Ik wou dat ik dat in me had, helaas staat de brandweer hier al standby zodra ik in de buurt van de keuken kom... ook als ik alleen met een staafmixer bezig wilquote:Op vrijdag 17 augustus 2007 16:42 schreef mootie het volgende:
[..]
Afgelopen week ineens een ingeving, en het is zooooo makkelijk, een zootje ingredienten in de staafmixer, mix mix mix en klaar!![]()
Je kan het! Er komt geen vuur aan te pas!! Men dondert wat olijven, kappertjes, zongedroogde tomaten, knof, peper, tijm/oregano in een bakje, hakken en klaar.quote:Op vrijdag 17 augustus 2007 16:48 schreef Leandra het volgende:
[..]
Ik wou dat ik dat in me had, helaas staat de brandweer hier al standby zodra ik in de buurt van de keuken kom... ook als ik alleen met een staafmixer bezig wil![]()
Moet ik zeggen dat het woord "staafmixer" al jaren een beetje dubbelzinnig is voor mij... hoorde ooit een man over iemand zeggen dat ze zoende als een staafmixer
Hmmz... als het maar internet is dan kan ik wel een stukje haute cuisine verzinnen...quote:Op vrijdag 17 augustus 2007 16:50 schreef mootie het volgende:
[..]
Je kan het! Er komt geen vuur aan te pas!! Men dondert wat olijven, kappertjes, zongedroogde tomaten, knof, peper, tijm/oregano in een bakje, hakken en klaar.
Ik verwacht morgen een broodje tapenade van Lean![]()
Nem de volgende keer buffelmozarella. Daar zit wel smaak aan, itt die nepmozarella. Basilicum, tomaatjes, olijfolie...quote:Op vrijdag 17 augustus 2007 17:03 schreef Disana het volgende:
Ik probeer al tijden een broodje na te doen dat ik uit zo'n studentenbroodjeshuis had gehaald en dat ze zelf ook niet meer kunnen namaken. De gedroogde tomaten snap ik, maar de kaas heb ik steeds fout: mozarella zeggen ze, maar daar vind ik alleen maar van die witte vieze bollen van en dat is het gewoon niet.
Je hebt tegenwoordig ook geraspte mozzarela.quote:Op vrijdag 17 augustus 2007 17:03 schreef Disana het volgende:
Ik probeer al tijden een broodje na te doen dat ik uit zo'n studentenbroodjeshuis had gehaald en dat ze zelf ook niet meer kunnen namaken. De gedroogde tomaten snap ik, maar de kaas heb ik steeds fout: mozarella zeggen ze, maar daar vind ik alleen maar van die witte vieze bollen van en dat is het gewoon niet.
Ik moet dus een echte kaaswinkel zoeken. Zal me benieuwen of ik zó gemotiveerd benquote:Op vrijdag 17 augustus 2007 17:05 schreef Copycat het volgende:
[..]
Nem de volgende keer buffelmozarella. Daar zit wel smaak aan, itt die nepmozarella. Basilicum, tomaatjes, olijfolie...
Krijg honger, maar eerst borrelen!
![]()
Hmm. Op dat broodje waren en wat zachtgele, zachte plakken. Maar ze zweren dat het mozzarella was.quote:Op vrijdag 17 augustus 2007 17:07 schreef Sebasser het volgende:
[..]
Je hebt tegenwoordig ook geraspte mozzarela.
Ik dacht laat ik je even helpen, maar het lukt niet jammer genoeg.quote:Op vrijdag 17 augustus 2007 17:07 schreef Disana het volgende:
[..]
Ik moet dus een echte kaaswinkel zoeken. Zal me benieuwen of ik zó gemotiveerd ben![]()
quote:Uw zoekbewerking - kaaswinkel in de buurt van Disana - heeft geen overeenkomstige documenten opgeleverd
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |