FOK!forum / Voetbal / [CENTRAAL] THFC, deel IV: de mooiste club van London!
M0NTANAvrijdag 29 juni 2007 @ 13:37
quote:
Tottenham Hotspur FC

Op 5 september 1882 wordt in Noord-London, in het Red House op High Road 748, de Hotspur Football Club opgericht, door leden van de Hotspur Cricket Club en leden van de St. John\'s Presbyterian School en de Tottenham Grammar School. Eerst gaat de club spelen op Tottenham Marshes en in 1888, als de club haar huidige naam Tottenham Hotspur FC heeft aangenomen, verhuist de club naar Northumberland Park en weer elf jaar later betrekt men White Hart Lane, de thuishaven waar men ook nu nog haar wedstrijden afwerkt. De club wisselt in haar beginjaren vaak van tenue, in eerste instantie neemt men de blauw-witte combinatie over van Blackburn Rovers, maar later is het de blauw-rode combinatie van stadsgenoot Arsenal, welke wordt overgenomen. Dit is veel supporters een doorn in het oog en er wordt dan ook besloten in een goudbruin-blauw tenue te gaan spelen, maar na de wedstrijd tegen het destijds heersende Preston North End, gaat Tottenham Hotspur spelen in de witte shirts en marine-blauwe shorts, waarin deze tegenstander speelde. Het huidige embleem stamt ook uit deze periode, een statige haan, met aan de poten sporen (“Spurs”) wordt gekozen als logo en het Franse onderschrijft “Audere-est-Facere” (vrij vertaald als “Durven is doen”) wordt ook al eind vorige eeuw gekozen en is nog steeds ongewijzigd.

Op 30 september 1882 speelt de club haar eerste vriendschappelijke wedstrijd, de Radicals is de tegenstander en deze wedstrijd gaat verloren met 2 – 0. Haar eerste officiële wedstrijd speelt Tottenham Hotspur in 1885, voor de London Association Cup tegen St. Albans en wordt met 5 – 2 gewonnen. De club is al snel populair bij de supporters en de vriendschappelijke wedstrijden worden door duizenden toeschouwers bekeken, de allereerste wedstrijd tegen rivaal Arsenal wordt in 1887 gespeeld, met daarbij zo’n veertienduizend toeschouwers, de wedstrijd wordt overigens een kwartier voor het einde gestaakt in verband met de intredende duisternis, de Spurs leidden op dat moment met 2 – 1. In 1896 wordt de club professioneel en twee jaar later treedt men toe tot de Southern League, als in 1899 het huidige stadion White Park Lane wordt geopend met een wedstrijd tegen Notts County met bijna dertigduizend toeschouwers, is de club definitief toegetreden tot de elite van de Londonse voetbalclubs. In 1900 wordt Tottenham Hotspur kampioen van de Southern League en een jaar later wint het als enige non-League club in de geschiedenis, de FA Cup door in de finale Sheffield United op Bolton\'s Burnden Park met 3 – 1 te verslaan. Verder wint de club deze periode nog de Dewar Shield in 1901 – 1902, de London League Premier Division in 1902 – 1903, de Western League in 1903 – 1904 en de Southern District Charity Cup 1901 – 1902, 1904 – 1905 en 1906 – 1907.

Pas in 1908 treedt Tottenham Hotspur toe tot professionele Football League, in eerste instantie tot de Second Division en meteen in het eerste seizoen weet de club te promoveren naar de hoogste afdeling. De club strijdt daar de eerste jaren dapper tegen degradatie, maar in 1914, wanneer de Eerste Wereldoorlog uitbreekt eindigt de club als laatste en als in 1918 de competitie weer wordt aangevangen, maar nu met 22 ploegen, is er even de hoop dat Tottenham Hotspur haar plaats op het hoogste niveau mag houden. Maar het is uitgerekend Arsenal, de club die vijfde werd in de Second Division, die de plaats van de Spurs overneemt. In 1919 – 1920 wordt de club kampioen en mag meteen weer promoveren naar de hoogste afdeling, een jaar later is er opnieuw een groot succes, door een 1 – 0 overwinning op de Wolverhampton Wanderers in Stamford Bridge, wordt voor de tweede maal de FA Cup gewonnen. Het seizoen daarop is men wederom succesvol, de tweede plaats achter Liverpool wordt veiliggesteld en in het FA Cup-toernooi wordt de halve finale bereikt. De jaren daarop zijn weer minder succesvol, Tottenham Hotspur eindigt de eerstkomende vijf jaar niet meer boven de twaalfde plaats in 1927 – 1928 degradeert men zelfs weer naar de Second Division, de successen lijken voor even verleden tijd.

In 1933 promoveren de Spurs naar de hoogste afdeling, maar twee jaar later is degradatie onafwendbaar en speelt de club tot haar promotie in 1949 – 1950 weer in de Second Division. Meteen in haar eerste seizoen terug in de First Divison, beleeft Tottenham Hotspur onder manager Arthur Rowe haar sportieve hoogtepunt: voor het eerst in haar historie is men landskampioen! Het seizoen daarop wordt de club tweede, maar al een seizoen later begint de hoge leeftijd van de meeste belangrijke speler op te spelen en moeten de Spurs toezien dat de top net even iets beter is op dat moment. De in 1958 aangestelde manager Bill Nicholson zorgt precies tien seizoenen na het eerste overweldigende succes voor een verbetering van deze prestatie, want naast de titel wordt ook de FA Cup veroverd, Tottenham Hotspur is hierdoor de derde club in de historie van het Engelse voetbal die de “double” weet te winnen, na Preston North End en Aston Villa in respectievelijk 1889 en 1897. Het seizoen daarop wint men opnieuw de FA Cup en in 1963 mag men daarop uitkomen in het Europa Cup II-toernooi (voor bekerwinnaars) en is hierin uitermate succesvol, na onder andere ¦K Slovan Bratislava en OFK Beograd te hebben verslagen, wacht in de finale Atlético Madrid Deze finale wordt met maar liefst 5 – 1 gewonnen en Tottenham Hotspur is hierdoor de eerste Engelse club met een Europa Cup. Jimmy Greaves is dat seizoen een erg belangrijke speller voor de Spurs, alleen al in de competitie scoort hij 37 maal, wat hem dan ook de topscorertitel oplevert.

Onder Bill Nicholson weet de Noord-Londonse club nog enkele prijzen in de wacht te slepen, zo is daar opnieuw een FA Cup in 1966 – 1967, een League Cup in 1970 – 1971 en 1972 – 1973. Door de winst van de eerste League Cup in 1971, mogen de Spurs een seizoen later uitkomen in het UEFA Cup-toernooi en na het uitschakelen van Nantes, Rapid Boekarest en AC Milan is het eveneens Engelse Wolverhampton Wanderers in de finale de tegenstander. Ook de finale gaat over twee wedstrijden met 3 – 2 gewonnen, waardoor Tottenham Hotspur ook deze trofee in haar prijzenkast mag bijzetten. Ook in 1974 bereiken de Spurs de finale van de UEFA Cup maar deze gaat helaas met 4 – 2 (over twee wedstrijden) verloren tegen Feyenoord. In 1977 neemt de succesvolle Bill Nicholson afscheid en degradeert de club naar de Second Division, maar meteen een jaar later is de club weer present op het hoogste niveau en met de opvallende aankopen Osvaldo “Ossie” Ardiles and Riccardo “Ricky” Villa, beide wereldkampioen met Argentinië in 1978. In 1981 wordt voor de zesde maal in historie de FA Cup gewonnen en ook het seizoen daarop, als de club haar honderd-jarig bestaan viert, wordt de “Cup-final” gewonnen. In 1983 is Tottenham Hotspur de eerste Engelse club, die haar geluk gaat beproeven op de beurs, de London Stock Exchange. In datzelfde seizoen, 1982 – 1983, weten de Spurs zich voor het eerst sinds bijna tien jaar weer te plaatsen voor de UEFA Cup en deze wordt en passant meteen gewonnen, door in de finale Anderlecht pas na het nemen van strafschoppen te verslaan, na daarvoor al opnieuw Feyenoord, Bayern München, Austria Wien en Hajduk Split te hebben uitgeschakeld. De club is een stabiele subtopper in Engeland, met af en toe uitschieters naar boven, maar na de winst van de FA Cup in 1990 – 1991 weet de club lange tijd geen rol van betekenis te spelen.

In 1992 gaat de huidige Premier League van start en Tottenham Hotspur verkoopt dat jaar haar sterspeler Paul Gascoigne voor zo’n acht miljoen Euro naar het Italiaanse Lazio, tot op heden een record-verkoop. De club eindigt steevast in de middenmoot en speelt zelden een rol van betekenis in de titelstrijd, ondanks spelers als Jürgen Klinsmann, Teddy Sheringham, David Ginola en Les Ferdinand, in 1998 – 1999 wint de club haar laatste prijs tot op heden, de League Cup. Vele (grote) aankopen moeten ervoor gaan zorgen dat het de ambitieuze Spurs weer gaan meestrijden om de prijzen en ook weer kunnen uitkomen in de Europese competities, maar tekenend is de miskoop Sergei Rebrov die in 2000 voor bijna zestien miljoen Euro komt van Dinamo Kiev uit Oekraine, maar nooit de verwachtingen weet waar te maken. In 2001 wordt Daniel Levy de nieuwe voorzitter van de club en na drie anonieme seizoenen, besluit hij in 2004 dat het roer om moet, hij stelt buiten de nieuwe coach Jacques Santini en assistent Martin Jol, ook een manager aan in de persoon van Frank Arnesen, zij moeten er in combinatie met enkele gerichte aankopen, voor gaan zorgen dat de Noord-Londonse club weer van zich doet spreken, haar prijzenkast uitbreidt en ervoor zorgt dat het weer de beste club van London wordt...
Het vervolg van: [CENTRAAL] THFC, deel III: Spurs naar de top!

[ Bericht 0% gewijzigd door sjimz op 06-09-2008 08:15:32 ]
boriszvrijdag 29 juni 2007 @ 13:41
één van de mooiere vind ik beter
M0NTANAvrijdag 29 juni 2007 @ 13:52
quote:
Op vrijdag 29 juni 2007 13:41 schreef DutchGooner het volgende:
[CENTRAAL] THFC, deel IV: de mooiste club van London!

TT change bitte, TT is op onwaarheden berust.
De aanhalingstekens zijn weggehaald, was een foutje.
DutchGoonervrijdag 29 juni 2007 @ 13:54
quote:
Op vrijdag 29 juni 2007 13:52 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

De aanhalingstekens zijn weggehaald, was een foutje.


lul.
BliksemSchigtvrijdag 29 juni 2007 @ 14:32
Bent en Berbatov is wel een aardig duo hoor, tering.

Al vond ik Defoe ook nooit slecht.
Ajaxfanvrijdag 29 juni 2007 @ 14:50
Er is de laatste jaren heel aardig ingekocht door Spurs. Alleen het wil nog niet echt tot aansluiting met top zorgen.
M0NTANAvrijdag 29 juni 2007 @ 14:56
Volgend jaar zullen er in Engeland twee clubs strijden om de titel: Chelsea en Manchester United. Tottenham Hotspur zal er dus voor moeten zorgen dat zij samen met Arsenal en Liverpool om de derde plaats moeten voetballen, al zal dat wel een lastige opgave worden, want beide clubs schat ik (nog) wel een stukje hoger in dan de Spurs.
-Vaduz-vrijdag 29 juni 2007 @ 16:33
Dat gekoop van Tottenham wordt steeds lachwekkender. 25 miljoen voor Bent is way over the top ook. De continuiteit is nog ver te zoeken, dus ze mogen blij zijn met een UEFA-Cup plek.
M0NTANAvrijdag 29 juni 2007 @ 16:34
quote:
Op vrijdag 29 juni 2007 16:33 schreef -Vaduz- het volgende:
Dat gekoop van Tottenham wordt steeds lachwekkender. 25 miljoen voor Bent is way over the top ook. De continuiteit is nog ver te zoeken, dus ze mogen blij zijn met een UEFA-Cup plek.
In mijn optiek hadden ze voor die 25 miljoen euro ook beter Thierry Henry kunnen halen.
mcyodoggvrijdag 29 juni 2007 @ 16:37
Mooiste club van Noord-Londen dan

Het is nog een beetje afwachten of ze de strijd aankunnen met Pool en Arsenal, want ik verwacht daar nog wat aankopen.
-Vaduz-vrijdag 29 juni 2007 @ 16:37
Bedoel je dat nu cynisch?
Dubnobasswithmyheadmanvrijdag 29 juni 2007 @ 16:46
Waarom zou die? Afgelopen seizoen 5e, goede aankopen, Berbatov behouden en huppa, Arsenal ben je al voorbij.
denthemenvrijdag 29 juni 2007 @ 17:00
voor komend jaar nog ff 1 of 2 mooie wedstrijden uitzoeken
vingerplantvrijdag 29 juni 2007 @ 20:50
quote:
Op vrijdag 29 juni 2007 16:33 schreef -Vaduz- het volgende:
Dat gekoop van Tottenham wordt steeds lachwekkender. 25 miljoen voor Bent is way over the top ook. De continuiteit is nog ver te zoeken, dus ze mogen blij zijn met een UEFA-Cup plek.
Ten eerste wordt Bent geloof ik aardig onderschat hier, ten tweede hebben de Engelse clubs dit seizoen echt een vermogen te besteden. Het verbaast me meer dat er niet veel meer van dit soort transfers zijn.

Defoe zal moeten vertrekken, is wat mij betreft meer een net-niet-voetballer dan Bent.
DutchGoonerzaterdag 30 juni 2007 @ 00:31
quote:
Op vrijdag 29 juni 2007 16:46 schreef Dubnobasswithmyheadman het volgende:
Arsenal ben je al voorbij.
Laten we hopen dat de spelers dat ook al denken.
sjimzzaterdag 30 juni 2007 @ 11:30
Bent heeft in 2 seizoenen bij een prutsclub als Charlton in de PL toch 32 keer gescoord.
Ik verwacht veel van Bent!
sjimzzaterdag 30 juni 2007 @ 11:35




Dubnobasswithmyheadmanzaterdag 30 juni 2007 @ 11:37
Inderdaad, dat is wel een topper in wording. En liever zoveel geld voor een jonge Engelsman dan weer een buitenlander .
DiegoArmandoMaradonazaterdag 30 juni 2007 @ 11:40
quote:
Op vrijdag 29 juni 2007 14:50 schreef Ajaxfan het volgende:
Er is de laatste jaren heel aardig ingekocht door Spurs. Alleen het wil nog niet echt tot aansluiting met top zorgen.
Gelukkig doet Arsenal er alles aan om ze te helpen
DiegoArmandoMaradonazaterdag 30 juni 2007 @ 11:41
quote:
Op zaterdag 30 juni 2007 11:37 schreef Dubnobasswithmyheadman het volgende:
Inderdaad, dat is wel een topper in wording. En liever zoveel geld voor een jonge Engelsman dan weer een buitenlander .
Ik zou liever 2 goede buitenlanders hebben
Dubnobasswithmyheadmanzaterdag 30 juni 2007 @ 11:42
quote:
Op zaterdag 30 juni 2007 11:41 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:

[..]

Ik zou liever 2 goede buitenlanders hebben
Ja en dan net zoals als Arsenal geen enkele Engelsman in je selectie hebben . Joepie.
sjimzzaterdag 30 juni 2007 @ 11:42
quote:
Op zaterdag 30 juni 2007 11:41 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:

[..]

Ik zou liever 2 goede buitenlanders hebben
Die zijn er al, Zokora en Berbatov
DiegoArmandoMaradonazaterdag 30 juni 2007 @ 11:53
quote:
Op zaterdag 30 juni 2007 11:42 schreef Dubnobasswithmyheadman het volgende:

[..]

Ja en dan net zoals als Arsenal geen enkele Engelsman in je selectie hebben . Joepie.
Zolang clubs voor kut voetballers teveel blijven betalen omdat ze Engels zijn zal de prijs niet omlaag gaan
Dubnobasswithmyheadmanzaterdag 30 juni 2007 @ 12:07
Als je niet zoveel geld aan overbodige buitenlanders verspeelt heb je meer geld over voor Engelsen.
DiegoArmandoMaradonazaterdag 30 juni 2007 @ 12:08
Je moet ook geen overbodige buitenlanders kopen maar alleen versterkingen.

Benitez heeft het bijvoorbeeld niet begrepen, Mourinho en Alex wel
DiegoArmandoMaradonazaterdag 30 juni 2007 @ 12:11
Overbodige spelers zijn overigens altijd te duur
sjimzzaterdag 30 juni 2007 @ 12:13
quote:
Op zaterdag 30 juni 2007 12:08 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
Je moet ook geen overbodige buitenlanders kopen maar alleen versterkingen.

Benitez heeft het bijvoorbeeld niet begrepen, Mourinho en Alex wel
Shevchenko en Ballack zijn toch duidelijk overbodig
DiegoArmandoMaradonazaterdag 30 juni 2007 @ 12:14
Nee, dat zijn ze niet.
sjimzzaterdag 30 juni 2007 @ 12:17
quote:
Op zaterdag 30 juni 2007 12:14 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
Nee, dat zijn ze niet.
Beiden voor veel te veel gehaald en veel te weinig laten zien.

Zullen we het nu weer over de Suprs hebben?
DiegoArmandoMaradonazaterdag 30 juni 2007 @ 12:19
Jij was diegene die het over Chelsea had
sjimzzaterdag 30 juni 2007 @ 12:20
quote:
Op zaterdag 30 juni 2007 12:19 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
Jij was diegene die het over Chelsea had
Jij begon over Benitez,alex en mourinho

Blijf lekker weg uit dit topic als je toch niets met de spurs hebt
DiegoArmandoMaradonazaterdag 30 juni 2007 @ 12:22
Nee ik reageerde op het feit dat je voor het geld van Bent ook 2 goede buitenlanders hebt
sjimzzaterdag 30 juni 2007 @ 12:23
quote:
Op zaterdag 30 juni 2007 12:22 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
Nee ik reageerde op het feit dat je voor het geld van Bent ook 2 goede buitenlanders hebt
Goed voor je!


Na Darren Bent wil Tottenham Hotspur opnieuw de portemonnee trekken. Het Chelsea-tweetal Shaun Wright-Phillips en Lassana Diarra staan op het verlanglijstje van trainer Martin Jol.
mcyodoggzaterdag 30 juni 2007 @ 12:25
quote:
Op zaterdag 30 juni 2007 12:13 schreef sjimz het volgende:

[..]

Shevchenko en Ballack zijn toch duidelijk overbodig
Beiden basisspelers dus amper overbodig te noemen.

Maar het punt is gewoon dat Engelse spelers veel duurder zijn dan buitenlanders met dezelfde kwaliteiten. Daarom dat Bent zoveel kost, en waarschijnlijk ook de reden dat Lennon nog steeds bij de Spurs zit.
sjimzzaterdag 30 juni 2007 @ 12:25
quote:
Op zaterdag 30 juni 2007 12:25 schreef mcyodogg het volgende:

[..]

Beiden basisspelers dus amper overbodig te noemen.
Basisspelers op basis van hun naam en prestaties uit het verleden ja.
sjimzzaterdag 30 juni 2007 @ 12:27
Defoe staat in de belangstelling van Aston VIlla.

Strik eromheen!
dndiekzaterdag 30 juni 2007 @ 12:32
quote:
Op zaterdag 30 juni 2007 12:27 schreef sjimz het volgende:
Defoe staat in de belangstelling van Aston VIlla.

Strik eromheen!
Toch jammer, op de een of andere manier heb iktoch een zwak voor hem
sjimzzaterdag 30 juni 2007 @ 12:33
quote:
Op zaterdag 30 juni 2007 12:32 schreef dndiek het volgende:

[..]

Toch jammer, op de een of andere manier heb iktoch een zwak voor hem
Eeuwig talent dat nooit heeft kunnen doorbreken. Met Bent erbij zal hij helemaal weinig spelen.
dndiekzaterdag 30 juni 2007 @ 12:34
quote:
Op zaterdag 30 juni 2007 12:33 schreef sjimz het volgende:

[..]

Eeuwig talent dat nooit heeft kunnen doorbreken. Met Bent erbij zal hij helemaal weinig spelen.
Klopt helemaal
Dubnobasswithmyheadmanzaterdag 30 juni 2007 @ 15:33
quote:
Op zaterdag 30 juni 2007 12:08 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
Je moet ook geen overbodige buitenlanders kopen maar alleen versterkingen.

Benitez heeft het bijvoorbeeld niet begrepen, Mourinho en Alex wel
Ja, ok. Maar dan is het moeilijk om 2 goede te vinden die echt wat toevoegen. Mooiste voorbeeld vind ik Arsenal.

Adebayor: Kon je net zo goed Crouch halen toentertijd.
Aleksandr Hleb: Harde werker maar écht een toevoeging voor de Premier League?
Aliadiere: Jong gehaald, jong gefaald.
Almunia: Kom op, alsof je geen Engelse keeper van dit niveau kan halen .
Clichy: Ook niets extra toevoegend.
Denilson: Talentje, afwachten.
Diaby: 13 in een dozijn speler.
Djourou: Idem
Eboué: Goede back, linksback zijn lastig te vinden dus prima.
Fabregas: Geen uitleg nodig.
Flamini: Onzin aankoop.
Gallas: Heeft de naam maar speelt hier ook alleen maar omdatie Frans is .
Gilberto Silva: Hij zou belangrijk moeten zijn, maar voetballend is het niet iets extra's. (Noble, Reo cooker)
Hoyte: He, verrek een Engelsman!
Julio Baptista: Neem gewoon een stoere Engelsman en laat hem weer naar Spanje vertrekken.
Kolo Touré: Wel goed.
Lehmann: Pipo.
Ljungberg: Ach, hoort bij het meubilair.
Lupoli: .
Poom: Goede reserve.
Rosicky: Weinig van gezien.
Senderos: Denk dat een Upson zeker niet minder was .
Song Billong: Boeiend.
Van Persie: Goede toevoeging.
Walcott: Eindelijk een goede Engelsman maar nog te jong.


Spurs heeft goed gezocht naar Engels talent in de vorm van Bent, Dawson, Defoe, Davenport, Huddleston, Robinson, Keane, Lennon, Jenas, Reid etc.. Sommigen zijn daarvan nu van vaste waarde anderen zijn nog steeds talent en sommigen hebben ze weer moeten verkopen maar waren ze duur? Dat valt wel mee.
DiegoArmandoMaradonazaterdag 30 juni 2007 @ 15:46
25 miljoen voor Bent is gewoon veel te veel.

Verder is Gilerto TopTop, een van de beste spelers in Europa op zijn positie
DutchGoonerzaterdag 30 juni 2007 @ 16:08
quote:
Op zaterdag 30 juni 2007 15:33 schreef Dubnobasswithmyheadman het volgende:

[..]

Ja, ok. Maar dan is het moeilijk om 2 goede te vinden die echt wat toevoegen. Mooiste voorbeeld vind ik Arsenal.

Adebayor: Kon je net zo goed Crouch halen toentertijd.
Aleksandr Hleb: Harde werker maar écht een toevoeging voor de Premier League?
Aliadiere: Jong gehaald, jong gefaald.
Almunia: Kom op, alsof je geen Engelse keeper van dit niveau kan halen .
Clichy: Ook niets extra toevoegend.
Denilson: Talentje, afwachten.
Diaby: 13 in een dozijn speler.
Djourou: Idem
Eboué: Goede back, linksback zijn lastig te vinden dus prima.
Fabregas: Geen uitleg nodig.
Flamini: Onzin aankoop.
Gallas: Heeft de naam maar speelt hier ook alleen maar omdatie Frans is .
Gilberto Silva: Hij zou belangrijk moeten zijn, maar voetballend is het niet iets extra's. (Noble, Reo cooker)
Hoyte: He, verrek een Engelsman!
Julio Baptista: Neem gewoon een stoere Engelsman en laat hem weer naar Spanje vertrekken.
Kolo Touré: Wel goed.
Lehmann: Pipo.
Ljungberg: Ach, hoort bij het meubilair.
Lupoli: .
Poom: Goede reserve.
Rosicky: Weinig van gezien.
Senderos: Denk dat een Upson zeker niet minder was .
Song Billong: Boeiend.
Van Persie: Goede toevoeging.
Walcott: Eindelijk een goede Engelsman maar nog te jong.


Spurs heeft goed gezocht naar Engels talent in de vorm van Bent, Dawson, Defoe, Davenport, Huddleston, Robinson, Keane, Lennon, Jenas, Reid etc.. Sommigen zijn daarvan nu van vaste waarde anderen zijn nog steeds talent en sommigen hebben ze weer moeten verkopen maar waren ze duur? Dat valt wel mee.
In sommige gevallen mee eens en in sommige compleet mee oneens maar feit is wel dat sinds de komst van AW (die de buitenlanders introduceerde) Arsenal meer prijzen heeft gewonnen dan de sperz de laatste 50 jaar zowat dus laat Arsenal maar lekker met buitenlanders spelen ipv veel te duur betaalde Engelsen.
EnGCatjuhzaterdag 30 juni 2007 @ 16:32
Ze hebben iig de mooiste shirts van Londen
M0NTANAdinsdag 3 juli 2007 @ 09:14
Darren Bent was erg duur, maar voorin hebben we in elk geval veel meer kwaliteit dan onze buurman, AFC. Nu ook nog een versterking op het middenveld, liefst een speler voor links op de flank, dan komt het best wel goed met de Spurs en moet voorronde CL mogelijk zijn.
DANILXLdinsdag 3 juli 2007 @ 14:32
waar moet robbie keane nou spelen? AMC ofzow?
M0NTANAvrijdag 13 juli 2007 @ 10:52
quote:
Spurs verslaan Sevilla in strijd om Boateng

12/7/2007 18:26


Tottenham Hotspur is hard op weg Kevin-Prince Boateng over te nemen van Hertha BSC. De Londense club kwam donderdagmiddag tot een akkoord met de Duitsers over een transfersom voor de twintigjarige middenvelder, zo berichten Engelse media.

The Spurs lijken Sevilla te kloppen in de strijd om Boateng, zeker gezien de woorden van Hertha's teammanager Dieter Hoeness. 'De aanbieding van Sevilla heeft ons nooit geïnteresseerd. Het was niet voldoende, we hebben het afgeslagen.' Sevilla zou een kleine vier miljoen euro hebben geboden voor de Duitse jeugdinternational.

Tottenham zou bereid zijn het dubbele neer te tellen. 'We hebben het aanbod vanuit Engeland geaccepteerd en nu moeten de club en de speler tot een akkoord zien te komen', aldus Hoeness.

Boateng speelde in de laatste twee seizoen 42 wedstrijden voor Hertha en maakte vier doelpunten. Hij staat nog tot medio 2009 onder contract bij de club uit Berlijn, waarmee hij de laatste weken in onmin leefde omdat hij had geweigerd zijn contract te verlengen.
DutchGoonerwoensdag 18 juli 2007 @ 17:57
quote:
Mido poised for Birmingham move


Spurs striker Mido has revealed he is close to signing a one-year loan deal with Birmingham.
The 24-year-old Egypt international had limited opportunities under Martin Jol at White Hart Lane last season and almost signed for Manchester City.

Mido is now further down the pecking order after Spurs signed Darren Bent.

He said: "Both sides have agreed terms. I will move on a one-year loan deal and they could buy my contract if the club survives in the Premier League."

He added: "Birmingham's offer is the best I had received, especially that I chose to stay in England."

Birmingham boss Steve Bruce has also made an enquiry about Mido's Egypt and Spurs team-mate, Hossam Ghaly, as he looks to build on the squad that earned promotion last season.
sjimzwoensdag 18 juli 2007 @ 18:12
Doei!

Die onruststokers zijn ook mooi weg.
M0NTANAwoensdag 18 juli 2007 @ 18:32
Volgens mij had ik al gereageerd?

Maar goed, blij dat ze weggaan, liever kwijt dan rijk en dan ook nog eens wat Ponden erbij!
sjimzwoensdag 18 juli 2007 @ 18:34
quote:
Op woensdag 18 juli 2007 18:32 schreef M0NTANA het volgende:
Volgens mij had ik al gereageerd?

Maar goed, blij dat ze weggaan, liever kwijt dan rijk en dan ook nog eens wat Ponden erbij!
Je stond inderdaad net nog boven me.
Barnet_Beewoensdag 18 juli 2007 @ 19:26
quote:
Op dinsdag 3 juli 2007 14:32 schreef DANILXL het volgende:
waar moet robbie keane nou spelen? AMC ofzow?
Die zal ook wel aan zijn speelminuten komen. Eigenlijk heb je 4 spitsen nodig als je voor alle prijzen wil spelen.
M0NTANAdonderdag 19 juli 2007 @ 08:48
Klopt, met Dimitar Berbatov, Darren Bent, Robbie Keane en Jermain Defoe heb je ook vier toppers in huis.
M0NTANAvrijdag 20 juli 2007 @ 12:37
http://news.bbc.co.uk/spo(...)ham_city/6904038.stm

Hoppa! Geen verhuur, maar definitief verkocht. Nu Hossam Ghaly nog!
Barnet_Beevrijdag 20 juli 2007 @ 13:54
Voor 6 miljoen pond Die Jol is een groot zakenman
M0NTANAvrijdag 20 juli 2007 @ 13:58
quote:
Op vrijdag 20 juli 2007 13:54 schreef Barnet_Bee het volgende:
Voor 6 miljoen pond Die Jol is een groot zakenman
Zal je zien dat CFC ook de knip nog even opentrekt om Pascal Chimbonda voor veel teveel geld over te nemen.
Barnet_Beevrijdag 20 juli 2007 @ 16:04
Ik zou er niet van staan te kijken. Daar zit flinke winst op, want volgens mij was het niet zo'n schokkend bedrag waarvoor de Spurs hem afgelopen jaar overnamen van Wigan.
sjimzvrijdag 20 juli 2007 @ 16:06
quote:
Op vrijdag 20 juli 2007 13:54 schreef Barnet_Bee het volgende:
Voor 6 miljoen pond Die Jol is een groot zakenman
Het ligt aan de naam Martin
DutchGoonervrijdag 20 juli 2007 @ 17:22
quote:
Op vrijdag 20 juli 2007 13:58 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Zal je zien dat CFC ook de knip nog even opentrekt om Pascal Chimbonda voor veel teveel geld over te nemen.
De rekening van de sperz zal wel gespekt moeten worden na de recente uitgaven denk ik
sjimzdonderdag 26 juli 2007 @ 10:11
En weer een groot talent binnen
quote:
Tottenham trekt jeugdinternational aan

Tottenham Hotspur blijft de selectie met nieuwe mankrachten aanvullen. De Londenaren bereikten woensdag een akkoord over het 17-jarige talent Danny Rose. De middenvelder is afkomstig uit de jeugdopleiding van Leeds United en levert de club zo’n anderhalf miljoen euro op.
Klik hier!
Rose maakte voornamelijk furore in het shirt van Engeland onder 17 jaar waar hij met zijn team op het Europees kampioenschap in België actief was. Op dit toernooi werd de finale gehaald waarin Spanje de sterkste bleek.

In het verleden deed Tottenham met de transfers van Paul Robinson (2004) en Aaron Lennon (2005) al vaker zaken met Leeds.

Overigens heeft Spurs-trainer Martin Jol nog een versterking op het oog. Bulgaars international Martin Petrov zou volgens diverse Britse media op punt staan om Atlético Madrid voor de Engelse hoofdstad te verlaten.
M0NTANAzaterdag 11 augustus 2007 @ 15:11
Younes Kaboul doet het prima vanmiddag, bevalt mij wel.
sjimzzaterdag 11 augustus 2007 @ 15:12
quote:
Op zaterdag 11 augustus 2007 15:11 schreef M0NTANA het volgende:
Younes Kaboul doet het prima vanmiddag, bevalt mij wel.
Hij heeft een aantal goede rushes naar voren en verdedigend echt een beer.
En pas 21 jaar natuurlijk.

Voor de rest is het een kutwedstrijd
M0NTANAzaterdag 11 augustus 2007 @ 15:18
Klopt, de Spurs missen gevaar vanaf de flanken.
sjimzzaterdag 11 augustus 2007 @ 15:39
GVD
Fonzarellizaterdag 11 augustus 2007 @ 15:47
denthemenzondag 12 augustus 2007 @ 15:47
damn, balen zo'n begin!
DutchGoonermaandag 17 september 2007 @ 01:26
quote:
Op vrijdag 29 juni 2007 16:46 schreef Dubnobasswithmyheadman het volgende:
Waarom zou die? Afgelopen seizoen 5e, goede aankopen, Berbatov behouden en huppa, Arsenal ben je al voorbij.



Beetje een dood topic trouwens
DiegoArmandoMaradonamaandag 17 september 2007 @ 06:49
Mensen die lachen na 1/7 deel van het seizoen
denthemenmaandag 17 september 2007 @ 07:38
Had Berba die grote kans maar afgemaakt

Overigens was de overwinning 100% terecht
M0NTANAmaandag 17 september 2007 @ 08:24
Ben bang dat Martin Jol toch weleens aan de kant gezet kan worden.
DiegoArmandoMaradonamaandag 17 september 2007 @ 08:40
Ik wens ze veel succes dan want een betere coach dan Jol vinden ze dan toch niet
Dubnobasswithmyheadmanmaandag 17 september 2007 @ 10:02
quote:
Op maandag 17 september 2007 01:26 schreef DutchGooner het volgende:

[..]




Beetje een dood topic trouwens
Arsenal leeft boven z'n stand. Spurs moeten nog even warm draaien.
M0NTANAmaandag 17 september 2007 @ 10:06
http://football.guardian.co.uk/News_Story/0,,2170680,00.html

Juande Ramos (Sevilla) nog altijd nadrukkelijk in beeld, Martin Jol moet nu wel gaan presteren.
DutchGoonermaandag 17 september 2007 @ 10:26
quote:
Op maandag 17 september 2007 10:02 schreef Dubnobasswithmyheadman het volgende:

[..]

Arsenal leeft boven z'n stand. Spurs moeten nog even warm draaien.
Dat doen we dan al 121 jaar.

[ Bericht 1% gewijzigd door DutchGooner op 17-09-2007 10:31:29 ]
DutchGoonermaandag 17 september 2007 @ 10:33
quote:
Op maandag 17 september 2007 07:38 schreef denthemen het volgende:
Had Berba die grote kans maar afgemaakt
In de 1e helft was de enige mogelijkheid die ze gehad hebben gelijk een doelpunt, voor de rest niet voor de goal geweest en had Arsenal er zeker 2 moeten maken.
Na rust vergat sperz de 2-0 te maken en heeft Arsenal het uiteindelijk goed adgemaakt.
quote:
Overigens was de overwinning 100% terecht
Dat denk ik ook.
M0NTANAmaandag 17 september 2007 @ 10:36
Martin Jol zou nog drie competitiewedstrijden de kans krijgen, te weten: Bolton Wanderers (uit), Aston Villa (thuis) en Liverpool (uit). Ook speelt men tussendoor nog in de UEFA Cup (Anorthosis Famagusta) en de Carling Cup (Middlesbrough), zal nog lastig worden!
Sethjemaandag 17 september 2007 @ 10:49
Jol is toch haast niet meer te handhaven. Ik ben ook fan van de Spurs en vind ze leuk voetballen maar het is altijd nét niet. Iedere zomer word er een karrevracht aan vooral jeugdige spelers aangekocht, en natuurlijk hebben die gasten potentie maar presteren ho-maar. De trainer die het dadelijk van Jol mag overnemen kan in zijn handjes knijpen en over 2 jaar ofzo de vruchten van deze talentvolle selectie gaan plukken. In potentie zeker net zo sterk als Arsenal oid. Maar Arsenal heeft met deze jongens ook een 2 jaar moeten kneden en het is nu nóg steeds geen constant presterende ploeg.
DutchGoonermaandag 17 september 2007 @ 10:54
quote:
Op maandag 17 september 2007 10:49 schreef Sethje het volgende:
Jol is toch haast niet meer te handhaven. Ik ben ook fan van de Spurs en vind ze leuk voetballen maar het is altijd nét niet. Iedere zomer word er een karrevracht aan vooral jeugdige spelers aangekocht, en natuurlijk hebben die gasten potentie maar presteren ho-maar. De trainer die het dadelijk van Jol mag overnemen kan in zijn handjes knijpen en over 2 jaar ofzo de vruchten van deze talentvolle selectie gaan plukken. In potentie zeker net zo sterk als Arsenal oid. Maar Arsenal heeft met deze jongens ook een 2 jaar moeten kneden en het is nu nóg steeds geen constant presterende ploeg.
Vergeet niet dat het al 2,5 decennia een komen en gaan is van managers die er een potje van maakte.
Met Jol is er eindelijk iets van stabiliteit gekomen en in mijn ogen en het zou zeer dom zijn om hem, ondanks de slechte start, eruit te knikkeren.

Er kan wel een nieuwe manager komen maar die zal toch een deel van de huidige selectie eruit knikkeren omdat die niet in zijn visie zullen passen en zal zijn eigen spelers meebrengen die weer een zootje geld kosten, zou gaat het al jaren en zo zal het ook blijven, wat ik op zich niet erg vind natuurlijk

Of ze in potentie net zo sterk zijn als Arsenal durf ik sterk te betwisten maar dat is een andere discussie.
Overigens staat die niet constant presterende ploeg op een plaats waar ze iets noordelijker ons alleen maar van kunnen dromen
Sethjemaandag 17 september 2007 @ 10:58
quote:
Op maandag 17 september 2007 10:54 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Vergeet niet dat het al 2,5 decennia een komen en gaan is van managers die er een potje van maakte.
Met Jol is er eindelijk iets van stabiliteit gekomen en in mijn ogen en het zou zeer dom zijn om hem, ondanks de slechte start, eruit te knikkeren.
ja dat is waar, alleen je weet hoe het gaat in het voetbal, zijn hoofd staat nu wel op het hakblok. Ik hoop ook voor Martin zelf en voor de club dat hij blijft anders is al het werk en investeringen voor niets geweest.
M0NTANAmaandag 17 september 2007 @ 11:07
De Spurs zijn gewoon érg ambitieus, daarbij is er dit seizoen ook echt wel wat mogelijk. De slechte start is echter funest geweest, echt niet de nederlagen tegen Manchester United en Arsenal. De eerste drie wedstrijden moesten eigenlijk negen punten opleveren, maar omdat dat niet gebeurde, loop je vanaf de eerste wedstrijd al achter de feiten aan.
Sethjemaandag 24 september 2007 @ 09:46
Weer een zwakke wedstrijd....Ben benieuwd hoe lang dit nog gaat duren...
denthemenzondag 7 oktober 2007 @ 17:53
ongelovelijk KUT! Wéér in de laatste minuut winst verspelen
DANILXLzondag 7 oktober 2007 @ 17:55
quote:
Op zondag 7 oktober 2007 17:53 schreef denthemen het volgende:
ongelovelijk KUT! Wéér in de laatste minuut winst verspelen


tering het bleekt de ploeg echt aan concentratie, ongelofelijk
M0NTANAwoensdag 10 oktober 2007 @ 08:44
6 december 2007 uit naar Anderlecht, leuk affiche!
M0NTANAdinsdag 23 oktober 2007 @ 08:48
Wat een verschrikkelijke kutseizoen is dit geworden, had er (veel) meer van verwacht.
PyThdinsdag 23 oktober 2007 @ 08:57
quote:
Op woensdag 10 oktober 2007 08:44 schreef M0NTANA het volgende:
6 december 2007 uit naar Anderlecht, leuk affiche!
En dan net zoals Chelsea 2 jaar geleden Anderlecht onderschatten (buiten het veld) en flink moeten incasseren
M0NTANAdinsdag 23 oktober 2007 @ 09:03
quote:
Op dinsdag 23 oktober 2007 08:57 schreef PyTh het volgende:

[..]

En dan net zoals Chelsea 2 jaar geleden Anderlecht onderschatten (buiten het veld) en flink moeten incasseren
Buiten het veld stelt THFC minder voor dan erop, dus wat dat betreft wordt het een makkie voor RSCA.

Hoor komend weekend over ik kaarten heb voor deze ontmoeting, even afwachten dus nog.
PyThdinsdag 23 oktober 2007 @ 10:04
quote:
Op dinsdag 23 oktober 2007 09:03 schreef M0NTANA het volgende:
Buiten het veld stelt THFC minder voor dan erop, dus wat dat betreft wordt het een makkie voor RSCA.
Ben ik zeker niet met je eens, Spurs hebben nog steeds een van de beste firms in de PL.

Hoe kom jij er bij dat ze NOG minder zijn buiten het veld trouwens?
DANILXLwoensdag 24 oktober 2007 @ 00:32
ik denk dat maretin jol na nog een verlies aan de kant wordt gezet. Als je in de zomer voor 60 (zestig) miljoen euro aan spelres hebt gekocht en dan nog zo'n wanprestatie weet neer te zetten. Ze hadden ipv Bent beter michael owen of rafael vd vaart kunnen kopen. Om over de rest van de aankopen nog maar te zwijgen.
Roflbroekdonderdag 25 oktober 2007 @ 22:36
quote:
Jol ontslagen door Tottenham Hotspur

Martin Jol is ontslagen door Tottenham Hotspur. De Engelse voetbalclub hoopt Sevilla-trainer Juande Ramos binnen afzienbare tijd te presenteren als de nieuwe hoofdtrainer.

Clive Allen zit volgens The Sun komende zondag tegen Blackburn Rovers op de bank als hoofdverantwoordelijke. Volgens de Engelse krant komt de wedstrijd te snel voor Ramos. Martin Jol zat tijdens het UEFA-Cup duel met Getafe voor de laatste keer op de bank als oefenmeester van The Spurs.


De berichten in de categorie Boulevard zijn vaak gebaseerd op geruchten of bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. Toch meent VoetbalPrimeur dat dit nieuws dusdanig interessant is, dat we het onze bezoekers niet willen onthouden. Neem deze nieuwtjes echter wel met een korreltje zout.
voetbalprimeur
M0NTANAvrijdag 26 oktober 2007 @ 08:28
Toch (heel) jammer.
M0NTANAvrijdag 26 oktober 2007 @ 09:47
Jürgen Klinsmann maar als opvolger aanstellen.
Damzkieeevrijdag 26 oktober 2007 @ 09:49
Zonde
Onhoudbaar though.
popolonwoensdag 31 oktober 2007 @ 15:00
Uit het NBA topic:

[NBA] Season 2007-2008

Topbasketballer wil eigenaar van Spurs worden
30/10/2007 18:26

'Goal was het eerste woord dat ik sprak', vertelde Steve Nash aan The New York Times. De Canadese basketballer droomt ervan eigenaar te worden van een voetbalclub. Hij sprak op White Hart Lane al met de directie van Tottenham Hotspur.

Het is geen toeval dat Nash op de tribune zat bij The Spurs. De in Zuid-Afrika geboren Canadees heeft een Engelse vader die is opgegroeid in Tottenham en als prof voetbalde in Zuid-Afrika. De 33-jarige basketballer zelf is al jarenlang fan van de Londense club en trainde enkele jaren geleden al eens mee. 'Het was een droom die uitkwam, een perfecte dag die ik nooit zal vergeten.'

Nash, die zowel in 2005 als in 2006 werd uitgeroepen tot meest waardevolle speler van de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA, was in zijn jeugd een verdienstelijk voetballer. Zijn jongere broer Martin is zelfs 37-voudig Canadees international en was prof voor onder meer Stockport County, Chester City en Macclesfield Town. Tot de vriendenkring van Steve Nash behoren onder anderen Owen Hargreaves en Thierry Henry.

Nash basketbalt nog altijd voor Phoenix Suns, dat hem de komende drie seizoenen nog 37 miljoen dollar, een slordige 25 miljoen euro, betaalt. Na zijn actieve loopbaan overweegt hij eigenaar te worden.

In augustus bekeek Nash op White Hart Lane de 4-0 zege van Tottenham op Derby County, waarna hij met voorzitter Daniel Levy een onderhoud had over een eventuele toekomst als eigenaar van de Engelse club, vertrouwde Nash The New York Times toe. 'Ik zou dat heel graag willen zijn. Dat kan ik voor de rest van mijn leven doen, als het met mijn populariteit als basketballer gedaan is.'

Nash would like to be Tottenham owner

Een betere kun je niet hebben, Nash is een op en top pro en een hele aardige vent.

Steve Nash Commercial, 'balletje hooghouden'

Nash en z'n liefde voor voetbal op een basketballveld

[ Bericht 1% gewijzigd door popolon op 31-10-2007 15:06:14 ]
DiegoArmandoMaradonawoensdag 31 oktober 2007 @ 15:46
Geld zat en over een jaar of 4 ook tijd zat
DANILXLwoensdag 31 oktober 2007 @ 22:58
en dan jol weer terughalen
DANILXLdonderdag 1 november 2007 @ 12:11
quote:
Op woensdag 24 oktober 2007 00:32 schreef DANILXL het volgende:
ik denk dat maretin jol na nog een verlies aan de kant wordt gezet. Als je in de zomer voor 60 (zestig) miljoen euro aan spelres hebt gekocht en dan nog zo'n wanprestatie weet neer te zetten. Ze hadden ipv Bent beter michael owen of rafael vd vaart kunnen kopen. Om over de rest van de aankopen nog maar te zwijgen.
ik had dus toch gelijk
BliksemSchigtmaandag 3 december 2007 @ 17:59
quote:
'Russische miljardair aast op Tottenham Hotspur'
Datum: 3-dec-2007 15:36

Tottenham Hotspur is wellicht de volgende Premier League-club die ten prooi valt aan een overname. Twee consortia brengen op korte termijn een bod uit, schrijft The Daily Mirror.

De interesse van de Russische miljardair Vagit Alekperov (foto rechts) is het meest concreet. Alekperov, nummer 48 op de Forbes-lijst van 's werelds rijkste mensen met een vermogen van 11,2 miljard euro, is directeur van oliebedrijf Lukoil. Hij is een goede kennis van president Vladimir Poetin (links op de foto). Ook een consortium uit Azië zou azen op Tottenham.

Beursanalisten schatten de prijs van de Spurs in op 400 miljoen pond, zo'n 560 miljoen euro. Een schijntje vergeleken met de één miljard pond (1,4 miljard euro) die Arsenal waard zou zijn. De sleeping giant Tottenham zou rijp zijn voor een overname: de club draait een recordomzet en kocht onlangs grond ter uitbreiding van het White Hart Lane stadion.

Voorzitter Daniel Levy, levenslang fan van Tottenham, heeft met zijn bedrijf ENIC de meerderheid van de aandelen in handen. Levy is het vleesgeworden verzet tegen de invloed van buitenlandse investeerders, zodat de kans op een overname niet te groot moet worden aangeslagen. (MA)
M0NTANAmaandag 10 december 2007 @ 16:47
http://nl.youtube.com/watch?v=4FVeMcgJs-U&eurl=(...)_spursfan.html
denthemenmaandag 10 december 2007 @ 16:50
Gister eindelijk weer gewonnen Moeizaak maar who care's
M0NTANAvrijdag 22 februari 2008 @ 09:40
PSV gaat eraan!
denthemenvrijdag 22 februari 2008 @ 10:49
Eens kijken of ik kaarten kan halen voor in Eindhoven
DutchGoonervrijdag 22 februari 2008 @ 10:55
Dat zal toch wel?

3 kaartjes per PSV (S)CC.
M0NTANAvrijdag 22 februari 2008 @ 10:57
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 10:55 schreef DutchGooner het volgende:
Dat zal toch wel?

3 kaartjes per PSV (S)CC.
Uitvak is natuurlijk beter.
DutchGoonervrijdag 22 februari 2008 @ 10:58
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 10:57 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Uitvak is natuurlijk beter.
Maar onmogelijk als Nederlander zonder zeer goede contacten in Londen aangezien ze er maar 1600 zullen krijgen.
denthemenvrijdag 22 februari 2008 @ 11:03
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 10:55 schreef DutchGooner het volgende:
Dat zal toch wel?

3 kaartjes per PSV (S)CC.
Ik heb geen maten met een psv (s)cc
DutchGoonervrijdag 22 februari 2008 @ 11:05
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 11:03 schreef denthemen het volgende:

[..]

Ik heb geen maten met een psv (s)cc
Ik een familie vol
PyThvrijdag 22 februari 2008 @ 12:07
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 10:57 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Uitvak is natuurlijk beter.
Hoping to give you a nice and warm welcome
M0NTANAvrijdag 22 februari 2008 @ 12:11
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 12:07 schreef PyTh het volgende:

[..]

Hoping to give you a nice and warm welcome
Ben goed te herkennen, loop door de stad te sjouwen met twee kratten Hertog Jan.
PyThvrijdag 22 februari 2008 @ 12:14
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 12:11 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Ben goed te herkennen, loop door de stad te sjouwen met twee kratten Hertog Jan.
Heh.

Tripje voor London is al geboekt
Heb er zin an!
M0NTANAvrijdag 22 februari 2008 @ 12:18
Snap ik, dit zijn de leukste tripjes: Duitsland, België of Engeland (en dan met name London).
PizzaSalamivrijdag 22 februari 2008 @ 12:24
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 12:11 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Ben goed te herkennen, loop door de stad te sjouwen met twee kratten Hertog Jan.
Lekker onherkenbaar over stratumseind wandelen .
mcyodoggvrijdag 22 februari 2008 @ 13:58
Heerlijk, eerst zondag en dan over 3 weken Spurs eruit knikkeren

Beetje als Arsenal vorig jaar.

[ Bericht 7% gewijzigd door mcyodogg op 22-02-2008 14:03:49 ]
Dos37zondag 24 februari 2008 @ 18:41
Klasse mensen, eindelijk weer een beker. Goed gedaan.
dndiekzondag 24 februari 2008 @ 18:43
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 13:58 schreef mcyodogg het volgende:
Heerlijk, eerst zondag
denthemenzondag 24 februari 2008 @ 18:46
Heerlijk!!
sjimzzondag 24 februari 2008 @ 18:54
En de eerste prijs is binnen!
Nu de UEFA Cup en ik ben blij!
mcyodoggzondag 24 februari 2008 @ 18:56
quote:
Op zondag 24 februari 2008 18:43 schreef dndiek het volgende:

[..]

Ja ik en mn grote bek.

Desalniettemin, gefeliciteerd allen.
dndiekzondag 24 februari 2008 @ 19:29
quote:
Op zondag 24 februari 2008 18:54 schreef sjimz het volgende:
En de eerste prijs is binnen!
Nu de UEFA Cup en ik ben blij!
Laat het maar bij die ene prijs blijven
M0NTANAzondag 24 februari 2008 @ 21:34
Dubnobasswithmyheadmanzondag 24 februari 2008 @ 21:46
Berbatov is wel geniaal.
boriszzondag 24 februari 2008 @ 21:48
GOede overwinning
dndiekzondag 24 februari 2008 @ 22:01


Plastic_Powerzondag 24 februari 2008 @ 23:02

Gegarandeerd Europees voetbal volgend seizoen
DANILXLzondag 24 februari 2008 @ 23:04
kut, straks wordt juande ramos nog populair
BliksemSchigtdinsdag 4 maart 2008 @ 22:52
quote:
Overal fans, maar geen trofeeën
Door MARCEL VAN DER KRAAN

LONDEN - Tottenham Hotspur, donderdag tegenstander van PSV, wil de wereld over. Maar de club verpaupert in Noord-Londen. Recht voor de deur van het stadion, op nog geen dertig meter van de tribunes, voetballen twee elftallen met jongens van tien jaar een wedstrijd op het geasfalteerde schoolplein.

Alsof hun leven er vanaf hangt. Niet één van de kinderen op het St. Francis College is blank. Ze dragen hesjes van Tottenham Hotspur, ook de halfhoge doelen zijn geschonken door de club.

Als de fotograaf het tafereel wil vastleggen, stapt de donkere sportleraar naar voren. Nog geen minuut later gevolgd door het hoofd van de school, een stevige dame die uitlegt dat de kinderen niet herkenbaar mogen zijn.

,,U kent deze wijk en de achtergrond van de kinderen niet,’’ zegt ze. De uitleg volgt direct. ,,We zitten hier in Noord-Londen. Kijk eens naar de hoge hekken. Er gebeuren hier veel rare dingen. U kan wel een pedofiel zijn. En we hebben ook met criminaliteit te maken.’’

White Hart Lane, de plek waar het stadion van Tottenham Hotspur staat, is net als de omgeving rond de club in verval geraakt. De ingang van de West-tribune loopt onder twee dichtgetimmerde huizen door. Aan de achterzijde van het stadion is alles omgeven met prikkeldraad en metershoge hekken.

Die schaduwkant van de club is niet zichtbaar als de voetbaltempel in de Premier League - of tijdens UEFA Cup-avonden als morgenavond tegen PSV - tot aan de nok toe is gevuld.

Maar de grootsheid van de Spurs zit vooral in het verleden. De namen van Martin Peters, Danny Blanchflower, Glenn Hoddle, Ossie Ardiles en Gary Mabbutt sieren samen met de ster van nu, Dimitar Berbatov, de wanden van de catacomben en de Spurs-shop, waar Martin Jol sinds zijn vertrek in de aanbieding is. De club heeft nog 800 shirts met ‘Jol is our boss’ te koop. Voor vijf pond (zeven euro) kun je Jol - maatje XL - mee naar huis nemen.

De rasta-gymleraar van de school legt uit dat al zijn kinderen dromen van een sprong naar de overkant. ,,Elke dag kijken ze uit hun klas naar het stadion. De meeste jongens zien het als de enige kans iets van hun leven te maken. De wijk zit vol met buitenlanders en veel werk is er niet.’’

Het fonkelnieuwe stadion van Arsenal ligt hemelsbreed slechts een paar kilometer verderop in Londen. Waar de rood-witte arena klasse uitstraalt, blijft White Hart Lane grauw en blauw in al zijn armoede.

Toch voelt de arbeidersklasse zich er thuis. Alle pubs in de nauwe straten zijn blauw-wit geschilderd en hebben zeven dagen per week de vlag van Tottenham pontificaal voor de ramen en boven de deur hangen. Een ‘gooner’ (Arsenal-fan) komt er niet in en is er zijn leven niet eens zeker.

In de Bricklayers-pub (de metselaars) wordt al tien dagen lang het winnen van de Carling Cup gevierd. Een troostprijs, waarop Tottenham vorige maand beslag legde. ,,Tottenham? Massive fanbase, no trophies,’’ zo vat Derrick, een bouwvakker met een pint in de hand, zijn club samen. Supporters genoeg dus, maar eeuwig zonder prijzen.

Als we ‘Mister Tottenham’ mogen geloven, komt daar verandering in. Gary Mabbutt speelde bijna 600 duels voor Tottenham. Hij stond zestien seizoenen in het eerste elftal en speelde vier keer in de Europa Cup tegen Feyenoord. Mabbutt is de ultieme held voor de Spurs-fans. Hij is ambassadeur van de club, werkt aan de globalisering van het merk Tottenham en heeft een Spurs-satellietclub opgericht in Zuid-Afrika.

Mabbutt, die een eigen zaal naar zich heeft vernoemd in het stadion, vertelt tijdens zijn rondleiding op White Hart Lane en in Noord-Londen met dezelfde passie over Tottenham als waarmee hij tussen 1982 en 1998 in het Spurs-shirt voetbalde. ,,Waar niemand bij stil staat is dat wij 4,5 miljoen supporters buiten Engeland hebben. Bij de bekerfinale kregen we onlangs 31.000 kaarten, we hadden 80.000 aanvragen. Maar in Azië, de Verenigde Staten en Australië is Tottenham een begrip. Dat is begonnen in de zestiger en zeventiger jaren. En uitgebouwd door de komst van prachtige voetballers als Ossie Ardiles, Glenn Hoddle, Gary Lineker en Paul Gascoigne in de jaren erna.’’

Tottenham Hotspur staat voor stijl en klasse op het veld, legt Mabbutt uit. Martin Jol heeft in zijn ogen veel gedaan om het elftal opnieuw naar de top te stuwen. ,,De laatste stap is de moeilijkste. Ik hoop dat we nu onder Juande Ramos wel tot de top-4 doordringen.’’

Ondanks tientallen miljoenen aan investeringen in het team, want geld is er genoeg bij Tottenham Hotspur, kende de ontslagen Nederlandse coach een zwaar seizoen. ,,Hij had grote namen in zijn selectie, maar op het veld waren het elf individuen. Het werd nooit een team,’’ zo verklaart Mabbutt.

De clubambassadeur denkt dat de liefde van Tottenham-fans voor hun club groter is dan elders. ,,Juist omdat ze zoveel moeten doorstaan, vind ik hun loyaliteit geweldig. Spurs staat dicht bij de mensen. We doen ook ongelooflijk veel voor de gemeenschap.

,,We organiseren voetbalclinics, zetten voetbalscholen op, bezoeken de wijk en geven veel terug aan de mensen. We blijven daar onze harde kern vandaan halen. Dat is de ene kant van het verhaal. Tegelijkertijd willen we mee in de race met Arsenal en Manchester United, die over de hele wereld hun merknaam uitbouwen. Als je geld wilt genereren, moet je de wereld rond als Britse topclub.’’
denthemendonderdag 6 maart 2008 @ 10:30
Vanavond huilende boeren
DutchGoonerdonderdag 6 maart 2008 @ 23:00
quote:
Op donderdag 6 maart 2008 10:30 schreef denthemen het volgende:
Vanavond huilende boeren
Dat betwijfel ik nu.
_Mike_donderdag 6 maart 2008 @ 23:03
Kut club, Arsenal is de club van London
DemonCleanerdonderdag 6 maart 2008 @ 23:03
quote:
Op donderdag 6 maart 2008 23:00 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Dat betwijfel ik nu.
Volgende week dan maar

(En ja, het zit er in dat ik nu over een week gequote wordt, maar pech dan )
F1Basdonderdag 6 maart 2008 @ 23:04
Wat een overschatte club zeg de Spurs....
DemonCleanerdonderdag 6 maart 2008 @ 23:04
Geen beste wedstrijd van Spurs. Werd nogal chaotisch toen King eruit ging, daardoor zelfs nog gevaar voor de 2-0. Toch ook kansen gehad, een gelijkspel had er wel ingezeten.
DutchGoonerdonderdag 6 maart 2008 @ 23:05
quote:
Op donderdag 6 maart 2008 23:03 schreef DemonCleaner het volgende:

[..]

Volgende week dan maar

(En ja, het zit er in dat ik nu over een week gequote wordt, maar pech dan )
Whehehe, verwacht dat PSV het nu rustig afmaakt thuis.
M0NTANAdonderdag 13 maart 2008 @ 00:09
Zonde.
-Vaduz-donderdag 13 maart 2008 @ 00:10
Zijn ze eigenlijk op zoek naar spelmakers, circuleren er namen?
DANILXLdonderdag 13 maart 2008 @ 00:10
zonde voor aspurs, maar beter voor het nederlands voetbal
M0NTANAdonderdag 13 maart 2008 @ 00:15
quote:
Op donderdag 13 maart 2008 00:10 schreef -Vaduz- het volgende:
Zijn ze eigenlijk op zoek naar spelmakers, circuleren er namen?
JJ speelt nog weleens achter de spitsen, maar niet als échte spelmaker, is hij ook niet trouwens.

Vaak wordt er voor een blok op het middenveld gekozen, als de vleugels dan ook nog eens heel wisselvallig zijn, is het soms voetbal van niks. Beetje fantasieloos, weinig uitgespeelde kansen.

Van mij mag er wel met een ruit op het middenveld worden gespeeld, maar goed.
Cyberia18donderdag 13 maart 2008 @ 00:30
quote:
Op donderdag 6 maart 2008 23:03 schreef _Mike_ het volgende:
Kut club, Arsenal is de club van London
En zo is het maar net

Arsenal

Spurs

Alleen Berbatov kan ik nog respect voor opbrengen
TerroRobbiedonderdag 13 maart 2008 @ 00:32
Voor Arsenal zou Dimitar wel een aardige zijn.
-Vaduz-donderdag 13 maart 2008 @ 00:42
Arsenal heeft hem niet nodig, verder zal hij die stap nooit maken denk ik.

En ja, met Ramos lijkt een ruit op het middenveld uitgesloten. En Jenas in een rol achter de spitsen is wel erg magertjes inderdaad.
sjimzdonderdag 26 juni 2008 @ 19:07
quote:
Gomes voor vier jaar naar White Hart Lane

26/06/2008 18:30

EXCLUSIEF - PSV en Heurelho Gomes zijn definitief uit elkaar. De komende vier jaar staat de Braziliaanse keeper onder de lat op White Hart Lane

Tottenham Hotspur betaalt voor Gomes negen miljoen euro, waarmee PSV met minder genoegen neemt dan contractueel was vastgelegd. In de verbintenis van de Braziliaan was een gelimiteerde afkoopsom van veertien miljoen euro opgenomen.

Gomes maakte na het kampioenschap in Voetbal International bekend dat hij wil vertrekken zolang algemeen directeur Jan Reker aan het bewind is. Sindsdien hebben de directie en het management van Gomes weliswaar gesprekken met elkaar gevoerd, maar de keeper geeft nog altijd prioriteit aan een overstap naar een andere club.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt Andreas Isaksson de opvolger van Gomes in Eindhoven. De Zweedse international staat op het tweede plan bij Manchester City, maar was op het EK wél de eerste keus voor bondscoach Lars Lagerbäck.
De Spurs hebben met Modric, Giovani en Gomes tot nu toe veel belovende aankopen gedaan.
denthemendonderdag 26 juni 2008 @ 19:09
Genoeg aankopen, nu hopen dat er ook goeie prestaties komen
Dos37donderdag 26 juni 2008 @ 19:36
Ja maar ze hebben nog geen verdediger gehaald, al staat het duo King Woodgate wel maar als 1 van die 2 blessure gevoelige spelers wegvalt. Ben je terug bij af.
Ludacrissdonderdag 26 juni 2008 @ 22:08
Vraag me af of Berbatov wel weg gaat als hij de aankopen ziet. Wel spectaculair dat Gomes naar WHL komt. Had ik dus echt niet verwacht! Met deze man op doel behoudt je echt enorm veel punten door al zijn reddingen. We idd nog wel 1 goede verdediger nodig op de linksback positie.
mcyodoggdonderdag 26 juni 2008 @ 22:34
Alex zal volgend seizoen wel eens een balletje op Gomes afvuren
BliksemSchigtdonderdag 10 juli 2008 @ 14:23
quote:
'Tottenham houdt grote schoonmaak'

De manager van Tottenham Hotspur, Juande Ramos, wil schoon schip maken bij Tottenham Hotspur, aldus The Sun. Hij zou zijn selectie drastisch willen opschonen. Er mogen maar liefst 16 spelers uit de huidige selectie vertrekken, waarvan een groot gedeelte voor veel geld werd aangetrokken door zijn voorganger Martin Jol.

Doelman Paul Robinson mag vertrekken. Robinson, doelman van het nationale elftal, verloor zijn basisplaats het afgelopen seizoen na een reeks van mindere optredens voor zijn club en het nationale elftal.

In de defensie zijn er vier spelers die mogen vertrekken: Pascal Chimbonda, Michael Dawson, Anthony Gardner en Young Pyo Lee. Chimbonda, Michael Dawson en Young Pyo Lee zijn allen aankopen van Jol. De duurste man die mag vertrekken uit de defensie is de Fransman Younes Kaboul, die begin vorig seizoen voor 8,8 miljoen euro werd aangetrokken.

Van de door Jol aangetrokken middenvelders mogen Steed Malbranque, Teemu Tainio, Kevin Boateng en Hossam Ghaly ook vetrekken bij de 'Spurs'.

In de aanval zijn de druiven voor Tottenham het zuurst. De vorig jaar met veel bombarie aangetrokken aanvaller Darren Bent (prijs: 20,4 miljoen euro) mag na een teleurstellend seizoen al weer uitzien naar een andere club.
In Spanje wordt trouwens gemeldt dat Luis Garca van Espanyol overkomt.
M0NTANAdonderdag 10 juli 2008 @ 15:56
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 14:23 schreef BliksemSchigt het volgende:

[..]

In Spanje wordt trouwens gemeldt dat Luis Garca van Espanyol overkomt.
Op zo'n Spaanse enclave zit ik niet te wachten, laat die Luis Garcia maar lekker in de PD blijven.

Younes Kaboul mag van mij wel blijven, ook Kevin Boateng hoeft van mij nog niet per se weg.
-Vaduz-donderdag 10 juli 2008 @ 16:58
Wat vinden jullie van de huidige ontwikkelingen? Ik ben geen THFC-fan, maar m'n sympathie voor de club begint steeds meer af te brokkelen door die spelerscarrousel de laatste jaren. Komt de eigen identiteit niet in het geding zo?
M0NTANAdonderdag 10 juli 2008 @ 17:08
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 16:58 schreef -Vaduz- het volgende:
Wat vinden jullie van de huidige ontwikkelingen? Ik ben geen THFC-fan, maar m'n sympathie voor de club begint steeds meer af te brokkelen door die spelerscarrousel de laatste jaren. Komt de eigen identiteit niet in het geding zo?
Ach, het is een bekend verschijnsel. Een trainer/coach heeft zo zijn favorieten, Martin Jol had die en Juande Ramos nu ook, maar zo is het ook bij alle andere clubs. Als de prestaties eenmaal komen en de trainer/coach dus wat lanegr aanblijft, krijg je vanzelf een spelersgroep die wat lanegr bij elkaar blijft. Op zich vind ik de aankopen dit seizoen prima, Gomes is natuurlijk een wereldkeeper en Giovanni Dos Santos en Luka Modric moeten voor wat creativiteit zorgen, want dat ontbrak er de laatste seizoenen een beetje aan.
Dos37donderdag 10 juli 2008 @ 17:18
Creativiteit op de flanken was er genoeg. Alleen in het midden viel het tegen en zal het nu beter worden met Modric.
M0NTANAdonderdag 10 juli 2008 @ 17:23
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 17:18 schreef Dos37 het volgende:
Creativiteit op de flanken was er genoeg. Alleen in het midden viel het tegen en zal het nu beter worden met Modric.
Op de flanken was het ook niets, er was geen enkele échte linkshalf en op rechts was het ook aanmodderen met Aaron Lennon. Qua creativiteit kan het bijna alleen maar beter gaan!
the_legend_killervrijdag 11 juli 2008 @ 12:32
Volgend jaar gaan de Spurs hopelijk weer vechten voor die 4de plek

Ik hoop alleen dat ze Bentley nog kunnen halen.
En dat Keane niet vertrekt !
PLAE@dinsdag 29 juli 2008 @ 18:57
wtf zijn ze mee bezig zeg

schiet mij maar lek.
denthemendinsdag 29 juli 2008 @ 19:03
hé? Waar heb je 't over? Keane?
M0NTANAdinsdag 29 juli 2008 @ 19:16
Robbie Keane is doodzonde, verder wel lekker dat er zo goed wordt puin geruimd.
DiegoArmandoMaradonadinsdag 29 juli 2008 @ 19:18
Gewoon Matteu, Bradley en Palacio halen, wordt je er 5 keer zo sterk van
PLAE@dinsdag 29 juli 2008 @ 19:45
edit-ik let niet op

Chimbonda
the_legend_killerdinsdag 29 juli 2008 @ 23:57
Groot verlies voor de Spurs.
Maar Europees voetbal moeten ze wel halen
sjimzwoensdag 30 juli 2008 @ 05:29
Damn wat was Bent op dreef tegen Norwich.
Ludacrissdonderdag 31 juli 2008 @ 00:12
Bent vandaag ook aardig op dreef, weer 3 doelpunten.

Bentley komt naar Spurs... net 2 min geleden bekend gemaakt!
DutchGoonerdonderdag 31 juli 2008 @ 00:14
quote:
Op donderdag 31 juli 2008 00:12 schreef Ludacriss het volgende:


Bentley komt naar Spurs... net 2 min geleden bekend gemaakt!
Voor welk bedrag?

Levert Arsenal ook minimaal 1 miljoen op, dank U.
Ludacrissdonderdag 31 juli 2008 @ 00:23
Is nog niet bekend gemaakt. Zal in de ochtend wel bekend gemaakt worden.
Ludacrissdonderdag 31 juli 2008 @ 00:25
Btw Arshavin is persoonlijk al tot een akkoord met Tottenham, is wachten tot de clubs er zelf uitkomen.
Ludacrissdonderdag 31 juli 2008 @ 09:10
David Bentley heeft 15 miljoen pond gekost.
M0NTANAdonderdag 31 juli 2008 @ 10:06
quote:
Op donderdag 31 juli 2008 00:25 schreef Ludacriss het volgende:
Btw Arshavin is persoonlijk al tot een akkoord met Tottenham, is wachten tot de clubs er zelf uitkomen.
Bron?
DutchGoonerdonderdag 31 juli 2008 @ 18:55
quote:
Op donderdag 31 juli 2008 09:10 schreef Ludacriss het volgende:
David Bentley heeft 15 miljoen pond gekost.
Wederom een bewijs dat Engeland ziek is mbt transfergelden.

Blackburn loopt trouwens aardig leeg.
denthemendonderdag 31 juli 2008 @ 19:24
quote:
Bentley to The Lane

We are delighted to announce that we have reached agreement with Blackburn Rovers for the transfer of David Bentley.

The England international made 133 appearances for the Ewood Park side - scoring 21 goals - after initially joining on loan from Arsenal in August 2005, the move being made permanent in January 2006.

The 23-year-old has now won six senior England caps after previously representing his country at B, Under-21 and Under-20 level.
TimmyAsdvrijdag 1 augustus 2008 @ 09:17
Spurs
DemonCleanervrijdag 1 augustus 2008 @ 11:05
quote:
Op donderdag 31 juli 2008 18:55 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Wederom een bewijs dat Engeland ziek is mbt transfergelden.

Blackburn loopt trouwens aardig leeg.
Mwah. Bentley maakte wel erg veel indruk bij Blackburn hoor. Nu nog een paar spitsen, naast Arshavin zijn ze ook bezig met onder andere Pavluchenko. Zou er eigenlijk ook nog wel graag een verdedigende middenvelder bij zien komen, verder staat het team er wel erg goed op nu.
M0NTANAvrijdag 1 augustus 2008 @ 11:08
quote:
Op vrijdag 1 augustus 2008 11:05 schreef DemonCleaner het volgende:

[..]

Mwah. Bentley maakte wel erg veel indruk bij Blackburn hoor. Nu nog een paar spitsen, naast Arshavin zijn ze ook bezig met onder andere Pavluchenko. Zou er eigenlijk ook nog wel graag een verdedigende middenvelder bij zien komen, verder staat het team er wel erg goed op nu.
Aanvallend ziet het er goed uit, maar vorig jaar kreeg men ook veel tegendoelpunten, wordt daar nog iets aan gedaan? Of verwacht men dat Gomes ervoor gaat zorgen dat het aantal tegendoelpunten wordt gehalveerd?
DemonCleanervrijdag 1 augustus 2008 @ 11:19
quote:
Op vrijdag 1 augustus 2008 11:08 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Aanvallend ziet het er goed uit, maar vorig jaar kreeg men ook veel tegendoelpunten, wordt daar nog iets aan gedaan? Of verwacht men dat Gomes ervoor gaat zorgen dat het aantal tegendoelpunten wordt gehalveerd?
Even buiten een nieuwe verdedigende middenvelder ziet de verdediging er op papier erg sterk uit hoor. Sinds de komst van Woodgate is het al wat beter achterin, das gewoon een erg goede verdediger. Hutton is een goeie back en Bale kan de beste linksback van de wereld worden. Maar Bale had vorig seizoen helaas hetzelfde probleem als King, veel te veel geblesseerd. En ook Woodgate is vrij blessuregevoelig. Als al die mensen fit blijven zie ik het aantal tegendoelpunten wel hard achteruit gaan, maar die kans is ongeveer 0.

Er werden wel af en toe verdedigers gelinkt aan Spurs, Jarque van Espanyol bijvoorbeeld, maar de laatste tijd worden vooral aanvallers genoemd. Ben benieuwd
denthemenzaterdag 2 augustus 2008 @ 10:13
Goeie wedstrijd gister, was genieten met Modric en Berbatov, hopen dat ze hem kunnen behouden
dndiekzondag 10 augustus 2008 @ 17:39
Spurs - AS Roma (80 minuten gespeeld)
3' [1 - 0] D. Bentley
4' [2 - 0] D. Bent
45' [3 - 0] D. Bentley
50' [4 - 0] A. Lennon
54' [5 - 0] D. Bent
sjimzzondag 10 augustus 2008 @ 17:40
quote:
Op zondag 10 augustus 2008 17:39 schreef dndiek het volgende:
Spurs - AS Roma (80 minuten gespeeld)
3' [1 - 0] D. Bentley
4' [2 - 0] D. Bent
45' [3 - 0] D. Bentley
50' [4 - 0] A. Lennon
54' [5 - 0] D. Bent
Kampioenen!

Ik weet niet wat Bent ineens mankeert maar hij scoort als een gek in de voorbereiding
dndiekzondag 10 augustus 2008 @ 17:41
Tof dat ze Bentley hebben gekocht
BB-boyzondag 10 augustus 2008 @ 17:55
Indrukwekkende voorbereiding van de Spurs.
the_legend_killerzondag 10 augustus 2008 @ 22:12
Darren Bent is in vorm

Is een goede spits.
Denk dat hij zich effe moest aanpassen 1 jaartje
sjimzzondag 10 augustus 2008 @ 22:34
Kaboul dus hoogstwaarschijnlijk naar Pompey toe.
the_legend_killerzondag 10 augustus 2008 @ 22:55
Spurs moeten spelers verkopen dus daar zijn ze alleen maar blij mee.
M0NTANAdinsdag 12 augustus 2008 @ 13:40
Dit wordt het seizoen van de Spurs. Hoop ik...
TerroRobbiedinsdag 12 augustus 2008 @ 14:12
Spurs zal nooit wat worden, hoeveel ze er ook instoppen.
DutchGoonerdinsdag 12 augustus 2008 @ 19:40
quote:
Op dinsdag 12 augustus 2008 13:40 schreef M0NTANA het volgende:
Dit wordt het seizoen van de Spurs. Hoop ik...
Alweer?
the_legend_killerwoensdag 13 augustus 2008 @ 19:08
Spurs heeft een goed team alleen weinig spitsen.

Ik hoop niet dat Berbatov vertrekt want aanvallend is het een sterk aanspeelpunt.
Docwoensdag 13 augustus 2008 @ 20:15
quote:
Op woensdag 13 augustus 2008 19:08 schreef the_legend_killer het volgende:
Spurs heeft een goed team alleen weinig spitsen.

Ik hoop niet dat Berbatov vertrekt want aanvallend is het een sterk aanspeelpunt.
Als ze de beoogde centen voor Berbatov vangen lijkt het me wel dat ze daar een spits voor kopen ...
mcyodoggwoensdag 13 augustus 2008 @ 20:40
Ik vind Keane net zo'n groot gemis voor Tottenham als Berbatov zou zijn, dus ik ben wel wat voorzichtiger in of ze zoveel sterker zullen zijn dan vorig seizoen. Al zullen ze achterin (als King/Woodgate fit blijven) er wel erg vooruit op gaan.
Asskicker14woensdag 13 augustus 2008 @ 21:43
quote:
Op dinsdag 12 augustus 2008 14:12 schreef TerroRobbie het volgende:
Spurs zal nooit wat worden, hoeveel ze er ook instoppen.
Zeiden ze dat ook niet van Chelsea toen Abramovich net aan boord werd gehaald?
the_legend_killerzaterdag 23 augustus 2008 @ 20:27
Eerste 2 wedstrijden waren toch echt inspiratieloos
denthemenzaterdag 23 augustus 2008 @ 20:30
Wat een drama weer vandaag!
the_legend_killerzaterdag 23 augustus 2008 @ 20:35
Vooral als het op aanvallen aankomt.
mcyodoggmaandag 25 augustus 2008 @ 01:29
Aardige kans dat ze puntloos zijn na 3 wedstrijden, en Villa erna is ook geen makkie.
Radegastmaandag 25 augustus 2008 @ 01:40
We kunnen al wel een shortlist maken voor een nieuwe manager, Ramos haalt de kerst niet.

Roberto Mancini, Frank Rijkaard, Roberto Donadoni, Sam Allardyce, Paul Le Guen...
M0NTANAmaandag 25 augustus 2008 @ 09:15
Zondag wordt de eerste overwinning geboekt en de weg naar boven ingeslagen.
PyThmaandag 25 augustus 2008 @ 09:52
quote:
Op maandag 25 augustus 2008 09:15 schreef M0NTANA het volgende:
Zondag wordt de eerste overwinning geboekt en de weg naar boven ingeslagen.
Hoop doet leven zeg ik altjid maar
Daar weet jij alles van of niet?
M0NTANAmaandag 25 augustus 2008 @ 09:57
quote:
Op maandag 25 augustus 2008 09:52 schreef PyTh het volgende:

[..]

Hoop doet leven zeg ik altjid maar
Daar weet jij alles van of niet?
Komt-ie me tegenwoordig ook hier al lastigvallen.

Ach, start is even kut als vorig seizoen, toch staat er een betere selectie. Heb nog er nog best vertrouwen in!
sjimzmaandag 25 augustus 2008 @ 09:58
Het komt gewoon goed met de Spurs, maak je maar niet druk PyTh.
sjimzdinsdag 26 augustus 2008 @ 23:57
http://news.bbc.co.uk/spo(...)_hotspur/7583335.stm
Pavlyuchenko zegt zelf dus dat hij naar de Spurs komt!

Betekent wel dat Berbatov waarschijnlijk weggaat
M0NTANAwoensdag 27 augustus 2008 @ 09:17
Er moet sowieso een spits bij, als opvolger voor Robbie Keane en Jermain Defoe. Mocht ook Deimitar Berbatov nog vertrekken, zal er naast Roman Pavluchenko nog een andere spits moeten komen.
DemonCleanerwoensdag 27 augustus 2008 @ 11:34
Berbatov lijkt me sowieso wel weg te gaan. Schijnt ook niet meer heel erg populair te zijn bij zijn medespelers

Pavluchenko lijkt me wel een aardige aankoop maar er zal er nog eentje bij moeten komen inderdaad. En liefst ook nog een defensieve middenvelder, maar daar hoor je niks over dus dat zal niet.
denthemenwoensdag 27 augustus 2008 @ 12:30
Berbatov zal weggaan, daar kun je vanuit gaan.. Pavluchenko lijkt mij een grote gok, maar dat was Berbatov ook
dndiekwoensdag 27 augustus 2008 @ 12:57
Berbatov vond ik niet zo'n grote gok hoor
DemonCleanerwoensdag 27 augustus 2008 @ 16:52
Berbatov speelde in ieder geval al in een vrij grote Europese competitie toen hij naar Spurs kwam. Voor Pavluchenko is het buiten het voetballende gedeelte ook wat betreft cultuur e.d. een veel grotere gok.

Spurs-fans zijn al bang voor een tweede Rebrov
dndiekwoensdag 27 augustus 2008 @ 16:53
Ow ja Rebrov
M0NTANAvrijdag 29 augustus 2008 @ 11:35
quote:
Op woensdag 27 augustus 2008 11:34 schreef DemonCleaner het volgende:
En liefst ook nog een defensieve middenvelder, maar daar hoor je niks over dus dat zal niet.
Miguel Veloso (Sporting Portugal) wordt nu genoemd.
Grimmvrijdag 29 augustus 2008 @ 11:50
Gaat weer lekker of niet Spurs
denthemenzondag 31 augustus 2008 @ 16:57
Goed resultaat
the_legend_killerzondag 31 augustus 2008 @ 17:53
resultaat was goed.

SPel wat minder.
Maar volgende week tegen Villa
Weer een lastige voor de SPurs
dndiekzondag 31 augustus 2008 @ 17:54
Over 2 weken
the_legend_killerzondag 31 augustus 2008 @ 17:55
interlands
DemonCleanerzondag 31 augustus 2008 @ 20:33
quote:
Op vrijdag 29 augustus 2008 11:35 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Miguel Veloso (Sporting Portugal) wordt nu genoemd.
Zag het nu ook staan. Zou een goede aankoop zijn, kun je een prachtig stijlvol middenveld samenstellen met hem, Modric, Bentley en Jenas.

Knap resultaat vandaag. Spel was niet echt denderend al heb ik Chelsea na rust ook niet meer gezien. Bale maakte wel indruk.
the_legend_killerzondag 31 augustus 2008 @ 20:37
Zou wel een goede zijn.

Zokora vind ik het net niet.
Dalijk gewoon 4-4-2 spelen
DemonCleanerzondag 31 augustus 2008 @ 20:43
quote:
Op zondag 31 augustus 2008 20:37 schreef the_legend_killer het volgende:
Zou wel een goede zijn.

Zokora vind ik het net niet.
Dalijk gewoon 4-4-2 spelen
Ik zie zelf liever nog Huddlestone dan Zokora, maar volgens mij is Ramos niet bepaald fan omdat hij wat traag is.
Ludacrissmaandag 1 september 2008 @ 01:30
Zokora was de enige goede speler aan de kant van Tottenham vandaag. Hij ging steeds voor de bal en je kon duidelijk zien dat hij de enigste speler op het middenveld was die het spel van Chelsea goed in de gaten had. Ben blij dat hij tot 2012 heeft getekend, hij moet alleen leren scoren.
Ludacrissmaandag 1 september 2008 @ 10:59
Corluka per direct van Man City naar Spurs
denthemenmaandag 1 september 2008 @ 11:13
Zéér goeie aankoop!!
sjimzmaandag 1 september 2008 @ 11:49
Corluka
M0NTANAmaandag 1 september 2008 @ 12:12
Lekker!
BliksemSchigtmaandag 1 september 2008 @ 12:20
Milito wordt nu ook weer genoemd als spits, dan zal Berbatov vandaag ook wel weggaan.
the_legend_killermaandag 1 september 2008 @ 18:55
Berbatov naar City voor meer als 37 miljoen

Aldus het gerucht
Dos37maandag 1 september 2008 @ 18:57
Dat soort berichten kun je blijven posten vanavond Real heeft 40 miljoen geboden.
the_legend_killermaandag 1 september 2008 @ 19:07
Berbatov zou al in Manchester zitten.

Dus ben benieuwd

Maar het zou wel zonde zijn.
Ludacrissmaandag 1 september 2008 @ 19:45
40 miljoen voor 1 speler. Het zou ongelofelijk zijn als ie serieus voor dat bedrag wordt verkocht.
Ludacrissdinsdag 2 september 2008 @ 09:49
Berbatov verkocht en Campbell voor terug, weet niet wat Ramos heeft gedacht maar dan had je alsnog beter een Owen kunnen kopen. Van een top voorhoede naar een voorhoede van niks aangezien Pav niet in de Uefa cup mag uitkomen.
DemonCleanerdinsdag 2 september 2008 @ 10:08
Waarom Spurs Campbell nu willen weet ik ook niet, maakt op mij nou niet echt veel indruk. Maar Berbatov moest eigenlijk wel verkocht worden, ze hadden alleen veel eerder werk van een vervanger moeten maken.
the_legend_killerdinsdag 2 september 2008 @ 18:40
Campbell is een echte noodoplossing
DemonCleanerdinsdag 2 september 2008 @ 20:12
quote:
Op dinsdag 2 september 2008 18:40 schreef the_legend_killer het volgende:
Campbell is een echte noodoplossing
Klopt, maar Keane is al weken weg en de transfer van Berbatov zat er ook al heel lang aan te komen. Dan vraag ik me toch af waarom een noodoplossing nog nodig was, weken de tijd gehad om vervangers te vinden.

Het had natuurlijk erger kunnen zijn, Heskey werd nog genoemd
the_legend_killerdinsdag 2 september 2008 @ 21:22
Je had gewoon Martins moeten halen !
M0NTANAdinsdag 2 september 2008 @ 21:41
quote:
Op dinsdag 2 september 2008 20:12 schreef DemonCleaner het volgende:

[..]

Klopt, maar Keane is al weken weg en de transfer van Berbatov zat er ook al heel lang aan te komen. Dan vraag ik me toch af waarom een noodoplossing nog nodig was, weken de tijd gehad om vervangers te vinden.

Het had natuurlijk erger kunnen zijn, Heskey werd nog genoemd
Schijnt dat men ervan uitging dat Diego Milito wel zou komen, hij was zelfs al ingeschreven. Milito prefereerde echter de Serie A boven de PL, ook al kon hij bij de Spurs meer verdienen. Frazier Cambpell was een noodoplossing, men was toch al in onderhandeling met Man Utd.

Maar goed, ik verwacht dat Juande Ramos tot en met december 4-5-1 zal gaan spelen en in de volgende transferperiode er wellicht nog een (super)spits bij zal halen.
the_legend_killerdinsdag 2 september 2008 @ 21:51
In de winter halen ze denk ik Arshavin
DemonCleanerdinsdag 2 september 2008 @ 22:17
quote:
Op dinsdag 2 september 2008 21:41 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Schijnt dat men ervan uitging dat Diego Milito wel zou komen, hij was zelfs al ingeschreven. Milito prefereerde echter de Serie A boven de PL, ook al kon hij bij de Spurs meer verdienen. Frazier Cambpell was een noodoplossing, men was toch al in onderhandeling met Man Utd.

Maar goed, ik verwacht dat Juande Ramos tot en met december 4-5-1 zal gaan spelen en in de volgende transferperiode er wellicht nog een (super)spits bij zal halen.
Denk ik ook ja. Het is wel zonde vind ik, als je ziet wat er verder bij is gekomen. Met de rest van deze selectie kan je echt heel ver komen denk ik. Hopelijk past Pavluchenko zich snel aan, van Bent hoeven we denk ik ondanks een uitstekende voorbereiding niet veel te verwachten.
PyThwoensdag 3 september 2008 @ 12:10
Hoe doet Gomes het trouwens op WHL?
sjimzwoensdag 3 september 2008 @ 12:12
quote:
Op woensdag 3 september 2008 12:10 schreef PyTh het volgende:
Hoe doet Gomes het trouwens op WHL?
Ik vind hem nog heel erg tegenvallen.
Maar ik houd me er aan vast dat hij dat in het begin bij PSV ook deed
PyThwoensdag 3 september 2008 @ 12:14
quote:
Op woensdag 3 september 2008 12:12 schreef sjimz het volgende:

[..]

Ik vind hem nog heel erg tegenvallen.
Maar ik houd me er aan vast dat hij dat in het begin bij PSV ook deed
Wat ik van hem gezien heb valt hij mij inderdaad ook een beetje tegen maar hij zal inderdaad ook wel wat tijd nodig hebben om te aclimatiseren....
Dos37woensdag 3 september 2008 @ 12:21
Afgelopen zondag waren ze voor het eerst al lyrisch over hem bij MOTD2.
sjimzzaterdag 6 september 2008 @ 08:16
Schande dat dit topic nog geen header had dus ik heb er maar even snel eentje in elkaar gezet.
Als iemand een mooiere kan maken: vooral doen

the_legend_killerzaterdag 6 september 2008 @ 16:57
Gister was de verjaardag van de club
ktnxbyemaandag 22 september 2008 @ 08:24
Hoeveel tijd krijgt Ramos nog?
the_legend_killervrijdag 3 oktober 2008 @ 17:41
Spurs willen Hughes binnen halen.
sjimzvrijdag 3 oktober 2008 @ 18:23
quote:
Op maandag 22 september 2008 08:24 schreef ktnxbye het volgende:
Hoeveel tijd krijgt Ramos nog?
Was Jol er nog maar.
Dos37vrijdag 3 oktober 2008 @ 18:30
quote:
Op vrijdag 3 oktober 2008 17:41 schreef the_legend_killer het volgende:
Spurs willen Hughes binnen halen.
Kansloos lijkt me.
the_legend_killervrijdag 3 oktober 2008 @ 18:34
quote:
Op vrijdag 3 oktober 2008 18:30 schreef Dos37 het volgende:

[..]

Kansloos lijkt me.
Ja en in dat gerucht stond ook dat hij bij de SPurs meer kon verdienen.
Radegastzondag 5 oktober 2008 @ 18:40
Oeps.
Dos37zondag 5 oktober 2008 @ 18:44
Einde Ramos dat kan niet missen.
sjimzzondag 5 oktober 2008 @ 18:46
wat een bagger weekend voor me zeg
Radegastzondag 5 oktober 2008 @ 18:47
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 18:44 schreef Dos37 het volgende:
Einde Ramos dat kan niet missen.
Dat lijkt me ook, maar die Comolli zouden ze ook weg moeten sturen anders heb je over een jaar weer hetzelfde probleem.
Gordon_Shumwayzondag 5 oktober 2008 @ 18:48
Verliezen van Hull kan natuurlijk gebeuren.
mcyodoggzondag 5 oktober 2008 @ 18:56
Ja, of je gaat Newcastle-road op, of je probeert het op te lossen. Lijkt me een mentaal iets dit.
M0NTANAzondag 5 oktober 2008 @ 19:45
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 18:44 schreef Dos37 het volgende:
Einde Ramos dat kan niet missen.
Denk het niet. Kost de club twintig miljoen euro aan de afkoopsom.
the_legend_killerzondag 5 oktober 2008 @ 22:41
Echt schandalig
denthemenzondag 5 oktober 2008 @ 22:46
Ramos heeft genoeg tijd gehad wat mij betreft
DemonCleanermaandag 6 oktober 2008 @ 11:56
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 18:47 schreef Radegast het volgende:

[..]

Dat lijkt me ook, maar die Comolli zouden ze ook weg moeten sturen anders heb je over een jaar weer hetzelfde probleem.
Die mag eerst ja. Maar dat is volgens mij echt zo'n figuur die steeds blijft zitten terwijl alles om hem heen ontslagen wordt.

Ramos heeft met Sevilla toch erg goed gepresteerd, maar als je de opstellingen bekijkt die hij nu bij Spurs gebruikt zou je het niet zeggen. Tegen Hull genoeg kansen gehad trouwens, 27 doelpogingen en 11 corners, maar niemand maakt het af.
TerroRobbiemaandag 6 oktober 2008 @ 12:04
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 18:44 schreef Dos37 het volgende:
Einde Ramos dat kan niet missen.
Bij Cambuur zou die allang buiten gestampt zijn.
Plastic_Powermaandag 6 oktober 2008 @ 14:44
Mijn Tottenham, wat doe je?

Leuk om te zien dat Defoe het ook zo goed doet
DemonCleanermaandag 6 oktober 2008 @ 15:32
quote:
Op maandag 6 oktober 2008 14:44 schreef Plastic_Power het volgende:
Mijn Tottenham, wat doe je?

Leuk om te zien dat Defoe het ook zo goed doet
Die hadden we nu nog heel goed kunnen gebruiken ja. Maar dat was wel een wat moeilijk verhaal, hij stond reserve achter Keane en Berbatov die het fantastisch deden, Bent was er ook nog en Defoe's contract liep niet lang meer. Dat je hem dan voor een redelijk bedrag verkoopt is op zich niet zo gek, wel jammer. Grootste probleem is echter dat Berbatov (was te verwachten) en Keane (voor mij veel verrassender) een halfjaar later ook weggingen, en dat er alleen een vermoeide (Pavluchenko) en een matige spits (Campbell) voor terug kwamen.
Harmen1984woensdag 8 oktober 2008 @ 13:12
Worst season start since 1912
the_legend_killervrijdag 10 oktober 2008 @ 19:05
Ze moeten een goede defensieve middenvelder halen want Zokora is te ligt en de rest is te aanvallend.
En in de winterstop gewoon een goede spits halen bv Martins.

Waarom speelt Hutton niet meer ?
Is hij geblesseerd ?
Fortitudozondag 19 oktober 2008 @ 19:58
wie wordt de opvolger
weinig keuze
grote namen die nog vrij zijn:

-alan curbishley
-roberto mancini
-frank rijkaard
-roberto donadoni
-avram grant
sjimzzondag 19 oktober 2008 @ 20:00
Moeten ze hem eerst wel afkopen en dat zie ik niet zomaar gebeuren.

Maar gvd wat gaat het slecht
dndiekzondag 19 oktober 2008 @ 20:00
quote:
Op vrijdag 10 oktober 2008 19:05 schreef the_legend_killer het volgende:

Waarom speelt Hutton niet meer ?
Is hij geblesseerd ?
Hij was geblesseerd en heeft vandaag zijn rentree gemaakt
Fortitudozondag 19 oktober 2008 @ 20:01


die eerste comment
quote:
bring him back! love this guy more than my wife
Dos37zondag 19 oktober 2008 @ 20:02
haha mijn koffie
Plastic_Powerzondag 19 oktober 2008 @ 20:09
quote:
Op zondag 19 oktober 2008 20:01 schreef Fortitudo het volgende:


die eerste comment
[..]

denthemenzondag 19 oktober 2008 @ 20:16
Ik wil Van Gaal als opvolger!
BB-boyzondag 19 oktober 2008 @ 20:49
Asskicker14zondag 19 oktober 2008 @ 20:55
Ze hebben een elftal dat een half miljard waard is, maar ze spelen als een team dat niet eens een half miljoen waard is. Nu is het een kwestie van niet degraderen, en aan het eind van het seizoen een grote leegloop van ontevreden sterren (Modric, Bentley, Dos Santos)
Fortitudozondag 19 oktober 2008 @ 20:56
quote:
Op zondag 19 oktober 2008 20:55 schreef Asskicker14 het volgende:
Ze hebben een elftal dat een half miljard waard is, maar ze spelen als een team dat niet eens een half miljoen waard is. Nu is het een kwestie van niet degraderen, en aan het eind van het seizoen een grote leegloop van ontevreden sterren (Modric, Bentley, Dos Santos)
denk het niet
die hebben allemaal contracten van 5 jaar, die laten ze niet gaan.
Asskicker14zondag 19 oktober 2008 @ 21:08
Wees daar niet zo zeker van. Als één van die spelers écht wegwil, dan is dat contract niet zoveel waard (zie Gomes, Robinho)
Radegastmaandag 20 oktober 2008 @ 00:47
quote:
Op vrijdag 10 oktober 2008 19:05 schreef the_legend_killer het volgende:
Ze moeten een goede defensieve middenvelder halen want Zokora is te ligt en de rest is te aanvallend.
Spijker op z'n kop. Het is trouwens te licht en niet te ligt.

En wanneer verkopen ze Lennon en Jenas nou eens, die gasten zijn echt van niveau Newcastle.
Harmen1984maandag 20 oktober 2008 @ 09:21
Wat een drama weer Werkelijk alles ging mis. Ramos stond erbij alsof het vonnis al voltrokken is, die man straalt werkelijk niets uit aan de zijlijn.

De PL-wedstrijden voor de komende weken

Oct 26 Bolton (H)
Oct 29 Arsenal (A)
Nov 01 Liverpool (A)

Zou dus zomaar kunnen dat ze over 2 weken 2 uit 11 hebben.
Fortitudomaandag 20 oktober 2008 @ 09:39
bolton gelijkspel
de rest verliezen ze
Harmen1984maandag 20 oktober 2008 @ 10:41
Feitje:

Het is slechts 1x voorgekomen dat een PL-club die op dit punt in de competitie 2 punten of minder had, niet degradeerde (Southampton in 98-99, 1 punt na 8 wedstrijden, uiteindelijk 17e geëindigd).
DemonCleanermaandag 20 oktober 2008 @ 11:09
quote:
Op maandag 20 oktober 2008 09:21 schreef Harmen1984 het volgende:
Wat een drama weer Werkelijk alles ging mis. Ramos stond erbij alsof het vonnis al voltrokken is, die man straalt werkelijk niets uit aan de zijlijn.

De PL-wedstrijden voor de komende weken

Oct 26 Bolton (H)
Oct 29 Arsenal (A)
Nov 01 Liverpool (A)

Zou dus zomaar kunnen dat ze over 2 weken 2 uit 11 hebben.
Dat programma is juist wel positief. Nu het niet draait verspeel ik liever punten die je waarschijnlijk ook als het wel draait niet haalt. Van Stoke, Wigan en Hull win je in normale doen wel.

Vorige week las ik ergens dat Souness als opvolger genoemd wordt. Nu weet ik zeker dat Spurs niet zullen degraderen, behalve als die man het overneemt
Prittmaandag 20 oktober 2008 @ 12:00
quote:
Op zondag 19 oktober 2008 20:49 schreef BB-boy het volgende:
[ afbeelding ]
Gomes is niet echt goed terecht gekomen nee.
denthemenmaandag 20 oktober 2008 @ 12:21
Ramos nog niet weg?
BB-boymaandag 20 oktober 2008 @ 15:16

Harmen1984dinsdag 21 oktober 2008 @ 09:49
De Telegraph meldt dat waarschijnlijk niet Ramos, maar "director of football" Comolli de zak gaat krijgen:
quote:
Spurs crisis deepens as Daniel Levy set to wield axe on Damien Comolli

Damien Comolli, Tottenham's sporting director, is expected to pay the price for the club's worst ever start to a season, although chairman Daniel Levy intends to retain the controversial two-tier managerial structure.


Nowhere to run: Daniel Levy (left) and Damien Comolli look down during Stoke defeat

The position of head coach Juande Ramos is also currently safe, with the Tottenham hierarchy largely now focusing on the failure to strengthen the squad in certain key positions during the summer. Frenchman Comolli is to pay for Spurs' failure to replace strikers Dimitar Berbatov and Robbie Keane after they left for Manchester United and Liverpool.

Comolli was with Levy during the 2-1 defeat at Stoke City on Sunday and reported for work as usual yesterday at the club's Chigwell training ground. However, the Frenchman's departure now appears imminent and, although the job title might change, Levy still wants to keep a 'director of football' figure to help liaise with him on transfer targets.

Having a sporting director has come under scrutiny after Frank Arneson held the position from May 2004 until June 2005.

Benoit Assou-Ekottu, Adel Taarabt, Didier Zokora, Ricardo Rocha, Hossam Ghaly, Darren Bent, Kevin-Prince Boating, Aaron Lennon and Younes Kaboul have all provided limited value for considerable transfer fees following Comolli's appointment in 2005, although he can take particular credit for the signing of Dimitar Berbatov, whose value rose by almost £19 million in the space of two years.

New arrivals Luka Modric, David Bentley and Roman Pavlyuchenko have all struggled to make any real impact, although Comolli's predicament is more about the players Tottenham have not signed.

Given the torturous nature of Martin Jol's departure and the eventual appointment of Ramos last year, the reluctance to consider making another managerial change is hardly surprising.

Ramos, who has described the club's predicament at the bottom of the Premier League table with two points from eight matches as "terrible", is only 12 months into a £4 million-a-year contract that does not expire until 2011.

Levy hopes Comolli's departure will placate supporters who are planning a protest, calling for the chairman to resign, at this Sunday's Premier League game against Bolton at White Hart Lane.

Tottenham face Arsenal three days after that match - with Liverpool to follow, three days later - and yesterday Arsene Wenger backed the under-fire Comollui, describing his former European scout as "quality".


Link
Fortitudodinsdag 21 oktober 2008 @ 11:03
quote:
Op dinsdag 21 oktober 2008 09:49 schreef Harmen1984 het volgende:
De Telegraph meldt dat waarschijnlijk niet Ramos, maar "director of football" Comolli de zak gaat krijgen:
[..]



Link
wenger die het vuurtje nog even opstookt
mcyodoggdinsdag 21 oktober 2008 @ 11:46
Ach ja, Wenger vindt Walcott ook beter dan Messi, dus wie neemt zijn opmerkingen nog serieus?
Fortitudodinsdag 21 oktober 2008 @ 11:54
ze hadden defoe nooit moeten laten gaan
DemonCleanerdinsdag 21 oktober 2008 @ 13:44
quote:
Op dinsdag 21 oktober 2008 11:46 schreef mcyodogg het volgende:
Ach ja, Wenger vindt Walcott ook beter dan Messi, dus wie neemt zijn opmerkingen nog serieus?
Heeft ie dat echt gezegd?
Harmen1984dinsdag 21 oktober 2008 @ 13:50
quote:
Op dinsdag 21 oktober 2008 13:44 schreef DemonCleaner het volgende:

[..]

Heeft ie dat echt gezegd?
Yep

http://www.arsenal.com/ne(...)ping-ahead-of-messsi
enginedinsdag 21 oktober 2008 @ 14:54
quote:
volgens mij staat er dat hij walcott op deze leeftijd beter vind als messi op die leeftijd was.
quote:
Arsène Wenger believes that Theo Walcott is better for his age than Lionel Messi.
mcyodoggdinsdag 21 oktober 2008 @ 14:57
Ze schelen 2 jaar, niet 10. En dan nog is het een rare opmerking.
the_legend_killerdinsdag 21 oktober 2008 @ 19:39
quote:
Op dinsdag 21 oktober 2008 11:54 schreef Fortitudo het volgende:
ze hadden defoe nooit moeten laten gaan
Dat vind ik ook.
Maar hij zat alleen maar op de bank he.

Het is gewoon diep triest.
Zondag heb ik de wedstrijd gezien en als je die opstellingen van Ramos ziet dan weet je al genoeg
M0NTANAdinsdag 21 oktober 2008 @ 19:42
quote:
Op dinsdag 21 oktober 2008 19:39 schreef the_legend_killer het volgende:

[..]

Dat vind ik ook.
Maar hij zat alleen maar op de bank he.

Het is gewoon diep triest.
Zondag heb ik de wedstrijd gezien en als je die opstellingen van Ramos ziet dan weet je al genoeg
Snap die 4-5-1-opstelling (of eigenlijk 4-1-4-1) ook niet echt. Waarom niet wat meer durf?
Docdinsdag 21 oktober 2008 @ 21:06
quote:
Op dinsdag 21 oktober 2008 19:42 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Snap die 4-5-1-opstelling (of eigenlijk 4-1-4-1) ook niet echt. Waarom niet wat meer durf?
Omdat ze er het spelersmateriaal daar niet voor hebben: een spits is logisch gezien de spitsen die ze tot hun beschikking hebben terwijl de kwaliteit van de middenvelders hoger ligt.
DemonCleanerdinsdag 21 oktober 2008 @ 21:17
quote:
Op dinsdag 21 oktober 2008 19:42 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Snap die 4-5-1-opstelling (of eigenlijk 4-1-4-1) ook niet echt. Waarom niet wat meer durf?
Ramos vindt dat Bent en Pavluchenko niet samen kunnen spelen. Als je daarvan uitgaat kan je eigenlijk alleen maar met 1 spits spelen, Campbell is (nog) niet goed genoeg.
the_legend_killerdinsdag 21 oktober 2008 @ 21:21
quote:
Op dinsdag 21 oktober 2008 21:17 schreef DemonCleaner het volgende:

[..]

Ramos vindt dat Bent en Pavluchenko niet samen kunnen spelen. Als je daarvan uitgaat kan je eigenlijk alleen maar met 1 spits spelen, Campbell is (nog) niet goed genoeg.
Dan kun je meteen erbij zeggen dat de aankoop dan onzin is.
Je gaat toch geen spits kopen als hij niet samen kan spelen met de andere spits.

Vooral omdat je toch al weinig keus hebt voorin
M0NTANAdinsdag 21 oktober 2008 @ 21:25
quote:
Op dinsdag 21 oktober 2008 21:17 schreef DemonCleaner het volgende:

[..]

Ramos vindt dat Bent en Pavluchenko niet samen kunnen spelen. Als je daarvan uitgaat kan je eigenlijk alleen maar met 1 spits spelen, Campbell is (nog) niet goed genoeg.
Dat is slecht aankoopbeleid, maar al bekend.

Waarom dan niet 4-2-3-1, met O'Hara en Zokora/Huddlestone controlerend achter Bentley, Jenas en Modric?
DemonCleanerdinsdag 21 oktober 2008 @ 21:33
quote:
Op dinsdag 21 oktober 2008 21:21 schreef the_legend_killer het volgende:

[..]

Dan kun je meteen erbij zeggen dat de aankoop dan onzin is.
Je gaat toch geen spits kopen als hij niet samen kan spelen met de andere spits.

Vooral omdat je toch al weinig keus hebt voorin
Blijkbaar kwamen ze er pas achteraf achter...Ik vraag me echt af wie nu precies wat doet en wie hoeveel zeggenschap heeft over transfers.

Ik zou ook graag het middenveld zien zoals M0ntana het invult, en dan graag een paar wedstrijden achter elkaar, niet één keer en dan de volgende wedstrijd weer een paar wissels. Bentley, Modric en eventueel Huddlestone moeten toch genoeg kansen kunnen creëren.

Moet ook wel zeggen dat 4-5-1, 4-2-3-1 of 4-3-3 wat mij betreft maar verschillen in details. Maar het gaat er denk ik vooral om dat er een vast elftal komt te staan, met een gedachte erachter, want dat ontbreekt nu.
Docdinsdag 21 oktober 2008 @ 22:24
[off topic, maar DemonCleaner - is jouw usernaam geinspireerd door dit nummer?]
the_legend_killerdinsdag 21 oktober 2008 @ 22:33
quote:
Op dinsdag 21 oktober 2008 21:25 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Dat is slecht aankoopbeleid, maar al bekend.

Waarom dan niet 4-2-3-1, met O'Hara en Zokora/Huddlestone controlerend achter Bentley, Jenas en Modric?
Wel in de winterstop een betere verdedigende middenvelder kopen, want Zokora is een blinde draver en O'Hara en Huddlestone vind ik nog niet goed genoeg.
DemonCleanerdinsdag 21 oktober 2008 @ 23:23
quote:
Op dinsdag 21 oktober 2008 22:24 schreef Doc het volgende:
[off topic, maar DemonCleaner - is jouw usernaam geinspireerd door dit nummer?]



Toen ik dit nummer hoorde speelde ik veel Diablo II, vond het daar wel een leuke character name voor en het is sindsdien min of meer blijven hangen.

Ontopic: Ik had ook al sinds de zomer van 2007 het idee dat er een verdedigende middenvelder bij moest. Op zich vind ik Huddlestone wel een goede speler, maar niet als enige controlerende middenvelder. Zokora is idd gewoon te licht.
Sethjewoensdag 22 oktober 2008 @ 11:01
Zoals hierboven ok al gezegd, zokora is echt te licht. Het middenveld slaat nergens op. Geen brekers.
DemonCleanerwoensdag 22 oktober 2008 @ 14:46
Corluka heb ik ook weleens op het middenveld zien staan trouwens. Al is dat denk ik geen optie tot King volledig fit is, maw nooit.
reemwoensdag 22 oktober 2008 @ 15:30
Gaat iemand hier naar NEC - Spurs?
the_legend_killerwoensdag 22 oktober 2008 @ 22:15
quote:
Op woensdag 22 oktober 2008 15:30 schreef reem het volgende:
Gaat iemand hier naar NEC - Spurs?
Ik zou wel willen maar zal er wel niet inzitten

Westrijd van de SPurs lijkt me wel te gek.
Maar zal denk ik ook lastig zijn om kaarten te krijgen
DutchGoonerwoensdag 22 oktober 2008 @ 23:05
quote:
Op woensdag 22 oktober 2008 15:30 schreef reem het volgende:
Gaat iemand hier naar NEC - Spurs?
ja.
Harmen1984donderdag 23 oktober 2008 @ 09:42
quote:
Op woensdag 22 oktober 2008 23:05 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

ja.
Via Spurs gekocht? Wat voor membership heb je dan?
M0NTANAdonderdag 23 oktober 2008 @ 09:51
quote:
Op donderdag 23 oktober 2008 09:42 schreef Harmen1984 het volgende:

[..]

Via Spurs gekocht? Wat voor membership heb je dan?
Denk niet dat DutchGooner in het uitvak zal zitten.
Harmen1984donderdag 23 oktober 2008 @ 09:56
quote:
Op donderdag 23 oktober 2008 09:51 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Denk niet dat DutchGooner in het uitvak zal zitten.
Kweetniet, via NEC zal het ook niet makkelijk zijn
Radegastdonderdag 23 oktober 2008 @ 15:22
David Ginola: my five-point plan to save Spurs

David Ginola believes Spurs should stick with Juande Ramos

David Ginola has watched with disappointment as Tottenham Hotspur, one of his former clubs, has endured the worst start to a season in their history. Eight games into the campaign, they have yet to record a victory, lie bottom of the Premier League and attract daily headlines questioning the future of Juande Ramos, the manager, and Damien Comolli, the director of football.

Here Ginola, a former France international, lays out his five-point plan to turn around the club's fortunes. He is adamant that they should Ramos keep in the long term, implies that they need a new director of football and suggests they create an English core of players whose first objective is to entertain the White Hart Lane faithful.

1) Give Ramos five years
DG: "If you sign a manager and say he is probably one of the best managers in the world, in a few years time you cannot say he's the worst. He's still the same guy. You have to say, we are all on the same boat. The sports director, the chairman, the people working in the office, the manager and the players. And you have to give them three, four, even five years.

"You say, we have been struggling for many years. We start from scratch. You say, in five years time, I want to reach that point. How can someone arrive at work in the morning with the the pressure that they have to win on Saturday? Get past this and the manager will be smoother - in the way he talks to the players, to the press. He will be accessible."

2) Employ the right director of football
DG: "The manager and the sports director must first be friends, they must like each other. They must also have the same background in terms of education. If, for example, you have a sports director who did six years of study after his A-Level and a manager who is an ex-footballer, the sports director will look down on him. They will have an intellectual difference.

"If the manager is talking to a sports director who has no football background, he will say, 'I'm not talking to him because he doesn't understand the game.' They start to have conflict when they should share ideas. This is the role of the chairman - he should have knowledge of both men. If they cannot work together, there is no way you are going to be successful."

3) Players must give more of themselves
DG: "I have spoken to a few people still working for Spurs and the first thing they say is: "We miss you, David." They didn't mean that about football. That would be obvious, that was my job. They mean off the pitch.

"I look at players now. They walk out the stadium, get into their cars and that's it. I was always the last one to leave the stadium, even when we were losing. I would talk about the kids, life in general, going into different rooms in White Hart Lane, always giving my time.

"I am not trying to say I am better, but we were so lucky doing something we dream of and that was the least I could do. If someone is talking to me, I listen to them. Some of that has been lost at Spurs.

"In my time, we were close to each other. So when you lose, everyone is involved. When you win, everyone is involved. Nobody is hiding behind a curtain, saying it is not my fault. You need to be like a family, like the mafia. Nothing gets in or out."

4) Create a core of homegrown English players
DG: "It is good to have foreign players - I was one. But you when you have English players in your team, it helps the identity of the club and brings it closer to the fans. They say 'this is our man. One day he could play for England, represent our country'.

"Those players should be coming from the youth academy, where they are schooled in how to play football the Spurs way. To create the family spirit there has to be the opportunity for young players to progress. This is how football used to be."

5) Stick to a flair game
DG: "I don't like modern football. We have forgotten that football is a game, a show. Fans buy tickets and want to be entertained. Yet football now is about tactics, sides are strict in the way they play and extravagant players are very rare.

"When I joined Spurs, people told me I was their typical player because I had flair. That image was Spurs' strength, their marque de fabrique across the world, but it has been lost along the way. They need to recreate it."
DutchGoonerdonderdag 23 oktober 2008 @ 17:53
quote:
Op donderdag 23 oktober 2008 09:42 schreef Harmen1984 het volgende:

[..]

Via Spurs gekocht? Wat voor membership heb je dan?
Proest
RayManiadonderdag 23 oktober 2008 @ 19:54
Next; [CENTRAAL] THFC, deel V