Kip naturel van Aldi in stukken snijden met daarop stukje gedroogde zontomaat in olie van AH, olie gaat dan langzaam over kip uitlopen, erg lekker
stengels bleekselderij vullen dmv theelepels met mengsel van boursin en cupje koffiemelk, vooraf draden eraf halen en gevuld in stukken snijden
houtsnip
= stukje stokbrood met daarop jonge danwel oude kaas, stukje roggebrood, prikkertje
stokbroodsneetjes licht roosteren in droge koekepan, forelfilet van aldi erop, bieslook fijnknippen en erover
en mijn persoonlijke favo, wel wat werk maar berelekker
kerstomaten aan steel (klein kapje eraf) of echte pomodori (gehalveerd) uithollen, klein gaatje onderin maken zodat vocht weg kan lopen, in ovenschaal zetten. Oven of grill voorverwarmen. Mozzarella uitlekken en in passende stukken snijden. Tomaten vullen met stuk mozzarella. Besprenkelen met goede olijfolie, zeezout, italiaanse kruiden, blaadjes gedroogde knoflook of poeder, en grof gemalen peper.
Zolang onder grill of in hete oven dat de mozzarella gesmolten is. Als het goed is, loopt het vocht van de kaas door de gaatjes eruit, en houd je goed gevulde tomaatjes over.
Koud serveren met servetjes erbij.
Smakelijk!
It ain't over 'till the fat lady sings
La prudencia es la madre de la ciencia.