tried them, vind ze een beetje smakeloos, weinig aardappelsmaak.quote:Op woensdag 29 augustus 2007 07:27 schreef tinny het volgende:
Sungrown Lays chips... euro 1.19 (in de bonus) ze zouden wat dikker zijn en met zeezout besrpeneklt en in zonnebloemolie gebakken..
ik proef er niks van... alleen dat ze wat dikker zijn [afbeelding]
denk eerlijk gezegd niet dat hij tippen kan aan die van lipton....quote:Op dinsdag 28 augustus 2007 23:52 schreef Doodkapje het volgende:
Ik weet niet of het al is gepost (te lui, so sue me) maar ik heb gisteren een doosje Pickwick Minty Morocco geprobeerd. Pickwicktechnisch is deze thee best goed te doen! Er staat op 'Kruidenmelange' dus ik neem aan dat het kruidenthee is en niet zwarte thee (minder caffeïne) en er zit verder nog kaneel, munt en zoethout in... wel lekker ontspannend.
[afbeelding]
Ik denk eerlijk gezegd dat ze bedoelen dat er wat grove zoutkorrels op zitten... maar ik kan het mis hebben.quote:Op donderdag 30 augustus 2007 19:38 schreef verzameldirk het volgende:
[quote]Op woensdag 29 augustus 2007 07:27 schreef tinny het volgende:
Sungrown Lays chips... euro 1.19 (in de bonus) ze zouden wat dikker zijn en met zeezout besrpeneklt en in zonnebloemolie gebakken..
Welke zouten zijn er dan nog meer als zeezout, ruimtezout of zo![]()
Hier komen binnekort nog 2 varianten van uit: Turkish Fresh Apple en Indian Spices (de namen kloppen niet helemaal)quote:Op dinsdag 28 augustus 2007 23:52 schreef Doodkapje het volgende:
Ik weet niet of het al is gepost (te lui, so sue me) maar ik heb gisteren een doosje Pickwick Minty Morocco geprobeerd. Pickwicktechnisch is deze thee best goed te doen! Er staat op 'Kruidenmelange' dus ik neem aan dat het kruidenthee is en niet zwarte thee (minder caffeïne) en er zit verder nog kaneel, munt en zoethout in... wel lekker ontspannend.
[afbeelding]
Die ga ik binnenkort ook maar eens proberenquote:Op dinsdag 28 augustus 2007 21:20 schreef Lubbert het volgende:
Ik heb pas de hamburgers van Rustlers ontdekt. Dit zijn kant en klare broodjes hamburger die je in de magnetron opwarmt in 70 seconden. Er zijn verschillende varianten en ik koop ze bij de Jumbo waar ze in het koelvak liggen. Normaal zijn magnetronbroodjes niet te pruimen maar deze dan weer wel.
Das de marketingtruc die ik in de supermarkt het vaakst zie, met zeezout als synoniem voor gezond.... Slaat natuurlijk nergens op, zeezout is net zo gezond als ordinair keukenzout. Net als alllemaal van die light-vleeswaren: met zeezout, olijfolie en omega-3 en 6. Jayquote:Op donderdag 30 augustus 2007 19:38 schreef verzameldirk het volgende:
[quote]Op woensdag 29 augustus 2007 07:27 schreef tinny het volgende:
Sungrown Lays chips... euro 1.19 (in de bonus) ze zouden wat dikker zijn en met zeezout besrpeneklt en in zonnebloemolie gebakken..
Welke zouten zijn er dan nog meer als zeezout, ruimtezout of zo![]()
Je moet echt de boeken van Jeffrey Steingarten lezen. Hij is de culinair recensist voor Vogue en schrijft echt heel leuk over eten.quote:Op maandag 3 september 2007 22:24 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Das de marketingtruc die ik in de supermarkt het vaakst zie, met zeezout als synoniem voor gezond.... Slaat natuurlijk nergens op, zeezout is net zo gezond als ordinair keukenzout. Net als alllemaal van die light-vleeswaren: met zeezout, olijfolie en omega-3 en 6. Jay
Hoewel ik moet zeggen dat ik van die grove korrels zeezout op bijvoorbeeld focaccia wel erg lekker vind. Dat is dan weer wel een pluspunt van zeezout: grove korrels = lekkere bite
Dat zei Isa ook alquote:Op maandag 3 september 2007 22:48 schreef Liejannuh het volgende:
[..]
Je moet echt de boeken van Jeffrey Steingarten lezen. Hij is de culinair recensist voor Vogue en schrijft echt heel leuk over eten.Over zout heeft hij ook een heel stuk geschreven.
Boeken heten: The man who ate everything en The man who still ate everything.
Leuk en leerzaam!
Voorproefje
Ja.quote:Op maandag 3 september 2007 22:56 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Dat zei Isa ook alHad ze dat soms van jou?
Zeezout wordt gewonnen uit de zee (door zeewater op te dampen). Keukenzout wordt op land gewonnen door het uit de bodem te halen in kristalvorm. Daarnaast zit er ook een smaakverschil in beide door de samenstelling: Keukenzout is voornamelijk natriumchloride, zeezout bestaat uit natriumchloride, magnesiumchloride, natriumsulfaat en nog wat spul...quote:Op donderdag 30 augustus 2007 19:38 schreef verzameldirk het volgende:Welke zouten zijn er dan nog meer als zeezout, ruimtezout of zo![]()
Ye Olde Oak...quote:Op zaterdag 22 september 2007 19:04 schreef allsystemshalt het volgende:
Chicken Tika uit een plastic zak![]()
![]()
Ja bij de dirk kan je die kopen komt uit de uk vaag merk?
Is best te doen heb er roerbak mix met extra uien eerst aangefruit dan die zooi erover.
Vervolgens als het bijna klaar is VEEL cashewnoten erover
Serveren met in dit geval zilvervliesrijst![]()
![]()
Snel klaar goed te eten voedzaam (Burbs)
Lipton Morocco is inderdaad wel lekker. Weet iemand of het daarop lijkt?quote:Op donderdag 30 augustus 2007 20:05 schreef Erosjuhhh het volgende:
[..]
denk eerlijk gezegd niet dat hij tippen kan aan die van lipton....
Alle zout is uiteindelijk zeezoutquote:Op zondag 9 september 2007 11:41 schreef knirfie het volgende:
[..]
Zeezout wordt gewonnen uit de zee (door zeewater op te dampen). Keukenzout wordt op land gewonnen door het uit de bodem te halen in kristalvorm. Daarnaast zit er ook een smaakverschil in beide door de samenstelling: Keukenzout is voornamelijk natriumchloride, zeezout bestaat uit natriumchloride, magnesiumchloride, natriumsulfaat en nog wat spul...
Klinkt goed, ga ik maandag na het sporten eens proberenquote:Op zondag 23 september 2007 17:06 schreef Laura 2000 het volgende:
[afbeelding]
Een nieuwe maaltijdsalade in het assortiment van de AH!![]()
Met Italiaans gekruide kip (waar ik niet heel enthousiast over ben, vind de gerookte kip in andere salades lekkerder) pecorinokaas en pestodressing.
Verder nog wokkelpasta () heel veel rode ui
, gele paprika, courgette, eikenbladsla en rucola.
Ik vond het een succes, deze mag nog een keer mee.
En slechts 450 kcal (dus vanavond heb ik waarschijnlijk weer honger)
Die is inderdaad erg lekker.quote:Op zondag 23 september 2007 17:06 schreef Laura 2000 het volgende:
[afbeelding]
Een nieuwe maaltijdsalade in het assortiment van de AH!![]()
Met Italiaans gekruide kip (waar ik niet heel enthousiast over ben, vind de gerookte kip in andere salades lekkerder) pecorinokaas en pestodressing.
Verder nog wokkelpasta () heel veel rode ui
, gele paprika, courgette, eikenbladsla en rucola.
Ik vond het een succes, deze mag nog een keer mee.
En slechts 450 kcal (dus vanavond heb ik waarschijnlijk weer honger)
Klinkt goed inderdaad!quote:Op zondag 23 september 2007 17:06 schreef Laura 2000 het volgende:
Ik vond het een succes, deze mag nog een keer mee.
En slechts 450 kcal (dus vanavond heb ik waarschijnlijk weer honger)
Ik vond hem niet zo bijzonder, de dressing vond ik te overheersend. Kan natuurlijk een andere dressing over. De kaas-bacon salade blijft favoriet.quote:Op zondag 23 september 2007 17:07 schreef Xennia het volgende:
[..]
Klinkt goed, ga ik maandag na het sporten eens proberen
die zijnquote:Op vrijdag 21 september 2007 20:16 schreef HeaRt_woRm het volgende:
De AH heeft nieuwe chocolate chip cookies![]()
melk wit puur![]()
Was laatst bij de keuringsdienst van waarde over zout. Geen enkele zeezout uit de winkel kwam uit zee maar zowel keukenzout als grof zeezout etc komen allemaal uit 'mijnen' waar ooit (miljoenen jaren geleden) zee heeft gestaan. Zoals ze toen ook zeiden: uiteindelijk komt elk zout uit de zee.... Ze gingen ook de fabrikanten bellen van die likstenen voor koeien enzo, wat het verschil is met gewoon zout omdat er op staat niet geschikt voor consumptie. Bleek ook dat dat gewoon keukenzout is en gewoon eetbaar...zeezout is gewoon een hype op het moment.quote:Op zondag 9 september 2007 11:41 schreef knirfie het volgende:
[..]
Zeezout wordt gewonnen uit de zee (door zeewater op te dampen). Keukenzout wordt op land gewonnen door het uit de bodem te halen in kristalvorm.
Hmm ik ben het wel met haar eens... vind die rozijnen en appel ook niet zo...quote:Op zondag 30 september 2007 15:27 schreef Plasterk het volgende:
Eergisteren gegeten met Laura 2000:
Mona luchtige pannenkoekpudding met stroopsaus.
Was prima te doen al hadden er wat meer rozijnen (hier is Laura 2000 het niet mee eens) en appel doorheen gemogen.
Rozijnenquote:Op maandag 1 oktober 2007 20:35 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Bla bla rozijnen en appel ook niet zo...
bla bla stukjes pannekoek erin...
oeh lekker met zelfgemaakte mayo denk ik.quote:Op maandag 1 oktober 2007 10:01 schreef realbase het volgende:
ze hebben tegenwoordig twister fries bij AH( maybe al heel lan, maar nog nooit gezien )
van we week eens proberen..
http://www.albert.nl/main/products/informatie.jsp?catacode=AH&itemno=141487
Ik vond ze erg lekker, ik zou als het kan ze wel in de oven bereiden, dan zijn ze niet zo vet.quote:Op maandag 1 oktober 2007 10:01 schreef realbase het volgende:
ze hebben tegenwoordig twister fries bij AH( maybe al heel lan, maar nog nooit gezien )
van we week eens proberen..
http://www.albert.nl/main/products/informatie.jsp?catacode=AH&itemno=141487
Ik heb de chocoladevariant geproefd. Geen aanrader; de caramelsaus proef je niet eens en dus smaakt het gewoon naar chocolade/vanille dubbelvla. Kan je beter dat kopen, goedkoper en lekkerder.quote:Op maandag 1 oktober 2007 18:36 schreef Muck het volgende:
huuuuu!
ik had dubbelvlaflip van campina, getverdemme zeg
Ik had de framboos/vanille variant met aardbeiensaus, misschien dat de chocoladevariant lekkerder is?
[afbeelding]
Even off topic maar ik zag laatst dat dit doort salades 12 gr. vet per 100 gr. bevatten. Ter vergelijking,de fusilli in champignonsaus (die ik uiteindelijk meenam) bevat 6 gram vet per ons. Oops...quote:Op zondag 23 september 2007 17:06 schreef Laura 2000 het volgende:
[afbeelding]
Een nieuwe maaltijdsalade in het assortiment van de AH!![]()
Met Italiaans gekruide kip (waar ik niet heel enthousiast over ben, vind de gerookte kip in andere salades lekkerder) pecorinokaas en pestodressing.
Verder nog wokkelpasta () heel veel rode ui
, gele paprika, courgette, eikenbladsla en rucola.
Ik vond het een succes, deze mag nog een keer mee.
En slechts 450 kcal (dus vanavond heb ik waarschijnlijk weer honger)
Ja, dat is goeie shit dat spul. Mijn super de boer heeft een vriezer vol vanquote:Op maandag 3 september 2007 00:21 schreef TheMagnificent het volgende:
De Jumbo verkoopt nu ook Turkse pizza's (lahmacun) met stukjes döner erin. Ik ben even vergeten welk merk het was, maar ik weet wel dat het in een gele doos zit. Het is best lekker. Eens wat anders dan een hamburger ofzo.
Tip: Doe er wat sla en citroensap in, rol het op en eet smakelijk!![]()
Wat is precies het verschil met de normale Ristorante pizza's...? En wat is het nut van dat speciale bakpapier..?quote:Op woensdag 3 oktober 2007 00:24 schreef Aventura het volgende:
[..]
On topic: Ik had vandaag een nieuwe pizza van Dr. Oetker geprobeerd, Pizza Di Mama. Je moet 'm met een schijf bakpaier (meegeleverd) in de oven doen en op 225 afbakken. Ik vond de pizza zeer goed te doen! Lekkere krokante en toch nog enigszins zachte bodem.
[afbeelding]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |