Nee dat scheelt hoewel als ik naar een kroeg ga met veel 14 jarige zit ik waarschijnlijk in de verkeerde kroegquote:Op donderdag 16 augustus 2007 15:32 schreef popolon het volgende:
Tuurlijk helpt het niet en is het een vage regel. Persoonlijk vind ik het niet erg. In NL struikel je in de kroegen over de 14-jarige pubers.
Dat zie je daar niet.
Heineken is zuipbier. Genieten doe je van ander bier. Ik heb wat lokale Californische biertjes geproefd. Daar was niets mee mis.quote:En Heineken is niet te drinken in de VS, ik snap niet dat mensen het door hun strot krijgen, dan nog liever Bud. En dat zegt wat.
Je had juist de lokale bieren moeten proeven, het stikt van de kleine onafhankelijke brouwerijen in ds VS. Dat is zoveel beter dan die macro bieren.
Eens. Ik heb hier in 7 jaar ook nog nooit "uitgaansgeweld" gezien; dat was in NL wel anders.quote:Op donderdag 16 augustus 2007 15:32 schreef popolon het volgende:
Persoonlijk vind ik het niet erg. In NL struikel je in de kroegen over de 14-jarige pubers.
Ohioooooyoohooooooquote:Op donderdag 16 augustus 2007 15:43 schreef Plastic_Power het volgende:
[..]
Eens. Ik heb hier in 7 jaar ook nog nooit "uitgaansgeweld" gezien; dat was in NL wel anders.
Ja, alles is vrij soepel verlopen. Het is al met al geen pretje en ik ben blij dat het voorbij isquote:Op donderdag 16 augustus 2007 15:49 schreef popolon het volgende:
Alles goed gegaan met verhuizen?
Ik haat verhuizen, echt, ik ga nooit meer verhuizen.
[NFL] American Football Fantasy Leaguequote:Op donderdag 16 augustus 2007 15:55 schreef Plastic_Power het volgende:
[..]
Ja, alles is vrij soepel verlopen. Het is al met al geen pretje en ik ben blij dat het voorbij is![]()
Ik snap het ook niet zo met die 21 regel. Ze doen echt alsof bier door de duivel himself is gebrouwen af en toe. Ik heb weleens verhalen van een kennis van me in de VS gehoord dat ouders van zijn vrienden helemaal shocked waren toen hij op zijn 19e verjaardag van zijn ouders bier in huis mocht halen om te drinken op het feestje. Natuurlijk weten die ouders wel dat het gebeurt, maar ze vonden het bizar dat zijn ouders het bewust toelieten.quote:Op donderdag 16 augustus 2007 15:09 schreef MrX1982 het volgende:
Ik ben vandaag terug gekomen van een vakantie in de VS. Een aantal zaken werken toch sterk op mijn lachspieren. Op zaterdagavond in San Francisco gaan de pubs en dergelijke om 02:00 dicht.
Ze kunnen geen bier tappen. Dood geslagen Engelse manier van tappen. Wat is toch dat "taboe" op alcohol. Waarom mag je dat pas na je 21ste legaal alcohol drinken. Welke gedachtegang zit achter die absurde averechts werkende maatregel?
Heineken een premium bier merk.
City Ordinance waarschijnlijk.... In veel andere plaatsen kun je veel later doorgaan. Overigens heb je dat in Nederland ook in veel plaatsen, niet in alle plaatsten kun je tot s'ochtends vroeg doorgaan. In Los Angeles kun je dat wel, en in Las Vegas helemaal.quote:Op donderdag 16 augustus 2007 15:09 schreef MrX1982 het volgende:
Ik ben vandaag terug gekomen van een vakantie in de VS. Een aantal zaken werken toch sterk op mijn lachspieren. Op zaterdagavond in San Francisco gaan de pubs en dergelijke om 02:00 dicht.
Je hebt hier heel weinig 16-jarige kleuters die zich voltanken met bier en zich baldadig gaan gedragen. Dronken mensen zat, maar zo boven de 21 gedraagt men zich heel anders. Echt averechts werkt het niet eens moet ik zeggen, er zijn altijd wel jongeren die drinken natuurlijk zoals thuis op feestjes etc..... maar je ziet dus niet dat jongeren elk weekend straalbezopen zijn, wat je in Nederland wel ziet.quote:Waarom mag je dat pas na je 21ste legaal alcohol drinken. Welke gedachtegang zit achter die absurde averechts werkende maatregel?
Ik zit al in een fantasy league met m'n oud-collega's en daar ga ik al veel teveel tijd mee verkwistenquote:Op donderdag 16 augustus 2007 15:58 schreef popolon het volgende:
[..]
[NFL] American Football Fantasy League
U-Haul moet je ook kost wat kost vermijden. Wat een brakke voertuigen hebben die, zegquote:De laatste keer dat wij verhuisden van huur naar koopwoning hadden we een hele aparte U-Haul, echt zo'n vrachtwagen uit de jaren '50.Hell of a ride.
Ah, OK. Voor ons was het zo'n 15 uurquote:Op donderdag 16 augustus 2007 17:39 schreef popolon het volgende:
Ja goed, het was ook maar een kwartiertje rijden.
Nahquote:Op zaterdag 18 augustus 2007 05:15 schreef popolon het volgende:
Maarten, Vampier.
Ik wil niet flauw zijn maar ik weet een beetje waar jullie wonen: Is het niet eigenlijk hetzelfde als in Nederland qua ruimte?
Beetje op elkaar gepropt daar in een wijk?
Op zaterdagavond om 02:00 sluiten. Ik ken die plaatsen in Nederland niet waar dat gebeurd. Ik hoorde inderdaad dat het wel verschilt. Maar ik had het niet verwacht van SF.quote:Op donderdag 16 augustus 2007 16:11 schreef maartena het volgende:
City Ordinance waarschijnlijk.... In veel andere plaatsen kun je veel later doorgaan. Overigens heb je dat in Nederland ook in veel plaatsen, niet in alle plaatsten kun je tot s'ochtends vroeg doorgaan. In Los Angeles kun je dat wel, en in Las Vegas helemaal.
Ja het heeft misschien zijn voordelen maar ik heb er toch mijn bedenkingen bij. Het is nu net alsof alcohol het grootste kwaad is op deze wereld. Voor mij maakt het niet uit ik ben toch al 25 hoewel ik bijna elke keer om mijn ID werd gevraagd.quote:Je hebt hier heel weinig 16-jarige kleuters die zich voltanken met bier en zich baldadig gaan gedragen. Dronken mensen zat, maar zo boven de 21 gedraagt men zich heel anders. Echt averechts werkt het niet eens moet ik zeggen, er zijn altijd wel jongeren die drinken natuurlijk zoals thuis op feestjes etc..... maar je ziet dus niet dat jongeren elk weekend straalbezopen zijn, wat je in Nederland wel ziet.
Ik vond het eerst ook maar idioot eigenlijk..... maar nu ik zelf regelmatig uit ga, moet ik zeggen dat ik het wel prettig vind dat ik niet overal van die 16 jarige jochies zie rondlopen en 14 jarige breezah chickies.
Was even om een beeld te vormen, vandaar.quote:Op zaterdag 18 augustus 2007 10:08 schreef maartena het volgende:
[..]
Nah
California is op geen enkele manier te vergelijken met Nederland. Om te beginnen zijn de huizen hier vrijwel allemaal vrijstaand, met tuin en garage. Geen rijtjeshuizen en volgestouwde parkeerplaats in het midden die berekend is op 1.2 auto's per gezin, en in 2007 het meer 1.5 is ofzo en de helft dus op de hoek op de stoep staat enzo.
Het is wel groot/druk hier enzo, en eigenlijk wil ik ooit nog eens naar wat rustigere gebieden. Maar vergelijken met zo'n Vinex in Nederland? Nee, dan ben je nog nooit echt in California geweest popo
Schaam je!
Engels is makkelijk te leren, lees Engelse boeken, kijk Engelse films zonder ondertiteling... als je dat gewoon af en toe doet leer je het vanzelf.quote:Op zondag 19 augustus 2007 23:21 schreef tongytongylickylicky het volgende:
Ff een vraagje. Ben vorige maand een maandje in Amerika geweest (van New York naar LA gereist met de auto). En ben in contact gekomen met familie van me reispartner. Deze vrouw werkt bij de LAPD (Deed 12 jaar forensic) en mijn interesse werkt gewekt. Zij vertelde mij dat er veel mensen van Europa en buiten Europa (Rusland e.d.) binnen de LAPD werken of komen werken. Nu is mijn vraag, is het mogelijk om ergens je taal/ schrijven op te krikken of moet ik dat echt daar leren? Zij vertelde mij dat ik haar namelijk een mail moet sturen als ik interesee heb in een baan. Zij zei zelf dat hun oud korpschef een NL-er was en dat hij hetzelfde praatte als mij.
Ik ga er wel eens lunchen bij een van de restaurants. Ik werk er ongeveer 5 minuten vandaanquote:Op zaterdag 18 augustus 2007 14:17 schreef MrX1982 het volgende:Kom je trouwens wel eens in South Coast Plaza in Costa Mesa wat een fantastische shopping mall is dat![]()
.
In Breda zijn alle kroegen om 2 uur dicht, dan kun je nog naar 3 plaatsen in heel de stad om tot 4 uur door te gaan.quote:Op zaterdag 18 augustus 2007 14:17 schreef MrX1982 het volgende:
[..]
Op zaterdagavond om 02:00 sluiten. Ik ken die plaatsen in Nederland niet waar dat gebeurd. Ik hoorde inderdaad dat het wel verschilt. Maar ik had het niet verwacht van SF.
In LA ja en New York en natuurlijk Las Vegas. Wat een ongeloofelijk vette stad is dat zeg. Geweldig!
Ach aan de andere kant, in Nederland gaat men pas stappen om 12 uur ofzo. Dat heb ik nooit begrepen.quote:Op donderdag 23 augustus 2007 13:59 schreef Blik het volgende:
[..]
In Breda zijn alle kroegen om 2 uur dicht, dan kun je nog naar 3 plaatsen in heel de stad om tot 4 uur door te gaan.
Beter een false lach dan een bulldogkop..quote:Op dinsdag 4 september 2007 00:31 schreef Radiowood het volgende:
Ik ben nu bijna 2 weken in de VS: St. Louis, MO en het bevalt erg goed. Hoewel ik hier slechts tot half januari blijf had ik toch wel een moeilijk afscheid, maar goed, nu ben ik wel redelijk gesettled. Afgelopen weekend ben ik met een stel anderen de staat gaan verkennen en we kwamen uit in het 'Duitse' Hermann. Dat was erg leuk. De staat Missouri, althans waar ik ben geweest, op de mooie Route 100, doet me denken aan de Ardennen. Je kunt er mooi rijden en de wegen op de 100 zijn een stuk beter dan in St. Louis.
Hoewel ik hier pas 2 weken echt ben, heb ik sowieso 1 waarheid gevonden: de mensen zijn hier veel vriendelijker dan in Nederland. In Nederland is men vooral gesloten, en ik moet bekennen dat ik dat ook ben. Maar hier is iedereen open en al enthousiast bij de gedachte dat je uit het buitenland komt. Hoewel "How are you" oppervlakkig is, vind ik het een vriendelijke insteek die goed doet.
Ja ik benaderde gewoon een willekeurige Amerikaanse universiteit waar journalistiek aangeboden wordt. Het werd Michigan. Er kwam steeds heel snel een antwoord op mijn vragen en toen ik een tijdje niks meer stuurde vroegen ze hoe het ging en of ik nog steeds naar de US wilde. Ze tonen dus wel interesse.quote:Op zaterdag 15 september 2007 21:21 schreef Radiowood het volgende:
Studeer je al aan een Nederlandse universiteit, of ben je nog niet begonnen met studeren? Als het eerste het geval is, dan kun je het proberen als exchange student, zoals ik dat doe voor een semester, maar dat kan vaak ook wel voor een jaar. Vaak heeft de universiteit contact met verschillende universiteiten hier in de VS, waar je dan 'goedkoop' kan studeren: d.w.z, ik hoef geen tuition te betalen.
Maar er zijn hier een groot aantal internationale studenten dat voor de volledige 4 jaar gaat studeren. Van veel weet ik dat ze een behoorlijke scholarship hebben voor niet eens zulke bijzondere cijfers. Vaak vindt de universiteit het ook belangrijk om int. studenten te hebben. Maar je weet meestal pas wat voor'n scholarship je krijgt nadat je aanvraag bij een universiteit is behandeld en je wordt toegelaten.
Of het duur is, ligt eraan waar je naar toe wil. Ik zit hier op een prive-universiteit en als ik hier een jaar zou studeren, zonder scholarships, zonder een exchange-student te zijn, zou dat (incl. eten/kamer rond de $40,000 liggen. Dat is niet mis. (ik studeer aan St. Louis University)
Als je naar een State university gaat is het stukken gooedkoper. Bijvoorbeeld MSU (een uni met 20-25k studenten). op die uni kost een semester studeren zo'n 6000$ (dat is inclusief kamer en eten). Met de huidige dollarkoers dat is zo'n 4300 EURO. Er zijn als ik het me goed herinner zo'n 500-750 internationale studenten daar. Ze hebben een speciale afdeling voorvisumvragen etc, organiseren speciale feesten etc. (kan je het tel-nummer wel een keer opzoeken als je het niet kunt vinden)quote:Op zaterdag 15 september 2007 21:21 schreef Radiowood het volgende:
Of het duur is, ligt eraan waar je naar toe wil. Ik zit hier op een prive-universiteit en als ik hier een jaar zou studeren, zonder scholarships, zonder een exchange-student te zijn, zou dat (incl. eten/kamer rond de $40,000 liggen. Dat is niet mis. (ik studeer aan St. Louis University)
ISEP?quote:Op maandag 17 september 2007 20:15 schreef Evil_Jur het volgende:
Met een beetje geluk ga ik volgend jaar voor 6 tot 12 maanden op een Amerikaanse universiteit studeren
Volgende maand meld ik me aan voor het programma, en dan hopen dat ik door de selectieprocedures kom. Ik heb verder nog geen voorkeur qua lokaties, dus waar ik terecht zal komen weet ik nog niet...
American Studiesquote:Op maandag 17 september 2007 20:21 schreef popolon het volgende:
Tof. Succes alvast.
Wat voor studie?
Onze faculteit heeft zijn eigen contacten, dus dat is mijn eerste poging. Als dat niet doorgaat is er inderdaad nog ISEP, maar dat is wel wat duurder. Echter zou ik dat ook proberen!quote:
UvA? Dan wordt het zeker Minnesota of Montana?quote:Op maandag 17 september 2007 20:29 schreef Evil_Jur het volgende:
[..]
Onze faculteit heeft zijn eigen contacten, dus dat is mijn eerste poging. Als dat niet doorgaat is er inderdaad nog ISEP, maar dat is wel wat duurder. Echter zou ik dat ook proberen!
Nee, de RU in Nijmegen. Iowa, Wisconsin, Mississippi en Massachusetts zijn wat namen die voorbij kwamen, maar daar hoor ik hopelijk binnenkort meer over.quote:Op maandag 17 september 2007 23:32 schreef Plastic_Power het volgende:
[..]
UvA? Dan wordt het zeker Minnesota of Montana?
Ohquote:Op maandag 17 september 2007 23:49 schreef Evil_Jur het volgende:
[..]
Nee, de RU in Nijmegen. Iowa, Wisconsin, Mississippi en Massachusetts zijn wat namen die voorbij kwamen, maar daar hoor ik hopelijk binnenkort meer over.
Ik ben in 2000 aan de UvA in Amerikanistiek afgestudeerd, vandaarquote:Op maandag 17 september 2007 23:57 schreef Evil_Jur het volgende:
UvA heeft volgens mij alleen een MA programma Amerikanistiek (American Studies), bij onze bieden ze daarnaast ook een BA programma aan, en de uitwisseling is daar onderdeel van.
Ah, doe je nu ook wat met je studie qua werk? Veel van de oud Amerikanistiek studenten die ik ben tegengekomen zitten nu in de ICT enzo, al dan niet in de VS.quote:Op dinsdag 18 september 2007 00:01 schreef Plastic_Power het volgende:
[..]
Ik ben in 2000 aan de UvA in Amerikanistiek afgestudeerd, vandaar![]()
Toen hadden ze nog helemaal geen BA/MA-systeem. Ik word oud![]()
Ik ben nu academicus, met Amerikaanse politiek als mijn voornaamste interesse.quote:Op dinsdag 18 september 2007 00:05 schreef Evil_Jur het volgende:
[..]
Ah, doe je nu ook wat met je studie qua werk? Veel van de oud Amerikanistiek studenten die ik ben tegengekomen zitten nu in de ICT enzo, al dan niet in de VS.
Voor mij gold hetzelfde. Als je tijdens je exchange een beetje je best doet rol je zo een Amerikaans graduate program inquote:Op dinsdag 18 september 2007 00:16 schreef Evil_Jur het volgende:
Kijk, dat is nou interessant! Ik heb zelf nog niet echt beroep in mijn hoofd, maar het liefst iets met schrijven, of dat nou academisch, journalistisch of anders is.
Heh. Fietsen in Boston. Da's een goede manier om jezelf snel het ziekenhuis in te helpen. Ik vertik het om een helmpje te dragen, dus ik stap ook maar niet op een fiets hier in Cambridge. Boston is inderdaad niet zo heel groot: alles voelt redelijk overzichtelijkquote:Op maandag 20 augustus 2007 17:07 schreef Shivo het volgende:
Boston doet qua ruimte niet zo gek veel onder voor een Nederlandse stad als Rotterdam. Met ongeveer evenveel inwoners is Boston 2x zo groot in oppervlakte. In de wijk waar ik woon hebben we dan ook parkeervergunningen en maar een paar plekken voor bezoekers. Eerlijk gezegd vind ik het wel lekker dat het hier niet zo ruim is opgezet, kan ik tenminste overal op de fiets naar toe
Of sla je een lekkere Amerikaanse chick aan de haak.quote:Op dinsdag 18 september 2007 00:21 schreef Plastic_Power het volgende:
[..]
Voor mij gold hetzelfde. Als je tijdens je exchange een beetje je best doet rol je zo een Amerikaans graduate program in![]()
Die chick kwam ik tijdens (en in) grad school tegenquote:Op dinsdag 18 september 2007 00:48 schreef popolon het volgende:
[..]
Of sla je een lekkere Amerikaanse chick aan de haak.
Blijf jij nou voolopig in de USA P_P? If so, al trouwplannen?
Thanks en yepquote:Op dinsdag 18 september 2007 03:33 schreef popolon het volgende:
Grats.
Dus je blijft nog even m'n buurman.
Hey, nog een Cambridge ganger? Ik zal ook niet meer snel op de fiets stappen aangezien een of andere klootviool gister mijn fiets heeft gejatquote:Op dinsdag 18 september 2007 00:21 schreef Frenkyboy het volgende:
[..]
Heh. Fietsen in Boston. Da's een goede manier om jezelf snel het ziekenhuis in te helpen. Ik vertik het om een helmpje te dragen, dus ik stap ook maar niet op een fiets hier in Cambridge. Boston is inderdaad niet zo heel groot: alles voelt redelijk overzichtelijk
21e. Dan kun je tenminste alcohol drinken enzoquote:Op woensdag 19 september 2007 00:22 schreef sweetlady-o het volgende:
Ik wil naar amerika als exanche student. ik heb 3 jaar om 10.000 euro op te hoesten en dan ben ik een jaartje in amerika in een gastgezin. De vraag is alleen is dat nou duur of goedkoop voor een jaar amerika met college en alles? En hoe zijn gezinnen daar? en kan ik beter op mijn 20ste of 21ste gaan?
Voor mijn exchange moest ik gewoon Nederlands collegegeld betalen en ik kreeg een uitwonende beursquote:Op dinsdag 25 september 2007 21:35 schreef maartena het volgende:
[..]
21e. Dan kun je tenminste alcohol drinken enzo
10.000 euro heb je wel nodig voor je levensonderhoud/vervoer etc. Je collegegeld zal daar nog wel bijkomen denk ik, maar ik weet niet of dat doordat het een "exchange" programma is op andere manieren is geregeld.
Ik heb vorig jaar 2 van mijn collega's het ziekenhuis in zien verdwijnen (eentje door gaten in het wegdek en de ander door onoplettende automobilisten). Sinds ik een auto en een 2 maanden oude baby heb fiets ik niet al te veel meer... lees nooitquote:Op dinsdag 25 september 2007 21:21 schreef Shivo het volgende:
[..]
Hey, nog een Cambridge ganger? Ik zal ook niet meer snel op de fiets stappen aangezien een of andere klootviool gister mijn fiets heeft gejatMaar als je Rotterdam gewend bent dan valt fietsen in Cambridge en Boston reuze mee, ik heb er in elk geval geen moeite mee (en zonder helm natuurlijk).
Misschien is popolon nog wel even te porren voor een Tigers game.quote:Op woensdag 26 september 2007 05:30 schreef vicz het volgende:
Ben vanaf vrijdag in Detroit! Nog fokkers daar voor een FOK! meeting?
Uurtje of elf voor mijquote:Op woensdag 26 september 2007 06:10 schreef maartena het volgende:
[..]
Misschien is popolon nog wel even te porren voor een Tigers game.
Wel een uurtje of twee voor hem rijden.....
Dat en een zak met geldquote:Op zondag 7 oktober 2007 20:24 schreef The_Forcer het volgende:
Wat heb je nodig hebben om op een Amerikaanse universiteit te gaan studeren? Kan je gewoon met je Nederlandse vwo diploma ofzo?
Detroit?! Je weet ze wel te kiezen... Detroit is verpauperd, arm en crimineel. Laat maar horen wat je ervan vindt, want ik zal er dood nog niet gevonden worden.quote:Op woensdag 26 september 2007 05:30 schreef vicz het volgende:
Ben vanaf vrijdag in Detroit! Nog fokkers daar voor een FOK! meeting?
Je bent wat laat trouwens. Ik ook.quote:Op zaterdag 13 oktober 2007 05:22 schreef StefanP het volgende:
[..]
Detroit?! Je weet ze wel te kiezen... Detroit is verpauperd, arm en crimineel. Laat maar horen wat je ervan vindt, want ik zal er dood nog niet gevonden worden.
Hawaii mag dus nog wel?quote:Op zaterdag 13 oktober 2007 05:46 schreef tevebe het volgende:
En ze hebben het daar niet zo op de andere '48' zoals zei het zeiden.
De mensen die ik gesproken had vonden allemaal dat ze bij Canada hadden moeten horen. Ze voelen zich anders dan de rest van Amerikaquote:
Hoe lang is dat geleden dan? Ze zijn heel downtown aan het renoveren.quote:Op zaterdag 13 oktober 2007 08:17 schreef maartena het volgende:
Detroit is tot zover de lelijkste stad in de VS waar ik ooit geweest ben. Wat een pauperellende is dat daar....
Niet de andere 48, maar de lower 48! Toen ik daar was duurde het even voordat dat kwartje viel!quote:Op zaterdag 13 oktober 2007 05:46 schreef tevebe het volgende:
Ik was afgelopen week 5 dagen in Alaska. Niet veel te beleven in Fairbanks. En ze hebben het daar niet zo op de andere '48' zoals zei het zeiden.
Ohja klopt lower 48. Denali was helaas gesloten door de sneeuw maar ik heb wel die Kinley gezien.quote:Op zaterdag 13 oktober 2007 19:19 schreef AKnynke het volgende:
[..]
Niet de andere 48, maar de lower 48! Toen ik daar was duurde het even voordat dat kwartje viel!
Fairbanks schijnt inderdaad saai te zijn, (en erg koud in de winter!!!)maar natuurlijk wel de ingang voor Denali!
Damn yoo.quote:Op zaterdag 13 oktober 2007 19:19 schreef AKnynke het volgende:
[..]
Niet de andere 48, maar de lower 48! Toen ik daar was duurde het even voordat dat kwartje viel!
Fairbanks schijnt inderdaad saai te zijn, (en erg koud in de winter!!!)maar natuurlijk wel de ingang voor Denali!
Daar was ik al bang voor... jammerquote:Op dinsdag 2 oktober 2007 19:11 schreef maartena het volgende:
Blanco kentekens kun je niet zomaar krijgen, alleen het DMV geeft kentekens uit en die krijg je (iig in California) per post opgestuurd. Je kunt dus niet zomaar een lege plaat kopen, althans geen officiële.
Wel is er een handel in oude kentekenplaten. Ik was in September in Nederland, en kwam in een heel klein dorpje in de achterhoek terecht in een winkeltje..... en wat stond daar? Een rek met Amerikaanse nummerborden!
Oude nummerbord platen worden door auto sloperijen verzameld en verdwijnen zo in het circuit denk ik.
Dan zit je zeker in het 2e jaar, of niet? Ik wil dezelfde studie gaan doen (ben nu bezig met het behalen van mijn P aan de HAN).quote:Op maandag 17 september 2007 23:49 schreef Evil_Jur het volgende:
[..]
Nee, de RU in Nijmegen. Iowa, Wisconsin, Mississippi en Massachusetts zijn wat namen die voorbij kwamen, maar daar hoor ik hopelijk binnenkort meer over.
Mij erg goed, ik ben hier ook terecht gekomen nadat ik mijn P lero Engels had gehaald. Het is uitdagend, maar niet te moeilijk, en mij bevalt het veel beter dan het schoolse van het HBO.quote:Op zondag 14 oktober 2007 08:43 schreef Californian_dreamer het volgende:
[..]
Dan zit je zeker in het 2e jaar, of niet? Ik wil dezelfde studie gaan doen (ben nu bezig met het behalen van mijn P aan de HAN).
Hoe bevalt de studie je? (just curious)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |