Sterke drank! Altijd lekker...........quote:Op vrijdag 28 december 2007 13:46 schreef FleshWound het volgende:
Ik heb nog 35 euro aan Irischeques uit te geven en ik heb helemaal geen idee waaraan![]()
Suggesties?
Mooi land hoor. En Jeruzalem is iets wat je toch ooit bezocht moet hebben.quote:Op vrijdag 28 december 2007 11:53 schreef cul_non_kul het volgende:
[..]
hm ... dat dan weer niet, ik reis liever naar Azie ...
Ik heb drank en parfum genoeg maar niemand om mee uit eten te nemenquote:Op vrijdag 28 december 2007 13:48 schreef Tezz het volgende:
[..]
Sterke drank! Altijd lekker...........
Of parfum!!!!
Of een etentje!!!!!!!!!
Of een bedeltje voor aan de pandora-armand van Tezz!!!!!!!!!!
?? nu al ?? eerst nog deze dag werken, weekend en nog een werkdag ...voordat het nieuwjaar isquote:
Oke. Hmm. Iets anders dus:quote:Op vrijdag 28 december 2007 14:06 schreef FleshWound het volgende:
[..]
Ik heb drank en parfum genoeg maar niemand om mee uit eten te nemen
anderhalf ons p.p.?quote:Op vrijdag 28 december 2007 14:24 schreef Duderinnetje het volgende:
O en ik maak dus voornamelijk rolletjes, maar ook wel wat nigiri.
mss is het lekkerder om spaanse pepers/ chilis te proberen, sambal heeft vaak een wat eigen smaak ...quote:Op vrijdag 28 december 2007 16:11 schreef Tezz het volgende:
Ben iets in elkaar aan het knutselen (uitprobeersel voor hapjes voor oud/nieuw). Het oorspronkele plan was om vlammetjes te maken, maar de supermarkt hier had geen filodeeg, grr. En ik wist ook niet precies welke kruiden ik moest gebruiken.
Nu ligt er gehakt in de pan met prei en ui en een bouillonblokje voor het zoutige/kruiden. Daar doe ik nog wat sambal bij en misschien nog creme fraiche en dan in bladerdeeg. Ben benieuwd of het wat is???
Ik heb Sambal Badjak gebruikt (gebakken sambal) en dat smaakt wat beter. Het mengsel smaakte prima. Mijn vrienden lusten niet alles, en al helemaal niet zogenaamde 'ondefinieerbare' kruiden enzo. (saaie vrienden qua eten dus), dus het moet toch wel iets neutraal blijven.quote:Op vrijdag 28 december 2007 16:19 schreef cul_non_kul het volgende:
[..]
mss is het lekkerder om spaanse pepers/ chilis te proberen, sambal heeft vaak een wat eigen smaak ...
evt. mss wat gemalen koriander en/of komijn en/of kaneel en/of gember?
quote:Op vrijdag 28 december 2007 16:30 schreef Tezz het volgende:
[..]
Ik heb Sambal Badjak gebruikt (gebakken sambal) en dat smaakt wat beter. Het mengsel smaakte prima. Mijn vrienden lusten niet alles, en al helemaal niet zogenaamde 'ondefinieerbare' kruiden enzo. (saaie vrienden qua eten dus), dus het moet toch wel iets neutraal blijven.
Valt niet mee om dan toch nog met lekkere hapjes te komen, dat kan ik je wel vertellen........De ene lust dat niet, de andere lust dit niet..........Blegh.
Maar ik ga nog wel een keer zelf vlammetjes maken en dan ga ik zeker ook kaneel en coriander gebruiken!
I KNOW!!!!!!!!!!! Gelukkig kan ik mijn 'ei' wel kwijt bij mijn man en dochter. En op feestjes doe ik lekker toch wat ik zelf wil serveren en dan eten ze het (soms) braaf op (ik zeg gewoon niet altijd wat er in zit).quote:Op vrijdag 28 december 2007 16:47 schreef cul_non_kul het volgende:
[..]
Neutraal? hmmm saai bedoel jedan zou een gehaktballenmix met wat peper meer op zijn plek zijn geweest
quote:Menu Ciel Bleu
Oester en kaviaar
Gepocheerde Gillardeau oester met oestersabayon en Perle kaviaar
Kreeft, kreeft en kreeft
Krokante cannelloni van rode biet en bladgoud, gevuld met een salade van kreeft en avocado
Tempura van kreeft, geglaceerd met kreeftenkaramel, citroengras en kokos
Sint-Jakobsmossel en wintertruffel (2003)
Geroosterde Sint-Jakobsmossel met black venusrijst, wintertruffel en
schuimige saus van parmezaanse kaas
Zeebaars en laurier
gebakken zeebaars met een lichtgerookte mousseline van Cévennes uien,
trompette de la more en jus van laurierblad
Tarbot en Pata negra (2006)
Op boerenbrood gebakken tarbotfilet met pata negra en lardo di Colonnata, geglaceerde
schorseneren en een lauwwarme dressing van Amontillado sherry
Anjou duif (2005)
Gerookte Anjou duifborst met een crunch van aardappel en spekjes,
gnocchi van aardappel en jus van morieljes
Kaas
Boeren Camembert ingelegd met verse wintertruffel en
3 texturen van rode druif
of
Keuze van de Franse kaastrolley
Dolce leche en banaan
IJsmousse van dolce leche met een bronzen tuile van banaan, warme beignets van pure chocolade en
met bruine rum gemarineerde banaan
Doei JIJquote:Op vrijdag 28 december 2007 17:06 schreef cul_non_kul het volgende:
Ik ga mijn laptop maar eens even thuis brengen .. en mezelf erbij ... ciao all
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op vrijdag 28 december 2007 18:06 schreef Den_Haag het volgende:
ik ga naar de borrel van de sportschool. tot ik weer thuis komDat wordt weer straf ben ik bang...SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
Gaaf hoor! Wanneer en waar en hoe en wat??quote:Op vrijdag 28 december 2007 20:29 schreef golfer het volgende:
We hebben onze reis, volgend jaar, naar Australië geboekt.
stoofperentoetje? vertel eens? (heb nog stoofperen liggen die er dit weekend aan gaanquote:Op vrijdag 28 december 2007 20:01 schreef KrnKje het volgende:
Lekkere stoofpot gemaakt
En stoofperen-toetje gemaakt... waauw
Nu ff zooi hier opruimen; hebben buffetkast geupgrade met 40cm breedte
Zie blogquote:Op vrijdag 28 december 2007 20:35 schreef Euc- het volgende:
Gaaf hoor! Wanneer en waar en hoe en wat??
Here'ssssssssssssssss grannieeeeeeeeeeeeeeeeeequote:Op vrijdag 28 december 2007 20:48 schreef Stereotomy het volgende:
Leuk zeg Bloes
"Het leven begint pas wanneer je 70 bent" is helemaal op jullie van toepassing![]()
![]()
O geweldigquote:Op vrijdag 28 december 2007 20:29 schreef golfer het volgende:
We hebben onze reis, volgend jaar, naar Australië geboekt.
quote:Op vrijdag 28 december 2007 22:24 schreef Euc- het volgende:
Is een best leuke film op tv, Love Actually
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |