182, 108 en 1524 resp.quote:Op vrijdag 14 december 2007 12:19 schreef iggy_in_the_house het volgende:
Passie, Daar Gaat Ze, Laat Me Nu Toch Niet Alleen
quote:...men beginne met een stevige portie met eigen handen gedraaide verse mayonaise. Om de mayonaise in kwestie af te werken hebben we een stevige frisse scheut citroensap toegevoegd. Vervolgens pletten we met een vork een hard gekookt ei fijn. Het ei vervoegt de mayonaise. En dan gaan we kruiderij toevoegen. We hakken peterselie en bieslook genadeloos fijn. Een beetje verse dragon. Of wat kervel mogen er ook bij maar ze zijn niet noodzakelijk. En dan hakken we een paar kleine zure augurkjes en wat kappertjes in piepkleine stukjes. Vervolgens snijden we geen ui maar wel een sjalotje in zeer kleine stukjes. Peterselie, bieslook, augurkjes, kappertjes en sjalot worden dan onder de mayonaise gemengd...
quote:Op vrijdag 14 december 2007 12:34 schreef ElizabethR het volgende:
Tartaarsaus!!
Ik krijg in ene zin in vis!!
Geen Schot, of uberhaupt Europeaanquote:Op vrijdag 14 december 2007 12:53 schreef MadMaster het volgende:
Laat ik dan maar een poging doen met Robert Burns...
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |