Gisteravond.
Champagne Masterclass in Fifteen.
Het was allemaal bijzonder smakelijk. Een echt smaakavontuur.
![]()
Gepocheerde oester met gegratineerd champagneschuim.
![]()
Canneloni van aardappel, gevuld met een puree van zoete aardappel met krab en spinazie in olijfolie.
![]()
Gerookte biologische zalm met een crust van noten, kleine kruidensalade en Aceto Balsamico stroop.
![]()
Lauwwarme heilbot carpaccio met een deegpakketje waarvan ik niet meer weet wat er in zat.
![]()
Geconfijt kwartelpootje op ravioli.
![]()
Gegrilleerde dubbele entrecote met bieten tricolore en jus met Sillery Rouge.
![]()
Een oublie van een soort kletskop gevuld met een kaas waarvan ik de naam niet meer weet met cranberry compote erop.
![]()
Frambozen met bruisende druiven met champagne schuim erop. Die bruisende druiven waren spectaculair. Kleine champagne bommetjes.
![]()
De chef zag me foto's maken en vroeg me of ik ze wilden mailen. Uiteraard geen probleem. Ook haalde hij zijn zelfgekweekte paddestoelen tevoorschijn. Dat waren zijn kindjes zei hij
![]()
Ook daar dus foto's van gemaakt.
![]()
![]()
De champagnes die we erbij dronken waren:
Bereche et fils:
brut reserve
extra brut
les beaux regards (100% Chardonnay)
Laherte Freres:
brut blanc des blancs
brut tradition
brut rose
Gosset-Brabant:
brut rose
Francois Seconde:
sillery rouge
[ Bericht 1% gewijzigd door tonja op 09-10-2007 12:25:26 ]