Tis niet het kleurrijkste geheel zo, maar grauw en grijs allerminst, de saffraan bewaar ik nog ff, ik had er nog ergens een ideetje mee.....quote:Op donderdag 6 december 2007 18:26 schreef zoalshetis het volgende:
mwoa. ik mis saffraan bij couscous, het ziet er nu zo grijs en grauw uit.
komt ook door de camera, is nl met een telefoon gemaaktquote:Op donderdag 6 december 2007 18:26 schreef zoalshetis het volgende:
mwoa. ik mis saffraan bij couscous, het ziet er nu zo grijs en grauw uit.
mijnquote:Op donderdag 6 december 2007 23:56 schreef motorbloempje het volgende:
was het ook lekker?
krijg spontaan zin in garnalen
maar, morgen op de boot naar engeland mogen we genieten van een heerlijk buffet, waar ik vast ook wat garnalen kan vinden![]()
we hebben wel lol om gehad toen ik postte dat ik gemcgyverd wilde worden en hij die receptjes postte aan de hand van al die dingen die bij hem in de koelkast lagen.quote:
garnalen smaakten prima ... blijft toch wel een favorietje, garnalen .. enne op de boot zul je ze wss ook vinden, als ze een sjinees buffetje erbij hebbenquote:Op donderdag 6 december 2007 23:56 schreef motorbloempje het volgende:
was het ook lekker?
krijg spontaan zin in garnalen
maar, morgen op de boot naar engeland mogen we genieten van een heerlijk buffet, waar ik vast ook wat garnalen kan vinden![]()
Pasta met groenten (die blikjes) en kip.quote:Op zaterdag 29 december 2007 01:21 schreef elkravo het volgende:
...heb het volgende in huis:
ontbijtspek
plakjes ham
eieren
100 ml finesse
halfvolle melk
roomboter
margarine
rijst
pijnboompitjes
kaas (jong belegen)
pecorino (100 gram)
sambal
pasta
ketjap
2 kleine blikjes tomatenpuree
1 slavink
150 gr kipfilet
twee bakjes kip-saté
klein potje doperwten
klein potje bruine bonen
klein potje sperzieboontjes
casave kroepoek
restje (ca. 40 gr) gerasptje kaas
fles ketchup
wie kan hiervan iets bakken...?
Je eet het bijvoorbeeld bij een maaltijd, of op een broodje met kaas, of door de sla.quote:Pittig zoetzuur van appel en ui voor 2 personen
Ingrediënten:
700 g appels
2 uien
1 of 2 tenen knoflook
een stukje verse gember, geraspt
of gekonfijte gember , in kleine stukjes
½ theel. kurkuma
een mespuntje cayennepeper
zout
2 dl (appel)azijn
100 g (bruine basterd)suiker
Bereidingswijze:
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in kleine stukjes. Snipper ui en knoflook. Kook ui, knoflook en appelstukjes met azijn in een roestvrijstalen of geëmail-leerde pan tot de massa zacht en gaar is. Voeg de alle overige ingrediënten toe en laat de massa op een laag pitje nog een tijdje doorkoken. Maak twee jampotjes met goed afsluitbare deksels schoon met heet water en soda. Vul de potten met de kokendhete massa en sluit ze meteen. Laat het zoetzuur mini-maal een paar weken staan om de smaak goed in te laten trekken alvorens het te ge-bruiken.
Bami e rmee bereiden?quote:Op maandag 7 januari 2008 13:41 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Ik heb zo'n potje met pasta-achtige Nasi mix, kan je daar eigenlijk nog iets anders mee dan Nasi maken?
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |