtte en zei: 'Helaas wel' Ik wist mezelf niet echt een houding tegeven, en hoorde plotseling: 'zullen wij eens lekker babbelen ? en ik kreeg al een vermoeden wat ze bedoelde en antwoordde haar vraag met JA!

Ze begon: Weetje liefje, ik kan er niks aan doen, maar iedere keer als ik jou zie krijg ik er zin in, om mezelf te vingeren, jou lichaam, en nu al zo lekker. En ik zei volledig vergelegen: Ik word ook geil van jou als ik je zie :$ En ik deed mijn boxer onder de dekens uit en begon mezelf zachtjes af te trekken, en ik fluisterde: Ik heb een stijve.... En ik hoorde: en zacht Mhhh ohhhh... Vol geilheid alsof ze was klaar gekomen, en toen begon ze: ' Ik heb zin in je, ik hoop dat je nog echt zo'n lekker jongens lul hebt, die je zachtjes mijn kutje inschuift, terwijl je heerlijk met mijn roze tepeltjes speelt, en zachtjes stoot, en dat ik je dan heerlijk op je mond zoen, sensueel mijn tong die van jouw laat strelen, terwijl ik jou hard tegen me aandruk zodat die lekkere pik van je diep in me zit. Ik hoorde aan haar stem dat ze moddergeil was en dat ze heerlijk lag te hijgen en te kreunen. En ze ging verder...: Ik heb mijn vinger nu heerlijk in mijn kutje zitten, in mijn lekkere warme poesje, en ik fantaseer dat het die van jou is. Ik voel het lekker nat worden, en terwijl ze dat vertelde trok ik mezelf heerlijk af en genoot van haar geile fantasie, met MIJ. Ze vertelde verder hoe ze heerlijk haar klitje stimmuleerde en zachtjes met haar ronde borsten speelde, en hoe ze haar eigen tepeltjes masseerde, en ik werd er zo geil van dat ik het overnam : ' Langzaam laat ik mijn lul in jou poes glijden, en stoot lekker na als hij er helemaal inzit, ondertussen heb ik dat lekkere tepeltje van je tussen me tanden en sabbel eraan, zachtjes lik het ,met het puntje van mijn tong, en lik het ook rond om je tepel heen, terwijl ik met een hand lief je borsten streel waardoor je kippenvel krijgt en langzaam aan steeds natter word. Dat lekkere warme kutje van je word steeds natter en mijn lul steeds stijver, en ik steeds geiler. Opeens haal ik hem eruit en ram hem hard en diep in je kut, en je geeft een gilletje van genot, je knijpt je ogen dicht en bijt op je tanden. Dan laat ik je op je handen en knien zitten, en schuif mijn lul voorzivhtig in je kontje, ik geniet ervan hoe dat lekkere warme holletje zich om mijn lul sluit, en ik laat hem er even inzitten, genietend van die geile warmte...AAAAAAAAAAAwwwww Aw AAAW ik kom hoorde ik geschreeuw vanaf de andere kant, en ik hoorde haar gillen van geilheid en genot. En ik maakte snel mijn verhaal af, met een onderbreking, aawww heerlijk ga door lekkertje ga door hou me geil, kom klaar! en ik zei: Zachtjes begon ik je anaal te neuken en ik voelde al gauw een orgasme opkomen en spoot mijn warme zaad heerlijk in dat lekkere kontje van, en ik neukte je nog hard en diep na, na mijn orgasme. En ....hijgend zei ze: Hmmm heerlijk, ik wil je een keer echt voelen, als jij je woorden na kan maken....Ooh. en overvallen dat ik was en stemde ik ermee akkoord. We spraken een keer af en .....

Het was ongelooflijk dat een docente van amper 7 jaar ouder dan ik geneukt wou worden door mij. We hadden afgesproken en ik ging bij haar langs.Al snel ging haar blousje uit en mijn T-shirt en lagen we op de bank hevig te jongen, en rijdde ze als een geil hond op mijn lul. Ik deed de rest van mijn kleren uit en die van haar, en we ploften weer op de bank neer. Ik voelde hoe mijn lul haar kutje in schoof...GODDELIJK, haar kutje was nog lekkerder dan in mijn wildste fantasie kon fantaseren over haar, het was nog een stap verder dan perfect. Ik voelde hoe haar kutje steeds natter werd, en hoe soepel en snel mijn lul er steeds in en uit ging door het stoten. Op een gegeven moment kon ik niet meer spreken van liefdevolle seks, amaar dat ik haar ordinair hard in haar kut aan het stampen was. Het zweet spatte letterlijk van mijn voorhoofd maar was vast besloten, mijn geile gymjuf te vullen. Haar benen wijd en daar ging ik weer.

Ze ging door haar knien en naam mijn lul in haar mond en begon deze met man en macht te bewerken, alsof haar leven ervan af hing pijpte ze me, en ik werd helemaal gek. Helemaal wil van dat heerlijk gevoel. De lippen van mij gymjuf om mijn lul, de tong van mijn gymjuf die mijn eikel likt, streelt en weer likt. Haar mond, die mijn lul pijpt. Het is een droom die uitkomt en ik geniet hijgend van haar geilheid. Mijn hele lul werd verwent en er werd geen stuk je overgeslagen, ze zoog aan mijn ballen, ze likte alles vanaf mijn ballen tot aan mijn eikel, en ik kwam klaar, en spoot dat lieve gezichtje er helemaal onder, in volle onschuld en ondeugendheid keek ze me aan, en ik hielp haar overeind en liet haar haar benen wijd op het kamertafeltje leggen terwijl ze ging zitten op de bank, ik ging door mijn knien en zach daar het meest fabelachtige kutje die je maar kon voorstellen, Heerlijk roze een piepklein streepje er boven, en helemaal nat, het glanste zelfs door het daglicht en ik twijfelde geen seconde, en drukt mijn tong in haar kut en likte haar poes helemaal schoon, maar nadat ik mijn tong er doorheen had gehaald, had zich alweer een hoopje vocht zich opgehoopt en ik sabbelde het er heerlijk vanaf, en ik bleeft likken. Maar omdat ik haar klitje nog niet verwend had, en ik haar G-spott nog niet gevonden had, of sterker nog niet eens een poging gedaan liet ik mijn mindervinger voorzichtjes in haar kutje glijden en had het al snel te pakken, ik bewoon mijn vinger puntje richting haar navel en, een kreun van hier tot weet ik veel waar donderde door de kamer en ik pakte mijn kans en likte zo snel met mijn tongpuntje, en stimmuleerde haar klitje en g-spot zo hevig dat ze spuitend klaar kwam, mijn hele gezicht zat onder haar vaginale vocht, en ze keek me zowat verliefd aan, en kuste me op de plekken waar haar vocht zich in mijn gezicht bevond.

Ik liet mijn lippen zachtjes die van haar aanraken. Net zo, zodat het aangenaam zou kietelen.
Precies zo, dat zij weer geil zou worden, zo, zodat we zouden tongen, en dat gebeurde.
Zachtjes aaide ik met mijn tong die van haar en anders om, de teamwork was verbazingwekkend genoeg erg goed ondanks ons leeftijds verschil, ik was 18 en zij 25. Maar dat boeide me geen fuck, want ik was en zou zeker weten de enige jongen van heel de school zijn, die het is gelukt om de gymdocente tot 4 keer toe helemaal suf te neuken, en stiekem hielden we er een relatie op na. hoevaak ik haar wel niet geneukt hebt in een tussenuur in het stookhok achter de gymzaal, hoeveel sperma zij wel niet uit me gezogen heeft. Het seks draaide uit op elke vrijdagmiddag na school om 13:00 in het stookhok, niemand was daar dan want er werd geen gymles gegeven op vrijdagmiddag. Elke keer alleen, en elke keer weer schoof ik hem diep in je kut en elke keer weer was de spanning, de geilheid zo ontiechelijk hoog, en was de ene keer neuken nog lekkerder dan de ander. En toen die ene keer dat we bijna betrapt waren door een leerling.... Maar dat we toen van schrik het atributenhokje in doken, en waar je me toen heerlijk door pijpte, en ik jou befte ?

Heerlijk, al die keren vond ik het heerlijk, ik wou dat we een relatie hadden, want de seks was zo heerlijk zo goddelijk! En godverdomme jou kut, oooohhhhh als ik daaraan terug denk. en dan waar het begon, is het eigenlijk toch wel super gek gelopen, maar ook zo sodemieters geil.
Ik mis je en ben toch stiekem echt van je gaan houden, en zou willen dat we de seks nog
honderdduizend keer opnieuw konden doen. Want jij, jij hebt me zoveel geleerd. en jij met je
geile tieten, kut en lichaam, dankje, dankje voor al dat heerlijke seks dat we gehad hebbe
Aan het typen...
pi_56863929
YAY! GLP!
  woensdag 20 februari 2008 @ 18:29:31 #84
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_56865802
quote:
Op woensdag 20 februari 2008 17:09 schreef Leonilein het volgende:
YAY! GLP!


Ach....wat zou ik zeggen.
Het was niet bepaald karig.
Aan het typen...
pi_56868169
We hebben een nieuwe Jan Wolkers
quote:
Heerlijk, al die keren vond ik het heerlijk, ik wou dat we een relatie hadden, want de seks was zo heerlijk zo goddelijk! En godverdomme jou kut, oooohhhhh als ik daaraan terug denk. en dan waar het begon, is het eigenlijk toch wel super gek gelopen, maar ook zo sodemieters geil.
Zo literair
pi_56868454
TS, wat een goed idee dit topic!
Ja, ik mag weer :6
*O* 9-12-2009 @ Paul McCartney *O*
pi_56868695
quote:
Op woensdag 20 februari 2008 20:10 schreef Sexy_Sadie het volgende:
TS, wat een goed idee dit topic!
Thanks S_S Nu nog een modje dat het puin er even tussenuit vist
pi_56868974
quote:
Op woensdag 20 februari 2008 20:19 schreef Leonilein het volgende:

[..]

Thanks S_S Nu nog een modje dat het puin er even tussenuit vist
Wmah, het puin verstoord in principe tot nu toe niet het totaalbeeld. Iedereen post mooie verhalen, die paar knurftige posts tussendoor hebben niet echt invloed, heb ik het gevoel. Als het erg storend wordt, geef even een gil via Feedback, Topicreport, PM, rooksignaal, whatever.
Ja, ik mag weer :6
*O* 9-12-2009 @ Paul McCartney *O*
  donderdag 21 februari 2008 @ 00:48:27 #89
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_56875784
quote:
Op woensdag 20 februari 2008 19:59 schreef Makkelijk het volgende:
We hebben een nieuwe Jan Wolkers
[..]

Zo literair
Sarcast
Aan het typen...
  donderdag 21 februari 2008 @ 08:55:37 #90
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_56877988
Ik zal zometeen eens wat schrijven....
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_56877998
Onder een kloontje..... want ik wil niet zo goed herkent worden...


Het voordeel van in Zeeland wonen is dat je na je werk nog makkelijk even naar het strand kan gaan. Zo ook vanmiddag. Ik was rond 4 uur klaar en om half 5 liep ik bij de Dishoek de duin op om een paar minuten later hijgend beneden te komen in het warme zand.

Ik moet eens gaan stoppen met roken bedenk ik me.

Het is niet zo druk en ik vind al snel een plekje vlakbij het opkomende water. Ik trek m’n overhemd en pantalon uit en loop in m’n zwembroek die ik op m’n werk al snel even had aangedaan de zee in. Even afkoelen. Na wat gebadderd te hebben, loop ik terug naar m’n handdoek om even wat te chillen met een boekje.

Vlak naast me is ondertussen een meisje komen liggen met haar spullen. Ik glimlach even vriendelijk naar haar en ga op mijn buik liggen met m’n boek. Ik kan me er nog niet goed op concentreren, omdat het meisje nog volop bezig is. Ik schat haar een jaar of 22. Ze heeft van de heerlijke krullende bruine haar en een prachtig lijntje. Dat laat ze steeds beter zien als ze haar kleren verder uit doet. Tot mijn eigen plezier trekt ze ook haar bh uit en gaat ze alleen in een bikinibroekje op haarhanddoek zitten.

Ze pakt haar zonnebrand en begint ze uitgebreid in te smeren. Of het nog niet erg genoeg is, besteed ze veel aandacht aan haar borsten. Het weer, de warmte en haar prachtige uitzicht zorgen ervoor dat ik blij ben dat ik op mijn buik lig.

Of ze doorheeft dat ik naar haar kijk weet ik niet, maar het lijkt alsof ze het erom doet. Ze pakt een banaan uit haar tas als ze klaar is met smeren en begint hem op een klassieke manier op te eten. Even wil ik zeggen tegen haar dat ze moet ophouden, ik heb ook gevoel. Ze gaat op haar rug liggen en sluit haar ogen. Rustig ligt ze te zonnen en heel voorzichtig zie ik haar borsten deinen als ze ademt.

Ik rook nog een sigaretje met dat uitzicht, daarna doezel ik zelf ook weg in het warme zonnetje. Als ik weer wakker schrik, ben ik net op tijd om haar te zien opstaan. Ze geeft me een mooi uizicht op haar mooie rondje kontje. Alsof ze voelt dat ik naar haar staar, draait ze haar hoofd. Met haar hoofd maakt ze een beweging dat ze vraagt of ik kom. Even kijkt ze of ik op sta, maar als ze ziet dat ik dat doe, trekt ze een sprintje en duikt ze het koude water in.

Ik sta en wandel rustig naar het water. Onverstoorbaar ga ik er in. Ze zwemt vlak bij en gaat steeds wat verder de zee in. Steeds ga ik iets verder achter haar aan. Als het water haar navel gepasseerd heeft stopt ze. Ik ga nog iets verder door tot ik pal voor haar sta. We kijken elkaar aan. Haar ogen twinkelen stout en tergend langzaam maakt haar tong haar lippen nat. Ik buig voorover en voel hoe haar tong hetzelfde met mijn lippen doet. De stap naar een innige tongzoen is klein en heel snel genomen. Ze duwt haar lichaam tegen dat van mij. Ik voel hoe haar bovenlijf glibbert van de zonnebrand tegen mijn borstkas aan en hoe ze haar kruis tegen het mijne duwt. Ik was hard en word nog harder.

Mijn handen gaan automatisch naar haar billen en begin ze te kneden. Ze kreunt licht als haar hand tussen ons in naar beneden glijdt en ze door mijn zwembroek voelt hoe leuk ik haar vind. Mijn hand volgt haar voorbeeld en begint langzaam haar kutje te masseren door haar broekje heen. Ik trek het opzij en begin al snel haar te vingeren.

Ze kreunt nu nog wat meer en blijft me strelen door mjijn broek heen. Hoe het kwam weet ik niet, maar ik ben nog niet bezig of ik voel haar schokken. Even verbreekt ze onze zoen en kijkt ze me heel blij aan. “Dat had ik nodig”, fluistert ze zachtjes hijgend.

Het is de eerste keer dat ik haar stem hoor, bedenk ik me. Ze kijkt me aan en trekt langzaam mijn zwembroek naar beneden. Ze neemt mijn harde pik in haar handen en begint me langzaam af te trekken. Ik geef haar nog een zoen en voel hoe ze haar been optrekt. Ze leidt hem soepel naar haar kutje dat niet alleen van de zee nat is. Langzaam dring ik haar binnen en grom even als ik voel hoe strak ze is.
Ze slaat haar andere been ook om me heen en gaat met twee handen om mijn nek hangen. Langzaam beginnen we te bewegen. Steeds glij ik wat dieper in haar.

Ze zoent, likt en bijt me in mijn nek als we steeds heftiger beginnen te neuken. Of het door de zon komt of de zee of gewoon haar weet ik niet, maar in mum van tijd voel ik het zaad opborrelen in mijn ballen. Ik grom dat ik komen ga. Spuit me vol, kermt ze. Droog zeg ik okay en..........


Ineens gaat m’n telefoon. Ik schrik wakker op mijn handdoek.Even weet ik niet meer waar ik ben. Het is mijn vriendin die vraagt of ik eraan denk om tampons voor haar mee te nemen. Ik zeg dat ik daar natuurlijk aan denk, terwijl ik met mijn ogen het meisje zoek.

Ik zie haar in de zee met een man die hier iets verder op lag. Haar handen om zijn nek, ze lijkt hem te zoenen en langzaam met haar heupen te bewegen.

Ik besluit er niet meer naar te kijken en als een minuut of 10 en 2 sigaretten later eindelijk mijn keiharde pik wat toonbaar is geworden, belsuit ik me aan te kleden en weg te gaan. Ik stap mijn hete auto in en ga richting huis. Maar eerst tampons kopen.
pi_56878612
mmm lekker verhaal! leuk op de ochtend....
Ik gek op knuffelen? Nee............. lijkt maar zo!
  zaterdag 23 februari 2008 @ 14:11:38 #93
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_56925067
Ts je verhaal van T-b-c....
waar blijft ie?

Wil meer verhalen zien.
deze topic verzuipt een beetje
onder het andere grut.
Kop op mensen laat je fantasien de vrije loop.
Aan het typen...
pi_56925243
Geen fantasie maar wat ik afgelopen nacht uitgespookt heb

Mijn liefje kwam na middernacht thuis, ik lag al op bed en sliep een beetje en had alleen een slipje aan, voelde zijn tong tussen mijn benen en zijn stoppelige kin schuurde langs mijn dijen, mmmmm, hij heeft me lekker klaargelikt en daarna ff flink geneukt, daarna heb ik me omgedraaid en heeft ie me doggystyle gepakt, lekker met zijn ballen tegen mijn kutje, hij heeft me flink gespankt en aan mijn haren getrokken en lekker met zijn handen over mijn borsten mmmm Daarna nog even anaal en toen is hij gaan liggen en ben ik op hem gaan zitten en hebben we lekker liggen tongen en hij ondertussen ook nog in mijn borsten geknepen en aan mijn tepels gezogen, daarna ben ik tussen zijn benen gedoken en heb ik hem lekker diep in mijn keel gepijpt en zijn ballen gelikt, daarna standje 69 en toen ik weer op mijn rug en heeft ie mijn kutje helemaal volgespoten Daarna zijn we in slaap gevallen en vanochtend onder de douche nog lekker geneukt. We waren nog van plan om aardbeien en slagroom te gebruiken maar die hebben we voor vanavond/nacht bewaard
pi_56959287
Hier ook even een kloontje, de sociale kring hoeft niet alles van me te weten
True story, hoop dat ik op kan tegen de literaire meesterwerken die reeds geplaatst zijn!

Een vrijdagmiddag bij mij thuis, met mijn vriendin, die ik hier Romy zal noemen, op bezoek. We kennen elkaar al even en een tijdje terug heeft ze me opgebiecht dat ze bi-seksueel is. Ik moest glimlachen. Omdat ik dat ook ben en al een tijdje weet, dacht ik al wat signalen te hebben opgepikt. Dit vertel ik haar op deze middag, de sfeer is er naar en we hebben het al een tijdje over het onderwerp seksualiteit. Ze bloost::'Het spijt me als ik soms niet zo subtiel ben. Ik kan mijn ogen niet van je afhouden en heb zoveel fantasien over ons dat ik je niet meer recht in je ogen durf te kijken.' Ik pak voorzichtig haar kin, til haar hoofd wat op zodat oogcontact onvermijdelijk is, kijk ze indringend aan en kus daarna heel voorzichtig haar lippen. Ze sluit haar ogen en kust me terug. Eerst voorzichtig, aftastend, zacht en warm maar langzaam steeds intenser, harder, dwingend. Ik voel haar tong zachtjes mijn lippen likken, langzaam mijn mond binnen gaan, zoekend naar mijn tong. Als ze die heeft gevonden kust ze me nog intenser, drukt haar lichaam tegen me aan. Ik voel me in een rap tempo bloedgeil worden, mijn benen trillen ervan. Ik maak me even van haar los om ze comfortabel op de bank te leggen. Romy kijkt me aan: nieuwsgierigheid, vertrouwen maar vooral een enorme geilheid zijn in haar ogen te lezen en zorgen bij mij voor steken van opwinding in mijn onderbuik. Een heel stuk minder langzaam en voorzichtig trek ik haar truitje uit, ik had al gezien dat ze geen bh draagt. Haar borsten zijn net zo perfect als dat haar weinig verhullende truitje deed vermoeden. Ik sluit mijn handen om haar borsten, knijp in haar inmiddels keihard geworden tepels terwijl ik ondertussen in haar nek kus, lik, bijt, plaag. Romy's ademhaling gaat steeds zwaarder, af en toe laat ze een zacht kreuntje horen: die kreuntjes maaken me wild. Ik ruk haar broek uit, maak een hand los van haar stevige borst en aai met mijn vingertoppen haar buik, navel, onderbuik. Ik hoor dat ze haar adem inhoudt; ze verwacht dat ik naar haar klitje ga. In plaats daarvan streel ik hl zachtjes over haar lipjes, door tot haar anus, waar ik even zachtjes druk om vervolgens weer hl zachtjes via haar lipjes, waar ik haar geile nat doorheen voel komen, terug naar haar onderbuik, navel, buik. Ik knijp even in haar tepel en laat haar mijn vinger aflikken, waar een beetje geil op is gekomen. Gulzig zuigt ze aan mijn vinger, likt alles af terwijl ze me botergeil recht in mijn ogen aan blijft kijken. Speels bijt ze in mijn vinger. 'Een bijtertje, huh?' vraag ik quasi-streng,'daar weet ik wel raad mee.' Mijn mond vindt zijn weg, via haar mond en nek naar haar harde, heerlijke, perfecte tepels. Mijn tong likt voorzichtig, speels bijten, knabbelen. Romy kronkelt onder me van genot, haar zachte kreuntjes zijn over gegaan in geile, smekende kreunen. Ik kom even omhoog om mijn eigen kleren uit te trekken. Terwijl ik dat doe stopt Romy met een geile blik haar vinger in haar mond, zuigt eraan, en gaat daarna met haar hand naar beneden. Haar natte vinger glijdt tussen haar lipjes door en ik zie haar geile vocht glinsteren. Langzaam begint ze haar klitje te masseren. Even ben ik totaal in haar ban: ze is zo schitterend, zo geil, zo puur, zo heerlijk. Een gevoel van mr dan alleen genot maakt zich van me meester. Ik wil ze laten klaarkomen zoals ze nog nooit heeft meegemaakt.
Ik pak haar druipende hand waarmee ze met haar kutje speelde en lik alles langzaam en precies af. Ik leg haar hand op haar borst. Ze begrijpt me en begint haar borsten te masseren terwijl ik met mijn tong een weg vind naar haar kletsnatte kutje. Weer streel ik heel langzaam over haar lipjes, ik voel ze trillen onder mijn bezwete lichaam. Langzaam duw ik haar natte lipjes uit elkaar, streel over haar kutje, door naar haar klitje. In een vast tempo begin ik haar klitje te masseren. Romy ligt te kronkelen, bijt in het kussen om het niet uit te gillen. Als ik merk dat ze het bijna niet meer houdt, hou ik abrupt op. Romy hapt naar adem en kijkt me verschrikt aan.'Even afkoelen', grijns ik,'ik ben nog lang niet klaar met jou'. Wanneer haar ademhaling weer wat gelijkmatiger is, lik ik heel zachtjes over haar natte lipjes: ze siddert. Steeds harder dwingt mijn tong haar lippen opzij; haar klitje is zo hard en opgezwollen dat mijn tong die al snel heeft gevonden. Weer begin ik gelijkmatig haar klitje te masseren, dit keer met mijn tong. Romy stoot een kreet uit en haar handen klauwen door mijn haar. 'Aaaaw ik...hou..het...niet...meer! Laat me komen, alsjeblieft!'
Omdat het haar eerste keer is met een meisje geef ik toe. Ruw duw ik met mijn tong op haar klitje terwijl ik met mijn vingers haar lipjes langzaam opzij doe. Haar natte geil loopt over mijn hand. Onverwacht laat twee vingers diep haar zeiknatte kutje inglijden. Romy hapt naar adem, nagels boren zich in mijn hoofd, haar warme, bezwete, perfecte lichaam schokt. Haar natte kutje spant zich ritmisch samen om mijn vingers die nog diep in haar zitten en warm geil stroomt over mijn arm. Een lange, lome kreunt ontsnapt haar.'Oh mijn God, dank je wel. Dit was...echt...ik bedoel...dank je wel...' Ik buig me naar haar toe om een kus op haar lippen te geven. 'Nee', zeg ik,'jij dank je wel'.

[ Bericht 1% gewijzigd door bierliefje op 25-02-2008 14:47:33 ]
  maandag 25 februari 2008 @ 08:15:15 #96
179735 UnderTheWingsOfLove
Imperio. Crucio. Avada Kedavra
pi_56962044
Celebrities walk on red carpet because they are famous, I walk on toilet paper because I'm the shit
5 Xbox360 spellen: Halo 3 , Fable 2 ,Saints Row 2 , Pure en Virtua Tennis 3 te koop!
pi_56962539
Ik ben altijd vroeger op dan mijn vriend dus gisterenmorgen vond ik het op een gegeven moment toch tijd worden dat hij eens opstond.
Ik ging naar boven en ging stilletjes naast hem in bed liggen, zijn ogen gingen langzaam open toen ik met zijn pik begon te spelen en ik voelde hem in mijn hand groeien toen we elkaar tongzoenden.
Na dat hij helemaal stijf was nam ik hem in mijn mondje en zoog er net zo lang aan totdat hij klaarkwam, ik slikte alles lekker door.
Daarna heeft hij me lekker over mijn klitje en in mijn kutje gelikt en gevingerd totdat ik het ook niet meer hield en rillend van genot klaarkwam.
Na samen te hebben gedouched en gegeten gingen we beneden op de bank verder, na me met zijn tong weer op temperatuur te hebben gebracht legde hij me op mijn rug en schoof zijn pik diep in mijn verlangende kutje, nadat ik hem een tijdje lekker in me open neer voelde gaan kwam die lekkere warme gloed weer over me heen, heerlijk!
Daarna zette hij me op handen en knieen op de grond en liet hem weer lekker in me op en neer glijden totdat ik zijn warme zaad mijn kutje voelde vullen, na zijn pik te hebben schoon gelikt hebben we nog lekker een beetje nageknuffeld.
Later die middag hebben we alles nog eens dunnetjes overgedaan!
  maandag 25 februari 2008 @ 14:05:03 #98
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_56963713
@ Bierliefje,

Haal nog wel even de schrijffoutjes eruit. Er zitten een paar 'ik-heb-te-snel-getypt'
foutjes in. Geeft verder niet, want het is een prima begin!

Heb er zelf ook last van, als ik verhalen ga typen:P
En nu kan ik ze niet eens meer wijzigen

[ Bericht 33% gewijzigd door Gibson88 op 25-02-2008 14:10:36 ]
Aan het typen...
pi_56964637
quote:
Op maandag 25 februari 2008 08:15 schreef UnderTheWingsOfLove het volgende:
Omdat?
pi_56964663
quote:
Op maandag 25 februari 2008 14:05 schreef GibsonLesPaul88 het volgende:
@ Bierliefje,

Haal nog wel even de schrijffoutjes eruit. Er zitten een paar 'ik-heb-te-snel-getypt'
foutjes in. Geeft verder niet, want het is een prima begin!

Heb er zelf ook last van, als ik verhalen ga typen:P
En nu kan ik ze niet eens meer wijzigen
Ik weet niet of ik er nog zoveel meer ga plaatsen, hoor Haal meer plezier uit het lezen ervan, vooral jouw verhalen, respect!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')