Muck | woensdag 10 oktober 2007 @ 04:42 |
![]() Alle recepten zijn voor 2 personen, tenzij anders aangegeven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ Bericht 47% gewijzigd door realAIVD op 20-05-2019 17:33:51 ] | |
Muck | woensdag 10 oktober 2007 @ 04:43 |
![]() Karper Ingrediënten: 2 bollen ijs(smaak naar keuze, voorkeur gaat voor stevig ijs met een hoog vetgehalte) 4 eierdooiers 100 gram Kokosrasp Benodigdheden: Plaat die in de vriezer past. IJsschep 2 bekkens Pan 2.5 liter Bereidingswijze: Schep ijs bolletjes en plaats ze meteen weer in de vriezer Maak in de tussentijd een bekken met kokos klaar de andere met eidooier Haal de ijsbolletjes uit de vriezer en haal ze door de eidooiers heen Leg ze in het kokos en rol de ballen voorzitting door het kokos en vries ze weer in. Herhaal dit enkele malen tot het ijsbolletje van een dikke laag kokos zijn verzien Frituur op het laatste moment het kokos-ijs bolletjes in heet frituur Gebruik hiervoor geen frituur vet, maar zonnebloemolie. Na 10 sec zijn de bolletjes voorzien van een mooie goudbruine laag karamel met heerlijke kokos er onder Meteen serveren en laat je gasten versteld staan van je kunnen als magische kok/kokkin [ Bericht 10% gewijzigd door Muck op 07-08-2010 17:14:50 ] | |
Muck | woensdag 10 oktober 2007 @ 04:45 |
![]() PdeHoog Ingrediënten: 1/2 vanillestokje 200 ml slagroom 50 ml melk 50 gr. pure chocolade (in stukjes) 2 eierdooiers 50 gr. witte basterdsuiker Benodigdheden: Oven, 2 lage ovenvaste schaaltjes (150 ml) Voorbereiding: Oven voorverwarmen op 125 gr. C Vanillestokje opensnijden en met mespunt merg eruit schrapen In pan met dikke bodem slagroom met melk, vanillestokje en merg langzaam aan de kook brengen Pan van vuur nemen, vanillestokje verwijderen en chocolade in room laten smelten In kom dooiers loskloppen met suiker Hete room geleidelijk al kloppend door ei mengen Chocoladeroom over vormpjes verdelen Vormpjes op bakplaat in midden van oven zetten en cremes in ca. 45 minuten stevig laten worden Laten afkoelen en daarna in koelkast cremes door en door koud laten worden Bereidingswijze: Grill voorverwarmen Vormpjes uit koelkast nemen en bestrooien met rest van basterdsuiker Cremes op rooster vlak onder hete grill schuiven en suiker in 1-2 minuten laten karameliseren [ Bericht 4% gewijzigd door Muck op 07-08-2010 17:15:03 ] | |
Muck | woensdag 10 oktober 2007 @ 04:45 |
![]() Nijna Ingredienten: 1,5 liter vanilleroomijs 400 gr kleine bokkenpootjes 100 ml koffielikeur 5 el (eetlepel) sterke koffie 250 ml slagroom 1 el donkere basterdsuiker 1 zakje slagroomversteviger 75 gr. koude pure chocolade Benodigdheden: springvorm (doosnede 20 cm), mixer Bereidingswijze: IJs in ca 30 minuten iets laten ontdooien. Helft van de koekjes in kleine stukjes breken. Koffielikeur en 1 el koffie erover schenken en 15 min. laten intrekken, af en toe omscheppen. In kom slagroom stijfkloppen met suiker, slagroomversteviger en rest van de koffie. Van ijs 1 liter zacht roeren. Met mixer koffie-slagroommengsel door ijs kloppen. Koekjesmengsel erdoor scheppen. Springvorm met bakpapier bekleden. Helft van koffieijs in springvorm scheppen en in vriezer 10 minuten iets laten opstijven. Rest van koffieijs in koelkast zetten. Rest van vanilleijs over koffieijs in de springvorm (uit de vriezer) verdelen en gladstrijken. Opnieuw in 10 min. iets stijf laten worden. Rest van koffieijs (uit koelkast) over ijs in springvorm verdelen en gladstrijken. Vorm afdekken en ijstaart in minstens 4 uur in de vriezer hard laten worden. Rest van de koekjes voorzichtig in de lengte halveren. Chocolade met kaasschaaf in "spaanders" schaven. IJstaart uit vriezer nemen en met mes ijs van springvormrand lossnijden. Rand verwijderen. Platte ronde schaal op ijstaart leggen en samen keren. Springvormbodem en bakpapier verwijderen. Halve bokkenpootjes langs zijkant van taart in ijs drukken. Garneren met chocoladespaanders. [ Bericht 3% gewijzigd door Muck op 07-08-2010 17:16:21 ] | |
Muck | woensdag 10 oktober 2007 @ 04:46 |
![]() Muus Ingrediënten: 2 eetlepels citroensap 3 grote bananen 6 stevige houten stokjes 200 gr. melkchocolade 1 zakje geraspte kokos Voorbereiden : Vul een schaal met koud water en roer het citroensap erbij. Pel de bananen en halveer ze. Leg ze dan een minuut in het citroenwater. Steek in elke banaan een houten stokje en leg ze op een stuk bakpapier. Vries de bananen 1,5 uur in. Bereidingswijze: Chocolade au bain marie smelten. Doe de kokos in een kom en tover de bananen uit de vriezer tevoorschijn. Nu doop je de bananen één voor één steeds eerst in de chocolade en dan in de kokos. [ Bericht 6% gewijzigd door Muck op 07-08-2010 17:16:30 ] | |
Muck | woensdag 10 oktober 2007 @ 04:47 |
![]() Muus (wie anders...) Ingredienten: 110 ml melk 2 eidooiers 30 gram suiker 180 gr. bittere chocolade (70% cacao) 375 ml slagroom Hertog roomijs Chocoladesaus Allerlei chocolade zooi, zoals bv. oreo's, chocolade cake, brownies, mini-marsjes/snickers/nuts, chocolade mousse, chocolade muffins etc. etc. Bereidingswijze: De basis : Breng de melk aan de kook. Klop intussen de eidooiers los met de suiker en giet voorzichtig, al roerende, de melk erbij. Giet het terug in de pan en zet op een laag vuurtje. Blijf roeren tot de eidooiers gaan binden en het eruit ziet als licht gebonden crème. Neem de pan van het vuur, strooi de fijngehakte chocolade erin en roer alles goed door tot een gladde crème. Laat de crème afkoelen. Klop de slagroom luchtig, maar niet te stijf en spatel het door de crème. Zet deze chocolademousse minstens 1 uur in de koelkast. Pak een grote, diepe kom en haal even rustig adem. *tromgeroffel* Wissel de zelfgemaakte choco-mousse af met laagjes cake, cookies, en slagroom. (om en om dus) Doe bovenop wat bollen roomijs en giet er choco-saus overheen. [ Bericht 4% gewijzigd door Muck op 07-08-2010 17:16:37 ] | |
Muck | woensdag 10 oktober 2007 @ 04:47 |
![]() femmeChantal Ingrediënten: 1 banaan per persoon minimaal 100 g pure chocola in brokjes 150 ml slagroom Benodigdheden: Oven Beredingswijze: Verwarm de oven voor op 180-220 graden Snij banaan over de lengte in (niet doorsnijden). Prop zoveel mogelijk chocola in de inkeping. Leg banaan in de oven tot schil zwart ziet, banaan zacht is en de chocola licht gesmolten (10-15 minuten). Geklopte slagroom erbij en jummie! [ Bericht 8% gewijzigd door Muck op 07-08-2010 17:16:47 ] | |
Muck | woensdag 10 oktober 2007 @ 04:48 |
![]() assepoes Ingrediënten: 65 g pure chocolade 15 g boter 375 ml slagroom 1/2 el sinaasappellikeur Bereidingswijze: Smelt de chocola au bain marie Haal het van het vuur en roer de boter erdoor Laat het mengsel afkoelen. Klop de slagroom half stijf en splatel dit samen met de sinaasappellikeur door het chocolademengsel Schenk het mengsel in 2 kleine espressokopjes en laat het 3 uur opstijven in de koelkast Tip: Knip uit stevig papier een klein hartje en leg het papier op de chocolademousse, bestuif de mousse met poedersuiker, zodat er een hartje op achterblijft. [ Bericht 7% gewijzigd door Muck op 07-08-2010 17:16:57 ] | |
Muck | woensdag 10 oktober 2007 @ 04:48 |
![]() Tedda Ingrediënten: 150 melk chocolade 115 pure chocolade 225 gram witte basterd suiker 475 ml water Benodigdheden: Keukenmachine, vriezer Bereidingswijze: Doe alle chocolade in een keukenmachine en maal het fijn. Kook het water met de suiker tot de suiker gesmolten is en laat nog 2 minute doorkoken. Giet het suikerwater, terwijl de messen van de keukenmachine draaien, bij de chocolade in de machine. Schraap een keer langs de randen. Laat nog 1-2 minuten draaien. Giet het in een kom, laat afkoelen en zet koud weg. Roer af en toe in het mengsel. Giet het mengsel in een diepvreisbak. Zet een uur in de vriezer en roer nogmaals door. Zet het weer in de vriezer en roer het nog een keertje door voor het volledig gesmolten is. [ Bericht 6% gewijzigd door Muck op 07-08-2010 17:17:06 ] | |
Muck | woensdag 10 oktober 2007 @ 04:50 |
![]() Thomasumo Ingrediënten: 1,5 a 2 peren marinade: 1/2 eetlepel vanille essence 1 eetlepel bruine basterdsuiker klein scheutje azijn klein scheutje water chocolade saus 100 gram bittere chocolade 1 Dl melk snuf kaneel Bereidingswijze: Meng alle ingredienten voor de marinade, snij de peer en roer om in de marinade. Ongeveer 2 uur in de koelkast laten trekken. Bak de peren op hoog vuur in 2 minuten om. Smelt de chocola au bain marie en voeg de melk toe Schep de peren in kommen en besprenkel rijkelijk met de saus [ Bericht 7% gewijzigd door Muck op 07-08-2010 17:17:17 ] | |
Muck | woensdag 10 oktober 2007 @ 04:51 |
![]() Kimsomnia Ingrediënten: 65 g witte chocolade 2 eierdooiers 1,5 eetl. fijne tafelsuiker 1 theel. gelatine, opgelost in 2 eetl warm water 1 eetl. Cointreau 1,25 dl slagroom Bereidingswijze: Laat de chocolade au bain-marie smelten boven heet, niet sudderend water. Klop de eierdooiers met de suiker lichtgeel en schuimig. Spatel er de gesmolten chocolade door, gevolgd door de opgeloste gelatine. Roer er de Cointreau door. Klop de slagroom tot zachte pieken en vouw door het chocolademengsel. Giet in 2-3 individuele bakjes of een grote dienkom. Zet voor serveren minstens 3-4 uur in de koelkast. Tip: Dien op met bitterkoekjes of amandeltuiles. [ Bericht 6% gewijzigd door Muck op 07-08-2010 17:15:22 ] | |
Muck | woensdag 10 oktober 2007 @ 04:52 |
![]() Little_Angel Ingrediënten: 2 rijpe bananen 2 eieren 2 dl. melk 150 gr. zelfrijzend bakmeel, gezeefd 25 gr. gemalen amandelen 1 el. bastardsuiker snufje zout 1 el. pure chocolate chips boter om in te bakken 50 gr. geroosterde amandelsnippers 150 ml. slagroom 1 el. poedersuiker Bereidingswijze: Prak de bananen en klop dan de eieren en de helft van de melk erdoor. Meng meel, amandelen, suiker en zout erdoor. Roer de resterende melk en chocolate chips erdoor. Klop het mengsel door tot je een dik beslag hebt en verhit daarna een klontje boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Schep er bergjes beslag in, met tussenruimte voor het uitvloeien. Keer ze om als de onderkant gaar is, schik ze hierna op een bord en houd ze warm. Ga zo door totdat het beslag op is. Klop voor de room de slagroom stijf met de suiker. Schep de room op de flensjes en garneer ze met amandelsnippers. Dien ze direct op. [ Bericht 4% gewijzigd door Muck op 07-08-2010 17:17:27 ] | |
Muck | woensdag 10 oktober 2007 @ 04:52 |
![]() Nembrionic (Uit 'Afrodite', Isabel Allende.) Ingrediënten: 4 verkruimelde lange vingers(of droge biscuitjes) 2 eieren 75g pure Mascao chocolade 2 eetlepels gamalen Amazonenoten 2 eetlepels rietsuiker 2 eetlepels boter 1/2 dl versgezette koffie 1 eetlepel cognac Bereidingswijze: Breek de chocola en smelt hem au bain-marie in 2 eetlepels water. Voeg de suiker en de boter toe. Voeg onder flink kloppen de eierdooiers één voor één toe. Haal de pan van het vuur. Klop de eiwitten stijf en schep ze samen met de noten voorzichtig door het chocolademengsel. Voeg eveneens voorzichtig de koffie, de cognac en de koekkruimels toe. Schep het in twee wijde coupes en spuit er slagroom op. [ Bericht 5% gewijzigd door Muck op 07-08-2010 17:17:36 ] | |
Muck | zaterdag 13 oktober 2007 @ 17:27 |
![]() minilotje Ingrediënten: 3 blaadjes gelatine 100 ml sinaasappelsap 2 el witte basterdsuiker 250 ml crème fraiche 8 el chocoladesaus 1 zoete sinaasappel in partjes, of een blikje sinaasappelparten op sap Bereidingswijze: Week de blaadjes gelatine vijf minuten lang in ruim, koud water Verwarm ondertussen het sinaasappelsap met de basterdsuiker in een steelpannetje Knijp de gelatine goed uit, haal het sap van het vuur en roer de gelatine door het verwarmde sap Laat het mengsel afkoelen (even in de koelkast zetten, of in een bak met koud water) Roer de creme fraiche los en spatel dit voorzichtig door het sapmegsel Giet het mengsel in coupes of glazen en laat minstens twee uur opstijven in de koelkast Schenk voor het serveren voorzichtig een laagje chocoladesaus over de sinaasappelcrème en garneer met sinaasappelpartjes [ Bericht 5% gewijzigd door Muck op 07-08-2010 17:17:44 ] | |
Muck | zaterdag 13 oktober 2007 @ 17:28 |
![]() minilotje Ingrediënten: 250 ml slagroom 60 gram kristalsuiker het sap van 1 grote citroen 2 takjes rode bessen Bereidingswijze: Slagroom met suiker in een steelpannetje aan de kook brengen. Eén minuut laten koken op een laag vuurtje Slagroom goed laten afkoelen Citroensap door slagroom roeren Slagroommengsel in twee glaasjes schenken en minstens 5 uur laten opstijven in de koelkast. Het citroensap zorgt ervoor dat het toetje dik en stijf wordt. Glaasjes lemon posset serveren op een bordje met rode bessen. [ Bericht 8% gewijzigd door Muck op 07-08-2010 17:18:01 ] | |
Muck | zondag 14 oktober 2007 @ 19:39 |
![]() Rampestamper Ingrediënten: 1,5 banaan 1,5 eetlepelels suiker 1 dl water 2 eetlepels rum 1 reep pure chocolade 1/2 bak vanille-ijs Bereidingswijze: Los de suiker op in het water Breng dit aan de kook en voeg de rum toe Pel de bananen en snij ze in plakken Laat de bananen 1 minuut zacht worden in het stroopje Haal de banaan uit de pan Brokkel de chocolade in het vocht Laat de banaan en de saus apart afkoelen Verdeel het vanille-ijs over schaaltjes Leg de plakken banaan over het ijs Schenk de chocoladesaus erover Tip: Lekker met slagroom [ Bericht 7% gewijzigd door Muck op 07-08-2010 17:18:10 ] | |
Muck | zondag 11 november 2007 @ 17:24 |
![]() Muck (bron: liveandcooking.nl) Ingrediënten: 100 g ongezouten pecannoten 125 g boter 125 g extra bittere chocolade 2 eieren 150 g lichtbruine basterdsuiker 50 g bloem 65 g cacaopoeder mespunt zout 1 bak Hertog Pecan-karamelijs Bereidingswijze: Hak de noten grof, houd wat noten achter voor garnering. Smelt de boter met de stukken chocolade in een pan. Mix de eieren met de suiker tot een lichte romige massa. Meng het botermengsel erdoor. Zeef de bloem met de cacao en het zout en schep het door het beslag. Spatel de gehakte noten erdoor. Schep het beslag in een met bakpapier beklede vierkante vorm. Garneer met de achtergehouden noten en bak 30-35 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd de iets afgekoelde brownie in stukken. Leg op elk bord een brownie en schep hierop een royale bol pecan-karamelijs. Serveer direct. Tips: * Lekker met whiskey-karamelsaus: laat suiker in een pan karamelliseren. Blus het af met een scheut whiskey en room. Laat afkoelen. * De brownies kun je vlak voor het eten in de oven schuiven en na het eten warm met het ijs serveren als superdessert! ![]() [ Bericht 5% gewijzigd door Muck op 07-08-2010 17:18:25 ] | |
