quote:Op dinsdag 31 juli 2007 21:38 schreef conleche het volgende:
biefstuk met seizoenspaddestoelen/rode wijnsaus
een rare, mooie groente genaamd romanesco of zoiets: ziet eruit als een chique bloemkool maar dan groen.
[afbeelding]
Groene sla (jong blad) met olijfolie en witte balsamicoazijn en een stukje excellence pizza (prosciutto) van de Appie.
Ook wel genoemd: torentjesbloemkoolquote:Op dinsdag 31 juli 2007 21:38 schreef conleche het volgende:
biefstuk met seizoenspaddestoelen/rode wijnsaus
een rare, mooie groente genaamd romanesco of zoiets: ziet eruit als een chique bloemkool maar dan groen.
[afbeelding]
ik was 5 dagen daar, eerste dagen is het best lekker maar na een paar dagen mis je de groente toch echt wel. Die doperwten zijn ook niet te eten. 1 dag hebben we Orientaals gegeten, maar dat was voornamelijk frituur.quote:Op dinsdag 31 juli 2007 22:57 schreef ColdFeet het volgende:
Vies he.
Ik vind het Indiase eten daar beter te doen, maar dat is net zo moddervet.
Ja, en daar krijg je puisten van op je knappe gezichtje.quote:Op woensdag 1 augustus 2007 00:51 schreef Underdoggy het volgende:
[..]
ik was 5 dagen daar, eerste dagen is het best lekker maar na een paar dagen mis je de groente toch echt wel. Die doperwten zijn ook niet te eten. 1 dag hebben we Orientaals gegeten, maar dat was voornamelijk frituur.
De "torentjesbloemkool" was best lekker, maar niet veel lekkerder dan gewone bloemkool.quote:Op woensdag 1 augustus 2007 00:20 schreef Bluezz het volgende:
Hoe smaakte die mooie bloemkool?
OT : afzakkertje met een zwart schaapje
quote:Op woensdag 1 augustus 2007 12:14 schreef Qwea het volgende:
* Qwea gaat strax lekker een broodje beenham van de la place eten
ziet er lekker uit!quote:Op woensdag 1 augustus 2007 13:38 schreef minilotje het volgende:
Ik moet iets maken waar mijn lief twee dagen van kan eten. Ik eet zelf niet mee, dus het kan eens een keer iets zijn dat ik niet lust en hij wel. Uit de Allerhande het volgende:
[afbeelding]
Krokante quiche met kip, creme fraiche, eieren, kerrie, tijm en en heel veel champignons. Want ik lust geen champignons.![]()
De boodschappen heb ik al in huis. Ik heb nog nooit iets gedaan met filodeeg, dus ik ben benieuwd.
Zohee. Soms op dieet? Ik krijg al trek in Marsrepen en Magnums als ik het alleen al lees. Mijn eten vandaag, gegarandeerd vrij van neiging-tot-ongezonde-tussendoortjes:quote:Op woensdag 1 augustus 2007 12:04 schreef Patries86 het volgende:
Ontbijt:
1 cracker met honing
1 cracker met vruchtenhagel
Tussendoor:
1 appel
Ga straks eten:
2 boterhammen met smeerkaas
Cup a soup helder
Droge cracker
Die heb ik hier in Den Helder nooit gezien, maar dit is ook een kleine kut la place. In de grote in Emmen overigens ook niet.quote:Op woensdag 1 augustus 2007 13:43 schreef computergirl het volgende:
[..]
Gemarineerde kip met taugé , hebben ze die nog tegenwoordig?
En heb je al een beter darmflora? Of waren die flesjes daar niet voor?quote:Op woensdag 1 augustus 2007 12:40 schreef Stereotomy het volgende:
La PlaceOvergeprijsde shit geprepareerd door pubers van De Rooi Pannen ROC
OT: flesje Actimel
chocoladepasta, met banaan erop...quote:Op woensdag 1 augustus 2007 13:47 schreef minilotje het volgende:Zacht broodje met zelfgemaakte chocoladepasta en plakjes banaan
Raar, ik heb geen enkele puber gezien.quote:Op woensdag 1 augustus 2007 12:40 schreef Stereotomy het volgende:
La PlaceOvergeprijsde shit geprepareerd door pubers van De Rooi Pannen ROC
OT: flesje Actimel
Daar is echt niks geks aan.quote:Op woensdag 1 augustus 2007 13:50 schreef justmattie het volgende:
[..]
chocoladepasta, met banaan erop...![]()
Ik neem er ook nog maar 1quote:Op woensdag 1 augustus 2007 13:57 schreef MissyMirjaM het volgende:
een eierkoek
Ik ken het niet, misschien toch eens proberen. Op wit of bruinquote:
Op wit. Op een aaizacht wit bolletje of puntje.quote:Op woensdag 1 augustus 2007 14:00 schreef justmattie het volgende:
Ik ken het niet, misschien toch eens proberen. Op wit of bruin ?
Brood van de bakkert, dus die is aaizacht jaquote:Op woensdag 1 augustus 2007 14:02 schreef minilotje het volgende:
[..]
Op wit. Op een aaizacht wit bolletje of puntje.
Zo mogelijk met wat dunnere, pure chocoladepasta, als je die vinden kunt.
Ik kan het recept niet vinden, en dit lijkt me echt leuk om eens te maken!quote:Op woensdag 1 augustus 2007 13:38 schreef minilotje het volgende:
Ik moet iets maken waar mijn lief twee dagen van kan eten. Ik eet zelf niet mee, dus het kan eens een keer iets zijn dat ik niet lust en hij wel. Uit de Allerhande het volgende:
[afbeelding]
Krokante quiche met kip, creme fraiche, eieren, kerrie, tijm en en heel veel champignons. Want ik lust geen champignons.![]()
De boodschappen heb ik al in huis. Ik heb nog nooit iets gedaan met filodeeg, dus ik ben benieuwd.
Ik had al een uitstekende darmflora, ik koop die peperdure flesjes alleen voor de smaak.quote:Op woensdag 1 augustus 2007 13:49 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
En heb je al een beter darmflora? Of waren die flesjes daar niet voor?
edit: of is dat alleen activa![]()
- Jazeker. Hele pure chocolade, roomboter, beetje room, beetje suiker, alles smelten en roeren in een pannetje, in een glazen potje met schroefdeksel en binnen een paar dagen opeten.quote:Zal deze week een pure chocopasta gaan halen, maar jij had 'm zelf gemaakt?
Misschien scheelt het als je er melk doorheen doet?quote:Op woensdag 1 augustus 2007 13:47 schreef minilotje het volgende:
Edit: Vergeet ik bijna mijn vroeg-in-de-morgen-schaaltje Allbran Plus. Vezels met kartonsmaak! Toen ik ermee begon wilde ik het weggooien, en nu ben ik al haast bij de bodem van de tweede doos. Lekker is het niet, prettig is het niet, het duurt ellenlang om het door je keel te krijgen en het ruikt naar diervoeding. Het wordt een rare gewoonte, een soort van smaakpapil-masochisme.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |