abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zondag 17 februari 2008 @ 18:41:54 #51
170585 peterzx9r
buiten honger thuis eten
pi_56796581
mijn fantasieen hebben te maaken met sex veel sex vaak sex lekkere sex en nog meer sex
sorry voor mn taal ik ben dyslectisch
  zondag 17 februari 2008 @ 18:43:43 #52
206164 Gibson88
Aan het typen....
pi_56796623
quote:
Op zondag 17 februari 2008 18:41 schreef peterzx9r het volgende:
mijn fantasieen hebben te maaken met sex veel sex vaak sex lekkere sex en nog meer sex
maak er gebruik van zou ik zeggen
Op vrijdag 4 februari 2022 13:55 schreef Cockwhaleszusje het volgende:
Gibson is een seksgod
  zondag 17 februari 2008 @ 18:44:21 #53
170585 peterzx9r
buiten honger thuis eten
pi_56796639
hoe wie waar
sorry voor mn taal ik ben dyslectisch
  zondag 17 februari 2008 @ 18:54:21 #54
206164 Gibson88
Aan het typen....
pi_56796810
Niet zo moeilijk toch?
Genoeg aftrek materiaal in de breezersl@ topic

Br33z4H t0p!qUe#105: z3 bEstAan n0GsTe3dS!!
Op vrijdag 4 februari 2022 13:55 schreef Cockwhaleszusje het volgende:
Gibson is een seksgod
  zondag 17 februari 2008 @ 19:44:54 #55
170585 peterzx9r
buiten honger thuis eten
pi_56797995
ben geen handcar fan sorry
sorry voor mn taal ik ben dyslectisch
pi_56798503
peterzx9r & GibsonLesPaul88: Voor slowchat is er een ander topic... Kan het weer ontopic?
  zondag 17 februari 2008 @ 20:05:30 #57
206164 Gibson88
Aan het typen....
pi_56798531
quote:
Op zondag 17 februari 2008 20:04 schreef Leonilein het volgende:
peterzx9r & GibsonLesPaul88: Voor slowchat is er een ander topic... Kan het weer ontopic?
Tuurlijk, sorry
Op vrijdag 4 februari 2022 13:55 schreef Cockwhaleszusje het volgende:
Gibson is een seksgod
  zondag 17 februari 2008 @ 20:12:25 #58
170585 peterzx9r
buiten honger thuis eten
pi_56798702
ok
sorry voor mn taal ik ben dyslectisch
  zondag 17 februari 2008 @ 20:19:50 #59
170585 peterzx9r
buiten honger thuis eten
pi_56798956
sorry
sorry voor mn taal ik ben dyslectisch
pi_56805824
Topic maar ff volgen
pi_56812543
Onverwachts bezoek.

Het is iets voor 10 en ik zit in mijn huispak met een kop thee te computeren. Dan gaat de bel. Hmm vast weer van die jonge lui die denken dat ze grappig zijn. Toch sta ik op om te kijken wie het is. Dan klinkt er een bekende stem door de intercom: “Hallo mag ik binnenkomen?” Oh fuck!! Jij bent het. Jij die ik al jaren leuk vind. Jij die vorige week liet merken mij ook leuk te vinden. En nu stond je aan mijn deur. Ik zie er niet uit. Snel kijk ik in de spiegel om te zien hoe mijn haar zit. Het zit niet. Jammer dan. Dan stap je naar binnen en ik voel dat ik rood word. Jij in mijn huis. Voor de allereerste keer. Ik ben benieuwd wat je komt doen. We gaan op de bank zitten en het word gewoon gezellig. We praten en zoenen wat.
Naar een uur worden we intiemer. Ik ga bovenop je liggen er we zoenen door. Ik voel jou hand over mijn rug naar mijn kont gaan. Er gaat een rilling door mijn lijf die jij blijkbaar ook voelt. “Als je niet wilt dan stoppen we hoor”, zeg je. Maar ik wil wel. Ik wil al 3 jaar. Je ene hand blijft op mijn kont terwijl de andere mijn haren en gezicht strelen. We kijken elkaar diep in de ogen en ik weet waarom jij hier bent. Jou lippen verplaatsten zich naar mijn hals en oorlel. Ik kreun even zacht zodra je die aanraakt met je tong.
Ik ga weer naast je liggen zodat we meer de ruimte hebben. Mijn handen gaan onder jou trui en ik streel je buik. Jij trekt even aan mijn trui om aan te geven dat ik die uit moet doen. Meteen ben ik naakt want mijn bh had ik uitgelaten na het douchen. Jou handen gaan van mijn buik naar mijn bosten. Even zie ik een aarzeling in je ogen. Maar ik pak je hand en leg hem op mijn bost. Dan begin je zachtjes te kneden. Je zakt iets naar onderen en brengt voorzichtig je mond naar mijn tepels. Je begint zachtjes te zuigen. Oh wat is dit lekker. Ik kreun zacht wat jou het teken geeft dat ik echt wil. Je gaat zitten en doet je trui uit. Daar zit je. Je mooie body voor me. Eindelijk. Ik streel je buik en ga vanaf daar naar boven naar je tepels. Je ene tepel lik ik terwijl ik met mijn hand je andere kietelt. Zachtjes begin je te kreunen.
Je brengt je mond naar mijn tepels en begint ze te likken. Oh ja ga door. Ik word helemaal nat. Ik pak je hand en breng die naar mijn kut. Je voelt hoe nat ik ben en wrijft over mijn onderbroek. Ik begin harder te kreunen. Ik doe mijn broek en onderbroek uit en jij volgt mijn voorbeeld. Ik ga op de bank liggen en jij kruipt bovenop me. Onderweg naar boven zoen je me overal. Mijn benen, de binnenkant van mijn dijbenen, mijn clitje, mijn buik, mijn tepels, mijn nek en dan zoenen we weer. Je ligt nu helemaal bovenop me en vraagt me of ik zeker weet dat ik dit wil. Ja ik wil. Ik wil je nu. Dan schuift langzaam jou stijve lul bij me naar binnen. Eerst een klein stukje en dan helemaal. Oh wat is dit lekker. Gewoon al omdat jij het bent. We zoenen terwijl jij even stil blijft liggen. Dan kijk je me aan en begin je te bewegen. Oh wat hou ik van je. Langzaam voel ik je lul in en uit me schuiven. Hoe meer ik begin te kreunen hoe harder jij begint te stoten. Af en toe zoenen we maar het grootste gedeelte kijken we elkaar aan. Wat ben je leuk, wat ben je lief, wat ben je geil! Ik voel hoe je lul bijna vacum zuigt in mijn natte kut. Ik luister en hoor het geluid van lekkere geile seks. Dan stop je omdat je bijna komt. Je wilt het even rustig aan doen zodat we misschien tegelijk kunnen komen. Ik druk je lul uit m’n kut en draai je op je rug. Ik ga bovenop je zitten en schuif je lul weer naar binnen. Oh wat is dit lekker. Ik begin als een gek op een neer ze schuiven zodat jou stijve diep in me komt. We blijven elkaar strak aankijken. Als ik voel dat ik ga komen draaien we weer om. Ik lig onder en jij kruipt weer bovenop me. Je wrijft met je lul langs mijn natte opgezwollen lippen. Dan druk je in een keer je lul naar binnen. Ik kreun van genot. Ik wil dat je klaar gaat komen, ik wil je geil in me voelen. Je gaat zo liggen dat onze monden elkaar net niet aanraken en we net niet kunnen zoenen. Ik word er op een geile manier gek van. Je kijkt me en ik zie iets. Ik kan het niet plaatsen. Misschien is het liefde. Ik voel hoe je lul harder word en zo gaat spuiten. Je blijft me straks aankijken waar ik nog geiler van word dan ik al was. Ik voel dat ik ook op het punt sta te komen en zeg dat tegen je. Langzaam schuif je je lul diep in mijn kut. Je wilt dat ik eerst ga klaarkomen. Ik voel de spanning ophopen en dan kom ik. Ik wil het wel uitgillen maar onze monden hebben elkaar weer gevonden dus het geluid komt niet door. Doordat ik klaar kom spant mijn kut zich om je lul. Je begint te kreunen en ik voel dat je komt. Dikke stralen spuiten mijn kut in.
Jij blijft nog even zo liggen om bij te komen. Nog steeds kijk je me aan. Je hebt gewoon geen moment het oogcontact verbroken terwijl je klaar kwam. Dit vind ik super. Als je je lul uit mijn kut trekt komt het geil van ons beiden mee. We moeten er allebei een beetje stom om lachen. Gelukkig hoef je nog lang niet naar huis en verplaatsen we ons naar de slaapkamer.
Sex is goed, als je maar weet hoe het moet!!
pi_56815388
Mevrouw S, de buurvrouw, had in de tuin gewerkt en zat nu uit te rusten. Ze had haar sandalen uitgedaan zodat ik haar prachtige sexy voeten met vuurrood gelakte teennagels goed kon zien. Haar hond lag voor haar op de grond en ze begon hem met haar voet te strelen. Dat beviel hem kennelijk wel want hij kronkelde van genoegen. Daarna ging op zijn rug liggen en spreide wellustig zijn achterpoten. Mevrouw S kreeg een geile blik in haar ogen en zette haar voet vastberaden in zijn kruis. Eerst drukte ze met haar hiel zijn ballen uitelkaar en daarna rolde zijn haar voet af over zijn inmiddels stijve lul. Vervolgens begon ze de van genot kreunende hond onder haar voet af te trekken. Zijn lul en zijn zak werden zo tegelijk gemasseerd, dat hield hij vast niet lang vol. Ze hield dan ook even op om haar sandaal tussen zijn lul en zijn buik te schuiven, met de zool naar boven. Daarna ging ze weer verder tot hij even later hijgend klaarkwam, een enorme hoeveelheid sperma op haar schoenzool spuitend. Mevr S stond op en drukte met een triomfantelijke uitdrukking op haar gezicht zijn kop met haar voet op de grond terwijl zij het sperma onder haar schoen kritisch bekeek. En nu ben jij aan de beurt zei ze lachtend tegen mij terwijl ze haar andere sandaal pakte. Dat liet ik me geen twee keer zeggen!
nederige man, likt graag vrouwenvoeten
pi_56815945
Jezus, dit is niet voor tijdens het werk
pi_56817856
Ben aan het fantaseren geslagen, maar is nog niet af. To be continued:

De bel gaat. OMG, hij staat al voor de deur. Snel check ik mijn reflectie nog een keer als ik langs de spiegel loop, trek mijn rokje nog een keer recht en loop zo zelfverzekerd als ik kan naar de deur. Als ik de deur open, kijk ik in het grijnzend gezicht van een man die mij na aan het hart staat. Zijn warme bruine ogen doen iets met me, ik voel een hormonenrush door mijn lichaam trekken. Ondanks het feit dat het al donker is, lijken zijn ogen te glanzen.
We hebben voor het eerst een afspraak onder vier ogen, wat niets zegt over de sterkte van onze vriendschappelijke band. Eerder iets over de sterkte van onze niet zuiver vrienschappelijke gevoelens waaraan we niet toe willen geven.
Ik begroet hem met de gebruikelijke kussen en knuffel en sluit de deur. Ik volg hem naar z'n auto. De beste manier om een goed gesprek te kunnen voeren is in een caf onder genot van een drankje. Mensen om ons heen om ons tegen onszelf te beschermen, maar geen mensen die ons kennen zodat we vrijuit kunnen spreken.
Als we in het caf aan een tafel zijn beland, word ik weer gevangen door zijn blik. Zijn sexy ogen.. Zijn sterkste punt, naast alle andere fine assets aan zijn lichaam. Hij speelt met z'n glas, met een stapel bierviltjes. Eigenlijk met alles binnen handbereik, behalve met mij. Ik deel zijn onrust, maar laat het niet blijken.
Een uur en een aantal glazen goeie whiskey later voelt het al een heel stuk comfortabeler en snij ik het onderwerp aan waarom we hier zijn. De niet afnemende seksuele spanning tussen ons. Iets dat begint als een serieus gesprek loopt uit op een gesprek over de spanning itself. Van het in elkaars ogen kijken naar het verlangen elkaar te kussen, wat altijd uitloopt op het verlangen elkaar de kleren van het lijf te rukken... En we raken tijdens het gesprek opnieuw verdwaald in het verlangen. Hij speelt inmiddels met mijn vingers wanneer hij begint over de eerste en gelijk laatste keer dat we eraan toegaven. De flashback roept een nieuwe rush op, ik bijt op mijn lip. En wanneer ik me daar bewust van word, voel ik dat hij in mijn hand knijpt. 'Sorry, maar ik wil weg van hier... Kom'
Wanneer we het caf uitgelopen zijn de nacht in, trekt hij me de eerste steeg in die we tegenkomen. Hij kijkt me doordringend aan en buigt zich naar me toe om me kussen. Even lijkt hij zich te bedenken, maar ik gun hem de kans niet. Ik sla mijn armen om hem heen en kus hem, vol verlangen. Hij grijpt me vast en duwt me tegen de muur. Ik voel zijn handen op mijn buik, naar mijn borsten glijden... Ik druk mijn onderlichaam tegen het zijne, mijn handen op zijn billen trekken hem dichter tegen me aan. Zijn lippen verleggen hun aandacht van mijn mond naar mijn hals, ik hap naar adem.
Hees vraag ik hem waarom we hier ook alweer zo angstvallig voor weglopen. 'Not a clue' zegt hij fluisterend en ik voel zijn handen onder mijn rokje over mijn billen glijden. Zacht kreun ik als hij zachtjes in mijn hals bijt. Ik zak door m'n knien en maak zo snel als ik kan z'n broek los. Ik trek 'm, inclusief underwear, een stukje van z'n billen. Zodra hij mijn lippen om z'n stijve voelt wordt hij wild... Ik plaag 'm, hij voelt afwisselend mijn lippen en mijn tong. Hij staat te trillen op zijn benen. Ik word steeds wilder en maak hem gek. Hij kreunt gesmoord in de mouw van z'n jas. Ik kan me niet inhouden en lik en zuig er op los, tot hij schokkend klaarkomt. Ik proef z'n zoetige zaad en lik en zuig tot ik zeker weet dat ik alles heb.. Hm.. Dat smaakt naar meer. Ik kom overeind en help hem zich te fatsoeneren. Ik kijk 'm aan en grijns. 'Sorry, daar had ik echt enorm veel zin in.' Hij reageert met een halve grijns en mompelt zoiets als dat ik hem niet zal horen klagen. Ik vraag hem of hij wil blijven en heb niet veel nodig om hem te overtuigen. We regelen een kamer in het eerste hotel dat we tegenkomen en belanden binnen no time op de kamer, en op het bed. Al zoenend en over elkaar heen kruipend en rollend helpen we elkaar maar al te graag uit alle overbodige kledingstukken....
pi_56818050
mmmm geeft de burger zin zo'n verhaaltje!
Ik gek op knuffelen? Nee............. lijkt maar zo!
pi_56819146
Terwijl jij aan het bellen bent kom ik achter je staan. Mijn handen glijden om je heen en maken een paar knoopjes los van je blouse zodat alleen je schouders bloot komen te liggen. Je ruikt dat ik een olie met een lichte houtgeur heb gebruikt en voelt het lichtjes prikken op je huid terwijl ik langzaam begin te kneden. Plotseling gaat de telefoon. Terwijl jij opneemt en een gesprek begint te voeren ga ik plagend verder. Ik masseer de spieren in je nek en voel hoe je hartslag lichtjes versnelt. Degene aan de andere kant van de lijn zou kunnen horen dat je iets zwaarder begint te ademen, maar doet dat af als een storing op de lijn. Waarschijnlijk.

Ik hoor je af en toe haperen in je woorden en laat onopvallend mijn handen van je schouders langzaam naar je bovenarmen lopen, daarbij je blouse meenemend. Om echt comfortabel te zitten zou er nu eigenlijk een extra knoopje open moeten, maar de stof drukt nu wel stevig tegen je borsten aan. Er is verder niemand in het kantoor, maar er zou elk moment iemand binnen kunnen komen. Zachtjes glijdt een vinger over je hals en onderkaak om tegen je lippen tot stilstand te komen.

We horen iemand aankomen op de gang. Snel trek ik je mouwen weer omhoog en weet jij weer twee knoopjes dicht te krijgen als een collega binnenkomt om een dossier op te halen. Ze lijkt niet door te hebben dat jouw tepels strak door de stof van je bh en blouse heen prikken en wij allebei iets meer blos hebben dan gebruikelijk. Je legt de telefoon neer en zegt terwijl zij wegloopt dat dat maar net op tijd was. Ik grijns je toe, wandel weer naar jouw bureau en rijd je stoel op wieltjes naar achteren. Ik ga op mijn knien en terwijl jij nog protesteert dat we dat echt niet kunnen maken wordt er weer gebeld. Ik trek je stoel naar het bureau toe en hoor hoe jij de telefoon opneemt.

Terwijl jij in je meest professionele stem de telefoon opneemt trek ik je linkerschoen uit en begin je voet te masseren. Ik leg de voet op mijn schoot en ga langzaam van het stevig kneden van je zool en wreef over naar je enkel. Je schopt je andere schoen uit en legt hem bij me neer. Mijn aandacht verdelend voel ik de stress uit je lichaam stromen en vervangen worden door een geheel andere vorm van opwinding. Ik pak je voeten beet en leg ze langs me neer en trek je aan je benen nog iets verder naar voren. Je legt de klant aan de andere kant van de lijn uit dat dat korte gilletje kwam doordat n van je collega's iets liet vallen. Ik plant een kus aan de binnenkant van je knie en stroop langzaam je rokje verder omhoog. Mijn handen begeven zich naar je dijen, wandelen verder naar je billen en grijpen je daar stevig vast. Ik hoor de deur achter me opengaan en jij ziet je chef binnenkomen. Je benen slaan om mijn hoofd heen maar ik ga door met zachte kneepjes geven in je kont. Mijn tong glijdt over de binnenkant van je dij en jij hebt het nu hoorbaar moeilijk met het voeren van een zakelijk gesprek en het uit je gezicht houden van de opwinding. Je stoel draait lichtjes en met af en toe schokjes heen en weer.

Je legt een hand op mijn hoofd en duwt me lichtjes terug, maar het is duidelijk dat je hart er niet in zit. Ik leg mijn armen tussen je benen en trek ze verder uit elkaar. Je biedt nog even weerstand, maar als je baas de deur weer uit wandelt valt de kracht uit je benen weg en schiet mijn hoofd naar voren. Ik geef een likje van je ene dij naar de andere en de aanraking op je poesje is zo licht dat je geen idee hebt of het nu een echte aanraking was. Dan trek ik je naar voren en plant een lange, natte kus op je slipje en haal mijn tong een paar keer snel over de plaats waar je klitje moet zijn heen en weer. Ik hoor je een net iets sneller dan normaal afscheid nemen van de klant en tegelijkertijd ophangen en even diep naar adem happen. Je beweegt nu sterker om me heen en ik voel hoe nat en opgewonden je bent. Iets wat ook aardig voor mij opgaat, maar hard en warm uitademen op de plaats waar ik met mijn hoofd zit wordt aardig gedempt. En zo te voelen niet slecht ontvangen. Plotseling duw je me weer terug als de deur weer opengaat en maak je desgevraagd een opmerking dat de airconditioning het hier al de hele dag niet goed doet. Ik knijp en streel wat, maar maak het je niet moeilijker dan je het al hebt. Als de collega weer wegwandelt fluister ik dat ik je NU wil.

Ik duw je naar achteren zodat je stoel tegen de kast aanrijdt, kom onder het bureau te voorschijn en trek je omhoog en tegen me aan. Je sluit je ogen en ik pers mijn lippen stevig op de jouwe. Als nu iemand binnen zou komen hadden we heel wat uit te leggen, maar dit contact is even sterker dan onszelf. Ik fluister in je oren dat ik je over twee minuten wil zien in de kleine vergaderzaal op de tweede verdieping, geef je nog een snel zoentje en laat je los. Onze ogen ontmoeten elkaar nog even in een geile blik voordat ik me omdraai en de kamer uitwandel. Je wacht tot ik de gang uit ben voordat je zelf je computer op de screensaver zet en even naar het toilet wandelt om je nog even op te frissen. Als je boven de deur naar de vergaderzaal opent, zie je dat de ruimte nog verduisterd is en alle luiken naar beneden zijn. Je hand beroert het lichtknopje maar je besluit deze te laten voor wat hij is en stapt de kamer binnen. De deur valt zacht achter je dicht en je voelt mijn lichaam zich van achteren tegen je aanpersen en mijn handen op jouw borsten, eerst voorzichtig en daarna steviger knedend. Je leunt tegen me aan, je hoofd achterover op mijn schouder. Ik maak de knoopjes van je blouse tergend langzaam los en wrijf een paar keer "per ongeluk" langs je tepels. Je blouse glijdt naar de grond en met een geoefende hand maak ik de sluiting van je bh open. Dan draai ik je om en begin je over je hele bovenlichaam te zoenen waarbij ik geen plekje onbenut laat. Jouw handen trekken intussen ongeduldig aan de knoopjes van mijn overhemd, alsof je nauwelijks kan wachten om jouw naakte vlees tegen het mijne te voelen.

Je trekt mijn overhemd en shirt uit en drukt je steviger tegen mij aan. Onze tepels wrijven tegen elkaar, onze handen proberen ervoor te zorgen dat we elkaar nooit meer loslaten en onze tongen vinden elkaar eerst voorzichtig zoeken en gaandeweg steeds trefzekerder. Plotseling voel je mijn handen om je bovenarmen, ik pak je stevig beet, draai je om en buig je voorover op de vergadertafel. Je voelt hoe ik je rok omhoog stroop en je slipje naar de grond laat vallen. Als je het geluid van mijn rits hoort sluit je je ogen en doe je je benen iets verder uit elkaar. Ik leg een hand op je warme kont en leid mijn lul met de andere hand naar binnen. Hij is stevig en warm en je kromt je rug terwijl hij vrijwel direkt helemaal naar binnen glijdt. Ik grijp je billen vast en we beginnen in een langzaam, lui tempo te neuken. Langzamer dan ik eigenlijk wil, langzamer dan jij eigenlijk wil, maar onuitgesproken ligt het elkaar teasen nog tussen ons in en nemen we onze tijd.

Na een tijdje loom met lange halen geneukt te hebben voel je dat ik je steviger vastgrijp en alsof onze lichamen elkaar perfect aanvoelen voeren we zonder een maat te verliezen het tempo op tot er op de gang haast wel iets te horen moet zijn. Ik heb hoorbaar moeite om me te beheersen en jij bijt lichtjes op een hand om de rest van het kantoor niet met je mee te laten genieten. Ik val een paar keer bijna uit je om op het laatste moment toch weer diep in die warme comfortabele plek terug te keren. Terwijl je mij helemaal in je voelt buig ik naar voren en verstrengeld in elkaar begin ik je borsten en rug te masseren tot jij zo met je kontje beweegt dat er wel weer beweging in moet komen. Je voelt me uit je glijden, ik trek je naar beneden en duw mijn lul naar jouw lippen. Je ziet hem fier overeind staan, glinsterend van jou en mij, en likt met langzame halen langs de schacht. Als je hem eindelijk in je mondje neemt, voel je een rilling van top tot teen door me heen gaan en weet je dat je me nu volledig in handen hebt.

Nu is het mijn beurt om een hand in mijn mond te houden en zachtjes te bijten, ook om de aandacht van het plezier af te leiden en niet al voortijdig buiten gevecht gesteld te worden. Je pakt mijn billen stevig beet en speelt net zo lang tot ik denk dat ik het nu echt niet meer ga houden. Ik duw je naar achteren en langzaam laat je me gaan. De vloerbedekking is zacht en kriebelt een beetje, maar als jij wijdbeens over me heen gaat staan is dat gauw vergeten. Je zit naar me toe, pakt me beet en geleid me weer naar binnen. Mijn handen reiken naar voren om je borsten te masseren, maar je weert ze speels af en buigt naar voren om mijn handen boven mijn hoofd neer te leggen. In mijn oor wordt gefluisterd dat ik je maar even moet laten begaan. Je handen wrijven over mijn borst en tepels en knijpen in mijn armspieren terwijl je op me rijdt. Ik open mijn mond om je te zeggen dat ik het niet lang meer ga houden en jij legt voor ik ook maar een lettergreep uit heb kunnen persen een vinger op mijn mond en geeft me de geilste blik die ik ooit in je ogen gezien heb. Dan voel ik je verstijven en je spieren om mij heen knijpen. Dat is de druppel en met een diepe kreun laat ik me volledig gaan. Hevig bezweet liggen we nog even tegen elkaar aan voordat we onszelf weer een beetje fatsoeneren en terug aan het werk gaan.
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
pi_56819663
Braaf zo Lit
pi_56820474
De spanning hangt al tijden in de lucht tussen jou en mij. Een paar maanden geleden kwam het al bijna tot seks maar de omstandigheden klopten niet en we gingen koel uiteen. Toch bleven onze ogen elkaar steeds kruisen. Je koele blauwe ogen doordringen me en elke keer kleed je me subtiel uit met je ogen. Op een feestje tijdens valentijnsdag staan we, net als de eerste keer toen we zoenden, tegen elkaar aangedrukt in de drukte. Ik kijk op en voel een rilling als we elkaar alweer indringend aankijken. Je geeft me voorzichtig een zoen op mijn wang, dicht bij mijn mond. Ik reageer subtiel door mijn hand op je rug te leggen en ik begin je zachtjes te strelen. Ik voel je hand in mijn nek glijden en je warme adem in mijn oor. Je begint zachtjes te blazen en op mijn oorlelletje te sabbelen. Na een paar minuten aftasten en voelen, kijk ik je weer aan. We hebben nog geen woord gewisseld. Ik zeg uiteindelijk dat we unfinished business hebben en jij bent het er roerend mee eens. We lopen snel naar de garderobe en pakken de eerste taxi naar mijn huis.

Meer?

[ Bericht 0% gewijzigd door MLI op 18-02-2008 19:24:44 ]
pi_56820782
quote:
Op maandag 18 februari 2008 19:18 schreef MLI het volgende:
Meer?
Dit kan best een leuke kant op gaan. Als je een boek was, las ik nog zeker n of twee paragrafen door om me een mening te vormen dus "ja graag, meer" .
A gentleman is a man who can play Jump on an Oberheim and chooses not to.
pi_56821628
quote:
Op maandag 18 februari 2008 19:18 schreef MLI het volgende:
De spanning hangt al tijden in de lucht tussen jou en mij. Een paar maanden geleden kwam het al bijna tot seks maar de omstandigheden klopten niet en we gingen koel uiteen. Toch bleven onze ogen elkaar steeds kruisen. Je koele blauwe ogen doordringen me en elke keer kleed je me subtiel uit met je ogen. Op een feestje tijdens valentijnsdag staan we, net als de eerste keer toen we zoenden, tegen elkaar aangedrukt in de drukte. Ik kijk op en voel een rilling als we elkaar alweer indringend aankijken. Je geeft me voorzichtig een zoen op mijn wang, dicht bij mijn mond. Ik reageer subtiel door mijn hand op je rug te leggen en ik begin je zachtjes te strelen. Ik voel je hand in mijn nek glijden en je warme adem in mijn oor. Je begint zachtjes te blazen en op mijn oorlelletje te sabbelen. Na een paar minuten aftasten en voelen, kijk ik je weer aan. We hebben nog geen woord gewisseld. Ik zeg uiteindelijk dat we unfinished business hebben en jij bent het er roerend mee eens. We lopen snel naar de garderobe en pakken de eerste taxi naar mijn huis.

Meer?
Ja! Meer postende vrouwen hier!
* Leonilein heeft een lichte voorkeur voor de vrouwelijke schrijfstijl.
pi_56823134
quote:
Op maandag 18 februari 2008 19:58 schreef Leonilein het volgende:

[..]

Ja! Meer postende vrouwen hier!
* Leonilein heeft een lichte voorkeur voor de vrouwelijke schrijfstijl.
Ben nog bezig met een verhaal. Dus morgen misschien
Sex is goed, als je maar weet hoe het moet!!
  maandag 18 februari 2008 @ 20:53:51 #72
206164 Gibson88
Aan het typen....
pi_56823188
Ik ga nu voor een sex verhaal van 2 a viertjes:P
Het kan even duren;)
Op vrijdag 4 februari 2022 13:55 schreef Cockwhaleszusje het volgende:
Gibson is een seksgod
pi_56823221
Gibson echt geniaal ik ken je in het echt maar dat je zo goed in schrijven zou zijn hulde
Mijn Snape wat doe je !
Niet zo dol op Amerika uit de kluiten gewassen kolonie vol randebielen.
Asperger and proud !
  maandag 18 februari 2008 @ 20:59:29 #74
206164 Gibson88
Aan het typen....
pi_56823353
quote:
Op maandag 18 februari 2008 20:54 schreef Canisfire het volgende:
Gibson echt geniaal ik ken je in het echt maar dat je zo goed in schrijven zou zijn hulde
Dank U Dank U

Kniel voor mijn macht
Op vrijdag 4 februari 2022 13:55 schreef Cockwhaleszusje het volgende:
Gibson is een seksgod
pi_56823853
Deze ben je misschien eerder tegen gekomen, neemt niet weg dat ik het zelf heb geschreven. Ik heb al wel eens wat in een trein gedaan, maar niet als dit. Hopende dat het nog gaat gebeuren

Na een lange dag winkelen en terrasjes in de binnenstad van Amsterdam, liep ik samen met haar terug naar het centraal station. We hadden de dag afgesloten in een klein gezellig restaurant. En het was nu net donker aan het worden. Op het station kwamen we er achter dat de trein net weg was. Ze keek me aan met een geile blik en kwam op schoot zitten om mij te zoenen.

Kunnen we niet ergens heen vroeg ze mij toen ze me hard voelde worden. Ik wist dat ze beneden nogal aan het verbouwen zijn en kon me wat vage tunnels herinneren. Misschien was daar iets te vinden waar we meer prive konden zijn. Samen liepen we door de tunnel op zoek naar een openstaande deur of zoiets. Uiteraard was alles goed afgesloten. Er was echter wel een vrij grote nis, een eind van de hoofdtunnel vandaan. Mooi uit het zicht en donker.

Aldaar vlogen we elkaar weer aan. Heftig zoenend maakte ze mijn broek open en haalde mijn stijve lul eruit. ZE zakte door haar knieen en nam hem in haar mond. Een zachte steun ontsnapte mijn lippen. We waren gelukkig ver genoeg en het was lawaaierig genoeg op het station, dus geluid maken was geen probleem. Dat was maar goed ook, want mijn schatje kan er wat van. Voorlopig echter was ik aan de beurt en het enige geluid dat zij maakte was het sloberende geluid van haar lippen om mijn pik. Heerlijk zoog en trok ze aan mijn lul.

Ondertussen zat ik aan haar lekkere tieten. Aan de grote kant van de B-cup waren het voor mij idiaale borsten. Heerlijk vond ik ze, echter wist ik dat ik ze hier niet zou zien. Wat ik ook niet zou zien was haar heerlijke natte kut, maar die zou ik wel degelijk gaan voelen. Ik stond op en terwijl ik meer aan haar tieten zat, trok zij zelf in een simpele beweging haar broek en string naar beneden. Met mijn vingers voelde ik de nattigheid van haar kale kut. Na haar omgedraaid tegen een werkbank aangedrukt te hebben duwde ik bruut mijn stijve piemel in haar natte doos. Mijzelf aan haar lekkere kontje vast houdend neukte ik haar hard en snel.

Zoals ik eerder zei was het maar goed dat we in een luidruchtige waren. Hard gekreun en gekir ontsnapte haar lippen. Ze genoot met volle teugen van het genomen worden op zo'n openbare plek. De kans om betrapt te worden wond ons allebei enorm op.

Hoewel ik normaal echt wel aan haar denk, was dit gewoon te geil en ook openbaar om al te veel rekening te houden met of zij klaar komt of niet. Zij wist wel dat ze later voldoende aan de beurt kwam en keek glunderend om toen ik kreunend mijn zaad in haar spoot. Snel fatsoeneerden wij ons en liepen we naar het juiste perron waar onze trein net binnenkwam.

Binnen gingen we op een twee bankje zitten en zagen we nog drie andere mensen binnenkomen. Vlak bij de ingang ging een oudere man zitten en midden in de coupe gingen twee veel pratende meiden zitten. Gelukkig met hun rug naar ons toe, want ik had een plan om mijn haast goed te maken.

Ik vertelde haar dat ik begreep dat het moeilijk zou worden, maar dat ze echt stil moest zijn. Ze begreep dit en keek me verlekkert aan toen ik haar broek openmaakte en met mijn hand naar binnen ging. Ik voelde haar geilheid en mijn eigen zaad dat langzaam aan weer naar buiten kwam. Dit was voldoende om haar lekker glad te vingeren. Je kon zien dat ze hier van genoot. Ik wist precies welk tempo ze lekker vond. Ook wist ik dat ze het niet super fijn vond om direct op haar klit gevingerd te worden, dus ik plaatste mijn vinger er net boven.

Ik zag dat ze het nu echt moeilijk kreeg om stil te blijven dus ik keek haar streng aan terwijl ik even ophield met vingeren. Smekend keek ze terug. Ik moest verder gaan, maar ik kreeg een beter idee. De rijdende trein had er voor gezorgd dat de oudere man in slaap was gevallen en de meiden letten totaal niet op ons. Die waren veel te druk aan het kletsen. Ik trok haar broek iets naar beneden en draaide haar wat bij. Ik ging met mijn tong naar haar harde knopje en begon haar snel te beffen. Nu kreeg ze het echt moeilijk. Een paar vingers gingen bij haar naar binnen om te helpen bij het klaarkomen. Na een korte tijd voelde ik haar kut samen knijpen en wist ik dat ze het nu het moeilijkst had. Een klein kreuntje kon ze niet inhouden, maar ze had het geluk dat de meiden net keihard begonnen te lachen, dus niemand hoorde het.

Zacht nahijgend trok ze haar broek weer aan en gaf ze me een zoen. Zachtjes pratend reden we verder naar huis in de trein.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')