abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_53488078
quote:
Op woensdag 26 september 2007 14:59 schreef Elixabete het volgende:

[..]

Slavenhandel
Slavenhandel
doei
  woensdag 26 september 2007 @ 15:00:44 #102
36858 Semisane
Iemand nog een koekje?
pi_53488097
quote:
Op woensdag 26 september 2007 14:56 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

hulde
Nou idd hulde aan iemand die zichh nog nooit heeft verdiept in 1 van die keukens die hij nu probeert af te branden en dan meteen de meest verdrevelijke gerechten hoog op een sokkel zet.
Putting the Fun back into Fundamentally Wrong since 1975.
"Yes, of course, I knew you would volunteer, Mr. Feynman, but I was wondering if there would be anybody else."
pi_53488111
quote:
Op woensdag 26 september 2007 14:47 schreef -skippybal- het volgende:

[..]

Inderdaad. Frankrijk is sowieso overschat qua eten. Qua alles eigenijk als ik er zo over nadenk...
idd liever italiaans dan dat moeilijke gedoe
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_53488114
quote:
Op woensdag 26 september 2007 14:47 schreef popolon het volgende:
Dat je een uitnodiging hebt gehad vind ik eigenlijk al heel bijzonder. Gastvrijheid zit nou niet echt in het Nederlandse bloed.
Geen afspraak was vast het probleem.

Voor de Turken hier: in Nederland moet je eerst een afspraak maken voordat je komt eten en dan liefst op de dag van de afspraak nog even bevestigen. Nederlanders zijn het niet gewend dat je gezellig binnenvalt en meeeet. Dan krijg je dus dit soort verhalen. Met een afspraak moet je je niet verbazen als je zo even een lekker bakje appelmoes op tafel vindt, tussen de aardappelen en spruiten.
pi_53488122
quote:
Op woensdag 26 september 2007 14:58 schreef Semisane het volgende:

[..]

Volgens Plato Dacht ik, kan ook Socrates zijn is een dictatorschap de beste vorm van regering...dusss.

Alsof het hier in Nederland altijd zo netjes aan toe ging.
Daarom, je conclusie klopte niet.
doei
  woensdag 26 september 2007 @ 15:02:06 #106
36858 Semisane
Iemand nog een koekje?
pi_53488130
quote:
Op woensdag 26 september 2007 14:59 schreef Elixabete het volgende:

[..]

Slavenhandel
Tja...en zelfs toen hebben we niks exotisch overgenomen....zit je met allerlei internationale mensen op 1 bootje...blijf je nog stampot eten.
Putting the Fun back into Fundamentally Wrong since 1975.
"Yes, of course, I knew you would volunteer, Mr. Feynman, but I was wondering if there would be anybody else."
pi_53488169
quote:
Op woensdag 26 september 2007 14:54 schreef Semisane het volgende:

[..]

Tja...het gemiddelde Fanse hotel, serveert dan ook geen cuisine...Ga maar een keer eten in bijvoorbeeld Le Grand in Paris.

En het feit dat de beste restaurants wel franse cuisine serveren en de beste chef koks stuk voor stuk allemaal of in Frankrijk zijn opgeleid of wel "van de Franse cuisine/keuken" zijn zegt echt wel wat over de Franse Cuisine hoor.
cuisine is gewoon keuken
Mwah vooral veel engelsen de laatste tijd
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  woensdag 26 september 2007 @ 15:04:47 #108
36858 Semisane
Iemand nog een koekje?
pi_53488185
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:01 schreef het_is_terecht het volgende:

[..]

Daarom, je conclusie klopte niet.
Neemt niet weg dat de Nederlanse "keuken" in vergelijking met een aantal internationale keuken er nog steeds erbarmelijke af komt....maar zelfs ik geef toe dat we het beter doen dan de Engelsen of Duitsers.
Putting the Fun back into Fundamentally Wrong since 1975.
"Yes, of course, I knew you would volunteer, Mr. Feynman, but I was wondering if there would be anybody else."
  woensdag 26 september 2007 @ 15:06:08 #109
36858 Semisane
Iemand nog een koekje?
pi_53488206
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:03 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

cuisine is gewoon keuken
Mwah vooral veel engelsen de laatste tijd
In het gehele kookwereldtje wordt er maar 1 keuken als "Cuisine" gezien...en dat is de Franse Keuken...

Wat bedoel je met veel Engelsen?
Putting the Fun back into Fundamentally Wrong since 1975.
"Yes, of course, I knew you would volunteer, Mr. Feynman, but I was wondering if there would be anybody else."
  woensdag 26 september 2007 @ 15:06:15 #110
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_53488212
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:01 schreef nogeenmaarten het volgende:

[..]

Geen afspraak was vast het probleem.

Voor de Turken hier: in Nederland moet je eerst een afspraak maken voordat je komt eten en dan liefst op de dag van de afspraak nog even bevestigen. Nederlanders zijn het niet gewend dat je gezellig binnenvalt en meeeet. Dan krijg je dus dit soort verhalen. Met een afspraak moet je je niet verbazen als je zo even een lekker bakje appelmoes op tafel vindt, tussen de aardappelen en spruiten.
Al heb je wél een afspraak, het is hier sowieso de gewoonte om precies genoeg klaar te maken. Weggooien is zonde, dus dan maar liever de gast zachtjes laten doorhongeren.

We hebben gewoon een armoedige eetcultuur. Er zit wel wat verbetering in, mede door alle internationale invloeden van de laatste decennia. Maar de beleving van het eten zit de meeste polderkneuzen duidelijk niet in het bloed.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  woensdag 26 september 2007 @ 15:07:27 #111
165512 MASD
Music is dead.
pi_53488239
quote:
Op woensdag 26 september 2007 14:31 schreef Rave_NL het volgende:

[..]
ik kan je vertellen dat er veel werk in gaat zitten je zou je verbazen hoeveel ingrediënten erin gaan (echte paëlla dan, niet die supermarkt bagger) je bent toch zo een aantal uurtjes verder....

en even duidelijk maken, je spreekt het niet uit als "paèlia" maar als "paéja" maak het vaak genoeg fout mee
Long live music.
pi_53488261
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:04 schreef Semisane het volgende:

[..]

Neemt niet weg dat de Nederlanse "keuken" in vergelijking met een aantal internationale keuken er nog steeds erbarmelijke af komt....maar zelfs ik geef toe dat we het beter doen dan de Engelsen of Duitsers.
Ik walg ook van de Nederlandse keuken, al kan ik op zijn tijd wel een stampot andijvie of boerenkool met een goed stuk worst wel waarderen
doei
  woensdag 26 september 2007 @ 15:08:54 #113
36858 Semisane
Iemand nog een koekje?
pi_53488273
En zo snel mogelijk klaar zijn met eten, dat zit ook redelijk diep hier in Nederland....ik maak me er ook schuldig aan hoor, daar niet van....maar ff lekker lang tafelen, zoals in Spanje of Italie ofzo, zit er gewoon niet in.

Het lijkt altijd wel of we in Nederland het record "snel-eten" willen verbreken....snel-laders noem ik ons dan ook maar altijd.
Putting the Fun back into Fundamentally Wrong since 1975.
"Yes, of course, I knew you would volunteer, Mr. Feynman, but I was wondering if there would be anybody else."
  woensdag 26 september 2007 @ 15:10:12 #114
54997 Posdnous
Moslima-knuffelaar
pi_53488317
Lijkt me nogal duidelijk dat Nederlanders geen eetcultuur kennen. Daar hoef je geen wetenschapper voor te zijn om dat door te hebben.
When it comes to being Plug 1, it's just me, myself and I
  woensdag 26 september 2007 @ 15:11:06 #115
54997 Posdnous
Moslima-knuffelaar
pi_53488343
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:04 schreef Semisane het volgende:

[..]

Neemt niet weg dat de Nederlanse "keuken" in vergelijking met een aantal internationale keuken er nog steeds erbarmelijke af komt....maar zelfs ik geef toe dat we het beter doen dan de Engelsen of Duitsers.
Engelsen ben ik met je eens maar Duitsers weten wel tig keer beter hoe en wat ze moeten eten dan hier natuurlijk.
When it comes to being Plug 1, it's just me, myself and I
pi_53488354
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:08 schreef Semisane het volgende:
En zo snel mogelijk klaar zijn met eten, dat zit ook redelijk diep hier in Nederland....ik maak me er ook schuldig aan hoor, daar niet van....maar ff lekker lang tafelen, zoals in Spanje of Italie ofzo, zit er gewoon niet in.

Het lijkt altijd wel of we in Nederland het record "snel-eten" willen verbreken....snel-laders noem ik ons dan ook maar altijd.
natafelen
  woensdag 26 september 2007 @ 15:13:52 #117
36858 Semisane
Iemand nog een koekje?
pi_53488423
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:11 schreef Elixabete het volgende:

[..]

natafelen
Ik heb een vriend die meestal al met natafelen begint als de rest nog aan het opscheppen is, zo snel is die gozer klaar. Wel komisch altijd eigenlijk.
Putting the Fun back into Fundamentally Wrong since 1975.
"Yes, of course, I knew you would volunteer, Mr. Feynman, but I was wondering if there would be anybody else."
pi_53488517
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:06 schreef Semisane het volgende:

[..]

In het gehele kookwereldtje wordt er maar 1 keuken als "Cuisine" gezien...en dat is de Franse Keuken...

Wat bedoel je met veel Engelsen?
cuisine is gewoon frans voor keuken.

Dat er meer engelse top koks zijn dan franse
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  woensdag 26 september 2007 @ 15:19:09 #119
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_53488561
Ik zat vorige week in een restaurant, in het meer gereformeerde deel van onze natie. Niet bepaald levensgenieters van nature; hoewel het eten prima was.

Er was een wijnarrangement besteld. Leuk hoor, de juiste wijn bij voor, hoofd en na -- alleen was de ober zo vriendelijk ons per gerecht één glas in te schenken. Niet eens vrágen om een extra glas.
Zo klunzig Hollands.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  woensdag 26 september 2007 @ 15:20:04 #120
36858 Semisane
Iemand nog een koekje?
pi_53488582
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:17 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

cuisine is gewoon frans voor keuken.

Dat er meer engelse top koks zijn dan franse
Tja...dat klopt, maar die zijn bijna zonder uitzondering opgeleid in Frankrijk. (de top koks dus)

En ik weet dat cuisine frans is voor keuken.
Putting the Fun back into Fundamentally Wrong since 1975.
"Yes, of course, I knew you would volunteer, Mr. Feynman, but I was wondering if there would be anybody else."
  woensdag 26 september 2007 @ 15:22:16 #121
176420 Dibble
Neqschot...?
pi_53488632
whah sommigen hier willen het gewoon niet toegeven dat ze geilen op turkse gerechten ik heb het wel gezien hoor hoe nederlanders naar een all inclusive hotel gaan in turkije en zich dan volvreten bij een open buffet, en wij turken maar hun daar uitlachen van ; wtf zijn dat nou europeanen? lijkt wel alsof die beesten nooit fatsoenlijk eten hebben gezien
Wij kopen altijd in 1x grote hoeveelheden brood en melk bij supermarkten ja, + nog bloem boter en alle andere basis spul en maken daar iets tering lekkers van. Vaak is 1x in de 2 weken shoppen daarvoor al genoeg. Maar nederlanders moeten altijd kant en klaar spul eten zonder enige smaak toevoegingen Zo triest is dat, tja leven als een robot is blijkbaar voorbestemd bij jullie. Dit land heeft het geld, en de kennis maar niet de smaak of de gezelligheid van ons

Ik heb daardoor juist eerder medelijden met jullie
*Hosselcopter*
  woensdag 26 september 2007 @ 15:23:22 #122
54997 Posdnous
Moslima-knuffelaar
pi_53488669
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:22 schreef Dibble het volgende:
Dit land heeft het geld, en de kennis maar niet de smaak of de gezelligheid van ons
Dat klopt.
When it comes to being Plug 1, it's just me, myself and I
pi_53488727
Je eet om je lichaam te voeden, aan het werk !
pi_53488778
Die all-inclusive hotels maken juist de grootste bagger.
Je had gewoon een punt TS. Jammer dat je jezelf onderuit haalt.
Bij elke gelegenheid schreef fathank het volgende:
Ik ben toen op Lowlands halverwege 't optreden van Typhoon knock out gegaan.
pi_53488785
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:17 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

Dat er meer engelse top koks zijn dan franse
Wel grappig omdat de engelse keuken nu niet bepaald als goed bekend staat.
  woensdag 26 september 2007 @ 15:30:13 #126
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_53488847
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:22 schreef Dibble het volgende:
whah sommigen hier willen het gewoon niet toegeven dat ze geilen op turkse gerechten ik heb het wel gezien hoor hoe nederlanders naar een all inclusive hotel gaan in turkije en zich dan volvreten bij een open buffet, en wij turken maar hun daar uitlachen van ; wtf zijn dat nou europeanen? lijkt wel alsof die beesten nooit fatsoenlijk eten hebben gezien
Wij kopen altijd in 1x grote hoeveelheden brood en melk bij supermarkten ja, + nog bloem boter en alle andere basis spul en maken daar iets tering lekkers van. Vaak is 1x in de 2 weken shoppen daarvoor al genoeg. Maar nederlanders moeten altijd kant en klaar spul eten zonder enige smaak toevoegingen Zo triest is dat, tja leven als een robot is blijkbaar voorbestemd bij jullie. Dit land heeft het geld, en de kennis maar niet de smaak of de gezelligheid van ons

Ik heb daardoor juist eerder medelijden met jullie
Zolang de gemiddelde polderkneus vasthoudt aan zijn armoedige eetgewoontes, kan ik je niet anders dan gelijk geven.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_53488942
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:06 schreef Ringo het volgende:

[..]

Al heb je wél een afspraak, het is hier sowieso de gewoonte om precies genoeg klaar te maken. Weggooien is zonde, dus dan maar liever de gast zachtjes laten doorhongeren.

We hebben gewoon een armoedige eetcultuur. Er zit wel wat verbetering in, mede door alle internationale invloeden van de laatste decennia. Maar de beleving van het eten zit de meeste polderkneuzen duidelijk niet in het bloed.
ik kan me hier echt druk om maken. misschien kom jij uit zo een gierig bestaan... maar wij gooien hier bijna elke dag eten weg omdat er gewoon altijd genoeg is! er is altijd eten over als we klaar zijn!
  woensdag 26 september 2007 @ 15:34:29 #128
176420 Dibble
Neqschot...?
pi_53488976
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:28 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Die all-inclusive hotels maken juist de grootste bagger.
Je had gewoon een punt TS. Jammer dat je jezelf onderuit haalt.
ik was daar even wezen kijken bij een vriend, ik ga nooit naar eten, ga altijd naar familie of één van de goeie restaurants waar ze echte gerechten maken
*Hosselcopter*
pi_53489021
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:34 schreef Dibble het volgende:

[..]

ik was daar even wezen kijken bij een vriend, ik ga nooit naar eten, ga altijd naar familie of één van de goeie restaurants waar ze echte gerechten maken
Vooruit dan maar.
Verder heb je gelijk
Bij elke gelegenheid schreef fathank het volgende:
Ik ben toen op Lowlands halverwege 't optreden van Typhoon knock out gegaan.
pi_53489047
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:22 schreef Dibble het volgende:
whah sommigen hier willen het gewoon niet toegeven dat ze geilen op turkse gerechten ik heb het wel gezien hoor hoe nederlanders naar een all inclusive hotel gaan in turkije en zich dan volvreten bij een open buffet, en wij turken maar hun daar uitlachen van ; wtf zijn dat nou europeanen? lijkt wel alsof die beesten nooit fatsoenlijk eten hebben gezien
Wij kopen altijd in 1x grote hoeveelheden brood en melk bij supermarkten ja, + nog bloem boter en alle andere basis spul en maken daar iets tering lekkers van. Vaak is 1x in de 2 weken shoppen daarvoor al genoeg. Maar nederlanders moeten altijd kant en klaar spul eten zonder enige smaak toevoegingen Zo triest is dat, tja leven als een robot is blijkbaar voorbestemd bij jullie. Dit land heeft het geld, en de kennis maar niet de smaak of de gezelligheid van ons

Ik heb daardoor juist eerder medelijden met jullie
Het klopt dat Nederland het culinaire vuilnisvat van Europa is, maar Turkije is nou niet bepaald een culinaire grootmacht te noemen .
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
pi_53489100
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:37 schreef cultheld het volgende:

[..]

Het klopt dat Nederland het culinaire vuilnisvat van Europa is, maar Turkije is nou niet bepaald een culinaire grootmacht te noemen .
ik ben daar geweest en ze hebben bijna geen turkse gerechten... alles komt ergens vandaan
  woensdag 26 september 2007 @ 15:42:32 #132
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_53489175
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:39 schreef rival het volgende:

[..]

ik ben daar geweest en ze hebben bijna geen turkse gerechten... alles komt ergens vandaan
Da's altijd zo met toeristische trekpleisters, waarom denk je dat de uitdrukking 'Wat de boer niet kent, dat vreet 'ie niet' bestaat?
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_53489196
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:39 schreef rival het volgende:

[..]

ik ben daar geweest en ze hebben bijna geen turkse gerechten... alles komt ergens vandaan
Hun culinaire hoofdstad is Izmir en die hebben alles van de Grieken gejat .
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
pi_53489477
Je hebt in Nederland gewoon twee soorten mensen; degenen die kunnen koken en degenen die dat niet kunnen. Evenzo wat betreft gastvrijheid. Desalniettemin staan we bekend als een zuunig en ongastvrij volk.

Van de week had Maxima er het nog over in een toespraak:
Nederland is: grote ramen zonder gordijnen, zodat iedereen goed naar binnen kan kijken. Nederland is: één koekje bij de thee. Maar ook, enorme gastvrijheid en warmte.

Niet herkenbaar voor mij, die typische Nederlandse 'gewoonten'. Mijn moeder had altijd een ontzettende hekel aan open gordijnen, de koekjestrommel bleef open op tafel zo lang het koffiekransje duurde en mensen mochten altijd aanschuiven bij onverwachte binnenkomst.

Bij mij mag je ook altijd aanschuiven, ik heb zelden te weinig eten, afgepaste hoeveelheden doe ik niet aan. Eten weggooien doe ik ook niet, ik ben tenslotte wel weer een echte Hollander, dan maar een kliekje in de diepvries voor als ik geen zin heb om te koken.

In mijn studententijd heb ik me wel vaak verbaasd over de armtierige culinaire smaak van huis- en studiegenoten. Vaak ben ik in keukenkastjes het complete Honig-assortiment tegengekomen met daarnaast een potje peper en zout. Ware smaakarmoede...

Disclaimer: Ik kom dan wel weer oorspronkelijk uit Limburg, volgen sommige definities maakt me dat ook een buitenlander.

O ja, TS, ik ben gek op Turks eten. Wanneer mag ik aanschuiven? Ik schep wel graag zelf op!
I don't like your jerk-off name. I don't like your jerk-off face. I don't like your jerk-off behavior, and I don't like you, jerk-off. Do I make myself clear?
  woensdag 26 september 2007 @ 16:15:54 #135
176420 Dibble
Neqschot...?
pi_53489907
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:43 schreef cultheld het volgende:

[..]

Hun culinaire hoofdstad is Izmir en die hebben alles van de Grieken gejat .
beter goed gejat dan slecht bedacht _!
*Hosselcopter*
pi_53489926
quote:
Op woensdag 26 september 2007 16:15 schreef Dibble het volgende:

[..]

beter goed gejat dan slecht bedacht _!
Maar je ontkent het niet dus .
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
  woensdag 26 september 2007 @ 16:17:42 #137
176420 Dibble
Neqschot...?
pi_53489943
quote:
Op woensdag 26 september 2007 16:16 schreef cultheld het volgende:

[..]

Maar je ontkent het niet dus .
zeg maar dat het recept er 10x beter op is geworden en gevarieerder .
*Hosselcopter*
pi_53490029
Zelfrelativering en nuance is sommigen wel vreemd hier.
pi_53490136
quote:
Op woensdag 26 september 2007 15:56 schreef Serendips het volgende:
Je hebt in Nederland gewoon twee soorten mensen; degenen die kunnen koken en degenen die dat niet kunnen. Evenzo wat betreft gastvrijheid. Desalniettemin staan we bekend als een zuunig en ongastvrij volk.

Van de week had Maxima er het nog over in een toespraak:
Nederland is: grote ramen zonder gordijnen, zodat iedereen goed naar binnen kan kijken. Nederland is: één koekje bij de thee. Maar ook, enorme gastvrijheid en warmte.

Niet herkenbaar voor mij, die typische Nederlandse 'gewoonten'. Mijn moeder had altijd een ontzettende hekel aan open gordijnen, de koekjestrommel bleef open op tafel zo lang het koffiekransje duurde en mensen mochten altijd aanschuiven bij onverwachte binnenkomst.

Bij mij mag je ook altijd aanschuiven, ik heb zelden te weinig eten, afgepaste hoeveelheden doe ik niet aan. Eten weggooien doe ik ook niet, ik ben tenslotte wel weer een echte Hollander, dan maar een kliekje in de diepvries voor als ik geen zin heb om te koken.

In mijn studententijd heb ik me wel vaak verbaasd over de armtierige culinaire smaak van huis- en studiegenoten. Vaak ben ik in keukenkastjes het complete Honig-assortiment tegengekomen met daarnaast een potje peper en zout. Ware smaakarmoede...

Disclaimer: Ik kom dan wel weer oorspronkelijk uit Limburg, volgen sommige definities maakt me dat ook een buitenlander.

O ja, TS, ik ben gek op Turks eten. Wanneer mag ik aanschuiven? Ik schep wel graag zelf op!
ik kan me er ook niet echt in vinden bij ons wordt standaart eten weg gekiepert koekjes eten totdat het op is en van alles genoeg.

Overigens zijn die honig zakjes eigenlijk best gemak omdat je dan niet een constante voorraad van 50 verschillende kruiden hoeft te hebben alles zit immers in het zakje.

Overigens stamppot
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_53490208
Ga maar weg TS, niemand die je hier houdt... je bent vrij om weg te gaan hoor als je het hier zo verschrikkelijk vind.

Ik eet meer rijst en pasta dan dat ik aardappelen eet. Vanavond dan ook weer braaf chilli, morgen naar alle waarschijnlijk weer eens Indiaas.

Ons koloniale geweld heeft ons de Indonesische keuken opgeleverd...

... longtong FTW!
There Is No Gravity.
The Earth Sucks.
--Brett Easton Ellis
pi_53490270
De Marokkaanse keuken is lekkerder dan de Turkse
Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you have decided to look beyond the imperfections
pi_53490339
quote:
Op woensdag 26 september 2007 16:29 schreef Kugari-Ken het volgende:
Ga maar weg TS, niemand die je hier houdt... je bent vrij om weg te gaan hoor als je het hier zo verschrikkelijk vind.

Ik eet meer rijst en pasta dan dat ik aardappelen eet. Vanavond dan ook weer braaf chilli, morgen naar alle waarschijnlijk weer eens Indiaas.

Ons koloniale geweld heeft ons de Indonesische keuken opgeleverd...

... longtong FTW!


Hij moet weg omdat hij een klacht heeft?
pi_53490512
Ik heb een Marokkaans kookboek in huis... als er iets is dat niet uitnodigt tot een smaakvolle maaltijd is het dat boek wel...

bekroond kookboek staat er, met wel honderden recepten erin.

baid renam makli, en tussen haakjes... heel hoopvol: gebraden schapentestikels. Schapenmagen staan er ook een aantal keren in.

Voor de rest oogt het verschrikkelijk simplistisch. Hoe maak je kip op z'n Marokkaans... nou gewoon zoals we het in Nederland ook doen. Er staat ook Runderbiefstuk in... wat heb je nodig? Peper en zout...

Nee de Aziatische keuken is nog altijd superieur aan elke andere keuken dan ook, misschien op gelijke voet met Zuid Europees, maar het zal er om spannen.
There Is No Gravity.
The Earth Sucks.
--Brett Easton Ellis
pi_53490531
buitenlandse gerechten

het aankomende stamppot seizoen
A "Nederlands restaurant" is a 'contradictio in terminus'.
If it don't matter to you, it don't matter to me
pi_53490563
Maar eff serieus ingaand op TS topic, ieder cultuur heeft eigen omgangsvormen en je woont tenslotte in Nederland en niet in Turkije dus heb je dit kunnen verwachten en in plaats van dankje te zeggen dat je was uitgenodigd ben je hier je gal aan het uitspugen op fok.

Begin eerst bij jezelf, een van de meest voorkomende dingen die Turken doen is dat ze in het bijzijn van anderen gewoon Turks spreken. Dat is pas asociaal
Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you have decided to look beyond the imperfections
pi_53490661
quote:
Op woensdag 26 september 2007 16:41 schreef Kugari-Ken het volgende:
Ik heb een Marokkaans kookboek in huis... als er iets is dat niet uitnodigt tot een smaakvolle maaltijd is het dat boek wel...

bekroond kookboek staat er, met wel honderden recepten erin.

baid renam makli, en tussen haakjes... heel hoopvol: gebraden schapentestikels. Schapenmagen staan er ook een aantal keren in.

Voor de rest oogt het verschrikkelijk simplistisch. Hoe maak je kip op z'n Marokkaans... nou gewoon zoals we het in Nederland ook doen. Er staat ook Runderbiefstuk in... wat heb je nodig? Peper en zout...

Nee de Aziatische keuken is nog altijd superieur aan elke andere keuken dan ook, misschien op gelijke voet met Zuid Europees, maar het zal er om spannen.
Schapentestikels klinkt niet echt gezond bah.

Aziatische keuken is idd best wel lekker. De Nederlandse keuken als stampot en dergelijke heb ik nooit echt geproefd.
Houd het vaak bij Italiaanse en Chineze keuken
Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you have decided to look beyond the imperfections
pi_53490662
Oprotten dan naar turkije doeg
pi_53490693
quote:
Op woensdag 26 september 2007 16:26 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

Overigens zijn die honig zakjes eigenlijk best gemak omdat je dan niet een constante voorraad van 50 verschillende kruiden hoeft te hebben alles zit immers in het zakje.
Als dat het enige is wat je kunt maken, kun je dus niet koken, hè. Die instanttroep staat garant voor smaakafstomping. Die mixjes zijn veel te zout en mensen die dat regelmatig eten, weten niet eens smaakjes te onderscheiden.

Ik heb een vriendin, die eet ook alleen van die troep. Sta je een courgette in blokjes te snijden, zegt ze; 'Wat is dat?!'. Vervolgens vraagt ze om geen ui in de pasta te doen, want die lust ze niet. Wat ze echter vergeet is dat er ook ui zit in die zakjes gedroogde kruiden en in kant-en-klare potjes saus die ze thuis gebruikt...

Nu moet je me eigenlijk ook niet vragen ergens geen ui of knoflook in te gooien, want dat weiger ik...
I don't like your jerk-off name. I don't like your jerk-off face. I don't like your jerk-off behavior, and I don't like you, jerk-off. Do I make myself clear?
pi_53490754
quote:
Op woensdag 26 september 2007 13:28 schreef motorbloempje het volgende:
dan rot je toch lekker terug naar Turkije
pi_53490784
quote:
Op woensdag 26 september 2007 16:42 schreef beertenderrr het volgende:
buitenlandse gerechten

het aankomende stamppot seizoen
Mensen die kotssmilies plaatsen bij Neêrlands geliefde stamppot.
I don't like your jerk-off name. I don't like your jerk-off face. I don't like your jerk-off behavior, and I don't like you, jerk-off. Do I make myself clear?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')