Muck | zondag 11 november 2007 @ 17:39 |
![]() Sjeen Ingredienten (voor 4 personen) : 5 eieren 75 gram suiker 500 gram mascarpone 1 pak lange vingers 1 kopje sterke espresso Amaretto/Marsala/Tiramisu likeur Cacao Bereidingswijze: Splits de eieren. Klop de ei-gelen met de suiker tot ze blank gekleurd zijn. Voeg de mascarpone toe en spatel het voorzichtig door elkaar. Sla de eiwitten stijf en spatel deze ook door het mengsel. Bedek de bodem van een (diepe) schaal met lange vingers en besprenkel ze met een mengsel van espresso en likeur. Bedek de lange vingers met een dikke laag mascarpone mengsel, en bedek dit weer met een laag lange vingers, enz. Zet de schaal minumaal 3 uur in de koelkast. Bestrooi de tiramisu met cacao voor het serveren [ Bericht 6% gewijzigd door Muck op 07-08-2010 17:18:37 ] | |
Muck | zondag 17 februari 2008 @ 21:59 |
![]() ColdFeet Ingrediënten: 1 liter versgeperst sinaasappelsap 100 gram suiker 70-80 gram aardappelzetmeel 3 handsinaasappels slagroom granaatappelpitten Bereidingswijze: 1 liter versgeperst sinaasappelsap aan de kook brengen. Als hett kookt, 100 gram suiker erin oplossen. Papje maken van 70-80 g aardappelzetmeel en een paar eetlepels water. Sinaasappelsap zacht zetten, voorzichtig papje erdoor roeren. Het wordt dan in een keer dik, en je laat het nog een kwartiertje doorkoken. Onderwijl roer je af en toe en ontvlies je 3 handsinaasappels en snijdt het vruchtvlees in stukjes (eerst de schil eraf, dan de partjes uit de vliezen wippen, zeg maar). Stukjes sinaasappel door de pudding roeren, in een bak storten, folie erover en een uurtje of 6 in de koelkast Serveren met lobbig geklopte slagroom en een flinke handvol granaatappelpitten op ieder bordje. | |
Muck | maandag 3 maart 2008 @ 17:56 |
![]() Lief-visje Ingrediënten: 1 mango 250 ml Turkse of Griekse yoghurt honing naar smaak Bereidingswijze: Pureer het vruchtvlees van de mango. Roer honing naar smaak door de yoghurt. Doe de mangopuree en de honingyoghurt in laagjes in elk glas. Tips: * Als je geen dikke yoghurt kunt krijgen, schenk deze dan in een schone theedoek in een vergiet en laat een paar uurtjes uitlekken * Kies fruit van het seizoen en varieer met aardbeien, perzik, frambozen of andere fruitsoorten om te pureren. * Bestrooi eventueel met wat (pistache)nootjes of geschaafde chocolade. | |
Muck | donderdag 10 december 2009 @ 19:53 |
![]() paddy Ingrediënten 2 appels sap van 1 verse sinaasappel 2 bananen 10 aardbeien ongeveer 3 grote lepels vanille ijs (geen roomijs) Bereidingswijze: Ontdoe de appels van de schil en het klokhuis Gooi de sinaasappelsap en de aardbeien in de blender. Dan de appels, bananen en ijs er op en zet de blender aan. Serveren in hoge glazen. | |
realAIVD | dinsdag 14 mei 2019 @ 20:16 |
![]() Riann Ingrediënten (voor 6 personen) 240 gr. puur chocolade (40 gr/persoon) 6 eieren 6 afgestreken dessertlepels suiker 2 zakjes vanillesuiker 1/4 ltr. slagroom Bereiding Chocolade smelten au bain marie eierdooiers + suiker samen glad roeren eiwitten stijf kloppen 1/4 ltr slagroom stijf kloppen (zonder suiker) als repen gesmolten zijn de eierdooiers eronder glad roeren - dat is nog steeds au bain marie. dan van de au bain marie afhalen. eiwit erdoor en net zolang roeren tot het helemaal bruin is. Dan de slagroom erdoor roeren. Paar uur in de koelkast. | |
realAIVD | woensdag 15 mei 2019 @ 11:03 |
![]() brambus Ingrediënten - 3 mooie appels - Bladerdeeg - 1 lelijke appel - Wat bosbessen en aardbeien - Citroensap - 1 theelepel bruine suiker - 1 pimentkorrel - 1 kruidnagel - Halve theelepel kaneel - Kwart theelepel nootmuskaat Bereiding Snij een stuk van de bovenkant van de mooie appels af . Hol ze uit met een ronde stevige lepel. Of een hakbijl, wat jij wil. Zorg in ieder geval dat je ongeveer 1 centimeter bij de schil vandaan blijft. Schil de lelijke appel en hak hem in stukjes. Doe het in een pan samen met de stukjes appel die je uit de mooie appels hebt gepeuterd. Doe ook de bosbessen, de aardbeien, het citroensap, de suiker en alle kruiden erbij, en roer het lekker door elkaar. Zet het even op een vuurtje totdat het fruit zacht is. Doe het mengsel dan in de uitgeholde appels. Snij het bladerdeeg in lange stroken, en 'vlecht' ze over de appel. Druk de randjes goed aan. Bak de appeltaart-in-appels zo'n 10 tot 15 minuten op 180 graden. Je appels zijn klaar als het bladerdeeg goudbruin is. | |
realAIVD | woensdag 15 mei 2019 @ 22:09 |
![]() Pizzapuntje Ingredienten - 2 eieren - pak mariakoekjes - pakje wajang boter - cacao poeder 5-7 eetlepels - bruine basterdsuiker 200-250 gr - 1 pakje vanille suiker - confetti - 1 pakje chocolade glazuur Cakeblik Snijplank Aluminiumfolie Bereiding Aluminiumfolie in blik doen koekjes klein maken Boter laten smelten (niet koken) Boter klein beetje laten afkoelen Eieren mengen met vanillesuiker, en basterdsuiker Cacao erbij, goed verdelen Boter onder de massa doen Koekjes erbij en alles in cakeblik doen In de koelkast zetten voor 2 uur Aluminiumfolie op snijplank doen en cake daarop leggen Pannetje glazuur warm maken Wanneer glazuur vloeibaar is erover heen strijken Versieren met confetti | |
realAIVD | donderdag 16 mei 2019 @ 20:56 |
![]() Pietverdriet Ingrediënten 230 g Bittere chocolade 130 g Boter 140 g Meel 210 g Donkerbruine basterdsuiker 1/2 TL Bakpoeder 1/4 TL zout Vanille extract of het merg van 1 stokje 3 Eieren 100 gram gebroken bittere chocolade Bereiding Boter en Chocolade au bain marie zachtjes smelten, onderwijl de andere ingrediënten mengen zonder het meel en de gebroken chocolade. Gesmolten chocolade toevoegen, dan voorzichtig het meel erdoor zeven. Hierna de gebroken chocolade erdoor. Lage bakvorm met bakpapier beleggen en het mengsel erin gieten. 20-25 minuten bakken bij 180 graden, Jum Jum Jum plakkerige chocoladige goedheid. | |
realAIVD | maandag 20 mei 2019 @ 17:32 |
![]() Maringo Ingrediënten: 160 gr kikkererwtenvocht 120 gr kookchocolade 80 gr kristalsuiker Spullen: Mixer Grote kom Magnetron Mangetronkom Kleine desertbakjes bereiding: 1. Met mixer het vocht opkloppen totdat het stevig is, dit duurt doorgaans zo'n 5 minuten, soms langer. 2. Smelt de chocolade in de magnetron (of als je uberpro bent, au bain-marie op het fornuis) 3. chocolade en suiker toevoegen bij het opgeklopte vocht en met mixer er doorheen mixen. 4. Mousse verdelen over de desertbakjes en laten opstijven in de koelkast. Dit duurt een paar uur. Garneertip: Bovenop kan je een aardbei leggen en wat poedersuiker licht erover heen strooien. |