bedankt, maar ik zoek echt een recept, waar stap voor stap staat uitgelegd wat je moet doen, kook niet zo vaakquote:Op dinsdag 10 juli 2007 14:58 schreef koele het volgende:
pasta, kipvlees, brocoli, kruidenroomkaas en wat extra knoflook, eventueel wat spekjes!
Hmm, daar ga ik even over nadenken!quote:Op dinsdag 10 juli 2007 14:59 schreef Claddagh het volgende:
Snijd een courgette in stukjes, en fruit die goudbruin in de pan
doe daarbij een blikje tonijn
en een pakje monchou
en een beetje italiaanse kruiden
serveren met pasta
brocoli en pasta kokenquote:Op dinsdag 10 juli 2007 14:59 schreef appelsjap het volgende:
[..]
bedankt, maar ik zoek echt een recept, waar stap voor stap staat uitgelegd wat je moet doen, kook niet zo vaak![]()
[..]
Hmm, daar ga ik even over nadenken!![]()
ah, kijk!quote:Op dinsdag 10 juli 2007 15:01 schreef Swiffer het volgende:
kook pasta in andere pan
braad spekjes en knoflook
doe kip erbij bak deze tot ie geheel wit is
gooi broccoli erbij, roomkaas, (boursin /mon chou/huismerk)
door laten sudderen op zacht vuurtje
klaar.
jesus christus man, dat klinkt echt afgrijselijk!quote:Op dinsdag 10 juli 2007 15:18 schreef Papierversnipperaar het volgende:
Je snijd een kip-schnitzel in stukjes (die zijn al gaar, hoef je alleen maar warm te maken)
Je neemt twee kleine blikjes verschillende groenten (van het bekende merk, is ook al gaar)
Je neem t een pot kant-en-klaar saus (is ook al gaar)
Je kookt pasta
Pasta in een glazen schaal/kom
Verwarmde kipblokjes erover
Verwarmde groenten erover
Cashewnoten erover
Verwarmde saus erover.
Je kan dit desnoods koud doen (wel pasta eerst koken) en op deze manier op een bord klaarmaken, bord in de magnetron vlak voor het opdienen.
alleen zit er dan geen pasta in, en staat er een pan vol water zinloos te koken op het fornuisquote:Op dinsdag 10 juli 2007 15:50 schreef Cangeroe11 het volgende:
Echt simpel is:
-pan water opzetten voor de pasta
-zakje italiaanse groeten roerbakken in beetje olijfolie
-blikje tonijn op water toevoegen
-pakje tomato frito van Heinz
-kruiden met italiaanse kruiden en peper en zout
klaar
Dat klinkt pas afgrijselijk.quote:Op dinsdag 10 juli 2007 15:49 schreef punchdrunk het volgende:
[..]
jesus christus man, dat klinkt echt afgrijselijk!
kant en klaar saus? pre-gaargestoomd vlees? blikjes groente?
kom op ts, gewoon met verse spullen koken, zo moeilijk is dat niet!
wat dacht je van een echte carbonara?
- pak een grote kom, en doe daar 2 eierdooiers, een handvol verse geraspte parmezaanse kaas, peper en zout, een klein handje fijngesneden peterselie, een flinke scheut room, een geraspt teentje knoflook en een beetje citroensap in.
-kook pasta al dente (beetgaar: oftwel: je mag nog net de weerstand van de pasta voelen, het moet gaar zijn maar geen kleffe brij)
-laat de pasta NIET schrikken (vaak wordt de pasta na afgieten onder koud water gespoeld om plakken te voorkomen, dit moet je nu dus NIET doen!)
-kieper de hete pasta in scheppen in de kom, en roer door.
de eierdooiers zullen garen dankzij de hete pasta en een heerlijke zijde achtige saus vormen. door de combinatie van citroen, room, peterselie en knoflook krijg je een heerlijke lichte, zomerse pasta.
mocht je er graag iets van vlees in hebben, dan kun je spekjes krokant bakken en eroverheen kiepen.
serveren met een lekkere salade (sla, tomaat, komkommer, dressing maken van wijnazijn, olijfolie, honing, peper/zout)
et voila, een heerlijke verse, gezonde maaltijd waarmee je gegarandeerd indruk maakt, mocht dat nodig zijn.
ik ga ervanuit dat TS wel pasta kan kokenquote:Op dinsdag 10 juli 2007 16:00 schreef Leef het volgende:
[..]
alleen zit er dan geen pasta in, en staat er een pan vol water zinloos te koken op het fornuis
Dat is bolognese saus. Een pasta kan opgeleukt worden met heel veel verschillende 'sauzen'. Een witte carbonara saus bijvoorbeeld. Of een saus zonder vlees.quote:Op dinsdag 10 juli 2007 16:04 schreef captainkid het volgende:
[..]
Dat klinkt pas afgrijselijk.
Vooral dat stukje text "mocht je er graag iets van vlees in hebben" overtuigd me niet echt van je kookkunsten.
Natuurlijk moet er vlees in!
En pastasaus is rood, klaar, geen laffe witte roomsaus shit.
Je doet vlees in de koekepan, doet pasta in heet water en ruikt iets raars.quote:Op dinsdag 10 juli 2007 16:00 schreef Leef het volgende:
[..]
alleen zit er dan geen pasta in, en staat er een pan vol water zinloos te koken op het fornuis
ja, pasta is easyquote:Op dinsdag 10 juli 2007 16:06 schreef Cangeroe11 het volgende:
[..]
ik ga ervanuit dat TS wel pasta kan koken![]()
Neen En blijkbaar hebben die gasten daar dfan geen verstand van pasta eten.quote:Op dinsdag 10 juli 2007 16:08 schreef Ripley het volgende:
[..]
Dat is bolognese saus. Een pasta kan opgeleukt worden met heel veel verschillende 'sauzen'. Een witte carbonara saus bijvoorbeeld. Of een saus zonder vlees.
Wel eens in italie geweest?
quote:Op dinsdag 10 juli 2007 16:04 schreef captainkid het volgende:
[..]
Dat klinkt pas afgrijselijk.
Vooral dat stukje text "mocht je er graag iets van vlees in hebben" overtuigd me niet echt van je kookkunsten.
Natuurlijk moet er vlees in!
En pastasaus is rood, klaar, geen laffe witte roomsaus shit.
Even inloggen, dan heb je die rechten wel.quote:Op dinsdag 10 juli 2007 16:01 schreef captainkid het volgende:
Ik heb niet de rechten om m'n eigen bericht te wijzeigen dus doek het maar zo.
quote:Op dinsdag 10 juli 2007 16:15 schreef captainkid het volgende:
[..]
Neen En blijkbaar hebben die gasten daar dfan geen verstand van pasta eten.![]()
Er zit geen room in een echte carbonara...quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |