Ze zijn heel anders van smaak en hard zoals een kruidnoot.quote:Op zondag 14 oktober 2007 23:45 schreef tonks het volgende:
[..]
Wat is er speciaal aan friese tegenover 'normale' ?
taai taaiquote:Op maandag 15 oktober 2007 00:31 schreef MissHobje het volgende:
[..]
Ze zijn heel anders van smaak en hard zoals een kruidnoot.
proef ze eensbeetje de smaak van taai taai.
Maar iedergeval een aanrader en weer eens wat anders de de gemiddelde kruidnoot zeg maar.
l-e-z-e-nquote:Op maandag 15 oktober 2007 00:33 schreef borisz het volgende:
[..]
taai taai
ik neem gewoon weer bolletje![]()
ja, lekker is dat. Honger hebben voor je naar bed gaat en dan op die link van jou klikken en dan die overheerlijke pizza in beeld krijgenquote:Op zondag 14 oktober 2007 23:09 schreef Isegrim het volgende:
http://www.thuisbezorgd.nl - nooit meer briefjes van pizzabakkers zoeken.
quote:Op maandag 15 oktober 2007 01:00 schreef Bluezz het volgende:
[..]
ja, lekker is dat. Honger hebben voor je naar bed gaat en dan op die link van jou klikken en dan die overheerlijke pizza in beeld krijgenWil je dat nooit meer doen
zo simpel maar zo lekker bij varkenshaas, fricandeau of varkensrollade.quote:Op zondag 14 oktober 2007 17:53 schreef Bluezz het volgende:
Receppie SOL van de druivenroomsaus??
Een aperitiefje nu, een witte Welmoed
Shit dan zal je balen jaquote:Op maandag 15 oktober 2007 10:31 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
zo simpel maar zo lekker bij varkenshaas, fricandeau of varkensrollade.
Als het vlees klaar is eruit halen, een berg gehalveerde witte pitloze druifjes in de pan met een beker creme fraiche of blueband finesse en een zooi gemalen 4-seizoenpeper eroverheen, dit roeren tot het heet is, met een spatel de druifjes een btje pletten zodat het sap ervan ook in de saus komt.
Trouwens een lekkere blunder begaan, had het vlees in mooie dunne plakjes gesneden, wilde even iets pakken uit het keukenkastje en kletter ik zo de suikerpot over het vlees heen wat er onder stond op het aanrecht![]()
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |