gewoon uit de supermarkt. Eerst even in alu rollen en dan even opwarmen in de oven. Dan worden ze en lekkerder en ze zijn makkelijker te rollen. (of te "wrappen" )quote:Op dinsdag 31 juli 2007 15:34 schreef Karstman het volgende:
Klinkt best lekker. Wat voor wraps gebriken jullie, gewoon die uit de supermarkt van Santa Maria of een dergelijk merk? En maken jullie dan nog eerst warm of gebruik je ze rechtstreeks uit het pak?
Ik heb deze inmiddels een keer of drie gemaakt, zó lekker. Ik vraag me af of de kip te vervangen is door (gerookte) zalm.quote:
garnalen is ook lekker!quote:Op dinsdag 31 juli 2007 18:38 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Ik heb deze inmiddels een keer of drie gemaakt, zó lekker. Ik vraag me af of de kip te vervangen is door (gerookte) zalm.
dit mengseltje gebruik ik vaker als pastasaus (bij van die wokkeltjes, niet spaghetti ofzo, da's niezo lekker)quote:Op dinsdag 31 juli 2007 21:00 schreef MaLo het volgende:
Deze lijkt me ook erg lekker, ik denk dat ik deze de volgende keer ga maken.
Zomaar tvp's zetten?quote:Op woensdag 1 augustus 2007 12:09 schreef yvonne het volgende:
Ordinaire tvp, ziet er enorm lekker uit!
ach wat heet beter?quote:Op woensdag 1 augustus 2007 13:00 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Zomaar tvp's zetten?(ik vind die van mij veel beter
)
En wat kappertjes.quote:Op dinsdag 31 juli 2007 16:29 schreef MissyMirjaM het volgende:
beetje persto erop, daarop carpaccio, pijnboompitjes, rucola en parmezaan
Goed ideequote:Op woensdag 1 augustus 2007 12:09 schreef yvonne het volgende:
Ordinaire tvp, ziet er enorm lekker uit!
Ik had gerookte kip gebruikt gister. Is kwestie van smaak, maar ik maak hem de volgende keer met gewone kipfilet.quote:Op donderdag 2 augustus 2007 11:15 schreef Bowiefan het volgende:
gisteren gemaakt (en gegeten) :
avocado (beetje limoen erover tegen het verkleuren, maar ook lekker )
tomaat (kleine blokjes) kipfilet uitgebakken pancheta rucola
enjoy
[afbeelding]
of dezequote:Ingrediënten
2 appels
2 theelepels citroensap
2 schaaltjes kipfilet fumé (a ca. 160 g)
1 zak wraptortilla's (8 stuks)
1 bakje selleriesalade (300 g)
1 zak eikenbladslamelange (100 g)
Bereiden
Appels wassen, halveren, klokhuis verwijderen en in reepjes snijden. Met citroensap besprenkelen. Kip in reepjes snijden. Koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en kipreepjes hierin (zonder vet) 3 min. bakken. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tortilla's beleggen met sla, selleriesalade, appelreepjes en kip, en stevig oprollen.
Hier zou ik zelf nog wat peper/zout bijdoen...quote:Ingrediënten
1 theelepel mosterd
1 bekertje creme fraiche (125 ml)
2 wraptortilla's
6 plakjes rosbief (of ham)
1/2 zakje slamelange (à 100 g)
Bereiden
Mosterd en crème fraîche door elkaar mengen. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tortilla's aan 1 zijde met mengsel bestrijken. Beleggen met rosbief (of ham) en sla. Tortilla's oprollen en schuin doorsnijden. Serveren met rest van sla.
Wijnadvies
Lichte, frisse, fruitige witte wijnen
Ik leg ze een paar tellen in de magnetron. Ze zijn al 'gebakken/gaar' als je ze kooptquote:Op zondag 5 augustus 2007 20:38 schreef Thorical het volgende:
Moet je die wraps nou nog bakken voordat je ze gebruikt?
quote:Verwarm de wraps zoals staat vermeld op de verpakking. Bestrijk daarna de wraps met groene pesto. Leg er dan een plakje Brugse ham (of een andere smakelijke hamsoort) op en wat ijsbergsla en fijngesneden zongedroogde tomaten. Rol de wraps goed op en serveer direct. Als je de wraps in kleinere stukken snijdt is het een heerlijk hapje voor bij de borrel.
Errug lekkerquote:Op dinsdag 31 juli 2007 16:29 schreef MissyMirjaM het volgende:
beetje persto erop, daarop carpaccio, pijnboompitjes, rucola en parmezaan
mmmmmm ook leuk voor het oktoberfestijn hierquote:Op maandag 6 augustus 2007 00:07 schreef zoalshetis het volgende:
wraps. ik gebruik liever een heel gekocht casino witbrood waar ik de korsten van afsnijd. dan zaag ik het brood in dikke plakken en rol het met de deegroller in de lengte en breedte plat.
beide zijdes met olie rozemarijn/dragon etc bestrijken en 4 minuten in een oven van 200 graden. dan vullen met wat past bij het brood. rozemarijn geitenkaas, dragon gehakt etc etc.
Ja, graag meer belegsels en duidelijk beschreven, want het klinkt echt heul goedquote:Op dinsdag 7 augustus 2007 20:10 schreef Bluezz het volgende:
[..]
mmmmmm ook leuk voor het oktoberfestijn hier
Wees eens wat duidelijker in je belegsels zhi ?
quote:Tortilla's met kip en noten
Ingrediënten
1 appel (Granny Smith) 1 zakje walnoten (45 g) 4 bladen ijsbergsla 6 eetlepels olijfmayonaise (pot a 350 ml) 1 theelepel mosterd zout en peper 4 flour tortilla's (pak a 8 stuks) 8 plakjes gebraden kipfilet (vleeswaren) Bereiden
Appel wassen, klokhuis verwijderen en grof raspen. Walnoten fijnhakken. Sla wassen en in reepjes snijden. Appel mengen met walnoten, mayonaise en mosterd. Op smaak brengen met zout en peper. Tortilla's uitspreiden en besmeren met mayonaisemengsel. Op elke tortilla 2 plakjes kipfilet leggen. 3/4 deel van sla over tortilla's verdelen. Tortilla's stevig oprollen, in stukken snijden en over vier bordjes verdelen. Garneren met rest van sla.
Lekkerquote:Op donderdag 14 februari 2008 11:49 schreef PiperMaru het volgende:
Ook lekker:
pakje monchou omroeren met wat mosterd, hiermee de wraps insmeren
plakken beenham erop en blaadjes kropsla erover verdelen.
Oprollen en smikkelen maar
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |