abonnement Unibet Coolblue
pi_50573801
quote:
Op maandag 18 juni 2007 11:31 schreef AdG het volgende:

[..]

En die andere aantijging ga ik niet op in, áls ik al wat heb verwijderd dan had ik daar een goede reden voor die jou toch niet boeit.
Of me dat wel of niet boeit, weet je niet. Dat maak jij ervan, Ada.
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_50576467
quote:
Op maandag 18 juni 2007 11:06 schreef JanJanJan het volgende:
Louwes rookte niet hoor
Janjanjan,

Of jij het vroeg weet ik niet meer, maar iemand vroeg op het Fokforum of Louwes een enkele keer dronk, of helemaal niet.

Sabine Louwes schrijft in het Hoofdstuk 1, dat haar vader helemaal niet drinkt (dinsdag 17 februari 2004, 13.35).

[ Bericht 7% gewijzigd door Mickmek op 18-06-2007 14:19:52 ]
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 18 juni 2007 @ 14:37:26 #228
862 Arcee
Look closer
pi_50577600
Mickmek, had Louwes een strafblad voor de moord?
pi_50578147
Er werd een vingerafdruk gevonden van Louwes, toevallig omdat zijn vingerafdruk in de politiebestanden zat.

Louwes zegt wegens een arbeidsconflict.

Je kunt hierover meer lezen op het Freeforum van J2Cents. Onder het hoofdstuk "Getuigen", onder kopje "Niemand durft te praten" op dinsdag 27 februari om 12.55, schrijft Jan Calis er iets over.
Daarna wordt erover gediscussieerd.
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
  maandag 18 juni 2007 @ 15:24:22 #230
183329 flipflapper
moet ik alles maar geloven?
pi_50579328
Hai wat een gedram nog over DMZ. Louwes pleegde deze geraffineerde riepdeal door mevrouw wittenberg geestelijk in te spinnen want haar vermogen was voor Louwes een belegde boterham dat weet iedere leek. Het verhaal, Mijn eigen bedoelt, rammelt aan alle kanten en duidt op een sluw uitgekoot scenario om vroeg die avond in deventer te zijn. niemand heeft jolly joker bij de jaarbeurs gezien of geroken die handtekening kan weleens vervalst zijn door zijn goede vriendje zodat Louwes direct bij het afgeven van de administratie te Amersfoort op weg was naar Wittenerg dat scheelde een halfuur, als hij rond half zeven bij die cliënt te amersfoort was. dus Louwes was al veel en veel eerder aangekomen daar in Deventer rond 19.30 uur. Hij sluwe vos wist dat Wittenberg in de serre s,avonds bij de tv zat en de gordijnen nog open. Louwes is via de achter zijde binnen gelaten. door automatisme heeft Wittenberg na het binnen laten de deur op slot gedaan als mede de knip er op. Louwe heeft haar zo bewerkt dat ze het bedrag 1750 op een kladje schreef om vervolgens dit kladje bij de telefoon in de werkkamer neer te leggen. Toen Louwes weer via de achterkant weg wilde, had hij de kruimeldief al te pakken en daarmee kreeg zij een opdonder. vervolgens heeft louwes haar besprongen en gewurgd waardoor die dadersporen van hem op haar blouse werden achter gelaten? Hij is toen na zolder gegaan om de braadslede van een grote som geld te ontdoen (daaar was hij van op de hoogte) en lied deze achter in de werkkamer alwaar hij rond 20.36 met zijn eigen gsm belde en ff op nam om registratie te bewerkstellen om het als alibi hij daar niet was tijdens zijn!! moord moest bewijzen, vergat dat de mast in Deventer zijn gsm vast legde
Nadat hij Wittenberg in de kamer bij de haard had neergelegd (niet versleept) had louwes handschoenen aan en een mes uit de keuken la gepakt waar hij haar vijfmaal uit zekerheid stak.
nadat hij nog eenenander schoon had gemaakt en bewust een fles wijn in de serre neer zette om naar een andere dader te wijzen (hij kwam op de hoogte dat tenVelde wist geen executeur meer was en die een nieuw offensief begon, mevrouw wittenberg om te praten zijn geripte deal toch maar moest herstellen een en ander niet fair was, deze opeens aan louwes over te doen. Louwes was een vreemde eend in de vijver die erg brutaal het brood pikte. Dus Louwes moest haar omleggen want zo als hij haar bepraatte kon het een ander ook! hij wist het... En daarom deze moord! het veilig stellen van de buit. het geroofde geld uit de braadslede moest een roofmoord blijken.
Louwes was de dans ontsprongen zeker weten, als de heer Knoops niet zo'n klojo was om die blouse in Den Bosch weer op te rakelen, of? hij is door derden er ingeluisd. zodat de blouse wel bewerkt was met het DNA, Knoops de veroordeling van Louwes een feit maakte.
Ik denk wel dat de justitie er niet voor terug deinst om bewijs te creeren zonder meer waar! want laten we eerlijk zijn het gsm telefoontje zegt genoeg dat Louwes in Deventer was. Louwes je komt er niet uit. Het sluwe telefoontje was een hiaat in Louwes zijn scenario....
pi_50582801
die flipflapper,zit heeel erg warm.
pi_50583933
quote:
Op maandag 18 juni 2007 15:24 schreef flipflapper het volgende:
Louwes was de dans ontsprongen zeker weten, als de heer Knoops niet zo'n klojo was om die blouse in Den Bosch weer op te rakelen, of?
Misschien heeft EL er zelf bij Knoops op aangedrongen. Blufpoker.

Fraude bij NFI of van Eikelenboom geloof ik niet in. Waarom niet?
Omdat als het NFI fraudeert daar heel veel mensen aan mee moeten doen.
Bovendien zou ik niet weten hoe ze al dat DNA op al die plaatsen moeten frauderen, lijkt me onmogelijk.

Als Eikelenboom het op een acoordje had gegooid met de politie, hadden ze een beetje bloed (dat bloed uit de broek van EL) op het mes kunnen doen. In een keer klaar en geen fraudeverhaal over het mes. Veel goedkoper ook.
Eikelenboom vond geen DNA op het mes, maar wel op de blouse.

Als je dan ook nog bedenkt dat het mes samen met een paraplu uit het huis van de weduwe, ongeveer 1,5 km van haar woonhuis is gevonden, denk ik toch dat die speurhond goed geroken heeft.
Het mes kan zijn gewassen in een sopje (DNA is gevoelig voor water). Door het mes bij zich te hebben gehad, kan er dan toch de geur van EL aan hebben gezeten.

Het staat niet vast of de kwestie met het mes een fout was.

Maar ja, het mes deed toch al niet meer mee.

[ Bericht 2% gewijzigd door Mickmek op 18-06-2007 17:43:02 ]
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_50586609
Haha wel een aardige post van flipflapper. Interessante invalshoeken.
pi_50588100
Heel interessant.

Volgens mij heeft Mickmek het ook al eens gevraagd: is er iemand die bevestigt dat Louwes zelf zijn handtekening heeft gezet en zo ja op welk tijdstip?
*verwijderd door Admin*
  maandag 18 juni 2007 @ 19:49:20 #235
183329 flipflapper
moet ik alles maar geloven?
pi_50588477
tjonge, als er fraude door in het geniep dna en of celmateriaal op de blouse te smeren en of met een pipetje in de kraag een bloedspaatje te doen drukken dan is juist het nfi daar buiten gehouden (ben ik met jou eens) en is het voordat de blouse weer ingebracht werd op gedaan? net of het destijd niet door het nfi gezien was geworden. Eikelenboom cq de anderen geloven hun vasttelling dat het dna van louwes daar die avond opgekomen was en hier de clou van het OM. of het is er niet op gefraudeerd en was het weldegelijk bij louwes zijn actie op gekomen door vast grijpen/wurging houwen en slaan. Het is ook niet relevant of deze sporen geweld-sporen zijn!, het ga er om dat louwes in huis was in de zwolseweg rond 20,36 uur en dat ontkend hij bij hoog en laag, maar ik geloof het niet, de rechter ook niet.
Indien hij de daad niet zelf heeft gepleegd waarom geen maatje bij betrekken die het klusje wilde uitvoeren? Louwes lijk mij ook nog een lafaard!! want indien ik door gebrek aan bewijs vrijgesproken word -MickMekkie- en dat was gebrek aan bewijs omdat het mes weg viel, en alleen het gsm telefoontje over bleef, ging ik mee met de officier in beroep om mijn onschuld inzake die moord te onder schrijven, dus in de verdediging niet passief toe kijken.
Daarbij kan er geen geur op dat mes van louwes gezeten hebben/ (nog gezeten hebben) ook al zou hij deze met het pluutje daar in het lage taluut gegooid hebben na tweedagen en eigenlijk na een paar uur vervliegt de geur. -speurhonden kenner wijlen de heer THOMA...

Louwes was door zijn werk veel op de weg en dit impliceert hij goed op de hoogte was van sluikwegen daar in de buurt. het is veel meer waarschijnlijker hij na zijn daad binnen door en dan langs t,Harde die avond thuis kwam tegen 22.00 uur Had hij niet tegen de vrouw kunnen vertellen dat hij in de file zat en helemaal om moest tuffen! nee die (domme )Anneke had niks gemerkt aan een echtgenoot die zojuist een bizarre moord, om de boterham veilig te stellen gepleegd had kom nou toch!!! zei liet zich ook manipuleren om te zeggen niet thuis had gevreten terwijl hij de hagelslag nog in de mondhoeken had zitten haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Het file verhaal heeft hij van een kantoorgenoot gehoord die ook op de cursis te Utrecht was., en gelezen van rijkswaterstaat ingelast in zijn eigen verhaal een jokkebrok verhaal

Trouwens, waarom stelde Louwes aan Wittenberg voor een stichting te beginnen die bij overlijden in werking moest treden? ja duidelijk de poet mocht zeker niet wegvliegen voor een stichting bij leven hè en haar dood hij zou regelen is dat juist?

De huishoudster beweerde zij geen louwes die morgen had waargenomen ook geen bel gehoord, dus als hij daar dan is geweest die morgen geeft achterom juist die voeding en gedachte voor die avond.
Knoops heeft de blouse willen laten onderzoeken was besproken met louwes die dus niet nee kon zeggen dat hij het niet wilde maar dacht er zit toch niks noppes op speel hoogspel, wat hem de das om deed.
Daarom ging louwes ook zo door het lint al grommen kwam het gebrul dat Wittenberg die avond kreunde bij louwes er uit! man het leek wel dat Jacqueline Wittenberg daar lag echt wel eng hoor...

nee, ondanks dat ik de justitie ook niet altijd betrouwbaar vindt is de ware man die Ernest Louwes heet terecht veroordeeld.

Dat Maurice de Hond zich ging bemoeien was niet het nobel streven Louwes is onschuldig nee het was een actie van het falen dat Knoops zelf met zijn advocaten had bewerkstelligt en nu op een gevecht moest uitdraaien het OM onderuit halen kost wat kost om Knoops die Hufter! weer gerealibiteerd te krijgen hij een Top jurist was dit niet faalde hahahaaaaaaaaaaaaaaaa

Zeg maar gerust een door trapt joods complot!!!!!!!!
pi_50588745
Ik ben het niet snel met iemand eens, maar in dit geval wel.
flipflapper brengt punt voor punt naar voren waarom Louwes schuldig is.
En wat betreft Maurice de Hond, die kan zich beter bezig houden met opiniepeilingen.
Alhoewel die ik sinds hij hiermee kwam met een kilo zout neem.
pi_50589246
Het staat er een beetje warrig, maar het is een goed verhaal!
*verwijderd door Admin*
pi_50589578
quote:
Op zondag 17 juni 2007 14:24 schreef Mickmek het volgende:

Als ik die twee briefjes naast elkaar leg zie ik iets merkwaardigs. Het middenpootje van de hoofdletter M gaat niet helemaal naar beneden. Bovendien vertonen de haken van de g en j opmerkelijk overeenkomsten met het tuinbriefje.

Vreemd.
Inderdaad

Verder lijken ze trouwens helemaal niet op elkaar. Maar dat briefje in de tuin zal ook niet iemands echte handschrift zijn lijkt me....
*verwijderd door Admin*
pi_50590708
quote:
Op maandag 18 juni 2007 20:15 schreef JanJanJan het volgende:

[..]

Inderdaad

Verder lijken ze trouwens helemaal niet op elkaar. Maar dat briefje in de tuin zal ook niet iemands echte handschrift zijn lijkt me....
Met name die hoofdletter M met de middenpoot niet tot beneden vind ik vreemd. Maar ach, die briefjes zijn toch niet serieus bekeken.

Flipflapper,

Bij de Louwesaanhang zeuren ze steeds over meerdere daders. Denk je dat EL hulp heeft gehad rondom de moord?
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_50590898
Ik denk dat EL de enige dader is, daar ben ik van overtuigd.
  maandag 18 juni 2007 @ 21:20:10 #241
183329 flipflapper
moet ik alles maar geloven?
pi_50592232
Louwes kan hulp ingeroepen hebben maar dan moet dat zowiezo zijn goede vriend zijn? het zou ook nog kunnen dat toen louwes daar op onverwacht achter bij de deur stond en mevr. Wittenberg louwes zag staan en binnen liet hij dus eerst de verzekering moest hebben zei dat bedrag 1750 op het kladje schreef en in de werkkamer bij haar telefoon neer legde. louwes zijn handlanger binnen liet?
Als dit het geval is, is zij direct in de hal besnibbelt, te grazen genomen waarbij louwes haar keel dicht kneep om schreeuwen te elimineren voor de buren.
Louwes is dan wel op zolder geweest en kende de inhoudt van de braadslede
onder, in de niet zo dure juwelen heeft hij het geld 3000 niet opgemerkt hoefde ook niet! 60.000 was al binnen...
Dan kan zijn maat de zaak verder afgewikkeld hebben waarbij louwes als eerste -voor!!! 20.36 uur uit het huis van Wittenberg vertrok
Toen louwes via de overkant van de zwolseweg de kust vrij zag belde hij naar zijn maat in het huis van Wittenberg en maande hem aan te maken om weg te gaan
dat kan ook een theorie zijn? en heeft louwes zich niet gerealiseerd wat dat korte telefoontje zou betekenen.
Deze maat weet dat louwes nooi en nooit hem kan beschuldiggen want wie zou het geloven?
Dat louwes de hoofdader van deze ripdeal blijkt is voor mij overduidelijk ook zijn eigen verhaal zegt mij het, en dan ben ik maar een leek!!! ik zie iedere keer het gezicht van louwes door het raam gluren en dat mevrouw wittenberg in eerste instantie erg schrok louwes zag staan.
Maar eigenlijk maakt het ook niet uit hier op Fok-forum denken ze in iedergeval dat louwes wel! de dader was is en ook blijft.
Ik heb geen sympatie voor louwes in deze daad het was gruwelijk maar indien hij via oplichting de miljoenen kon bemachtigen kon ik er mee leven
  maandag 18 juni 2007 @ 23:02:17 #242
183329 flipflapper
moet ik alles maar geloven?
pi_50597071
Hoi... jullie lezen ook wel(eens) op die doorgedraaide weblog van Ada en haar ex-psychiatrische patiënten
dat wijf is volgens mij zo geflipt!! huhaaahaaha, in haar slipje dat ze in haar onderbewustzijn louwes hoord grommen en denk dat zij wittenberg is om zo een orgasme te verkrijgen wat een malloot zeg

En dan heb je ook nog ene Mia die niks als onzin uit balkt dat haar lover geen vreten op bord krijgt van dat stuk onbenul huhaaahahaha

Maar wees blij dat je de ogen niet achter heb zitten want de fictie voor hun is de verzekering om te blijven mekkeren huhaaahahaha

t,is net wat mickmek zegt de mug steekt de olifant en blaast hun verhaaltje uit huhaaahahaha

Ada ga ff vingeren op louwes kutklapperrrrrrr
pi_50598187
pi_50602963
De vermoedens dat Ernst Louwes hulp heeft gehad en/of dat er mensen zijn die er financieel belang bij hebben dat Louwes "onschuldig" is, bestaan om de volgende redenen.

Opvallend is dat de vaste leden van het weblog van Ada (Ernest Louwes weblog), tegensprekers en andersdenkenden intimideren, bedreigen, beledigen en beschuldigen.
Van tegensprekers worden, indien mogelijk, alle privegegevens (familieleden, adresgegevens, foto's) op het weblog geplaatst en er wordt via het weblog van Ernest Louwes opgeroepen tot "opsporen van" en "langsgaan bij". Er zijn inmiddels ook computers gehacked door de Louwesaanhang. Dit gedrag is op zijn minst "verdacht" te noemen.

Afgezien van de aard van de verhalen, de reacties en beschuldigingen op het Ernst Louwes weblog, (regelmatig seksueel gefrustreerd en primitief) is het veelzeggend maar ook angstaanjagend dat er zo respectloos met tegensprekers en andersdenkenden wordt omgegaan. Michael en zijn vriendin zijn hier een goed voorbeeld van.

Als het klopt dat na de moord een "geheimzinnig persoon" een huis voor de familie Louwes heeft betaald, kun je hier minstens vraagtekens bijzetten.

Louwes schreef dat Wittenberg in edele metalen (goud, sierraden) belegde.
Schreef Louwes daarom dat de sierraden van mevrouw Wittenberg niet veel waard waren?

[ Bericht 7% gewijzigd door Mickmek op 19-06-2007 07:41:19 ]
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_50602965
Welke van de onderste drie verschillende versies zou kloppen?

Louwes vertelt aan de politie in zijn eerste verklaring dat hij "aan geluiden hoorde" dat de werkster er was.
Louwes schrijft in zijn eigen verhaal dat hij "aan spiritus rook" dat de werkster er was.
Stan de Jong schrijft dat Louwes "aan ammoniak rook" dat de werkster was.

Of deze:
De werkster vertelde een paar dagen na de moord aan de politie dat er 's morgens niemand is langgeweest.

[ Bericht 26% gewijzigd door Mickmek op 19-06-2007 07:08:27 ]
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
  dinsdag 19 juni 2007 @ 08:50:18 #246
183329 flipflapper
moet ik alles maar geloven?
pi_50603955
Ja Mickmek louwes kende door zijn overwicht op wittenberg, zij contanten thuis had liggen en waarschijnlijk nog goud baren die dr. wittenberg nog had gekocht

Louwes is zo goed in herinneren dat hij niet kon vertellen in zijn verhaal hoe mevrouw smorgen gekleed was ja een rood mantelpakje althans die schreef hij in zijn dagboek nog voor de blouse speelde waivizs heeft zich ook terecht terug getrokken toen ze zijn leugen lazen bah!

Indien louwes via de normale weg voordeur binnen kwam en alsook aangebeld zou hebben had de werkster dit maandag direct bij haar schouwing wel verteld!! spiritus kan de lucht van boven niet naar beneden in de woonkamer/hal dirigeren want warme lucht van beneden belet het en laat het eerder naar zolder gaan

het komt allemaal wel overeen dat wittenberg gezien de wegopbrekingen om de hal niet met zant wilde hebben hij indien die daar dan was de donderdag morgen een geopende spiritus en/of ammoniak rook en het later in zijn eigen verhaal verwerkt heeft. Of toch een week daarvoor was geweest en hij woensdag avond voor donderdag avond met wittenberg afgesproken had.

Louwes drong zich na de dood van willem wittenberg op aan mevrouw wittenberg en ging in de baas zijn tijd wittenberg inspinnen om maar een stichting op starten en velen buiten spel zette die zei begunstigde

Louwes wek toch de schijn hij het plan om haar om te leggen reeds met voorbedachte rade maakte en daarom niet deze stichting bij leven

een goede vriend uit lelystad heeft louwes zijn huis gekocht en waar hij nog dik mee om gaat

Louwes mocht graag liegen want hij wilde niet zeggen dat bij zijn kantoor hun geen kluis hadden om haar belangrijke papieren in op te bergen
ook toen hij ontslag kreeg vertelde louwes bij zijn nieuwe werkgever niet verdacht was van een ernstig delict
waarom gooide zijn werkgever hem uit de zaak? ja omdat hun het gevoel hadden geen moordenaar die loog en bedroog in hun midden wilden hebben logisch toch

En over Stan de Jong tja een gefrustreerde met hersenspinsel beluste sensatie zoeker die de bomen in het donkere bos niet kan onder scheiden van de heldere waarheid en daarom vol houdt louwes onschuldig was en is hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ga toch miet!!!

Louwes is heel helder de Dader en dat zal hij ook blijven ondanks die malloten van weblog Ada
  dinsdag 19 juni 2007 @ 10:15:21 #247
180298 AdG
Leven is het meervoud van lef
pi_50605677
Over malloten gesproken...
  dinsdag 19 juni 2007 @ 10:51:18 #248
183329 flipflapper
moet ik alles maar geloven?
pi_50606667


[ Bericht 21% gewijzigd door flipflapper op 19-06-2007 12:48:13 ]
pi_50609314
quote:
Op dinsdag 19 juni 2007 10:51 schreef flipflapper het volgende:
ga toch weer in de prostitutie werken was je toch goed in bij de oude heren!

Ada de snikkelzuiger
Ik heb geen hoge pet op van de Louwesfans, dat is bekend. Maar hier distantieer ik me van.
Laten we nou niet hun streken over gaan nemen maar netjes blijven
*verwijderd door Admin*
  dinsdag 19 juni 2007 @ 12:20:03 #250
183329 flipflapper
moet ik alles maar geloven?
pi_50609751
Louwes beweert met zijn ingelaste file verhaal dat hij van een collega hoorde, rond 20.00 uur was dat hij in Hardewijk haast stil stond - waarom dan de afslag missen?
hij door reed richting t,Harde om vervolgen thuis in Lelystad aan te komen.
Het zou 20.30 uur moeten zijn
Nu als louwes het echt had gereden was hij iets over 21.00 uur thuis aangekomen!!!

Het is duidelijk in Louwes zieke geest, de pathologische moordenaar heeft nooit in de file gezeten

maar ja, bij het zooitje bij die ex hoer van Ada hebben zei stof tot in de lengte der dagen en dagen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')