abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 12 januari 2008 @ 18:16:14 #1
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_55977449
Ik had in mijn kerstpakket een complete fondue set incl kaas.
Dit hebben wij vandaag gegeten, en ach het smaakt, maar ik kan me voorstellen dat zelfgemaakt lekkerder is.
Dus ik zou zeggen kom maar op met die overheerlijke recepten voor kaasfondue.

En wat kan je zoal dippen in de kaas, behalve brood.

“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_55977474
kaas fondue
kaas

champignons zijn ook lekker om erin te dopen
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zaterdag 12 januari 2008 @ 18:18:24 #3
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_55977503
quote:
Op zaterdag 12 januari 2008 18:17 schreef MissyMirjaM het volgende:
kaas fondue
kaas

champignons zijn ook lekker om erin te dopen
Gewoon rauw?
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_55977545
quote:
Op zaterdag 12 januari 2008 18:18 schreef Curiosity het volgende:

[..]

Gewoon rauw?
nee, ff opbakken in de koekenpan
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_55977556
rauwe champignons kunnen ook best
Ja doei.
pi_55977611
Jummie, Chäsefondue!

http://www.foodnews.ch/cooking/20_rezepte/Rezepte_Fondue.html

Appenzell voor mij
How beautiful they are - the trains you miss..
Would you like to watch tv? Or get between the sheets? Or contemplate a silent freeway?
The angle of the dangle is inversely proportional to the heat of the beat
pi_55977650
waar blijven die zwitserse recepten?
Garfield!!!!!
  zaterdag 12 januari 2008 @ 18:28:55 #8
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_55977760
Zelf maken is natuurlijk lekkerder maar er zijn ook merken kant-en-klare kaasfondue die heel erg in de buurt komen en erg lekker zijn.
Zelf haal ik tegenwoordig "Tiger" Kaasfondue bij de Jumbo (Rode verpakking, 400gram), die vind ik persoonlijk zelfs nog lekkerder dan die van Gerber die voorheen mijn favoriet was.

Bij de Jumbo hebben ze ook zakken met kaasfondue van 600gram, ik weet niet welk merk dat was, maar die smaakte ook heel erg goed.


Qua dippen kan je ook broccoli of witlof nemen, wortels zal ook wel kunnen, alle groenten die lekekr zijn met kaas in elk geval.
Zelf neem ik altijd gewoon een wit stokbroodje (Deli France, ook van de Jumbo)
pi_55977871
zelf crostini's maken om te dippen, ook lekker. (voor de luilakjes onder ons: je kan ook gewoon witbrood beetje met olijfolie & kruiden besmeren en dan in de broodrooster stoppen)
Your mind don't know how you're taking all the shit you see
Dont believe anyone but most of all dont believe me
God damn right it's a beautiful day Uh-huh
  zaterdag 12 januari 2008 @ 18:37:41 #10
199699 Impala-neuker
Aepyceros melampus
pi_55977939
-edit-

[ Bericht 90% gewijzigd door MissHobje op 12-01-2008 23:45:34 (reageer dan gewoon niet!) ]
Passie voor kadavers, en hun anus in 't bijzonder.
pi_55978272
quote:
Op zaterdag 12 januari 2008 18:24 schreef garfield_online het volgende:
waar blijven die zwitserse recepten?
Ehm.. in de post boven je?
How beautiful they are - the trains you miss..
Would you like to watch tv? Or get between the sheets? Or contemplate a silent freeway?
The angle of the dangle is inversely proportional to the heat of the beat
pi_55979518
Hier zijn volgens mij al verschillende topics over met wat te dippen en welke kaas het lekkerst is. Tenminste toen ik vorig jaar ging kaasfonduën heb ik daarin ideeën opgedaan.
  zaterdag 12 januari 2008 @ 19:49:12 #13
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_55979603
Nog nooit gedaan, binnenkort maar eens proberen, maar het lijkt me best wel saai??
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  zaterdag 12 januari 2008 @ 20:20:34 #14
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_55980470
Wij dippen meestal:
stukjes appel
stukjes komkommer
stukjes brood
stukjes aardappel
brocolli
andere groente
augurken (meer voor erbij)
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_55981141
Peer en walnoot vind ik echt verrukkelijk Daarnaast in de oven geroosterde sjalotjes stukjes paprika, broccoli, bleekselderij, kleine gehaktballetjes... Vergeet ik nog wat?

Heb laatst brood-vrij gefondued, een van de eters heeft glutenintolerantie. En dat ging echt prima, haske lekker.
  zaterdag 12 januari 2008 @ 23:51:33 #16
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_55986614
Poe welke kaas gebruik ik meestal...
Beetje edammer kaas, appenzeller en gewoon wat goede belegen kaas.
Vaak heb ik nog een restje blauwachtige kaas
Uiteraard wat witte wijn en een vers knoflook teentje, scheutje azijn of citroen ( evt. als je ervan houd een beetje room op eind erdoor) en een scheut kirsch.. ( is toch erg lekker) wat peper en wat verse peterselie
Vaak gebruik ik ook wat stukjes kaas die gewoon over zijn..

lekker dippen met verschillende soorten brood, fruitsoorten ala appel,druif,ananas, peer.
Diverse soorten groenten ( eigenlijk kan alles wat je lekker vind wel)
Stukjes aardappel, augurk, van die minimais kolfjes.
Geniet ze
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  zondag 13 januari 2008 @ 00:22:43 #17
93709 Illyria
The blue bummer
pi_55987326
Idd, als je alleen met brood dipt kun je net zo goed een kaastosti maken, ben je sneller klaar
  zondag 13 januari 2008 @ 00:36:08 #18
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_55987649
We hebben het nu gegeten als makkelijke zaterdag hap, maar wel met een kaas-uien stokbrood en gewoon stokbrood, maar champignons lijken me ook lekker.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_55991697
quote:
Op zaterdag 12 januari 2008 18:18 schreef Curiosity het volgende:

[..]

Gewoon rauw?
Smoren met boter en knoflook en een beetje provencaalse kruiden......

Wij dippen ook wel met balletjes gehakt , ananas

KAASFONDUE
Life is a bitch , so fuck it
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 januari 2008 @ 08:32:46 #20
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_55991722
worteltjes

je kan veel meer dippen dan alleen brood
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_55992343
quote:
Op zondag 13 januari 2008 08:32 schreef borisz het volgende:
worteltjes

je kan veel meer dippen dan alleen brood
Hetgeen echter nogal 'not done' is in Zwitserland. Jammer van de kaas ook.
How beautiful they are - the trains you miss..
Would you like to watch tv? Or get between the sheets? Or contemplate a silent freeway?
The angle of the dangle is inversely proportional to the heat of the beat
pi_55994033
quote:
Op zondag 13 januari 2008 08:32 schreef borisz het volgende:
worteltjes

je kan veel meer dippen dan alleen brood
Dat lijkt mij dus echt zo vreselijk vies! Worteltjes en kaas is helemaal geen lekkere combi.
  zondag 13 januari 2008 @ 12:51:51 #23
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_55994894
quote:
Op zondag 13 januari 2008 08:26 schreef DRIZZEN het volgende:

[..]

Smoren met boter en knoflook en een beetje provencaalse kruiden......

Wij dippen ook wel met balletjes gehakt , ananas

KAASFONDUE
Dat klinkt goed van die champignons en die gehaktballetjes ook.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_55994914
is (rauwe) rode paprika al genoemd?
Ja doei.
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 januari 2008 @ 13:24:09 #25
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_55995838
quote:
Op zondag 13 januari 2008 12:52 schreef motorbloempje het volgende:
is (rauwe) rode paprika al genoemd?
ook
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zondag 13 januari 2008 @ 14:31:52 #26
126620 Krln
Belg in Breda
pi_55997600
stukjes rookvlees rond je brood draaien en dan dippen is ook lekker!

en lekker royaal met kirch zijn, jum, heb er nu alweer zin in!!!
pi_56000689
quote:
Op zondag 13 januari 2008 10:07 schreef charon het volgende:

[..]

Hetgeen echter nogal 'not done' is in Zwitserland. Jammer van de kaas ook.
ik moet zeggen dat ik het juist het lekkerst vind om met lekker brood te dippen
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  Moderator / Miss SHO zondag 13 januari 2008 @ 17:23:00 #28
22592 crew  Ole
pi_56002842
Je kunt die kant en klaar fondue ook opleuken met blauwe kaas, of boursin, of gorgonzola..

altijd goed als basis!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zondag 13 januari 2008 @ 18:00:56 #29
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_56003742
quote:
Op zondag 13 januari 2008 14:31 schreef Krln het volgende:
stukjes rookvlees rond je brood draaien en dan dippen is ook lekker!

en lekker royaal met kirch zijn, jum, heb er nu alweer zin in!!!
nu je het zegt, spek of gerookte ham zal ook best lekker zijn erbij..

En een kerk in de fondue is een tikje lastig maar ik ben het met je eens, royaal zijn met Kirsch.
Knoflook en peper ontbreekt bij mij ook nooit.
  maandag 14 januari 2008 @ 02:30:09 #30
82207 Chokeme
DIY Viroloog
pi_56015543
Moet er nou per se witte wijn in of ?? Het lijkt me wel interessant maar ik hou totaal niet van wijn.
Of is het dan niks bijzonders meer maar gewoon een bak gesmolten kaas
It's okay to be white
  maandag 14 januari 2008 @ 14:36:34 #31
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_56023995
Witte wijn geeft een beetje een zuurtje aan de smaak en het hoort er eigenlijk wel in.
Vaak wordt er voor kinderen appelsap ipv. wijn gebruikt (terwijl de alcohol toch vervliegt)
  maandag 14 januari 2008 @ 14:42:34 #32
178980 Lindytje
Schimmelschaduw.jpg
pi_56024122
Altijd standaard met een lekker donkerbruin afbakbrood en rauwe bloemkool!! Eventjes in het pannetje laten staan, die bloemkool, zodat 'ie warm wordt...
Don't come closer, I might hurt you
pi_56026472
Wij eten vrijwel altijd de klassieker: emmenthaler en gruyere. En dan met witte wijn en een scheut kirsch en lekker brood: tomatenbroodjes of olijfbroodjes of allebei!
  maandag 14 januari 2008 @ 17:04:01 #34
3869 David
Drum the drums
pi_56027272
quote:
Op maandag 14 januari 2008 02:30 schreef Chokeme het volgende:
Moet er nou per se witte wijn in of ?? Het lijkt me wel interessant maar ik hou totaal niet van wijn.
Of is het dan niks bijzonders meer maar gewoon een bak gesmolten kaas
niks moet, ik denk dat voor de structuur het wel belangrijk is dat er EEN vocht in gaat. Als je absoluut geen wijn wilt kun je het proberen met gewone melk maar dan heb je natuurlijk niet zo'n echte kaasfondue-smaak.
  maandag 14 januari 2008 @ 17:08:04 #35
44600 Dandelion
ZEKUR OUWE!!!!!!
pi_56027360
Ipv wijn heb ik er van het weekend Duvel ingedaan. Prima van smaak!
Get on your boots!
16-11-09 Muse - Lanxess Arena Keulen
Last.fm | Twitter
pi_56027597
zeg, maar even ter afwisseling: wat vinden de mensen hier dan van raclette?
Your mind don't know how you're taking all the shit you see
Dont believe anyone but most of all dont believe me
God damn right it's a beautiful day Uh-huh
pi_56027706
kun je ook rode wijn in je kaasfondue mikken?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 14 januari 2008 @ 18:26:27 #38
3869 David
Drum the drums
pi_56029014
quote:
Op maandag 14 januari 2008 17:23 schreef MissyMirjaM het volgende:
kun je ook rode wijn in je kaasfondue mikken?
Dat lijkt me erg lekker eerlijk gezegd
pi_56029361
ga het gewoon proberen
ik ga strakjes kaasfonduën
heb walnoten gehaald, peer, meergranenstokbrood, en ben nu champignons aan het opbakken, met een teentje knoflook
feest in m'n eentje
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 14 januari 2008 @ 19:10:31 #40
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_56030155
ik ben alleen bang dat de kleur wat vreemd wordt als je rode wijn gebruikt....
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_56031341
het was een tikje roze fondue
maar lekker
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 14 januari 2008 @ 20:03:27 #42
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_56031544
quote:
Op maandag 14 januari 2008 17:18 schreef simmu het volgende:
zeg, maar even ter afwisseling: wat vinden de mensen hier dan van raclette?
Wat is dat eigenlijk precies?
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 14 januari 2008 @ 20:08:09 #43
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_56031655
quote:
Op maandag 14 januari 2008 17:18 schreef simmu het volgende:
zeg, maar even ter afwisseling: wat vinden de mensen hier dan van raclette?
Heerlijk tijdens wintersport!!

Maar ik zie het thuis niet zo gebeuren, het is nogal groot zo'n halve kaas.

Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  maandag 14 januari 2008 @ 20:12:29 #44
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_56031767
Maar wat doe je daar dan mee Sanne?
Dat schraap je af en eet je met brood of zo?
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 14 januari 2008 @ 20:16:32 #45
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_56031877
Ik heb het in een restaurant gegeten, er stond een bediende bij die de hele tijd met die kaas in de weer was. Schraapte er gesmolten kaas af, die kregen wij op een bordje. En dan dippen met brood, groente en verrassend lekker: aardappeltjes in hun schil.
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
  maandag 14 januari 2008 @ 20:23:51 #46
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_56032096
quote:
Op maandag 14 januari 2008 20:16 schreef Sanne het volgende:
Ik heb het in een restaurant gegeten, er stond een bediende bij die de hele tijd met die kaas in de weer was. Schraapte er gesmolten kaas af, die kregen wij op een bordje. En dan dippen met brood, groente en verrassend lekker: aardappeltjes in hun schil.
Oeh, klinkt wel lekker
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_56032201
Kaasfondue is lekker. Gebakken eieren met kaas zijn ook lekker. Er zijn ook dingen die niet lekker zijn, die noem ik vies. Doperwten bijvoorbeeld.
pi_56042331
quote:
Op maandag 14 januari 2008 20:08 schreef Sanne het volgende:

[..]

Heerlijk tijdens wintersport!!

Maar ik zie het thuis niet zo gebeuren, het is nogal groot zo'n halve kaas.

[ afbeelding ]
oh, ik heb thuis een raclette achtig ding (het heet raclette). is een soort gourmetding, maar dan met de pannetjes *onder* de gril. bij de kaasboer kan je raclettekaas kopen, en dan kan je dus thuis ook raclette doen

beetje (voorgekookte) aardappelschijfjes in het pannetje, raclettekaas erop, en onder het grilding. augurkjes erbij: jumjum!
Your mind don't know how you're taking all the shit you see
Dont believe anyone but most of all dont believe me
God damn right it's a beautiful day Uh-huh
  dinsdag 15 januari 2008 @ 10:39:53 #49
154307 Oxyligen
I do not seek. I find
pi_56043305
quote:
Op maandag 14 januari 2008 02:30 schreef Chokeme het volgende:
Moet er nou per se witte wijn in of ?? Het lijkt me wel interessant maar ik hou totaal niet van wijn.
Of is het dan niks bijzonders meer maar gewoon een bak gesmolten kaas
Tomaten-kaas fondue is ook erg lekker. En ik maak het meestal af met cognac.
Aan namen heb ik niks. Rugnummers moet ik hebben!
  dinsdag 15 januari 2008 @ 16:22:20 #50
17447 Reintje
Zet je aan het denken!
pi_56050904
Raclette is inderdaad zwáár lekker met een goeie kaas, ik heb het 2 keer in frankrijk gedaan en voor mij is dat ook één van de vakantiecharmes met wintersport.

Qua kaasfondue: Peertjes zijn inderdaad briljant, en inderdaad knoflookbroodjes en gegaarde kleine krieltjes.
Action is the enemy of thoughts
pi_56055828
Kaasfondue
-met stukjes gerookte kip
-champignons
-ciabatta
-gebakken aardappeltjes
-olijven (al vind ik dat zelf niet zo lekker)
  dinsdag 15 januari 2008 @ 23:46:08 #52
82207 Chokeme
DIY Viroloog
pi_56062252
Van het weekend maar ff uit proberen klinkt wel goed allemaal
It's okay to be white
pi_56062822
hmm 2 weken terug jaarclubweekend gehad en ook weer eens kaasfondue gegeten, was weer lang geleden. blijft toch enorm lekker vooral met rood wijntje
  vrijdag 18 januari 2008 @ 17:17:31 #54
178980 Lindytje
Schimmelschaduw.jpg
pi_56134436
Jaa!! Vanavond kaasfondue!
Don't come closer, I might hurt you
  vrijdag 18 januari 2008 @ 22:56:30 #55
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_56143207
Heb vanavond ook Kaasfondue gegeten, erg lekker weer.
Ingrediënten:
Tiger kaasfondue
beetje peper (knoflook per ongeluk vergeten)
Beetje Kirsch
Deli France Grande baguette
en dit keer een roséetje (Zuid-afrikaans, goedgevonden is de naam)

De rosé smaakte er best goed bij, zeker toen ie wat warmer was geworden.
Maar normaal hebben we er een witte Argento bij en die smaakt toch lekkerder erbij.

[ Bericht 4% gewijzigd door SiGNe op 19-01-2008 02:32:22 (Kirsch vergeten) ]
pi_56146283
kon 'm helaas niet meenemen, maar nu komt hij 8 februari met mijn moeder en haar auto mijn kant op: een kaasfondue, gehad van mijn tante

dan voor het eerst kaasfonduen ben benieuwd
Ja doei.
  zaterdag 19 januari 2008 @ 01:17:32 #57
178980 Lindytje
Schimmelschaduw.jpg
pi_56146312
quote:
Op zaterdag 19 januari 2008 01:15 schreef motorbloempje het volgende:
kon 'm helaas niet meenemen, maar nu komt hij 8 februari met mijn moeder en haar auto mijn kant op: een kaasfondue, gehad van mijn tante

dan voor het eerst kaasfonduen ben benieuwd
Oeh!! Jeuj!! En smikkelen zul je!!
Don't come closer, I might hurt you
  zaterdag 19 januari 2008 @ 02:33:35 #58
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_56147157
Vergeet de kirsch niet (klein scheutje, eetlepel ofzo)

Overigens is een beetje geraspte nootmuskaat ook erg lekker om er in te doen (was ik ook vergeten om er in te doen)
pi_56152149
Jongens, jongens, wat klinkt dit toch allemaal lekker zeg. Leuke dipideetjes: ik ga binnenkort ook maar eens kaasfonduen
Leave it to me. We're checking out.
  zaterdag 19 januari 2008 @ 14:13:11 #60
9039 GateWayX
Divide by Zero
pi_56152759
ook lekker i.p.v. alleen maar brood :
- Ananas
- Kleine tomaatjes
- van die party knakworstjes (kleintjes dus)
pi_56204803
Volgend recept vind ik erg lekker.

Recept Zwitserse Fondue:
Ingrediënten:
Per persoon ongeveer 200 gr kaas
50 - 70 % Gruyère (liefst rode)
20 - 40 % Appenzeller
5-20 % Emmentaler
1 schijfje raclette-kaas
1 teentje knoflook
3 sharlottes
150 ml droge witte wijn per persoon (appenzeller)
kirschwasser
maïzena
zwarte peper
cayennepeper
nootmuskaat
paprikapoeder
1 dag oud stokbrood

Bereiding:
Wrijf de cacquelon in met het knoflookteentje. Snijd de sharlottes doormidden. Verhit de wijn in de cacquelon, op het fornuis. Snijd het knoflookteentje klein en voeg dit toe aan de wijn. Voeg de sharlottes toe. Rasp de kaas en voeg het beetje bij beetje toe aan de wijn. Zorg ervoor dat de kaas gaat koken. Los wat maïzena op in een beetje wijn en voeg dit toe aan de kaas. Laat de kaas weer koken. Voeg wat cayenne-, zwarte peper, nootmuskaat en een beetje paprikapoeder toe en haal de cacquelon van het fornuis. Voeg wat kirschwasser toe. Eet de kaasfondue bijvoorbeeld met stukjes stokbrood. De sharlottes kunnen op een gegeven moment ook gegeten worden.
.: Let epsilon be smaller than zero :.
  zaterdag 1 maart 2008 @ 17:05:34 #62
122997 zquing
Drama Junk
pi_57084268
ik ga zomenteen voor de eerste keer in mn leven kaasfonduen, hoop dat 't wat wordt
"Those unforgettable days, for them I live"
pi_57087845
quote:
Op zaterdag 1 maart 2008 17:05 schreef zquing het volgende:
ik ga zomenteen voor de eerste keer in mn leven kaasfonduen, hoop dat 't wat wordt
wat heb je allemaal in de kaas gestopt?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  Moderator / Miss SHO zaterdag 1 maart 2008 @ 20:43:41 #64
22592 crew  Ole
pi_57089401
Voor beginners is het altijd handig om als basis een pak kant en klaar fondue te nemen,
en dan aanvullen met bijvoorbeeld roquefort, of blauwe kaas, of wat je maar in huis hebt. (en wijn natuurlijk, beetje peper, knoflook etc etc)
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zaterdag 1 maart 2008 @ 20:50:34 #65
122997 zquing
Drama Junk
pi_57089634
quote:
Op zaterdag 1 maart 2008 19:53 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

wat heb je allemaal in de kaas gestopt?
gewoon kaas, beetje zout peper en wat petersele. En om te dippen alleen maar brood
"Those unforgettable days, for them I live"
pi_57090214
quote:
Op zaterdag 1 maart 2008 20:50 schreef zquing het volgende:

[..]

gewoon kaas, beetje zout peper en wat petersele. En om te dippen alleen maar brood
ik bedoelde om te dippen ja
en brood is echt het lekkerste vind ik
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zaterdag 1 maart 2008 @ 22:41:00 #67
178980 Lindytje
Schimmelschaduw.jpg
pi_57093527
Heb vanavond ook weer kaasfondue gegeten, onder het genot van Idols. Met een lekker donkerbruin stokbrood en stukjes rauwe bloemkool. Blijft toch het lekkerst!
Don't come closer, I might hurt you
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')