quote:Op dinsdag 25 december 2007 21:54 schreef Snakey het volgende:
En dan je huis weer drie dagen naar vet ruiken? Nee dank.
quote:Op dinsdag 25 december 2007 22:00 schreef Happel het volgende:
Kunnen Nederlanders niks anders dan gourmetten met de feestdagen?
Dat is hetzelfde tochquote:Op dinsdag 25 december 2007 22:01 schreef paultjuhhh het volgende:
[..]
jewel fondueeen
[ afbeelding ]
* Edwinuss mompelt iets met een wasmachine en douchequote:Op dinsdag 25 december 2007 21:54 schreef Snakey het volgende:
En dan weer drie dagen naar vet ruiken? Nee dank.
Oh zo herkenbaarquote:Op dinsdag 25 december 2007 23:06 schreef MissX het volgende:
Ik heb 2x keer in mijn leven gecourmet en allebei de keren vond ik het echt zooo stom. Toevallig allebei de keren met kerstmis bij vrienden. Wat is in godsnaam het nut van 1 hapje vlees en vervolgens weer 10 min wachten tot het volgende klaar is. En ongeduldig als ik ben, haalde ik het er veels te snel af, waardoor het nog half rauw wasOndertussen heb je jezelf al volgepropt met stokbrood.
De gezelligheids factorsnap ik ook al niet. Iedereen is veels te veel bezig met zijn vleesje en of die wel of niet klaar is.
AH had een mooi gourmet vleespakket, dat wij vanavond genuttigd hebbenquote:Op dinsdag 25 december 2007 23:27 schreef Viking84 het volgende:
Ik ga op Oudejaarsdag gourmetten. Hebben mensen nog suggesties voor wat ik allemaal op een gourmetstel kan pleuren? Of gewoon kipfilet, varkenslapjes e.d.? Heb je ook gourmetpakketten bij de supermarkt?
.
het gaat niet om het vlees, lekkere salades, stokbrood en satesaus is gourmettenquote:Op dinsdag 25 december 2007 23:27 schreef Viking84 het volgende:
Ik ga op Oudejaarsdag gourmetten. Hebben mensen nog suggesties voor wat ik allemaal op een gourmetstel kan pleuren? Of gewoon kipfilet, varkenslapjes e.d.? Heb je ook gourmetpakketten bij de supermarkt?
.
Ben geen vegaquote:Op dinsdag 25 december 2007 23:35 schreef Adelante het volgende:
[..]
het gaat niet om het vlees, lekkere salades, stokbrood en satesaus is gourmetten
haha... dat is inderdaad echt zoquote:Op dinsdag 25 december 2007 23:17 schreef Sinat het volgende:
Oh zo herkenbaar![]()
Iedereen zit aan tafel.... 'oh, de stekker moet er nog in....hihihi"Goed, wijn en stokbrood dus. 20 minuten later is die plaat warm, gehaktballetje erop, 5 minuten later maar eens een poging wagen. Halfrauw natuurlijk, maar toch maar vreten. In de tussentijd hete vetspetters in je bek krijgen
Mensen naast je die je vlees lopen te jatten.
Nog meer stokbrood dus....
LOL! Gourmetten is gwn gezelligquote:Op dinsdag 25 december 2007 23:06 schreef MissX het volgende:
Ik heb 2x keer in mijn leven gecourmet en allebei de keren vond ik het echt zooo stom. Toevallig allebei de keren met kerstmis bij vrienden. Wat is in godsnaam het nut van 1 hapje vlees en vervolgens weer 10 min wachten tot het volgende klaar is. En ongeduldig als ik ben, haalde ik het er veels te snel af, waardoor het nog half rauw wasOndertussen heb je jezelf al volgepropt met stokbrood.
De gezelligheids factorsnap ik ook al niet. Iedereen is veels te veel bezig met zijn vleesje en of die wel of niet klaar is.
Wij hebben vaak ook van die vruchtjes uit blik erbij, champignons, stukjes paprika en stokbrood met kruidenboter...quote:Op dinsdag 25 december 2007 23:35 schreef Adelante het volgende:
[..]
het gaat niet om het vlees, lekkere salades, stokbrood en satesaus is gourmetten
klopt ja, die slagers denken daar zeker ook niet bij naquote:Op dinsdag 25 december 2007 23:56 schreef Jordy-B het volgende:
morgen, geloof ik...
'k hoop dat er biefstuk is... Het enige wat een beetje vlot klaar is bij gourmetten...
Ja, maar biefstuk wil je niet door-en-door gaar hebben (tenzij het te dicht bij de kip ligt, natuurlijk)...quote:Op dinsdag 25 december 2007 23:57 schreef Meddo het volgende:
[..]
klopt ja, die slagers denken daar zeker ook niet bij na... echt stukken kip van een paar centimeter dik zitten er in zo een pakket
dan snij je ze nog een keer in tweeënquote:Op dinsdag 25 december 2007 23:57 schreef Meddo het volgende:
[..]
klopt ja, die slagers denken daar zeker ook niet bij na... echt stukken kip van een paar centimeter dik zitten er in zo een pakket
Da's dan ook het hele idee achter gourmetten... Dat je zelf geen uren in de keuken hoeft staan te zwoegen.quote:Op woensdag 26 december 2007 00:00 schreef Adelante het volgende:
[..]
dan snij je ze nog een keer in tweeën
oh wacht, je koopt een kant-en-klaar product
Precies. Erg handig als je geen stress aan je kop wilt.quote:Op woensdag 26 december 2007 00:01 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Da's dan ook het hele idee achter gourmetten... Dat je zelf geen uren in de keuken hoeft staan te zwoegen.
Nou eh bij goed vet heb je dat dus niet hequote:Op dinsdag 25 december 2007 21:54 schreef Snakey het volgende:
En dan weer drie dagen naar vet ruiken? Nee dank.
quote:Op dinsdag 25 december 2007 23:17 schreef Sinat het volgende:
[..] In de tussentijd hete vetspetters in je bek krijgenMensen naast je die je vlees lopen te jatten.
Krijg je een verrassingsdinerquote:Op woensdag 26 december 2007 11:59 schreef Rens_Wilders het volgende:
Oh gatver gourmetten, daar zal ik een dezer dagen vast weer aan moeten geloven
Gezond doen doe je de rest van het jaar maarquote:Op woensdag 26 december 2007 00:22 schreef mschol het volgende:
we zijn al een paar jaar geleden overgestapt van gourmetten naar een grote grillplaat.
zelfde idee alleen gezonder
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |