abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_56779716
Gisterenavond was het eindelijk weer weekend, tijd dus om mijn vriend weer te zien!
We begonnen de avond relaxed tegen elkaar zittend, hangend, liggend op de bank met een wijntje en een DVD'tje (Excorsism of Emily Rose) na wat gezoend en geknuffeld te hebben kon ik het niet laten om met mijn hand zijn broek in te gaan, ik merkte meteen dat hij er wel zin in had dus na wat gefriemel nam ik zijn ding in mijn mond en begon ik hem te pijpen!
Na een tijdje deed hij mijn rok omhoog en stroopte mijn panty tegelijk met mijn slipje naar beneden voor een hemelse vinger/ befbeurt waarbij ik lekker klaarkwam!
Nadat we elkaar helemaal hadden uitgekleed legde hij me op mijn rug en begon me lekker te neuken, na nog een tijdje op hem te hebben "paardje gereden" kwam hij lekker op z'n hondjes in me klaar!
Daarna zijn we maar naar boven gegaan want de film was ondertussen al zo goed als afgelopen, daar hebben we alles nog eens dunnetjes overgedaan totdat we moe maar voldaan onder de douche stapten en de luikjes even later dichtgingen!
pi_56779746
quote:
Op zaterdag 16 februari 2008 21:51 schreef peterzx9r het volgende:
ik zou wel willen maar ben slecht in tikken
Misschien moet je het met typen eens proberen?
pi_56780002
Wel even onder een andere naam

Zenuwachtig kijk ik uit het raam. Nog 5 minuten dan kom je eindelijk langs. Al maanden wacht ik op dit moment. Alle mailtjes die hier aan vooraf gingen hebben me dusdanig opgegeild dat ik al weken geil rondloop. In elke man zie ik sex, sex met jou.
Nog 3 minuten. Ik word al nat bij de gedacht dat jij straks hier zal zijn, dat jij straks jou stijve lul in mijn natte kut gaat steken. Dat eindelijk dat staat te gebeuren.
Dan gaat de bel.
Als je eenmaal binnen bent kunnen we ons beide niet meer inhouden en beginnen elkaar geil te zoenen. Ik voel dat ik van onderen weer behoorlijk nat begin te worden. Het liefst zou ik je meteen meenemen naar mijn bed maar ik wil nog even genieten van dit moment. Dat zoenen me toch zo geil kon maken. Af en toe stoppen we met zoenen om elkaar aan te kijken. Ik zie in je ogen dat jij ook lang op dit moment hebt gewacht. Ik zie lust.
Langzaam gaan jou handen richting mijn borsten waar je zachtjes overheen begint te wrijven. Ik kan het niet laten om al zachtjes te kreunen. Ondertussen hebben onze tongen elkaar weer gevonden. Ik wil je, ik wil je zo graag.
Met mijn handen ga ik richting jou kruis. Dat is waarvoor je gekomen bent. Ik wrijf langzaam over jou intussen hard geworden lul.
Op de slaapkamer trek ik mijn shirt uit. Jij doet mijn bh uit en begint aan mijn harde tepels te likken. Ik heb het gevoel dat ik nu al bijna ga komen.
Ondertussen maak ik jou broek los en snel doe je hem uit. Je stijve lul drukt in je onderbroek. Ik trek je onderbroek naar beneden en je stijve lul springt me tegemoet. Mijn hand vind je eikel. Zachtjes begin ik je af te trekken terwijl je me in mijn nek zoent. Steeds verder naar beneden en steeds weer een stukje omhoog naar mijn tepels. Je likt, bijt en knijpt er zachtjes in. Ik word nog geiler dan ik al was. Ik voel jou lul kloppen in mijn hand en voel dat je elk moment kunt komen en vraag me om te stoppen. We gaan op het bed liggen en jij zoent en likt me overal. Ik voel je handen over mijn hele lichaam. Ik voel hoe je handen de binnenkant van mijn dijen strelen, hoe je tong mijn tepels likken. Ik wil je in me voelen. Helemaal, nu… Terwijl mijn geil uit mijn kut loopt voel ik je tong over mijn clitje gaan. Eerst langzaam en naarmate ik begin te hijgen en kreunen steeds harder. Terwijl je met je vingers in mijn tepels knijpt. Je tong gaat diep bij me naar binnen terwijl je handen mijn billen vinden. Je vingers gaan langs mijn nat geworden bilspleet. En een vinger masseert je mijn sterretje. Als ik voel dat ik op het punt sta te gaan komen trek ik je naar boven en beginnen we weer te zoenen. Ik proef mijn eigen geil en dat smaakt naar meer. Ik zoek met mijn mond jou stijve lul. Terwijl ik je ballen kneed lik ik je eikel. Ik hoor je kreunen en dat wind me nog meer op. Ik zuig je lul naar binnen en begin je heerlijk te pijpen. Je kreunt en beweegt je heupen op en neer om me diep in mijn keel te neuken. Ik voel hoe je lul opzwelt en harder word. Ik voel dat je gaat komen. Je trekt je lul uit mijn mond en komt klaar op mijn buik. Je blijft maar komen.
Je vingers zoeken een weg naar mijn lippen die soppen van de geil. Eén vinger naar binnen, heerlijk, dan voel ik de tweede erbij komen. Het gevoel in mijn buik word raar. Elk moment kan ik gaan komen. Je tong likt me wild terwijl je je vingers ver in me steekt. En dan kom ik. Ik voel het nat uit me lopen. Je laat je naast me neer vallen. Ik ga bovenop je zitten en lik aan je tepels. Je begint weer te kreunen en je lul staat weer recht overeind. Ik schuif een stukje naar achteren en voel je lul diep in me glijden. Eindelijk. Eindelijk word ik genomen. Te lang geleden wat dat. Ik schuif heen en weer terwijl ik je lul helemaal in me voel. Dieper kan ik je niet voelen. Je likt mijn tepels en met je handen pak je mijn billen. Nu bepaal jij het ritme. Langzaam en dan weer snel. Ik voel je kloppende lul diep in me. Maar ik wil meer. Ik wil dieper. Je schuift iets verder rechtop en ik voel hoe je stijve lul verder naar binnen schiet. Ik zucht en hijg. Neuk me, neuk me hard. Ik haal mezelf iets omhoog en laat me weer zakken. Je kijkt me aan. Ik hou het niet meer. Steeds verder ga ik omhoog en steeds harder laat ik me zakken zodat ik je diep voel. Diep en hard. Je begint te kreunen en ik zie aan je ogen dat je gaat komen. Je gaat me vol spuiten. Terwijl ik me steeds sneller laat zakken voel ik hoe je me vol spuit. Dikke stralen sperma voel ik kietelen. Nog even en ik ga komen. Ik voel hoe je nog meer van je geil in me spuit. En meer en meer. Je lul blijft stijf en ik ga door. Eerst weer langzaam om jou even de tijd te geven om op adem te komen. Dan weer sneller en harden. Je likt mijn tepels en je duim speelt met mijn ciltje. Ik ga komen. Zo gigantisch komen. Ik voel je lul schuiven en gil het uit. Ja ik kom. Ik kom alweer. Ga door, niet stoppen. Ja rolt terwijl je lul nog in me zit om. Nu lig ik onder en je neukt me door. Met harde stoten voel ik hoe je diep in me zit. We kijken elkaar aan. Dit is waar wel het al die tijd over hadden. Jij en ik, ik en jij. Je stoot door terwijl we elkaar zoenen. Je lippen op de mijne, je lul diep in me. Ik voel hoe je lul begint te kloppen en dat je zo weer gaat komen. Ik voel dat ik ook bijna weer kom. Je past je tempo aan en wacht tot mijn orgasme dichtbij is. Als ik hijg dat ik bijna kom stoot je door. Hard en diep. Ik voel hoe je voor de tweede keer dikke stralen geil bij me naar binnen spuit. Bij de derde straal kom ik klaar. Het lijkt een eeuwigheid te duren. Uitgeput blijf je liggen met de lul nog in me. Ik voel hoe ie langzaam slap word. Ik wil nog niet stoppen. Ik wil door, ik wil meer. Ik wil jou. Jou diep in me.
Maar helaas is het tijd. Je moet naar huis. Je vrouw wacht!!
Sex is goed, als je maar weet hoe het moet!!
pi_56780532
Leuk topic
Never argue with an idiot, he will take you down to his level and beat you with experience
  zaterdag 16 februari 2008 @ 22:24:25 #30
108759 zwartedoos
Mijn doos is niet zwart.
pi_56780556
quote:
Op zaterdag 16 februari 2008 22:23 schreef skyrebel het volgende:
Leuk topic
shit verkeerde account
Leuk topic dus
*I'm not perfect but parts of me are incredible*
guess that's what happens when a tornado meets a vulcano
  zaterdag 16 februari 2008 @ 22:25:24 #31
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_56780577
haha ja vind ik ook wel
Aan het typen...
pi_56782824
Nou, nu jullie dan!
pi_56784141
GibsonLesPaul,
pi_56784877
dat ik ooit mijn Harde Lul in iemands kutje mag doen,

Amen.
  zondag 17 februari 2008 @ 02:37:17 #35
201361 pepu
Op de konijnen af= lekker?
pi_56784970
Ik een disco zat ik op de donkere bovenverdieping het gebeuren eronder te bekijken. Er kwam een mooi meiske naast me zitten. Die greep me toen in mijn broek en rukte me af. Daarna taaide ze af. Maar 1x meegemaakt zoiets.
  zondag 17 februari 2008 @ 10:09:15 #36
170585 peterzx9r
buiten honger thuis eten
pi_56786725
ok ik ben slecht in typen dan ben better met worden
sorry voor mn taal ik ben dyslectisch
pi_56787585
hmmm...andere "insteek"...wat ik komend weekend ga doen. Tussen een goeie vriendin en mij hangt al een aantal weken een zware spanning qua sex, onze karakters botsen nog wel eens en plagend draaien we zo al een tijdje om elkaar heen. Nu heeft ze een tril ei besteld en gaan we komend weekend flink feesten. Dat ei zal heel het feest in haar zijn en ik heb de afstandbediening...dus als we dansen druk ik op de remote en wordt t de geilste dans ooit haha... heel dat weekend verder in een luxe hotel dus het gaat zwaar knallen en ontladen :-) En meer weet ik er nog niet van
Assumption is the mother of all fuck-ups.....
  zondag 17 februari 2008 @ 11:33:43 #38
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_56787589
quote:
Op zondag 17 februari 2008 01:20 schreef Leonilein het volgende:
GibsonLesPaul,
Dank U Dank U.
Mijn aller eerste sex verhaal
Normaliter schrijf ik toch echt heel wat anders
Aan het typen...
pi_56788181
quote:
Op zondag 17 februari 2008 11:33 schreef boixe het volgende:
hmmm...andere "insteek"...wat ik komend weekend ga doen. Tussen een goeie vriendin en mij hangt al een aantal weken een zware spanning qua sex, onze karakters botsen nog wel eens en plagend draaien we zo al een tijdje om elkaar heen. Nu heeft ze een tril ei besteld en gaan we komend weekend flink feesten. Dat ei zal heel het feest in haar zijn en ik heb de afstandbediening...dus als we dansen druk ik op de remote en wordt t de geilste dans ooit haha... heel dat weekend verder in een luxe hotel dus het gaat zwaar knallen en ontladen :-) En meer weet ik er nog niet van
Haha, lijkt me lachen, heb daar ook weleens verhalen over gehoord, zo'n ei met afstandsbediening
Veel plezier!
pi_56788344
quote:
Op zondag 17 februari 2008 12:10 schreef tinkerbell- het volgende:

[..]

Haha, lijkt me lachen, heb daar ook weleens verhalen over gehoord, zo'n ei met afstandsbediening
Veel plezier!
jah ben kei enthousiast. Kon me er niet zoveel van voorstellen maar nu het realistisch is komen er zoveel ideeen op ineens. grappig
Assumption is the mother of all fuck-ups.....
pi_56788536
quote:
Op zondag 17 februari 2008 12:18 schreef boixe het volgende:

[..]

jah ben kei enthousiast. Kon me er niet zoveel van voorstellen maar nu het realistisch is komen er zoveel ideeen op ineens. grappig
Wel even een uitgebreid verslag van hoe je weekend is gegaan svp
pi_56788722
quote:
Op zondag 17 februari 2008 12:29 schreef tinkerbell- het volgende:

[..]

Wel even een uitgebreid verslag van hoe je weekend is gegaan svp
kan me er niks bij voorstellen hoe t los gaat als die energie van die tease spanning losgegooid wordt. geen idee maar ik zal notities maken
Assumption is the mother of all fuck-ups.....
  zondag 17 februari 2008 @ 13:32:42 #43
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_56789682
Het was een uur of twee in de middag en ik zat in de trein richting Amsterdam. Een eerste klas coupe. Tegen over mij zat een goed uitziende vrouw, om het nog maar zacht uit te drukken. Nadat de conducteur langs was geweest, maakte ik een beetje oog contact, en gek genoeg keek ze mij ook aan en glimlachte naar me,en ik lachte flirtend terug en gaf een knipoogje. De vrouw tegen over me die ik rond te 28/29 schatte deed haar vestje uit en boog naar mijn idee expres voorover zodat ik de volle inkijk had, wat zij natuurlijk door had. Ik gaf een complimentje dat het er mooi uitzag. Ze keek me aan, alsof ze wou zeggen: 'Neem me nu voordat ik jou neem'. Ik deed mijn trui uit met de smoes dat ik het warm kreeg van haar en ze moest lachen. Na het uittrekken van mijn trui ging ik naast haar zitten en legde mijn hand op mijn knie, en met mijn pink streelde ik haar dijbeen en ik zag dat ze kippenvel kreeg en me nu vol geilheid aankeek, en ik liet voorzicht zakken zodat ik op het bankje lag. Ze boog zich over mij heen en rukte mijn T-shirt van mijn lijf, en ze likte mijn borst, mijn tepels, mijn buik. Bij de knoop van mijn broek stopte ze, ze begon op mijn knopen kusjes te geven en met haar ene hand streelde ze mijn lul en met de andere hand maakte ze voorzicht het bovenste knoopje open, terwijl ik mijn handen al onder haart shirtje had en zachtjes haar borsten masseerden, ze ademde diep toen ik zachtjes op haar oorlel knabbelde en haar tepels stijf werden, zachtjes maakt ik rollende bewegingen met mijn duim en wijsvinger waartussen haar tepel zat. Mijn andere hand liet ik langzaam naar haar billen glijden, zo onder haar broek door
heerlijk op haar zachte billetjes, kneede ik het alsof het warme deeg was. Voorzichtje maakte ik het eerste knoopje van haar broek los en zij weer eentje van mij. Langzaam maar vol geilheid trok ze mijn broek en boxer uit en ik haar broek, maar haar short liet ik aan. Voorzichtjes nam ze mijn lul in haar mond, ze legde hem teder op haar tong en begon er tevreden aan te sabbelen. Heerlijk hoe ze voldane geluidjes maakte en ik diep ademend aan haar borsten zat, haar heerlijke volle B cup in mijn handen, rond zacht en zo geil als boter. Al snel was mijn lul gestegen naar de hardste paal die ik ooit heb gehad en met alle geilheid die ze inzich had bewerkte ze hem vol passie, met haar tong likte ze gulzig aan mijn eikel en kneep ze in mijn borst.

Mijn handen zochten naar haar beha bandjes die ik lost maakte en zo ontblootte ik haar borsten. Ze ging liggen en het was mijn beurt om haar te verwennen. Ik trok haar shortje uit en ruikte eraan precies waar haar warme kutje had gezeten, en ik likte eraan en toen ze dat zag greep ze me met al haar kracht en liet me zo mijn lul diep en hard haar kutje in stuiteren, en gil van genot deed de mensen in de coupé naast ons verraden waarmee we bezig waren, ondertussen waren er al een aantal mensen wezen kijken, maar het stoorde me niet en ik penetreerde haar heerlijk door. Ik kweekte een orgasme wat prima lukte door de lekkere warme gladde binnenwand van haar vagina, en af en toe voelde ik mijn lul tegen haar baarmoeder mond aanstoten, omdat ze zo perfect lag met haar benen wijd en diep hijgend tegen me zei: Neuk me gvd neuk me zo hard als je kan, ik wil je voelen, ik wil het morgen nog voelen dat ik jou in me heb gehad!!! En vol trots dat een vrouw zoiets tegen me had gezegd, wat nog nooit gebeurd was, Gebruikte ik al mijn energie die ik in me had en ramde hem er zo hard in als ik kon, en kreunend, hijgend en gillend smeekte ze voor meer. Na dat ik mijn eerste zaadlosing vol in haar kut had gespoten, ging ze als een amazone op me zitten en liet zich weer nemen precies zoals zij wou, ik voelde nog steeds dat ik wat klaarkwam maar het stoorde me niet. Ik was te geil om te stoppen en ik neukte haar door tot dat ik een ons woog. Ze werd moe en ik kreeg steeds meer energie, maar haar moeheid remde haar niet om door te gaan, ze ging liggen en ik liet het puntje van mij tong zachtjes in haar plasgaatje glijden en met een natte vinger bewerkte ik zachtjes haar klitje, het ge-hmmmmmm Awwww u-hhhmmmmm aaahh ga door galmde hard door de hele treinstel, en voldaan van het complimentjes ging ik door en likte ik al het vaginalevocht op wat rond om haar heerlijk roze schaamlipjes zat. Heerlijk likte ik haar kutje vanaf de onderkant helemaal tot aan haar klit, en ik had een mond halfvol met haar vocht, het smaakte weer heerlijk en ik befte haar zachtjes door, tot dat ze overweldigend klaar kwam dat zelfs mijn gezicht nat werd van haar geile kutje die ik nu als een gek likte het vocht bleef maar uit haar mosseltje stromen, en gulzig en geil als ik was slikte ik het tevreden door.

Opnieuw ging ze liggen en liet ik mijn lul zachtjes naar binnen glijden maar nu deed ik iets onverwachts. Ik liet hem erin zitten maar neukte niet, ik boog me voorover en zoende haar vol op haar mond. En heerlijk terwijl mijn paal in haar mosseltje zat zoenden we en streelden mijn handen haar borsten. Toen opeens kroop ze onder me vandaan en ging zo liggen dat mijn paal tussen haar borsten lag, ze drukte haar borsten bij elkaar en daardoor mijn paal tussen haar borsten zat en ik begon zachtjes te stoten, het was nog lekker dan verwacht,
door alle omstandigheden en haar geile blik in mijn ogen was mijn tweede orgasme nog interse dan de anders omdat ze mijn prostaat stimuleerde met haar middelvinger. Zo lekker, zo ongelooflijk lekker ben ik nog nooit klaargekomen, zo intenst, het zat zelfs op haar voorhoofd, gulzig likte ze zichzelf schoon en stopte ze al het zaad wat in haar gezicht zat in haar mond, en nam tevreden mijn lul in haar mond om het laatste beetje zaad te bemachtigen. En afsluitend zoenden we met elkaar tot aan de eindbestemming. Je kon zien dat er heftige sex was geweest, de raampjes waren beslagen gescheurd ondergoed dat op de grond lag en een grote vlek van haar orgasme op het bankje.

We namen afscheid en hebben elkaar nooit meer gezien.
Aan het typen...
  zondag 17 februari 2008 @ 16:20:49 #44
170585 peterzx9r
buiten honger thuis eten
pi_56793518
bofkont
sorry voor mn taal ik ben dyslectisch
  zondag 17 februari 2008 @ 16:28:37 #45
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_56793736
quote:
Op zondag 17 februari 2008 16:20 schreef peterzx9r het volgende:
bofkont
Ik realiseer me dus ook dat dit geen tweede keer gaat gebeuren.
Of misschien ook wel ik ga het zeker nog een keer proberen, of er nou mensen
in dezelfde ruimte zitten of niet.
Aan het typen...
  zondag 17 februari 2008 @ 17:28:16 #46
33631 RedDevil085
NEIN, NEIN, NEIN
pi_56794969
tvp
When I die, I want to die like my grandfather - peacefully asleep - and not screaming like the passengers in his car...
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
  zondag 17 februari 2008 @ 18:13:38 #47
170585 peterzx9r
buiten honger thuis eten
pi_56795952
ik als getrouwde man heb zat fantasieen maar een vrouw die nooit wil
what tho do what tho do
sorry voor mn taal ik ben dyslectisch
pi_56796060
quote:
Op zondag 17 februari 2008 18:13 schreef peterzx9r het volgende:
ik als getrouwde man heb zat fantasieen maar een vrouw die nooit wil
what tho do what tho do
er aan werken, accepteren of single worden
Assumption is the mother of all fuck-ups.....
pi_56796099
quote:
Op zondag 17 februari 2008 18:13 schreef peterzx9r het volgende:
ik als getrouwde man heb zat fantasieen maar een vrouw die nooit wil
what tho do what tho do
Hetzelfde wat de mijne doet
Sex is goed, als je maar weet hoe het moet!!
  zondag 17 februari 2008 @ 18:24:49 #50
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_56796204
quote:
Op zondag 17 februari 2008 18:13 schreef peterzx9r het volgende:
ik als getrouwde man heb zat fantasieen maar een vrouw die nooit wil
what tho do what tho do
What tho of What to ?
Aan het typen...
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')