je bent gewoon opgelicht door een marocje die een taiwanese kookboek aan jou heeft verkocht onder een andere naamquote:Op woensdag 26 september 2007 16:41 schreef Kugari-Ken het volgende:
Ik heb een Marokkaans kookboek in huis... als er iets is dat niet uitnodigt tot een smaakvolle maaltijd is het dat boek wel...
.
Och nu eet ik zo nu en dan ook "Marrokaans" Tussen twee "" want geen idee of je in de gemiddelde Marrokaans restaurant in A'dam het ook echt puur Marrokaans is...als je begrijpt wat ik bedoelquote:Op woensdag 26 september 2007 16:53 schreef Dibble het volgende:
[..]
je bent gewoon opgelicht door een marocje die een taiwanese kookboek aan jou heeft verkocht onder een andere naam![]()
![]()
lekker man een stukje mossel of hond op je bord met vage sausjes waarvan je niet weet wat erin zitquote:Op woensdag 26 september 2007 17:08 schreef Semisane het volgende:
[..]
Och nu eet ik zo nu en dan ook "Marrokaans" Tussen twee "" want geen idee of je in de gemiddelde Marrokaans restaurant in A'dam het ook echt puur Marrokaans is...als je begrijpt wat ik bedoelLekker politiek correct dit.
en dat valt toch echt in het niet bij Aziatisch eten.
Overigens bedoel ik dus niet dat gene wat je bij de gemiddelde Nederlandse Chinees restaurant kan halen, want dat is gewoon eigenlijk een belediging naar de Chinezen toe.
Maar goed...persoonlijk vind ik van de Aziatische keukens Thais (niet verwarren met Taiwanees) en Japans veruit het beste.![]()
Eten is het belangerijkste gebeurtenis van de dag, vooral 's avonds. Ik besteed liever een uurtje extra aan het klaarmaken dan snel rushen en met een zware maag na een minder lekker maaltijd opgescheept te zitten, tevens zul je dan de rest van de tijd na het eten geen voldaan gevoel krijgen van de dingen die je doet. Vandaar dat Nederlanders ook zoveel stressen en buitenlanders gewoon rustiger zijn en alles slow maar gecontroleerd aanpakkenquote:Op woensdag 26 september 2007 17:17 schreef Schlumberger het volgende:
Misschien dat wij Nederlanders gewoon wat tijdeconomischer denken over eten. Culinaire hoogstandjes kosten namelijk tijd.
Als je een uur kan besparen door simpel te koken of gewoon iets kant-en-klaars te bereiden, heb je dus ook een uur extra in je dag om leukere dingen te doen! En die leukere dingen zijn vaak meer dan welkom aan het eind van een drukke werkdag...
Kant en klaar troep vind ik ook niet lekker, ik bereid zelf liever iets of haal zelf wat vers op.quote:Op woensdag 26 september 2007 15:22 schreef Dibble het volgende:
Vaak is 1x in de 2 weken shoppen daarvoor al genoeg. Maar nederlanders moeten altijd kant en klaar spul eten zonder enige smaak toevoegingenZo triest is dat, tja leven als een robot is blijkbaar voorbestemd bij jullie. Dit land heeft het geld, en de kennis maar niet de smaak of de gezelligheid van ons
![]()
Ik heb daardoor juist eerder medelijden met jullie![]()
mwah of het nu samen in een krijdenpakje zit of je snipperd je uien en knoflook zelf dat zal er voor de smaak niet toe doenquote:Op woensdag 26 september 2007 16:48 schreef Serendips het volgende:
[..]
Als dat het enige is wat je kunt maken, kun je dus niet koken, hè. Die instanttroep staat garant voor smaakafstomping. Die mixjes zijn veel te zout en mensen die dat regelmatig eten, weten niet eens smaakjes te onderscheiden.
Ik heb een vriendin, die eet ook alleen van die troep. Sta je een courgette in blokjes te snijden, zegt ze; 'Wat is dat?!'. Vervolgens vraagt ze om geen ui in de pasta te doen, want die lust ze niet. Wat ze echter vergeet is dat er ook ui zit in die zakjes gedroogde kruiden en in kant-en-klare potjes saus die ze thuis gebruikt...
Nu moet je me eigenlijk ook niet vragen ergens geen ui of knoflook in te gooien, want dat weiger ik...
hmm van een gemiddelde chinese rijsttafel vor 2 personen kan ongeveer 8 man etenquote:Op woensdag 26 september 2007 17:14 schreef Dibble het volgende:
[..]
lekker man een stukje mossel of hond op je bord met vage sausjes waarvan je niet weet wat erin zitmet aziatisch eten is vooral voor smaakproeven, vandaar die tengere chineesjes. Ik zou d'r iig niet vol van raken vooral niet van hun biscuit garnalen brood
![]()
Dat hoor je mij niet zeggen ben een sterk voorstander vann ui en knoflook met als nadeel dat je er gruwelijk van gaat stinkenquote:Op woensdag 26 september 2007 17:32 schreef Schlumberger het volgende:
Ik vind het altijd leuk om ui en knoflook stiekem door het eten te doen. Eters vinden dat vaak lekker... terwijl ze vantevoren gillen dat dat er absoluut niet doorheen mag
Zegt iemand die zelf meurende stinkhonden door zijn woonkamer heeft lopen.quote:Op woensdag 26 september 2007 13:46 schreef afdak het volgende:
Rot een eind op naar je eigen stinkende land.![]()
Ik zou zeggen, koop een potje knoflookpoeder en pers een vers teentje knoflook en proef van allebei eens een hapje. Kom dan nog maar eens hier posten.quote:Op woensdag 26 september 2007 17:30 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:
mwah of het nu samen in een krijdenpakje zit of je snipperd je uien en knoflook zelf dat zal er voor de smaak niet toe doen
ongelovige, je zal toch branden in helquote:Op woensdag 26 september 2007 23:35 schreef GambinoT het volgende:
Krijg de tering met je ramadamama
nee hoor, zit tamelijk vol vanavond, straks nog even bordje baklava leegvreten met slagroom oidquote:
je bent behoorlijk zieligquote:Op donderdag 27 september 2007 00:20 schreef Dibble het volgende:
[..]
nee hoor, zit tamelijk vol vanavond, straks nog even bordje baklava leegvreten met slagroom oidjij zal neuken met de duivel terwijl ik 7 maagden zit te batsen
daar gaat je atheistische levensbeschouwing
![]()
En nu iets zinnigs?quote:Op donderdag 27 september 2007 00:41 schreef Dibble het volgende:
[..]
zegt de sma die klokkie in haar compueter heeft![]()
Elixabete, hou jij net als TS ook maar je grote waffel dicht, in een ander topic had jij ook een grote bek tegen de Nederlandse cultuur hypocriet.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |