abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 5 januari 2008 @ 01:06:59 #201
163768 Happel
Je Suis Roi
pi_55788016
quote:
Op zaterdag 5 januari 2008 00:32 schreef Ofyles2 het volgende:
Shinji Ono zou bij VfL Bochum tekenen, maar door zijn weer optredende enkelblessure herstelt hij weer bij Urawa Red Diamonds.
Elite
Feyenoordsupporters gaan naar de hemel, als er in de hel geen plaats meer is
Tegen TTIP
  zaterdag 5 januari 2008 @ 01:25:21 #202
154173 Schimpie
RJC RJC RJC
pi_55788443
Manuel Fernandes lijkt op weg naar Everton (gehuurd).
pi_55790282
quote:
Transfer Alves lijkt van de baan

Eerder deze week leek het vrijwel zeker dat Alves voor 18 miljoen naar AZ zou verkassen. Maar nu lijkt de overstap te gaan mislukken. Marcel Brands sprak met het AD.

Al ligt het niet aan Alves zelf. ``Er doemen steeds nieuwe obstakels op, waarbij AZ machteloos staat", aldus de technisch directeur van AZ Marcel Brands in het AD. ``Zoals het er nu voor staat, gaat de transfer niet door. We zijn zeer teleurgesteld. Er is voorlopig nog geen nieuwe afspraak gemaakt."

AZ is al langer op zoek naar een nieuwe spits en was van plan om die maandag te presenteren. Of dat de Alkmaarse club zal lukken is nog maar de vraag. De nummer negen van de Eredivisie zou wel eens overal naast kunnen grijpen, al is het nog bezig met andere spelers. ``Lasse Nilsson wordt het zeker niet", zei Brands over de oud-speler van Heerenveen die weg wil bij Saint-Etienne. ``We zijn wel met een alternatief bezig, maar ook die komt waarschijnlijk niet naar Alkmaar."
quote:
"Ajax benaderde Denny Landzaat"

De Telegraaf weet te melden dat Ajax Denny Landzaat heeft benaderd voor een overgang. Landzaat had hier echter geen oren naar.

Het lijkt er op dat het voor Ajax steeds moeilijker wordt om een speler van kaliber naar Amsterdam te halen. "In deze fase worden we gewezen op de mogelijkheden van Ajax, maar vooral ook op de onmogelijkheden. De meeste kandidaten zijn simpelweg onhaalbaar, of je stuit bij veel clubs per definitie op weerstand. De enige oplossing voor ons is inventief proberen te zijn.”
"If you're not a manc, you're a wank"
pi_55791328
quote:
George Boateng staat welwillend tegenover een vertrek bij Middlesbrough en inmiddels hebben de eerste geïnteresseerde clubs zich gemeld bij zaakwaarnemer Barry Silkman. Middlesbrough-coach Gareth Southgate ziet een vertrek van de Nederlander echter niet zitten. (Diverse Britse tabloids)

Cagliari heeft naast Marco Storari (Levante) ook belangstelling voor Antonio Mirante. De doelman van Sampdoria komt door toedoen van eerste doelman Luca Castellazzi niet aan spelen toe. (La Stampa)

Mirante heeft echter een voorkeur voor Lazio, dat nog steeds zoekende is naar een doelman. De komst van River Plate-goalie Juan Pablo Carrizo is door bureaucratische problemen namelijk nog altijd uiterst onzeker. (Diverse Italiaanse media)

Hertha BSC is niet van plan om het bod voor Raffael de Araújo van FC Zürich te verhogen. De Bundesligaclub heeft voor de Braziliaanse aanvaller, die ook met PSV in verband werd gebracht, een bedrag van vierenhalf miljoen euro in gedachten. (Kicker)

De eerste officiële interesse voor Dani Güiza is bekend. Het bod van zes miljoen euro van Portsmouth was echter niet voldoende om de leiding van Real Mallorca te overtuigen. De kersverse Spaanse international is wederom bezig aan een bijzonder trefzeker seizoen. (Sport)

Tranquillo Barnetta staat in de belangstelling van AS Roma. Trainer Luciano Spalletti is op zoek naar een veelzijdige middenvelder en de Zwitserse international, onder contract bij Bayer Leverkusen, is één van de kandidaten. (Il Messagero)

De Romeinen hopen ook de strijd om Nicola Belmonte (21) te winnen. De veelbelovende verdediger van Serie B-club Bari staat echter ook in de agenda van Palermo, Parma en Sampdoria. (Diverse Italiaanse media)

Parma hoopt de gelederen ook te versterken met Pablo Granoche. De Uruguayaanse aanvaller is na enkele mislukte avonturen in Argentinië en Mexico weer helemaal opgeleefd bij Serie B-club Triestina. (Tuttosport)

Internazionale is druk bezig om Luis Jiménez definitief overnemen. De Chileense middenvelder wordt gehuurd van Serie C-club Ternana, maar kan voor tien miljoen euro worden overgenomen. Door de blessure van Luis Figo komt Jiménez de laatste weken meer aan spelen toe. (Corriere dello Sport)

Rafael Benítez is op de hoogte van de interesse van Juventus in Javier Mascherano. De coach van Liverpool wil de Argentijnse middenvelder definitief inlijven, maar de eigenaren Tom Hicks en George Gillet werken vooralsnog niet mee. (Diverse Britse tabloids)

Benítez wil overigens zijn verdediging versterken met de Slowaak Martin Skrtel. De Spanjaard hoopt voor zes miljoen euro de verdediger te kunnen overnemen van Zenit Sint-Petersburg. (The Guardian)

In navolging van Artur Boruc (Celtic) en Heurelho Gomes (PSV) staat nu ook Bruno Fernandes in de belangstelling van AC Milan. De doelman van Internacional de Porto Alegre speelde de afgelopen maanden op huurbasis bij Flamengo. (O Jogo & Lance)

Ook Alexandre Doni geniet Milanese interesse, maar ziet een langer verblijf bij AS Roma ook zitten. De Braziliaanse goalie zal binnenkort een nieuwe aanbieding van de Giallorossi onder zijn neus geschoven krijgen. (La Gazzetta dello Sport)

Santos wil in de komende editie van de Copa Libertadores goed voor de dag komen. De Braziliaanse club wil middenvelder Dudu Cearense bij CSKA Moskou weglokken. (Sport Express)

José Manuel Pinto speelt met Celta de Vigo in de Segunda División, maar hoeft over belangstelling niet te klagen. Real Madrid wil hem contracteren als opvolger van de mogelijk vertrekkende Jerzy Dudek, terwijl Barcelona in hem de tijdelijke opvolger van de zwaargeblesseerde Albert Jorquera ziet. (Diverse Spaanse media)

Rio Mavuba sluit een vertrek bij Villarreal niet uit. De Franse middenvelder komt vaker niet dan wel voor in de plannen van Manuel Pellegrini. Lille en Paris Saint-Germain hebben inmiddels interesse getoond. (L’Equipe)

Anthony Vanden Borre kan een vertrek bij Fiorentina uit zijn hoofd zetten. De Belgische international komt nauwelijks aan spelen toe, maar mag van het bestuur niet tussentijds vertrekken. Parma, PSV en OLympique Marseille werden genoemd als mogelijke bestemming. (La Gazzetta dello Sport)

AS Monaco wil het middenveld versterken. De Monegasken hebben Emre Belözoğlu (Newcastle United) en Tiago Mendes (Juventus) op het oog. (L’Equipe)

Paris Saint-Germain is nog altijd de voornaamste kandidaat om Fred van Olympique Lyon over te nemen. De Braziliaanse aanvaller is de laatste dagen spoorloos en laat niets van zich horen. (Le Parisien)

Torino heeft belangstelling voor de Zweedse jeugdinternational Emra Tahirovic. De aanvaller speelt pas een half jaar voor Lille, dat hem vorig jaar zomer overnam van Halmstads BK. (L’Equipe)

Jan Koller heeft definitief een streep gezet door de interesse van Fulham. De boomlange aanvaller van AS Monaco hoopt dit weekeinde zijn transfer naar 1. FC Nürnberg af te ronden. (Le Monde)

Bolton Wanderers heeft al een opvolger op het oog voor de mogelijk vertrekkende Nicolas Anelka: Djibril Cissé (Olympique Marseille). (The Sun)

In Spanje is men echter een andere mening toegedaan. De Engelse laagvlieger zou een bod van zeven miljoen euro voorbereiden om Javier Saviola te verlossen van Real Madrid. (Marca)

Real Madrid had belangstelling voor Dimitar Berbatov, maar de aanvaller van Tottenham Hotspur heeft reeds een mondeling akkoord met Chelsea. De Londenaren maken 52 miljoen euro over aan de stadgenoot. (Marca)

Tottenham heeft ook een doelwit van Real Madrid op het oog: David Villa. De aanvaller van Valencia moet het vertrek van Berbatov opvangen. (Marca)

Jerzy Dudek kan in de Premier League aan de slag. Zowel Manchester City als Wigan Athletic hebben belangstelling voor de doelman van Real Madrid, die met oog op het komende EK weer aan spelen wil toekomen. (Daily Mirror)

Real Madrid zou Real Madrid niet zijn als het nog meer kandidaten in de agenda zou hebben staan: Mirko Vucinic (AS Roma) en Klaas-Jan Huntelaar (Ajax). (Marca)

Overigens staat Royston Drenthe ook in de belangstelling van Tottenham. Trainer Juande Ramos is van mening dat de Rotterdamer uiterst geschikt is voor het Engelse voetbal. (Diverse Spaanse media)

Daarnaast zal het Real Madrid geen moeite kosten om af te komen van Javier Balboa en Roberto Soldado. Balboa staat in de belangstelling van Real Zaragoza, terwijl Benfica-coach José Antonio Camacho gecharmeerd is van Soldado. (AS)

Fulham hoopt met vier miljoen euro Harry Kewell bij Liverpool weg te kunnen lokken. (Daily Mail)

Obafemi Martins lijkt deze maand bij Newcastle United te vertrekken. Aston Villa en Manchester City hebben inmiddels officiële interesse getoond in de Nigeriaan. (The Independent)

In navolging van Sergio Ramos wil nu ook Robinho een salarisverhoging. De aanvaller van Real Madrid is niet tevreden over zijn jaarsalaris van twee miljoen euro en dreigt met een vertrek. (Sport)

Overigens is Real Madrid druk bezig om in te spelen op een eventueel vertrek van Sergio Ramos. Daniel Opare, een zeventienjarige Ghanese verdediger van Ashanti Gold, staat op het punt om een contract te tekenen. (AS)

Chelsea wil zich ook versterken met Giovani dos Santos. Barcelona heeft inmiddels een bod van vijftien miljoen euro ontvangen. (The Sun)
pi_55791360
52 Miljoen voor Berbatov
pi_55791672
quote:
'Lodewijks in beeld bij PSV'

Volgens het Eindhovens Dagblad is Patrick Lodewijks een van de twee kandidaten bij PSV om Joop Hiele aan het einde van het seizoen op te volgen als keeperstrainer. Lodewijks is nu keeperstrainer bij Feyenoord. Het contract van Hiele loopt bij PSV aan het einde van het seizoen af. Naast Lodewijks zou ook Segers in beeld zijn bij de Eindhovenaren.
  zaterdag 5 januari 2008 @ 13:04:29 #207
44536 oYo
Coituri te salutant!
pi_55792245
Stoica is ook beschikbaar: http://www.voetbalprimeur.nl/index.php?t=news&id=66673&c=1

Wie heeft nog een goede nr 10 nodig?
  zaterdag 5 januari 2008 @ 13:06:44 #208
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_55792292
quote:
Op zaterdag 5 januari 2008 13:04 schreef oYo het volgende:
Stoica is ook beschikbaar: http://www.voetbalprimeur.nl/index.php?t=news&id=66673&c=1

Wie heeft nog een goede nr 10 nodig?
Weliswaar eentje die je altijd moet opstellen en constant de bal moet toespelen , en vooral niet mag eisen dat hij altijd voluit gaat op training of zelfs altijd aanwezig is. Of anders wordt 'meneer' nukkig ...

Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  zaterdag 5 januari 2008 @ 13:16:38 #209
44536 oYo
Coituri te salutant!
pi_55792482
Ook nog beschikbaar: Sergio Conceiçao

Die zou bij Ajax Perez op de bank zetten.
  zaterdag 5 januari 2008 @ 13:54:31 #210
146874 DANILXL
timeo danaos et dona ferentes
pi_55793226
als berbatov naar chelsea gaat komt milan in actie voor zowel drogba als shevchenko
woensdag 24 juni 2008 01:51 schreef clumsy_clown het volgende:
Je topics zijn kut. Die klacht bijvoorbeeld, is pure vervuiling.
pi_55793664
quote:
Op zaterdag 5 januari 2008 12:13 schreef Hertog_Martin het volgende:
52 Miljoen voor Berbatov
Belachelijk. Maar ja, als die gekken het er voor geven.....

Maar er zouden ook vertegenwoordigers van zowel Milan als Inter gesignaleerd zijn in Londen voor Berbatov.

V/d Vaart heeft een contractverlenging (a 4 miljoen per jaar) afgewezen, die gaat dus komende zomer voor relatief weinig weg bij HSV, bestemming zal naar het nu lijkt Valencia danwel Turijn worden.
Op kortere termijn, nu dus, denkt Juve aan Sissoko
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  zaterdag 5 januari 2008 @ 14:16:33 #212
111382 Ofyles2
Bestemming: onbekend
pi_55793667
In ieder geval moeten Portsmouth en Chelsea opschieten, voordat hun trainers intensief moeten puzzelen.
pi_55794139
quote:
Op zaterdag 5 januari 2008 13:16 schreef oYo het volgende:
Ook nog beschikbaar: Sergio Conceiçao

Die zou bij Ajax Perez op de bank zetten.
Nee hoor, bij Conceicao is het beste er al lang af...
  zaterdag 5 januari 2008 @ 14:46:04 #214
139407 jorienvdherik
Feyenoord KNVB Beker 07-08
pi_55794391
Ik zei het toch, Fred gaat naar PSG
pi_55794432
quote:
Op zaterdag 5 januari 2008 14:46 schreef jorienvdherik het volgende:
Ik zei het toch, Fred gaat naar PSG
Vooralsnog is Fred spoorloos
pi_55794535
Fred gaat dus eerst naar TomTom.
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  zondag 6 januari 2008 @ 02:49:56 #217
111382 Ofyles2
Bestemming: onbekend
pi_55816250
Dave Bus op stage bij Aberdeen.

Quinten Fortune kan een contract verdienen bij Sunderland.
  zondag 6 januari 2008 @ 03:07:37 #218
139407 jorienvdherik
Feyenoord KNVB Beker 07-08
pi_55816451
Saidi naar Sivasspor
quote:
Karim Saidi lijkt zijn carrière voort te kunnen zetten in Turkije. Sivasspor ziet wel wat in de Tunesiër, die bij Feyenoord nauwelijks aan speelminuten komt, aldus diverse Turkse media.

Feyenoord is bereid mee te werken aan een vertrek. De Tunesische verdediger komt dit seizoen niet voor in de plannen van trainer Bert van Marwijk.

In drie jaar tijd wist Saïdi tot zesenveertig wedstrijden te komen voor Feyenoord. Ook speelde hij een half seizoen op huurbasis voor Lecce. Dit seizoen kwam de verdediger nog niet in actie.

Sivasspor staat momenteel op een verrassende eerste plek in Turkije. De club moet deze positie echter wel delen met Fenerbahce.
  zondag 6 januari 2008 @ 03:09:52 #219
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_55816486
Dat moet je nog maar afwachten hoor. Turkse media.
  zondag 6 januari 2008 @ 03:12:30 #220
139407 jorienvdherik
Feyenoord KNVB Beker 07-08
pi_55816521
Daarom ook in het geruchten topic he
pi_55816532
Dos Santos (Barca) heeft de clubs voor het uitkiezen. Spurs, Chelsea en Man U schijnen het meest concreet te zijn.

  zondag 6 januari 2008 @ 13:19:28 #222
147271 fuckbuddy
Ken sent me
pi_55821252
quote:
Op zondag 6 januari 2008 03:12 schreef Cyberia18 het volgende:
Dos Santos (Barca) heeft de clubs voor het uitkiezen. Spurs, Chelsea en Man U schijnen het meest concreet te zijn.

Maar hij wilt nog een tijdje bij Barca blijven om te leren van de groten daar.
Die gaat nergens heen denk ik ook
Op vrijdag 5 oktober 2007 14:40 schreef BobRooney het volgende:
Volgens mij probeerde die invalide zelf een strijker af te steken, maar ging er iets fout.
  zondag 6 januari 2008 @ 13:26:16 #223
146874 DANILXL
timeo danaos et dona ferentes
pi_55821390
quote:
Op zondag 6 januari 2008 13:19 schreef fuckbuddy het volgende:

[..]

Maar hij wilt nog een tijdje bij Barca blijven om te leren van de groten daar.
Die gaat nergens heen denk ik ook
waarom zou je weggaan als je elke week je minuten pakt in een van de beste teams van de wereld
woensdag 24 juni 2008 01:51 schreef clumsy_clown het volgende:
Je topics zijn kut. Die klacht bijvoorbeeld, is pure vervuiling.
  zondag 6 januari 2008 @ 13:32:07 #224
44536 oYo
Coituri te salutant!
pi_55821516
quote:
Op zaterdag 5 januari 2008 14:47 schreef sjimz het volgende:

[..]

Vooralsnog is Fred spoorloos
Scheringa's plan B
  zondag 6 januari 2008 @ 14:47:17 #225
111382 Ofyles2
Bestemming: onbekend
pi_55823232
Christian Grindheim: Vålerngen IF -> SC Heerenveen.

Zuid-Afrikaanse talenten Kermit Erasmus en Philani Khwela komen Feyenoord versterken.

James Troisi (Newcastle United) wordt getest bij Roda JC.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')