Muck | dinsdag 13 november 2007 @ 15:05 |
Linkje naar het vorige deel: Wat eten en drinken we vandaag #80![]() | |
Muck | dinsdag 13 november 2007 @ 15:06 |
ik gooide de vorige vol met deze post:quote: | |
coltje87 | dinsdag 13 november 2007 @ 15:17 |
quote:Dat ook ja. Ik kwam online nog wat lekkers tegen, penne met rucola, mozzarella, pijnboompitjes, pesto en cherrytomaten. Denk dat dat het nu echt gaat worden. | |
OA | dinsdag 13 november 2007 @ 15:20 |
Een dubbelzout dropje en ik ga zo warme sjokiemel maken! ![]() | |
motorbloempje | dinsdag 13 november 2007 @ 15:20 |
ik heb dorst, maar zit op school ![]() zo maar even flesje water halen dan ![]() | |
Muck | dinsdag 13 november 2007 @ 15:22 |
quote:dubbelzoute drop ![]() | |
SpotlessMind00 | dinsdag 13 november 2007 @ 15:26 |
Vanavond lekker bami ![]() | |
Blues | dinsdag 13 november 2007 @ 15:54 |
Boodschappen gedaan tussen de buien door, not ![]() 35% wortels/broccoli, stoomaardappeltjes bij de gebakken of gefrituurde ![]() ![]() ![]() | |
thedude0 | dinsdag 13 november 2007 @ 15:59 |
net wat kruidnoten gegeten | |
minilotje | dinsdag 13 november 2007 @ 16:21 |
Bruin bolletje met kalfsragout. ![]() | |
motorbloempje | dinsdag 13 november 2007 @ 16:23 |
wát eet jij veel op een dag ![]() ![]() ![]() ![]() | |
theKiD | dinsdag 13 november 2007 @ 17:44 |
Over 3 minuten, tortellini al Fromagio met gehakt en een sausje. Toetje word echte boern-yoghurt met aardbeiensaus en muesli ![]() ![]() | |
Shirley | dinsdag 13 november 2007 @ 17:45 |
Op het vuur staat nu: -Broccoli -Gebakken aardappelpartjes met bieslook. -Saucijzenworstjes Over 5 minuten op m'n bord! ![]() | |
Tezz | dinsdag 13 november 2007 @ 18:11 |
Ik ging naar de keurslager voor zo'n lekker gegrild kippetje, maar die waren op. Dus werden het spareribs! Heerlijk..........................niet zo lekker als zelfgemarineerd, maar zeker goed te doen. Daarbij huzarensalade met rauwkost. En eigenlijk stokbrood met kruidenboter, maar dat was ik vergeten in de oven te doen dus dat hebben we er maar bijgedacht. | |
golfer | dinsdag 13 november 2007 @ 18:35 |
quote:Het begint al lekker te ruiken vanuit de keuken, schat. ![]() | |
Qwea | dinsdag 13 november 2007 @ 18:43 |
ik moet nog wat eten. Geen flauw idee wat btw ![]() heb nu een banaaaaan ![]() | |
KiwiTjuHh | dinsdag 13 november 2007 @ 18:54 |
Zo een glas chocolademelk light ![]() | |
vogelkooi | dinsdag 13 november 2007 @ 19:32 |
pepernoten. | |
motorbloempje | dinsdag 13 november 2007 @ 20:29 |
die massala wraps waren erg jum ![]() en nu zo lekker een bakje thee ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Isegrim | dinsdag 13 november 2007 @ 20:37 |
Kapsalon met asociaal veel knoflooksaus. ![]() | |
Qwea | dinsdag 13 november 2007 @ 20:56 |
banaan. Kun je die kapsalon ook toevallig in Den Helder bestellen? ![]() Ik wil ze graag proberen, maar hier in Emmen zijn ze niet te krijgen ![]() | |
Isegrim | dinsdag 13 november 2007 @ 21:07 |
Geen idee. Kom maar eens langs in R'dam om er eentje te proberen. ![]() | |
Qwea | dinsdag 13 november 2007 @ 21:10 |
quote:ik kom helaas nooit in Rotterdam ![]() Heb je enig idee wat er allemaal in/door zit afgezien van patat,knoflook en shoarma? | |
motorbloempje | dinsdag 13 november 2007 @ 21:31 |
kapsalon ![]() ![]() erg vet ![]() | |
Isegrim | dinsdag 13 november 2007 @ 21:32 |
Patat, döner kebab/shoarma, kaas, salade, knoflooksaus, sambal. ![]() | |
motorbloempje | dinsdag 13 november 2007 @ 21:32 |
wel lekker.... ![]() | |
Qwea | dinsdag 13 november 2007 @ 21:52 |
quote:Mooi, ik ga van het weekend mn eigen kapsalon maken ![]() Thnx ![]() | |
motorbloempje | dinsdag 13 november 2007 @ 21:55 |
Kweejaa ![]() ![]() ![]() | |
Qwea | dinsdag 13 november 2007 @ 21:56 |
Moblo ![]() OT ; Water | |
Shirley | dinsdag 13 november 2007 @ 22:04 |
Ooohh...kapsalon. Zo verdomd lekker. Daar heb ik al weken trek in, snel maar eens halen. | |
Isegrim | dinsdag 13 november 2007 @ 22:18 |
quote:Succes. ![]() ![]() | |
Qwea | dinsdag 13 november 2007 @ 22:23 |
quote:De turk uit de buurt heeft me met zn dönner kebab infectie in mn mondhoeken veroorzaakt ![]() No turkos voor Qwea. | |
Blues | dinsdag 13 november 2007 @ 22:46 |
Chi ![]() | |
Zonnestraaltje | dinsdag 13 november 2007 @ 23:48 |
Kopje winterthee en pepernoten. | |
Mirjam | woensdag 14 november 2007 @ 00:10 |
rood wijntje, van m'n broertje gekregen, best een lekkere heb zo trek in wat brood met een kaasje ![]() dus misschien ga ik dat maar doen ![]() | |
MissHobje | woensdag 14 november 2007 @ 07:20 |
net een bak thee met 2 plakken cake.. heerlijk slaapvoer ![]() | |
OA | woensdag 14 november 2007 @ 08:01 |
De eerste bak koffie van de dag! ![]() Goedemorgen trouwens! ![]() | |
Koningin | woensdag 14 november 2007 @ 08:30 |
Kopje koffie gehad net en een boterham met chocoladepasta. Op vanavond verheug ik me nu al ![]() ![]() | |
Muck | woensdag 14 november 2007 @ 11:34 |
hele, hele koude ijsthee ![]() vanavond de spareribs van shmoopy | |
DarkElf | woensdag 14 november 2007 @ 12:20 |
vanavond eten we dit Zometeen lunsjen: carpaccio met rucola, pijnboompitjes, olijven en kappertjes. | |
KiwiTjuHh | woensdag 14 november 2007 @ 12:59 |
Heb net een broodje naar binnen gekregen.. heel erg vervelend als elke slik pijn doet ![]() | |
Patries86 | woensdag 14 november 2007 @ 13:08 |
4 crackers 2x pindakaas, 2x smeerkaas Glas water | |
Fuente | woensdag 14 november 2007 @ 13:15 |
Vanavond wordt het een patatje, we gaan naar een concert en zijn daardoor al redelijk vroeg onderweg! | |
kabouter.muts | woensdag 14 november 2007 @ 15:14 |
ik ga vanavond schorseneren klaar maken | |
motorbloempje | woensdag 14 november 2007 @ 15:17 |
knolrapen, lof, schorseneren en prei! *zing* ik heb ![]() ![]() ![]() | |
ColdFeet | woensdag 14 november 2007 @ 15:42 |
quote:Masala wraps? Recept? Het klinkt goed!! Hier koffie, koffie en nog eens koffie. Ik ben moeee, na 2 nachten weinig slapen. DarkElf, kan ik je ertoe bewegen bij me in te trekken als huiskok? Jij eet altijd zo lekker ![]() | |
Qwea | woensdag 14 november 2007 @ 16:09 |
ik ga iets pasta achtigs eten. Wat weet ik nog niet. Morgen eten in Emmen ![]() ![]() | |
DarkElf | woensdag 14 november 2007 @ 16:21 |
quote: ![]() OT: kopje thee en spa rood voor de dorst. | |
Patries86 | woensdag 14 november 2007 @ 16:52 |
Patatje ofzo bij de arena (hebben concert in Heineken music hall en wordt zo opgehaalt) | |
motorbloempje | woensdag 14 november 2007 @ 16:59 |
quote:kip bakken met wat currypasta (massala-curry) groente meewokken en in een wrap gooien met wat tomatensaus bijvoorbeeld. Slalade ernaast, en ![]() | |
ColdFeet | woensdag 14 november 2007 @ 17:33 |
quote:Patak's? En wat voor tomatensaus? Wel een goeie. Lekker met sour cream of yoghurt, schat ik zo. | |
motorbloempje | woensdag 14 november 2007 @ 17:38 |
je kunt van die tomatensaus van patak kopen, maar denk dat je als je heel veel tijd hebt ook wat zelf kun fabriceren. Wij hadden dat pak gezien van Pataks, maar het gewoon zelf gemaakt, want daar heb je ook kipwraps van zeg maar ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 14 november 2007 @ 17:48 |
Chili ![]() | |
ColdFeet | woensdag 14 november 2007 @ 17:54 |
quote:Ik kook zelden met potjes & pakjes, maar voor patak's maak ik een uitzondering, dat spul smaakt echt goed! | |
motorbloempje | woensdag 14 november 2007 @ 18:04 |
Pataks is geweldig ![]() ![]() we hadden uit een pakje iets met kip-madras-achtigs, erg lekker ![]() ![]() vanavond eten we dus tagliatelle met roomsaus ![]() ![]() | |
Blues | woensdag 14 november 2007 @ 18:51 |
Mmmmmm ik heb zoooo lekker gegeten ![]() Basmatirijst, gegrilde aspergetips en gebakken kipblokjes met shiitake's met allerlei kruiden a la golfer erdoorheen ![]() Pataks, nog nooit gegeten! Ik ga me er eens in verdiepen. [ Bericht 7% gewijzigd door Blues op 14-11-2007 19:05:48 ] | |
Tezz | woensdag 14 november 2007 @ 19:01 |
Ik heb anderhalve supervette kleffe heerlijke loempia om van de chinees. Zonder sambalbij en zonder kroepoek (gader gemalen garnalen wie eet dat nou weer) | |
#ANONIEM | woensdag 14 november 2007 @ 19:14 |
Ziek, zwak en misselijk hier al dagen. En vanaaf moest ik ook nogeens alleen eten ![]() Toch nog een heerlijk maaltje in elkaar geflanst: Geroerbakte gamba's en tonijnfilet, met sjalotjes en tomaten, pijnboompitten en veulll knoflook en peper ( laat die mama maar even zweten ![]() De voorbereidingen: ![]() Dan de tonijn in blokjes in een marinade van olijfolie, geperste knoflook en veel gemalen peper laten trekken, onderwijl de pijnboompitten even geroosterd en de overige knoflook fijngehakt. ![]() De gamba's, tomaat en ui even in de wok met wat van de marinade van de tonijn, daarna de tonijn en fijngehakte knof erbij: ![]() ![]() Ondertussen de spinazie in fijne reepjes gesneden, op een bord gelegd met wat balsamico eroverheen, en daarop de gamba's,tonijn en de rest gelegd en wat pijnboompitjes eroverheen : ![]() [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 14-11-2007 19:17:08 ] | |
KiwiTjuHh | woensdag 14 november 2007 @ 19:24 |
Hebben vanavond kip siam gehad ![]() | |
Blues | woensdag 14 november 2007 @ 20:27 |
Lekker hoor SOL, en beterschap ![]() Koffieverkeerd met een ontbijtkoekie ![]() | |
Isegrim | woensdag 14 november 2007 @ 20:33 |
Kant-en-klare kip madras van AH. Naar m'n verzorgpaardje geweest, dus weinig tijd. | |
Qwea | woensdag 14 november 2007 @ 20:53 |
bitterkoekjes pudding | |
ColdFeet | woensdag 14 november 2007 @ 21:18 |
Tortilla's met stevig gekruid gehakt. Ontzettend veel jalapenos erbij en zelfgemaakte, niet al te mietige knoflooksaus ![]() Grote kop thee nu, ik ga zo slapen ![]() | |
Blues | woensdag 14 november 2007 @ 22:04 |
![]() | |
DarkElf | woensdag 14 november 2007 @ 22:04 |
![]() Dit is het (ietwat onscherpe) resultaat. en t was lekker ![]() Nu een glas Argentijnse Malbec | |
rena | donderdag 15 november 2007 @ 00:05 |
Serranoham uit het vuistje. ![]() | |
Blues | donderdag 15 november 2007 @ 00:08 |
quote:Ik wil dat ook ![]() Een chardoneetje voor het slapen gaan. | |
Isegrim | donderdag 15 november 2007 @ 08:35 |
quote:Wow, dat ziet er onwijs lekker uit. ![]() | |
motorbloempje | donderdag 15 november 2007 @ 08:38 |
hm... lekker DarkElf en SOL ![]() ![]() hier net 2 broodjes op, een met ham/kaas en een met ham/knoflookkaas ![]() ![]() en nu een kop koffie: via de toeristische route op 't werk aangekomen.. vanavond iets van BurgerKing wéér ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 15 november 2007 @ 08:48 |
quote:tnx! Hoog Catherijne heeft toch wel meer eettentjes dan alleen de BK? Laatste keer dat ik daar was, hebben we in een restaurant daar gegeten, was verder niets bijzonders, maar wel wat vullender dan de BK ![]() | |
motorbloempje | donderdag 15 november 2007 @ 08:50 |
we moeten vooral snel eten ![]() moeten naar Zoetermeer met de stoptrein want moeten naar de schouwburg daar ![]() ![]() | |
Isegrim | donderdag 15 november 2007 @ 09:03 |
quote:Idem. ![]() ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 15 november 2007 @ 09:05 |
quote:ohh leuk waar gaan jullie heen? (laatste X dat ik dus in Utrecht was, was omdat we daar naar het theater gingen: Mama Mia ![]() | |
motorbloempje | donderdag 15 november 2007 @ 09:08 |
quote:die mango chutney is idd ![]() ![]() @ SOL: Marjolein Meijers (een exlid van het duo 'De Berinis': Annie) ![]() ben zeer benieuwd. Mijn tante had kaartjes geregeld ![]() | |
SHE | donderdag 15 november 2007 @ 09:08 |
vanavond naar cynic dick; dus wrs wat in de stad eten. Morgen ga ik proberen een ham te vangen en in de oven te proppen...geen idee nog wat ik erbij moet gaan maken. | |
Isegrim | donderdag 15 november 2007 @ 09:09 |
quote:Ik heb pas ontdekt dat de Wah Nam Hong (grote Chinese supermarkt hier in R'dam) vrijwel dezelfde chutney verkoopt voor een fractie van de prijs. In heule grote potten. ![]() | |
motorbloempje | donderdag 15 november 2007 @ 09:25 |
hm.. wij hebben ook een oriental supermarkt.. kan daar eens kijken ![]() | |
Isegrim | donderdag 15 november 2007 @ 09:28 |
Ik ben nu eieren met spek aan het maken. Zin in een stevig ontbijt. ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 15 november 2007 @ 09:28 |
quote:oehh waar zit die ergens in R'dam? Wij gaan zaterdag naar heule grote toko in Delft, lekkere dingetjes inslaan ![]() | |
Isegrim | donderdag 15 november 2007 @ 09:37 |
quote:West-Kruiskade. Aan het begin bij Kruisplein. Toffe zaak. ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 15 november 2007 @ 09:43 |
quote:Kee, als het allemaal een btje meezit, gaan we daar ook nog even heen. Maargoed we gaan ookal naar de IKEA geloof ik ![]() | |
Blues | donderdag 15 november 2007 @ 09:44 |
Vanavond de authentieke Pasta Carbonara ![]() ![]() ![]() Is het al 6 uur ![]() | |
motorbloempje | donderdag 15 november 2007 @ 09:51 |
IKEA ![]() oh.. wacht.. dit is CUL ![]() OT: net kopje koffie gepakt ![]() | |
Koningin | donderdag 15 november 2007 @ 09:54 |
Ik ga vanavond uit eten, maar voel me niet zo lekker, dus ik weet niet of dat door gaat. Dan wordt het een simpele boterham thuis... | |
#ANONIEM | donderdag 15 november 2007 @ 10:10 |
quote: ![]() ![]() | |
iggy_in_the_house | donderdag 15 november 2007 @ 10:54 |
Vanavond erwtensoep en erna pannekoeken ![]() Nu: bak koffie (ik wil niet wakker worden) | |
DarkElf | donderdag 15 november 2007 @ 11:09 |
Op hoog Catherijne zit een chinees restaurant (waar je voor de luch ook heerlijk kunt dim summen trouwens...)... Vanavond hier biefstukjes, met spinazie, eitje en aardappelpuree en voor toe staan er net stoofpeertjes op. | |
KiwiTjuHh | donderdag 15 november 2007 @ 11:25 |
Vanavond bruinebonensoep ![]() Nu nog niks gehad.. ga nu even slapen en hoop dat ik daarna kan eten ![]() | |
minilotje | donderdag 15 november 2007 @ 11:52 |
DarkElf, ik zou bijna weer zin krijgen in zomer van die foto van jou.. Het is echter drie graden buiten, dus: Stoof! Ik ga karbonades ontdoen van bot, in stukjes snijden, zout, peper en en even aanbakken, en deze met pruimen (ook in stukjes), verse tijm, wat bouillon en en wat olijfolie onder een filodeegdakje in een ovenschaal stoppen. Een uur vredig pruttelen op 175 graden, en tadaah: een sappig zoet varken! Als ik ergens vijgen kan vinden vandaag, dan eten we die als toetje. quote:Laat het weten! Ik wil zondag wel een ham, en weet het verder ook nog niet. | |
Isegrim | donderdag 15 november 2007 @ 13:14 |
Een boterruitje. ![]() | |
4EverBlackEyed | donderdag 15 november 2007 @ 13:25 |
Amerikaanse pannenkoeken met stroop. | |
ColdFeet | donderdag 15 november 2007 @ 13:30 |
quote:Shakies: lekkere soep. Van die gepureerde, vers smakende meuk tjokvol groente. Neem je er een goed belegde bagel bij? Ik werk vandaag thuis; zometeen eens even iets maken voor na het sporten, wat ik dan alleen hoef op te warmen. 'k Heb eigenlijk wel zin in DE's mexicaanse soep. maar we hebben gister ook al mexicaansig gegeten. Maar ik ben wel ultiem dol op kidneybonen.... Hmmm, dilemma. | |
DarkElf | donderdag 15 november 2007 @ 13:37 |
Net een broodje kaas en hesp op met sla ei augurk en dat soort zooi, en erbij een glas vers geperste rode grapefruitsap. | |
Koningin | donderdag 15 november 2007 @ 13:42 |
Ga toch maar lekker uit eten, voel ik me gelijk misschien wat beter. | |
motorbloempje | donderdag 15 november 2007 @ 13:45 |
![]() ![]() ![]() nu MOET ik vanavond wel wat gezonds halen ![]() ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 15 november 2007 @ 13:46 |
Vanvond: Soep vooraf, stokbrood met sate en salade, en als toetje wat yoghurt ![]() En net als lunch (elke donderdag) : surinaamse broodjes ![]() [ Bericht 33% gewijzigd door #ANONIEM op 15-11-2007 13:47:02 ] | |
Tezz | donderdag 15 november 2007 @ 14:48 |
Jaja ik heb er de hele week op moeten wachten, maar eindelijk heeft mijn man late dienst vandaag dus kan ik de ranzige Macaroni&Cheese van Muck maken!!!!!!! Maar dan niet uit een pakje maar gewoon zelf wat klooien......(en ik doe er stiekum ook ham en champ's en bieslook bij...). Maar wel lekker veul kaas en een korstje.....................joepiedepoepie ![]() ![]() (mijn man heeft het gehad met mijn kaas-fetish, dus vandaar dat ik moest wachten totdat hij eens niet thuis at. Maar hij zal niet klagen, ik heb een lekkere sparerib in zijn tas geduwd vanmorgen) | |
ColdFeet | donderdag 15 november 2007 @ 14:59 |
Ik ben eruit. Het wordt kip tikka masala (met dank aan MoBlo voor de inspiratie ![]() Nu nog even bedenken of ik chapati's ga maken of dat ik gewoon libanees brood koop... | |
PyTh | donderdag 15 november 2007 @ 16:16 |
quote:Zonder Room toch mag ik hopen? ![]() | |
motorbloempje | donderdag 15 november 2007 @ 16:30 |
met room ![]() | |
rena | donderdag 15 november 2007 @ 16:41 |
Warme chocolademelk met slagroom ![]() | |
Isegrim | donderdag 15 november 2007 @ 16:49 |
quote:Oh, er is van alles lekker bij linzen... Gember, komijn, garam massala, hing, mosterdzaad, gedroogde chilipepertjes, rozijnen (ja, echt ![]() | |
ColdFeet | donderdag 15 november 2007 @ 16:57 |
quote:Ja natuurlijk! Ik heb nog een potje zelfgemaakte garam masala! Thanks! | |
Tezz | donderdag 15 november 2007 @ 17:29 |
Tralalalala Macaroni&Cheese (ik ben zo gelukkig)![]() Tralalalala schijt aan Sonja tralalala ![]() | |
Isegrim | donderdag 15 november 2007 @ 17:32 |
Oeh, ziet er goed uit. ![]() | |
KiwiTjuHh | donderdag 15 november 2007 @ 17:34 |
Heb gelukkig kunnen eten net ![]() ![]() | |
ColdFeet | donderdag 15 november 2007 @ 17:51 |
Ik krijg morgen vrienden te eten, maar heb dan niet zoveel tijd om te koken, dus doe ik het vandaag. Provencaalsachtige stoofpot. Rundvlees met sjalotjes en rode wijn staan nu te sudderen, met tijm en laurier. in de loop van de avond gaan daar nog spekjes bij, zilveruitjes, paprika's, en puy-linzen. Experimentje, dus ik hoop maar dat het lekker wordt. Zo ook nog even stoofpeertjes maken. | |
DarkElf | donderdag 15 november 2007 @ 17:53 |
Heb nu een glas rode wijn en ga nu even het vocht van de stoofpeertjes inkoken tot een hele dikke uberlekkere stroop ![]() | |
Isegrim | donderdag 15 november 2007 @ 18:07 |
Ik heb een steenoven-pizzabodem gekocht en die ga ik lekker beleggen met véél tomaat, ananas, pesto en véél kaas. ![]() | |
ColdFeet | donderdag 15 november 2007 @ 18:09 |
quote:Welke smaakmaker gebruik jij zoal voor stoofpeertjes? Hier een bakje zelfgemaakte appelmoes met crème de peche ![]() | |
DarkElf | donderdag 15 november 2007 @ 18:13 |
rode port! kaneel en wat vanillesuiker. daarna inkoken en binden met een maizena/water papje. | |
Isegrim | donderdag 15 november 2007 @ 18:26 |
Ik doe ook nog kruidnageltjes in de stoofpeertjes. ![]() | |
DarkElf | donderdag 15 november 2007 @ 18:31 |
das wel een idee voor volgende keer, die zal niet te lang op zich laten wachten: ik ben dol op stoofpeertjes... Die geur alleen al ![]() | |
Isegrim | donderdag 15 november 2007 @ 18:31 |
Ja, ik weet het. ![]() | |
Mikkie | donderdag 15 november 2007 @ 18:38 |
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. - [ Bericht 83% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 20:45:12 ] | |
Mirjam | donderdag 15 november 2007 @ 18:42 |
quote:dat ziet er heel goed uit, hoe heb je dat gemaakt? | |
Mikkie | donderdag 15 november 2007 @ 19:14 |
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. - [ Bericht 91% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 20:45:12 ] | |
Blues | donderdag 15 november 2007 @ 19:15 |
quote:Wat is een carbonara zonder room pythje ![]() Mét room, maar wel halvaroom ![]() Het was echt heerlijk, en té snel en té veel gegeten natuurlijk ![]() Tezzy dat zag er lekker uit, enneh Sonja wie? ![]() Bakkers kunnen goed zingen, geen dieëten voorschrijven ![]() | |
Tezz | donderdag 15 november 2007 @ 19:20 |
quote:Nou eigenlijk is het zooooo simpel: anderhalf ons beenham in reepjes in de pan met twee gesnipperde rode uien, een teentje knoflook en plakjes champignon. Macoroni koken en in een ovenschaal doen met de ham prut. Dan een dikke bechamel maken met anderhalf zakje geraspte kaas erdoor, dat over de macaconi en een korstje maken van paneermeel, kaas en boter. Zoooooooo simpel, zooooooooo ranzig, zoooooo machtig maar oh oh oh wat is het lekker! Mag niet van Sonja en het valt bij mij ook in de categorie troostvoedsel, maar heerlijk op z'n tijd! | |
Blues | donderdag 15 november 2007 @ 19:25 |
![]() | |
Tezz | donderdag 15 november 2007 @ 20:20 |
Lekker Bluezz!!! Ik eet nu wat yoghurt met een handje Cruesli Winterrijk (wat is die lekker zeg!) | |
Xennia | donderdag 15 november 2007 @ 21:07 |
Papardelle met zalm, boursin, verse bieslook, cherrytomaatjes en oude kaas | |
Mirjam | donderdag 15 november 2007 @ 21:08 |
quote:njam njam njam ![]() oe maak je die bechamel,uit een zakje ofzo? ik heb hutspot met een gehaktbal gegeten ![]() | |
Tezz | vrijdag 16 november 2007 @ 07:30 |
quote:Standaard bechamel: flinke eetlepel boter laten smelten, daarbij flinke lepel bloem en dan met een garde tot een dik papje roeren en een beetje laten 'garen'. Dan melk er bij gieten beetje bij beetje totdat je de juiste dikte hebt. Peper, zout en nootmuskaat erbij en voila. Ik gebruik wel altijd volle melk, dan krijg je een romige saus. En nu zit ik aan mijn standaard ontbijt: kopje senseo met sigaretje! | |
Fuente | vrijdag 16 november 2007 @ 08:12 |
2 boterhammen kaas zometeen. En vanavond lekker lasagne. | |
Koningin | vrijdag 16 november 2007 @ 08:20 |
Vanmorgen kommetje yogurth met musli. Nu kopje koffie. Vanavond nog geen idee. | |
motorbloempje | vrijdag 16 november 2007 @ 10:52 |
ooooooooooooh lasagne.. ![]() dat is wel iets voor morgen ![]() ![]() vanavond eten wij chinees wrsch, en dan morgen en zondag groen-voer enzo.. dus groente lasagne ofzo.. hm.. dat moet lukken. Lekker met courgette en spinazie en champignons ofzo? ![]() | |
motorbloempje | vrijdag 16 november 2007 @ 10:54 |
quote:oooooooooooooow, dat ziet er lekker uit!!!!!!!! ![]() gelukkig zijn ![]() ![]() OT: melk en net twee minipistoletjes op ![]() | |
KiwiTjuHh | vrijdag 16 november 2007 @ 11:17 |
Wij gaan zo pannenkoekjes bakken ![]() | |
DarkElf | vrijdag 16 november 2007 @ 11:57 |
net een ![]() ![]() en vanavond maak ik stamppot rauwe andijvie ![]() | |
SHE | vrijdag 16 november 2007 @ 12:25 |
Ik zit aan de zalm; vrijdag he voor manlief heb ik om de hoek bij de broodjeskunstenaar 2 pistoletjes ( kip en mango chutney + pastrami en zuurkool ) gehaald . Vanavond lekker simpel want we zijn aan het bijkomen van een avondje doorzakken. Spicey wedges + tandoori chicken zal het worden. | |
ColdFeet | vrijdag 16 november 2007 @ 12:27 |
quote:Jahhh! Ik heb dus gisteren stoofpeertjes gekookt met een hele fles port, een vanillestokje en een kaneelstokje. Verder geen suiker ofzo. Toen de peertjes eruit, en de port laten inkoken tot ongeveer 1/8 van het volume. Dus dat is nu een fantastische, dikke, zoete stroop ![]() Vanavond stoofpeertjescrumble met een grote bol roomijs met daarover een scheut warme portsiroop ![]() Nu, hoe saai, knackebrot met roomkaas en komkommer. | |
Tezz | vrijdag 16 november 2007 @ 13:38 |
quote:OMG. Ik krijg zowat een orgasme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() En ik eet vanavond gewoon het restant van de macaronischotel van gisteren. | |
Mikkie | vrijdag 16 november 2007 @ 14:00 |
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. - [ Bericht 83% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 20:45:12 ] | |
Frappelsien | vrijdag 16 november 2007 @ 18:40 |
Heb een broodje gezond gemaakt ![]() | |
Trusten | vrijdag 16 november 2007 @ 18:45 |
Unox soep in zak; Romige tomaat met een kaasuienbol ![]() | |
Martijn_77 | vrijdag 16 november 2007 @ 18:57 |
Broodjes met garnalensalde en surimi | |
uniekhoorn | vrijdag 16 november 2007 @ 21:48 |
Vanavond een rollade gebakken, daarbij ovenfrites, champs en sla. Van het overgebleven vlees wordt vanavond nog geknabbeld of komt dit weekend wel op brood. Morgen eten we sowieso subway ![]() | |
Stereotomy | vrijdag 16 november 2007 @ 21:49 |
![]() Risotto a la Stereo ![]() | |
ColdFeet | vrijdag 16 november 2007 @ 23:00 |
Mmmm Stereo, wat zit er zoal doorheen? Hier dus de provencaalse runderstoof: riblappen gebakken met gesnipperde sjalotjes en verdronken in een liter rode wijn. Daarbij uitgebakken spekjes, een flinke handvol knoflooktenen, liefderijk gepelde zilveruitjes ( ![]() ![]() Daarbij vers stokbrood met een snel zelfgemaakte basilicum-knoflookboter. Toetje was stoofpeertjescrumble met slagroomijs en vanille-portsiroop. Met van die leuke kleine zwarte vanillestippeltjes ![]() Soms vind ik echt dat ik zo lekker kan koken hè ![]() | |
DarkElf | vrijdag 16 november 2007 @ 23:06 |
quote:goddamnit dat klinkt lekker ![]() | |
Stereotomy | vrijdag 16 november 2007 @ 23:36 |
quote:Sjalotjes, rode ui, Shii-take, kastanjechampignons, oesterzwammen, met droge witte wijn en rundvleesbouillon. | |
Mini_rulez | zaterdag 17 november 2007 @ 00:53 |
Lekker makkelijk gedaan vanavond: spare ribs (kant en klaar) met ovenfrietjes. Daarna nog een Baileys met ijs. ![]() | |
Xennia | zaterdag 17 november 2007 @ 01:07 |
Kibbeling met patat en salade. Nu een appelflap | |
golfer | zaterdag 17 november 2007 @ 01:15 |
Bakkie opgewarmde nasi met een glaasje whisky. ![]() | |
Isegrim | zaterdag 17 november 2007 @ 09:46 |
Notenrozijnenbrood met roomboter + water met citroen. ![]() | |
minilotje | zaterdag 17 november 2007 @ 09:48 |
Over twee uurtjes op tafel, voor de tv: chocoladekruidnoten, speculaas, marsepein, chocolademunten en chocoladeletters! Ik weiger me al in oktober te vergrijpen aan Sinterklaassnoep, maar vanaf de Dag van de Intocht mag het! ![]() | |
Isegrim | zaterdag 17 november 2007 @ 09:55 |
Bij ons is er al anderhalve kilo kruidnoten & pepernoten door hoor. ![]() | |
Mini_rulez | zaterdag 17 november 2007 @ 10:04 |
Broodjes met kaas, tomaat en ei voor vriendje en met avocado en tomaat voor mij. Met een kopje cappuccino. Weekend. ![]() | |
minilotje | zaterdag 17 november 2007 @ 10:05 |
quote:Hier niet. Hoe lekker ik het ook vind, ik ben een reusachtig liefhebber van de Sinterklaastraditie. Wachten met Sinterklaassnoep tot -ie ook daadwerkelijk weer in het land is maakt het veel specialer (en stiekem ook lekkerder ![]() ![]() | |
Isegrim | zaterdag 17 november 2007 @ 10:06 |
Ah. Ik link pepernoten niet echt aan Sinterklaas verder, ik vind ze gewoon lekker. ![]() | |
lies1947 | zaterdag 17 november 2007 @ 10:13 |
we gaan vanavond uit eten bij de maxicaan met zoon en zijn vriendin. gezellig!!!!!! morgen spaghetti bolognese.mmmmmm!!!!!!!!! | |
SHE | zaterdag 17 november 2007 @ 10:17 |
quote:~ Kun je dit recept uitschrijven? *knippert lief met wimperts* ![]() Dan kan ik weer met andermans eer pronken ![]() | |
Martijn_77 | zaterdag 17 november 2007 @ 10:47 |
Broodjes met garnalensalade | |
Anubis1984 | zaterdag 17 november 2007 @ 12:13 |
Vanavond een receptje waar ik hiervan ergens een linkje zag staan. Rundvlees met knoflook, supermakkelijk alles rauw in een schaal gooien en in de oven ![]() | |
DarkElf | zaterdag 17 november 2007 @ 12:56 |
![]() ![]() | |
Fuente | zaterdag 17 november 2007 @ 12:59 |
Vanmiddag pepernoten maken met dochterlief. Vanavond: Victoriabaarsfilet met zelfgemaakte pesto in de oven, en een ciabatta met zelfgemaakte knoflookboter erbij. En ik denk nog iets van een salade. | |
Frappelsien | zaterdag 17 november 2007 @ 13:08 |
Zuurkoolstampot ![]() | |
Muck | zaterdag 17 november 2007 @ 13:21 |
net een wit broodje met knakworst op ![]() voor vanavond heeft mijn moeder bonensoep gemaakt, maar daar heb ik echt zo ontzettend geen zin in he ![]() | |
SHE | zaterdag 17 november 2007 @ 14:09 |
manlief wilde gisteren perse burgers ![]() Dus de tandoori is een dag opgeschoven. Kip tandoori dus; ga ik affikken op de BBQ Daarbij heb ik rijst gekookt met safraan en massala. Rijst opgebakken met een snuf kurkuma, beetje gedroogde en fijngesneden chilipepertjes, veel zwarte peper en vanavond gaat er nog wat munt doorheen. Ik vond nog een zakje sperziebonen in de koeling en die staan in mijn ![]() ![]() Overdag koken is zoveel leuker dan s'avonds. Nu; koffie en een dikke plak mortadella ![]() | |
SHE | zaterdag 17 november 2007 @ 14:10 |
quote:Bonensoep is zooo lekker! Mijn paps maakt 'm altijd met zout vlees. Goddelijk! Ik ben dol op bonensoep; kan het echt elke dag wel eten. Jammer genoeg verdraag ik bonen voor geen meter dus ik eet het zelden. Gezegend ben je! | |
motorbloempje | zaterdag 17 november 2007 @ 14:10 |
tijdens de intocht van snieklaas lekker ontbeten, en nu even 'huiswerk' doen ![]() ![]() | |
Muck | zaterdag 17 november 2007 @ 14:23 |
quote:je mag het zo van me hebben ![]() ik vind er echt bar weinig aan. Erwtensoep vind ik op zijn tijd heel lekker, maar dit.... ![]() | |
Blues | zaterdag 17 november 2007 @ 14:27 |
Vandaag kaasfondue ![]() 4 dl droge witte wijn 300 gram Emmentaler 300 gram Gruyère 35 cl Kirsch 4 gram maizena nootmuskaat peper Wrijf het pannetje, caquelon, in met het knoflookteentje; doe de wijn erin en verwarm het voorzichtig. Rasp de kaas en strooi die al "achten" draaiend in de wijn tot de kaas gesmolten is. Maak de maizena aan met de Kirsch en bind de fondue hiermee. Breng op smaak met een snufje peper en nootmuskaat. Voor een meer kruidige fondue vervang je de nootmuskaat door majoraan. | |
motorbloempje | zaterdag 17 november 2007 @ 14:31 |
bonensoep is ook niet mijn ding ![]() mn pa was er gek op, mn oma maakte het ook wel eens vers ![]() ik ben een groot fan van verse kippensoep ![]() ![]() | |
SHE | zaterdag 17 november 2007 @ 14:36 |
quote:In mijn nieuwe gietijzeren pan past dit ook goed. *noteert recept* Die Emmentaler laat ik eruit, want dat vind ik vieze kaas. Wat past er nog meer aan kazen in een fondue? En wat ga je erin doen? Ik begreep dat je doorgaans met brood erin zit te wrotten toch? Ik hou zo van kaas ![]() ![]() | |
motorbloempje | zaterdag 17 november 2007 @ 14:39 |
iemand nog een fonduepan te koop? ![]() Bij mijn ouders gaan we met kerst overigens 'Mongoolse Vuurpot' doen ![]() ![]() ![]() | |
Muck | zaterdag 17 november 2007 @ 14:59 |
quote:mijn moeder maakt het ook vers ![]() dat spul stond gisteravond al te prutten op het fornuis ![]() quote:huuu, dat ook al niet ![]() ik krijg er altijd hoofdpijn van (ik denk dat het iets psychisch is) en ik vind het ook echt gewoon niet lekker. en nou niet zeggen "maar die van mij is wel lekker" want daar trap ik niet meer in ![]() Dat zeggen ze allemaal, maar na er een heleboel geprobeerd te hebben, heb ik de conclusie getrokken dat ik het echt, écht heel vies vind ![]() quote:6 euro quote:wát ga je doen? klinkt tof, de pyromaan komt in me boven ![]() | |
motorbloempje | zaterdag 17 november 2007 @ 15:04 |
Mongoolse Vuurpot schijnt helemaal hip te zijn ![]() | |
Muck | zaterdag 17 november 2007 @ 15:05 |
quote:ziet eruit als chinese fondue.... | |
motorbloempje | zaterdag 17 november 2007 @ 15:09 |
ja, is een beetje in die categorie ja ![]() | |
uniekhoorn | zaterdag 17 november 2007 @ 15:29 |
Wij zijn niet naar subway gegaan maar gaan zo uit eten bij de Griek, daarna verjaardag ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 17 november 2007 @ 15:41 |
Hebben echt veul lekkers ingeslagen ![]() O.a. meloen gerold in parma-ham, gamba's gebakken in olijfolie en veulllll knof, pate-beaujolais met framboosjes, gerookte kipfilet op een bedje van rucola en koreander, afgemaAKt met balsamico en avacado gevuld met hollandse garnaaltjes. Ook ladingen fruit gekocht. De sinaasappels en grape-fruits heb ik al uitgeperst voor morgenochtend. Dan hebben we nog een paar dozen frambozen, een paar dozen aardbeien, meloen, een ananas, 4 peren, mandarijnen, (3 kilo ![]() Deel ervan ga ik zo even schillen en in stukken in de blender met yoghurt erbij om er nog een stevig sapje van te maken ![]() En het beste is dat ik alleen maar de verantwoordelijkheid heb over het fruit...de rest maakt vriendlief klaar ![]() [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 17-11-2007 15:42:25 ] | |
golfer | zaterdag 17 november 2007 @ 15:49 |
quote:Je vergeet nog even de Appenzeller die we er ook doorheen mengen, schat. ![]() | |
Blues | zaterdag 17 november 2007 @ 16:03 |
quote:Ik ook ![]() Appelzeller erdoor dan ipv die emmenthaler? Ik vind de combi van die 3 erg lekker, moet je anders eerst ff proberen? Wij dippen vandaag met stokbrood, gebakken kastanjechampies en even kort geblancheerde bleekselderij ![]() Wijntje erbij, heerlijk! | |
Anubis1984 | zaterdag 17 november 2007 @ 17:06 |
quote:Bovenstaande net in de oven geschoven, Laag ui, laurierblaadjes, 2 dikke lappen rundvlees erop, daarop 20 tenen knof, nog een laag ui, gesneden wortel, bouillon eroverheen en dat mag de komende anderhalf á twee uur stoven. Daarbij een simpele salade gemaakt, ook een gejat recept, maargoed. Komkommer in stukken, een brok Danish Blue eroverheen gekruimeld, 5 tenen knof fijngehakt erbij, beetje zwarte peper en scheutje olijfolie. Ff husselen en klaar ![]() | |
Isegrim | zaterdag 17 november 2007 @ 17:08 |
Konijn, aardappelpuree en spinazie. ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 17 november 2007 @ 17:14 |
Koe loe kai met satésaus ![]() | |
motorbloempje | zaterdag 17 november 2007 @ 17:34 |
vanavond lasagna met veul groenten (paprika, ui, wortel etc) en morgen een aardappelschotel met gehakt en veul groente met wat kaas ![]() | |
thedude0 | zaterdag 17 november 2007 @ 17:55 |
tomatensoep en stokbrood | |
ColdFeet | zaterdag 17 november 2007 @ 18:02 |
quote:Ongeveer wel ja. 1 kg riblappen in grove stukken snijden. Sjalotjes, iets van 300/400 gram denk ik, grof gesneden. Flinke kluit boter in de pan, sjalotjes even aanfruiten, vuur hoog, rundvlees snel bruin bakken, liter niet al te droge rode wijn erbij, iets van 15 tenen knoflook, wat laurierblad en tijm, en sudderen maar. Na een uurtje of twee 250 gram uitgebakken spekblokjes erbij. Oh ja, en de knoflook na verloop van tijd fijnwrijven tegen de wand van de pan, krijg je lekker dikke saus van ![]() Nog een uur later een pond gepelde zilveruitjes erbij. Weer een uur later grote stukken rode paprika op hoog vuur bakken in een beetje olie, tot het schilletje schroeiplekke vertoont. Roosteren kan ook. Dat er ook bij, en een klein blikje tomatenpuree en een eetlepel honing en een royale scheut pastis, en dan nog eens, zeg, twee uur sudderen. Volgende dag ongeveer 200 gram puy-linzen in ruim water net gaar koken, en onderwijl langzaam de prut opwarmen, linzen erbij, nog wat tijm, nog een scheutje pastis, peper en zout. Beetje peterselie erover... Lekker een stokbroodje soppen in de saus ![]() Ik gebruik geen gietijzeren pan, maar een zwarte chamotte, ook echt vre-se-lijk mooi ![]() Vanavond spaghetti carbonara. Met pancetta. Van die lekkere van Little Italy, nog steeds ![]() | |
Isegrim | zaterdag 17 november 2007 @ 18:39 |
Drie kilo konijn in de oven met tijm, pruimen en spek. ![]() | |
Mirjam | zaterdag 17 november 2007 @ 18:45 |
een bak lasagne van de aldi, lekker makkelijk ![]() ikheb vanmiddag op demarkt 2 geschilde ananassen gekoch, die gaan wedaarna lekerverorberen ![]() | |
Isegrim | zaterdag 17 november 2007 @ 18:46 |
quote:Die heb ik ook gekocht. ![]() ![]() | |
Miam | zaterdag 17 november 2007 @ 18:48 |
Straks 2 broodjes geitenkaas met van alles en nog wat erop. ![]() En ijsthee van de aldi. | |
Mirjam | zaterdag 17 november 2007 @ 18:52 |
nu ik dit topic doorlees, heb ik wéér zin in kaasfondue ![]() misschien van de week maar weer? ![]() | |
Blues | zaterdag 17 november 2007 @ 19:32 |
Het was zooooooooo lekkah.... wel wat veel Kirsch gebruikt voor de maizena *hips* ![]() | |
Xennia | zaterdag 17 november 2007 @ 22:59 |
Risotto met parmaham, prei, rucola, knoflook en kaassnippers. Toe hadden we chocolademousse met frambozen. Klinkt vreemd, maar de combinatie was erg lekker. | |
DarkElf | zaterdag 17 november 2007 @ 23:21 |
Wilde bospaddestoelen in bladerdeeg met een heerlijke saus ![]() Een trio van wild (hert, haas en fazant) met alles wat erbij hoort (appeltje met cranberries, stoofpeertjes, witlof met spekjes, spruitjes, heerlijke aardappetjes gratin) ![]() Chocolademousse ![]() En erbij een heerlijke zuid afrikaanse rode wijn ![]() | |
golfer | zondag 18 november 2007 @ 01:28 |
Nu nog even wat gevulde kerrie-eitjes gemaakt. ![]() | |
Miam | zondag 18 november 2007 @ 08:13 |
broodjes en koffie. | |
Isegrim | zondag 18 november 2007 @ 09:03 |
Flappie was heerlijk. ![]() ![]() | |
KiwiTjuHh | zondag 18 november 2007 @ 10:22 |
Net een broodje met ham en gekookt eitje gehad en een glas jus + koptje thee | |
#ANONIEM | zondag 18 november 2007 @ 10:39 |
Gisteravond heb ik bagels gebakken, en daar ga ik er nu eentje van opeten als ontbijt. ![]() Het is wel enorm veel werk zeg! Ze zijn wel lekkerder dan die uit de supermarkt.. misschien moet ik er maar gewoon een keer heel veel in één keer bakken en dan invriezen, zouden ze dan lekker blijven? | |
SHE | zondag 18 november 2007 @ 11:01 |
Soms lukt iets wat je bij elkaar verzonnen hebt, beter dan een kant en klaar recept. Zo ook de tandoori met spiked rice en massala boontjes. Die heb ik dan ook gehad als ontbijt ![]() Straks brunchen bij mams en nu macaroni maken voor manlief ![]() Bagels zien er prima uit; heb je een receptje? Ik ![]() | |
#ANONIEM | zondag 18 november 2007 @ 11:23 |
quote:Ja, ik ![]() ![]() ![]() Recept dat ik heb gebruikt: quote:De tweede keer rijzen heb ik iets korter gedaan, omdat het allemaal al zo lang duurde en ik honger had ![]() | |
motorbloempje | zondag 18 november 2007 @ 11:48 |
zien er goed uit, die bagels ![]() wij gaan zo weer aan de ovenpistoletjes (die van de euroshopper) met oa. ham, kaas, brie, knoflookkaas en hagelslag ![]() en vanavond dus iets van een aardappelschotel ![]() | |
minilotje | zondag 18 november 2007 @ 12:25 |
Zohee, die bagels wil ik ook wel een keer maken. Voor de kaasfonduers onder ons: maak alstjeblieft een keer de Mexicaanse versie die ik in het vorige topic gepost had (klik voor recept). Echt schandelijk lekker! Nu: kampioentjes met tartaar en sjalotjes. | |
Curiosity | zondag 18 november 2007 @ 12:30 |
Ik heb nu een restje chinese bami met een kipsateetje van gisteren, de dag erna smaakt het nog lekkerder. | |
Blues | zondag 18 november 2007 @ 13:31 |
Banaantje yoghurtje sappie. Heerlijk zo'n late brunch ![]() | |
borisz | zondag 18 november 2007 @ 13:32 |
Broodje Geitenkaas ![]() | |
Mikkie | zondag 18 november 2007 @ 13:38 |
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. - [ Bericht 85% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 20:45:13 ] | |
#ANONIEM | zondag 18 november 2007 @ 14:28 |
gisteraaf een hele avond voor/bij-gerechten gegeten: weet niet wat er in sommige dingen precies in is gegaan, aangezien het meeste door vriendlief is klaargemaakt:: We begonnen met gamba's gebakken in olijfolie met bergen knoflook: ![]() Daarna beaujolais-pate met een frambozenmoes op een bedje van rucola:: ![]() Toen een pittige mousse van avacado, stukjes avacado en hollandse garnalen op een bedje van ijsbergsla: ![]() Sjalotten en knoflook gepoft in port: ![]() Toen was het tijd voor een cocktail van framboosjes, wodka en rucola: ![]() Daarna meloen gewikkeld in prosciutto: ![]() Mijn ouders kwamen om een uur of 11 nog voor een borreltje en hebben nog mee kunnen genieten van gerookte kipfilet met een dressing van o.a. de olie met die bergen knoflook waar de gamba's in gebakken waren op een bedje van ijsbergsla en koreander: ![]() Daarna meloen die een paar uur in de port had gelegen, vergeten een foto te nemen ![]() Als afsluiter nog een keer gamba's in olie en knoflook: ![]() Daarna koffie afkomstig uit Indonesie met daarbij rumbonen en nog iets van chocolade. Zo dat was 'm wel geloof ik ![]() | |
valek | zondag 18 november 2007 @ 14:33 |
quote:Dat klinkt verschrikkelijk goed zeg. Heerlijk zo'n avond met zun tweetjes. | |
SHE | zondag 18 november 2007 @ 14:37 |
Ik zie de 'koreander' wel erg vaak voorbij komen. Misschien een idee het op zijn minst goed te schrijven: koriander; afgeleid van coriandrum. | |
motorbloempje | zondag 18 november 2007 @ 14:43 |
![]() | |
Moragh_DaughterofSune | zondag 18 november 2007 @ 14:44 |
Een kopje kruidenthee en crackers ![]() | |
motorbloempje | zondag 18 november 2007 @ 14:44 |
ziet er jummie uit SOL ![]() ![]() die gamba's ben ik erg benieuwd naar ![]() ![]() ![]() | |
uniekhoorn | zondag 18 november 2007 @ 16:21 |
OMG SOL, dat ziet er ongelooflijk heerlijk uit!! Ik ga zo beginnen met een stamppot zuurkool met speklapjes en rookworst... Tja, normaal eten moet ook eens ![]() | |
Golzuam | zondag 18 november 2007 @ 16:25 |
Vanavond pannenkoeken van mn lief ![]() | |
Mikkie | zondag 18 november 2007 @ 16:28 |
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. - [ Bericht 76% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 20:45:13 ] | |
golfer | zondag 18 november 2007 @ 16:58 |
Straks frietjes, gegrilde groenten/champignonsmix en een ribeye. ![]() | |
DarkElf | zondag 18 november 2007 @ 17:01 |
Ziet er heerlijk uit! ![]() Mijn ![]() Ben benieuwd al eet ik het toch niet ![]() | |
KiwiTjuHh | zondag 18 november 2007 @ 17:05 |
Gyros met champignons, sla en aardappeltjes in schil ![]() | |
Isegrim | zondag 18 november 2007 @ 17:18 |
Ik heb gister op de markt gedroogde aardbeien gekocht (nooit eerder gezien). Die zijn erg lekker, net twee op. ![]() Ik maak een tajine met lam, amandelen en abrikozen. Die maak ik vaak, want hij is gewoon erg lekker. ![]() Vandaag twee boeken gekocht: 'Koekje' (titel spreekt redelijk voor zich ![]() ![]() (bij Kookpunt geweest dus) | |
DarkElf | zondag 18 november 2007 @ 17:34 |
Het ruikt hier echt heel erg lekker ![]() dit is het recept van de Cantuccini voor de liefhebbers.. ![]() OT zometeen een lekker glas chardonnay ![]() ![]() | |
miss_dynastie | zondag 18 november 2007 @ 17:40 |
bloemkool met een kaassausje, gegrilde pangafilet en aardappelpartjes met knoflook en rozemarijn uit de oven ![]() | |
#ANONIEM | zondag 18 november 2007 @ 18:43 |
Suikerpinda's ![]() ![]() | |
Miam | zondag 18 november 2007 @ 19:08 |
ik heb gourmet gehad. stokbrood, sausjes, vlees, smoothies. heerlijk. | |
Weird- | zondag 18 november 2007 @ 19:41 |
Rode kool met appeltjes, spruiten met spek, een varkenshaasje en gebakken aardappelen met Hellmann's mayo ![]() | |
Curiosity | zondag 18 november 2007 @ 19:49 |
ik heb nu thee met melk en een overheerlijk stukje cheesecake, gemaakt onder de supervisie van Dr oetker ![]() | |
Xennia | zondag 18 november 2007 @ 20:03 |
Witlofschotel | |
grif | zondag 18 november 2007 @ 20:43 |
Roerbakmie met kip en garnalen (van scratch, dus geen Conimexdoosje) | |
DarkElf | zondag 18 november 2007 @ 21:37 |
warme cécémel ![]() ![]() | |
Golzuam | zondag 18 november 2007 @ 22:01 |
quote: ![]() | |
Mirjam | zondag 18 november 2007 @ 22:11 |
een stukje oude kaas, est ok, gisteren voor weinig op de markt gekocht heeft een curieus bijsmaakje, maar ik ga er maar vanuit dat hij verder wel ok is | |
motorbloempje | zondag 18 november 2007 @ 22:23 |
quote:na-apert ![]() ![]() was hier weer heerlijk ![]() | |
HaverMoutKoekje | zondag 18 november 2007 @ 22:36 |
ik heb vanavond zalm met zuurkool gegeten | |
DarkElf | maandag 19 november 2007 @ 07:19 |
Nu een glas fruitsap en wat witte druiven | |
KiwiTjuHh | maandag 19 november 2007 @ 07:38 |
Yoghurt met muesli! | |
Kuukske | maandag 19 november 2007 @ 07:41 |
quote:Dat. En vanavond gebakken aardappeltjes met groenten en een stukje vis of vlees. | |
Tezz | maandag 19 november 2007 @ 08:04 |
Nu cruesli Winterrijk (jammie) met melk en vanavond kookt mijn man. Dat wordt weer een verrassing dus.... | |
Miam | maandag 19 november 2007 @ 10:06 |
nu koffie en een stukje banketstaaf. ![]() | |
ColdFeet | maandag 19 november 2007 @ 10:58 |
quote:Ik heb zo'n ding ooit eens in een opwelling gekocht bij de toko, maar hij is te groot voor pasta en wontons, dus ik heb m nog niet gebruikt. Heb jij hét recept voor samosa's? Aii, Tezz sterkte vanavond, ik zal aan je denken ![]() Hier suf&saai, kwark met muesli. Tis dat ik weet dat het gezond is... Voor vanavond moet ik nog even nadenken. Gisteren soep gemaakt van pompoen met korianderzaad & chili en zoete aardappel, alles geroosterd in de oven, inclusief uien en knoflook. Best wel zoet! ![]() | |
Frappelsien | maandag 19 november 2007 @ 12:04 |
Spaghetti a la fraps! ![]() | |
Mini_rulez | maandag 19 november 2007 @ 12:30 |
Vanavond waarschijnlijk preistamppot met zo'n Valess-ding met Milner erin. Gisteravond hadden we om eens te proberen twee diepvriesmaaltijden van Iglo, kip in honing-mosterdsaus en zalm in mosterdsaus. Op zich best lekker, alleen was de saus nogal overheersend. Net yoghurt met cruesli en cappuccino op als ontbijt. Luie dag vandaag. | |
Moragh_DaughterofSune | maandag 19 november 2007 @ 13:20 |
Vanmiddag was 't stokbrood met pesto, mozarella en tomaat ![]() Vanavond spruitenstamppot met een gehaktbal ![]() | |
miss_dynastie | maandag 19 november 2007 @ 14:40 |
Zelfgemaakte pizza vanavond... voor mij met ham en champignons, voor hem met parmaham ![]() | |
Miam | maandag 19 november 2007 @ 14:53 |
cashewnootjes en ijsthee | |
Karrel_Laaglawaai | maandag 19 november 2007 @ 15:03 |
Spaghetti, met prei, spekkies, tomaat, rode ui en tomaat. | |
Isegrim | maandag 19 november 2007 @ 17:20 |
quote:Er zijn heel veel recepten voor samosa's, maar ik heb vast wel een lekkere. Volgt nog. | |
Deliah | maandag 19 november 2007 @ 17:38 |
Zalm uit de oven met stukjes tomaat en paprika en tomaat - mozarella salade ![]() ![]() | |
shmoopy | maandag 19 november 2007 @ 17:56 |
Ik heb een hele grote stapel pannenkoeken gemaakt. ![]() | |
ikwilookwatzeggen | maandag 19 november 2007 @ 17:57 |
Een bloemkool schotel uit de oven. Beetje sla erbij lekker simpel. | |
Muck | maandag 19 november 2007 @ 18:00 |
gekookte aardappeltjes, snijboontjes en een baconvink. das een soort slavink maar dan met bacon in plaats van spek en gemarineerd niet erg lekker eigenlijk ![]() | |
ColdFeet | maandag 19 november 2007 @ 18:05 |
quote:Zeker, heel internet staat er vol mee, maar ik heb er liever een die geproefd & beproefd is ![]() Ik maak masala wraps. Masalakip met ui, yoghurt en kikkererwten, in zo'n laffe prefab wrap. Geen zin om ze zelf te bakken. | |
motorbloempje | maandag 19 november 2007 @ 18:07 |
restje lasagna en een uitsmijter met tomaat ![]() | |
borisz | maandag 19 november 2007 @ 18:12 |
tomatensoep van Unox ![]() met een euroshopper 17cent stokbroodje ![]() | |
motorbloempje | maandag 19 november 2007 @ 18:18 |
dat zijn de lekkerste stokbroodjes ![]() | |
rena | maandag 19 november 2007 @ 18:20 |
Boerenkool met worst ![]() ![]() ![]() | |
borisz | maandag 19 november 2007 @ 18:22 |
quote:klopt die zijn erg ![]() | |
KiwiTjuHh | maandag 19 november 2007 @ 18:28 |
Gehaktbal, aardappelen en bloemkool gehad ![]() | |
minilotje | maandag 19 november 2007 @ 18:36 |
Ik wil weten wat SHE eet, want zelf weet ik het nog niet. OT: kroepoek. Knabbeldeknabbel. | |
SHE | maandag 19 november 2007 @ 18:45 |
SHE is gebonden aan de wensen van de man des huizes. Waar de man woon, draagt hij de kroon...zo ook in huize SHE. Meneer wil macaroni; meneer krijgt macaroni. En ik wil moussaka naar mama's recept, maar dat kan ik op mijn buikje schrijven. Ik heb geen aubergines en geen bloem meer. Ik ga de courgettes die nog liggen maar eens paneren en frituren ![]() Ik haat maandagen ![]() | |
Tezz | maandag 19 november 2007 @ 18:49 |
Manlief heeft weer eens gekookt en hij had er ditmaal wonder boven wonder eens geen potje van gemaakt. Het smaakte eigenlijk best goed. Een biefstuk met kruidenboter, gebakken aardappels en gewokte groentes. | |
SHE | maandag 19 november 2007 @ 18:56 |
Oh en Lot, hier nog een ideetje voor de ham! Is gemaakt en super ok bevonden...ham heeft sowieso iets zoetigs nodig en dit was precies goed. Geglaceerde ham met cajuin Ingrediënten deeg • 1 sjalotje • 1 stengel bleekselderij • 125 koude boter in kleine blokjes • 1 ei Bereiding Doe alle ingrediënten in een foodprocessor en laat kneden tot er zich een bal gaat vormen in de kom. Bekleed een ingevette taartvorm van 28 cm doorsnede met het deeg. Ingrediënten vulling • 2 eetlepels gesmolten en afgekoelde boter • 100 g lichtbruine basterdsuiker • 1 kleine winterpeen • 1 eetl.olie • 2 theel.cajuinkruiden • 2 eetl. abrikozenjam • 6 plakken achterham ong. 3 mm dik • 1 theel.bouillonpoeder • 1 eetl.buine basterdsuiker • 1/2 eetl.olie om in te vetten Bereiding Oven voor verwarmen op 200 graden. Sjalotje pellen en snipperen. Bleekselderij schoon maken, wassen en fijn hakken. Winterpeen schrappen en fijn hakken. In koekenpan olie verhitten en sjalot, bleekselderij en wortel in 4 minuten zachtjes beetgaar bakken. Pan van het vuur af en 1 theelepel kruiden en 1 eetlepel jam erdoor roeren. In een kopje rest van de jam en kruiden mengen. Schaal invetten. Plakken ham op plank uitspreiden, groentemengsel erop scheppen en plakken ham dubbel klappen.Gevulde hamplakken met openkant naar boven dakpans gewijs in schaal leggen bestrijken met kruidenjam mengsel. Tot gebruik in koelkast bewaren. 3/4 dl water aan de kook brengen en bouillonpoeder erdoor roeren. Bouillon langs de gevulde ham in de schaal schenken. basterdsuiker over de ham strooien. In het midden van de oven schaal plaatsen en in ca. 20 min heet laten worden. | |
SHE | maandag 19 november 2007 @ 19:01 |
en dit kon ik ook niet laten, die staat eind van de week op het menu. Ik kan jullie ZWEREN dat de combinatie ganzenvet, zuurkool en gewurztraminer ( echt een schitterende wijn! ) een krankzinnige combinatie is. Niet moeilijk, toch superlekker Zuurkool met Fazant Bak 200 g gerookt ontbijtspek in smalle reepjes. Verhit 1 el ganzenvet en fruit 2 uien (in reepjes). Voeg 500 g droge wijnzuurkool, 2 appels in blokjes, 3 kruidnagels, 2 laurierblaadjes en 1 el peperkorrels toe en schep om. Overgiet met een flinke scheut Gewurztraminer en laat het 3 kwartier afgesloten pruttelen. Maak in een vijzel zout, peper en 1 teen knoflook fijn en wrijf hiermee 2 fazanten van binnen en buiten in. Vul iedere fazant met een 1 geschilde appel en ui en bind met keukentouw op. Verhit in olijfolie en boter en bak ze rondom bruin. Zet in de warme oven op 200 graden en laat het ruim 30 minuten (af en toe bedruipen) braden. Haal kruidnagels en laurierblad uit de zuurkool, meng de spekjes met vet en het braadvocht erdoor en de fazanten erop. Serveer met verse aardappelpuree. | |
SHE | maandag 19 november 2007 @ 19:04 |
quote:Jij bent veel te hard voor die man! Ik zou een moord doen voor zo'n doehetzelvert; hartstikke schattig toch? ![]() | |
minilotje | maandag 19 november 2007 @ 19:05 |
SHE, tranen in mijn ogen, o vleesgodin! ![]() Die ham! Aankomende woensdag beslist uitproberen. Heel erg bedankt. Ik heb mijn vriendje maar laten kiezen voor vanavond.. Hamlappen pruttelen nu in een boemboe, op weg naar een ouderwetsche bamischotel. | |
Tezz | maandag 19 november 2007 @ 19:08 |
quote:Ja je hebt eigenlijk wel gelijk, hij probeert het in ieder geval! En ik merk ook dat hij er wel een beetje lol in begint te krijgen (mag ook wel na zeven jaar met mij getrouwd te zijn). Vroeger kon ik hem iedere dag een boterham met pindakaas voorschotelen, eten interesseerde hem echt geen ene snars. En nu kookt hij dus af en toe al eens.............(alleen is het meestal vies) Maar je hebt gelijk SHE, ik zal eens wat liever voor hem zijn!!!!!! | |
Isegrim | maandag 19 november 2007 @ 20:26 |
Russisch ei-salade als avondeten. Best lekker af en toe. Daarna Danio vanillekwark. | |
Xennia | maandag 19 november 2007 @ 20:38 |
Lasagne met tomaten, ricotta, zalm, spinazie en oude kaas | |
motorbloempje | maandag 19 november 2007 @ 20:41 |
quote:receptje? ![]() ![]() ![]() | |
Xennia | maandag 19 november 2007 @ 20:52 |
quote:Ingredienten (voor 4 personen): 2 eetlepels olijfolie, 1, gesnipperd ui, 600 g panklare spinazie, 250 g ricotta, 75 g oude kaas, geraspt nootmuskaat 2 schaaltjes warmgerookte zalmsteak (4 smalle filets) 12 lasagnebladen 100 ml melk 2 tomaten, in plakjes. Voorbereiden: In wok olie verhitten en ui 2-3 min. zachtjes fruiten. Spinazie in gedeelten erdoor scheppen en op hoog vuur laten slinken. Spinazie met spatel tegen wand van wok drukken en overtollig vocht uit wok scheppen of gieten. Van ricotta en geraspte kaas helft door spinazie scheppen. Mengsel op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. Zalm in stukjes verdelen. In ovenschaal lagen maken van 3-4 lasagnebladen, spinazie en zalm; eindigen met lasagne. Rest van ricotta loskloppen met melk, zout, peper en nootmuskaat en dit mengsel over laatste lasagnelaag uitstrijken. Tomaat erop leggen en bestrooien met peper. Rest van kaas over schotel strooien. Laten afkoelen, schaal met plasticfolie afdekken en tot gebruik (maar minstens 1 uur) in koelkast zetten. Bereiden: Oven voorverwarmen op 175 °C. Ongebakken lasagne uit koelkast nemen en folie verwijderen. Ovenschaal op rooster in midden van oven zetten en lasagne in ca. 30 min. goudbruin en gaar laten worden. ![]() | |
Isegrim | maandag 19 november 2007 @ 20:58 |
Speciaal voor het meisje met de koude voetjes: Samosa's à la Ise Voor ongeveer 20 stuks (afhankelijk van hoe groot je ze maakt). Vulling: 2 el ghee (of olie) 1 el komijnzaad 2 tl verse geraspte gember 2-3 groene pepertjes, zonder zaadjes en fijngesneden 1 tl asafoetida (hing, duivelsdrek) een stuk of wat forse aardappels, goed gaar gekookt en gepureerd blikje groene erwtjes 1 tl turmeric 1 tl kaneelpoeder 1,5 tl zout 1 eetlepel verse koriander of peterselie, fijngesneden paar druppels citroensap Deeg: 500 ml bloem snuf zout scheut gesmolten boter of ghee (5 el) warm water Vulling maken: Ghee verhitten. Komijnzaad, gember, pepertjes en asafoetida kort bakken. Van vuur afhalen. Puree en erwtjes toevoegen. Turmeric, kaneel, zout, verse koriander en citroensap toevoegen. Deeg maken: Bloem en zout in kom. Gesmolten ghee/boter erdoor wrijven tot je broodkruimachtige consistentie hebt. Warm water toevoegen + kneden totdat je een fluweelzacht, elastisch deeg hebt. Pakketjes maken en frituren. Ontzettend lekker met tomatenchutney: Kurma's tomatenchutney 3 el ghee 1 tl zwart mosterdzaad 1 tl komijnzaad 1 kaneelstok 3-4 gedroogde rode pepers, verkruimeld 1/2 tl turmeric 2 blikjes tomaten 165 ml suiker 125 ml rozijntjes mespuntje zout Specerijen bakken in ghee. Tomaten toevoegen. Heul lang laten pruttelen (twee uur minimaal, zonodig water toevoegen). Ergens halverwege de suiker toevoegen. Rozijntjes en zout op het einde toevoegen. | |
uniekhoorn | maandag 19 november 2007 @ 21:51 |
Vanavond gegeten: Kipfilet, ovenfriet, sperziebonen en sla.. Als toetje een mandarijn. | |
ColdFeet | dinsdag 20 november 2007 @ 00:17 |
quote:Wat tof, dank je! ![]() Ik ga het zaterdag proberen, denk ik. Gebruik ik die asafoetida ook nog eens ![]() Wat denken jullie, als je puur appelsap (vers uit de sapcentrifuge) in laat koken, krijg je dan appelstroop? Ook een experimentje voor zaterdag ![]() | |
ColdFeet | dinsdag 20 november 2007 @ 00:35 |
Guinness. Uit een blikje ![]() | |
Isegrim | dinsdag 20 november 2007 @ 06:31 |
quote:Die chutney mag trouwens lekker dik zijn. ![]() ![]() quote:Ik denk het wel, alleen dan zul je héél lang héél veel appelsap moeten koken denk ik... Ik eet straks op mijn werk wel even, nu nog geen trek. Neem notenrozijnenbrood mee. Gewoon met een beetje roomboter. ![]() | |
Kuukske | dinsdag 20 november 2007 @ 07:34 |
Cruesli met kwarkyoghurt ![]() En vanavond aardappelen, doperwten/worteltjes en een scholfilet uit de oven ![]() | |
DarkElf | dinsdag 20 november 2007 @ 07:36 |
Net brinta op met magere melk en een glas water. Vanavond makkelijk: kipburgers met nog te bedenken groente | |
KiwiTjuHh | dinsdag 20 november 2007 @ 09:49 |
Yoghurt met muesli. | |
Mini_rulez | dinsdag 20 november 2007 @ 10:09 |
quote:Niet zo negatief! Een goede bieftuk bakken is nog helemaal niet makkelijk! Die van mij zou het niet eens proberen. ![]() Ontopic: net yoghurt met cruesli op, as usual. | |
Miam | dinsdag 20 november 2007 @ 10:22 |
quote:Brinta ![]() ![]() Ik heb nu koffie met een heerlijke kerstkrans ![]() | |
Koningin | dinsdag 20 november 2007 @ 10:25 |
Speklapjes, witlof en aardappels vanavond. | |
motorbloempje | dinsdag 20 november 2007 @ 10:26 |
m'n beste vriend zijn band heeft een liedje over Brinta ![]() vind het zelf niet te vreten, maargoed ![]() ik ga zo hier een kopje thee drinken met een boterhammetje ![]() ![]() | |
Mirjam | dinsdag 20 november 2007 @ 11:28 |
danerolles croissantjes | |
PyTh | dinsdag 20 november 2007 @ 12:04 |
Ik ben bij ons thuis eigenlijk altijd degene die kookt, maar ik vind het ook heel leuk om in de keuken te staan. Vanavond Chinese Kool met Kerriegehakt en verse aardappelpurree. | |
motorbloempje | dinsdag 20 november 2007 @ 12:08 |
vanavond kookt ![]() ben benieuwd wat we eten ![]() | |
DarkElf | dinsdag 20 november 2007 @ 14:21 |
Net een kopje tomatensoep op en twee boterhammen met geitenkaas. Nu twee mandarijntjes. ![]() | |
Miam | dinsdag 20 november 2007 @ 14:23 |
ijsthee. | |
ColdFeet | dinsdag 20 november 2007 @ 14:30 |
Burp. Sinds ik heb ontdekt dat er twee verdiepingen hoger een magnetron staat, zijn mijn lunches beter geworden. Vandaag twee wraps, besmeerd met yoghurt, en daarop koude stukjes masala-kip en kikkererwten. Lekker! Verder ga ik zo eens een elstarretje opknagen, en drink ik veel water en niet teveel koffie. | |
Raissa | dinsdag 20 november 2007 @ 14:36 |
Zondag Wienerschnitzel, sperziebonen en ovenfrietjes Gisteren Pasta Nu Een stokbroodje salami met wat plakjes tomaat. Vanavond Twee hamburgers op brood.. | |
Moragh_DaughterofSune | dinsdag 20 november 2007 @ 14:39 |
Nu: Een broodje gehaktbal ![]() Vanavond: Chilli con carne met rijst en een komkommersalade erbij ![]() | |
lies1947 | dinsdag 20 november 2007 @ 16:02 |
vanavond capucijnes met een gebakken eitje, rauwe en gebakken ui, zilveruitjes, piccalilly,en een speklap. erbij een fles pinotage uit zuid afrika. | |
-Mellow- | dinsdag 20 november 2007 @ 16:13 |
ik ben echt zo godvergeten inspiratieloos de laatste tijd ![]() | |
Mikkie | dinsdag 20 november 2007 @ 17:31 |
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. - [ Bericht 46% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 20:45:13 ] | |
miss_dynastie | dinsdag 20 november 2007 @ 17:49 |
Verse groentesoep met stokbrood. Weinig tijd ![]() | |
ColdFeet | dinsdag 20 november 2007 @ 17:54 |
quote:Goh, daar heb ik nou juist wèl zin in ![]() | |
DarkElf | dinsdag 20 november 2007 @ 17:56 |
Zometeen een glas wijn inschenken ![]() Heb trouwens de delicous en de goodfood gekocht dit weekend, staan een hoop lekkere dingen in! ![]() | |
motorbloempje | dinsdag 20 november 2007 @ 17:58 |
burrito's ![]() | |
Muck | dinsdag 20 november 2007 @ 17:59 |
quote:toevallig! ik ook ![]() al bloed ik nu als een rund omdat ik mijn vinger te dicht bij de rand van de kaas hield bij het raspen ![]() | |
ColdFeet | dinsdag 20 november 2007 @ 17:59 |
quote:Delicious is tof ![]() Ik ben normaalgesproken erg anti email-nieuwsbrief, maar ik kan je die van BBC Food erg aanraden. Vind je vast ook leuk, als je van dit soort bladen houdt. | |
DarkElf | dinsdag 20 november 2007 @ 18:07 |
quote:thenks voor de tip ![]() | |
SHE | dinsdag 20 november 2007 @ 18:13 |
Delicious is mijn lijfblad! Enige blad die ik in huis haal zelfs. Goede recepten en handige hebbedingetjes ![]() | |
Blues | dinsdag 20 november 2007 @ 18:16 |
Ja CF, tnxx voor de tip ![]() Zometeen Jamijnrijst met kerriekipstukjes. ![]() Nu een wijntje na het harde werken ![]() | |
coltje87 | dinsdag 20 november 2007 @ 18:18 |
Delicious ![]() Ik eet nu een maaltijdsalade van de Appie, kip met pesto en pasta. Best te doen, volgende keer maak ik het zelf. | |
Tezz | dinsdag 20 november 2007 @ 19:10 |
We aten drumsticks, haricots verts, tomaten met mozzerella uit de oven en gebakken aardappels. Best lekker... | |
Xennia | dinsdag 20 november 2007 @ 19:14 |
Ik ga voor een pizza met veel kaas, champignons en parmaham | |
KiwiTjuHh | dinsdag 20 november 2007 @ 19:51 |
Vandaag aardappelen, gehaktbal en worteltjes gehad ![]() | |
Isegrim | dinsdag 20 november 2007 @ 20:57 |
Een bara met kip en een broodje lam. ![]() |